עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Bah_gots_pIII_450,

כשאני רוצה להרכיב רכיבים שונים למחשב, אני לא מחבר ישר את כולם נכון? אני קודם כל מחבר רק לוח אם, מעבד, זיכרון, HD, כ. מסך, cd-rom, floppy , PS. לראות אם הכל מתערבב טוב ואז לחבר התקנים נוספים? מה עוד אני צריך לדעת?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני רוצה להזמין מקלדת מכנית WASD או FILCO , אבל מכיוון שמדובר ברכישה לא זולה הייתי שמח לראות את הדגם לפני שאני מזמין. דבר נוסף, ויש לי ניסיון טוב עם מקשים כחולים ב QuckeFire Rapid שמרגישים מעולה וניסיון רע עם כחולים של QuickFire Pro שמרגישים רע, הגעתי למסקנה שכל מקלדת (או לפחות כל OEM) מרגיש אחרת לגמרי. אשמח מאוד אם מישהו יסכים שאקפוץ אליו להרגיש את אחת מהמקלדות האלו, בסווצירים חומים או כחולים. תודה מראש שרון נ.ב אם מישהו מעוניין לנסות את אחת מהמקלדות שיש לי אוכל להביא אותה איתי.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. שלוום אני קונה מחשב יחסית חזק ומתכנן אוברקלוק כרגע רק לכרטיס מסך.. משום שאני קונה את המעבד לוח אם זיכרונות וכרטיס מסך מחו"ל הקטע עם האחריות קצת בעייתי אז אני מעדיף לקנות מארז שמקרר טוב ולישון בשקט.. אז המארז שחשבתי עליו הוא Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower הוא גם מדהים ביופיו! וגם לפי התיאור מקרר מאוד טוב עם 7 מאווררים. אנשים אמרו שזה מסורבל יחסית וכבד ונשרט מהר האם זה נכון כי אני מתכנן ללכת לפעמים ללאן פרטי לא בתדירות קבועה אבל 3-4 פעמים בשנה האם זה יהיה קריטי? אנשים גם אמרו לי שזה ביזבוז לקנות מארז בסביבות ה800 שקל ושאפשר למצוא יותר זולים וגם מקררים טוב ויפים.. אבקש פה את עזרתכם כי אתם המקצוענים לא אני =) אז אשמח אם תעזרו.. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  4. Started by Mike1,

עקב אירוע טרגי ומצער אני מודיע על מותו של מסכי והוא בן שבועיים בלבד. ההלוויה תתקים מחר אצל היבואן. אין לי מושג למה ואיך, אבל רק למקרה החלטתי לקנות UPS. הבנתי שכדאי לי לקנות UPS עקיף ולא ישיר , אבל אין לי שום מושג בנוגע לUPS-ים ולכן אני צריך עצה. אני לא צריך זמן בכדי לשמור ולסגור - לא אכפת אם יאבד לי המסמך שעליו אני עובד- אני לא רוצה לעבוד כשאין חשמל, אני רק רוצה הגנה מפני מקרים דומים בעתיד. התקציב מוגבל , אבל לא אם זה על חשבון הבטחון. אחרי שהשקעתי אלפי שקלים על המחשב אני לא עומד להיתקמצן ולנסות לחסוך 200 שח ולקנות את הUPS הכי זול. מה גם שרק המשלוחים ליבואן ובחזרה מגיעים ליותר מזה. אז חברה מה אתם אומרים? תיזכורת על הנק' החשבות: 1)הגנה מקסימלית! 2)הגנה מקסימלית! 3)אין צור…

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  5. y_goory@hotmail.com icq: 2583591

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by amir.o,

שלום לכולם לפני כמה ימים המדפסת סירבה להדפיס,אפילו עמודי ניסיון,המסמך היה נשלח להדפסה,ולאחר מספר שניות היה נמחק במנהל הדפסות של המדפסת . לאחר מספר נסיונות התחילו להבהב שתי מנורות ,מס' 3 ומס' 4(של החשמל). פתחתי את המדפסת והזזתי את מיכלי הדיו ,ומתחתם ראיתי המון לכלוך מדיו שהתייבש,ניסיתי לנקות כמה שיותר,אבל נוצרה בעיה חדשה, מתחת למיכלי הדיו יש שני חלקים,אחד לבן ועוד אחד שחור עם סנפירים מגומי,שלשניהם יש כמה מקומות להימצא ופה אני צריך את עזרתכם... מישהו יכול להגיד לי באיזה מצב חלקים אלו אמורים להיות ? מספר דברים נוספים: מיכלי הדיו חדשים ואין בעיה איתם ( ככל הנראה לעין) כשאני מדליק את המדפסת לאחר סדרת בדיקות שלה היא מושכת דף אחד ומוציאה אותו. אם למישהו יש רעיון לפתרון…

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  7. Started by BloodFist,

איפה אפשר לקנות? ומישהו יכול להסביר לי איך זה פועל? צורה חוטית או אלחוטית? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by eegg,

יש לי את הפד הזה אבל הוא מתלכלך דיי הרבה , מישהו יודע אם אני יכול לשים את זה במכונת כביסה או שיש דרך אחרת להוריד את הלכלוך?

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם הם טובים....

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  10. היי, אני מחפש להדפיס שבועון PDF שאני מנוי אליו פעם בשבוע, בערך 100 עמודים. אולי עוד שטויות פה ושם טוטאל 200 עמודים בשבוע שחור לבן A4. רציתי לשאול מהי המדפסת הכי חסכונית במחיר שצרכן ממוצע יכול לקנות שתאפשר לי לעשות את זה בלי לשבור את הראש כמה יעלה לי כל דף ואיך אני הולך להתרושש ולוותר על ארוחות ערב ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by menis,

הארד דיסק 80 ג"ב של מקסטור או 80 ג"ב של סיגיט?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by Evyatar,

אני כנראה ישדרג את המחשב שלי בסביבות אוגוסט אבל אני מתלבט האם להחליף את המארז. יש לי מארז כזה http://www.electroseller.com/page/electroseller/PROD/0002/CS_6102L-CA-TW4/ לא בדיוק כזה, בצבע שחור עם ספק 400W. כמובן שאת הספק הג'נרי הזה אני יחליף לENERMAX LIBARTY 400 אבל השאלה היא האם כדאי להחליף גם את המארז ואם הוא לא יעשה בעיות לחלקים החדשים שיהיו בו (אני מדבר על קונרו עם X1800XT)... זה קריטי להחליף אותו?

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by OnlyOne,

שלום לכם. היה לי את המדפסת LEXMARK X1190 והיא התקלקלה. ונשאר לי ערכת מיליו דיו של עד 5000 עמודים,עכשיו בגלל שיש לי את הערכה חבל לי לזרוק אותה לפח ולבזבז כסף בקניית דיו. הערכת דיו מתאימה למחסניות 16,17,71 והמדפסת שאני מתכנן לקנות משתמשת ב14 שכן בתקופה שקניתי את הערכה לא היו המחסניות של ה14. בקיצור אחרי כל הסיפור השאלה שלי היא: האם הדיו או אותו דיו בכל המחסניות של לקסמרק?(או האם הערכה שלי תתאים למחסנית החדשה?) המדפסת שאני מתכנן עליה היא LEXMARK X2650 תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by omerha,

אני מתלבט בין ה HP Officejet 5610 לבין CANON MP160 למטרת לימודים , חשוב לי שיהיה דיו חלופי למדפסות ואמינות. מה עדיף?

15. שלום. יש לי מחשב שולחני חדש, ומדפסת לייזר ישנה - עם חיבור פריפרל. ללוח אם אין כניסה כזאת. האם יש דרך לרכוש אולי ..... כרטיס PCI? במידה וכן, מה שם הכרטיס אותו אני מחפש? או שיש אולי חיבור אחר בלוח? כל עצה תתקבל בברכה תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אז ככה, זה או ה Antec True Power 550W שאני יודע שהוא ספק סוף הדרך, אבל הבעיה היחידה שלי היא שאני לא יודע עם כמה מולקסים הוא מגיע (אם מישהו יודע שיגיד) או ה Thermaltake Silent PurePower W0023 560Watt with Active PFC שהוא מגניב יותר כי הוא עם סליבים ואפשר לנתק ממנו את הכבלים שלא צריכים, ואני יודע שיש לו מספיק מולקסים, אבל אני לא בטוח לגבי האיכות תכלס, אם הוא מצליח להגיע לרמה של האנטק או שהוא רחוק בהרבה? שניהם בערך באותו מחיר... ובבקשה אל תבואו ותגידו לי שאני לא צריך כזה ספק חזק, כי אני יודע מה החישובים שלי ואני יודע מה אני צריך. תודה לכל העוזרים! נ.ב מה לגבי הרמה של ה Thermaltake Butterfly Purepower 480W יחסית לשני הספקים האחרים?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  17. .

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by the_saint,

יש למיישהו מושג אם אני יכול לגרום לזיכרון מושקין ddr basic לרוץ ב cas 2? בנתיים אני לא מצליח לו לרוץ על יותר מ 2-2-3-5 בלי בעיות יציבת גדולות מאוד.. (כבר נאלצתי לפרמט פעמים בגלל נסיונות שלא הצליחו במיוחד..)

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש עכבר ומקלדת חדשים למפרט החדש שלי. הדרישות הן: 1.עכבר בעל DPI גבוהה, כרגע יש לי כבר MX1000 ואני לא מרוצה מהדיוק שלו. 2.אני מעדיף ציוד של LOGITECH. 3.זה לא חייב להיות סט. 4.אני מחפש מקלדת דקה ומקשים רכים - ז"א שלא משמיעה רעש כשמקלידים עליה - אין צורך בכפתורים של ווליום וכו'. התקציב הוא +/- 500 ש"ח לשניהם - יש מקום לתופת במידת הצורך אבל רצוי שזה לא יעבור את המחיר הזה. כמו כן אני לא אוהב חברות כמו GENIUS וכו' . תודה לכולכם על העזרה ***הקפצה***

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם רציתי לשאול איך המקלדת שמופיעה בכותרת הנ"ל? והאם יש למישהו אותה שיכול להמליץ לי עליה,או על מקלדת אחרת בתקציב הזה של 140 שקלים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by MiOB,

אהלן :-) אני מחפש מדפסת משולבת עד 500 ש"ח. השימוש העיקרי הוא פקס והדפסת מסמכים פעם ב... ממש לא סטודנטיאלי. אבל, אני רוצה, אם כבר, לבחור במדפסת שהדפסת התמונות שלה הכי איכותית בתקציב הזה. בגלל שיש לי שוברים ברשת באג, אז אני רוצה לקנות מהרשת הזאת. לכן אני מתלבט בין Canon MX475 לבין Brother MFC-J650DW. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21133 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21121 לפי ביקורות שקראתי ברשת, איכות התמונות וגם הדפסת השחור ב-Canon הרבה יותר טובה. (ללא מריחות, ללא מעבר גוונים וכו'.) אבל אני רואה שבקנון ישנן רק שתי מחסניות דיו. חוץ מעניין החיסכון, האם יש בזה פגם? בכלל, יש לכם המלצות? תודה..

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום. לפני שבוע בערך קיבלתי לפלאפון החדש כאבל USB שאמור להתחבר למחשב. אז לקחתי את הכאבל, הכנסתי לכניסת USB במחשב, ואז קפץ לי חלון במחשב שלפיו אני צריך "להתקין חומרה חדשה זו במחשב". אז לחצתי על "הבא", ואז זה התקין, ואחרי בערך דקה היה כתוב לי שההתקנה לא בוצעה בהצלחה, וללחוץ הקודם כדי לנסות שוב. לחצתי, ואז קרה אותו דבר, ובטעות לחצתי על "ביטול" כאשר היתה מסומת תיבה שכתוב בה "אל תפתח חלון זה כאשר אני מכניס חומרה זו למחשב" או משהו כזה. עכשיו כל פעם שאני מכניס את הכאבל למחשב לא קורה כלום. איך אני יכול להעביר שירים לפלאפון? תודה, רועי.

23. Started by BlackTalon,

אהלן... לקחתי מקלדת אופיס לנסות ואם לא טוב אני יחזיר... בשביל שהמקשים ה"מיוחדים" שמיועדים לאופיס יעבדו מה אני צריך לעשות?

24. כמה סוגים של יציאות של מאוררים יש ? והאם כולם מתחברים ללוח?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by frozen_sun3,

יש לכם מושג מה השם של המארז שלי?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.