ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שתיהיה מחברת לוג'יטק או מיקרוסופט או משהו אחר אמין וטוב.. דניאל.
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שאלה: הכבל IDE שמחבר בין הצורב והכונן DC-ROM לבין הלוח אם הוא אותו כבל שמחבר בין ההרד דיסקים?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן חברה. בעת אחד משיטוטי ברחבי האינטרנט נתקלתי במס' מארזים די מרהיבים מבחינת עיצוב במחירים סבירים ביותר מחברת A-Top. רציתי לדעת עד כמה החברה הזו אמינה והאם מדובר במארזי איכות או סתם זבל מעוצב? תודה
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין בעכבר ליישומי גרפיקה שיהיה מדויק ונוח לעבודה מאומצת וארוכה יחסית בתקציב נמוך. מבין שלל הדגמים והאפשרויות הצטמצם המבחר לשני הדגמים הנ"ל. עריכה: מוסיף את GENIUS ERGO 520 2000dpi לשניים הקודמים איזה מבין הדגמים הללו עדיף לדעתכם (מתוך הנחה שפער המחיר קטן עד זניח ועומד על 55 ש"ח)? האם יש פה מישהו שיש לו את ה-A4Tech X750F או את ה-GENIUS ERGO 520 2000dpi ויכול להשוות אותם ל-LogiTech MX 518 מתוך נסיון אישי אמיתי? אחד הפרמטרים שמעניין אותי הוא נוחות העבודה לאורך זמן. במיוחד מבחינת הארגונומיה של העכבר ותחושת המגע שלו. האם המבנה ה"פלסטיקי" של ה-A4Tech X750F לא גורם להזעת יתר כאשר עובדים הרבה עם העכבר? (שוב, בדגש על נסיון אמיתי ולא הערכות באוויר). כרגע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מקלדת ועכבר שעובדים על תקן bluetooth כמו כן אשמח לשמוע דעה ממישהו על עבודה עם ציוד היקפי המשתמש ב bluetooth, האם יש בעיות קליטה, האם יש delay של הקלט? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי sidewinder gamepad של מייקרוסופט הישן ויש לו חיבור שאין לי אותו בלוח אם.... האם יש אפשרות לעשות קומבינה ולשים חיבור אחר במקום הנוכחי?.. או שזה לא יעבוד? חבל לי סתם לחתוח חוטים ובסוף יתברר שיש מתאם או משו כזה
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש למישהו או מישהו מכיר את המדפסת המשולבת של HP דגם 4580 ויכול להגיד לי אם שווה לקנות אותה או לא?
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הפנל הקדמי של Enermax http://www.pch.co.il/docs/pd725115170.htm ואני לא יודע איך לחבר את חיישני מהירות המאווררים, יש לי שני מאוורים ואני לא יודע אך מישהוא יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למדפסת בשביל גיסתי לצרכי הדפסת מסמכים בעיקר, חשובים לי פשטות ההפעלה (אם אתם מבינים למה אני מתכוון) ואמינות. אפשר גם לקחת בחשבון מדפסת משולבת. יש לי כיום Canon pixma ip1500 ואני מרוצה אבל אני לא מוצא אותה, כנראה כבר מספר שנים לא מוכרים אותן. תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20403#details
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
-
לא השתמשתי במדפסת שלי (xerox phaser 3117) בשנה האחרונה בכלל. האם לקנות טונר או מדפסת חדשה? ומה המחירים של כל אחת מהאפשרויות? קחו בחשבון שאני לא מדפיס הרבה. יש תקופות שאני צריך להדפיס, וגם כאן מדובר בסה"כ בעשרות דפים בלבד. אני חושב שהשקעה של כ-300 שקל תהיה הגיונית אבל זה גמיש מאוד
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הי חברים. אני מעוניין לקנות את הסט הנ"ל והייתי שמח לשמוע התרשמות ממשהו שיש לו (עדיף ממישהו שהוא גיימר כי ככה הפרופיל שלו מבחינת שימוש יהיה יותר קרוב אלי) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי. אני מחפש סט ציוד הקפי מלא למחשב: * מקלדת ועכבר נוחים * רמקולים * מיקרופון * מצלמת WEB הסט הוא לאנשים מבוגרים לאינטרנט, כך שהשימוש יהיה מוגבל, ואין צורך לציוד גיימרים כבד או סאונד HI-FI. אשמח אם תוכלו להמליץ על דיל טוב בנושא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות את הכרטיס מסך 6600GT וברצוני לדעת האם הספק שיש לי כרגע במחשב יתאים ואם לא אז על איזה ספק אתם ממליצים. הספק שברשותי הוא מחברת SUNSHINE והדגם הוא ATX-7P4-3 פתחתי את המחשב וראיתי שמסומן קו ליד ה 300W אז אני מניח שהוא 300W. בבקשה תגיבו ותעזרו לי!
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני ממש מתלבט בין המארזים הללו + ספקי כח שונים(או שכלולים בתוכם כבר), אני רוצה ממש חוות דעת שלכם,כי זה חשוב לי נורא הקטע הזה. טוב, אז זהו המארז הראשון: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1838 שמגיע ללא ספק,וכנראה הספק המומלץ הוא ה-TT420W ללא מחשבה שנייה. השני הוא: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1531 שמגיע עם ספק 400W,אבל אני לא יודע אם הספק איכותי.. השלישי הוא: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1356&catcode=270 שמגיע עם ספק 400W,איכותי בהחלט של HEC. הרביעי הוא: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1083&catcode=183 שמגיע עם ספק איכותי של ANTEC 350W. ----------------------------------------------------------------------------…
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בלוטות חלונות 10 לא מזהה את העכבר. מזהה מכשירים אחרים כגון טלפון סלולרי ומתחבר אליהם. וכו' את העכבר החדש שהדונגל שלו משמש במחשב אחר הוא לא מזהה. עדכנתי דרייבירם וכו'. ולא עוזר. עיצות? תודה :)
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לדעת איזה מהעכברים הנ"ל מומלצים יותר משום מה בביקורת בינהם באתר הזה Habu ייצא טוב יותר בביקורת אבל מקריאה של הודעות קודמות כאן בפורום אני רואה שdeathadder יותר מומלץ אשמח לדעת למה נ"ב יש לי יד גדולה יחסית ואני ימני אז תמליצו לי מהעכברים הנ"ל לפי הנתונים ??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה עכבר עדיף מבין: 1. logitech G5 2. logitech MX518 3. Razer DeathAdder Gaming Mouse מבחינת נוחות ליד (חשוב), איכות במשחקים, גלישה באינטרנט ועבודה שותפת במחשב.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
עכבר ל GAMING ושימוש כללי מה לדעתכם הכי טוב? האם כדאי לקחת אלחוטי או שלא מספיק טוב למשחקים? אני נוטה לכיוון ה Deathadder החדש של רייזר (דגם 2013), דעתכם? אחר כך, מקלדת, מה דעתכם על מכניות? נניח אחת כמו ה K90? נכון שיקרה, אבל? שווה את זה? או שלקחת מכנית אחרת או מה? ואחרון חביב, משטח לעכבר, מה כדאי לשייך לעכבר שתביאו? מחפש משהו לא ענק מידי, נוח, שיאפשר גם מהירות אבל גם control (שהעכבר לא סתם יעוף עליו)
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
MAXTOR DM740-6XL אבל יש בעיה .. הווינדווס כותב שהוא .. תראו העצמכם .. ותגידו לי העם זה נורמלי ל ATA100
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש דרך ללכוד למחשב ממצלמת DV (קלטת) למחשב הכי מהר ולא לחכות את כל הזמן של הקלטת. -ברך כלל הוא לוכד דרך פייר וייר נגיד אם קלטת היא 60 דקות אז הוא מחכה את כל הזמן הוא מחפש פיתרון חומרה או תוכנה בנושא אני לא מצליח למצוא לו אבל יש כאן מקצוענים שאני בטוח שימצעו משהוא . תודה לכולם מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחפש ערכת טכנאי מחשבים. שתכלול בין היתר: כבל / מכשיר לבדיקת תקינות הספק כבל / מכשיר לבדיקת תקינות לוח האם מתאים שונים, USB-ATA-SATA כמו-כן ערכת מברגים וברגים. משהו יודע איפה אפשר לקנות את הדברים האלו ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם זה משנה באיזה סדר אני מרכיב את המעבד על הלוח, כלומר האם אני צריך קודם להרכיב את המאוורר על המעבד ואז להרכיב את המעבד על הלוח אם או שאני צריך קודם להרכיב את המעבד על הלוח אם ורק אז את המאוורר על המעבד??
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-