עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ronimenashe,

היי מחפש לקנות לבן שלי מקלדת גיימרים טובה מה יש מומלץ בטווח המחירים 500-700 שקל, ועדיף מקלדת שלא עושה רעש שלוחצים על כפתורים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Styx,

אז ככה אני בעיקרון מחליף את כל הציוד ההפקי במחשב ומה שאנישאר לי שעוד לא מצאתי זה מיקלדת איכותית ואחראי חיפושים ולבטים הגעתי ל-3 אופציות Razer Lycosa deazon MERC Stealth Razer Tarantula עכשיו ממה שראיתי בביקרות פחות או יותר שהטרנטולה הכי טובה אבל מה גם יקרה שני האחרות יעלו ל באיזור ה-300-350 אבל גם הם ניראות סבבה+ המחיר לא כזה חשוב אני מעדיף יחס/תועלתי יותר טוב מה דעתכם נ.ב אם יש לכם מיקלדות אחרות ממולצות אז גם יתקבל בברכה נ.ב הבנתי שעל המיקלדות האלה אין את האותיות בעיברית אבל אפשר להקליד בעיברית ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Ferrari599,

אני זקוק למקלדת ועכבר למחש החדש שלי. אני עובד הרבה בפוטושופ, משחק מדי פעם וכותב מאמרים\עבודות. עדיף ללכת על מערכת עם חוטים? או אלחוטי? אני רוצה שהכל יהיה בצבע שחור(אפשר שיהיה קצת אפור גם). על מה ללכת?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by mic,

אני צריך מקלדת, לא אלחוטית! עכבר אופטי. לא אלחוטי. שניהם מבית MICROSOFT תודה.

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למקלדת ועכבר. שימוש עיקרי (95% מהזמן) זה אינטרנט ואופיס. אני סטודנט מצוי שיושב שעות מול המחשב. מה שאומר עדיפות גבוהה למשהו ארגונומי. דרישה משנית, יש לי Wii אז אם כבר אני קונה מקלדת אלחוטית אני מעדיף לקנות מקלדת שתתאים גם לWii. אם אני לא טועה זה אומר USB אלחוטי בלותוט. אני אנסה למצוא יותר פרטים על זה. הערה בנוגע לאלחוטי - אני יודע שיש בעיה לשים יותר מידי דברים אלחוטיים באותו בית על אותו תדר. כרגע יש לי נתב אלחוטי ב2.4GHz ובקרוב גם טלפון אלחוטי שכנראה יעבוד על תדר קרוב. האם לשים גם את המקלדת עכבר על תדר כזה או שעדיף לי פשוט לעבוד בבלותוט? אם כן, אני מניח שצריך גם להוסיף לחבילה מתאם בלותוט למחשב. תקציב - אני לא מבין בזה אבל נראה לי שאזור ה500 שקל…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by GMTK,

המלצה למקלדת ועכבר ניידים בסביבות ה300 שח ואפילו פחות השימוש הוא גיימינג בעיקר. ראיתי את הלוג'יטק 260MK ראיתי את המוצר בסביבות ה140 שקל 120 שקל עכבר ומקלדת בעייה שישר הסתכלתי עלייה היא שאין כפתור כיבוי. אשמח להמלצות למקלדות נורמליות ועכבר שיהיה מצויין לנייד בקרוב אני ארכוש גם ציוד לא נייד. אחרי שאני יסיים לבנות את הספרייה בחדר שלי אז מה שצריך עכשיו זה מקלדת ועכבר גימינג אלחוטי. יש לי בעייה עם לשמוע את המקלדת כאילו צריך ממש שקט אפשר טיפה רק שלא יהיה מציק מידי שישמעו אותה בקטנה וגם את העכבר. למשל היה לי עכבר היתי לוחץ עליו כלכך הרבה היו שומעים אותו למטה במטבח חחחחחחח. תודה מראש לעוזרים עם שחכתי משהוא אז תגידו.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by gopher,

צריך המלצה למקלדת ועכבר נוחים לשימוש לעבודה אינטנסיבית שלא מעייפים את הידיים. לאו דווקא למשחקים. עדיף עכבר אלחוטי. אפשר לחרוג מהתקציב אם יש לכם משהו טוב במיוחד להמליץ עליו.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by naoriko,

אני צריך המלצה למקלדת ועכבר לGAMING אין לי בעיה שזה יהיה עכבר ומקלדת בנפרד או בסט או חוטי או אל חוטי מחפש משהו טוב בבקשה המלצות תודה רבה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ofer_mat,

אני צרך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטי באותו חלק והם חייבים להיות RF לא IR

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני צריך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטי שיהיה איכותי עדיף שהעכבר יהיה במקלדת אם יש כזה דבר זה יהיה הכי טוב.. תודה.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by ratzabi,

שלום, אני רוצה לקנות סט אלחוטי של מקלדת ועכבר נטען, למרחק של 3-4 מטרים (והגזמתי). אני מעדיף שהוא יהיה כמה שיותר איכותי, אבל בלי להגזים במחיר. רצוי עד 400 ש"ח. יש המלצות/הצעות? אשמח לתגובות מהירות כי אני רוצה כבר מחר ליקנות (כנראה מ-KSP בירושלים). תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by ariel-ro,

שלום לכם, אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למחשב משרדי רגיל, שיהיו איכותיים ולא יקרים. אריאל

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי, אני מחפש סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים לסלון. אני לא צריך שיהיו ממש נוחים אבל אני צריך שיקלטו טוב ממרחק של לפחות 3 מטר. כמובן מראה אסטטי רצוי מאד וחיי סוללה ארוכים עד כמה שאפשר. אם יש משהו שממש שווה אני מוכן לחרוג עד 250ש"ח. ראיתי סטים של MS בסביבות ה250, אבל אני מעדיף להשאר מתחת ל200. יש את הסט של LABTEC כאן, מה אתם אומרים עליו? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7929

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by MODI,

אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים (עדיף שהעכבר יטען) ב300 שקל, יש אפשרות לחריגה

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  15. שלום, אשמח לקבל המלצות על מקלדת ועכבר אלחוטיים בתקציב של עד 300 ש"ח. השימוש העיקרי יהיה שליטה על מולטמדיה (תוכנת HTPC) ואם יעבוד בצורה טובה אז משחקים (לא יותר מדי). בכל מקרה - רוב העבודה הינה מול המחשב (Office + internet). אני בכל מקרה מעדיף פתרונות עם טעינה עצמית ולא סוללות AA/AAA (אם יש בתקציב כזה) תודה.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  16. השימושים שלי הם כתיבה , תכנות וקצת משחקים מדי פעם. אני רוצה שהקליטה תהיה טובה ויציבה. אני מעדיף שהעכבר יהיה לייזר , מדויק ככל האפשר ושיהיה נוח. המקלדת אני מעדיף מקלדת שהיא תהיה בנויה טוב , עם זמן סוללה ארוך ככל האפשר וגם כמובן שתהיה נוחה. האפשרויות שראיתי הן: Microsoft Wireless Desktop 3000 או Logitech Wireless Combo MK520

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי, אז אחרי שני סטים ברציפות שקניתי בזול ולאחר מספר חודשים הם נהרסו... החלטתי להשקיע הפעם ולברר לפני הקנייה כדי שלא אתאכזב שוב אז הדרישות - דגם עמיד מאוד, קליטה לטווח של כ3-4 מטרים (המחשב בקצה אחד של החדר והמיטה בצד שני) בעיקר לשימוש של עבודות, אינטרנט ומוזיקה. תקציב נראה לי הגיוני 400 שקל ככה, מוכנה להתגמש אם יש צורך... תודה חברה!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by orir31,

שלום, קניתי מחשב חדש המיועד למשחקים ואני מת להחליף את המקלדת והעכבר שלי בני שמונה שנים. מחפש המלצה למקלדת ועכבר, אפשר בנפרד או בסט, אלחוטיים המיועדים למשחקים. תקציב לא מוגדר, אבל נראה לי בסביבות ה 600 + שח.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום! אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיעבדו לטווח של 3 מטר. יש לי את הסט של לוג'יטק דגם EX110 ואחרי כמה נפילות ושנה של שימוש התחילו להשתגע ואם לא עובדים עם העכבר ממש מול המשדר הוא לא קולט. התקציב הוא עד 300 ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים בתקציב של 400 שייח .. ומה יותר כדאי לקנות סט מקלד ועכבר או לקנות כל אחד לבדו?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  21. היי לכולם.... אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר חדשים. קניתי שולחן זכוכית (חלבית) חדש ואני רוצה לקנות סט של מקלדת ועכבר או לקנות מקלדת ועכבר בנפרד... אני לא רוצה לקנות פד או משהו לעכבר ולכן אני מעדיף שהוא יהיה עכבר לייזר.(יפעל על זכוכית חלבית?) אבל אני לא יודע איזה כדאי. אני אצליח בתקציב הזה לקנות סט טוב בכלל? בקיצור... אני צריך המלצה לעכבר לייזר (זה יפעל על השולחן שיש לי נכון?) והמלצה למקלדת (אם אפשר אלחוטית נורמלית בתקציב הזה יהיה טוב) וכל זה בתקציב של 400 +- תודה רבה

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by wrecker,

היי אני טס בקרוב לניו יורק וקנדה ומעוניין לקנות מקלדת מכנית ועכבר גיימינג טובים. ראיתי המון ביקורות אבל אין לי באמת כיוון לחברה כזו או אחרת. הסתכלתי בחנות B&H ונדלקתי ממש על עכבר של MAD CATZ, אבל ראיתי שחלק מעידים על בעיות איתם. מישהו מכיר? משתמש? התקציב זה עד 200$ לשניהם אבל מעדיף כמה שפחות (את העכבר של MAD CATZ ראיתי לדוגמא ב60$ ומקלדות באיזור 90$) אם אתם מכירים עוד חנויות מחשבים אשמח לדעת.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. יש המלצה למקלדת ועכבר זולים ופשוטים? לא משהו ג'נרי מצד אחד, אבל לא צריך גם משהו "מפואר" מידי. נגיד 150 ש"ח לשניהם. תודה!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  24. היי, אני צריך לשדרג את המקלדת והעכבר שלי ואני צריך ממכם המלצה. זה יכול ליהיות סט של מקלדת ועכבר ביחד (אפשר גם לחוד), רצוי לוג'יטק. לא אלחוטיים. תקציב - 200 ש"ח בערך. אם אפשר שהעכבר עצמו יהיה בעל תזוזה מהירה. העכבר לשימושים של עיצוב גראפי ופה ושם קצת משחקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  25. Started by SUPER300,

אני מחפש מקלדת ועכבר טובים לגיימינג, ושהמקלדת תהיה עם לדים. צריך שהם יהיו זמינים בסניף של ksp באילת. הנה הקישור: Www.ksp.co.il . תבחרו סניף בצד ימין למעלה ותבחרו באילת. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים