ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, ידידה שלי רוצה מדפסת לייזר, רציתי להמליץ לה על שלי, הזירוקס 3117 (מחיר מצויין, ניצול דיו טוב ואפס תקלות=מאוד מרוצה) אבל אני רואה שהיא כבר לא נמכרת. האם יש לכם המלצות למוצרים שנמכרים היום?
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מחפש המלצה למדפסת לייזר שחור לבן עד 400 שקל(אפשר לחרוג עד 450) המדפסת תשמש סטודנט ל3-4 שנים חשוב שתדפיס במהירות סבירה, אם יש הדפסה דו צדדית אוטמט' אז מעולה(אם לא אז דו צדדי ידני),הטיונר שלה במחיר עממי(אם יש לא מקורי והוא לא הורס אותה אז גם טוב), לא צריך פקס, אם יש עם סורק אז מעולה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד 400 - 500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
- 1 follower
-
-
המלצה למדפסת לייזר שחור לבן+ סורק עד 500 שקל שהיה חסכוני ככל האפשר. עדיף מדפסת עם סורק משולב לא חייב פקס, אך לא יפריעה. אם אפשר לקנות בנפרד גם בסדר. הסורק ישמש לסריקת ספרים, ותמונות. עדיף למדפסת עם אפשרות לדו צדקקי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אשמח שתמליצו לי על דגם טוב של מדפסת לייזר שחור-לבן בתקציב של 400-500 ש"ח. חשוב שהמדפסת תהיה חסכונית. ושעלות הטונרים שלה תהיה נמוכה... (בעתיד אני לא אצטרך לפשוט את העור בשביל לקנות דיו למדפסת.... כמו במדפסת הזרקת דיו) זהו נראה לי... תודה לעוזרים מראש
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחר ככל הנראה אני אלך לקנות אחת בלי ידע בכלל בנושא, לכן, אשמח מאוד לקבל טיפים והמלצות מאנשים המבינים. אני אקנה ככל הנראה בKSP, אבל גם IVORY בטווח נסיעה, או שאולי יש חנויות מומלצות אחרות באזור חיפה והקריות, אשמח לשמוע. תודה וסוף שבוע נעים. http://www.ivory.co.il http://www.ksp.co.il
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום וברכה חברים אני מחפש במינמום מחיר. 1. מדפסת לייזר שחור/לבן 2. שתהיה בשילוב עם פקס. 3. עליות של טונר שיהיו נמוכות 4. עדיפות למגירה 5. אין צורך בהדפסה דו צדדית. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה טוב החלטנו בבית שהגיעה זמנה של ה HP 840C והגיע הזמן להחליפה. אינני מומחה גדול בתחום ולכן אני צריך את עזרתכם בקביעה מה כדאי - עם דגש על מדפסות שבKSP כי יש לי שם זיכוי של 200 ומשהו שקלים. השימוש העיקרי הוא להדפסת מסמכים לכן אני חושב שלייזר שחור לבן תהיה הפתרון הכי מתאים.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם ! התחלתי השנה לימודי הנדסת חשמל והחלטתי לקנות מדפסת לייזר (עקב המחירים הזולים והעלות הזולה יחסית של המחסניות) בשאיפה שתחזיק את כל הארבע שנים... הפרמטרים החשובים הם : 1. תחזיק 4 שנים. 2. שלא תמשוך 2 דפים אחרי חודשיים של עבודה (אני מתווכן להדפיס בעיקר דו"צ (דו צדדי)). 3. קטנה. 4. עלות זולה ככל האפשר. 5. אין צורך בסורק. אין לי השארה כמה אני אצטרך להדפיס, נניח בסביבות ה-60 עמודים בשבוע... תודה... עדי
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מחפש מדפסת לייזר חביבה שתתאים לסטודנט.. עד 450 שקלים... בתקווה שתחזיק מעמד לפחות שנה וחצי תודה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר(שחור לבן) או הזרקת דיו בתקציב של 300-400 השימוש במדפסת הוא בעיקר להדפסת מודעות ומסמכים מWORD . רצוי מדפסת לייזר זולה עם טונר זול. תודה.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום אני צריכה עזרה בבחירת מדפסת. אני סטודנטית ומדפיסה די הרבה כ- 100 דפעם בשבוע, לכן אני צריכה מדפסת שההדפסה שלה תהיה זולה. אני מחפשת מדפסת שמדפיסה שחור לבן (אין צורך במשולבת אבל אם יש באותו המחיר אז למה לא) מדפסת מהירה (עדיף יותר מ- 22 עמ' לדקה) אני גם רוצה מדפסת שמסוגלת להדפיס דו צדדי אוטומטי, שיכולה להכניס את הדף חזרהנ ולהדפיס מהצד השני (אבל הבנתי שזה מייקר מאוד את המדפסת...) בכל אופן טווח המחיר שלי הוא עד 1000 אבל אני כמובן רוצה מדפסת כמה שיותר זולה (800 עד 100 זה כבר די הרבה ) בבקשה תתנו לי המלצה למדפסות , יש יותר מדי בשוק... :-) תודה
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתחיל השנה ללמוד ואני צריך מדפסת אמינה,חסכונית וטובה כמה שאפשר בתקציב של ~400 בערך. אני לא צריך פקס וכ'ו, רק מדפסת וסורק. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למדפסת בסביבות 400 ש״ח. רוב עבודתה תהיה להדפסת דפי נוסחאות ועבודות לאוניברסיטה. אני מדפיס את הדפי נוסחאות בקטן מאוד (פונט 8-9) ככה שאני רוצה שהמדפסת תהיה מדוייקת ולא יצא מטושטש. צריך גם שהראשים יהיו לא יקרים (בכל זאת, סטודנט) ואם היא משולבת עם סורק/פקס השמחה תהיה אפילו כפולה(אבל לא חובה!) אה, ושתהיה אמינה... תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי אני צריך מדפסת שתעשה את העבודה, שתיהיה עם חיבור אל חוטי וצבע לא יקר(גם לא מקורי חח) חשוב שיהיה כבר משולבת. אם אפשר לדעת את ההבדל בין לייזר לדיו ומה הבדלי המחירים תודה:]
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לרכישת מדפסת ביתית בעלת התכונות הבאות: צבעונית, סורק, מכונת צילום, לא חובה פקס, לא חובה הדפסה אלחוטית, לא חובה לחבר לה Dok, עלויות ראשי דיו זולות. מה דעתכם על דגם ה- 6500a וה- 6500 plus של HP? תודה.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה מדפסת שכוללת סורק ופקס ושגם לייזר. רצוי שיהיה פידר לדפים בשביל סריקה קלה- תקציב עד 800 שח בינתיים חשבתי על הדגמים: מדפסת לייזר Brother MFC7320 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717314 מדפסת לייזר HP LaserJet Pro M1212NF http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771876SCX4521 Samsunghttp://comtop.co.il/aecommerce/c3058/10777.php תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה המדפסת/סורק הזולים ביותר שיכולים לבצע סריקה של חבילת דפים משני הצדדים ולעלות אותם בתור קובץ? אני לא מעורה בתחום אבל שמעתי שיש דגמים כאלה (כלומר יצירת PDF בודד הבנוי מכל הסריקות) מבחינת יכולות הדפסה, לא מעניין אותי, ידפיס אולי 2 דפים בחודש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני מחפש המלצה למדפסת משולבת. עד היום השתמשתי במדפסת של סמסונס scx 482 - מדפסת לייזר שחור לבן. עד היום הדפסתי בשחור לבן. מכיוון שיש לי ילדים אשמח לשקול לעבור להדפסות צבעוניות (לא חובה). כמות ההדפסות שלי מועטה מאוד. אני מדפיס כמה עשרות בודדות של דפים בחודש ולפעמים אפילו כמה דפים בודדים, בעיקר חשבוניות שאני מוציא או מקבל חשבונות במייל. אולי אם הילדים יתחילו להשתמש במדפסת בשביל דפי ציור וכדומה הכמות תעלה. אני כן זקוק לפקס ולעיתים רחוקות לסורק. חשוב לי מדפסת שיש לה מגש אכסון והזנה של דפים. אפשרות לשלוח כמה דפי פקס ברצף (לא הזנה ידנית). חיבור אלחוטי יהיה בונוס נחמד. כמובן שיש לי חיבור קווי אם צריך. אפשרות להדפסה דו צדדית תהיה גם בונוס נחמד אבל ממש לא חובה. התקציב הוא ע…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת (ללא פקס, רק הדפסה+סריקה+שכפול) בתחום ה-500 ש"ח לערך. עד היום הייתי לקוח די נאמן של HP ומרוצה מהמדפסות שלהם אך די הרבה זמן שאני לא מעודכן בתחום והייתי מעוניין לשמוע חוות דעת על מדפסות מומלצות בקריטריונים שציינתי. איזו מדפסת הייתם קונים היום? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מחפס מדפסת משולבת עם סורק ופקס עצמאי מה הכי מומלץ מבחינת אמינות וחיסכון עד 800 שח האם BROTHER אמינים? (דגמי MFC5440 ו- MFC3240 ) תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי! מקווה שזה הפורום המתאים. המלחצו לי בבקשה על מדפסת משולבת ללא פקס מאחר וזה מייקר משמעותיתעד סכום של 550 ש"ח תודה!
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות במדפסת משולבת (מדפסת, מכונת צילום וסורק). התקציב הוא עד 500 ש"ח. למישהו יש הצעות?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה למדפסת משולבת ביתית. הדרישות הן: 1. איכות הדפסת צבע טובה מאד. 2. קישוריות WiFi. 3. מיכלי דיו גדולים יותר מאלו שקנון מספקת לרוב. 4. נוחות תפעול. 5. אמינות. 6. זמינות לראשי דיו לא מקוריים. 7. סורק מסמכים. התקציב בסביבות 800 שקל. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המדפסת אמורה להיות כמה שיותר חסכונית ואמינה בהמשך, לכן המחיר ההתחלתי לא קריטי מדי. לא חשוב אם זה יהיה הזרקת דיו או לייזר, אך ישנו אילוץ: אני לא מדפיס תדיר. יכול לקחת כמה שבועות טובים בין הדפסה להדפסה, אז שיהיה אמין ובלי שטויות של ניקוי ראשים וכד' (הגם זה גומר את הדיו יותר מהר, כך שמעתי,נא לאמת).. עדיף שזה יוציא דפים מאותו הצד שמקבל (היא תתמקם בסמוך לקיר) ולא תתפוס יותר מדי מקום. כנראה שאצטרך לסרוק הרבה, אז עדיף ממשק נוח מהבחינה הזאת,שלא יהיה איטי (בשחור לבן). פקס לא יזיק, בתנאי שזה לא ישפיע משמעותית על המחיר. אשמח לתגובות לעניין ולנקודות נוספות שפספסתי..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-