ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
יש לי ספק 350W עם 2 מאווררים של אנרמקס שמריץ: Athlon TB 1.4 מקורר על ידי (whisperock IV) 256MB DDR 2100 (בקרוב יהיה 512) GA-7DXR Ati Radeon 9800 WD 80GB CD-ROM CD-RW Floppy Hercules Fortissimo II כרטיס רשת מודם 56k 2 מאווררי 80MM בזמן האחרון הייתי עד להתקלקלות של 5 מאווררים במארז. אולי כבר המתח\זרם לא יציב?
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה להצטייד ב UPS לקראת החורף הייתי רוצה שתמליצו לי איזה UPS לקחת עד 600 שקל..., בהתחלה חשבתי לקחת אל פסק של Advice התקשרתי ל ZigZag והם בכלל לא מחזיקים UPS מסוג Advice ששאלתי למה אמרו לי שהאל פסק מחברת Advice לא אמינים במיוחד וש Nautilus 650 VA נותן תמורה למחיר שלו האם באמת Advice עד כדי כך גרועה? למישהו היה ניסיון איתם? ואיזה UPS כדאי לקנות שיחזיק את המערכת הבאה: Samsung 753DF (17 Inch) Alcatel 510 PSU TT Butterfly 480W
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי את הספק SILENT 410W של TT ושמתי לב שאני סוגר את המחשב המקדלת עדיין דולקת והספק חם קלות! סימן הוא עדיין עובד עד עכשיו סגרתי אותו עם המתג אחרי כיבוי המחשב.. האם להשאיר אותו דלוק? או שמה זה לא מצב נורמלי
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי ביקש ממני המלצה לקניית לוח אם,מארז+ספק,מעבד,זכרון פנימי,דיסק קשיח וכרטיס מסך והמחיר המקסימלי שהוא מוכן לתת הוא 3500 ש"ח אני לא מבין גדול בזה בעצמי אז פניתי אליכם אז מה כדאי לו לקנות? נ.ב המחשב לא מיועד לאוברקלוקינג
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ספק 400w גינרי 20A בראיל של ה 12V קודם כל האם הספק הזה מספיק למפרט שלי? הספק הוא 20PIN והלוח אם 24PIN
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום כולם... אחרי מחשבות רבות החלטתי שאני רוצה ליפיף את המחשב שלי.. מגיע לו, עושה עבודה קשה. החלטתי לקנות מארז חדש. המארז הוא Magnetix Super Midi Tower 300W USB Front Case w/Transparent X-Window השאלה היא כזאת...האם הוא שווה את הכסף (בערך 240 ש"חים)? והאם הוא יתאים לי למחשב הנוכחי, אני לא מתכנן בנתיים לקנות חדש... יש לי לוח אינטל פנטיום 3, 2 הארדיסקים, סידי, אמממ...וכד' את השאר אפשר לראות במפרט מחשב. תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מכשיר ה-UPS שלי מתחבר למחשב בחיבור סיריאלי. במחשב החדש שלי עם לוח אם Gigabyte - H55M-S2 אין יציאה סיריאלית. קניתי פלג מתאים שבצד אחד יש חיבור סיריאלי ובצד שני חיבור USB, חיברתי את ה-UPS למחשב באמצעותו לחיבור USB, אך לא הצלחתי להביא לכך שהמחשב יזהה את ה-UPS. תוכנת הדרייבר של ה-UPS לא מדבר בכלל על אפשרות ומצב כזה. מה עושים? אין לי חשק לזרוק את ה-UPS ולנסות לחפש UPS חדש עם חיבור USB.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב שבוע הבא ואני אמור לקבל מתנה איזה משטח של עכבר שאני יבחר מבין החברות הבאות razer steelpad x-ray עכשיו אני לא רוצה לקחת סתם את הכי יקר אני רוצה לקחת מה שאני צריך באמת ומה שאני באמת צריך זה משטח קודם כל שיתמוך בצורה הטובה ביותר בעכבר הrazer copperhead והעיסוק העקרי של העכבר והמשטח זה משחקי רשת מהירים כגון counter strike tactical ops ועוד. אני צריך את המשטח שהכי טוב למהירות גבוה ולדיוק רב במהירות זו אז מי שיכול לעזור ולהגיב אני יודה לו מאד (אני שמעתי שה razer mantis יותר מתאים מכל שאר המשטחים אפילו יותר מהsteelpad 5l) האם זה נכון?? תודה רבה לעוזרים ושוב סליחה שרשמתי את זה פה כי אני לא ממש ידעתי איפה לרשום את זה וזה די דחוף.
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי שאלה די פשוטה למי שיודע מה ההבדל בין ה socket 423 socket 478 ההבדל ביניהם זה שהמעבד ש423 מגיע עם זיכרון L2 256 וה478 מגיע עם L2 512?????
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אנשים יקרים. עכבר מדהים!!!!! מהיר,נוח,מדוייק,נעים למגע,וגם יפה. מומלץ ביותר. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם אני שוקל לקנות בימים הקרובים מדפסת לייזר משולבת. שמתי עין (ביחוד בגלל המחיר) על מדפסת של ברדר מדגם 7010 הנמכרת כיום במרבית החנויות ב-800 שח. ראיתי את המדפסת בחנות והיא נראית לי לא גדולה במיוחד ובגדול נשמע כי היא מתאימה לצרכים שלי. המדפסת מגיעה עם טונר חדש (אמור להדפיס ל-2000 עד 2500 הדפסות). הצרכים שלי: - הדפסה: סביר שהשימוש יתבטא בלא יותר מ300 הדפסות בחודש בשלב הראשוני (אולי יגדל ל-500 עד 600 בשלב מאוחר יותר). - סריקה - מעט צילום - אין צורך בפקס מובנה מכיוון שאני מתכוון להשתמש בתוכנה המותקנת במחשב שלי בשילוב עם פונקצית הסריקה. רציתי לשאול כמה שאלות למי שיש נסיון / ידע על המדפסת הנ"ל:1. 1. האם אתם ממליצים עליה באופן כללי? אם לא, מדוע? 2. מחיר/תועלת - מה דעתכם …
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לבת דודה שלי יש בת-מצווה, וחשבנו לקנות לה משהו כזה... יש חיה כזו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש גיים פאד לצורך משחק כדורגל במחשב. (FIFA) עדיף שיהיה פשוט ולא יקר ושיהיה כמה שיותר דומה לשלטים של PS2, ז"א שהמקשי ניווט לא יהיו מחוברים וכל אחד יהיה בנפרד. יש המון דגמים ואני לא יודע מה מומלץ לבינתיים ראיתי את זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4776 איך הוא?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשים מקלדת בסלון (להפוך את הטלביזיה לעוד עמדה של המחשב) והמרחק הוא בערך 8-10 מטר ושתי קירות השאלה היא אם bluetooth יכול להתגבר על זה או שעדיף פשוט למתוח כבל USB?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המערכת שאני לוקח מעבד ?Athlon64 3500+ (Socket AM2) 62W לוח אם ?M2NPV-VM Socket AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E? זיכרונות DDR II 667MHz Twinmos 512MB X 2 = 1024MB דיסק קשיח ?Maxtor 250GB SATA II 7200RPM 16MB MaXLine III? צורב DVD NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black קירור למעבד Thermaltake TR2-R1 (for AM2 socket) A4022 שלט iMON Knob נכון לעכשיו יש זיכרון 1GB אבל יכול להיות שבעתיד אשדרג ל2GB.. וכרטיס מסף כרגע מובנה בלוח אם... אבל יכול להיות שבעתיד אשדרג ואקנה כרטיס מסך בסכנון ה7600GT אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בספק כוח.. כי בעיניי זה פיל מת.. ממש לא מעניין אותי איזה ספק... (חלק מההבנה הדפוקה שלי במחשבים ) רק מעניין אותי שיהיה שקט מאד (כי זה למחשב HTPC) אז לדעתכם…
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הג'ויסטיק הנ''ל עכשיו שאלה האם הוא בא עם רטט?? אני מתוכנן להזמין מפה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1217
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל המלצה למקלדת חדשה שמחיר של כ- 150 ש"ח (אפשר לחרוג קצת). השימושים- עבודה רגילה ושוטפת על המחשב, הקלדות של מסמכים ומשחקים. עדיפות למקלדת אלחוטית. כמובן מקשים באנגלית+עברית. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ברדר 7010 עומדת במשימה?אני צריך רק מדפסת אבל אם יש גם מכונה משולבת כמעט באותו תקציב אז מה טוב. עריכה:עכשיו קראתי על HP1020 מה דעתכם עליו?יש משהו משתלם יותר ב560 שקל?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* עכבר עד 300 שקל * שימוש בעכבר ביקר למטרות משחקים, שיהיה נוח. [עכבר שצורתו היא צורת היד], ושלא היה יותר מדי גדול. חברה מועדפת Logitech או Microsoft. * פד עד 100 שקל * רצוי שהפד יהיה גדול ועשוי מחומר שיחזיק הרבה זמן, וישמור על העכבר שלא יהרס. לא משנה איזו חברה. :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם למשהו יש את המארז הזה אולי? כי אני רוצה לדעת מה המרחק בין 2 הנקודות האדומות שסימנתי עליו - בין החלק הכי שמאלי של הדלת עד לסוך המתכת של הידית שעליה.
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי דיסק Seagate Baracudda 40GB שמותקן במחשב עם לוח ASUS CUV4X-C על הדיסק יש רק Partition אחד והא משמש כמחסן! על הדיסק יש חומר מאוד מאוד חשוב לי! :'( על המחשב סיימתי בזה הרגע להתקין SBS2000 לאחר כמעט שבוע של תלאות שהמחשב עשה לי בין היתר בגלל מודול זיכרון דפוק וכבל 80Pin פצוע.... עכשיו לאחר סיום ההתקנה של מערכת ההפעלה המחשב לא מוכן לגשת אל הדיסק (מפאת מגבלת נפח/Bios) שאני מריץ Disk Manager הוא מוכן להכין את הדיסק לשימוש רק לאחר מחיקת החומר מעל גבי הדיסק... מה עושים???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני קונה לוח אם MSI KT333 ULTRA ולפי מיטב הבנתי הלוח הנל מגיע עם כרטיס רשת ONBOARD לכן אני מתלבט בשאלה האם להוסיף למפרט שלי כרטיס קול או שהכרטיס קול על הלוח יספיק את דרישותי אם אני יוסיף חשבתי ללכת על FORTISSIMO של HERCULAS איך הבחירה? והם באמת כדי להשקיע 51 דולר בפורטיסימו או שהאיכות שלו דומה לזאת של הכרטיס על הלוח?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חפשתי באתר שלהם ובאתרים אחרים הרבה זמן, אבל לא הצלחתי למצוא את המפרט המדוייק שלו. אם אתם יכולים לעזור לי במציאת מידע או במידע כל שהוא, אני אודה לכם מאוד. הדגם של המחשב שלי הוא: Compaq Armada 7730T ד"א: לידע הכללי זה מחשב דיי ישן. הוא בערך 150מגה-הרץ פנטיום אחד. תודה מראשון, Frozen Sun
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אז ככה... כמו שכולכם יודעים מחר נגמר המבצע של הBLACK FRIDAY בבאג... בKSP המבצע נמשך מה שקורה זה שאני מתלבט איזה מקלדת ועכבר לקחת... מקלדות מה שכרגע ראיתי שקורץ לי זה הן: 1. הLG WAVE שיש בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6070&perur=1&t=9 2. הMICROSOFT NATURAL שיש בKSP (ואולי גם בבאג.. לא בדקתי) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6685 מה עדיף משתיהן? או שאולי אתם ממליצים בכלל על מקלדת אחרת? אני פתוח להצעות ובעכברים כרגע המתמודדים הבולטים שאני רואה הם: 1. Razer DeathAdder 3.5G שיש בKSP (בבאג לא כתוב איזה גירסאת חיישן יש... לא שאני ראיתי לפחות והבנתי שה3.5 טוב משמעותית מה3) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&am…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-