ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. בימים הקרובים יבוצע קנייה של מחשב חדש למשחקים ומעוניין בהמלצה על מקלדת ועכבר. חיפשתי קצת בחנויות ומצאתי סט של מקלדת ועכבר למשחקים באייבורי. הסט הוא של קולר מאסטר CM Storm Devastator במחיר של 230 ש"ח. זה הלינק באייבורי - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11521 לא מצאתי את הסט הזה בחנויות אחרות. לפי ביקורות ביוטוב וגוגל, הסט נשמע סט לא רע בכלל.. אבל רציתי לשמוע חוות דעת נוספת מכם וכמובן המלצות לעכבר ומקלדת\סט סביב המחיר הזה (עד כ-400 ש"ח - מחיר כולל למקלדת+עכבר). תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציבכם: 500 חריגה: 50 מה השימושים שלכם?: 80% גיימינג 10% שירים 10% סרטים מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. MSI B75MA-E33 USB3.0 x2 מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? אחיזת Palm בקשות מיוחדות: אין מחו"ל או מהארץ? לא משנה לי איפה שהכי זול הערות: אני קונה מחשב חדש אם יש מבצע בקניית מחשב חדש אשמח לדעת עליו הבקשה היא משותפת לרמקולים,עכבר ומקלדת התקציב הוא להכל ביחד- העכבר והמקלדת פחות אכפת לי מהרמקולים מעדיף רמקול טוב על מקלדת ועכבר טובים
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
אז יש לי את ה SteelSeries SX שהוא היה הכי יקר כבר יותר משנה או שנתיים והוא כבר לא מתפקד כמו שצריך, חלק באמצע יבש בכל השאר וצריך להילחם על כל X או כיוון ל Headshot במשחקים , אין הנאה. יש לי את ה RAT7 שקיבלתי רק היום, ואני צריך משהו שיחזיק טוב, לא משנה כמה יעלה, שלא יהרס ידהה או יאבד מהתיפקוד שלו או לפחות יותר משנה. אני עברתי וראיתי הרבה תגובות על Razer Destructor אבל יש אנשים אומרים שה RAT לא אוהב את המשטחים האלו. Razer Sphex Mouse Pad - אומרים שהוא טוב אבל מתחיל לאבד מהתיפקוד אחרי שימוש ממושך. סידרת ה Golthius יש לי את ה CONTROL הישן לא מהסידרה החדשה או FRAGGED ואני לא הכי מרוצה ממנו השאלה אם החדשים טובים וגם לא נהרסים. Razer Megasoma - אומרים שהוא טוב אבל מאבד מהתיפקו…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אחרי הרבה חיפושים אחרי נגן ננעלתי על הSansa View 8GB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677268 למישהו יש המלצה בעד/נגד הנגן הזה או נגן אחר יותר טוב? אני לא רוצה לחרוג במחיר מעבר ל600 שקל
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה המלצה על סורק שיעבוד עם מקינטוש G5 מערכת הפעלה טייגר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אין לי תקציב לכתוב בכותרת כי הדרישה היא לסורק בסיסי+ לכן זה לא משנה אם הוא עולה 200 שקל או 400 שקל .. הסורק כמו שהזכרתי הוא סורק בסיסי לשימוש בייתי שזה בעיקר העתקים למסמכים אבל גם תמונות.. מה האופציות שלי בעצם? תודה..
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות סט אלחוטי למרחק 5 מטר קראתי ביקורות טובות על מקלדת Logitech Wireless Desktop MK250 האם יש משהו יותר מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה על סט אל חוטי, אני משחק מדי פעם במשחקי FPS אז חשוב לי גם שלא יהיה לאג גדול מידיי חשבתי על ה WAVE אבל ממה שקראתי ה LX8 עכבר לא משהו אודה לקצת עזרה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המאוורר של ספק הכוח שלי בזמן האחרון דיי מפסיק לפעול אז החלטתי שאני יקנה ספק חדש אין לי משהו מיוחד על המחשב יש לי כרגע ספק (לא יודע איזה-קיבלתי עם המחשב אותו..) של 230V ואני רוצה לקנות את זה http://pch.co.il/docs/pd-1535756386.htm חוות דעת תעזור...
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני לא מתכונן להעמיס את המחשב שלי וגם לא משחק משחקים אני מבקש המלצות על ספק זול ,אמין ושקט ככל הניתן . מה יש לכם להציע?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שייכתי לפורום הזה כיוון שזה ספק שצריך לעבוד ב OC כבד (בעזרת השם 200BUS) המפרט: 8RDA+ AXP 2100 TBREDB CORSAIR PC3200 CAS2 256MB 2 STICK = 512MB TOTAL בנוסף יש גם רדאון 9500 פרו של ATI, וולקנו 7 פלוס, צורב, סידי, כונן קשיח, 5 מאווררי מארז - THE USUAL אני צריך ספק ש: א. יחזיק את כל אלה + 2 קתודות + כל דבר שאני ארצה לשים בעתיד (שאני לא ישים עוד מאוורר ופתאום - בום) ב. יהיה מעולה לOC ג. יהיה עם מתחים יציבים (HEC ומעלה) אני צריך ספק שמסוגל להחזיק מערכת מאוד מאוד חזקה ושהוא יהיה בגבולות 400 השקלים - תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
איזה ספק כח הייתם ממליצים למחשב הזה - P4 2.4 800 FSB Abit IS-7 GIGACUBE Radeon 9800 שאר הרכיבים לא חשובים כ"כ נראה לי.
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני עובד המון על המחשב ולאחר מספר שעות עבודה עם העכבר, אני מרגיש כאבים ביד. רציתי לדעת האם ישנם עכברים ארגונומיים איכותיים באמת, אשר מונעים מאמץ מיותר, ומה דעתכם על TRACKBALL. (אני משתמש בעכבר אופטי סטנדרטי של MICROSOFT) בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום , האם משהו ניסה את העכבר ה - logitech MX610 לשמאליים גם למשחקים וגם לאינטרנט תנו חוות דעת בבקשה יום טוב
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני צריך עכבר טוב. אלחוטי, עם קליטה טובה, נוח, ואמין! לשימוש רגיל, עם מחשב נייח ואם אפשר - גם לא יקר מדי (: אשמח לשמוע המלצה תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש. המחשב והמסך יעלו יותר מ-5K אז הייתי שמח לו הייתי יכול להגביל את התקציב לציוד ההקפי הנ"ל למינימום האפשרי שעדיין יחשב כטוב. מאחר ואין לי מושג במחשבים אני אמשיל את זה למכוניות. אני לא מחפש פיאט אונו וגם לא מרצדס. משהו כמו מזדה/טויוטה יהיה בסדר גמור. אני לא מציין תקציב כי אני לא ממש מתמצא בנושא אבל הייתי שמח לשמור אותו מתחת ל-0.5K. אגב, היום יש לי פיאט אונו.... מבחינת החשיבות, העכבר הוא החשוב ביותר, המקלדת פחות והרמקולים הכי פחות כי המחשב ישמש בעיקר לעריכה ב-PS. משחקים כלל לא מעניינים אותי. חלוקה של 50% לעכבר, 30% למקלדת ו-20% לרמקולים נשמע לי סביר. עכבר: ראיתי עכברים עם המון כפתורים עליהם. אלו פשוט מפחידים אותי. לא צריך ולא רוצה. שלושה יספיקו…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי. אני מחפש עכבר או סט אלחוטי טוב, וזול ככל שאפשר (תקציב עד 250 שקל). חשוב מאוד שהעכבר יהיה לאחיזת CLAW ולא PALM, כי היד שלי קטנה למדי. אין לי בעיה לקנות מחו"ל אם זה יותר משתלם מאשר בארץ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש כרגע בעכבר DeathAdder של RAZER והוא מתחיל לזייף לי לאחר כמעט שנה וחצי.. חשבתי לקנות או את ה-DeathAdder החדש של 2013 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10034 או את ה- Lachesis http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8381 יש איזו סיבה קריטית להוציא עוד כמעט 100 שקל על ה- DEATHADDER החדש או שהשני גם מוצלח? יש לכם המלצה לעכבר מסוים שטוב יותר משניהם וקרוב במחיר? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר אלחוטי לשימוש עם הלפטופ, חלק גדול ממנו הוא מחובר לטלוויזיה במרחק 2 מ' לפחות. רציתי המלצה לעכבר אלחוטי שיעמוד בעיקר בדרישה של המרחק. התקציב שלי לא ממש מוגבל אבל אעדיף כמובן שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
היה לי את הסט Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 והייתי מאד מרוצה. העכבר התקלקל ואני מחפש עכבר אחר. אני משתמש בעכבר עבור htpc ולכן צריך שיעבוד כמו שצריך ממרחק של 3 - 3.5 מטר. מחפש המלצה על עכבר. הסט שהיה לי עבד גם ממרחק של 15 מטר. אמנם לא צריך מרחק כזה אבל החשיבות של מרחק היא קריטית. כמו כן חשוב שיחזיק הרבה זמן ללא טעינה שכן הוא משמש בערך בין 6 - 8 שעות ביום. תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
המליצו לי כבר בפורום על ה-[h=1]Logitech G400s[/h]אבל קצת מעיק לי שהוא לא אלחוטי. אבל אני כן אוהב את המראה שלו, ואת העובדה שיש שם די הרבה כפתורים. עיקר התעסוקה שלי ביום יום הוא עריכת וידיאו עם Premire וAvid וAfter Effect וPhotosop. בנוסף, אני גם משחק הרבה במשחקי מחשב, ככה שנחמד שיהיה עכבר שיהיה נעים לשחק איתו משחקים (לא נשמע טוב, סורי). בכל מקרה, למרות שיש סיכוי שאני אקנה את העכבר הזה, הייתי רוצה לשמוע על עכבר אולי זול יותר, אבל עדיין דומה לעכבר הזה. מה שכן, אני אשמח אם הוא יהיה אלחוטי, כי ממש לא נוח לי לחזור לימים שחוט מקביל אותי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
לא מעניין אותי איזו חברה רק שיהיה טוב יפה נוח עיצוב יפה לא יותר מדי כפתורים עליו ...וגם הסוללה אמינה ועם מטען להטעין אותו ..
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר בלו טות' טוב למחשב נייד, שיהיה נוח, ושיהיה טוב למשחקים. רציתי לקבל את חוות דעתכם על Logitech V470 ועל Bluetooth® Notebook Mouse 5000 של Microsoft ולדעת למה הלוג'יטק עולה 100 שקל יותר. או לשמוע על עכברים אחרים טובים לדרישות האלה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-