ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה... אבל, איך ניתן לנקות את האבק שבמארז בדרך הכי קלה, יסודית ובטוחה? שמעתי שיש ספריי לחץ. איפה אפשר לקנות דבר כזה? כמה זה עולה? האם זה עלול לסכן את הרכיבים שבמארז? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, יש בבעלותי עכבר דיאמונדבאק כבר קרוב לשנתיים. העכבר עבד מצוין ללא בעיות עד שעברתי להשתמש במחשב חדש לפני כשבועיים. פתאום העכבר מפסיק לעבוד וכאילו נכבה (לפעמים משילוב עם כיבוי של סנסור). האם משיהוא שמע / מכיר פתרון לבעיה המציקה הזאת? היא מופיעה במשחקים בעיקר ואין דבר מעצבן יותר שיתוק פתאומי באמצע קרב לוהט. נ.ב בדקתי כבר את החיבורי usb , יש לי מקלדת usb שעובדת בסדר גמור ולכן אני מניח שהבעיה בעכבר עצמו.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רציתי בבקשה לשאול: האם אפשר לחבר עכבר אופטי רגיל לUSB ועכבר אלחוטי לא אופטי לPS2 - האם הם יכולים לעבוד במקביל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש עכבר חדש בעל כפתורים נוספים הניתנים לתכנות. השאלה שלי היא כזאת: האם ניתן לתכנת את הכפתורים האלה לפי רצוני? כלומר נניח שעכשיו אני רוצה לשחק ב אובליויון, (או כל משחק תפקידים לצורך העניין), ואני מעוניין שאחד המקשים על העכבר יפתח לי מפה, כפתור אחר יפתח לי inventory ועוד אחד שיעביר אותי למצב ריצה, וכו' האם זה בכלל ניתן לביצוע ? האם בכל עכבר בעל כפתורים כאלה? האם רק בסוגים ספציפיים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני כרגע עם 525 של genius - עכבר חוטי אופטי עם צורה די גדולה http://www.datapoint.com.mk/popup_image.php?pID=104 שעשה עבודה טובה אבל הוא כבר ישן. אני מחפש עכבר שיהיה במימדים והצורה של העכבר הזה יש המלצות? התקציב שלי הוא עד 150 ש"ח האם הG300 הוא גדול? (יש לי כף יד די גדולה) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים! רציתי לדעת איזה עכבר כדאי לי להביא (בעיקר בישביל מישחקים מגוף ראישון לדוגמא:battelfield 3,mw3,ואולי rage חח...אבל לא רק...) יש לי 4 אופציות : Cyborg R.A.T 3 Razer DeathAdder 3500 (Razer DeathAdder 3.5) SteelSeries Xai RUSE Edition עם תוכלו לעזור אני אשמח וגם אם אפשר לדעת מה ההעדפה השניה שלכם למקרה שלא יהיה להם במלאי. וגם אם אפשר ייעוץ לגביי רמקולים למחשב במחיר עד 500 שח למטרת מישחקי מחשב וסרטים חשוב שיהיה 4 רמקולים כי אני תולה אותם ועוד יותר חשוב זה שהסאב יהיה חזק בישביל החוויה של המישחקי מחשב... מה שעוד חשוב לציין זה שאת העכבר אני קונה ברשת pcgames ואת הרמקולים בדיוטי פרי יש שם חנות של באג עם אני לא טועה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוטוטו אני מקבל את המחשב החדש והמחשב הזה יעבור לאבא שלי. עכשיו למחשב הזה אין בכלל חיבור USB (כן אני יודע.. הוא מאוד ישן) ואבא שלי מתכוון לקנות מצלמה דיגטלית עוד מעט. רציתי לדעת אם ניתן להוסיף מעין כרטיס USB ללוח שאין לו כלל וכמה בערך הוא עולה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר כבל IDE לסידי וצורב (40 גידים) כך שהוא הפוך גם בצד של הלוח וגם בסידי ובצורב כלומר הפס הלבן בפים 40 במקום פין 1 ברור שזה עובד והכל השאלה אם אין הבדל במוליכות של החוטים והכל עשיתי את זה אצל חבר כי לא היתה ברירה (מחשב חדש) אבל הצורב שלו עושה בעיות והוא טוען שזה מזה תגידו לו שזה בסדר
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי מישהו יכול להמליץ לי על מדפסת משולבת טובה אני צריך שיהיה לה כניסות כמו USB וכפתורים נוחים לפחות לשליחת פקסים ( לא טאץ' ) תקציב 1500 שקל תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העברתי פה חיפוש בפורום ורוב ההודעות ישנות, אני סובל מכאב גב כרוני כבר שנה ורציתי לשאול איזה כיסאות אתם ממליצים לקנות שיהיה אורתופדי לישיבה ממושכת ועם ידיות לידיים מתכווננות. קניתי כסא מד"ר גב שאמור להיות אורתופדי ב500 ש"ח בערך אך הוא לא נוח לי וגם אין לו ידיות מתכווננות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131009 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360431 ולמה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. דודה שלי צריכה מדפסת פשוטה יחסית, קטנה, מהירה, עם אפשרות לסריקה בשביל משרד הפקות. השימוש היחידי בסורק כנראה יהיה בשביל לשמור כתבות מהעיתונות ולשלוח ללקוחות באימייל. אחרי שיטוט קצר ב-ZAP חשבתי על מספר דגמים ואני מקווה שיש כאן אנשים שהתנסו על חלק מהם ויוכלו להביע את דעתם. HP PSC 1315 All-in-One מידע יצרן: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/pscmisc/vac/us/product_pdfs/360489.pdf דיעות משתמשים: http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=34910 מידות: 425.7W x 259.1D x 169.7H mm הדפסה לדקה: 17 דפים שחור, 12 דפים צבעוני (אופטימלי). רזולציית הדפסה: 4800x1200 רזולציית סריקה אופטי: 600DPI 600x2400 זיכרון: 16mb ממשק: USB משקל: 4.7KG עלות דיו מקורי: 107 ש"ח שחור…
-
- 6 תגובות
- 6k צפיות
-
-
ניסית לחבר למחשב את ההגה אבל הוא לא זיהה את החיבור... אני מריץ על המחשב VISTA. ההגה הוא של Ti. הדגם שרשום מאחוריו- HY-822 version 3.1
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצאתי את הדגם הזה: LOGITECH LX5 ב115 ש"ח. שזה מחיר מצויין ולוג'יטק ידועה באיכות שלה. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי MX510 כבר שנים ואני ממש אוהב אותו. אני שוקל לעבור עכשיו לעכבר אלחוטי. איזה עכברים מומלצים יש היום בשוק? אני משחק קצת משחקים אז עדיף שלא יהיה כבד מדי. התקציב 350 שקל. ראיתי את כל הסדרה של לוג'יטק, mx1000, mx1100, רבולושן... איזה מהם נחשב כי טוב?
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום חבר שלי נוסע לקוריאה, האם יש משה שכדאי לבקש ממנו להביא (למחשב כמובן-חומרה, ציוד היקפי וכו') תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברים אני בבעיה רצינית!!! אני מחפש כרטיס FIREWIRE לא משהו זול ולא משהו יקר בסביבות 50-150 פלוס מינוס לא נורא (Sעיפות לכבל ותוכנה עם הכרטיס) המצלמה שלי היא מדגם GR-D820 של JVC אז אם יש למישהו נסיון עם המצלמה הזו יחד עם כרטיס פיירוויר זה מבורך!!! אני סה"כ צריך כרטיס שבאמת ידגום לי את החומר מהמצלמה הזו שיש לי למחשב...בצורה הטובה ביותר! שאפשר בסכום הקנייה שלי... המון תודה למי שיעזור....SOON AS POSSIBLE ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה ממש משנה אם אני קונה מעבד של אייאמדי Retail או OEM ?? לפי מה שהבנתי זה רק שאחד בא עם אריזה יפה והשני לא
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה שלי היא בעצם מה עדיף? האם השינוי בין 2 העכברים הוא משמעותי כל כך ששווה להשקיע עוד כסף ב G5? ושאלה אחרונה היא איזה פאד שהמחיר שלו לא עולה על 100 שקל כדאי לי לקנות לאחד משנייהם?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי אל-פסק ויש לו יציאה כמו של ספק מתח,מסך כמו לכול אל פסק עכשיו אני רוצה לדעת אם יש למכירה רב שקע(6 שקעים נגיד) במקום שיתחבר למתח קיר שיתחבר ל UPS כלומר שיהיה לו מצד שני את הראש שמתחבר לאל פסק. לא נראה לי שזה בעייה להכין את זה אם לא קיים אבל אם קיים רציתי לדעת מה ההפרשים בין מפצל רגיל למפצל הזה תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה למדפסת לייזר שתומכת ב wifi הכוללת בתוכה פקס תודה מראש ירון
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהליין כולם. לאחר שרכשתי את מחשבי החדש (AMD ATHLON)... והתקנתי את WINDOWS XP PRO, ניסיתי להתקין מספר מודמים עם CHIP ROCKWELL... אבל לשווא. מתברר כי WINDOWS XP לא תומכת בצ'יפ זה. לכן, מבקש מכם עזרה למצוא MODEM 56.6K שכן יעבוד עם XP במחיר של 100 שקלים ואפילו פחות אם יש ...ואיפה אוכל למצוא אחד כזה (זיגזג,פלונטר...וכו'?) תודה מראש, דחוף, אמיר.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מניח שכולכם ראיתם את הסרט השני של טום, בו הוא מלמד אותנו איך להאיץ ATHLON XP 1900 ל XP 2000 - מה שנראה לי מוזר הם שני דברים: 1) במהלך העבודה על המעבד - הוא מסיר לחלוטין את אחד הפדים (אחת מאותן "רגליים" עגולות שיש למעבד בארבע קצוותיו) אך לקראת סוף הסרט פתאום הפד מופיע מחדש! 2)במהלך ה BOOT בתחתית המסך ניתן לראות שה RPM של המאוורר הוא אפס! (ככה זה אמור להיות?)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה כמו WCPUID ל HDD???? יש לי HDD של מקסטור 30GB אם זה עוזר..... אתר ה MODDING שלי אני החור מאחורי הדלת של המארז..... :lol: www.twhyman.com
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני חושב לקחת את המארז הנ"ל http://www.bigbruin.com/reviews05/armorjr_1 הוא נחשב לטוב? יש לו גם שתי גרסאות, מארז שחור - עשוי מברזל (כ600 ש"ח) ומארז אפור - עשוי אלומיניום (כ700+ ש"ח) למעט המשקל יש הבדל בין שתי הגרסאות? מה מהם מתחמם יותר (אם זה רלוונטי)? יש עוד משהו שאתם ממליצים עליו? תקציב מקסימלי 800.. והגודל לא יותר מ50X50 גובה ועומק
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-