ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מארז אם ספק טוב עד 500 ש"ח מארז ACHILLES SILVER GAMERS MIDI ATX 400W-24PIN מארז Q5-LCD MIDI ATX 520W USB2+FIREWIRE+AUDIO+WINDOW מארז COMPUCASE HEC CI-6A19 BLACK 12cm FAN MIDI ATX 400W 24PIN מארז MIDI ATX K809-1 520W COLOR : SILVER אם יש לכם משהוא טוב יותר במחיר ה500 שח תרשמו לי אתה השם שלו לא משנה אם המארז יפה או לא
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
המקלדת שלי שירתה אותי באופן נאמן במשך שנתיים והגיע הזמן להחליף אותה, עד עכשיו היה לי razer arctosa, שמתחיל טיפה לזייף. אני מעוניין לקנות מקלדת מכאנית, התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אני מקליד המון (קבצי WORD) וגם משחק כמעט באופן קבוע בBF4 וborderlands 2. אשמח להמלצות למקלדת נוחה ולא מרעישה מאוד (עדיפות לסווצ'ים שחורים או כחולים). עד עכשיו יש לי התלבטות בין כמה חברות שונות (razer,coolermaster,corsair). לא משנה איזה חנות אבל עדיפות בארץ, אם לא אז מוכר טוב בEBAY. חשוב שתהיה מקלדת מלאה, עם אפשרות ללחצי מאקרו, ועם יש גם לחצני מולטימדיה אז אפילו יותר טוב. תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיים שלט אינפרא אדום + רסיבר אינפרא אדום שמתחבר למחשב המאפשר לשלוט על נגני הוידאו/אודיו במחשב וכמו כן שיהיה מאין גויסטיק קטן שיהיה אפשר להזיז עכבר? האם קיים כזה דבר? ואם כן תביאו בקשה לינק.
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום יש לי כבר זמן מה בקר של XBOX360 למחשב שאני משחק איתו בדר"כ קניתי אתמול בקר נוסף (אחד פשוט בכ40 שקלים מטעמי תקציב) שיהיה למישהו שבא אלי לשחק איתו.. העניין הוא שהרבה משחקים לא מזהים את הבקר הפשוט.. ניסיתי בערך 3-4 תוכנות לprofiles כאלה ואחרות.. והיחידה שעוד איכשהו עבדה, עבדה כך שאו שהפשוט יעבוד (והXBOX360 לא), או ההפך.. משום מה לא מצליח להפעיל את שניהם בו זמנית (כאילו שניהם "מזוהים" תחת אותו ID כשהתוכנה עובדת - בשאר התוכנות הבקר בכלל לא עבד) ניסיתי לDevices ובעמוד הCalibration רואים שהמקשים כן עובדים והגויסטיקים כן מגיבים.. אבל במשחק לא מזוהה בכלל מדובר על משחק מירוץ GRID 2 אשמח אם למישהו יש עצה או רעיון תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הזה : http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=7356793 אני משיג ב3300 שקל אבל איך הסוללה שבאה איתו? לכמה זמן היא תחזיק? ולכמה שעות? בעיקרון המחשב לאמא שלי והיא צריכה רק אינטרנט אז נראה לי זה מספיק
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב כף יד להפיג את השעמום בבית ספר :-\ הוא צריך להיות עד 900 שקל. לא חשוב צבעוני הוא לא. אפשרות להשתמש בWORD (הוא תוכנה דומה). ולתמוך בעברית , וכמובן שעדיף כמה שיותר מקום תודה.
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
חיפשתי בפורמים, ראיתי דעות של אנשים.. כולם אומרים אין הבדל... אני רוצה תשובה... מה עדיף GamaTronic SmatCompact650VA או ADVICE E-COM600VA הבנתי שלגאמא יש יותר יציאות וגם יציאות AVR בנפרד, וגם תוכנה יותר ידידותית מאשר לאדוויס... אני אשמח מאוד לקבל כמה שיותר מהר תשובה.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את ה RICHO mp7163a כלומר צורב שאמור לצרוב במהירות של כפול 16..אבל הוא לא מצליח עברתי כבר על שתי חבילות של דיסקים של סמסונג ושל אופיס דיפו..ושניהם אמורים לתת לצרוב ב X16 אבל אני פשוט לא מצליח.. יש למישהו רעיונת?? אני משתמש בנרו ומנסה להגדיר שם כפול 16 אבל האופציה לא קיימת...רק 4 8 ו 12
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה הכי טוב ומה הנתונים הכי טובים כאילו על סמך מה אני צריך לקנות
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מה המשמעות של ספק כוח עם המושג הנ"ל? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276 אני רוצה לקנות את הספק הזה אבל לא מעניינים אותי איזה פיצ'רים מיוחדים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אמא שלי נחתה עליי לפני כמה ימים והחליטה שאני חייב לקנות לה "כזה שאומר לך לאן ליסוע כמו בפרסומת עם ההיא שצועקת: שמאלה, היד עם השעון". זו דרכה לומר: Destinator. כל אחד והשפה שלו. ויש לי שתי בעיות עם זה: 1. אני לא מבין מה היא צריכה את זה. כמה היא כבר נוסעת? והכל בתוך העיר... 2. גם אני לא מבין בזה כלום. וכשאני אומר כלום אני מתכוון לכלום. חיטטתי קצת ומצאתי שתי חבילות באיזור השלושת אלפים שקל כל אחת ואם מישהו מבין משהו בנושא, אני אוד לו מאוד אם הוא יוכל לעזור לי לצאת מהסבך הזה כי היא לא צרד ממני עד שמישהו לא יצעק לה: "שמאלה! שמאלה!, היד עם השעון!". לא ברור לי אם צריך פאלם או שזה מכשיר עצמאי, האם כל הרכיבים שצריך בשביל שהעסק יעבוד כלולים בחבילה או לא וכו'. איך הדבר ה…
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
עד לעכשיו חשבתי שלא תיהיה לי בעיה עם ספק ששל אנרמקס 420W למערכת 32000+ וג'יפורס 6800 אולטרה + שני סטיקים של זיכרונת שלוקחים 2.75 בערך עד שאני רואה הרבה תגובות על כך שאיו סיכוי וצריך לפחות 480.. האם זה נכון או סתם מיתוס דפוק..? תודה!
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את היום את העכבר G5 ויש לי בעיה קטנה איתו במשחק ששיחקתי היום - Counter Strike.. בדרך כלל כשאני משחק Counter Strike ואני רוצה להסתובב נגיד, אני רגיל להרים את העכבר כדי לא להגיע עם העכבר לסוף השולחן כשאני עושה סיבוב אבל עם G5 כשאני מרים את העכבר, הוא קולט וזז גם כשאני מרים את העכבר ומה שקורה זה שהמסך קצת משתגע ודיי קשה לי להרוג ככה כי אני רגיל להרים את העכבר הרבה.. השאלות שלי הן, האם עוד מישהו נתקל בבעיה? האם יש דרך לסדר את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לעדכן את ה BIOS במחשב פנטיום 3 450 מה"צ, הביוס הוא של Award ומספר הזיהוי שלו הוא: 08/12/1999-693-596-8671-2A6LGV3AC-00 באתר של Award מצאתי רק bios upgrade בתשלום וזאת רק בשיחה טלפונית לארה"ב, עם מס' שיחת חינם שמימלא אי אפשר להתקשר אליו מהארץ. מאחר ואני מעוניין ב update ולא ב upgrade ומאחר ואני מחפש פיתרון זול יותר להצעותיכם הבונות אודה יאיר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז ראיתי DVD רגיל שהוא גם DVDR בויזה של ישראכארט: מכשיר DVD מקליט קורא DIVX מבית VOG מכשיר DVD מקליט חדיש ביותר המשלב גם DVD רגיל וגם צורב DVD הקלטה ישירה של שידורי הטלוויזיה(כמו וידאו רגיל) אן קהלטה ישירות מקלטות וידאו וממצלמות וידאו רגילות או דיגיטליות מסוגל להקליט גם על גבי דיסק DVD+R חד פעמי או DVD+RW רב פעמי בנוסף המכשיר קורא סרטים בפורמט DIVX קורא מדיות KODAK CD,DVD+RW,DVD+R,DVD-RW,DVD-R,CD-RW,CD קורא פורמטים מסוג JPEG,MP3,DIVX,SVCD,VCD,DVD מולטי זון (קורא את כל אזורי הצפייה) מולטיסיסטם PAL\NTSC ארבע אכויות הקלטה HQ,SP,EP,SLP אחריות שנה ע"י פירלס אלקטרוניקה דגם DVDR-V05 מחיר 628 כולל משלוח מה אתם אומרים שווה או שאפשר למצוא מחיר טוב יותר?
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב בחרתי בזיכרון DDR 333. כמובן שיש לי לוח אם שתומך בזיכרון מסוג זה אך ברצוני לדעת איך אני יודע שהזיכרון הוא באמת 333MHZ ולא 266MHZ.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אפשר לומר מילים מועטות עליה- זאת הקונסולה, איזה גרפיקה מעולה היא מציגה- הכל חלק ואמיתי ונעים לעין(בייחוד על טלויזית 50 אינץ' 8)) ובזכות משחקים SC2 DOA3 וHALO אני יכול לומר שהיא הקונסולה הכי טובה שיש בעולם. זה כזה כיף לשחק בה, אפילו שברתי את שיא שעות המשחק על הPS2 עם דנטה בDevil May Cry שעמד על 9שעות... רק מה שהפנינה הזאת היא לא שלי אלא של חבר... (מזל שהוא גר בית לידי)
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קיבלתי מצלמת אינטרנט די ישנה למי שזוכר מצלמה בצורת חתול א. אני לא מוצא דרייבר שמתאים לxp ב. אחרי שהתקנתי דרייבר איך אני מפעיל אותה באמצעות איזו תוכנה
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אם הכל היה הולך כמו שרציתי, הייתי כותב לכם מהמחשב החדש שלי כבר מזמן, אבל בחיים כמו בחיים.. :-/ (למה הסמיילי הזה כבר לא עובד ??? ) אם כבר הגעתי עד עכשיו, כדאי לי לחכות עוד? עוד כמה שבועות לא יהרגו אותי, בעיקר אם זה יהיה "שווה" את הזמן. המפרט הבסיסי שלי הוא AMD Athlon XP 1700+ Gigabyte GA-7VTXH Crucial 256 MB DDR 2100 Gainward Ti 200 (גיינווארד תמיד מבלבלת עם השמות, והשם המקורי של הכרטיס הוא Ti\550 או משהו כזה, אבל הוא מבוסס על הTi 200). אז רציתי לשאול, מתי הTbred החדש יגיע לארץ, או יותר נכון, מתי הוא ישפיע על המחירים של מעבדי AMD הנוכחיים. ואם אני כבר דוחה ודוחה ודוחה.. יש עוד משהו לחכות לו שיוזיל את המחשב (או להפך, אני יקנה את הדבר החדש)? אני מתכוון לדברים כמו הKT333,…
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום! איני בטוח אם פניתי בפורום הנכון, אבל ביקשו ממני להגדיר ראוטר שיהיה לו static ip. איך אני ניגש לזה ?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ראיתי אצל הדובים 2 דגמים של הספקי כוח של HEC. אחד זה הדגם המוכר (300ART) ועל השני לא שמעתי ממש... (475DVD). מישהו מכיר ת'ספק (הוא בכלל 475 וואט?) או יודע איפה אני יכול למצוא פרטים או דף מוצר?
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם.. כפי שכבר הבנתם, ברשותי ספק גנרי שנאלצתי לקנות בלית ברירה.. ועכשיו אני רוצה להחליף אותו המערכת שלי היא כזאת מארז - Theramltake XaserII עם 5 מאווררים של 80mm. עוד מאוורר של AC 120mm ובתכנון להוסיף עוד אחד כזה (זה כולל מעט מודינג) שלושה כוננים קשיחים - אחד SATA ועוד 2 רגילים. כונן אופטי אחד - DVD-ROM של LG. כרטיס מסך - GeForce 6800 128MB AGP של ג'יגהבייט. ג'יגה זיכרון של Kingston. לוח P4P800SE של ASUS. מעבד Intel P4 Prescott 3.0Ghz. קירור למעבד ולכרטיס מסך של זלמן (אולי זה משנה). נראה לי שזהו.. בכל מקרה,כפי שאתם רואים זה מחשב ישן שאמור להתחלף בתקופה הקרובה במשהו חזק הרבה יותר אז אני רוצה להשקיע סכום לא גדול.. תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
העכבר הנוכחי שלי הלך לעולמו אחרי שהגלגלת שלו נהרסה לגמרי אז איזה עכבר הכי טוב בתקציב של 200 שקל (אני מוכן לחרוג ל250 עם העכבר מצדיק את ההפרש) חשוב ש- העכבר יהיה עם כמה כפתורים(יותר מה2 הבסיסיים והגלגלת) ועדיף שהעכבר יהיה אלחוט (עם יש בתקציב שלי עכבר אל חוטי נטען זה יהיה נחמד)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו בארץ שמע או רכש את ה AFTERBURNER ? או את ה FLASH LINKER ADVANCE ?
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-