עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by GMTK,

המלצה למקלדת ועכבר ניידים בסביבות ה300 שח ואפילו פחות השימוש הוא גיימינג בעיקר. ראיתי את הלוג'יטק 260MK ראיתי את המוצר בסביבות ה140 שקל 120 שקל עכבר ומקלדת בעייה שישר הסתכלתי עלייה היא שאין כפתור כיבוי. אשמח להמלצות למקלדות נורמליות ועכבר שיהיה מצויין לנייד בקרוב אני ארכוש גם ציוד לא נייד. אחרי שאני יסיים לבנות את הספרייה בחדר שלי אז מה שצריך עכשיו זה מקלדת ועכבר גימינג אלחוטי. יש לי בעייה עם לשמוע את המקלדת כאילו צריך ממש שקט אפשר טיפה רק שלא יהיה מציק מידי שישמעו אותה בקטנה וגם את העכבר. למשל היה לי עכבר היתי לוחץ עליו כלכך הרבה היו שומעים אותו למטה במטבח חחחחחחח. תודה מראש לעוזרים עם שחכתי משהוא אז תגידו.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by PriorTak,

שלום, אני מתכוון לפרוס תשתית של מס' כבלים מאריכים לUSB. לפני הפריסה, אני מעוניין לבדוק האם הכבלים המאריכים עלולים לגרום להפרעות בהעברת המידע, אובדן נתונים העוברים בהם וכ"ו. האם יש תוכנה מסוימת שאוכל להפעיל כך שתיתן לי נתונים סטטיסטיים לגבי אחוזי אובדן המידע ומהירות ההעברה תוך שימוש בכבל, על מנת שאוכל להשוות למצב הנוכחי?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי עכבר של LOGITECH דגם MX REVOLUTION. העכבר ברשותי כמה שנים ואיני מרוצה ממנו כלל, הוא לא אמין בעליל (הוחלף כמה פעמים במסגרת אחריות), אני חווה איתו ניתוקים מידי פעם ורק אחרי כמה שניות הוא חוזר לעבוד ועוד תופעות מעצבנות. נמאס לי כל פעם לממש אחריות ואחרי כמה חודשים לחזור לכל הבעיות ולכן אני רוצה לקנות עכשיו חדש. אני לא גיימר אך אני משתמש אינטנסיבי במחשב - (אני מפתח תוכנה במקצועי). אין לי בעיה להשקיע כמה שצריך, אני לא מחפש לקנות מוצר בסיסי עם נזק מינימלי אלה אני מחפש מוצר איכותי ואמין אשר יספק לי חווית שימוש נוחה. דבר אחד שאהבתי ב MX הוא הגלגלת הצידית שלו (מאוד נוח לווליום) וכמובן הכפתורי BACK ו-FORWARD (שהפכו לסטנדרט היום) אז אם אפשר עדיף שיהיה משהו דומה בעכ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מחפש פד נוח מאד ושהכי מתאים לעכבר הנ"ל שהיה איתו הכי מדוייק . תודה מראש

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  5. אחרי שהעכבר מהסט הנ"ל http://www.logitech.com/en-roeu/433/2997?selectedcrid=433&selectedcid=2997&osid=&bit= הלך לעולמו, אני מחפש עכבר (או סט) חדש. אני רוצה עכבר אלחוטי מתאים לכף יד ימנית (פאלם גריפ), עם גלילה הצידה. אני לא משחק בעכבר בכלל, ככה שאין צורך בעכבר עם פיצ'רים נוספים, אבל חשוב שיהיה בנוי טוב.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by johnwoo,

היי, אני מעוניין לרכוש מערכת רמקולים למחשב שתשמש בעיקר לשמיעת משחקי מחשב ומוזיקת MP3. המחשב נמצא בחדר שינה. אני לא אודיופיל, אבל אני מעוניין לשמוע טוב משחקים כמו מקס פיין 3, דיאבלו ודרגון אייג'. התקציב שלי הוא 300 ש"ח. כמובן שאם יש מערכת שתשפר משמעותית את החוויה בתוספת של כמה שקלים, אני אבחר בה. עשיתי סקירה קטנה וראיתי שמרבית המערכות בתקציב הזה הן 2.1. מה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, אני כבר שעתיים עובר על דיונים דומים כאן להמלצות על מקלדת ועכבר ואני מתחיל לאבד את השפיות שלי, יש יותר מדי דגמים ואני לא בטוח מה יהיה מתאים לי. אני מחפש עכבר טוב שיישאר איתי לכמה שיותר זמן, אז אני מעדיף לא להתקמצן בקניה עכשיו. בגלל שלאחרונה יש לי כאבים באגודל ימין, אני רוצה עכבר שיבלוט קצת מצד שמאל במקום של האגודל כדי שלא אצטרך לקפל אותו כדי לאחוז בעכבר. אני בכלל אשמח אם זה יהיה סימטרי גם לצד השני כי לפעמים אני מעביר את העכבר ליד שמאל. אני אשחק לא מעט, אבל לא דברים תחרותיים שדורשים דיוק קיצוני. אשמח גם לפד נוח לעכבר. לגבי המקלדת, יש לי פחות דרישות, אבל בעיקר כי אין לי מושג למה לצפות. מן הסתם אני ארצה שהיא גם תהיה נוחה להקלדה מרובה (יש אופציה גם לפד למקלדות? הדברים הר…

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  8. שלום חברים! באתי אליכם כי אתם בערך הפורום הכי מומלץ בכל הנושא של טכנולוגיה וגיימינג. אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג חדשות (אחרי שהקודמות- logitech premium stereo headset, התחיל לקרטע). אני מתלבט בין שלושה סוגים אך תמיד תוכלו להוסיף סוגים אחרים כראות עיניכם. הסוגים: Corsair Vengeance 1500 Corsair Vengeance 2000 Razer Megalodon אז מה אתם אומרים? אל תשכחו לתת סיבות ולהתייחס למחיר. תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Guy950,

שלום רב, יש לי את העכבר G500 של לוג'יטק, עכבר מצוין נוח ומהיר. אבל הגיע יומו, הגלגלת מתה והכפתור השמאלי מתחיל לאותת לי "לחצת עליי יותר מדי פעמים" שבקיצר, אני צריך ללחוץ עכשיו 4-5 פעמים כדי שכפתור אחד יילחץ על המסך. זה מעצבן. הלוג'יטק זה עכבר הגיימינג הראשון שקניתי למעשה וזה היה לפני 3 שנים, אז אני לא יודע איזה עכברים הם טובים. אני יודע שיש את SteelSeries שהם טובים וגם רייזר אבל מה עדיף? אני מחפש עכבר בתקציב של עד כ500 ש"ח, רצוי שיהיה לו כמו הG500 כפתור לשליטה בDPI וכמובן כפתורים קדימה ואחורה וכפתור נוסף נלווה שניתן להגדיר אותו לגחמותיי. כמובן ששימושי העכבר הם לגיימינג (בעיקר משחקי יריות כגון BF3) תודה לכל מי שירצה לעזור דרך אגב, שכחתי לציין. אני באופן כללי עוד חוד…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Konst1988,

שלום לכולם! אני מקווה שזה בפורום הנכון אם לא, תעבירו בבקשה. קניתי דיו מקורי למדפסת ישנה שהייתה לי אבל המדפסת מסרבת לזהות אותו. היא מתנהגת בדיוק כאילו שלא חיברתי אליה אותו בכלל. רואים שיש דיו במיכל כשמסתכלים עליו מלמטה. אני שומע שיש חלק מתנדנד בפנים כשאני מנענע אותו.. האם יתכן שהוא פגום? מה עושים במקרה הזה? אפשר ללכת עם זה לחנות או שמי שקונה בזול משלם ביוקר?

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני מתלבט אם לקנות כרטיס קול, בעבר היה לי של קראייטיב אודיג'י 2 והוא עשה לי בעיות אז זרקתי אותו. אני שוקל אם לקנות אחד חדש או שהכרטיס קול המובנה שלי על הלוח מספיק ויעשה את אותה העבודה מבחינת: 1. סאונד 2. עוצמה 3. חיבורים אחוריים. הלוח שלי הוא גיגבייט Z77X-DH3 ואם לא, אשמח אם תמליצו לי על כרטיס קול פנימי במחיר באיזור 200-300 ש"ח תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני חושב לקנות razer taipan רציתי לדעת האם יש עכברים שמשתווים לרמת הביצועים שלו כמו 8200 dpi, העכבר מיועד למשחקי FPS האחיזה שלי היא פלאם גריפ, אני ימני, דבר שני אני רוצה מקלדת ל fps מה המקלדת שהכי מתאימה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by mintzeyal,

הי, מעוניין לרכוש מדפסת לשימוש ביתי. מדובר בשימוש די בסיסי, בהיקפים נמוכים, כך שבהחלט יכול להיות גם פחות מהסכום הזה. דגשים עיקריים - חסכוניות בדיו, אם אפשר גם הדפסה דו-צדדית, וכמובן אמינות. ראיתי שעיקר ההמלצות היו על ה-6,500A plus, אבל קראתי עליה המון המלצות שליליות. מה דעתכם על הסדרה החדשה של HP (ה-Ink Advantage) שמתיימרת להיות חסכונית מאד? בעיקר ראיתי את ה-hp 4625 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=825465 תודה מראש, איל

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Moshe132,

קניתי לפני 4-5 ימים את המקלדת Razer Lycosa ומאוד התהלהבתי מהעניין שאפשר לקנפג כל מקש אז ניסיתי,נכנסתי לדרייבר התקנתי אותו וניסיתי לשנות את פעולת המקשים(F8=הסיסמה למייל שלי)ולא עבד התכנתי מחדש,ראיתי מדריכים והסתכלתי על בעיות דומות ולא מצאתי כלום..... http://puu.sh/15Cpf פה ניסיתי שזה ירשום "abcde" וזה לא עבד...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. חיפשתי בכל אייביי ולא מצאתי.. ניסיתי באתר של רייזר לראות עם אפשר להזמין אבל אין אופציה כזאת לישראל מצאתי רק באמזון מישהו שמוכר אבל זה לא נותן לי לעשות הזמנה כי אני לא מאמריקה מישהו יש רעיון איפה אני יכול לחפש?? זה העכבר Razer DeathAdder Dragon Age™ II תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by davidz85,

שלום לכולם, בשבוע שעבר קניתי עכבר G700 והביצועים והכל בסדר רק ענין אחד מפריע וזה הסוללה. היא די מכבידה ויש הבדל משמעותי בנוחות כשאוחזים בעכבר בלי סוללה ועם. יש אפשרות לקנות סוללה אחרת קלה יותר ? לא נורא שתהיה פחות חזקה, פשוט בלי סוללה העכבר הרבה יותר "קליל" אבל אז חייב להיות עם כבל מחובר לעכבר וזה מבטל את כל העיקרון של האלחוטי... אשמח לעצות אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזאת סוללה מיוחדת לעכבר. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  17. שלום לכולם אני צריך המלצות על מדפסת משולבת איכותית, שראשי הדיו שלה מחזיקים מעמד וזולים. כמו כן אשמח אם היא תיהיה אלחוטית שתומכת בהדפסת מסמכים מהאייפד או האייפון. כמו כן אם מישהו מכיר את המדפסת hp inkjet 4625 ויכול לתת לי חוו"ד אודה. תודה מראש, שלומי.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום, לאבא שלי יש דיסק קשיח חיצוני "2.5 של WD,בחיבור USB 3.0,והכבל שלו נורא קצר. הוא רצה לקנות כבל מאריך,ולכן קניתי לו אחד של 3 מטר באייבורי. חיברנו,וההרדיסק משתגע,ולא מזוהה ע"י המחשב. הוסבר לי באייבורי,שמכיוון שהוא מקבל גם מתח וגם סיגנל,זה בחיים לא יעבוד על כבל של 3 מטר. ראיתי ב-KSP כבל של 1.8 מטר. האם הוא כן יעבוד,או שכדאי לקנות מותג נורמלי מחו"ל בחנות בארץ,או באיביי?(וכאן אני זקוק להמלצות) תודה לעונים!

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. שלום, לאחר נסיון מאוד לא טוב עם מדפסת HP מדגם M2727NF, אני צריך להחליף את המדפסת באחת חדשה. שמתי לב שיש המון דגמים חדשים של מדפסות, אשמח לקבל המלצה לפי הפרמטרים הבאים: • מדפסת לייזר שחור-לבן • הכוללת הדפסה, פקס, העתקה, וסורק (צבעוני כמובן). • בעלת חיבור לרשת הביתית (אלחוטי או ע"י כבל לראוטר-לא משנה) •בתקציב של עד 1000 שקלים • טונרים כמה שיותר זולים • מוצר אמין עם אחריות יבואן רשמי מינימום שנה. • ידידותי למשתמש תודה רבה לכל העוזרים, אלון

• 7 תגובות
    • 6.2k צפיות
  20. קראתי הרבה חיפשתי בגוגל, אני חושב שיצאו עכברים עם DPI של 8400 ויש חברות שמתמחות בציוד לגיימר שמפתחות עכברים גיימרים. העניין הוא שקראתי שDPI גבוהה מגביר את הרגישות של העכבר ומקשה על הדיוק אז למה בדיוק לפתח עכברים כל כך רגישים ואיפה האיזון. האם אנחנו רק ארנקים שמוכרים לנו חומרה לגיימינג או שבאמת עכבר דוגמא: New Razer Imperator Battlefield 3 6400 DPI Laser Gaming Mouse 4G Razor Imperater למה להתאמץ למתג עכבר עם DPI גבוהה לBF3 עם זה לא מתאים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by k22,

שלום, אני רוצה מיקלדת ועכבר לגיימר עד 300 שקל אם חריגה של עד 100 בתמורה למשהו טוב ואיכותי עד היום היה לי את זה http://www.tms.co.il/product/2331 ועכבר של point of view של גימר אבל קניתי אותו ב2007 והוא כבר ישן ועושה לחיצה כפולה כל פעם וזה מציק.. אני מתלבט בין הדגמיםhttp://ksp.co.il/?uin=16970 http://ksp.co.il/?uin=13375 http://ksp.co.il/?uin=16970 http://ksp.co.il/?uin=15663

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ag43,

אני מחפש מדפסת משולבת זולה (עד 350 ש"ח). עד היום השתמשתי בHP 6500 ואני סה"כ מרוצה ממנה. חשבתי ללכת על ה4500 אבל נתקלתי בהרבה תלונות עליה. יש מדפסת משולבת עדיפה ממנה בטווח המחיר הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום. אני מחפש מדפסת לייזר עבור משרד שמדפיסים בו אך ורק שחור-לבן. השיקול החשוב ביותר הוא האמינות, ומייד אחר כך העלויות (כמה שיותר זול פר דף, ככה עדיף, כמובן - בחישוב עלויות של טונר גם כן). אשמח מאוד לקבל המלצה על מדפסת לייזר כזאת נ.ב: לא דרושה מכונה משולבת. רק מדפסת. המון תודה!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אשמח להמלצות , אני כמובן מחפש את המדפסת + סורק הטובה ביותר שהכסף שלי יכול לקנות. אני גם צריך שהמדפסת תהיה אלחוטית , זאת אומרת שאוכל למקם אותה היכן שארצה בבית כל עוד שיש חשמל באיזור. כמובן שמחיר הדיו הוא גם פקטור. תודה רבה על העזרה חברים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. לאחר שקראתי והתרשמתי מהביקורות הסהכ טובות למחיר רכשתי את ה GSP 300 של סנייזרס , בחיבור לגלקסי S9+ שלי , הצליל נשמע אכן חזק והאיכות מספקת , אבל אם אני מחבר את האוזניות (פלג כניסת אוזניות PL) ל PC החדש שלי עם WIN10 השמע מרגיש לא מספיק גבוהה ולא מצליח להגיע אותה חווית שמע כמו בטלפון (עשיתי השוואות עם אותה מוסיקה) עברתי אין ספור על כל מצבי הפיקודים\בקרה\דרייברים של הסאונד ב WIN10 הכל נראה שממוקסם על 100% ועדיין זה חלש יחסית , אני כבר עובד עצות , לפני שאני מחזיר את האוזניות יש למשהו ניסיון עם תופעה הזאת שיכול לעזור לי?

דיונים חדשים בפורומים