ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב ! המדפסת הישנה שלי מדרדרת מדחי אל דחי... והחלטתי לרכוש מדפסת חדשה ... אז ככה התקציב הוא עד 1000 -1100 ש"ח... ואין לחרוג ממנו... חשבתי ללכת על מכשיר משולב .. אתם יודעים... מדפסת סורק פקס וכו'.... עכשיו האם זה צעד חכם ... או שעדיף ללכת על מדפסת נטו ..? חשוב לי שהמדפסת תדע לקרוא כרטיסי זיכרון... או שאפשר לחבר אלי הusb ולהדפיס ישירות ... ללא צורך במחשב... כמו כן מהירות ההדפסה היא נקודה חשובה אצלי.... משהו בערך כמו בין 15 -17 דפים בצבע... באיכות של 4800 dpi ולא פחות מזה.... עשיתי טיפה חיפוש וזה מה שהעלתי בחכתי... HP OfficeJet 5510 photosmart 8153 deskjet 6543 new מה אתם ממליצים ? (לא חובה משהו משלושת הדגמים הנ"ל)..... תודה רבה לכול העונים..
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב, בגלל שהרמקולים שלי די גרועים ואני לא רוצה להפריע את מנוחת הסובבים בזמן שאני מוריד אנשים ב-BF אז החלטתי שאני רוצה אזניות. הדרישה היא לאוזניות גיימינג, עד 500 ש"ח (או סכום זהה רק בדולרים קנדיים = אמריקאים) שיהיו איכותיות וישרתוני מס' שנים טובות. את הסיביריה אני מכיר , הסיבה שאני נרתע היא תלונות חוזרות ונשנות מאנשים שהן ברשותן על מיתה של אזנייה אחת או שתיהן ואיכות מיקרופון ירודה. אני מאוד אוהב את סטיל ומן הסתם שאבדוק גם דגמים נוספים, איך ה-7H? והאם הגרסא הנמכרת ב-KSP כרגע ב-495 היא USB? אני אשמח להמלצות אחרות מהאנשים המבינים של הפורום. ד"א יש לי אפשרות קנייה מחו"ל, אם באמת יש אלטרנטיבה טובה מאוד שבארץ לא קיימת \ לא נכנסת בתקציב תודה רבה וערב טוב
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המצלמה היא EMPREX 1300D. הנה המפרט שלה: מצלמה דיגיטלית משולבת 2 מיליון-פיקסל + מסךEMPREX 1300D LCD משמשת גם כמצלמת אינטרנט לשיחות ועידה. זום דיגיטלי X 2 בטכנולוגיית ADZ פלאש מובנה בעל 3 מצבים ( כולל מנגנון עיניים אדומות). רזולוציית תמונה : 1600x1200 2M 1152x864 1M 640x480 VGA מסך LCD 1.4 אינץ' צבעוני. חיישן CMOS 1.3M זיכרון פנימי 8MB ואפשרות הרחבה ע"י כ.זיכרון SM פוקוס - 75 ס"מ עד אינסוף. כולל כיסוי מגן לעדשה. רמת לובן 5 מצבים. צילום עצמי 10 שניות. רזולוציה במצב מצלמת אינטרנט 160120X 30 תמונות בשנייה, 320 15 240 X תמונות בשנייה. ממשק USB 1.1 פורמט קבצים JPEG,DCF,EXIF : כיבוי עצמי לאחר 3 דקות. תומך : windows 98,98se,ME,2000,XPMAC OS 9.0 & 10 ערכת המצלמה…
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איפה אני יכול למצא דריברים בשביל וינדוס XP לכרטיס קול: Aztech PCI 288-Q3D :AR15:
-
למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא דריברים למצלמת הרשת הזאתי ? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=4097 לא מצאתי עליה שום מידע בשום מקום.. וזה בשביל חבר ואין לו תדיסקים .. והווינדוס XP לא מזהה את המצלמה...
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני צריך דרייברים למקלדת אופיס...מי שיכול לתת לינק זה מאוד יעזור... תודה
-
איך הולך העסק עם הדריברים של הראדונים, כמו אצל NVIDIA? זאת אומרת שהדריברים של ATI מתאימים גם לג'יגה-בייט וגם להרקולס? או שכל חברה מוצאיה דריברים משלה?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום יש לי עכבר שיש לו 2 כפתורים כאלה בצד והוא מגיע ללא דיסק התקנה האם אפשר לשנות את התפקוד שלהם ? ניסיתי להוריד את הדריוורים של עכברי מיקרוסופט אבל זה לא עבד יש למישהו רעיון? תודה מראש גלי
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
היי! קניתי firewire 1394 הוא הגיע ללא דרייבר ובמנהל התקנים מופיע PCI Device בסימן קריאה יש אפשרות להוריד דרייבר כלשהו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי סורק של dynotak וכמו שאתם יודעים אני לא יכול להשתמש בו! מי שיוכל לעזור לי ולשלוח לי לינק או קובץ אני מאוד יודה לו !!!!!! תודה.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את העכבר G700, לפני כן היה לי G500 שהתפגר אחרי כמה שנים טובות. בכל מקרה, בימים של G500 השתמשתי בדרייבר של לוג'יטק שנקרה Setpoint ויכולתי להגדיר את כל הכפתורים בלוח הבקרה שמוצג בדף הזה: http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/18287/section/troubleshoot/crid/411/lt_product_id/7244/tabs/1,3,2,4,5/cl/gb,en הבעיה שלי עכשיו היא שהחלפתי דיסקים קשיחים במחשב ולכן התקנתי את המערכת הפעלה מחדש, וכשאני מתקין את Setpoint אני מקבל תוכנה בסיסית ועלובה שלא מאפשרת לי לשלוט בשום כפתור או לשנות את הDPI. מישהו יודע איך לעזאזל אני מוצא את הדרייבר האמיתי שאני צריך?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מצרף פה את מה שאני "מקבל" בסוף תהליך ההתקנה.. ניסיתי כמה פעמים, אפילו הורדתי דרייברים של וינדוס 8 32BIT או וינדוס 7 ליתר ביטחון...נאדה. (יש לי 8.1pro) כל פעם אני מגיע לתמונה אותה צירפתי. מדובר במדפסת חדשה אותה קיבלתי היום (הקודמת היתה תקולה והמסך שלה לא עבד, אז היום אספתי חדשה אחרי חווית שירות מחרידה של HP - אבל זה לסיפור אחר). אני פשוט לא מצליח להבין איפה הבעיה, הכבל תקין, המדפסת על פניו תקינה. כרגע אני באמצע תהליך ההתקנה, אבל כנראה שעל מחשב אחר עם וינדוס 7 זה עובד. רעיונות?
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת וידאו למחשב עם windows xp ואני לא מוצא לה דרייבר: החברה היא teica. משהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי ג'וסטיק של מיקרוסופט microsoft sidewinder feedback ווינדוס אקס פי הום אדישן בקיצר הוינדוס לא מזהה אותו (הג'ויסטיק חיבור רגיל לא usb אם ה משנה :-\) מה אני אמור לעשות????????? מאיפה להוריד דריבר כי לא מצאתי באתר????????? :-\ :-\ :-\
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
קניית מKSP דונגל USB של בלוטות' והתוכנה שהיא גם דרייבר שבאה עם המוצר פגה אחרי כמה שעות שימוש אולי יש איזה תוכנה שמטפלת במתאמי בלוטות' שתתאים לי אם מישהו יוכל לעזור ולתת פה את הקישור להורדה מהרשת אני אודה לו.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ברשותי דרייבר סכזי גרסה 1.5 ודרישת המערכת היא 2.35 ע" מ להפעיל את הצורב מ"ס הכרטיס :AEC 6710S .מ"ס הציפ הוא:ATP :8701U-C אודה למי שיוכל לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ולא מצאתי את הדיסק - דרייבר המקורי אז הורדתי דרייבר למדפסת מהאנטרנט (מה שעבר מצויין בנייד) אך שניסיתי להתקין אותו במחשב השולחני החדש קיבלתי הודעת שגיאה שאמרה משהו כמו לא ניתן למצוא את הנתיב... ניסיתי להוריד דרייבר ממקור אחר וקיבלתי את אותה הודעה. אני מניחה שהבעיה היא לא בדרייבר כי זה עבד בנייד. מה יכולה להיות הבעיה במחשב? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ב"ה היי! יש לי מדפסת CANON LASERBASE FM5650 ומערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט באתר של CANON אין דרייבר שמתאים ל64 ביט וכן בדקתי את זה דרך התמיכה טכנית שלהם, הבנתי שיש דרך להתקין איזשהו אמולציה ל 32 ביט וכך אוכל להתקין דרייבר של 32 ביט, אם מישהו יש לו משהו כזה או מידע שיכול לעזור לי אודה לו מאוד, בתוווודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איפה ראפשר להשיג רייברים ל מצלמה hp photosmat 215??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הדרייבר למצלמה DBW0706 קיבלתי אותה ממועדון "חבר" והנה היא באתר החברה. אני לא מצליח למצוא את הדרייבר שלה באינטרנט, אשמח לעזרתכם תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר למצלמה SILVER LINE DC6120 אני מצליך למצוא .אבל שאני נכנס לאתר אני לא מוצא . אז מי שיכול לעזור בבקשה לינק להורדה ממש . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מקלדת של פאקרד בל (טעות טעות!!!) ויש לי למעלה מקשים כאלה לקיצורים והנמכה והגברה של ווליום סה"כ 12 כפתורים שונים עכשיו הכפתורים האלו לא עובדים לי (ת'אמת זה מלא זמן לא עובד אבל בכל זאת זה מפריע לי) אין לי דיסקט התקנה או משהו כזה, הXP לא מזה את המקלדת כמקלדת מיוחדת, ואני לא מוצא כלל את האפשרות להוריד דריברים באתר שלהם, עזרה!?
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
תקליטורי ההתקנה למדפסת שלי מדגם Canon pixma 495 אינם מועילים לי בהתקנת המדפסת לכן השתמשתי ב Plug & Play שזיהה את המדפסת והתקין במנהלי התקנים. הצרה שהסורק לא הותקן! איך אני מתקין סורק בנפרד מהמדפסת? קיים דרייבר להורדה? תודה
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרייבר לסורק hp2300c שיתאים לויסטה 64. באתר של HP רשום שוויסטה לא תומכת לסורק. ניסיתי להוריד את הדרייבר של XP אבל אי אפשר להתקין אותו על ויסטה יש פתרון או שאין סיכוי שהסורק הזה יעבוד בויסטה? עוד שאלה אני מעונין לקנות כרטיס טלוויזיה שיוכל להקליט תוכניות מ- HOT ולכן כמו שהבנתי אני צריך כרטיס דיגיטלי הבעייה שבזאפ אין כרטיסים דיגיטליים. מאיפה אפשר להשיג כרטיסים כאלו? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-