ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצה לסט איכותי שישמש לגיימינג, עריכת וידאו ותמונות ושימוש כללי במחיר של עד 300 ש''ח ללא חריגות, עכבר באחיזת Fingertip. תודה!
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט ואני מחפש לקנות מדפסת צבעונית שתשמש להדפיס מעט יחסית (רק הדפסות דחופות שאני לא מספיק להדפיס באונברסיטה). הייתי רוצה שיהיה לה סורק ועדיפות למזין דפים. פקס ו - WIFI יכול להיות נחמד אבל לא הכרחי. מהירות זה לא פקטור חשבות ומבחינת ואיכות אפשר להסתפק באיכות סבירה בלבד להדפסת טקסט בעיקר. חשוב מאוד שתהיה חסכונית ויציבה. אשמח מאוד להמלצה תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק להמלצתכם בנוגע לעכבר אלחוטי לעבודה כללית על משטח + משחקים - אני כרגע משתמש ב 518 אבל האמת שהחוט שלו מפריע לי, והוא מתבלה דיי מהר מהציפוי שלו (בעיה מוכרת בעכבר הנ"ל), לפעמים גורם לבעיות של ניתוק מחשב (לדוגמא לאחר חיבור HD אלחוטי העכבר מפסיק להגיב לפעמים). בקיצור אני מחפש משהו נייטרלי נחמד בעל כפתורים דומים (קדימה/אחורה בצד השמאלי). התקציב הוא גג עד 200-180 ש"ח! תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת G15 הבעיה שלי איתה זזה שכל חודשיים צריך לקנות מדבקות עברית ולהדביק מחדש וזה מתחיל לעצבן ובשנה זה לא זול ונשארים סימני דבק והכול חשבתי להשקיע במקלדת חדשה ורציתי לשמוע המלצות או משהו עליה המקלדת היא Roccat Isku FX Multicolor Gaming Keyboard שווה להוציא כסף ולקנות אותה או לא? התאורה של העברית שלה טובה? העברית לא תעלם לי? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המדפסת הסינית HP דיו ממשיכה לאכזב אותי. מעוניין לרכוש מדפסת לייזר צבעונית,לעולם לא השתמשתי במדפסת לייזר כך שאשמח גם להכוונה מכם. להלן הפרטים והדרישות: 1. הדפסת 10-15 דפים ליום פלוס מינוס. 2. פקס מתקדם 3. סורק איכותי 4. חסכונית ככל האפשר מבחינת מחסניות. 5. עדיפות למותגים אמינים ואיכותיים ולא כמו HP וסינים אחרים. 6. תקציב מקסימום 2000K. 7. הדפסה מרחוק - ברשת. 8. אלחוטית. 9. פשוטה לתפעול ושימוש. 10. אחריות יבואן רשמי כמה שיותר זמן. תודה רבה ליאור
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש עכבר אלחוטי לשימוש כללי האחיזה שלי היא palm grip אני צריך 4 כפתורים הניתנים לתיכנות בעכבר, בנוסף ל 2 כפתורים והגלגלת הרגילים... מעניין אם יש משהו במיוחד עם הבלאק פריידיי... אפשר גם מחו"ל אך העדיפות לקנות בארץ
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מדפסת משולבת פקס של בראדר דגם MFC-490CW אני רוצה לחבר אותה לרשת דרך מתאם לרשת החשמל, עד כאן הכל טוב אבל ישנה אפשרות לחבר את כבל הטלפון עבור הפקס דרך מתאם (אם יש בכלל דבר כזה) רשת לטלפון (כמו מתאם טלפון לרשת של ADSL רק הפוך) ? מישהו ניסה\יודע אם הדבר אפשרי? כל זה כדי להHמנע מלהעביר כבל טלפון דרך 2 חדרים.. תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המקלדת שלי שירתה אותי באופן נאמן במשך שנתיים והגיע הזמן להחליף אותה, עד עכשיו היה לי razer arctosa, שמתחיל טיפה לזייף. אני מעוניין לקנות מקלדת מכאנית, התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אני מקליד המון (קבצי WORD) וגם משחק כמעט באופן קבוע בBF4 וborderlands 2. אשמח להמלצות למקלדת נוחה ולא מרעישה מאוד (עדיפות לסווצ'ים שחורים או כחולים). עד עכשיו יש לי התלבטות בין כמה חברות שונות (razer,coolermaster,corsair). לא משנה איזה חנות אבל עדיפות בארץ, אם לא אז מוכר טוב בEBAY. חשוב שתהיה מקלדת מלאה, עם אפשרות ללחצי מאקרו, ועם יש גם לחצני מולטימדיה אז אפילו יותר טוב. תודה,
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת חדשה, זולה ככל הניתן אשר מקיימת את הדרישות הבאות: * כוללת סורק מבוסס פידר * דיו זול (לא בהכרח מקורי. לרבות בקנייה ב-Ebay) שאר התכונות (מהירות וכו') לא מאד מעניינות אותי. כמה דבר כזה אמור לעלות לי?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL. אין לו חיבור יעודי למיקרופון. יש מה שנקרא Combo. משום מה חשבתי שקיים פשוט Jack עם יותר מגעים (גם לאוזניות וגם למיקרופון - "הכל כלול"). בחנות מחשבים נאמר לי שלמעשה אין דבר כזה. השקע הזה יכול לשמש או לאוזניות או למיקרופון. ולא קיימים בשוק אוזניות עם מיקרופון שיכולות להתאים לדבר הזה, וגם לא קיים מתאם. מישהו יכול לאמת את זה? אני רוצה לקנות אוזניות נורמליות עם מיקרופון איכותי מובנה. זה נכון שבמקרה שלי האופציה היחידה זה אוזניות+מיקרופון USB? (לא רוצה אלחוטי).
-
- 6 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום, אחרי שה-Kana שלי שבק חיים באחד מהלחצנים וSteelSeries החליטו לשלוח בתור חלופה את אותו הדגם המיושן עם המפסקים הפגומים רק בגימור הלא הנכון במקום לשלוח את הגרסה המחודשת והעדיפה, החלטתי למצוא עכבר חדש. אני למעשה מחפש את ה Intellimouse Optical 1.1A או הWheel Mouse Optical של Microsoftרק עם DPI יותר גבוה. בשנה האחרונה השתמשתי בKana והאמת היא שהייתי מרוצה מאוד מהעכבר עד שהמפסק של אחד הלחצנים שבק חיים. נוכח שירות הלקוחות של SteelSeries אין לי שום כוונה לרכוש עכבר נוסף שלהם, אני מחפש כעת חלופה. הדרישות הן בסיסיות למדי: 1. עכבר סימטרי - ambidextrous. 2. חמישה כפתורים (אפשר יותר אבל עקרונית אין צורך). 3. ללא movement prediction/correction במידת האפשר, עכברים מודרניים כולם מכיל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אתם יודעים איפה אני יכול למצוא זרוע כמו זאת שבתמונה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כבר זמן מה בקר של XBOX360 למחשב שאני משחק איתו בדר"כ קניתי אתמול בקר נוסף (אחד פשוט בכ40 שקלים מטעמי תקציב) שיהיה למישהו שבא אלי לשחק איתו.. העניין הוא שהרבה משחקים לא מזהים את הבקר הפשוט.. ניסיתי בערך 3-4 תוכנות לprofiles כאלה ואחרות.. והיחידה שעוד איכשהו עבדה, עבדה כך שאו שהפשוט יעבוד (והXBOX360 לא), או ההפך.. משום מה לא מצליח להפעיל את שניהם בו זמנית (כאילו שניהם "מזוהים" תחת אותו ID כשהתוכנה עובדת - בשאר התוכנות הבקר בכלל לא עבד) ניסיתי לDevices ובעמוד הCalibration רואים שהמקשים כן עובדים והגויסטיקים כן מגיבים.. אבל במשחק לא מזוהה בכלל מדובר על משחק מירוץ GRID 2 אשמח אם למישהו יש עצה או רעיון תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לפני איזה חודש רכשתי מרכזיית USB 3 של טרנסנד אשר מגיע עם כבל קצר שמתחבר ליציאת USB 3 אחורית ובגלל שהוא קצר אז הגישה אם אני רוצה לחבר משהו מקדימה די קשה ולא נוחה.הבנתי שברגע שמחברים כבל מאריך או פשוט יותר ארוך אז יש חשש לאיבוד נתונים ושבעצם זה לא יתן ביצועים טובים.השאלה האם בכלל אני קונה כבל מאריך של 1.8 מטר נגיד לUSB 3 האם יש משהו איכותי ספציפי או שכולם אותו דבר והאם באמת הם עובדים בצורה מיטבית... פשוט ליציאות האחוריות זה לא נוח לחבר דיסק און קי כי צריך להתכופף (המחשב נמצא מתחת לשולחן) והייתי רוצה פתרון...לא אכפת לי אפילו להתפשר על כבל מאריך שאפשר לחבר התקן אחד בלבד....אשמח לתגובות והסברים בתודה מראש גל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי. יש לי מחשב נייד ישן של דל, ואני מעוניין לחבר אותו למערך של 4 מסכים שיעבדו כמסך אחד גדול (על כל אחד מהמסכים יראו רק רבע מהתמונה הכללית). למחשב יש חיבור HDMI אחד בגרסת 1.3 וחיבור VGA אחד. השאלה היא אם יש מכשיר כלשהו שמאפשר חיבור של יותר ממסך אחד בו זמנית לאותה יציאה במחשב? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את העכבר כבר מספר שנים והוא עובד טוב יש מתחת לעכבר שלוש "מדבקות" (או איך שלא יקראו לזה) לבנות העליונה נתלשה היום(כנראה כבר העכבר זקן) בכל מקרה מישהו אולי יודע איפה אני יכול לקנות מדבקה כזאת חדשה? (מצורפת תמונה אני מדבר על מה שמוקף בעיגול) תודה רבה לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עכבר Razer Diamondback שהתחיל לעשות בעיות, ואני מחפש תחליף ראוי שאינו אלחוטי. אני מחפש משהו שיתן תמורה טובה למחיר. ראיתי את ה- Logitech G400s מהסדרה החדשה, או את ה- G500 מהסידרה הישנה. מה אתם אומרים? או אולי להמשיך את המסורת עם Razer, השאלה על מה אתם ממליצים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים! סוף סוף יצאתי מבית ההורים ועברתי לגור לבד בדירת סטודיו. אני קונה טלויזיה גדולה עכשיו שאתלה על הקיר ואחבר את המחשב אליה. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת איכותיים עם עיצוב מגניב שיהיה נוח להשתמש בהם על המיטה- זה הכי חשוב!!! כלומר שהעכבר יעבוד סבבה על המשטח הזה. התקציב הוא 250-300 עם חריגה ל-350 אם ההבדל מצדיק את זה. אין לי ממש מושג בזה אז כל הצעה שהיא תתקבל בברכה! תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני עם כף יד יחסית גדולה ואני מחפש עכבר חוטי עמיד, נוח ולא צריך את כל הכפתורים האלה שבצדדים מספיק לי רק הרגילים. חשוב שאפשר ללחוץ מהר על העכבר ושיגיב מהר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח להיוועץ איתכם בנושא הבא. אני נדרש להיות בקשר מקצועי יום יומי עם אדם מרוחק גיאוגרפית. הצורך הבסיסי הוא להיות לקיים שיחות ווידאו תוך כדי העברה הדדית של תכנית כגון סקיצות, נוסחות מתמטיות וכיו"ב. לשני הצדדים לפטופים ללא מסך מגע. הפתרון שהוצע היה לרכוש התקן עבור כל אחד מאיתנו. התקן זה יחובר לכל אחד מהלפטופים. הבעיה היא שלמרבה המבוכה אין לי מושג מה נדרש כאן ואם בכלל קיימים מוצרים העונים לדרישות. מהן החלופות העומדות בפני? משטח אלקטרוני? עט אלקטרוני? טבלט? (מתחבר ללפטופ?!) התקן אחר? ניסיתי לקרוא על הנושא ברשת ויצאתי מבולבל - עטים אלקטרונים, עטים אקטיביים, עטי Stylus, משטחי מגע.. בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף לקחת מבחינת נוחות ותמורה למחיר G500 או G400s של לוג'יטק? ה- G500 הוא דור ישן ולכן אני מתלבט. אם יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה נייד ואני מחפש עכבר נוח וטוב לעבודה מהירה האם העכבר [h=1]LogiTech Performance Mouse MX[/h]טוב ושווה את סכום הרכישה שלו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדפסת ברדר j470dw הצלחתי להגיע לקבל את הפקס במחשב אבל עדיין המדפסת מדפיסה את הפקס, ולא מצאתי איך מבטלים הדפסה אוטומטית. יש למישהו מושג? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: 750 (הסכום שאתם רוצים להשקיע בקניית העכבר). חריגה: (הסכום המקסימלי שתוכלו לחרוג בקניית העכבר). מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? PALM אחיזת Palm אחיזת Claw אחיזת FingerTip במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר:QCK אם צריך משטח חדש שיתאים לעכבר החדש טוב יותר אין לי בעיה כי תיכננתי לקנות משטח חדש בכל מקרה (אם ברצונכם לקנות משטח חדש עם העכבר, נא לא למלא את סעיף זה ולעשות טופס חדש של המלצה למשטח). בקשות מיוחדות:ימני (ימניים, שמאליים וכו'). מחו"ל או מהארץ?ארץ (אם מחו"ל - ציינו חנות/ארץ שאתם מעדיפים). הערות:אני חייב שיהיה לי הרבה מקשים בצד לפח…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אחותי מחפשת עכשיו סט אלחוטי בסיסי למחשב הנייח שלה. לנייד שלהם יש עכבר של לוג'יטק עם מקלט כזה. יכולה להיווצר התנגשות בין העכברים (למשל, כשמזיזים את העכבר של הנייד, רואים תזוזה במסך של הנייח ולהיפך)? או שכדאי ללכת בכלל על סט של מייקרוסופט (ה800 למשל)? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-