עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by haim652,

הזמנתי עכבר חדש של RAZER, העניין הוא שאין לי פד, ואני גם לא כלכך מתחנן לקנות אחד, כי כרגע אין לי כסף. רציתי לדעת אם זה הורס או פוגע בעכבר עצמו (לא בביצועים) ועד כמה הביצועים משתנים עם או בלי פאד. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  2. אני חייב לדעת מה שווה יותר ליקנות MX510, MX500 זה דחוף למחר בבקשה תמליצו לי דחוף! אני גיימר זה חשוב הדיוק האופטי. תודה kemic

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  3. שלום קניתי מחשב קדש והמארז שלו זה 69U6 של ויש שם יציאה לUSB קידמי. פתחתי את איזור שצריך להיות הUSB אבל אין שם את היצאה. יש שם תשתית לזה אבן אין שם לאן לחבר זה רק(יש שם חור שצריכים להיות היציאות אבל הם לא שם) רציתי לדעת למה זה. יש לזה אולי קשר ללוח אם שלי. זה הלוח: K8NF-9 רציתי לדעת למה לא חיברו לי ואם אני יביא את זה למשהו הוא יוכל לחבר לי אותם או אם יש אפשרות שאני יעשה את זה תודה מראש

4. אם יש עצות איך לשפר בלי להעלות את המחיר יותר מדי אז לתת עצות בבקשה תודה רבה AMD XP 1700 GIGABYTE 7VTXH DDR 256 GEFORCE MX 400 64+TV צורב LG 24*10*40 MAXTOR 40GB 7200 מסך SAMSUNG 765DFX 17'' MIDI TOWER ATX GENERIC FLOPPY DRIVE QUANTUM PS/2 מקלדת עכבר GENERIC PS/2 ACER *52 רמקולים 300W מודם GENERIC 56K

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם אני קונה ספק שיש לו מאורר 120 רק בחלק התחתון כמו בתמונה האם זה מספיק לפיזור האויר או שצריך שנים כמו שבתמונה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by alexbmw,

תקשיבו ,אם אני קונה משהו כזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19498 ,ומחבר אותו לנייד שלי ,האם אני יכול להישתמש למשל בgoogle earth ,ולשתמש בזה בתור Gps ? ,אגב ,איזו תוכנה מהסוג הזה מתאימה ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי Corsair Vengeance 1300 שרכשתי לפני שנתיים ואני מרגיש שהיום הסאונד לא חזק כמו פעם.. אלא התחלש בהרבה. זה הגיוני?

8. Started by נדבוס,

היי לכולם, אני חדש פה, ואני יודע שהשאלה בטח נשאלה הרבה פעמים, אבל הפעם עם דרישות יותר ספציפיות : אני צריך מקלדת לגיימינג, מכנית, לא יקרה מדי, שתשמש בעיקר ל-FPS כפתורי מאקרו - לא חשוב, אבל אם יהיו 3-4 אני לא אכעס תאורת מקשים - לא חובה עברית על המקלדת - רצוי, אבל לא חובה nkro טוב ו-anti-ghosting שקטה, מקשים שלא נלחצים בטעות בקלות צגים למיניהם - לא ממש מעניין אותי למישהו יש המלצה על משהו שעונה לדרישות ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by itayze,

בשבוע האחרון הלך לעולמו העכבר האופטי של מיקרוסופט :'( ( לאחר שתמה האחריות ) כעת אני מחפש אחד חדש , חשוב לי שהוא יהיה נוח כמו העכבר של מיקרוסופט ( בינתיים יש לי עכבר רגיל של dell שהוא קטן ולא נוח ) חשוב גם שיהיה דייקן . ראיתי בדובים את זה : Logitech IFEEL Wheel Mouse Retail רוטט לא הבנתי למה הכוונה , רוטט , זה כמו בהגה וGame pad של מיקרוסופט שבהם המוצרים רוטטים ? האם זה שווה את תוספת הכסף ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  10. אורח
    Started by אורח,

שלום, קניתי היום את העכבר הזה וקראתי פה בפורום שאפשר להגדיל את הDPI שלו או משהו... איך עושים והאם כדאי? :s05:

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by chester_lp,

אני חושב שהספק מחברה שקוראים אותה GYRO משו כזה וזה 400W בבקשה תגידו שהוא מספיק חזק לחבר לו קתודה עם kit ועוד כמה מאוורים מוארים..

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  12. רוכשים טריים של הLogitech G5 מתלוננים על-גבי פורומים שונים שהעכבר אינו עובד עם הפאדים המקצועיים שלהם (בין השאר הS&S, הX-ray Thuner 9, הIcemat, הfUnc הכהה, ובפועל הרוב המוחלט של המשטחים המקצועיים הקשיחים שגיימרים משתמשים בהם). ממה שנאמר על-ידי גיימרים שרכשו את העכבר המתקדם, הוא אינו עובד עם משטחי הפלסטיק, המתכת והזכוכית שלהם. ונראה שהוא מסתדר אך ורק עם פאדים העשויים מבד (QcK, DKT, Qpad וכן-הלאה)... איני יודע אם יש לכך אישור מLogitech, שלא הודיעו על אף בעית אי-תאימות (ודווקא הדגישו את העובדה שהעכבר יעבוד על יותר משטחים מבעבר), אבל כדאי להמנע מרכישת הG5 אם יש לכם פאד קשיח מקצועי. או לחלופין לרכוש עמו פאד העשוי בד.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by פיסי,

יש דבר כזה ? יש לי גו'יסטיק סיידווינדר של מייקרוסופט אבל החיבור שלו הוא "נקבה" של שקע פינים (בין 10 ל-20). במארז החדש (לא יודע את השם והדגם), אין לי שקע כזה אלא השקעים הפנוים שנשארו לי אחרי חיבור שאר החומרה הם USB. לכן, אני בבעיה ולא יכול להשתמש בג'ויסטיק. אשמח לדעת אם ישנו בכלל מתאם שכזה, והאם זה מאוד יקר או שמוכרים זאת בעלות סבירה... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יו.אני צריך המלצה לגויסטיק איכותי במיוחד עבור המשחק הנ"ל.המלצות יתקבלו בברכה.אין תקציב משוער כי אני לא מאמין שזה הוצאה גדולה מידי.

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  15. האם המדפסת צריכה יציאות מיוחדות ? כי זאת יש לה רק LPT ותנו בקשה פתרון עם דגש על פשטות התקנה , מינימום תחכום, זול, תקשורת אלחוטית למדפסת (אני לא צריך רשת מחשבים) תודה מראש לכל העונים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nice-1,

http://www.copymydvd.com/index.htm?a=4243 זה מה שהתוכנה שם טוענת שהיא עושה.... :-/ אני טוען שזה לא אפשרי :-X

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ראיתי עכשיו באינטרנט מגוון רחב של דגמים של HP, BROTHER וגם EPSON משולבות צבע הזרקת דיו טרמית, כלל המדפסות מכילות את הפונקציות שאני רוצה מהמדפסת, עד עכשיו היה לי HP OFFICEJET 6313 שלא הייתה מוצלחת במיוחד, הייתי מעוניין להלחיפה בפירמה אחרת מוצלחת יותר, אני מתלבט במגוון דגמים של חברת BROTHER ואשמח לקבל חוות דעת עניינית ומקצועית לגבי איכות המוצר.תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום. חשוב שהמדפסת תהיה אמינה ושהתוצאות שלה יהיו סבירות. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by Ibrow-Now,

יש להם את הדגמים החדשים למשל 5400C ויוצא שבישראל הסורקים שלהם ממש מפורסמים והכל, אבל בתכלס הם באמת טובים ? האיכות תמונה שלהם משתווה לזו של המתחרים או שהם פחות טובים ? יש גם את Mustek אבל השטח הנסרק שם מאוד קטן וגם מבחינת דרייברים הם גרועים (בקושי מעדכנים). הקטע הוא שבקניית סורק של HP אתה יכול לדעת בלב שקט שתמיד יהיו לך דרייברים מעודכנים ומתאימים לכל מערכות ההפעלה, השאלה הם הסורקים שלהם באמת טובים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by poltergeits,

שלום אנשים אני מחפש מארז איכותי שיכול לבוא ללא ספק אבל רצוי שהוא יהיה אופציונלי לשניים או שלושה מאוררים 120' ויותר מהכל שיראה כמו מארז ולא כמו איזה רובוטריק\פאוורינגר חשוב שיהיה מאלומיניום ובעל אוורור יעיל המחיר יכול לנוע עד 750 ש"ח

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  21. היי אנשים שבת שלום לא מצאתי נושא יותר נורמלי לרשום עלוי ואני מצטער אז כך יש לשכן שלי (שאני לא ממש מכיר כי איך שאני עברתי לגור אז הוא עבר דירה) בעוד מספר חודשים יום הולדת אז עכשו הוא גיימר אז אתם כתוך גיימרים מה אתם מעדיפים גיסטיק או עכבר ליזר תודה לכול העוזרים וכל מי שמגיב בבקשה תרשמו מה אתם מעדיפים ואיזה דגם ועדיפות שלי שיהיה של מותג חברת לוגיטאק תודה לכול העוזרים וסליחה עם עברתי על אחד החוקים

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  22. היי, קניתי עכבר חדש, אבל מה, הוא קצת חלקלק מדי במגע עם המשטחים שתחתיו. לכן חשבתי לקנות איזה שהוא סט של 4 רפידות לתחתית העכבר, כדי לגרום לו לנוע בצורה קצת יותר נורמטיבית. אממה? אין לי שמץ איך הרפידות האלו נקראות באנגלית. תודה מראש על העזרה!

• 7 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. רציתי לשאול. האם מכשירים לקריאת טביעת אצבע אשר יקרים יחסית כמו זה של מיקרוסופט שראיתי ב"באג" ומשמשים להקלדת סיסמא במקום הטביעה בתוכנות שונות האם זה מאובטח ומומלץ? תודה,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לא מחפש משהו של גיימרים,רק כמה כפתורי עזר של ווליום מספיקים לי התקציב הוא 150-170 ש"ח איזה חיבורים נחשבים היום להכי מתקדמים ויעילים ? חיבור USB , אינפרא אדום ? והאם העכבר דורש החלפת סוללות בתדירות גבוהה או שעדיף כבר לקנות סט שבא יחד עם מטען ?

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  25. Started by Valoo,

האם התוצאה 8003 ב-3DMark2001 היא טובה? כי זה מה שקיבלתי :P

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.