עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. לינק : http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1540965

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by Mesatla,

אני חייב שולחן חדש למחשב השלחן העכשיוי שלי ממש מעיק עלי אין מקום למקלדת ולעכבר על המשטח הזה היוצא מהשולחן .. אני מחפש משהו שיכול לאפשר לי שטח עבודה טוב וגם שהמסך המפלצתי שלי יוכל לעמוד עליו (22CRT ) ואולי גם המארז (אם לא אפשרי אז על הרצפה) בנוסף הייתי רוצה שתמליצו לי על עכבר טוב למשחקים וגם מקלדת. [br]פורסם בתאריך: 10.07.2008 בשעה 11:00:46 תעשו טובה תענומה אני צריך להקפיץ בשביל זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מחפש עכבר של Logitech או Microsoft אלחוטי. תקציב עד 450 ש"ח. הביקורת באתר על Logitech G7 לא חד משמעיות, מומלץ / לא מומלץ ? תודה

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by Ramsses_II,

היי. אני מחפש מקלדת שתצטרף ל-MX518 שאני רוצה לקנות. אני צריך שתהיה נוחה למשחקים ולא יזיקו פונקציות כאלה ואחרות. לא חייבת להיות אלחוטית. ראיתי את זו: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/2996&cl=gb,en, נראת חמודה. עולה בסביבות ה-175 ש"ח. עריכה: מה עם זאת? נראת סבבה וגם בתקציב. מישהו מכיר? היא טובה? יש לכם המלצות אחרות? בכללי מחפש עכבר אופטי ומקלדת למשחקים בתקציב כולל של 400 ש"ח. אם יש המלצות אחרות תגידו לי. תודה!

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by ashkenazone,

אני צריך ספק שיחזיק מפרט של 7800GT וVENICE 3200+ בתקציב תקציבי ביותר.

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by B0necrack3R,

אני רוצה לקנות מדפסת לייזר חשוב לי שתהי פשוטה להפעלה,קומפקטית,לא זולה ואיכותית.. מה דעתכם על המדפסות הבאות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=373404 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37136 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132241

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  7. שלום לכולם אני בונה כרגע מפרט למחשב (בתקציב של כ-8000 ש"ח) אותו אני מתכנן להזמין השבוע או בשבוע הבא. המפרט לא סגור עדיין אבל בבסיסו: קונרו E6600 2GB זכרון הארדיסק אחד (Maxtor MaxLine 250GB) כרטיס המסך יהיה כנראה X1800XT 512mb המארז יהיה Gigabyte 3D Aurora (אשר יקנה כנראה מ Keynetik שמציעים אותו ב-500 ש"ח). אני לא מתכוון לעשות OC, לכן אני צריך ספק שיחזיק לי את המערכת בראש שקט אבל לא יהווה סתם overkill. ושיהיה שקט כמובן. חשבתי ללכת על FSP 400W GLN. האם הוא יספיק? ראיתי בפנדה את ה Liberty 400W ב-465 ש"ח (אחרי הנחה של 2% על תשלום במזומן) אך המחיר קצת יקר והפרט גם ככה קצת חורג, אך האם ה FSP יספיק? תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by smoke_man,

מעוניין במדפסת משולבת במחיר הנ''ל אשמח להמלצות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by nadav275,

שלום צריך המלצה לאל פסק שיחזיק עד 3 מחשבים (למשך 3 דקות או משהו... אם אפשר יותר מה טוב...) קונה מארה"ב אז תמליצו מה כדאי הבנתי שהמחירים שם לזה נמוכים משמעותית נדב

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by speedo,

MUSTEK יצרן 3.1 מגה פיקסלים 16 מגה זיכרון כולל מסך מחיר 1200 שח'

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  11. היי אנשים. בזמן האחרון בגלל הח ורף אני מאמין , יש לנו המון הפסקות חשמל בבית , זה לכמה דקות עד שמרימים את הסוויץ בחזרה ואז הכל בסדר. רציתי להביא ספק כוח , במיוחד בשביל זה , שאם אני באמצע משחק או משהו חשוב , אז אני אוכל להמשיך לשחק את ה 3-4 דקות האלו , עד שהחשמל יחזור. מדובר במחשב : amd 3500 64bit 512X2 X850 XT ספק כוח של TT 480w מסך , שהוא לוקח חשמל דיי כבד , זה ה Samsung 959NF 19 זה לא LCD. זה מסך גדול ושמן. בכל מקרה , על מה אתם ממליצים? תקציב של 300 שקל עד 700-800. רצוי לא להגיע לאיזור ה700 אם ניתן. כמו שאמרתי , ספק שיחזיק את המערכת הזאת לפחות 6-7 דקות ומעלה. תודה.

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by Shbd,

אני צריך המלצה לעכבר טוב שגם יהיה לי למשחקים........ יש לי עכבר אופטי של Quantom שנדפק לי (נתקע אין ספור פעמים). האמת חשבתי על mx 510 שמעתי ביקורות טובות ושהוא מצוין למשחקים. הייתי משחק cs אבל לא יכולתי עם התקיעות האלו של העכבר. האם כדאי לקנות ת- mx 510 או שעכבר אחר וזול יותר יספק אותי.

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by yuraxp,

אני מחפש עכבר בתחום של 150 שח אופטי (לא אל-חוטי) וחשבתי על עכבר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2478 כיוון שאך פעם לא השתמשתי בעכבר עם כדור הייתי רוצה לשאול האם נוח לעבוד איתו במשחקים? כמו GUILD WARS? אינטרנט? ואם הוא נוח לשמאלים?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by avihy,

אני מבקש המלצה למדפסת,האם עדיף לייזר או הזרקת דיו ? השימוש שאני עושה במדפסת הוא רק לצורך הדפסת עבודות (אני לא מדפיס הרבה עבודות) ולא תמונות. התקציב: עד 1,500 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by EAD,

אז מישהו ניסה אותו או יודע לגביו? הוא אותו מבנה כמו ה DEATH הישן וטוב, רק עם חיישן 3.5G החדש שלהם (לייזר) כמו כן, יש מקום בארץ שמוכרים אותו? ובאיזה מחיר?? ואיזה משטח הייתם משדכים לו?

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by E-Bear,

can somone please give me a site/program to check it? Thanks.

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by slider,

חבר שלי מתכוון לקנות מחשב מבוסס pentium 4 , עם זכרון DDR , התקציב שלו הוא 4000 ש"ח. תמליצו לי בבקשה על מפרט ועל חנות. (ועל תגידו לי להסתכל במפרטים מומלצים כי המחירים שם ממש לא מעודכנים) תודה

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  18. בזמן שהותי בחו"ל קניתי לפטופ ששימש אותי בכבוד אבל פה בארץ אין לי יותר מדי שימוש לו אלא אם יהיו לי מקשים עם תגליפי עברית. האם למישהו יש רעיונות הצעות... אשמח לשמוע מה ניתן לעשות :silly:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש בכלל הבדל בינהם? עד היום חשבתי שזה אותו הדבר תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי שני מחשבים עם יציאות DVI שיתחברו ליציאת RGB דרך מערכת מיתוג אני מחפש מערכת כזאת יש המלצות ? (:

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  21. תשמעו קרתה לי בעיה מאוד מוזרה,יש לי sb vibra שבד"כ אי אפשר לשמוע איתו מספר דברים ביחד(למשל: פעמיים בווינאמפ) אבל עם win xp אפשר, אז התלהבתי מהקטע. ופתאום עכשיו אחרי ששמעתי מספר דברים ביחד(איזה 7 שירים ביחד בווינאמפ - סתם בשביל לנסות), פתאום הרמקולים כאילו נדפקו אני שומע כמו רעשים כאלה של פצפוצים - שיט זה אומר שהרמקולים הלכו סופית? יתכן שזה קרה בגלל ששמעתי מספר דברים ביחד? יש לי רמקולים creative pcworks. 2 רמקולים + סאב

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. תודה שניכנסתם , לא מזמן ניפתחתי לקטע של צילום הדבר ניראה לי מהנה ומושך :cistinebiggrinA: מי מבין מספיק בתחום זה שיכול להמליץ לי על מצלמה טובה ומשתלמת? אני ממש לא מחפש לקנות משהוא שיבאס אותי אחרי תקופה קצרה, אני מחפש משהוא איכותי אבל יחד עם זאת שלא יפוצץ לי את הכיס יותר מידי. כרגע אל תתיחסו למחירים, תנו פה בבקשה המלצות לכל מה שאתם מכירים וממליצים עליו, אני את הבחירה אעשה בסוף לפי תקציבי

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  23. שלום. הזמנתי באיבי עכבר מג'יק של אפל ואני לא מצליח להפעיל אותו על המחשב נייד שלי ווינדוס 10. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי משהו שעזר לי אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by psxr,

כרגע יש לי את העכבר הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3901 שהתחיל לעשות בעיות אני לא גיימר אבל אני משתמש הרבה במחשב כדאי לקנות את העכבר הזה עוד פעם (הוא החזיק הרבה זמן) או שכדאי משהו אחר ?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by shuy,

בעקבות ההודעה הזו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=134215.msg1126924#msg1126924 החלטתי לפתוח את הנושא, כל הזמן מדברים על ספקים ג'נריים וכאלה שלא, רציתי לדעת לפי מה קובעים אם חברה מסויימת ג'נרית וחברה אחרת לא. ואל תתחילו לדבר על מתחים יציבים וכו' בלי לספק השוואות טכניות שיגבו את הדברים, כי אני חיפשתי ברשת ולא הצלחתי למצוא שום השוואה טכנית גרידא בין ספקים "ג'נריים" וכאלה שלא. ד"א, אני מודע לחלוטין לחשיבות של מתחים יציבים לפעילות תקינה של המחשב, לי יש 2 מחשבים בבית ובאחד יש HEC475W ובשני יש ANTEC550W. הסיבה שלא פתחתי את זה בדיון הכולל על ספקים היא שרציתי שזה יהיה דיון רציני ומפרה שימשך לאורך זמן ושימצה את הנושא הזה אחת ולתמיד.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.