ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
זה ממש משנה אם אני קונה מעבד של אייאמדי Retail או OEM ?? לפי מה שהבנתי זה רק שאחד בא עם אריזה יפה והשני לא
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי זיכרון KINGSTON PC333 256MB ורציתי לדעת באיזה קפוסה זה בא???
-
מישהו בארץ שמע או רכש את ה AFTERBURNER ? או את ה FLASH LINKER ADVANCE ?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לא מיועד למשחקים! http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp?ID=1326
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מכירים את המצלמה? קיצר, למי שיש אותה, איך אני משפר את האיכות של התמונות?? שיניתי את הsharpness בהגדרות וזה עדיין לא משהו... משום מה זה נראה לי שהמצלמה מעדיפה Smoothness על Sharpness, זה מתבטא בזה שכשאני לוחץ על הסמל שלה ב"מחשב שלי" אז התמונה ממש זורמת כמו בטלויזיה יש דרך לשפר את האיכות על חשבון הSmoothness ? או לצלם ברזולוציה גדולה יותר מאשר הסטנדרט? תודה
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות: 1. מה דעתכם על לוח האם של אינטל D845HV? 2. יש לי זיכרון של 256 sdram ואני לא יודע איזו חברה זו יש איזו תוכנה שיכולה להגיד לי את זה?????? זה דחוף!!! פתחתי את המחשב שלי ולא הצלחתי לראות איזו חברה זו כי לא ממש רואים
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב בחרתי בזיכרון DDR 333. כמובן שיש לי לוח אם שתומך בזיכרון מסוג זה אך ברצוני לדעת איך אני יודע שהזיכרון הוא באמת 333MHZ ולא 266MHZ.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שניהם צריכים להיות זולים פשוטים ושימושים מספר ההרחבות ליואסבי- עדיף ל-4 או 6, משהו קומפקטי ופרקטי, ולא גדול שולחני עם אורות צבעוניים ומנגינה של הבא נגילה כל פעם שמחברים התקן. צריך להיות זמין בארץ בטווח מחירים של 100-400 שקל. (usb 1.0) העכבר צריך להיות קטן ונוח לאחיזה (לא חובה אורגינמי- פשוט נוח) ומאריך ימים למרות הצטברות לכלוך (אין בעיה לנקות אותו על בסיס קבוע). טווח המחירים לעכבר הוא שוב בין 100-400 שקלים חדשים. שוב- דגש על מחיר זול עקב צמצום אדיר בהזרמת מזומנים פוטנציאלים. ואגב אם מישהו מכיר עכבר של נייד קטן ופרקטי אבל נוח לאחיזה- גם זה מעולה מבחינתי. הגודל לא קובע- ברוב המקרים.. תודה מראש- אביעד פארן.
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי פעם את ההגיון במספור של הDDR? PC2100 PC2700 PC3000 וכד'? ובדרך להסביר מה כל אחד אומר?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
נראה מכשיר שווה דווקא. גם רדיו, תמיכה ב - MP3, אומנם רק 32 MB אבל בכל זאת, תמיכה ב - ACC (אין לי מושג מה זה ומה האיכות של זה) רדיו FM מובנה.. נראה יפה, מתחבר לפלאפון ויש לו אפשרויות עם הפלאפון ביחד... רק דבר אחד אלי ירתיע אותכם והוא המחיר העשיקתי: 1118 שקלים חדשים (WTF?!?!?!) למה מי מת !? מה זה המחיר הזה ?
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
שלום לכולם חבר שלי ביקש ממני המלצה לקניית לוח אם,מארז+ספק,מעבד,זכרון פנימי,דיסק קשיח וכרטיס מסך והמחיר המקסימלי שהוא מוכן לתת הוא 3500 ש"ח אני לא מבין גדול בזה בעצמי אז פניתי אליכם אז מה כדאי לו לקנות? נ.ב המחשב לא מיועד לאוברקלוקינג
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לומר מילים מועטות עליה- זאת הקונסולה, איזה גרפיקה מעולה היא מציגה- הכל חלק ואמיתי ונעים לעין(בייחוד על טלויזית 50 אינץ' 8)) ובזכות משחקים SC2 DOA3 וHALO אני יכול לומר שהיא הקונסולה הכי טובה שיש בעולם. זה כזה כיף לשחק בה, אפילו שברתי את שיא שעות המשחק על הPS2 עם דנטה בDevil May Cry שעמד על 9שעות... רק מה שהפנינה הזאת היא לא שלי אלא של חבר... (מזל שהוא גר בית לידי)
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מטרת המכשיר תהיה להעסיק אותי באימוני ריצה . אני לא רוצה להוציא יותר מ-1,000 שקל, ולכן אני נוטה להעדיף מינידיסק, כי נגני אם פי 3 שבאים עם בג'יגות עולים הרבה. איזה נגן אתם ממליצים? אני הסתכלתי בינתיים בזאפ, רק שלא הבנתי הרבה. אז למי שיש המלצה טובה שיפרסם בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
תודה שניכנסתם , לא מזמן ניפתחתי לקטע של צילום הדבר ניראה לי מהנה ומושך :cistinebiggrinA: מי מבין מספיק בתחום זה שיכול להמליץ לי על מצלמה טובה ומשתלמת? אני ממש לא מחפש לקנות משהוא שיבאס אותי אחרי תקופה קצרה, אני מחפש משהוא איכותי אבל יחד עם זאת שלא יפוצץ לי את הכיס יותר מידי. כרגע אל תתיחסו למחירים, תנו פה בבקשה המלצות לכל מה שאתם מכירים וממליצים עליו, אני את הבחירה אעשה בסוף לפי תקציבי
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
חבר שלי מתכוון לקנות מחשב מבוסס pentium 4 , עם זכרון DDR , התקציב שלו הוא 4000 ש"ח. תמליצו לי בבקשה על מפרט ועל חנות. (ועל תגידו לי להסתכל במפרטים מומלצים כי המחירים שם ממש לא מעודכנים) תודה
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אחרי משהו כמו חודשיים של עקיבה יומיומית של כל המכרזים ברשת הצלחנו להוציא את הC700 של אולימפוס ב2300 שקלים חדשים... המחיר בחנויות לא יורד מ2600 אחרי עליית המעמ, ואפילו מתקרב לגבול ה3000 קצת על המצלמה: 2.1 מגהפי' זום אופטי X10 -- 38-380 מגיע ל800 אסא אז מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני לא לוקח את כול הרכיבים של המחשב כי אני לא צריך מסך,הארד דיסק,צורב,כרטיס קול,מקלדת,עכבר,מדפסת ועוד כמה דברים רק תגידו בבקשה מה דעתכם על הרכיבים שאני לוקח והאם המחיר טוב? ובקשר לGEFORCE4 של INVSION אני ישנה את זה אבל זה סתם לביתניים כי בטח גם החברה שאני יחליף אלייה היא תעלה כמעט אותו הדבר אז זה רק לביתניים בשביל לדעת אם המחיר טוב http://members.rambler.co.il/blaaat/PCHARDWARE%20-%20Computer%20Configuration3.htm
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
1. האם אתם מכירים את המארז הזה: Logic Concept ATX Master III LU-BLUE P IV ? ? ? הנה פרטים עליו: ATX MIDI Tower For P-4 / AMD Power 400W - 24A 4 * 5.25 , 2 * 3.5 2* HDD, Front Fan With Dust Filter Specially Designed 2 Front Bay Covers For CD-ROM/DVD מארז מהודר חזית בצבע כחול כהה שקוף 2. האם המארז Enermax FS-710B 350W P-IV אשר בא עם ספק אנרמקס 350W, מאושר AMD?
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני חפשתי באתר שלהם ובאתרים אחרים הרבה זמן, אבל לא הצלחתי למצוא את המפרט המדוייק שלו. אם אתם יכולים לעזור לי במציאת מידע או במידע כל שהוא, אני אודה לכם מאוד. הדגם של המחשב שלי הוא: Compaq Armada 7730T ד"א: לידע הכללי זה מחשב דיי ישן. הוא בערך 150מגה-הרץ פנטיום אחד. תודה מראשון, Frozen Sun
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי קניתי לא מזמן את הצורב הנ"ל שהוא מעולה דרך אגב .. אך קצת יקר קניתי אותו ברעות מחשבים שבא בbox וניתן לי שנתיים אחריות!!! ;D ;D ;D חבר שלי בדק וגילה שksp מוכרים את מסתבר אותו צורב במחיר נמוך יותר ולכן אץ לקנות הוא שילם וכשניתן לו הצורב הוא קיבל מין cdrom שכזה בלי שום זיהוי קדמי מאשר למטה במדבקה היה כתוב teac על הצורב שלי מתנוסס בfront כיתוב ושאר ירקות במחירון של ksp היה כתוב בבירור שזה בא retail וחברי קבל oem שנאמר לו שהוא בעל שנת אחריות אחת בלבד .. כשהו ראה את הסחורה ואת התשובות שניתנו לו הוא בטל את העיסקה מייד השאלה שלי היא .. מה לעזאזל קורה? האם רימו אותו כהרגלם או האם oem של teac בא עם שנה אחריות תודה מראש לעונים :smoke:
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי Creative 128 און בורד, הכל היה בסדר עד שקניתי הרדיסק חדש והתקנתי הכל מההתחלה - אחרי השמעת קבצי קול, לא משנה באיזו תוכנה, למשך כמה דקות [ולפעמים הרבה פחות] פתאום השניה האחרונה המושמעעת נכנסת ללופ ברקע והקובץ ממשיך להתנגן... בהתחלה חשבתי שזה בעייה ב winamp אבל כאמור זה קורה בכל התוכנות. לעומת זאת, ב DirectSound אין את הבעיה אז משחקים עובדים בסדר וגם winamp כשאני בוחר ב output plug in הזה. ניסיתי לעדכן דרייברים וזה לא עזר. הצעות ???
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את ה- Logitech Cordless Optical עכבר ומקלדת אלחוטיים והעכבר אופטי כמו שכבר הבנתם (זה בצבע שחור)... בקיצור אני רואה שלקנות בארץ זה סביבות ה-800 שקל ואני במגבלה של בערך 450 שקל... ראיתי שלקנות מחול עולה בערך 70$... הקטע שלא יהיו אותיות בעברית...(אם למישהו יש הצעות) וחוץ מזה לא eBay ולא Amazon שולחים כאלו דברים לישראל לפי מה שראיתי... האמת שלא קניתי משהו מחול ויש לי קצת פחדים מזה...אז אני מבקש המצלצות רעיונות אם למישהו יש בבקשה! תודה , NuXeR.
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו איך הוא הוא שקט? הוא מספק מתחים טובים אני פשוט צריך ספק שקט שמספק מתחים טובים ושיהיה זול במה הוא שונה מהאנרמקס ושוב חשוב שהוא יהיה שקט.
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש בבית הספר (כלומר, כבר יש לי אחד כזה, טושיבה 200 מגהרץ עם מסך דפוק, ואני מעוניין בחדש...) דרישות: א. עמידות (בפני זעזועים, מכות) ב. אמינות (שלא יתקלקל כל שבוע...) מהירות - להרצת יישומים משרדיים (אופיס + סטאר אופיס) גרפיקה וסאונד - מיותר. ניידות - בינונית. השאלה שלי היא קודם כל כזו: האם יש חשיבות למחשב מותג (טושיבה, יבמ, דל, HP, קומפק), ואם כן, איזה יצרן מייצר את המחשבים האמינים ביותר? טווח מחיר: 5000-7000 ש"ח. בתודה, רונן.
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-