ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מעבד- AMD Athlon XP 1800 MHz זיכרון - 256 MB DDR לוח אם - PC Chip ומארז תואם לחלקים תגידו לי אם שווה לרכוש אותם ב 1660 ש"ח תודה לעונים ;D
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
דוד שלי מנהל צוות פיתוח עכשיו הוא רוצה להקים חדר עם 5 מחשבים (P 2.26) למפתחים.... המפתחים עצמם גרים בווילה ביחד... החברה קנתה להם GMC והורידו את הכיסאות מאוחורה והקימו וארגנו הכול.. הם רוצים לדעת אם הם יכןלים לחבר את המצבר של האוטו ולעשות שקעים במאחורה של הVAN... אפשר לקבל תשובה? תןדה
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק ל UPS לשימוש ביתי עבור המחשב, מסך + הגנה על קו טלפון ורשת. דרישות נוספות, תקשורת עם המחשב. ורצוי שיגיע עם הכבל במחיר. תקציב עד 1000 ש"ח אשמח לקבל המלצות מנסיונכם תודה עמיר וינשטיין
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
איך הספק של HEC א. האם הוא נותן מתח יציב בעומס ובמנוחה? ב. האם הוא נותן את אותם מתחים כמו שרשום עליו? ג. האם הוא מתחמם? ד. האם המאורר שלו שקט? ה. האם הא נחשב לאמין/איכותי? הרבה שאלות... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
לפני זמן מה רכשתי MINIDISC N707 (לפני הופעת הביקורת...) מארה"ב. לאמיתו של דבר אני מרוצה ממנו מאד. אבל חשבתי, שמכיון שיש למכשיר כבל USB, למה שלא יהיה להתמש בו בתור כונן נייד או גיבוי? מישהו יודע על איזה תוכנה שיכולה להשתמש במינידיסק ככונן דאטה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מחפש... מישהו יודע גם מה האפשרויות שאני יכול לערוך איתו? שמעתי רק צלצולים ועוד משהו...לא?
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
1) נימאס לי ממארז גדול ואני רוצה להיפטר מהשולחן מחשב.. רציתי לדעת אם מוחרים בארץ מארזים שולחניים יפים וטובים... אם כן איפה? ואם יש תמונות אני ישמח 2) האם קיימת מקלדת+עכבר אלחוטיים שאתם ממליצים עליהם? 3) וכמה יעלה לי מסך מחשב 19'-21' שטוח (לא TFT) מחברה דיי טובה ולא הכי יקר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
MUSTEK יצרן 3.1 מגה פיקסלים 16 מגה זיכרון כולל מסך מחיר 1200 שח'
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
למה טוב חיבור הפייר-וויר? אני לא רואה שום מוצרים שזקוקים לו. אז למה בכל זאת יש לו כזה ביקוש?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית של מינולטה ויש לה כרטיס זיכרון בסיסי של 8 מ"ב של חברת פנסוניק. מצאתי כרטיס דומה בוואלה שופס ואני מעוניין לדעת האם יש עוד מקומות בהם ניתן לרכוש כרטיס זיכרון זה. קישור לתמונה של הכרטיס תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מינידיסק MZN707 ואיבדתי את הכבל USB :( למישהוא יש מושג איפה אני יכול לקנות כבל חדש??
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, מספר שאלות: האם צבע מארז מצבי על איכותו או שהעניין אסתטי פרופר? מדוע מארזים מסויימים יקרים יותר? - אני לא מדבר על הבדל בגודל. האם בקניית מחשב מבוסס AMD+GIGABYTE אני זקוק ליותר מאשר SUPER ATX 300W סטנדרטי? - (אותם קניתי היום) נ.ב שמעתי שמעבדי AMD מתחממים מאוד. האם כדאי לדאוג לתוספת קירור מעבר לסטנדרט? (המעבד הוא ATHLON XP 2000) תודה, שלומי
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
יש לי מצלמה של חברת -Dynamode וגירסה - vga model : M6215 הבעיה : כשאני סתם מצלם את עצמי ( לא מצתלם מסתכל על המצלמה והיא מראה אותי ) אז ... זה נורא איטי כל תנועה שאני עושה זה לוקח זמן ... המצלמה עלתה בסביסות 350 ש"ח מה לעשות ?!?!?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
עכבר אופטי אלחוטי עם ג'ירוסקופים (מה זה ?) עכבר ג'ירוסקופי
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית בלא יותר מ700 ש"ח. אני יודע שאי אפשר להשיג משהו ממש טוב עם זה, אבל אני צריך משהו ממוצע, בלי האפשרות של הקלטת זמן וידאו, עם זום ממוצע. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
זה המארז עם הלדים הצבעוניים שיש לינק לכתבה עליו היום בעמוד הראשי.....
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
Logitech® MX700 Cordless Optical Mouse וזה הלינק http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4999&countryid=25&languageid=1 לבין Cordless MouseMan® Optical וזה הלינק http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4979&countryid=25&languageid=1
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כמה זמן מחזיקות סוללות של מחשב נייד ששווה 4500 שקל בערך? והאים כאשר הסוללות נגמרות צריך לקנות סוללות חדשות או שיש אפשרןת לטעון אותם מחדש? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שאלה שמטרידה אותי כבר די הרבה זמן, במארז chieftec מה זה הדבר הסגול המאד לא ברור הזה שנמצא בחלק הקדמי של המארז מאחורי המגירה של ההרדיסק? הכוונה לדבר הזה עם ה-4 ריבועים אם אני לא טונה שנמצא מאחורי המאורר הקדמי של המארז? עריכת המודר: כותרת לא ברורה.
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הייתי בחנות ורציתי לקנות מארז של אנטק כמו שיש בפנדה, בחנות אמרו לי שיש להם מארז של HEC ושזה אותו מארז כו האנטק רק זול ב 200 שקל וכולל ספק של 300w, יכול להיות שהם עובדים עלי מכיוון שאין להם מארזים של אנטק ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם מישהו רכש או ראה את המערכת ומסוגל לכתוב כמה מילים.. הנה האתר שלהם בו אגב, הם מביאים פירוט מלא ומעולה לטעמי על המארזים שלהם 3R SYESTEM תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב כף יד להפיג את השעמום בבית ספר :-\ הוא צריך להיות עד 900 שקל. לא חשוב צבעוני הוא לא. אפשרות להשתמש בWORD (הוא תוכנה דומה). ולתמוך בעברית , וכמובן שעדיף כמה שיותר מקום תודה.
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-