עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by TOMMYB1,

חברה אני צריך הדפיס על דף שונה מלבן ואני רוצה להדפיס בלבן אלב המדפסת מפרשת את זה כלא הדפסה... יש מצב לשנות הגדרות?? יש לי LEXMARK X5150

• 15 תגובות
    • 12.9k צפיות
  2. קודם כל יש לציין שהג'ויסטיק הוא למחשב.. עכשיו; הכפתור בג'ויסטיק/גיימפאד שאחראי על סיבוב זווית התמונה (ובעצם מהווה תחליף לעכבר) איטי מדי יחסית לעכבר... לגבי העכבר, אני יודע שיש הגדרות שדרכן אפשר להמהיר אותו... השאלה שלי היא, האם גם את הג'ויסטיק אפשר להמהיר דרך הגדרות כלשהן?.. ואם כן, אז הייתי רוצה לדעת איפה ההגדרות הללו נמצאות.. תודה לכל מי שיענה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום! יש ברשותי עכבר אלחוטי של Microsoft מדגם wireless optical mouse 2000 וברצוני לרכוש מקלדת אלחוטית, האם בלכתי לקנות מקלדת, לא אוכל לרכוש אחת שתוכל להשתמש בחיישן של העכבר?? או שאצטרך ממש לקנות סט שלם חדש? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. ואם אפשר אז באיזה סוג זיכרון נ.ב למישהוא פה יש נסיון עם המצלמה הזאת?? איך היא ואיך איכות של התמונות שלה? וגם איך היא בתור מצלמת רשת? ואם למישהוא יש הצעה למצלמה אחר באיכות כזאת הסבובות ה-1000 שקל אני ישמח תודה מראש אור

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  5. Started by uzixsi,

ואם כן איפה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  6. אני ידוע שהשאלה הזאת קצת מהתחת ..אבל היה נדמה לי שראיתי פעם מפצל למקלדת לא מאמין שזה אפשרי אבל בכל זאת אני ישאל אני רוצה תאופציה הזאת למשחק PES6 ואני לא רוצה לקנות ג'ויסטיק כי אני לא אוהב אתזה.. האם אפשר לשחק עם שתי מקלדות אחד נגד השני ? ותנסו לא לצחוק עלי חח

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. האם ניתן לחבר כבל IDE לסידי וצורב (40 גידים) כך שהוא הפוך גם בצד של הלוח וגם בסידי ובצורב כלומר הפס הלבן בפים 40 במקום פין 1 ברור שזה עובד והכל השאלה אם אין הבדל במוליכות של החוטים והכל עשיתי את זה אצל חבר כי לא היתה ברירה (מחשב חדש) אבל הצורב שלו עושה בעיות והוא טוען שזה מזה תגידו לו שזה בסדר

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  8. האם אפשר לחבר מדפסת עם חיבור LPT לחיבור USB באמצעות מתאם? בתודה manorking

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. העם ניתן לחבר נגיד לדוגמא ,עכבר ואוזניות למחשב דרך אותה יציאת ה BT?, או שאני יכול לחבר רק דבר אחד כל פעם?

• 4 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. ברצוני לקנות ולחבר שני גיים פאדים למחשב כך שבמישחקים מסוימים אני יוכל לשחק עם אדם נוסף בשניהם, האם זה אפשרי? ואיזה גיים פאד מומלץ באזור של ה-120 שקל לאחד? יש לציין שאני משתמש בחלונות ויסטה אם זה משנה משהו. תודה!

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  11. שלום, האם מישהו יודע האם ניתן לחבר שני שלטים או יותר ( logitech rumblepad 2 )אלחוטיים למחשב מבלי שיהיו התנגשויות בתדרים שלהם? האם מישהו התנסה בדבר כזה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  12. הבנתי שאם מכוונים בהדפסה לאיכות טיוטה, אז הדיו יכול להישאר ליותר זמן. האם אפשר לכוון בהגדרות פקס שגם הפקס לא יצא באיכות הכי גבוהה שיש אלא באיכות רגילה/נמוכה/טיוטה? איך מגיעים להגדרה הזאת? תודה דגם מדפסת HP4500 ללא רשת, רגילה אם זה משנה

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  13. Started by none,

העכבר הזה שבביקורת באתר... אני יודע שהוא ישן אך בכל זאת אשמח לדעת אם מוכרים אותו עדיין ואם כן אז איפה, שמות של חנויות שאסור לפרסם אשמח לקבל בפרטי...

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  14. יש לי BROTHER DCP 130C. חשבתי אולי לקנות בקבוק גדול של דיו שחור ולמלא את המיכל דיו המקורי שלי ע"י מזרק. חשבתי לקדוח חור ולמלא ולסתום אותו בסיליקון או סלוטייפ. מישהו ניסה דבר כזה? תודה לכל העונים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. האם אפשר לשחק במישחקי פלייסטיישן2 ללא ג'וק או צ'יפ?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  16. שלום אפשר לשים במארז הזה קירור מים? http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1308&ID=1967

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by menis,

של שתי חברות שונות?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  18. לפני כשנתיים קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים MX3200 של לוג'יטק. הכל היה טוב ויפה עד שהבוקר הבת שלי הפילה את העכבר. מה שקרה הוא שהקליקר השמאלי יצא ממקומו. הצלחתי להחזיר אותו למקומו אבל עכשיו הוא עובד באופן נוקשה מאד. המצב גרוע כ"כ עד שעבודה בת שעה איתו גורמת לכאבים בשרירי היד. מברור מהיר שערכתי עולה כי: 1. אין אפשרות לקנות עכבר לבד. ה-3200 נמכרת רק כמערכת. 2. המערכת הזולה יותר שמצאתי היא באיביי במחיר של כ-220 ש"ח. מאחר שכך, זה הסכום המקסימלי שאני מוכן להוציא. 3. לא מצאתי מישהו שמתקן עכברים (אני גר בראש העין). אז מה כדאי לי לעשות? 1. לקנות מערכת חדשה? אם כך יש לי מקלדת ומשדר מיותרים. 2. לקנות עכבר חדש? אם כך אני פשוט אזרוק את העכבר הקיים ואשתמש בחדש. זה ייצור לי 2 סטים אלחוטי…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by ET,

אם כן, אז איך?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  20. אני מעוניין להזמין מחו"ל את האוזניות HD555 מamazon והן מגיעות יחד אם אחריות. האם אפשר לממש את האחריות הזאת פה בארץ? ואם כן איפה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by asus,

מעבד אחד של אינטל ומעבד שני של AMD אני רוצה לבדוק איזה מהמעבדים יותר טוב אני חושב שסוג כזה של בדיקה עדיפה על בדיקות שנעשות באתרי חומרה כך מקבלים תוצאות אמת על אותה חומרה מבלי לבנות שני מחשבים זהים

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים