ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אז ככה... המחשב הוא AMD64 3200, כרטיס מסך 6800NU ו1024 מגה ראם כרגע המחשב רץ על ספק ג'נרי (כן אני יודע רע מאוד ) ועם קירור STOCK רציתי לדעת אם קפיאות של המחשב יכולות להיות בגלל הספק הג'נרי, ועם כן, אני צריך המלצה לספק איכותי,יציב, חזק ובמחיר סביר (לא מתכנן OC) בקיצור הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב של עד 400-500 .
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק ל UPS לשימוש ביתי עבור המחשב, מסך + הגנה על קו טלפון ורשת. דרישות נוספות, תקשורת עם המחשב. ורצוי שיגיע עם הכבל במחיר. תקציב עד 1000 ש"ח אשמח לקבל המלצות מנסיונכם תודה עמיר וינשטיין
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני מעוניין במדפסת איכותית חסכונית לא כל כך חשוב לי שתהיה משןלבת למרות שזה יהיה יתרון נחמד. ואם יש מדפסת צבעונית ליזר ויש לה יתרון אשמח לשמוע על זה גם. אבל מה שאני באמת מחפש שתתן לי איכות תמונה מצויינת עד מושלמת. וגם לא רוצה שמחסניות הדיו יגמרו אחרי 7 דקות, ושתמיד אוכל למצוא מחסניות זולות. 7 שנים לא הייתה לי מדפסת, אז אין לי ממש מושג בזה. אני מקווה שהטכנולגיה השתפרה מאז (:. בכל מקרה אשמח לשמוע המלצות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המדפסת תשמש להדפסת מסמכים, עבודות לאוניברסיטה וכו'. חשוב מדפסת איכותית ואמינה עם עלויות דיו סבירות תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מדפסת משולבת שכוללת בין השאר סורק ופקס אשר יכול לקבל ולשלוח פקסים. התקציב עד 400 שקל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מדפסת משולבת שתכלול בנוסף להיותה מדפסת גם מכונת צילום, סורק (אם יש פקס אז סבבה אם לא לא צריך) תקציבי הוא 500-700 שקל משהו כזה.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, התקציב הוא 400 שקלים, וחשוב שהיא תהיה אמינה ושהדיו יהיה זול. איכות ההדפסה חשובה פחות. תודה, עדי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לטוס לחו"ל ורציתי לקנות מצלמה דיגיטלית טובה (לא מקצועיות היסטריות) שתשמש אותי לצילומים משפחתיים וכדומה בקיצור צריך המלצות למצלמה בטווח מחירים של 1500- 1700 ש"ח (לא כולל נלווים) - אני חושב על הסוני P72 ועוד שאלה: אני טס לאירופה , האם לקנות שם או בדיוטי פרי שלנו ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר התלבטויות רבות החלטתי לעשוק מההורים מצלמה דיגיטלית בתור מתנה ליום הולדת. התקציב לא יהיה ענק במיוחד, אני מעריך שאצליח להוציא מהם 2500 שקל בלחץ רב. בהתחלה חשבתי על ה-Nikon Coolpix 3100, אבל מסתבר שהיא די קטנה מידי, בעיה רצינית. יש לי ידיים גדולות ביותר ואני לא מסתדר כ"כ עם מצלמות קטנות, יש לי ניסיון רב עם ה-Fuji FinePix 203A, מצלמה פיצפונת ומעצבנת ביותר, אני בקושי רואה משהו בעינית. בכל מקרה, הינה הדרישות שלי מהמצלמה: -שתיהיה בגודל נורמאלי, משהו כמו מינימום מצלמה רגילה ביתית. -מינימום 3 מגה פיקסל. -שהצילום חוץ שלה לא יאכזב. -זום אופטי 3x מינימום. -שתיהיה עד 2500 שקל. אגב, יש עוד אפשרות שאני אקנה את המצלמה בחו"ל (סלובניה-קרואטיה). תודה רבה ענקית מראש, מישה.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בשעה טובה אחרי 8 שנים נולדה לנו בת והורים שלנו בגוש דן ואנחנו בצפון - אנחנו מחפשים להם מצלמה איכותית במיגבלות התקציב המפורט. יש היום המון דגמים והיות שאני עובד על אימק 24 אינצ' (עם מצלמה מובנת), אין לי שום מושג מה הולך היום עם מצלמות שמתאימות ל pc התקציב הוא בין 50-130 ש"ח. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ על דגם מוצלח שנותן איכות תמונה טובה וחויית שימוש נעימה (לא תמונה ניתקעת ושאר מרעין בישין...). אם אפשר 2 דגמים אחד בין 50 ל 80 ש"ח ואחד באיזור שבין 100 ל 1300 ש"ח, עדיף. בכל מיקרה המחיר הזה חייב לכלול גם מיקרופון או כחלק מהמצלמה או בניפרד. מגיע לנו זיכוי בחנות הזאת כך שהם הדגם שתמליצו קיים פה זה יהיה פשוט מושלם (בתיקוה שהם לא יקרים משמעותית ממקומות אמינים אחרים, כמובן) h…
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי אז אחרי כמה שנים(לא יותר מידי, ואני די מאוכזב מהעובדה הזאת) של שימוש ב-G5, לא נותרה לי ברירה אלא להחליפו. כבר מספר חודשים דבק הסלוטייפ מציל אותי מהסיבה הפשוטה שהבד, הפלסטיק או הוואטאבר שעוטף את החוטים הפנימיים של העכבר "נשבר" והחוטים יצאו מעט וגורמים לעכבר כל הזמן להתנתק. בכל אופן, אני לא גיימר מטורף(אבל משחק פה ושם) ואני לא צריך את הבלאק ממבה, אבל מצד שני אחרי השימוש ב-G5 אני פשוט לא מסוגל לחזור לעכבר מיקרוסופט BASIC ודומיו... התקציב שלי הוא פחות או יותר 200 שקל, גמיש לשני הצדדים. כמו כן, יש התלבטות, בטח אחרי המקרה עם ה-G5 לגבי קניית עכבר אל-חוטי, כדאי? תודה מראש על ההמלצות והעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך לקנות עכבר חדש... התקציב שלי עד 400 ש"ח הדרישות שלי הן עכבר אלחוטי נטען נוחות (יד קצת גדולה) השימוש הוא גלישה, שימוש כללי ומשחקים תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, חברים יקרים. אני מאד אשמח לקבל המלצה עבור הגה למחשב. רצוי שיהיה עם פדלים ומנגנון העברת הילוכים. ראיתי פרסומת של הגה MOMO של LOGITECH ויש לי הרגשה שהוא טוב. בעיתיות היא שהוא יקר (כ-650 שקלים) . השאילה היא האם יש מוצרים אחרים טובים אבל זולים יותר? בתודה מראש , קוסטי, חולה נהיגה...
-
- 29 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
נפלה לידי מצלמת מינולטה לא דיגיטלית, ורציתי לדעת את הערך שלה בשוק (אני מוכר אותה). המצלמה כמה לדעתכם היא שווה? היא חדשה לגמרי, ואין לה נרתיק. תודה.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר, זולה ואמינה, שלא מפחדת מעבודה קשה.. תקציב? עד 500 ש"ח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפשת המלצה למדפסת פשוטה יחסית. לא צריכה להיות משולבת או להדפיס מכרטיס זיכרון וכאלה, רק שתתחבר למחשב ותספק הדפסה זולה, איכותית ושקטה. יהיה נחמד אם גם צבעונית אבל תכל'ס זה ממש לא קריטי לנו. מיועדת לכמות קטנה יחסית של הדפסות ביתיות (מסמך פה ושם, כמה עמודים ביום לכל היותר). חשוב לנו שהמדפסת לא תהיה יקרה והאחזקה תהיה זולה גם היא. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? חשוב שהאיכות תהיה טובה והעברת הסרטים למחשב (שלא יתפוס גיגות).
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש מקלדת שקניתי ב 50 ש"ח כבר כמה שנים טובות שאני רוצה להחליפה (אותיות שחוקות על המקשים). אני רוצה לקנות משהו איכותי ומומלץ גם אלחוטי. יש למישהו ניסיון עם מקלדות אלחוטיות טובות שלא מצריכות החלפת סוללות כל שני וחמישי ? אם יש גם המלצות על מקלדת חוטית אשמח לשמוע. השימושים של המקלדת: - כתיבה מרובה (הרבה קוד). - גרפיקה. - משחקים. - אם זו אלחוטית אז שימוש מרחוק לצרכי מולטימדיה (טלוויזיה בעיקר). * לא לפחד מהמחיר אך גם לא להגזים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת עם תאורה אדומה, במקום ירוקה (המנורות של ה-NUM LOCK וכו', במיוחד מקלדת גיימינג) או לפחותבעלת אותיות מוארות באדום. חשוב שתהיה אפשרות לכלול את השפות הבאות פרט לאנגלית: עברית ורוסית. יש חיה כזאת? תודה רבה מראש, וחג שמח לכולם.
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מה יש לשוק להציע? USB או PS/2, עדיפות לשחורה, עדיפות ל RF, שיהיה עכבר גולה או Touchpad עליה. תודה רבה :-*
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום קיבלנו את המכשיר סוף סוף MIO המכשיר די סבבה רק יש דבר אחד שמעצבן אותי איפה האפשרות למחוק קבצים ותיקיות?? :s05: אני הולך לFILE BROWER, ואני לא רואה שום אפשרות הצעות? :
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מחשב נייד ללא יציאת s-video...... איך ניתן לחבר לטלויזיה ? חייב לשלוח מפרט או דוגמה דחוף לחו"ל תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב בעל מעבד פנטיום3 800 לוח אם פשוט אפילו אינו תומך ב-agp 4X זכרון 256 133mhz וכרטיס מסך asus v7100t 32m . אני מעוניין לשדרג אותו במעט אך ברצוני לדעת איזה רכיב הכי חשוב להחליף אם אני מתכנן על המחשב למשחקים??? חשבתי לעשאת ככה.. את המעבד לשנות לפנטיום 3 1000mhz לוח אם תואם לפנטיום 3 של asus עם תמיכה של agp 4x ו-133 mhz את הזיכרון לשמור ולהשקיע על כרטיס מסך יותר מתקדם... מה אתם אומרים?? נ.ב. אני לא טחון בכסף אז תציעו לי הצעות סבירות תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! הבאתי מחבר ג'ויסטיק לסימולטור טיסה אבל הוא ישן והחיבור שלו הוא של 15 פינים (GAMEPORT) ואין לי כזה חיבור במחשב... מה אני יכול לעשות?? ובלי תגובות לא עוזרות כמו תקנה חדש. תודה רבה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד אך בניגוד לפרסום, הוא היה ללא יציאת S-Video. החברה מכירה באחריות ומוכנה לספק לי אבזר בעזרתו אוכל להתחבר בין המחשב הנייד ובין מסך הטלויזיה ללא יציאת S-Video. אין לי מושג מה אני צריך. הבנתי שניתן לחבר יציאת VGA לטלויזיה..... אך גם הבנתי שלא מדובר בכבל פשוט אלא בדבר מורכב יותר. אודה לכם אם תגדירו לי בדיוק מה אני צריך כדי שאוכל לוודא שמקבל מהם דבר תקין שיעשה את העבודה. תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-