ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך עזרה, אוזניות נוחות באוזניים, שלא מזיעות באוזניים ואפשר לעבוד איתם במשך שעה וחצי ברצף, עם כבל עבה שעמיד לזה שדורכים עליו.. תקציב: 400 ש"ח תודה! אני רוצה כמו KOSS PORTA PRO שממש נוחות רק עם כבל עבה יותר...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נישברו לי האוזניות משום מה דווקא אחלה אוזניות דיי זולות וסיפקו את הסחורה אבל אתמול הן החליטו להישבר...הן היו של סוני אבל לא משנה...החלטתי לשנות אם כבר נשברו...אז מה ההצעות שלכם לתקציב הנ"ל? :]
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי עד אתמול את האוזניות SteelSeries Siberia Raw Prism והם נשברו כי הפלסטיק שם חרא. אז צריך לקנות משהו חדש.. מחפש משהו בתקציב של 300-350 ש"ח, לא איכפת לי מהחברה העיקר שזה משהו איכותי ושיהיה עם מיקרופון וכבל באורך של לפחות מטר וחצי, לא איכפת לי אם הן יהיו בעל חיבור USB. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות גיימינג תקציב: 400(חריגה של עד 50 ש"ח) מיקרופון:כלול כרטיס קול מובנה בלוח אם אוזניות עדיפות לאטומות חול: מעדיף שלא עדיפות לקנייה בארץ
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מה האוזניות האל-חוטיות למחשב הכי טובות עד 700 ש'ח? יש לי עכשיו את ה HyperX CLOWD II והאם ממש לא נוכות לי אחרי כמה שעות של שימוש חשוב לי שהאוזניות יהיו קלות ונוכות אני מעדיף אוזניות שטובות בהכל (בטרייה, סאונד,משקל...) מאשר אוזניות שטובות מאוד במשהו אחד. חשבתי על ה Logitech G-733 האם הם טובות או שיש יותר טובות? תודה:)
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי מה האוזניות האל-חוטיות למחשב הכי טובות עד 700 ש'ח? יש לי עכשיו את ה HYPERX CLOWD II והאם ממש לא נוכות לי אחרי כמה שעות של שימוש חשוב לי שהאוזניות יהיו קלות ונוכות אני מעדיף אוזניות שטובות בהכל (בטרייה, סאונד,משקל...) מאשר אוזניות שטובות מאוד במשהו אחד. חשבתי על ה Logitech G-733 האם הם טובות או שיש יותר טובות? תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון שיהיו טובות, משחק בעיקר משחקי FPS אז אשמח שיהיה משהו מספיק טוב שיוכל לשמוע כיוונים של אויבים/יריות. תקציב עד 400, אם יש משהו שווה אפשר לחרוג קצת, אין בעיה להזמין מאתרים בחו"ל יש כל כך הרבה דגמים קשה לי לבחור אשמח לעזרה, תודה לעוזרים עריכה: אני חושב שאלך על אלה: https://ksp.co.il/m/uin/76149?ref=select מה אומרים? למישהו יש אותם?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי שהאוזניות שלי נשברו לי על הראש מלבישה (plantronics gamecom 780) שהיו מעולות בכל רמה אפשרית אבל הפלסטיק הזול גרם להם לשבר. כאילו הם נשברו איפה הפס של הריפוד וזה רק מלבישה שלחתי אותם למעבדה של באג זכיתי ליחס אבל כזה יחס הולם כמו שאני מצפה מבאג. אתמול בשיחה הראשונה (יום ראשון) אני עובד לילה אז בבקרים לרוב אני יושן קיבלתי הודעה קולית שאומרת לי שאיאפשר לתקן תאוזניות ואני זכאי ל10 אחוז הנחה על אוזניות חדשות. ואני בראש אומר מה הם צוחקים עליי כאילו יש תקלה באוזניות אני שומר על הציוד שלי הוא נשבר מעצמו כאילו איפה אני אשם פה בכל הסיפור ברור שזה ניקרא שבר אבל תאמינו לי שלא עשיתי כלום! לא הפעלתי לחץ כלום פשוט כלום רק לבישה כאילו זה אוזניות מה הם ליופי אני צריך ללבוש אותם אז מה א…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי נגן של חברת IRIVER ואני רוצה לשפר את אכות השמע כי האוזניות שלו לא משהו. איזה אוזניות אתם ממליצים? שמתי על עין על Sennheiser CX 300 מה אתם אומרים
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות לגיימינג יעני משחקים כמו FPS CS, FarCry בעיקר. התקציב הוא בסביבות 200-300 עם חריגה ל350. מעוניין שיהיה גם מיקרופון וישמעו חזק. שאני יוכל לקנות מהארץ(עדיף KSP), ושלא יהיו אוזניות פשוטות שיהרסו תוך שבועיים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אהלן, התקציב שלי הוא עד 250 שקל לרכישה בארץ(איזור חיפה\קריות\נהריה). חשבתי על האוזניות האלו: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12112 אם יש לכם הצעות טובות יותר, אשמח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. בשש השנים האחרונות השתמשתי באוזניות מסוג pc151 של senheiser, אתמול לצערי הפסקתי לשמוע בצד שמאל של האוזניות ואני חייב להחליף אותם, האוזניות הקודמות שלי היו ממש טובות גם למוזיקה וגם לגיימינג ואני אשמח לקבל המלצה לאוזניות שיהיו שוות להם ואף יותר טובות. השימושים הם בעיקר מוזיקה, ופחות גיימינג ומחשב. רצוי שלאוזניות יהיה מיקרופון גם לגיימינג וגם לסקייפ.
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, הנני מעוניין באוזניות עם מיקרופון מובנה שישמשו אותי בעיקר למוזיקה ולשיחות שאני מבצע בעבודה. הבנתי שאוזניות עם מיקרופון נחשבות לאוזניות גיימינג ולכן אני שואל כאן. הדברים החשובים הם שהאוזניות יהיו נוחות(יהיו עליי רוב היום), שאיכות השמע במוזיקה תהיה טובה ושהמיקרופון יהיה טוב. כמו כן, התקציב גמיש. חשבתי על סנהייזר pc 360 אך הם מעט יקרות, איך הם יחסית לדרישות שלי? אגב, אני מעדיף שהאוזניות יהיו פתוחות כדי שאני אשמע מה שקורה סביבי. תודה, אוראל.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לאוזניות איכותיות במוזיקה למחשב... מחיר 200 - 250 ש"ח. ראיתי את האוזניות האלו... Genius GHP-05 http://tms.co.il/product/6066/enlarge והם נראה לי איכותיות, תביאו לי חוות דעת עליהם.
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישת האוזניות הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12613 העניין הוא שאיך שאני מבין את זה הסראנוד כאן הוא מסומלץ ולא מגיע באמת מדרייברים נפרדים. והאם באמת ישנו הבדל גדול? השימוש העיקרי שלי יהיה בכלל לוידאו קונפרנסינג אבל אם כבר אני קונה משהו וגם ככה אני משחק ורואה סרטים במחשב עם אוזניות אז אני מעדיף לקנות פיתרון טוב גם לזה. בכלל, הביקורות שמצאתי על האוזניות הן מ-2009, ראיתי שיש סקירות על מוצרים חדשים וזולים יותר באתר אבל לא ראיתי שהזכירו את הדגם הזה ואיך האוזניות שנסקרו משתוות אליו תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
אחרי שהסיביריה הלכו סופית הגיע הזמן לקנות אוזניות חדשות. אני מחפש אוזניות ברמה של הסיביריה ואף טובות יותר. חשוב שיכללו מיקרופון. כמובן שאני מדבר על אוזניות גיימינג.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות אוזניות לצורך: משחקים,סרטים,ושירים. חשוב לי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון. יש כמה דגמים שאותם ראיתי אני בור בעינין מה לדעתכם הכי משתלם מהדגמים ובעיקר טוב עבורי. razar megladon לוג'יטק G35 רוקט KAVE Steelseries Siberia V2 תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מתנה לחבר - אוזניות טובות למוזיקה ומשחקים עם כבל ארוך. התקציב הוא עד 300 ש"ח, וזה צריך להיות מרשת גדולה ברחבי הארץ (באג, אופיס דיפו) לפתק החלפה. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אוקיי. אני מעונין לרכוש אוזניות ומערכת עכבר עם פאד.. בנפרד. רצוי משהו שטוב לגיימרים CS. איכותי, ולא יקר... יש מחשב חדש..
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי , אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון אני רוצה שהם יהיו גדולות שיסגרו את כל האוזן ( אטום ) ושיהיו טובות לגיימינג .... התקציב בין 200-250
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
60% משחקים ו40% שירים D: אוזניות עם מיקרופון בבקשה איך ה Logitech Precision ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש לקנות את האוזניות הטובות ביותר בשוק לפי דעתכם האישית מבחינת כל הביצועים. האוזניות מיועדות לגיימינג אבל אם הם יכולות להיות גם למוזיקה,זה יכול להיות מצויין. יש עוד עדיפות מבחינתי שהאוזניות יהיו אלחוטיות,אבל אם לדעתכם האוזניות הטובות מגיעות עם כבל USB אז אני לא אתבאס. דעתכם המקצועית בבקשה, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה על אזניות איכותיות [עדיף אלחוטיות] לשימוש במחשב הכוללות מיקרופון. אם ישנה אפשרות גם לחיבור בו זמנית לסמארטפון ע"י בלוטוס - עדיף. חשוב, שהאזניות לא יהיו צמודות ולוחצות מידי, וניתנות להתאמה לבעל ראש גדול. חשוב: אני יוצא לארה"ב, ואם ניתן להשיג שם משהו טוב - עדיף! תקציב: בא נגיד עד 100$...
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אזניות לגיימינג, עד היום לא היו לי אזניות למטרה הזאת ולכן אין לי יותר מידי ידע בנושא. ראיתי את ה-G430 של לוגיטק ב-419 ש"ח ב-KSP, רציתי לדעת מה דעתכם עליהם, או שיש דגמים עדיפים באותו טווח מחירים? חשוב לי חיבור USB.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-