עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by dennis14,

לינקים: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=14628 2) http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_87&products_id=3080 הנביגייטור יקר יותר מהארגו, יש להם את אותו מנוע ויש להם עיצוב שונה (הנביגייטור נראה לי פחות נוח...) במה הנביגייטור טוב יותר מהארגו ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by the_big,

רציתי הצעה למדפסת לייזר לא צבעונית/צבעונית

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם =) יש לי את המדפסת הבאה : http://www.comtec.ca/images/printer/fax-Brother-MFC210C.jpg החלפתי לה דיו לאדום! והוא פשוט לא מדפיס לי באדום ובשאר הצבעים הוא כן מדפיס עשיתי CLEANING הוצאתי הכנסתי הוצאתי הכנסתי לא עזר .. מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=90&SCID=92&MNO=NB-30&ovmkt=23G00LDM1H7ECL769S263G78OO קראו את "How It Works", ואני חושב שתבינו לבד....

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by Holy,

מה קורה שמקצרים את הספק?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  6. היום התקלקל לי הספק הגנרי שלי (לא מחזיק 12 וולט) אך יש לו אחריות לפי מפרט המחשב אולי הספק חלש? GIGABTE VRXP ATHLON XP 1800+ WITH VOLCANO 7 256 MB DDR 333MHZ PINE USB 56600 PINNACLE PCTV STUDIO HERCULES GTXP ATI RADEON 8500 64MB MAXTOR 60GB 7200RPM BENQ*16 DVD CHIFTEC CASE DX BLUE + WINDOW+ U.B. LEDS LG F700P & LG 795+ MONITOR AS SEC MONITOR DIGIDOC 5 FAN CONTROL

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  7. רכשתי ספק 350w של אנרמקס ושמתי לב שיש מאחורי הספק 3 כפתורים 1 זה הפעלה וכיבוי 2 זה משהו אדום כזה ו 3 יש high ו low רציתי לדעת למה כל כפתור משמש כאילו מה התועלת בזה? תמונה http://img103.imageshack.us/img103/5153/enerw8wi4.jpg

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by navk2,

אני מחפש מיקרופון, אני משתמש בו אומנם לא המון אבל מידי פעם וחשוב לי שיהיה נוח ובעל איכות נורמלית . עדיף שיהיה אחד נפוץ שקל לימצוא בכל חנות נידחת... או אם יש אותו ב OFFICE DEPOT בכלל טוב!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by dardanadg,

שלום, אני מתכוון להעמיס על הספק כוח שלי עוד יותר בזה שאני מוסיף רכיבים כגון לדים ומאווררים נוספים. לי יש ספק של 300 ורציתי לדעת אם הספק יעמוד בלחץ זה או שכדאי לקנות ספק יותר טוב .. עזרה ממי שיכול בבקשה דחוף תודה ???

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by Alexkmr,

אמ... לקחתי ממשהו באגורה סורק HP 4400C, הוא אמר שהסורק עושה את העבודה. אבל הספק כוח שלו הלך, רציתי לדעת אם זה שווה תיקון. וכמה כסף עולה ספק בישבילו, הייתי בהרבה חנויות באזור שלי ולאף אחד אין.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת (מכשיר משולב). טווח מחיר עד 2,000 ש"ח. נפח הפעילות שלי עם המכשיר הוא כ- 100 הדפסות ליום. אשמח להמלצות על דגמים. תודה, מיקו

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אני מחפש מארז עם מקום למאוורר 120 בצד שיכניס אוויר ושכמובן גם יהיה בו מאווררים קדמי ואחורי 120.

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי מערכת לא כל כך חזקה אבל בכל זאת אני מעדיף ספק איכותי כרגע יש לי ספק כוח של סאנשיין קומה 400 וואט המפרט שלי הוא לוח אם של פי סי פרטנר פנטיום 3 1000 מגה הרץ+מאורר שני סלוטים של 256 SDRAM במהירות 133 מגה הרץ כרטיס רשת 100\10 כרטיס קול של קראיטיב כרטיס מסך ATI RADEON 9500 PRO+מאורר של הכרטיס שני הרדיסיקים אחד 20 גי'גה ווסטרן דיגיטיל 5400 סיבובים לדקה והשני חברת סגט 40 גי'גה במהירות 7200 סיבובים לדקה כונן פלופי, צורב וסידרום ושני מאוררים לקירור המארז אני רוצה לקנות את הספק של חברת HEC ART 300W האם הוא יחזיק את המערכת שלי? והאם הוא מתחבר לפנטיום 3 ואם לא על איזה ספק אתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  14. יש אפשרות לחבר מדפסת חוטית לשני מחשיבם בו זמנית בעזרת איזשהו מפצל USB או משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 7.2k צפיות
  15. Started by KoM,

תמיד לאחר שאני משחק הרבה ברשת, והמודם עובד נוןסטופ, כשאני יוצא מהירות הגלישה איטית יותר משהייתה לפני התחלת המשחק, איך זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. חברה שמעו אני אומר לכם ככה ספק אני צריך טוב שיהיה למה המחשב יעבוד הרבה ומארז אני באמת לא יודע לא חשוב לי היופי רק שיהיה כמו שצריך ולא עד כדי כך יקר עכשיו אני שואל אפשר להשיג משהו כזה ככה עד 500-600 שח מארז + ספק טוב

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  17. היי, החלטתי לפנק את עצמי ככה בלי סיבה ולקנות עכבר טוב כרגע אלו שתי האפשרויות שעלו לי בראש, ובדיוק מצאתי דיל שנגמר עוד כמה ימים.. את הלוג'טק אפשר להשיג ב75$ ואת הרייזר אפשר אפשר להשיג ב85$ (אפשר את הMAMBA להשיג ב80$ אבל זה לא נראה לי הכי כדאי).. הלוג'יטק - סוללה חזקה יותר ריזר- איכות בניה גבוה יותר עמדת טעינה- יתרון עצום בשבילי כרגע אני נוטה לכיוון הרייזר כי הם תיקנו בעכבר הזה בערך את רוב המגרעות של הMAMBA וזה מחיר ממש זול.. מה אתם אומרים? מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מישהו מכיר\שמע\יודע על מכשיר פקס שמקבל את הפקסים אבל מאפשר גישה מהמחשב כדי להחליט איזה פקסים להדפיס מתוכו? מישהו יודע אם קיים בכלל משהו כזה? [אני יודע שיש די הרבה תוכנות כאלה, אבל זה מצריך מחשב שדלוק כל הזמן ומיועד לנושא - אף אחד לא יוכל לעבוד במחשב בצורה סבירה בזמן שהוא מקבל פקס]. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  19. יש לי הלתבטות קשה בקשר לספק... יש לי שלוש אפשרויות: 1. לקחת ספק 300W של HEC 2. לקחת ספק 350W של ENERMAX 3. לקחת ספק 500W GENERIC אם אני בוחר באפשרות שלוש אני חייב לקחת הארדיסק של 40GB במקום 80GB ולוח אם Gigabyte 7vrxp במקום 7vaxp המערכת שמתווספת לספק צורכת די הרבה כח, ובגלל זה ההתלבטות... Athlon xp2000+ Radeon 9700

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by BigO,

שלום מחפש ספק כח זול ושקט. 400W~ אין צורך בפונקציות נוספות תודה מראש עודד

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  21. שלום. אחרי שהמקלדת של Microsot שירתה אותה מספר רב של שנים. הגיע הזמן להחליף אותה. אני צריך מקלדת נוחה ושאולי יהיה בה קצת "מולטימדיה" בתקציב של 200 ש"ח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by moshe20,

לשימוש משחקים גלישה ויהיה לו קצת טווח ארוך עי אני אוהב לראות סרטים אז נוח שהעכבר ליד המיטה : ) הערה אם יש סט שיוצא יותר זול אז גם תגידו כי מקלדת אני לא ממש משתמש אבל אם יוצא זול אז שווה לי תודה רבה

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by Or ei,

ראיתי שאמרתם שיש איזה דריבר ללוחות עם הצ'יפסט של via חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי כלום..... :-/ אם אתם יכולים לשים לי פה לינק בדיוק לההורדה או לעמוד אני אודה לכם מאוד ואיך אני מתקין אותו ? בווינדוס/דוס?? וד'א יש לי WIN XP

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. טוב אז ככה אני כותב פה את המפרט כדי לעזור לכם לבחור לי זכרון טוב ל OC ולא כדי שתגידו לי שלא צריך להגזים עם הכרטיס מסך או עם המעבד או המארז... המחשב משמש אותי רוב הזמן לא עובר יום בלי ששיחקתי בו... אז אני לא מתפשר על הרבה דברים... מה שכן אני חיב את המחשב הזה ממש דחוף כי יש לי מחשב על הפנים עם וודו 3 שלא עובד עם משחקים חדשים...... אז ככה: P4 2.26GHrz 533MHrz FSB speed 512 cache MB: epox 4g4a plus HD: WD 80 GB 7200 RPM 8M buffer MSI GF4 TI 4600 (בבקשה שאף אחד לא יגיד לי שעדיף לי 4400) CD: ASUS X52 or MSI X56 (מה עדיף?) MONITOR: IIYAMA pro 454 NEW Model (למישהו כאן יש אותו?) אני צריך זכרון שיהיה טוב ל OC ואני צריך שתגידו לי איך ה לוח אם וגם איזה סידירום כדאי.... משהו שלא יתקל…

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  25. תקציב עד 250 ש"ח

• 5 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.