ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
היי, אני לא יודע איזו חברה כדאי מבחינת אמינות, מחיר וכו' ולכן אשמח לעזרה. הפרמטרים: 1. תאורה כחולה. 2. סוויצ'ים חומים. 3. כבל USB ארוך (כמו שמגיע עם ה- blackwidow ultimate שאגב יש לי אותה אבל היא רועשת בטירוף. סוויצ'ים כחולים וגם לד אחד הפסיק לעבוד). 4. כפתורי מאקרו בצד שמאל. 5. אופציונאלי - כפתורי מדיה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל מה ששמעתי זה שהוא מאוד זול.. מישהו יודע אם הוא שווה משהו??? כי האינטרנט הרגיל שלהם גם היה זול, אבל הוא בכלל לא זז!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
*Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply 373 ¤ או ללכת על זה: *ATX 700 Watt 2 fans Retail for Pentium 4 Power Supply 384.81 ¤ זה חשוב אני רוצה להפעיל כרטיס GT ולעשות לו בדרך OC...
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי ספק 400W ואני רוצה להחליף אותו לאחד חדש יותר כי יד לו שני מאוורים גדולים וכי הוא חדש. השאלה היא עם אני יחליף אותו זה לא יכול לגרום לשליחת מטחים לא נכונה ולהרוס את כל המחשב.???? ???
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש בKSP וקניתי איתו מארז פשוט ?4JA-213 ATX MIDI 350W True Watts השאלה היא האם זה מספיק חזק למחשב או שצריך לשדרג ספק מערכת המחשב היא : מעבד (ATHLON +3200(S-939 לוח אם 9-Gigabyte K8NF זיכרון 512MB 400 MHZ CL 2 מתכנן להוסיף ל1G הרדיסק 120 GB כרטיס מסך pci e x600 pro 128 MB צורב כרטיס קול של creative AUDGIY בנוסף הוספתי למארז שני מאווררים 80MM תודה מראש!!!!
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שיטה מעולה כדי לחשב את הספק המתאים לכם: http://extreme.outervision.com/index.jsp אם זה פורסם פה בעבר, תנעלו.
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
למישהו יש את המצלמה החדשה של לוג'יטק PRO5000 ויכול לתת קצת ביקורת עליה
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי אני מחפש מדפסת שחור לבן חסכונית כמה שניתן, מבחינת עלויות של טונרים ובסופו של דבר עלות של כל דף מודפס. היות ואני באוניברסיטה וצריך להדפיס הרבה. אני יודע שעדיפה מדפסת לייזר. כרגע יש לי ,MP160 של קנון שאני מאוד מרוצה ממנה אבל הדיו נגמר דיי מהר. אודה לתגובותיכם
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
logitech internet navigator http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=543 או genius kb-21e http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_208&products_id=3905 (או אחת אחרת אם יש) אני צריך שהמקשים יהיו מסודרים רגיל כמו במקלדות הישנות, קניתי כבר 3 מקלדות השנה שהמקשים גדולים/צפופים/עקומים מדי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש מקלדת, עדיף שתהיה של לוג'יטק, שבחושך צבע המקשים הוא כחול זוהר. ראיתי כזאת מקלדת זה בטוח, השאל אם היא מבית לוג'יטק והאם מוכרים אותה בארץ ובמחיר סביר. אודה לכם אם תמצאו לי קישור למקלדת הזאת, תודה מראש, דודי הסטלן.
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי עכשיו עם הלוח אם 2 דקים של טמפרטורה (שחכתי עכשיו תשם של זה) ונראה לי שאם המארז של טרמלטייק אקסייזר 3 או איך שקוראים לו באים עוד כאלה איך מחברים אותם? ונראה לי שגםן עם המאוור למעבד וולקנו 11 גם יש איך אני ירכיב את כל אלה??? הלוח זה gigabyte ga-7vaxp
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם ספק של 350 ואט , יוכל להחזיק גם המערכות שיצאו בעתיד הקרוב , למשל מעב 4 גיגה , 2גיגא זכרונות , וכרטיס מסך נכבד. אם כן יחזיק אז בשביל מה יש ספקים של 500 ואט ?! תודה
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה כמה חלקים להרכיב מחשב חדש יש לי שני אופציות 1. שני מעבדים פנטוים 3 1GHZ עם לוח DUAL ויש לי זכרונות ECC או 2. מעבד AMD 1900+ עם לוח טוב וזכרונות DDR 256 על שניהם אני אחבר HD SCSI 10000 RPM 18 GB מי יותר טוב ולאורך זמן ?? זקוק באמת לעצה טובה אני עובד על WINDOWS 2000 SERVER ISA FIREWALL ADSL IIS G6FTP משחקים וסרטים וPHOTOSHOP
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום !!! כפי שניתן להבין מהכותרת אני מתלבטת התלבטות קשה בין המארזים האלו !!! מצד אחד יש את הצ'יפטק...שהוא סבבה... אבל מצד שני יש את המארז של TT המעולה והמפוצץ פיצ'רים אני מרגיש כיאלו אני קונה (אם אני אקנה) מארז של ג'יימס בונד.. אבל המחיר שלו מפציץ 870 ש'ח בשביל מארז... הקיצר הייתי רוצה לשמוע דעות האם המחיר משתלם או בכלל מה דעתם על כל מארז ... אנא עיזרו לי להחליט...!! בתודה Lir@n
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מחפש סט אלחוטי מקלדת+עכבר של מייקרוסופט עד 250 ש"ח קניתי היום את ה-Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 בבאג (היה 30% הנחה) וזה על לי 200 ... כנראה שלא בדקתי מספיק - אין נורות של NUM LOCK ו-CAPS LOCK וזה די מציק !!! אני שוקל להחזיר ולקחת סט אחר אבל עם נורות .. מישהו מכיר סט כזה? גם עם נורות וגם שהמבנה של המקלדת באיזור ה- INSERT HOME PAGEUP DELETE END PAGE DOWN נשאר במבנה הישן והטוב ???? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מנעה מחשבים חבילה עוד 2GB זיכרון ודיסק קשיח ועכבר, עכשיו אני רוצה להוסיף לחבילה הזו עוד: רמקולים טובים ב-200 ש"ח פנאל לשליטה במאווררים עד 200 ש"ח הגה ג'יסטיק עד 400 ש"ח יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גיימר יחסית ותיק, אומנם לא כבד מאד אבל כן משחק הרבה ובהרבה משחקים חדשים. תמיד עד היום השתמשתי בעכבר חוטי רגיל (עלות של 50 ש"ח גג) עד שלפני כמה ימים חבר הציע לי לנסות עכבר גיימינג. אז יש לי 2 שאלות : א. האם שווה לעבור לעכבר גיימינג? האם חווית המשחק שונה כל כך מעכבר רגיל? ב. במידה וכן, איזה עכבר הייתם ממליצים לי בטווח מחירים של עד 200 ש"ח? תודה מראש לכל העונים (:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שדרגתי את המחשב ללוח ASUS AN8E + AMD 3200 + 7800GT.... יש לי כבר ספק של 450W.. אני מחפש לו מארז שיהיה לו אוורור טוב , שקט , ויפה... כמובן שכמה שהמחיר יותר נמוך ככה יותר טוב... תודה מראש אני אקנה כנראה או ממרדנית או מ KSP...
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי , אני עומד לקבל כרטיס 7800GS AGP חדש , לאחר בדיקה מצאתי כי הספק הנוכחי הוא 350W והדרישות עבור הכרטיס הן 400W. האם קיימת הבדלה בין ספקים עבור לוחות שונים? (AGP/PCI-E) או לפי socket? (לי יש 478). אני ממש לא רוצה לקנות ספק ולגלות שהוא לא תואם. תודה
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום.. יש לי כרגע עכבר אלחוטי של מייקרוסופט שנקרא WIRELESS OPTICAL MOUSE 2.0A ואני ממש לא מרוצה מהטווח קליטה שלו... מספיק שאני שם אותו מאחורי מסך או ליד פלאפון ויש שיבושים.. על איזה עכבר אחר אתם יכולים להמליץ? שיהיה טוב גם למשחקים ורצוי של מייקרוסופט...
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם . לפני כמה ימים מצאתי בבית שרת הדפסת ורציתי להתמש בו. השרת הוא של EDIMAX הדגם אני חושב הוא printsir plus ps901 ככה הוא נראה: http://img265.imageshack.us/my.php?image=1203hh0.gif שאני מחבר אותו למדפסת ואז לרשת האורות בסוויץ נדלקים ונכבים כמה שניות ואז המדפסת מוציאה דף , ניסיתי להוסיף אדפסת רשת דרך הוינדואז אבל המחשב אומר לי שהוא לא מוצא. מה אני צריך לעשות כדי להגדיר אותה/להתקין האם יש למכשיר IP מסויים? בקיצור מה אני עושה כדי לגרום לו לעבוד! בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם אני רוצה לקנות בשביל המחשב שלי הגה שיש בו גם קלאץ' וידית הילוכים(תיבה ידנית), האם יש חיה כזו שאתם מכירים אותה?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי Creative 128 און בורד, הכל היה בסדר עד שקניתי הרדיסק חדש והתקנתי הכל מההתחלה - אחרי השמעת קבצי קול, לא משנה באיזו תוכנה, למשך כמה דקות [ולפעמים הרבה פחות] פתאום השניה האחרונה המושמעעת נכנסת ללופ ברקע והקובץ ממשיך להתנגן... בהתחלה חשבתי שזה בעייה ב winamp אבל כאמור זה קורה בכל התוכנות. לעומת זאת, ב DirectSound אין את הבעיה אז משחקים עובדים בסדר וגם winamp כשאני בוחר ב output plug in הזה. ניסיתי לעדכן דרייברים וזה לא עזר. הצעות ???
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שאני עומד לקנות הוא כזה : Amd 3200+ box gigabye k8nf9 ultra 120 GB sataII geforce 6800GS מארז של גיג'ה בייט : Gigabyte Aluminium Case GZ-FSCA1 http://tw2005.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GZ-FSCA1-ANS(ANB).htm לינק למוצר. cd rom וצורב dvd עכשיו השאלה שלי איזה ספק יתאים לי לכזה מחשב, האם 350W של אנרמקס יתאים? אולי ספק באותו מחיר של hec אבל 450W dual fan? אולי בכלל אני צריך לעלות רמה ולהביא איזה 420 של enermax\antec\thermaltake? אני לאמ עוניין בשום פנים ואופן בספק ג'נרי.. כרגע במחשב הנוכחי אני עם ספק מעולה של אנטק, 430W אבל אני לא רוצה להתחיל ולהתעסק עם הרכבה ופירוק לכן אני מעדיף לקנות כבר עוד אחד באותו רמה תודה רבה קובי.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ורציתי לדעת איפה איך כדאי לקנות אתר\חנות, ואיזה כדאי לקנות, אני יודע שהשאלה טיפשית אבל אני רוצה עכבר חדש
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-