ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
איזה מסך עדיף (במחיר די דומה): Samsung 931BF LG 1970HR תודה
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
1.COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-UW Black Computer Case - Retail 2.COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-WW Black/Silver Computer Case With Side Panel Window - Retail 3.COOLER MASTER Centurion 531 RC-531-SSN1 Silver Computer Case - Retail תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שבכללי יצא מקסימום 700 שקל לא יותר מיזה.. חשבתי על המקלדת G15 והעכבר RAZER IMPERATOR מה אתם אומרים? יש איזה מקלדת גיימרים טובה עם עברית עליה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למטרות גיימינג וגלישה עכבר חוטי וחשוב שיהיה מותאם לשני הידיים תודה והמשך ערב טוב
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר ל-ADSL לאחת מהתכניות של 500 או 1500K. לאיזה חברה הכי כדאי להתחבר? איזה חברה הכי מהירה ואיפה יש את הפינג הכי נמוך?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שנגמר לי הדיו הצבעוני במדפסת נכנסתי לאייבי וראיתי שהמחירים שהם הרבה יותר זולים מבארץ. : כמובן שמדובר בדיו חלופי ולא מקורי. עד כמה זה מסוכן למדפסת להשתמש בדיו חלופי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה מארז איכותי ומאד מאד חשוב - לא מרעיש כמו תחנת כח בנוסף - מישהו קנה אותו עם הספק 400W משולב - האם זה ספק איכותי של TT או סתם משהו שזרקו בפנים תודה
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מוכן להשקיע 1500 ש"ח בכרטיס מסך רמקולים ועם נשאר אז מסך וצורב
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הרגע קניתי את העכבר ועדיין לא חיברתי אותו, על מנת לתעד את הרגע... ;D קנייה נבונה לדעתכם? אגב, הייתי קונה DeathAdder אילו היו לי עוד 50 ש"ח... תמונות בהמשך...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לרכוש את הג'ויסטיק הזה- http://cgi.ebay.com/Microsoft-Xbox-360-Wireless-Controller-White-FREE-Ship_W0QQitemZ390197848928QQcategoryZ139969QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5437257733450538913#ht_2195wt_1137 יש לי כמה שאלות לגביו - 1)ג'ויסטיק של Xbox 360 מתאים למחשב? אם כן אז חיבור USB רגיל? 2)הג'ויסטיק הזה ספציפית מגיע גם עם USB(מגיע בדיוק כמו עכבר אלחוטי)? 3) איפה אפשר לקנות בארץ ג'ויסטיק אלחוטי טוב במחיר טוב( מומלץ ג'ויסטיק של Xbox אם קיים)
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני יקנה אולי בקרוב מעבד tb 1.4 ואני מעונין שהוא לא יתחמם יותר מדי, אז אני רוצה לקנות את המאוורר הכי טוב, כמה הוא עולה (המאוורר), ולכמה מעלות אתם חושבים שהמעבד יגיע איתו (a7v266)?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש עכבר למחשב הנייד שלי, מעדיף לא את העכברים הקטנים האלה. צריך להיות אלחוטי, עם מקלט קטן יחסית(לא הענקיים האלה של MS) צריך להחזיק הרבה זמן ללא טעינה. אני כנראה אקנה ב-Ebay אז תקציב על 40$
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, אני אכן משתמש חדש, לכן אין אני יודעת אל כל כללי הכתיבה בפורומים. זו היא עוד שאלה בנוש אינטל אי.אמ.די. והשאלה שלי מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהחברות. באיזה מערכת עדיפה לשימושים הבאים: שרת, מחשב משרדי,מחשב משחקים. ולמה? מה נותונות כל הטכנולוגיות של אינטל 0.13 מיקרון ו512 CACHE והעם הם קיימים ב AMD בתודה UnSined
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד ב 6000-7000 אלף שקל בתשלומים (חשוב מאוד בתשלומים) מחברה טובה עם מסך 14 טוב עם cd או dvd בטרייה טובה לכמה שעות מעבד מספיק חזק להרבה office ואינטרנט 256 זכרון כרטיס מסך אמין לא משהו למשחקים כרטיס קול בסיסי ורמקולים לא חשוב (העיקר שתהיה יציאה לאוזניות) מיועד לסטודנטית עכשיו האם יש מפלצת שכזאת במחיר הזה האם לבדוק ביד שניה אשמח לקבל עזרה בתודה מראש urich
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות עכבר חדש עכשיו השאלה שלי מה עדיף למשחקי רשת מגוף ראשון אחרי כמה בירורים הבנתי שלכל עכבר יש יתרון אחד משמעותי על פני השני ל510 יש 5.7 מגה פיקסל לעומת 500 שיש לו 4.6 מגה פיקסל ל500 אפשר להתקין פאטץ שמעלה ל500hz לעומת 510 שפאטץ לא עובד עליו כמו שצריך ובעצם יכול להגיע רק ל250hz אז מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות איכותיות למחשב. עיקר השימוש שלי הוא למשחקי אקשן. צריך שיהיה סראונד מלא-כלומר שאני יוכל להרגיש שמישהוא מגיע מאחור ומהצדדים(לדוגמה), כמובן שיהיו נוחות. שלא יפריעו לאנשים שנמצאים איתי בחדר. התקציב שלי הוא בסביבות 550 ש''ח. אני מאמין שזה מספיק בינתיים ראיתי כמה דגמיםץ מה אתם אומרים אליהם? למשהוא יש ניסיון איתם? SteelSeries Siberia V2 G35 Logitech Audio-Technica ATH-AD700 האם יש לכם המלצות יותר טובות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו בכתובת, אני מחפש עכבר איכותי למשחקים ושימוש כללי עליו להיות אלחוטי, בתצורת claw/fingertip (אני מזיז את העכבר בעיקרת עם האצבעות ללא פרק כף היד) ואם אפשר גם המלצה על פד מוצלח, אני אשמח בברכת שבוע טוב, שלומי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במה שונה בעצם ה Logitech MX518 מה G5 לא הבנתי הם נראים אותו דבר.. חוץ מה DPi והמשקולות יש משהו שונה?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת שהיא גם סורק וגם פקס , מן הסתם חשוב שתהיה מדפסת צבעונית ועם חיבור לרשת וגם חשוב שלא תיהיה בזבזנית בדיו מה עדיף, דיו או לייזר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע כמה כל אחד שוקל - ? אני משתמש ב INTELLI שמתחיל לזייף וצריך החלפה אבל אני לא רוצה לרכוש עכבר כבד יותר... אז אני שוקל להשקיע ב RAZER שאני יודע שהוא קליל... לעומת זאת הMX הרבה יותר זמין מיידי וזול .
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מקלדת [רק מקלדת, בלי עכבר] ואני צריך המלצה למקלדת טובה. השימושים העיקריים שלי הם הקלדה בתוכנות כמו מסנג'ר ובאינטרנט, אני לא גיימר או משהו כזה... המחיר המקסימלי: 200 שקל.
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הקטע של הכרית נוח לי אבל בכל הפדים שקניתי עד עכשיו הכרית שוקעת אחרי כמה שבועות. כמובן, אפשר להמשיך ולקנות אותן (הן זולות מאד, דולרים בודדים) אבל תהיתי אם יש משהו יותר עמיד. כמובן מאליו אני מוכן לשלם יותר אבל לא יותר מדי. נניח, מתחת ל-50 ש"ח. זה רף סביר? להבהרה, אני לא מחפש פדים ב-150 ש"ח לגיימינג או משהו כזה (ראיתי פוסט כזה). זה רק לגלישה ועבודת אופיס. רק משהו שיגביה את היד שלי וזהו. יש כזו חיה?
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ושתהיה כמה שיותר חסכונית בדיו. תודה אתם גדולים ;D
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק אחד, סידירום וצורב. הסידירום היה מחובר בתור Primary Slave והצורב בתור Primary Master. ההרד דיסק היה המאסטר הראשי. היום הפכתי את הסידירום לSecondary Slave והשארתי את ההרד דיסק לבד. הסידירום מזוהה בביוס אבל לא מזוהה בווינדוס (XP). רק הצורב מזוהה. חוץ מזה סדר הכוננים לא השתנה למרות שהסידירום "נעלם". יש דרך לסדר את זה? w00t לא משנה, תיקנתי את זה כבר בעצמי ;D
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כנראה אני קונה מחשב השבוע מKSP הבעייה העיקרית היא המארז.. אז כנראה אני לוקח את הCOMPUCASE CI-6919 אצל KSP הוא בא עם שני מאווררים לא אחד.. הבעייה היא בספק אני כנראה לוקח זיכוי על הספק שבא עם המארז וקונה ספק ג'נרי של KSP 500W המוכר אמר לי שהספק הזה יחזיק את המערכת: Amd 64 3000+ Epox kda3J Leadtec 6800GT אני חושב שהוא דיי אמין אבל אני חושש... אם אפשר דעות והמלצות אני יודה.. הסיבה לזה שאני לא לוקח ספק כח מחנות אחרת ונותן לKSP להרכיב היא משום שגם צריך לשכנע את KSP או לשחד אותם : כי הם לא מתקינים מחשבים בלי הספק כח שלהם.. וגם בגלל שאני רוצה שכל האחריות תהיה תחת קורת גג אחת חוץ מה LEADTEC 6800GT שזה משהו מיוחד שאני לוקח מזיגזג תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-