עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מי יודע או יודעת איפה אני יכול להחזיר את ראשי דיו שלי ריקם BROTHER, LC900 ולקבל הנחה בקנית ראש דיו חדש???

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  2. מישהו יודע איפה אפשר להשיג? התקשרתי לרוב החנויות שאני מכיר וכבר צפיתי את התשובה.. "אין במלאי והיבואן מביא רק את החדשה." מה שמשאיר לי ללכת לאופיס דיפו וכו' ולקוות שנשאר להם מהמלאי הישן, למרות שלא כ"כ בא לי לשלם 600 שקל על מקלדת אני יעשה את זה אם זה הכרחי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by FireofEvil,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המקלדת הזאת בארץ? (או כל מקלדת אחרת של Razer לצורך העניין)

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  4. אני כמובן מתכוון לזה: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/359&cl=us,en ולא לזה: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/135&cl=us,en הMX510 שלי נהרס (לחצן שמאלי לא עובד), ואני מחפש עכבר שיחליף אותו. קראתי באתר כמה תשבוחות על ה518, אבל עכבר עם חיישן לייזר ועם רזולוציה של 2000DPI, שאפשר לשנות פיזית על העכבר נראה מתאים לי יותר. אולם לG5 יש מגרעה אחת; והיא העובדה שיש לו רק כפתור אחד מצד שמאל. חיפשתי באתרים בארץ ולא מצאתי אחד שמוכר את הגרסא הכחולה. אם יש לכם מושג היכן ניתן להשיג אותה, או סיבה ממש טובה ללכת על ה518 אתם מוזמנים לכתוב כאן.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. , אני לא ידעתי איפה לשים את ההודעה אז חשבתי שכאן הכי מתאים. אתם יכולים בבקשה לתת לי חנויות שמוכרות מעמדים מקובעים למחשבים?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  6. יש לי מתאם שתומך רק בסלרונים (משום מה). אני צריך אחד שתומך במעבד PIII 800EB 133MH אם למישהו יש כזה מיותר / יודע איפה אפשר לקנות, אשמח לדעת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by semi-t,

היי ראיתי באתר של Thermaltake שהם מביאים עם חלק ממארזי ה- LAN Party שלהם רצועות נשיאה למארז.. למסיבות רשת וכדומה.. האם יש אפשרות להשיג איפשהו רצועת נשיאה/ידית למארז? או שאולי ניתן לעשות אחת כזו.. יש לי מארז של Antec 1088 והוא אממ די כבד למען האמת כדי לסחוב אותו.. (אני לוקח אותו פעם בחודשיים ככה לניקוי בלחץ אוויר אצל אבא שלי..)

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  8. אם אפשר את עזרתכם התקלקל לי הספק כח / שנאי של הסורק מדגם HP 4400C איפה אני יכולה לרכוש אחד כזה חדש????? תודה לינור

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ^7^,

רציתי לשאול איפה ניתן לקנות Microsoft® Fingerprint Reader ?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  10. אני רוצה לדעת אם מישהוא יודע היכן קונים מוצרי אלקטרוניקה כאלה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  11. Started by YNT,

באזור ראשון לציון, חולון ... תודה רבה, יאיר

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  12. מה שנאמר בכותרת. אני מעוניין לקנות את הIM 3.0 שמיקרוסופט שיחררו מחדש לפני כשנה, אבל חיפושים ברשת אחר חנות מחשבים או ציוד משרדי ישראלית המוכרת אותו העלו חרס. אם מישהו יודע במקרה היכן ניתן לקנות בארץ...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ZenMaster,

היי חברה, מה המצב ? אני מעוניין לרכוש את ה- 3Dconnexion SpaceNavigator, מישהו יודע היכן ניתן לרכוש מוצר זה ? בנוסף, מישהו יודע מה ההבדל בין גרסת ה STANDARD לגרסת הPERSONAL ? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי, אני מחפש כבל FireWire באורך 3 מטר לחיבור מצלמת מיני DV למחשב אשר תשמש כמצלמת אינטרנט. מהחיפושים שלי לא מצאתי דבר, הכי ארוך שמצאתי היה 1.8 מטר, אז אולי מישהו יכול בבקשה לעזור? תודה, אופיר

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by Stingray,

יש לי גויסטיק ממש טוב שהוא בממשחק Gameport ,ואני לא רוצה להחליף אותו,האם יש מתאם מgameport ל USB? ואם יש,היכן נ יתן לרכוש כזה בארץ?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  16. מתאם 2.4 GHZ של MICROSOFT למחשב ? כזה - http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360wirelessgamingreceiver/

17. חיפשתי בכל מקום שאני מכיר ואף אחד אפילו לא היה מוכן להזמין את העכבר.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  18. Started by Bragiz,

מקור : 4chan מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by fenix5545,

היתחדשתי ב g5 אם מישהוא יודע איל החי כדי להסים את המישקולות שיגיד לי כי קרגע אמי לא יודע אני סמתי את כול השחורים אבל אים יש שילוב טוב יותר אז תגידו

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by sagim194,

קניתי מחשב חזק ורציתי ובעקבות זה רציתי לשדרג גם את הציוד. אז ככה עוד מאט יש לי יום הולדת והאח הקטן שלי יכל לקנות MX518 אבל...... בסוף החופש אני מקבל 400 שקל ככה שאני יוכל לקנות G9 + QcK. מה יותר כדאי? שאח שלי יקנה לי את ה MX518 או להמתין עד סוף החופש ולקנות G9. (את ה QcK אני קונה בכל מקרה) וב340 שקל האלה( אחרי שקניתי את הפאד) לקנות מקלדת. אם זה עוזר יש לי ידיים דיי קטנות. כל החיים הישתמשתי במקלדת ובעכבר האלה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={6D5340ED-4508-4E9E-8245-17D282044FB2}&details_type=1&itemid={22622E08-B317-4CF8-8C83-96A5A5503270} אז זה שווה את הכסף להחליף מקלדת עכבר ופאד או שלא יהיה שינוי גדול. ושוב מה מבין הדילים המומלץ ביותר? אם יש לכם דילים…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by garfilld,

ערב טוב יש לי אכבר אלחוטי של לוגיטק והוא עושה לי קצת בעיות אז חשבתי להחליף אותו באחד העכברים האלה או Razer Lachesis לאו logitech G5 עכשיו אני יודע שהrazer יותר יקר אבל לא כזה משנה לי המחיר אז רציתי לקבל מיכם דעה נוספת תודה לכול העונים

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  22. חיברתי את כבל החשמל של הספק כוח לחשמל, ניסיתי להדליק את המחשב אבל הוא לא נדלק בכלל (גם האורות של הלוח אם לא דלקו-הירוק והאדום. ניסיתי להזיז את הכבל (חשבתי אולי הוא לא בתנוחה מתאימה) אבל פתאום הוא התחיל להעלות עשן והפלסטיק החיצוני שעוטף את הכבל נשרף. למזלי יש לי כבל של ספק כוח אחר, חיברתי אותו והכל עבד כרגיל (ראוי לציין שהחלפתי את מפצל החשמל שהיה בקיר, מקודם היה מפתח חשמל שבעצ פיצל לי תקע אחד ל-3 שקעים ואותו החלפתי).הפעלתי את המחשב, לא היו בעיות אבל רציתי לדעת א מה שקרה עם הכבל גרם לי לנזק לאיזה שהוא רכיב במחשב מבלי שאני שם לב? יש לי מה לדאוג לגביי זה?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  23. הכה של לוגיטק לא פועל הרטט מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  24. יש לי צורב דוידי, ניסיתי לראות על המחשב סרט דיוידי והכונן לא קרא אותו , חשבתי שאולי יש עליו הגנות או משהו כזה. אבל אתמול צרבתי סרט מהמחשב שלי לדיוידי (מאותו כונן שהוא גם צורב) וניסיתי לראות את סרט (שרק עכשיו צרבתי) אם הוא פועל טוב , אבל הכונן מזהה אותו כמו דיסק ריק אבל הוא פעל מצויין בדיוידי! וככה המשכתי לנסות וראיתי שדיסקים של דיוידי שהיה לי עליהם גיבוי של קבצים שהשתמשתי בהם ההרבה פעמים לפני פתאום לא עובדים אבל CD רגילים הוא קורא כמו שצריך אני שוב חוזר ואומר הוא צורב מצויין אין שוב בעיה עם הצריבה שלו גם לא קבצים של דיוידי הוא קורא כל סוגי הקבצים הרגילים רק דיסקים של דיוידי הוא מתיחס אליהם כאילו הם דיסקים רקים! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  25. Started by KoM,

מה אתם חושבים שעושה את המחשב שלכם למיוחד ? איזה פריט חומרה יש לכם במחשב אשר לפי דעתכם הופך את המחשב שלכם מסתם משהו ממוצע למשהו מעניין יותר. כל פריט או שינויי שעשיתם למחשב שלכם יתקבל על הדעת, וכדאי שיהיו הסברים מענינים... 8) מעניין מי הכי מיוחד כאן...

• 58 תגובות
    • 5.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים