ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
יחזיק תמחשב הזה http://i1.tinypic.com/wtinvt.jpg ?
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חיפשתי בפורמים, ראיתי דעות של אנשים.. כולם אומרים אין הבדל... אני רוצה תשובה... מה עדיף GamaTronic SmatCompact650VA או ADVICE E-COM600VA הבנתי שלגאמא יש יותר יציאות וגם יציאות AVR בנפרד, וגם תוכנה יותר ידידותית מאשר לאדוויס... אני אשמח מאוד לקבל כמה שיותר מהר תשובה.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הזמנתי מחשב חדש כדלקמן: AMD athlon 64bit 3800+ X2 dual dfi infinity NF4 ultra geforce evga 6800GS WD 250GB 16mb sata2 512X2 MB ram לצורך משחקים ועבודה (לא אינטנסיביים מדי) וייתכן גם שאעשה OC בעתיד. ואני צריך להתאים להם מארז וספק בסביבות ה700-800 ש"ח ביחד, נדהמתי לגלות שלעומת שאר רכיבי החומרה קשה למצוא ביקורות והשוואות באינטרנט על זה, אם תוכלו להמליץ לי על מארז וספק אני אשמח לא חשוב לי בכלל המראה, חשוב לי שהמארז יהיה שקט ונוח לשימוש ושכמובן יחזיק את המחשב (גם אם אני יעשה OC בעתיד), אני יהיה מוכן גם להתגמש על הגבול שקבעתי לעצמי. המליצו לי על ה SLK3800 של ANTEC עם הספק שבא איתו, אבל לא מצאתי שום ביקורות עליהם (באותו נושא האם ה SLK3800 וה 3800BQ זה אותו מארז?), אם תוכלו …
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום. כל המידע מסופק בכותרת... הספק צריך לעמוד בדרישות של החומרה הזו (+כל הרכיבים הרגילים - מאווררים, הארדיסק, כוננים וכו') ותחת אוברקלוק קל. צריך שיהיה מאוורר היטב ויכנס למארז TT Soprano. תודה
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
חברים, קראתי ביקורות עשיתי חושבים והמארז הנ"ל נראה לי. 120 מקדימה ומאחורה, אורור עליון, עיצוב חלון מעניין וכו... מישהו (ליאור) יודע איך הספק? מי ממליץ? מי לא? ולמה... תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להביא לי המלצה למארז + לספק כוח שיבואו ביחד ושיעלו לא הרבה שיתאימו למפרט הבא ושיהיו ממש טובים בשבילו ושיספקו לו מספיק קירור ושקט וכוח המפרט הוא כזה : מעבד - פינטיום D820 כפול ליבה לוח אם - GA-8I945P-G של גיגה בייט כרטיס מסך - ATI Radeon X1600 PRO דיסק קשיח - 160 ג"ב SATA II של וסטרן דיגטל צורב - LG GSA-4167B זיכרון - DDR 2 256 מ"ב 533 גה"ץ (כאלה 2) עכבר - MX510 בבקשה תמהרו כי אני כבר רוצה לקנות את המחשב תנו לי סכום כמה שנמוך אבל אני חייב שהוא יתן קירור טוב מעוד כי צריך קירור טוב לא אבל OC או משהו כזה רק קירור טוב שיהיה שקט ושיתן הרבה כוח
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
אני צריך ספק למחשב שלי עד 300 שקל, חשבתי על זה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10120 אשמח לשמוע מה דעתכם עליו והאם למישהו יש ניסיון איתו ?
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
במקרה נתקלתי במקלדת חדשה של Enermax, משהו קצת שונה ומיוחד. המקלדת עשויה אלומיניום, והיא בעלת פרופיל נמוך. ישנם 2 דגמים בסדרה, אחת נקראת Aurora, היא בצבע שחור, ויש את Crystal שהיא בצבע כסף. קצת תמונות של הCrystal Aurora: מצאתי את המקלדות בחנות הזאת ניתן לראת את דף המוצר של Aurora כאן ואת ה Crystal ניתן לראות כאן יש גם Aurora בצבע כסף, ניתן לראות כאן האמת שבאתר של החנות הם מראים את אותה התמונה ל Crystal ול Aurora שבצבע כסף, ניתן להבין ע"פ זה שלמקלדות סידור מקשים שונה, אני אישית אהבתי יותר את ה Aurora כי החיצים (שמאלה, למעלה, ימינה, למטה) נמצאים במקום מבודד, בעוד ב Crystal הם צפופים ביחד עם עוד מקשים. האם מישהו נתקל במקלדות הנ"ל ? אני אישית ממש אהבתי את הרעיון…
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אין לי מושג איזה אל פסק לקנות שבאמת יתאים למחשב שלי אז אם בבקשה אפשר המלצות הן יתקבלו בשמחה ד"א אם צריך מפרט מינימלי של המחשב אז הנה ספק 480w מעבד pentium 3 ghz lga775 לוח אם intel avalon 915 זיכרון 512 ddr כרטיס מסך g-force 6600 GT 128 mb ד"ק 120gb 7200 rpm כמובן אם אפשר כמה שיותר זול זה יהיה טוב ! תודה.
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום. בקרוב מאוד אני אקנה מחשב חדש מבוסס קונרו [כנראה E6600 וכרטיס בסגנון של 7900GTX], ואני זקוק לספק חדש וטוב. אני רוצה ללכת על משהו שיתן לי תמורה טובה.. מתחים, שקט, הגנות וכו'. אז קודם כל: 1. מה ההבדלים בין סדרות הטאגאן? [black series, 2force, easycon] איזו סדרה יותר טובה, חזקה, חדשה ושקטה? ראיתי BLACK SERIES 480W בנעה במחיר 530 ש"ח שזה נראה לי דיי זול לעומת כל הסדרות האחרות, כך שאני רוצה לדעת מה ההבדלים בין הסדרות.. 2. אני יכול להשיג Zalman 460W ב- 630 ש"ח. שווה? או שעדיף כבר לקחת את ה BLACK SERIES 480W ב 100 שקל פחות? 3. 530 ש"ח ל 480W של טגן זה מחיר טוב ואני לא חושב שיש כל כך מתחרים במחיר הזה.. אבל אם יש לכם הצעות לספקים אחרים.. SHOOT. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר בתחום של 150 שח אופטי (לא אל-חוטי) וחשבתי על עכבר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2478 כיוון שאך פעם לא השתמשתי בעכבר עם כדור הייתי רוצה לשאול האם נוח לעבוד איתו במשחקים? כמו GUILD WARS? אינטרנט? ואם הוא נוח לשמאלים?
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם ספק של 350 ואט , יוכל להחזיק גם המערכות שיצאו בעתיד הקרוב , למשל מעב 4 גיגה , 2גיגא זכרונות , וכרטיס מסך נכבד. אם כן יחזיק אז בשביל מה יש ספקים של 500 ואט ?! תודה
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אנשים! אני מצטרף תמונה של הספק שלי.. האם הוא מספיק למערכת שלי? מה יקרה אם אני אהיה מעוניין בOC קטן ובכרטיס מסך יותר טוב? האם מומלץ להחליף אותו? בבקשה תגובות!!! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצות לאוזניות למחשב, לא אוזניות כפתור, אוזניות עם קשת, או כאלה שאוטמות את כל האוזן או אוזניות קשת "רגילות".
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לאור גל הפסקות החשמל האחרון החלטתי גם אני להתמגן הדרישה היא למכשיר שיבלום את כל הנזקים של חברת החשמל, נחשול/קפיצת מתח/וואטבר, למחשב במפרט ממש לא משנה לי כמה זמן הוא יחזיק כל עוד זה מספיק בשביל לכבות את המחשב באופן מסודר אבל, אני מעדיף אל-פסק עם פונקציה תוכנתית שמכבה את המחשב כשהסוללה מתרוקנת. יש כזה דבר? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
איזה ספק יתאים למערכת שלי (מופיע במפרט) שימו לב ל3 הרדדיסקים ו6600GT ואולי אני ארצה להמשיך איתו למערכות אחרות 300-450 ש"ח. עדיפות לקניה מלמיר אבל לא מחייב כמו כן האם הספק הזה יתאים למערכת שלי והאם הוא באמת טוב כמו שכותבים עליו http://kst.co.il/Product.asp?productid=391
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
אני מחפש מרחב עבודה גדול שקט ואיכות בנייה טובה. הוא יספק את זה? וזה לא גנ'רי נכון? וזה שווה את המחיר?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מניסיון קודם אני רוצה לדעת אם יש כאן אנשים שמבינים טוב מאוד בנושא. אחר כך יבואו השאלות. (ובבקשה, אין לי כוח להודעות כמו "ספאם")
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הדבר הזה אפשרי בכלל בהתקנת הסורק על המחשב הלקוח וסריקה מהסורק ישירות ללקוח? ד"א מדובר בhp5510
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם, מישהו מכיר את הבקר שמצוין בכותרת? האם הוא כולל גם פאן בס (שליטה על מהירת המאווררים)? תודה רבה. עדן
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מי שזקוק לתחנת כוח....תנו דעתכם http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1964&page=2
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות מארז חדש עם נעילה קידמית או עם מנעול בכדי שלא יכלו להפעיל את המחשב או לכבות או איזה פטנט שלו יכלו ללחוץ על הכפתור הכיבוי
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-