עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מעוניין להרכיב מחשב לטובת משחקים בעיקר ומתלבט האם יש לי אפשרות להוזיל את הקניה על ידי בחירה של מארז זול, בשאר החלקים אני לא כל כך מתפשר הבנתי שאני צריך מינימום של 400WATT לצורך השימוש שלי ויש מארזים דיי זולים שמספקים זאת ,האם השיקול שלי הוא נכון או שאתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  2. יש את זה Gigabyte Aluminium Case GZ-FSCA1-ANB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1870&products_id=11982 והשני Thermaltake Shark VA7000 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=7775

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by aseetoP,

טוב,קודם,כל,אתחיל,בזה,שהםקלדת,שלי,עכשיו,עובדת,בחלקה,היא,של,גייוס,אבל,חלק,םהםקשים,לא,עובדים,אז,םצטער,על,היסוח,הזה,,יופי,עכשיו,אןי,חפש,הםלצה,לקלדת,שחשוב,שיהיו,בה,הדברים,הבאים, 1שהיא,תהיה,בצבע,שחור, 2שתהיה,םקלדת,םולטיםדיה, 3עד,80,שקל,לא,יותר,ויש,להתחשב,בזה,שאןי,הולך,לקןות,םחןות,שןםצאת,בעיר,שלי,ולא,םהאיןטרןט, 4עדיפות,לםיקרוסופט,אבל,בתאכלס,כל,חברה,תספיק תודה1 עריכת המודר: טוב , קודם כל אתחיל בזה שהמקלדת שלי עובדת בצורה חלקית , חלק מהמקשים לא עובדים אז מצטער על הניסוח הזה. עכשיו אני מחפש המלצה למקלדת שחשוב שיהיו בה את הדברים הבאים: 1. שהיא תהיה בצבע שחור. 2. שתהיה םקלדת מולטיםדיה. 3. עד 80 שקל , לא יותר ויש להתחשב בזה שאני הולך לקנות מחנות שנמצאת בעיר שלי ולא מהאינט…

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by zabal12,

שלום , אני מחפש סט של עכבר ומקלדת אלחוטי תקציב של 500-600 שקל . אני מתכנת ולכן מחפש נוחות . אשמח להמלצות . תודה מראש ,

• 5 תגובות
    • 6.2k צפיות
  5. Started by ybit,

אני רוצה לקנות את המארז הזה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8487 בשילוב עם הספק כוח הזה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7087 כדי להרכיב את המפרט הבא - Gigabyte GZXX1CASNS Triton Silver Full Tower Case 1 387 ¤ Pioneer DVR-111 Black x 16 DVD±RW Bulk 1 260 ¤ Conceptronic Ci1394B 3-port Firewire PCI Card 1 132 ¤ Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 1230 ¤ Samsung 250GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 470 ¤ Samsung 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 1 249 ¤ Logitech Classic PS2 Keyboard 1 95 ¤ ASUS P5B LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1020 ¤ Corsair VS2GBKIT667D2 (2x1024MB) DDR-II 667 Value Memory 1 1272 ¤ 17"…

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  6. Started by kllior,

חברה הי, אני מחפש מכשיר משולב הכולל מדפסת,מכונת צילום, פקס וסורק . המחיר באזור 1500 ¤ חשוב לי שהרזולוציה תהיה לפחות 1200x 4800 אם במחיר הזה ניתן למצוא מכשיר שיוכל להתחבר ישירות לרשת אז זה יתרון , אך לא חובה - חשוב לי יותר שמהכשיר יהיה איכותי, אמין וידידותי למשתמש. חשבתי על HP7213 או Lexmark 8350. אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה, ליאור

7. Started by אחד שיודע,

היי, יש לי מצלמת רשת לשיחות זום מהמחשב אבל המיקרופון שלה גרוע, לכן אני רוצה לקנות מיקרופון חדש המתחבר למחשב ישירות. אני מחפש משהו פשוט אבל המיקרופון צריך לקלוט גם ממרחק של כמה מטרים ממני (עד 3 מטר). ראיתי את המיקרופונים הפשוטים שנמכרים ב - KSP וכאלה, אבל אני לא בטוח שהם יקלטו היטב סאונד ממרחק של כמה מטרים. יש לכם המלצה למיקרופון זול ואיכותי?

8. היי, קיבלתי מחשב בלי מסך, ומאחר ויש לי מחשב שאני עובד איתו, חשבתי לחבר את המחשב השני לטלווזיה ואז אני אוכל לראות סרטים בכיף. הבעיה היא: לא בא לי להזיז את המחשב כל הזמן, אז חשבתי על מקלדת ועכבר אלחוטיים. אבל בגלל שאני רואה שהעכבר יעלם לי, אני רוצה מקלדת עם עכבר מובנה (לא אכפת לי שזאת תהיה הגולה, או משטח מגע) יש עכשיו בגרופון משהו שנראה לי טיפה זבל. (כל הדברים בגרופון נראים לי זבל) ויש עוד משהו בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811447 מישהו עבד איתו ומרוצה? יש למישהו המלצות על משהו אחר? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by er0101,

מארז עם דלת נפתחת מקדימה,הדלת בעיצוב חייזר עם תאורה ויש חלון שקוף בצד זה נראה מקצועי אבל אני לא יודע אם זאת חברה מקצועית או חיקוי הוא עלה 360 או 380 ש"ח אם זה עוזר...

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  10. היי. אני מחפש להורים של חברה שלי מדפסת הכוללת: מדפסת לייזר (שחור לבן) , פקס (חשוב שהפקס יתקבל באופן אוטומטי כי הבנתי שלא כולם ככה) סורק, אלחוטית WIFI. מהירות הדפסת/איכות הדפסה/עלות לדף - לא מעניין ולא חשוב מחיר - כמה שיותר זול אז עדיף אבל לפי מה שראיתי זה בסביבות ה1000 ש"ח השאלה שלי היא האם ניתן להניח את המדפסת באיזו פינה בחדר ליד שקע חשמל ושקע לפקס בלבד או שהמדפסת חייבת להיות מחוברת למחשב כלשהו? הבנתי שיש מדפסות כאלה שהן עצמאיות עם WIFI וניתן להתחבר אליהן מכל לפטופ באזור. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Cyber-Wire,

...שמשווק בארץ. כן, זה עוד ריפאוף של צ'יפטאק דרגון, אבל לא אכפת לי. יצרן: Chenming באמריקה: Aspire USA אבל, בניגוד לכל מדינות העולם, חיפשתי וחיפשתי, ולא מצאתי יבואן או משווק שמוכר אותו. אם ראיתם כזה למכירה בארץ, אז בבקשה חזרו אליי - ולא, אל תגידו לי לקנות במקומו את האקזייסר של ט'רמלטייק.

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by shemsha,

מעוניין לרכוש לשימוש בעבודה. ראיתי המלצות על ה Wow-Pen Joy אבל לא ממש מאתר אותו בארץ או מחו"ל במחיר סביר (עד 200 נניח). יש למישהו המלצה? תודה! WOW PEN JOY: http://kjglobal.co.uk/acatalog/WOWPEN_JOY.html

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shaks,

מה אתם אומרים על TT ARMOR? הוא מארז טוב? יש משהו יותר טוב במחיר של עד 1000 שקל ללא חריגות בכלל? צרכים במארז: שיהיה גדול ומרווח שיהיה יפה שיהיה עם חלון צד ושיהיה עמיד ובנוי היטב *לא חייב עם ספק כוח

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by JCohen,

חבר'ה, מה אתם אומרים על המערכת הבאה, שתשמש כמכונת משחקים: AMD Athlon 1.4GHz Gigabyte GA-7VTXE Micron 256MB DDR PC2100 Fujitsu HD 40GB, ATA100, 7200RPM ASUS V7700 Deluxe ASUS X50 AOpen Midi Tower 300W Creative Live!Value Creative PC-Works 2+1 SamSung 955DF הצעות לשיפור?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אז ככה, יש לי לוח אם מסוג GigaByte 7VTXH , אליו מחוברים עכבר אופטי של מייקרוסופט ומקלדת של לוג'יטק . הבעיה היא שכשאני מכבה את המחשב , המקלדת והעכבר ממשיכים לעבוד . יש פתרונות לבעיה ? שאלתי השנייה היא , איזה אל פסק כדאי לקנות , מאחר וראיתי מספר סוגים ואין לי מושג איזה מהם טוב ... והאם מסך 19 צורך יותר מתח ממסך 17 ? והאם זה משמעותי , כי קיבלתי מסך 19 של סמסונג 959 Nf וכבר בהדלקה הראשונה שלו היה פיצוץ קטן והמסך פשוט הפסיק לעבוד . שמתי את המסך 17 הישן מסוג Mag 786 FD ואיתו אין שום בעיות .

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by naki,

הזמנתי מפלונטר, הגיעה עם חריטה עברית... קודם כל חוויה מדהימה! התאורה הצבעונית, הנוחות והרגישות של המקשים... מומלץ! אין לי מושג איך אני מגדיר את המקשי g בצד שמאל... אני רוצה להבין כמה דברים בהקשר הזה: 1) איך מגדירים מקש שיכבה את המחשב? 2)איך מגדירים פרופיל שפועל ברגע שמשחק מסוים עולה? 3) איך מגדירים מקש alt + f4? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by cobmetal,

ערב טוב ! אני כרגע מחפש מכשיר לייזר משולב צבעוני , אני סטודנט ואמא מורה , התקציב הוא בסביבות 2000 ש"ח לא יותר , חשוב שתהיה אמינה ומחיר הגיוני עבור הטיונרים , מחיפוש קצר בזאפ מצאתי את הדגמים הבאים : מדפסת לייזר HP CM1415NFW מדפסת לייזר HP LaserJet Pro CM1415FN מדפסת לייזר Samsung CLX3185 מישהו מכיר אותם , או אולי יכול להמליץ על דגם אחר ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by X,

אני יודע שרוב האנשים פה אוהבים AMD אבל תהיו רגע אובייקטיביים ובתור לוח אם לפנטיום - איך ה-Asus CUSL2??? :s05:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ORANGEJUICED,

יש לי תספק הנ"ל והציעו לי לשים אותו על FULL POWER על המאווררים וזה עושה רעש כמו מטוס סילון אז השאלה שעם אני יבטל את השליטה על מהירות המאורר אז הספק יקבע תמהירות לבד ?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by קלוקיי,

שלום ! בימים האחרונים התחלתי לשמוע מוזיקה רועשת וזה גרם להרס הרמקולים הקיימים . לכן אני מחפש רמקולים שיתנו חווית שמיעה טובה בשירים ומשחקים כאחד . התקציב שלי 450 ש"ח . איני מתמצא כ"כ ברמקולים לכן זקוק לעזרתם . תודה רבה ושבת שלום . מה מומלץ לקחת ? http://ksp.co.il/?select=.1047..241..1310.&list=3&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

21. החלטתי לקנות את ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series אבל אני לא מצליח למצוא חנות שיש לה אחד כזה במלאי לכולם או נגמר או תרוצים אחרים איפה אני יכול למצוא אחד עכשיו? אני קונה בימים הקרובים תעזרו

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by IDOnoach,

אני מתעניין בדגם לטובת הקלדה ממושכת. אהבתי שיש לה משענת גדולה יחסית. יש שלושה דגמים שמתאימים לרמת המחיר שלי- כחולים שחורים וחומים. איזה לדעתכם עדיפים להקלדה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Ra1n,

אני רוצה לקנות גיים פאד למחשב שלי כי נמאס לי מהעכבר והמקלדת. מצאתי שלוש אפשרויות: הראשונה היא הגיים-פאד הרגיל של מיקרוסופט (של Xbox) השני הוא Razer Onza. והשלישי הוא: Razer Onza Tournament Edition. מה אתם חושבים שיותר כדאי לקחת?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by almor12,

ערב טוב, אני מחפש עכבר אלחוטי לגיימינג, רוב המשחקים שאני משחק הם משחקי fps כמו battlefield 4 ,call of duty ghost ואססין קריד 4. העכבר לא ישמש רק למשחקים מדי פעם לגלישה באינטרנט, אז צריך שיהיה לו גם את הלחצי ה''בא'' ו''חזור'' בשביל הדפדפן. האחיזה שלי היא בצורת claw. תקציב הוא עד 600₪ אבל עדיף לחסוך עם אפשר. היה לי כמה התלבטויות בין שני עכברים: 1) Razer ouroboros 2) Logitech g700s למען האמת עד עכשיו היה לי Razer deathadder 4g כמעט שנתיים, אני מחליף אותו בגלל שהגומי מסביב לעכבר כבר מתקלף, והגלגלת באמצע העכבר חורקת טיפה. חוץ מזה ממש נהנתי ממנו. לא משנה לי איזה חנות בארץ, אבל עדיפות לזולה יותר אפשר לקחת בחשבון גם חנויות בחו''ל כגון אמזון ומוכרים מומלצים באיביי אם יש המלצות אחר…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הכוונה לאותה רמת מחיר או פחות (כ200 שקל). דרישות: 1. שיהיה נוח לשימוש גם עם יד לא קטנה במיוחד 2. חייב 3 צירי תנועה, כלומר ידית שסובבת על צירה בנוסף להטיה קדימה אחורה ולצדדים 3. רצוי שיהיה לו "מיני ג'ויסטיק" על ראש הידית (הנשלט ע"י האגודל) 4. רצוי שתהיה אפשרות לשליטה על הרגישות שאינה תלויית משחק, קרי בורר פיזי על הג'ויסטיק או לפחות דרך הדרייבר 5. רצוי שיתפוס שטח שולחן קטן ככל האפשר 6. רצוי שיהיה בעל כבל של 2 מטר בערך, שכן המחשב נמצא ליד השולחן בצד השני. עם זאת, אני מעדיף חוטי על פני כל דבר שדורש סוללות. 7. פידבק - רצוי אבל לא חובה. 8. שלא יהיה שביר מדי ושלא ירגיש רופף. יש משהו כזה, או שאני דורש יותר מדי? או פשוט ללכת על הלוג'יטק שבכותרת וזהו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.