עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by mega1234,

חשבתי לקנות את ה CHIEFTEC DRAGON DA-01BLD , ניסיתי להזמין אותו משלושה אתרים (פנדה , פוינט , למיר ) כולם אמרו ש CHIEFTEC לא מייצאת מוצרים לישראל יותר, למישהו יש מושג אם זה נכון ???? , המקום היחיד שנשאר להשיג את המארז הזה הוא PCH ואני צריך לבדוק אם להם יש אותו במלאי בכל מקרה מישהו יודע משהו על המארזים של AOPEN ? :'(

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  2. Started by i.k,

אני מחפש לקנות מארז עד 350 שייח ואני לא מוצא משהו איכותי ונורמלי שיתאים לי המארז למחשב שבמפרט לצורך oc. אני מאמין שאין צורך בפרטים נוספים. חשוב שלא יהיה גם יותר מידי כבד כי זה גם מיועד למסיבות רשת. עוד דבר אחד חשוב אני לא מעוניין במארזים שיש בהם דלתות (לא האלה שבצד אלה מקדימה). תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by locke,

איפה בארץ אפשר לקנות מארזים של Lian Li? את הדגם Lian Li 60 אם לדייק יותר. בפנדה יש להם בעיה עם זה ולא ידוע מתי יצליחו להביא, ב-PCH אין להם את הדגם הזה. מישהו מכיר עוד מקום שיגיע גם יחסית מהר (פחות מחודש)?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  4. אני מתכנן לקנות מחשב + מארז חדש ואני לא מתכנן oc, ולכן אין צורך לקנות מערכת קירור רצינית אלא רק לעשות שימוש במערכת הקירור שבמארז. איזה מארז אתם ממליצים לי לקנות (בערך ב400-500 שקל), חשוב לי מאוד שהמערכת תהיה שקטה, ושהמראה החיצוני יראה טוב (אני אוהב את השקופים עם האור הכחול באמצע).

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  5. אהלן, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון כי הייתה לי התלבטות בין זה לבין גראפיקה ותצוגה. אני מחפש מצלמה דיגיטלית עם מקסימום יחסי מכיר\תמורה ועלות נמוכה אבל שתספק לי תמורה טובה (לפי הערך שציינתי), אני לא מכיר ערך מצלמות דיגיטליות ככה שאני לא יכול להביא לימיט למחיר, אז כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי. תודה לעוזרים, DrowNz

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by xladead,

as the topic sez i just want a silent comp יש לי רק שני מאוורירים generic וכמובן מאוורר של המעבד amd athlon 1800xp generic כל אלה יחד יוצרים רעש בדרגה מסויימת אבל לאחר מספר ניסויים . מצאתי שיהיה לי הרבה יותר יעיל למצוא דרכים להשתיק את ההארד דיסק ואת ספק הכוח ואם אפשר גם את הסידירום בשביל שקט. - אחר כך אפשר להתעסק במאווררים generic fans אז בקיצור אני מחפש המלצות ל - ספק כוח 350-400W שקט מאוד,זול,וניתן להשגה פה בארץ - מצאתי בפאנדאס ספק כוח של Antec SmartPower 300W http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=3488 זה טוב ? או ש...(תגידו לי אם זה בכלל יעזור) חשבתי על אולי פשוט לקנות מאוורר שקט 60ממ או 80ממ של זאלמאן (קראתי שלהם יש …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by chenc,

שלום! רציתי בבקשה לשאול: האם אפשר לחבר עכבר אופטי רגיל לUSB ועכבר אלחוטי לא אופטי לPS2 - האם הם יכולים לעבוד במקביל? תודה!

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by idan1836,

אני צריך לדעת פרטים עליה... כי אמרו לי שהיא יכולה להכיל זיכרון בנפח עד ג'יגה 1 ובמקום אחר אמרו לי עד 128 מגהביט..? למי יש אותה ואיך היא?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by מישה,

אני מחפש דרך לשלוח פקס, יש לי בבית קו של בזק, עם חיבור ADSL ( מודם ADSL USB Rotal ALE070 ) אני לא מעוניין ששליחת או קבלת הפקסים תפריע בדרך כלשהי לגלישה באינטרנט יש לי גם רשת ביתית שאני לא רוצה שתנותק או תופרע מסיבה כלשהי אנא העירו כאן הערות אם עלולה להתעורר בעיה כלשהי. תחילה חיפשתי מכונה משולבת שתכלול סורק ופקס ( מהמדפסת לא אכפת לי ) אך בחנות מסויימת המליץ לי המוכר שלא לקנות מכונה משולבת משום "שמכשירים מהסוג הזה מאיטים את עבודת המחשב" יש לי מחשב P4 2.53GHz עם 768 MB ראם (DDR) אני בספק עד כמה שזה יאיט את המחשב שלי, אבל בכל אופן. מה שמעניין אותי בעצם זאת האפשרות לשלוח ולקבל פקסים, ולסרוק תמונות ומסמכים. היום במקרה ראיתי שניתן לשלוח פקס איכשהו דרך הסורק, זאת א…

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by sils,

קניתי מחשב חדש לא מזמן. מסתבר שהספק כוח לא מספיק חזק ולא מספיק טוב בשבילו. רציתי לדעת איזה ספק כדאי יותר לקנות? HEC 475 Wat VD-T 2 fan או Thermaltake TT420 Wat APD 2-fan APFC שניהם בסביבות ה300 שקל. הנה המפרט: P4 2.6intel 800mhz 256mb ddr (400mhz) samsung*2 ASUS P4 P800 Maxtor 120GB 8MB 7200 SATA Hercules Radeon 9800XT SB Live Platinum+LiveDrive מגירה נשלפת להרד דיסק+2 מאוררים קטנים. צורב LG DVD ROM כל הנקודות חשמל במחשב תפוסות.

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  11. יש לי ספק 400W ואני רוצה להחליף אותו לאחד חדש יותר כי יד לו שני מאוורים גדולים וכי הוא חדש. השאלה היא עם אני יחליף אותו זה לא יכול לגרום לשליחת מטחים לא נכונה ולהרוס את כל המחשב.???? ???

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by netz,

אני ממש לא מבין בתחום ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית. הייתי רוצה לדעת מה בדיוק קובע את טיב המצלמה? המגה פיקסלים? מה נחשב ל-MP סטנדרטי? איזה חברות מומלצות? ואפשר את דעתכם לגבי המצלמות הבאות שנראות ששוות משהו (לי כמובן, אבל שוב, אני לא ממש מבין בתחום ) http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1432401 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1748926 מהשוואה קטנה שעשיתי הייתי הולך על זאת של אולימפיוס, המחיר שלה די זול יחסית לאתרים אחרים בהם חפשתי. אתם מוזמנים להציע מצלמות אחרות כמובן, מומלץ דקות אם יש. אהה, ואם לא הבנתם, אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי, כלומר כ-900 שקל +-, לא 2000, אני לא צריך מצלמה סופר מקצועית תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  13. לינק : http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1540965

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by composite,

שלום. אז אני מתלבט בין הספקים האלו, ואין לי מושג מהם הפרשי הביצועים. ממה שהבנתי אז ה- TT זול מה- Antec ב- 20 אגורות או משהו כזה, וזה למרות שה- TT הוא מודולרי + סליבים ומציע הספק של 480W (!!!). אבל מה שקובע כאן הוא הביצועים, ואם של האנטק יותר טובים אני אתאמץ לשלם יותר... אז תספרו לי קצת על הריילים והוולטג'ים של שני הספקים... וזהו בערך. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  15. האם קיים שלט אינפרא אדום + רסיבר אינפרא אדום שמתחבר למחשב המאפשר לשלוט על נגני הוידאו/אודיו במחשב וכמו כן שיהיה מאין גויסטיק קטן שיהיה אפשר להזיז עכבר? האם קיים כזה דבר? ואם כן תביאו בקשה לינק.

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by none,

אני יודע ששתי המדפסות לכאורה לא באותה ליגה, אבל האפסון עולה רק ב250 ש"ח יותר, אולם ראשי הדיו שלה עולים פי כמה, לכן אבקש את דעתכם המנוסה, האם ההבדל באיכות התמונה כ"כ גבוה? (בהדפסה על דף צילום), תודה מראש לכל העוזרים! ;D

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by Fkl0ster,

אני יודע שה Ti4200 יותר מהיר, אבל הוא עדיין לא יצא לשוק (לפחות לא פה בארץ), והוא בודאי יהיה יותר יקר מה 8500LE. השאלות שלי הן: 1.)האם כדאי לחכות ל Ti4200, כמה צריך לחכות וכמה הוא אמור לעלות בהנחה שהוא ממוקם מתחת ל Ti4400? ( שעולה כ 1750 ש"ח בארץ, פחות או יותר) 2.)האם זה מצדיק את ההפרש במחירים?

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  18. שלום לפורום HWzone! אני חדש כן ובוא נגיד אני מודה אני "ניובי" בעסקי מחשבים, חומרה וכו'. לכן אני מבקש את עזרתכם. הנה המחשב שאני רוצה: הנה המחשב שאני רוצה תזכרו! אני החלפתי את המעבד בAMD Athlon Xp 1600+ ואת הכרטיס מסך ב GeForce 2 400mx 64 Mb ואת הזיכרון הפנימי למבוסס DDR במקום SDR. הורדתי מהמחיר את הרמקולים, מקלדת ועכבר. אחרי החישובים שלי הגעתי לסביבות ה 700-800 דולר. אז הלכתי לעתיד מחשבים בשביל הצעת מחיר ותרא מה נתנו לי! מארז- MIDIATX-כולל הרכבה- 600 ש"ח לוח אם-AMD gigabyte GA-7 VTXE כולל קול-574 ש"ח מעבד- AMD Athlon XP 1600 במהירות של 1400Mhz במחיר של: 970 ש"ח זכרון- 266 mhz DDRM 184 pin מ"ב 256 דיסק קשיח-בדיוק מה שרשמתי למעלה 40 Gb- מחיר 556 ש"ח כרטיס מסך-Gainward …

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  19. כדי לא להציף יותר מדי את הפורום בהודעות יש לי שתי שאלות, בנושאים שונים לגמרי (שקשורים לחומרה) אבל בדיון אחד: 1) קיבלתי מגירה ישנה רצח, בכל מקרה בחוברת שלה כתוב שהיא אוניברסלית (מתאימה לSCSI לIDE לMFM), והחיבור שלה, אמור להיות 50 פינים, ולחיבורים קטנים יותר אתה מחבר את הפלאג וזה יעבוד. בכל מקרה, לחלק החיצוני אני מצליח להתחבר, אבל לחבר את ההארדיסק לחלק הנשלף זה דבר בלתי אפשרי כי זה גדול מדי, בקיצר יש איזה פלאג או ממיר או משהו אחר, או שהמגירה לא תעבוד וזהו... 2) בחנות חשמל לידי החליטו להרחיב את העסק, ולהוסיף גם עסק של תיקון ושיפוץ מחשבים, ואני בגלל שאני מכיר את הבנאדם עוזר לו. בכל מקרה בגלל שראיתי פה בפורום שמישהו כתב יבואן של חברה מסויימת (שכחתי מי), אז בכל מקרה חשבתי בטח א…

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  20. אז ככה אני קונה לוח אם MSI KT333 ULTRA ולפי מיטב הבנתי הלוח הנל מגיע עם כרטיס רשת ONBOARD לכן אני מתלבט בשאלה האם להוסיף למפרט שלי כרטיס קול או שהכרטיס קול על הלוח יספיק את דרישותי אם אני יוסיף חשבתי ללכת על FORTISSIMO של HERCULAS איך הבחירה? והם באמת כדי להשקיע 51 דולר בפורטיסימו או שהאיכות שלו דומה לזאת של הכרטיס על הלוח?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. :bash אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה אני לא רוצה כל כך להשקיע בזה אבל רציתי לדעת מה הדעה של הרוב כאן מה יותר טוב??? pinnacles או fly video 2

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by huber,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd1018329433.htm what do u think of thos in compare to the creative 5300?

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  23. Started by someone,

אני עומד לקנות מחשב מתישהו בחופש הגדול. עכשיו, בגלל שזה הרבה זמן אני מחפש את נקודות האור בזמן הציפייה... : מה יהיה יותר טוב עוד בערך 2-5 חודשים מעכשיו?

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  24. Started by 6kwar,

יש לי שאלה די פשוטה למי שיודע מה ההבדל בין ה socket 423 socket 478 ההבדל ביניהם זה שהמעבד ש423 מגיע עם זיכרון L2 256 וה478 מגיע עם L2 512?????

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  25. Started by 6kwar,

ניכנסתי לאתר של פלונטר וראיתי שני סוגים של זיכרונות אבל משהו מוזר KINGSTON 256MB PC266 DDR ECC KINGSTON 256MB PC333 DDR עכשיו מה מוזר שהPC266 יקר יותר ב8 שקל מהPC333 עכשיו אם אני הבנתי טוב הPC333 זה ללוחות עם השבב KT333 וללוח שקניתי והוא תומך בזה (giga byte ga 7vrxp) ובגלל זה אני שואל אז אני בטוח ב99.9 שאני צריך להחליף מה אתם אומרים

• 6 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים