עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי, אני מבקש המלצה על עכבר ומקלדת אלחוטיים לגיימינג קל. דרישות: חשוב לי שלא יהיה צריך להחליף סוללות למכשירים אלה בתדירות של פחות משנה. לא קריטי, אבל אם שניהם יהיו בלוטות' זה יחסוך לי כניסת USB כי כבר יש לי דונגל בלוטות' אחד. יהיה נחמד גם אם העכבר יהיה prediction free או שיהיה אפשר לכבות ולהדליק תכונה זו כרצוני. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני קורא כאן הרבה דברים טובים על מקלדות מכאניות, האם בתור גיימר מקלדת ב350 שקל באמת תהיה שווה את זה? כעקרון לא אכפת לי להשקיע את תוספת הכסף, השאלה היא אם יש הבדל כזה משמעותי?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. מוואלה: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1RD4500FIDERSALE http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1RD3070A השימוש הוא לסטודנט, שימוש בינוני, אני מאמין לא יותר מכמה מאות בחודש בממוצע.... גם משך אותי מאוד ה"הזמן היום קבל מחר"... סורק די נצרך, פקס מיותר, וכמובן שיהיה כמה שיותר זול.. השאלה אם לא יתפרקו לי אחרי כמה חודשים..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום אני מחפש עכבר (רצוי אם ניתן גם משולב עם מקדלת) בעל טווח ארוך במיוחד עבור מדיה סנטר. הבעיה שלי היא שהעכבר האלחוטי הנוכחי שלי מתחיל "לגמגם" בערך מטווח של 2 מטרים, בעוד שהישיבה שלי מהטלויזיה והמחשב שמחובר אליה היא במרחק של כ-3 מטרים. אשמח לשמוע המלצות אם למישהו יש פיתרון לבעיה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by omri123,

אנא עיזרו לי דרישות: לייזר ש/ל פקס סורק כמובן שרצוי כמה שיותר זול, אני סטודנט והשימוש הוא בינוני ומטה (לא מדפיס ספרים ומאמרים) תודה.

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  6. שלום, אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על אוזניות גיימינג עד 650 שקל? אני רוצה headset נוחות עם רמקול, בעלות איכות שמיעה הכי טובה שאפשר למחיר. הלוח אם הוא Gigabyte X79-UD3 תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Forest14,

מבקש המלצה למדפסת לייזר משולבת צבעונית עד 2000 ש"ח. תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני צריך מקלדת עם מקשים מוארים, כיוון שהמחשב בחדר שינה וחברה שלי ישנה בלילה, יוצא שאני לא רואה מה אני מקליד וזה ממש מקשה עליי לעבוד/סתם לגלוש. מצאתי בלוחות יד שנייה G510 בערך 200 ש"ח, שווה את המחיר? אולי יש מקלדת מוארת חדשה במחיר שקרוב לזה? לא יודע..בגלל זה אני שואל פה ;D תודה.

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  9. היי. יש לי אוזניות בלוטוס Plantronics Backbeat 903+ שלפעמים אני מחבר אותן למחשב (נייח) כדי לראות סרטים. הבעיה היא שכשאני מדליק את האוזניות, הן עושות צליל של התחברות אבל לא עובר סאונד מהמחשב (למרות שהן paired וברשימת התקנים כתוב connected). הדרך היחידה לגרום להן לעבוד היא כל פעם שאני רוצה לחבר את האוזניות, לעשות unpair, להכניס את האוזניות למצב discoverable ואז לעשות pair מחדש במחשב. התהליך דיי מסורבל, האם יש דרך לפשט את זה, או לגרום למחשב לזהות את האוזניות גם אם הן התנתקו והתחברו שוב? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by e1084,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש סורק בעל איכות מעולה לצורך סריקת אלבומי תמונות ישנים ותיקון התמונות בפוטושופ. המטרה היא לסרוק כמה שיותר תמונות בכמה שפחות זמן מבלי לפגוע בתמונות. ממה שהבנתי יש שני סוגי סורקים שיכולים לשמש אותי. שניהם עם feeder, אחד סורק ושומר את החומר על כרטיס זיכרון שניתן להרחיב בתוך הסורק, סורק כל תמונה בנפרד. אחר שמתחבר למחשב, מכניסים כמות מסויימת של תמונות בfeeder והוא סורק ושומר רגיל. הבקשה שלי שהסורק יעלה לכל היותר 500 שקל, לא חייב להיות נייד או אלחוטי. העיקר שיהיה מהיר מאוד. (10 שניות לתמונה נשמע לי סביר, לכל היותר) כמו כן, מדפסת פקס וכל השאר לא נחוצים לי כאן. תודה על העזרה, איב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. השימוש: הדפסות לא רבות מידי, אך שתהיה אופציה זמינה. מדובר אולי פעם בשנה כמות גדולה יותר. יכול להיות של 100 עמודים פתאום ואז חודש ללא שימוש. חשבתי שיהיה לא רע אם היא תדע להדפיס דו"צ, אבל אני מניח שאין כאלה קטנות. מעבר לזה, נדפיס הרבה על דפי לוגו (כאלה שמזמינים מבית דפוס) אם יש לזה חשיבות, מבחינה זו שזה חייב להיות מדוייק מבחינת המדפסת. התקציב - אזור ה600-500. החשיבות היא קודם כל גודל ועיצוב אגב. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Gil80,

שלום. אני מחפש המלצה למדפסת משולבת ביתית. הדרישות הן: 1. איכות הדפסת צבע טובה מאד. 2. קישוריות WiFi. 3. מיכלי דיו גדולים יותר מאלו שקנון מספקת לרוב. 4. נוחות תפעול. 5. אמינות. 6. זמינות לראשי דיו לא מקוריים. 7. סורק מסמכים. התקציב בסביבות 800 שקל. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם, לפני מספר שבועות הפסיק לעבוד לי המקלט (זה שמתחבר למחשב עם ה USB..) של השלט של ה Xbox360. לא רואה סיבה הגיונית או משהו שקרה, הוא פשוט הפסיק לעבוד - אין אפילו נורה ירוקה. כלום. (הוא בן כמה שנים כבר..) פתחתי אותו ולא ראיתי משהו חריג + מדדתי מתח כשהוא מחובר והוא מקבל 5 וולט מה USB כמו שהוא אמור לקבל. לאחר חיפושים נרחבים ברשת הבנתי כי לא ניתן לרכוש מלקט כזה מקורי חדש אלא רק חליפי סיני או משומש מקורי. מאחר ואנשים חיים בסרטים ומוכרים את המקוריים המשומשים יותר יקר משלט מקורי חדש + המקלט שלו החלטתי לרדת מזה ולהזמין חליפי סיני זול. (לא כזה זול..) הזמנתי את המוצר הבא: http://www.ebay.com/itm/BLACK-Cordless-Game-Pad-Controller-Signal-Receiver-For-xBox-360-PC-Windo…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. לא השתמשתי במדפסת שלי (xerox phaser 3117) בשנה האחרונה בכלל. האם לקנות טונר או מדפסת חדשה? ומה המחירים של כל אחת מהאפשרויות? קחו בחשבון שאני לא מדפיס הרבה. יש תקופות שאני צריך להדפיס, וגם כאן מדובר בסה"כ בעשרות דפים בלבד. אני חושב שהשקעה של כ-300 שקל תהיה הגיונית אבל זה גמיש מאוד

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by 2Fluffy4U,

שלום, כרגע יש לי עכבר G500 עם פד QCK של Steelseries. אני מאד מרוצה משניהם. הבעיה היא שהפד הוא מבד, ולי יש חתול חדש שהחליט שהפד הוא המיטה שלו במרבית שעות היום ולכן אני סובל מפד מאד מאד מלוכלך שסופג את כל הפרווה +לכלוך נוסף שהחתול שמח להשאיר לי עליו.. אז לכן אני שוקל לעבור לפד קשיח לא מבד. אשמח להמלצות. התקציב הוא סולידי.. עד 100 שקלים.. אפשר לחרוג טיפה. תודה תודה תודה

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  16. שלום. יש לי מחשב נייח, שבאזור ה IO יש רק USB, ואין יציאת פריפרלי עבור מדפסת לייזר ישנה (אבל טובה) שבבעלותי. איש נחמד אחד, אמר לי לבדוק האם יש לי על לוח האם עצמו חיבור שנקרא _________________ (לא זוכר מה עלי לחפש? ואיך זה נראה בדיוק? חבל לי לזרוק את המדפסת תודה מראש, כמו תמיד!

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  17. מחפש לרכוש בקרוב עכבר קטן לגיימינג, אני מעוניין בגרסה החוטית. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by VegansXe,

אשמח להמלצה לעכבר אלחוטי חדש תוצרת Logictech היה לי vx nano אבל הוא לא נמכר יותר והוא נאכל ע"י הכלבה תודה

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  19. היי, לא מצאתי בשום מקום, סה"כ הדרישות שלי בכלל לא גדולות... אני מחפש עכבר אלחוטי בגודל רגיל (לא הקטנים שמתאימים ללפטופים - הם פשוט קטנים מדי!), עם משדר ננו (כזה שמכניסים למחשב וכמעט לא רואים אותו), ועם כפתור גלילה נורמלי: זאת אומרת שהוא לא קשה ללחיצה ושהגלילה עצמה לא "חלקה" מדי, אלא אפשר להרגיש את ה"טיקים" של הגלילה (אבל לא קשה מדי כמובן). עדיף אחד שטוב גם על משטחים מחוספסים. חשוב לי התכונות האלה, אחרת פשוט לא נוח לי העכבר (לגבי המשדר, אני מסתובב הרבה עם הלפטופ ואני לא רוצה משדר גדול שבולט מהמחשב). אני אשמח לקבל המלצות לדגם ספציפי שעונה על הדרישות, אם אתם מכירים. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, המצב אצלי הוא כזה : יש לי משחב שאליו מחובר מסך. והטלוויזיה עומדת כ 3 מטרים ממנו ומחוברת בכבל HDMI ארוך. בנוסף גם מחוברת מערכת קולנוע עם כבל אדום לבן למחשב. בזמן האחרון החוטים שעוברים לי על הרצפה ממש מעצבנים אותי. והחלטתי שזהו, שדי ! אני חייב לעשות משהו עם זה. קראתי קצת באינטרנט ונברתי קצת ומסתבר שיש כזה דבר ! מצאתי באינטרנט את הדבר הזה : www.warpia.com/products/wireless-audiovideo-display-adapter-swp100a או http://www.warpia.com/products/streamhd-swp120a קראתי עליהם קצת.. לא ממש הבנתי את ההבדלים אבל ראיתי קצת ביקורות ואומרים שזה פיתרון טוב. השאלה עכשיו עד כמה זה טוב .? האם באמת אין לאגים ? האם אני יכול באמת לצפות בסרטי 1080P ללא הפרעה ? מישהו יכול בבקשה לעזור לי …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Cynicoren,

שלום, ברשותי מדפסת BROTHER MFC-215C ישנה. חיברתי אותה למחשב פעם אחת והוא זיהה אותה, אך מאז הוא מזהה אותה (מחוברת ב USB) כאילו חיברתי כונן. מה ניתן לעשות ע"מ שהיא תזוהה כראוי. מע' WIN 7 32bit/ תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by treva42,

אני מחפש מקלדת טובה לגיימינג, לא רועשת ולא יקרה- עד 120 ש"ח

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by sufy,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן עם סורק לצורכי הדפסה ביתיים (60 עמ' בחודש בערך) הייתי מעוניין במוצר קומפקטי ואם יש הדפסה דו צדדית מה טוב חשוב לי גם שהשימוש בסורק יהיה נוח ויעיל טווח המחיר הוא עד 700 ש"ח ואם אפשר פחות אז מה טוב תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Alexkmr,

אני מחפש כבל כזה ואני לא מוצא. אשמח אם משהו יעזור לי לחפש באיביי.

25. Started by 343,

המלצה לעכבר:1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 150 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 170 [3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Palm 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אני רוצה לקנות את SteelSeries QCK Mini 5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. אני ימני 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: משחקי מחשב אני מתלבט בין MX518 לG400 שמעתי שיש בעיות שמתקינים את הדרייבר הם תוקנו ? אם לא אפשר לפרט על הבעיה ? MX518-h…

• 5 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים