עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by amadey,

יש לי את הG400 ואני מחפש פד קשיח (ללא בד). כרגע יש באייבורי הנחה של 40 אחוז על הפדים אז חשבתי לבחור אחד מפה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2665&filters%5B1616%5D%5B%5D=1617 מה מומלץ?

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  2. כמו בכתובת, אני מחפש עכבר איכותי למשחקים ושימוש כללי עליו להיות אלחוטי, בתצורת claw/fingertip (אני מזיז את העכבר בעיקרת עם האצבעות ללא פרק כף היד) ואם אפשר גם המלצה על פד מוצלח, אני אשמח בברכת שבוע טוב, שלומי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by lesForce,

אהלן אני עובד הרבה שעות ביום מול המחשב, וסובל מכאבים בכתפיים בעקבות כך. ניסיתי כסא חדש אבל זה עדיין לא זה. חשבתי אולי לקנות את ה-M570. ששמעתי עליו המלצות מצד הארגונומיות שלו ,כמו כן הוא אלחוטי וטראקבול מה שיאפשר לי לעבוד גם עם היד גם על הכיסא וכו' מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by KloCk,

מחפש עכבר ומקלדת חוטיים לגיימינג תקציב-300 ש"ח לכל אחד בנפרד חריגה:50 ש"ח רק אם זה באמת שווה! אחיזה לעכבר משהו בין fingertip ל-claw אף פעם לא היה לי עכבר לגיימינג לא חשבתי על הדברים האלה לפני שקראתי פה מדריכים חח תודה

5. Started by IDOnoach,

אני מתעניין בדגם לטובת הקלדה ממושכת. אהבתי שיש לה משענת גדולה יחסית. יש שלושה דגמים שמתאימים לרמת המחיר שלי- כחולים שחורים וחומים. איזה לדעתכם עדיפים להקלדה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Motix,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת משולבת תומכת wifi . אני מחפש משהו מומלץ. קניתי פעם ב-300 שקל והיא מתה אחרי חודשיים . פתאום הפסיקה לעבוד. תקציב עד 600 מעדיף משהו נורמלי שלא יתקלקל. מאפיינים: סורק הדפסה בשחור וצבעוני פקס תומך wifi וגם דרך הסמארטפון ישמש בעיקר להדפסות רגילות לא משהו מיוחד. שימוש לבית ולפעמים לעסק. מה אתם ממליצים? אני מחפש משהו שיש לו הרבה ביקורות טובות כי אני לא רוצה לזרוק עוד פעם כסף על מדפסת שתהרס אחרי חודשיים. מה כדאי? דיו או לייזר? אשמח לעזרה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, בקרוב אני מזמין מחשב חדש (שנעזרתי בהרכבתו בפורום זה) ורציתי לקבל ייעוץ לגבי ציוד היקפי. שימוש המחשב הוא בעיקרו למשחקי מחשב. דגש - אני לא משחק כלל במולטיפלייר. לגבי עכבר+מקלדת, התלבטותי היא בין Logitech Media Combo MK200 לבין אחיו האלחוטי MK260. העדפתי היא לאלחוטי מטעמי נוחות, אך איני בטוח אם זה יפגע לי בחווית המשחק עקב חוסר קליטה וכ"ו. לא יצא לי כלל לעבוד עם אביזרים אלחוטיים למעט בקר אלחוטי xbox360 למחשב שאין לי בעיות איתו בכלל ואני מאד מרוצה ממנו. אשמח לקבל ייעוץ בעניין. תודה רבה! לירן

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, מעוניינת לרכוש מדפסת לייזר, בעלת המאפיינים הבאים: דופלקס מובנה - חובה! טונר חלופי או מקורי במחיר הגיוני (באיזור ה-100 ש"ח לכ-3000 דף) בעקרון התפקסתי על מספר דגמים: brother 2250DN brother 2240 D brother 7060 משולבת מ.צילום וסורק קודם שאלה עקרונית - עד כמה חשוב שהמדפסת תהיה מדפסת רשת? כלומר, חשוב לי שבעתיד תהיה לי אפשרות לחבר עוד מחשבים לאותה מדפסת. השאלה היא האם לצורך כך המדפסת חייבת להיות מדפסת רשת? או שמספיק שמחשב אחד יהיה מחובר למדפסת ושאר המחשבים יתקשרו ביניהם ב-WIFI? אשמח להבהרה של הנושא הזה כי אני יכולה לחסוך כמה שקלים ולרכוש את ה- 2240 של ברודר או את המשולבת באותו מחיר של ה-2250 בחנתי גם את סדרת 400 (401,411,431) של OKI, אבל ירדתי מזה בגלל מחיר הטונר הל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by AmitDanan,

מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס DVR למצלמת הבטחה רצוי שישדר בזמן אמת כולל בנייד דור 3 אני יודע שיש את זה כמעת בכולם, חשוב שיהיה משהו איכותי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by YairZ,

ערב טוב לכולם, בתור אחד שמתעסק לא מעט בתוכנות גראפיקה (בזמן האחרון בעיקר בדו-מימד), אני מרגיש שמתפתח לי פרקינסון ביד מהאימפרטור הזוועתי שיש לי. אני צריך משהו נוח ומדוייק יותר ולכן אני חושב על רכישה של לוח גראפי. התקציב פחות רלוונטי, כאשר אמור להיות בטווח של כמה מאות שקלים. כעיקרון אני לא צריך משהו מקצועי, אך מצד שני גם לא בסיסי - במידה ויש דגם משופר בתוספת כספית לא גדולה, אעדיף ללכת עליו. עשיתי מחקר קטן ברשת והגעתי למסקנה שלוחות גראפיים של Wacom הם מהיותר איכותיים ופופלריים שיש, כאשר יש 2 סדרות עיקריות - Bamboo למשתמשים ביתיים ו-intuos לשימושים יותר כבדים ומדוייקים. הקטע הוא שיש מספר דגמים בכל סדרה במגוון מחירים כך שגם לאחר סקירה ברשת לא מצאתי מי הכי תכלס משתלם. אני מעדיף…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by AvlK,

אני מחפש סט אלחוטי לשימוש עם הנייד. יש כמה מאפיינים שחשובים לי ואני לא ממש בקי בכל הדגמים השונים כדי לדעת מי מהם מכיל את האפשרויות שאני רוצה. מה שאני מחפש זה: 1. שהסט יהיה עם ננו רסיבר (המשדר הכי קטן שיש) 2. שהמקלדת תהיה ישרה לגמרי לא ולא איזה חצי עיגול או קמורה או משהו בסגנון.. 3. שבעכבר יהיו כפתורי הקודם\הבא ראיתי את זה לדוג': http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/microsoft-wireless-bluetrack-desktop-3000-p-11558?cPath=102_187 רק שאני לא סגור על העכבר אם יש כפתורי הקודם\הבא.. וגם הרסיבר מעט גדול. חשבתי גם על זה: http://www.ebay.com/itm/Logitech-Performance-Mouse-MX-Cordless-Laser-Mouse-Rechargeable-/110962918207?pt=Mice&hash=item19d5e7c33f ואז לקנות מקלדת פש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, קיבלתי מחשב בלי מסך, ומאחר ויש לי מחשב שאני עובד איתו, חשבתי לחבר את המחשב השני לטלווזיה ואז אני אוכל לראות סרטים בכיף. הבעיה היא: לא בא לי להזיז את המחשב כל הזמן, אז חשבתי על מקלדת ועכבר אלחוטיים. אבל בגלל שאני רואה שהעכבר יעלם לי, אני רוצה מקלדת עם עכבר מובנה (לא אכפת לי שזאת תהיה הגולה, או משטח מגע) יש עכשיו בגרופון משהו שנראה לי טיפה זבל. (כל הדברים בגרופון נראים לי זבל) ויש עוד משהו בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811447 מישהו עבד איתו ומרוצה? יש למישהו המלצות על משהו אחר? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכם, זקוק להמלצה למדפסת לייזר ביתית, שתדפיס בשחור לבן בלבד, הטונר צריך להספיק לכמה שיותר הדפסות, חייב שתדפיס באופן דו צדדי ללא התערבות מצידי. אין צורך במכונה משולבת (מכונת צילום, סורק ופקס). התקציב עד 500 ש"ח. אני ואחותי סטודנטים וצריך אותה להדפסת מסות של מאמרים ומצגות במינימום עלויות. עדיפות לאחריות רחבה ומותג מוכר (יש לי ניסיון טוב עם מדפסות הזרקות דיו של HP למשל) ושהטונר אח"כ לא יהיה הרבה יקר. תודה מראש, גיא.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by saarxee,

אוזניות גיימינג, במה הן שונות מאוזניות של 50 שקל למשל? למה קוראים להן אוזניות גיימינג?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מחפש כרטיס טלוויזיה חיצוני שיאפשר לי הקלטה מהממיר YES MAX AverTV HD Volar Pro - הכרטיס הזה מתאים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6379 אם לא ישנן אופציות נוספות עד 300 שקלים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Batels,

אני מעדיפה מדפסת סוג של משולבת, זתומרת שיהיה בה סורק הדפסה ולא חובה פקס, אפילו עדיף שלא אם יוצא יותר זול. המחיר הגבוה ביותר בערך 300 שקל.. אני צריכה גם מדפסת שהדיו שלה לא כזה יקר.. לחברה שלי יש מדפסת של canon גרסא MX455 שהמלצתם לה פה והיא ממש מרוצה אבל היא עלתה לה כמעט 400 שקל והיא גם אלחוטית וגם הצבע קצת יקר אבל היא מצוינת. אז אני לא צריכה אלחוטית ואני אשמח גם לדיו זול. תודה רבה על העזרה! (:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by KickOFuture,

אשמח לקבל המלצה למכשיר משולב מדפסת + סורק + פקס + מכונת צילום. מבחינת כמות ההדפסה, היא נמוכה מאוד, מספר דפים בודדים בשבוע, חשוב שהמכשיר יהיה קטן וקומפקטי, ואם אפשר לחבר אותו ללא כבלים (יש בדירה גם רשת קווית וגם WiFi) באופן אלחוטי לדוגמא, זה עדיף. במידה ורלוונטי, זה המפרט שאליו יצטרף המכשיר שתמליצו עליו, חשוב שהמכשיר יהיה ניכן לרכישה ברשת KSP. http://tinypic.com/view.php?pic=11uw17s&s=8#.U5gGUPmSzTo תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי KVM בבית בין 2 מחשבים ויש לי את העכבר Razer Mamba שלא עובד עם ה-KVM שיש לי ויש לי עכבר ישן יותר של לוג'יטק (חוטי) שעובד טוב עם ה-KVM, עכשיו אני מעוניין לקנות עכבר חדש ואני מתלבט האם ישנה דרך לדעת עם העכבר יעבוד לי עם ה-KVM או לא שלא יקרה מצב שאני מוציא כסף ונשאר עם עכבר שלא עובד לי בכלל עם ה-KVM תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני רוצה להזמין מקלדת מכנית WASD או FILCO , אבל מכיוון שמדובר ברכישה לא זולה הייתי שמח לראות את הדגם לפני שאני מזמין. דבר נוסף, ויש לי ניסיון טוב עם מקשים כחולים ב QuckeFire Rapid שמרגישים מעולה וניסיון רע עם כחולים של QuickFire Pro שמרגישים רע, הגעתי למסקנה שכל מקלדת (או לפחות כל OEM) מרגיש אחרת לגמרי. אשמח מאוד אם מישהו יסכים שאקפוץ אליו להרגיש את אחת מהמקלדות האלו, בסווצירים חומים או כחולים. תודה מראש שרון נ.ב אם מישהו מעוניין לנסות את אחת מהמקלדות שיש לי אוכל להביא אותה איתי.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. יש לי מחשב שמחובר לרסיבר ואני שומע רמקולים בשיחת סקייפ , לאן אני מחבר מקרופון ?

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  21. קניתי טלוויזיה חדשה, הקודמת הייתה מחוברת לממיר עם RCA ל RCA (טלוויזית אל סי די אבל מלפני 5 שנים) עכשיו קנינו טלוויזיה בלי כניסות RCA, המוכר אמר גם שבגודל הזה 32 כמעט אין כאלו עם RCA, ואצלו בחנות אין.. אין לי מושג אם הוא דובר אמת. בכל מקרה חיברתי עכשיו עם כבל rca לריבוע הגדול הזה.. מזכיר DVI אבל יותר גדול (ארוך) בלי ברגים צבע שחור, שכחתי איך הוא נקרא..השימוש של זה די ישן. עריכה: מצאתי את השם של זה חח scart רואים לא טוב.. השאלה שלי אם אני יקנה כבל מ RCA ל HDMI יראו יותר נורמאלי במידה ניכרת.. (אני פשוט לא יודע מה החלק שבעצם פוגע באיכות עצם זה שאני משתמש בכבל RCA ל כבל אחר... או זה שאני מחבר לכניסת scart הישנה הזאת, ואולי אם אני אחבר מ RCA ל HDMI האיכות פחות תיפגע... דרך אגב…

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  22. שלום, אני מחפש סט מקלדת + עכבר . רצוי אלחוטי + שיהיו נוחים לעבודה ממושכת . רצוי מ KSP ... תודה רבה .

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by spitzi,

שלום, תוכלו להמליץ לי על מקלדת + עכבר אלחוטיים (אולי סט משולב): העכבר צריך להיות גדול יחסית, משהו פשוט עם שני לחצנים ובלי תחכומים. כרגע יש לי את הדגם החוטי הפשוט הזה, אשמח לגירסא אלחוטית. מקלדת עם מקשים רכים שנלחצים בקלות, כמו של מחשב נייד. תקציב: 300-400 ש"ח סה"כ. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by rondamri,

לפני שבוע חיפשתי מקלדת מכנית וקיבלתי הרבה תגובות והמלצות לגבי הcmstorm qf ultimate אז קניתי אותה עכשיו בהתחלה רציתי סויץ חום אבל אחרי שניסיתי אותם פיזית ממש אהבתי כחול עכשיו השבוע פיתאום הופיע באתר של איבורי הcmstorm triger ובעיקרון היא מענינת אותי מסיבה אחת יש לה חיברות של usb במקלדת השאלה אם שווה לי לדעתכם להחזיר את מה שקניתי ולקנות את הטריגר או להישאר אם שלי כי אני בעיקרון מעדיף סויץ כחול והטריגר הוא חום יש לדעתם שימוש ביוסבי ביקלדת או שזה לא כזה ביג דיל?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by almor12,

ערב טוב, אני מחפש עכבר אלחוטי לגיימינג, רוב המשחקים שאני משחק הם משחקי fps כמו battlefield 4 ,call of duty ghost ואססין קריד 4. העכבר לא ישמש רק למשחקים מדי פעם לגלישה באינטרנט, אז צריך שיהיה לו גם את הלחצי ה''בא'' ו''חזור'' בשביל הדפדפן. האחיזה שלי היא בצורת claw. תקציב הוא עד 600₪ אבל עדיף לחסוך עם אפשר. היה לי כמה התלבטויות בין שני עכברים: 1) Razer ouroboros 2) Logitech g700s למען האמת עד עכשיו היה לי Razer deathadder 4g כמעט שנתיים, אני מחליף אותו בגלל שהגומי מסביב לעכבר כבר מתקלף, והגלגלת באמצע העכבר חורקת טיפה. חוץ מזה ממש נהנתי ממנו. לא משנה לי איזה חנות בארץ, אבל עדיפות לזולה יותר אפשר לקחת בחשבון גם חנויות בחו''ל כגון אמזון ומוכרים מומלצים באיביי אם יש המלצות אחר…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים