עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by bezadon,

קראתי שכדי לדעת אם ה USB2 פעיל אצלי , אני צריך להכנס ל Device manager ושם לחפש את המילה "Enhanced" ליד חיבורי הUSB שלי. טוב, נכנסתי ומילה זו הופיעה רק ליד 2 חיבורים שכאלו כפי שתוכלו לראות בתמונה הזו: http://media.mekusharim.co.il/data/1950000/files_album/2069174.jpg עכשיו הקטע הוא שיש לי מ-ל-א חיבורי USB . איך אני אדע מי מהם זה השניים האלו. בחלק האחורי של המחשב יש לי 4 יציאות. בחלק הקדמי 2 יציאות (כחלק ממארז הטרנספורמר) ויש עוד אפשרויות על הלוח אם להוספת יציאות USB. הלוח שלי הוא ג'יגהבייט DS4 . הנה קישור לאתר שלו: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4 תודה למי שיעזור...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by roeesnir,

ראיתי פעם באיזה אתר, אני לא זוכר באיזה לצערי, מנשא למחשב PC. מין רצועה כזו, שמתלבשת ב-X על המארז, ואפשר לסחוב את המחשב בנוח על הכתף. אני סוחב הרבה מחשבים... וחשבתי לשדרג את עצמי באחד כזה. אך דא-עקא, אני לא זוכר איפה ראיתי את זה. גיגלתי קצת ולא מצאתי כלום. מישהו נתקל בדבר כזה, או יודע איפה אפשר לקנות. אשמח לתשובה. תודה.

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  3. Started by Nitro Viper,

המחשב: AXP 2500 RADEON 9600 PRO EPOX 8RDA TWINMOS 512MB PC3200/400MHZ tmd-50B הספק הזה יספיק לי (צונמי 350W) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=838

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  4. שלום, יש לי ספק ג'נרי 300W בעל חיבור ATX רגיל (20 פינים). האם אפשר להפעיל את הספק גם בלי לחבר אותו ללוח אם? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by MeTaLhAmMeR,

הפד הזה של טרמלטק http://www.thermaltake.com/accessories/mousePad/a2256gammaPad/a2256gammaPad.htm הגיע לארץ? אם לא אז מתי? תודה לעונים... ד"א, איך אני עושה היפר קישור??

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  6. פצצות לגבות הים קנתי מעבד סלרון 900 והרכבתי אותו על הסרבר שלי שהיה P2 350 (על הלוח יש לי גם Slot 1 וגם Socet 370) בעצתו של אתלון! כיוון שהלוח תומך עד מכפלה של 8! אז הגדרתי אותו מכפלה 5 והוא זיהה את המעבד כמכפלה 9!! שיפור משמעותי לסרבר שלי!!!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שהמארז יהיה מקורר טוב, לא מפריע לי הרעש שלו, שיהיה ענק כי אני הולך לדחוס בי טייפון, צג טמפרטורה של אירקול, ואולי קירור מים או קירור לכרטיס מסך). איזה הצעות יש לכם? דרך אגב המפרט הוא : AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2290 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4-D 820 ¤ 1 PQI DDR 1024MB 400MHZ 600 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 CREATIVE SBS 240 70 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 235 ¤ 1 ספק כוח OCZ PowerStream 420W NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 AeroCool GateWatch Black-תופס שני מפרצים. 160GB SATA II 7200RPM 8MB

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by NaNdoS,

כנס: XP vs. MP

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Funkyzord,

מזה? וכדי לעשות update ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by X7-007,

הבנתי שיש בזה הרבה יותר מסתם אנרכיה והעדפות, אבל כרגע מה שמוכרים בארץ כי אני לא יודע מתי יקפוץ לי כפתור כמו שקרה לי ב 2 מקלדות של RAZER אני מעדיף לא לקחת את BLACK WIDOW הבנתי שיש להם מלא בעיות ב ULTIMATE ולא בטוח מה קורה עם הרגיל אם כפתורים יוצאים או אותיות נמחקות או ש ALT נדבק עם הרווח אני מחפש מקלדת שיהיה כיף לכתוב, לשחק, עדיף שיהיה נוחות מקסימלית וללא הקשר לרעש. השניים שראיתי שהם מובילים הם ה RAZER BW ו DAS. אם כבר אני מעדיף שיהיה לי מקלדת עם אור אני משחק די בחושך ועדיף הבעיה זה שלא מצאתי את DAS שמוכרים פה אז הבחירות הם BW ULTIMATE או הרגיל אם אני אהיה בטוח שתיקנו את הבעיות בגירסאות באץ' חדשות Thermaltake Meka G1או DAS שאני לא מוצא לקנות בישראל מה שיש לי כרגע זה Steel…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. יש לי מחשב נייד של DELL. אין לו חיבור יעודי למיקרופון. יש מה שנקרא Combo. משום מה חשבתי שקיים פשוט Jack עם יותר מגעים (גם לאוזניות וגם למיקרופון - "הכל כלול"). בחנות מחשבים נאמר לי שלמעשה אין דבר כזה. השקע הזה יכול לשמש או לאוזניות או למיקרופון. ולא קיימים בשוק אוזניות עם מיקרופון שיכולות להתאים לדבר הזה, וגם לא קיים מתאם. מישהו יכול לאמת את זה? אני רוצה לקנות אוזניות נורמליות עם מיקרופון איכותי מובנה. זה נכון שבמקרה שלי האופציה היחידה זה אוזניות+מיקרופון USB? (לא רוצה אלחוטי).

• 6 תגובות
    • 7.7k צפיות
  12. שלום. אחותי מחפשת עכשיו סט אלחוטי בסיסי למחשב הנייח שלה. לנייד שלהם יש עכבר של לוג'יטק עם מקלט כזה. יכולה להיווצר התנגשות בין העכברים (למשל, כשמזיזים את העכבר של הנייד, רואים תזוזה במסך של הנייח ולהיפך)? או שכדאי ללכת בכלל על סט של מייקרוסופט (ה800 למשל)? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by extra-g,

מקלדת: Logitech Internet Pro OEM עכבר: LogiTech Optical Mouse SBF90 ואם יש למישהו להמליץ על עכבר ומקלדת אחרים מנסיון (כתחלופה) אני אשמח לשמוע. עדיף משהו בצבע שחור. שהעכבר והמקלדת ביחד לא יעברו את הסכום של 150 ש"ח... תודה

14. Started by Alex2003,

הגיע הזנן לקנו מדפסת פעם אחרונה הייתה לפני 6 שנה (HP 695) התקציב עד 500 ש"ח חשבתי על HP5150 יש איזשהו הצעות אחרות? תודה מראש, אלכס

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by The Grey Matter,

איך הספק של HEC א. האם הוא נותן מתח יציב בעומס ובמנוחה? ב. האם הוא נותן את אותם מתחים כמו שרשום עליו? ג. האם הוא מתחמם? ד. האם המאורר שלו שקט? ה. האם הא נחשב לאמין/איכותי? הרבה שאלות... תודה מראש

16. Started by MoMo-P,

שלום חבר'ה... על איזה מצלמה תמילצו לי, הכי טובה ומשתלמת עד 150 ש"ח. וכנ"ל בנוגע למיקרופון... סה"כ השימוש הוא למסנג'ר וסקייפ בעיקר... ללא קשר למשחקים. תודה.

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  17. מדפסת Canon IP4200 שנמצאת בתקופה האחריות - התקלקלה, נשלחה לתיקון, ובמעבדה אמרו שראש המדפסת התקלקל, יש להחליפו (בעלות של המדפסת כולה, כמעט), ושהנ"ל לא מכוסה באחריות. אין ממש איך לבדוק האם המעבדה לא משקרת, אבל בכל מקרה - האם יתכן / מקובל / הגיוני שהחלק העיקרי במדפסת אינו מכוסה באחריות ? (קשה לי להאמין שכן, וגם אם כן - האם זה מחובתם לציין נתון חשוב זה, כאשר "מעניקים" אחריות ?)

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  18. צהריים טובים לכולם השאלה שלי היא כזאת לאחר שעשיתי כל מיני חיפושים נתקלתי בהמוןןן מדפסות (hp epson brother וכו' וכו') אני מחפש מדפסת סבירה + לאחי הקטן עכשיו בגדול ראיתי דגמים של epson stylus sx שעל פי קריאת המפרטים שלהם דגם 210 לדוגמא הייתה ניראת סבבה אבל מה שכן לא מצאתי אותה בישראל(שום אתר לא משווק אותה עד כמה שאני הצלחתי לראות) או למשל HP DeskJet F2483 למרות שקראתי בכל מיני מקומות הסתייגויות מהמוצר עקב בעיות הדפסה או שהמדפסת לא עבדה בכלל אז אני אודה לעזרה שלכם אם תוכלו לעזור לי לבחור בגדול אני צריך כמה פרטים 1.שזה לא יחרוג את ה600 ש"ח 2.שהספק הדיו יחזיק למשהו כמו 1000 דפים (שחור,ציבעוני פחות מדאיג אותי...זה לא כאילו כל שני וחמישי נדפיס תמונות) 3.שמחיר הדיו …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. מחפש עברית למקלדת, כנראה מקלדת של רייזר מסוג Razer Lycosa מישהו יודע איפה ניתן למצוא את המדבקות הכי איכותיות וטובות ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 5.8k צפיות
  20. Started by SEangel,

ההגה של ג'יניוס ולוג'יטק (עם הפורס פידבק) ניראים דומים, יש איזו סיבה לקנות את הלוג'יטק (פרט למוניטין במקלדות ועכברים)?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by sn388,

שלום!! אני זקוק להמלצות על מדפסות טובות בטווח מחירים של 400-450 ש"ח. מדפסת הזרקת דיו, צבעונית רגילה (לא משולבת) שתשמש בעיקר להדפסת עבודות. מרבית העבודה תהיה בשחור לבן ואין צורך במדפסת עם יכולות הדפסת תמונות אדירות. אשמח לקבל הצעות למדפסות מתאימות בהתחשב באמינות, אורך החיים שלהן, איכות הדפסה, עלות מחסניות דיו וכו'. כמו כן אם יש מדפסות זולות יותר שיתאימו לצרכיי כמובן שאשמח לשמוע. נ.ב האם יש חנויות מומלצות לקניית המדפסת או שמקום כמו אופיס-דיפו מספיק טוב? אם כללי הפורום לא מאפשרים הבעת דעה על חנויות אנא שילחו לי תגובה בפרטי. תודה מראש לכל מי שיעזור!!!

22. Started by berner,

חבריה שלום הייתי באיזה משרד וראיתי של כל הכבלים וחוטי החשמל היוצאים מהמחשב עד נקודת החיבור נמצאים במארז /שרוול פלסטי זה פיתרון נחמד ולדעתי גם פותר בעיות של הסתבכות הרגלים לפעמים עם הכבלים מי יודע איך קוראים לצארז/ שרוול הזה ואיפה ניתן לרכוש ל6א מצאתי בזאפ בציוד הקפי בברכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Gizon,

שלום לכולם, נכנס לי היום "באג" להרכיב מחשב ברכב שאני אמור לקבל בשבוע הבא (Ford Focus 2005). אתאר מה חשבתי לעשות. להתקין מחשב נייד מתחת למושב הנוסע, המחשב יחובר לחשמל דרך מתאם 12V - 220V, או דרך מתאם ייעודי של Dell (תלוי מה זול יותר). המחשב הוא P3 866, עם 256 SDRAM והארד דיסק של 20GB. המסך שלו די הרוס - מספיק טוב בשביל להתקין הכל, אבל כאב ראש אח"כ. עד כאן אני די סגור על עצמי, מבחינת חשמל זה פתרון נוח מכיוון שכשאני מתניע את האוטו, או שהוא כבה לי המחשב לא נכבה מיד אלא ממשיך לעבוד על הסוללה שמחזיקה כמעט שלוש שעות. כך אוכל להגדיר את המערכת שאחרי 10 דקות על זמן סוללה תכבה. עכשיו - לגבי המסך: יש 2 אופציות: 1. מסך PS-ONE שלפי מה שהבנתי עולה 350 ש"ח (מדויק?), ובעזרת מוד V…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. מישהו יודע איפה אפשר למצוא בארץ כבל כזה? http://www.signalandpower.com/images/original/P-3214-06B-18.jpg או לחלופין מתאם מסוג כזה http://www.patchsave.com/catalog/images/Patchsave%20Power%20Adapter%20IEC%20Male%20to%20C5.jpg לא נראה שזה קיים פה.. (לפחות לא מחיפוש בגוגל)

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.