עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי תקציב של 200 שקל ואני רוצה לקנות עכבר ומקלדת איפה יש מקום זול? ואיזה עכבר ומקלדת לקנות?

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by kobibo,

שלום לכולם אני מעונין לקנות מצלמת Web לשיחות עם חבר מחו"ל ואני אודה להצעות למצלמה טובה ואיכותית משהו בסדר גודל של 100-150 ש"ח . כמו כן אודה להצעה של מיקרופון או שניתן להסתדר גם עם מיקרופון פשוט יחסית. אודה גם מהיכן יהיה ניתן לרכוש אותם. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by Alexkmr,

כותרת. http://www.zboard.com/experience/FANG/ זה ניראה מגניב. עריכה: ביקורת http://www.simhq.com/_technology2/technology_091a.html

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  4. Started by itamarz,

בהמשך לזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=50002;start=msg450843#msg450843 אני מעוניין במצלמת רשת עם מיקרופון בתקציב של כ 150 , תודה

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by ccc,

איפה צריך למקם את החיישן של המעבד כדי שיציג טמפ כמו בביוס? שמתי כמעט בכל מקום וזה מזייך ב5 מעלות.. למי שיש את המארז או מבין בזה איפה מיקמתם בדיוק את החיישן הזה במעבד? יש לי פנטיום 4..

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  6. הי, קיבלתי שובר מתנה לבאג על סך 650 שקל וחשבתי שזו הזדמנות טובה להתחדש באזניות (היום אין לי כלום). אני יודע שאלחוט זו מילה גסה בגיימינג אבל אני הכחדתי כל חוט או כבל מעמדת העבודה שלי ולכן מעוניין רק באלחוטי. אשמח להמלצה על אזניות איכותיות (מבחינת שמע ונוחות) מבאג עם עדיפות למיקרופון מובנה. אני ממש לא בעניינים בתחום הזה כך שאפילו המלצה על יצרן מסוים תעזור לכוון אותי למקום טוב יותר. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום, הייתי מעוניין לדעת איזה מדפסת+סורק+פקס יהיו טובים במחיר של 600+-. המדפסת צריכה רק להדפיס פקסים, ומידי פעם עמוד ציבעוני (כותרות). חשוב מאד: שיהיה נוח לשלוח ולקבל פקסים, ושאני לא אצטרך לעמוד ליד הפקס כדי לבדוק שהוא שואב את הדפים כמו שצריך כמובן שזה צריך להיות מחובר למחשב...כדי שאת הסריקות יהיה לי על המחשב... ושוב הדבר הכי חשוב זה הפקס יהיה מעולה... רצוי גם שהמדפסת לא תבזבז יותר מדי דיו... בבקשה רק המלצות אמיתיות, ואם מישהו לא יודע אז שלא יגיב... תודה מראש ערן.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הוא היה כונן, הוא היה בעל התקן ide, אבל הוא היה יותר מזה, הוא היה כונן CD-ROM בעל התקן ide... אנו מתפללים לנשמתך ולהמשך דרכך, TOSHIBA 36X טוב עכשיו אחרי שהוא נדפק הזמנתי כונן של Aopen.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. והאם אני יוכל לשים בו לוח של ASUS A7V266-E? אני צריך תשובה מהררררררררררררררררררררררררררררררררר 8) סליחה הנה התמונה המארז נמצא אצל פנדה. הנה הדגם Tsunami Virgo bLUE for P4 350W

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by omri_ro,

שלום אני מחפש מקלדת אלחוטית שמתחברת לUSB, כל מה שראיתי עד עכשיו היה עם חיבור PS2 המקלדת אמורה להתחבר למחשב נייד (ללא חיבור PS2) שממוקם בסלון למטרת צפייה בסרטים ואני רוצה לחבר לו מקלדת ככה שלא אצטרת למתוח חוטים בכל הסלון אולי בקרוב גם אחבר אותו לרשת (דרך החשמל) ככה שאפילו אוכל לגלוש בסלון

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by jwinter,

היי אני אמור לקבל בשבוע הבא מעבד 2000+ של AMD, לוח אם של GIGABYTE (7VAX וזכרון 256 DDR של סמסונג. איזה ספק כוח כדי לי לקנות, בהנחה שאני כנראה אקנה בקרוב גם כרטיס מסך של RADEON ויש לי גם CDROM וגם צורב. תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  12. טוב כך אני צריך המלצה על העבר מקלדת ואזניות כבדים וטובים התקציב: 1500 חריגה מקסימלית: עוד 500 שקל אני חשביתי על אילה מה אתם אומרים מקלדת: Razer Tarantula 440 העכבר: Razer Mamba 700 אוזניות: SteelSeries Siberia v2 Full 350 או Carcharias Audio Headset 390 או Logitech G330 250 באמת שאני מטלת תודה לכולם

13. Started by MoonMage,

אוקיי אז אחרי זמן רב שאני מתכנן לקנות מצלמה דיגיטאלית סוף סוף קיבלתי אישור מההורים. אני מתלבט בין כמה מצלמות ומקווה שתוכלו לעזור לי להחליט. המצלמות הן פוג'י finepix 203 ב1079 אולימפוס C220 ב1125 Canon powershot A200 ב1150 וMinolta Dimage E223 ב1180 האם אתם חושבים שהמצלמות טובות? האם יש לכם מצלמות אחרות שמתאימות לקטגוריה? וכמובן איזו מהן הכי טובה? תודה רבה לעוזרים ;D

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  14. אהלן, אני רוצה לקנות סט מקלדת ועכבר אלחוטית, לא יותר מהתקציב שלמעלה. המקלדת תשמש אותי מהמיטה, ובחדר שהוא בערך 3X3.. שימוש בעיקר אינטרנט ומשחקים. תודה!

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  15. תודה למגיבים

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  16. שלום! יש לי מיני דיסק מסוג סוניMZ-N707 ומשום מה הוינדוס לא מזהה אותו... התקנתי את התוכנות והכל (אין לי דיסק אז מה שמצאתי באינטרנט) ועדין אין שום תגובה... אשמח אם מישהו יעזור לי אשמח עוד יותר אם מישהו ישלח לי דריבר שלו כי אני כבר מאסתי מחיפושים... ... המון תודה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעם אם הספק במארז הזה הוא טוב או שצריך להחליך RaidMax Scorpio 868

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by WizMaster,

ראיתי איפושהו ידיעה ובדיוק עכשיו נזכרתי... זה נכון שאלסה הולכים להפסיק את הפעילות בעקבות חוב ענק?

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני רוצה לקנות ספק בבד ולא רוצה לקנות מארז ולשים את המחשב ליד המסך הרי שי לי הייפר 6 אז גם ככה אני לא יכול להעמיד אתה מארז כי אני לא רוצה לסכן את הלוח ואת הכרטסי מסך שלי... אז האם זה בריא שהלוח וכל החלקים יהיו ליד המסך כל הזמן... נגיד: חלקים מסך -----------------------------------

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by haviv822,

כפי שציינתי בכותרת אני מעוניין לקנות מארז למחשב עד 500 ש"ח. שיהיה בעל ספק טוב(400W) ומאוורר אחד מאחור של 80 מ"מ (רצוי 2) , עוד מאוורר בקדימת המארז 80 מ"מ. אם המארז עם חלון צד ומאוורר מה טוב..... שיהיה עשוי מחומרים טובים ויציאות USB ואודיו בחזית. אפשר לקחת מארז ריק לדוגמה ב 200 ש"ח ולהוסיף לו ספק של חברה אחרת ומאווררים בנפרד (רק תנו לי שמות) אבל רק שבסוף יגיע לגג 500 ש"ח. בקיצור אחד עם ספק שיחזיק תמערכת: AMD 64BIT 3200 זיכרון פנימי: 1024MB דיסק קשיח: 160GB SATA כרטיס מסך: 6800GS תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by Arnold,

שלום לכולם!!!!!!!!!! רציתי לשאול שמו לי במארז ספק כוח MI-ATX400 . האם הוא טוב מבחינת כוח. יש לי ככה AMD ATHLON XP +2200 GA-7VRXP VER 2.0 2 *256 PC2100 CHAINTECH GFORCE 4 TI 4200 128 צורב YAMAHA 8*4*24 SYS FANS2 2500RPM FAN1 CPU 4440RPM CD-ROM 52X NETWORK 2 CARDS ??? ??? ??? ??? האם הספק מספק לי את ה כוח הנדרש??????????.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מחפש מקלדת קלה לניקוי, עם מקשי מולטימדיה מאיבורי עד 200-250 שח. משהו מכיר מוצר כזה? תודה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by ^DaRk-MiNd^,

אז ככה : כיום יש לי את המקלדת אינטרנט של מיקרוסופט עם ה BCK FORWAD STOP MAIL SEARCH FAVORITES HOME MY COMPUTER CALCULATOR SLEEP למחשב החדש אני קונה מקלדת חדשה אבל לא מתכוון להשקיע ב150 ש"ח אז אני קונה משהו של GENIUS ראיתי שיש מקלדת עם שם מספרים ב80 ש"ח ומקדלת ל98 ב40 ש"ח מה יכול להיות ההבדל בינהם ? עדיף לקחת את הקיימת לחדש ולשים ג'ניוס בישן ? חחחח ... מקלדות ... מה לעשות אפשר לחסוך קצת

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ntl,

בבקשה תעזרו לי, זה חשוב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by rroonnii,

בסביבות ה-500 שח MicroLad x16 ,הכי מומלצים? ועוד שאלה .הם הרבה יותר טובים (איכות קול ) מלוג'יטק X530 ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.