עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Boomer,

מה אתם חושבים על המסך הזה? מכיוון שהוא של Proview אני צריך להתייעץ איתכם. כי שמעתי שהיא חברה שעושה מסכים בינוניים ומטה. אבל אולי מסכי ה-LCD שלה טובים. בקיצור, דעתכם.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, הת'רנד כיום בארץ זה אסוס וג'יגה-בייט לגבי מרבית לוחות האם, ואין כמעט התעניינות בלוחות של חברות אחרות. לפעמים קצת AOPEN, או MSI אבל לא יותר מזה. קשה לי להבין כיצד היבואנים/הצרכנים/המשווקים מתעלמים באופן כ"כ גס מייצרנית הלוחות ABIT, שהיא אחת מהמובילות בתחום, בעלת לוחות מעולים ויציבים ביותר וגם בעלי יכולות אובר-קלוק נהדרות יותר מכל חברת לוחות אם אחרת. ABIT היא זו שהמציאה את הלוח הראשון שאפשר היה להגדיר בו את מהירות ועוצמת החשמל למעבד דרך הBIOS, הלא זה הSoftMenu המפורסם, וכיום הוא עומד גל גרסא שלוש ומשווק עם הלוחות החדשים ביותר של ABIT. בכל פעם שאני משדרג/בונה לעצמי מחשב חדש אני נותן הצצה ללוחות האם של ABIT, שפעם הייתה מיובאת באופן יותר טוב לארץ ע"י אקסלנט, וכיום זו האחר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Haflo,

יש פה מישהי אצלי בעבודה שמחפשת לקנות מחשב, עכשיו מישהו נתן פה מקודם הצעה ב5800 איפה היא? ................Long Live AMD

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני צריך webcam באיכות סבירה שיהיה ניתן להוציא אותה מהמחשב ולצלם אותו כשהוא כבוי. באיזור ה 200-300 ש"ח מישהו מכיר משהו מתאים?

5. אז ככה : Athlon XP 1500 GIgabyte GA7VTXP צורב DVD וכו'.. איזה מארז מתאים ומומלץ ? האם מוכרים מארזים הכוללים כבר בתוכם מאורר נוסף ? תודה !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by y_i_c,

שאלה לי..... אם יש לי הארד דיסק צורב ודיוידי!! איך כדאי לי לחבר אותם? הראד דיסר מפריממרי מאסטר צורב סקנדרי מאסטר ודיוידי ב סקנדרי סלייו אני צורב בעיקר מההרד דיסק! יש לכם הצעות אחרות??? ואם כן תסבירו בבקשה למה תודה...

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by drorel,

מקבל גיבריש בהגדרות כרטיס המסך (ASUS 7700?) לאחר התקנת הדריבירים של NVIDEA גירסה 21.83. מה המלצתכם בנושא ? לחזור להגדרות/דריברים שמגיעים עם ה XP ל GTS 2 ? כמו כן המסך (HITACHI 19' 776ET) לא ניכנס לי למצב POWER SAVE לאחר הזמן המוגדר לו (הוא ממשיך להציג את שומר המסך) , אני לא יודע אם זה קשור (אני מתאר לעצמי שכן) אבל גם עם הדריברים של מיקרוספט הבעיה הזו היתה קימת. אנא עזרו (או לפחות צגידו שגם לכם זה קורא...כי צרת רבים חצי נחמה ). דרור.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Pc_Master,

איך אני יודע שהלוח משומש? החליפו לי לוח ASUS A7V133 והוא ניראה לוח שונה מימה שקניתי, התופסנים של הזכרונות שונים ו המדבקה של ה צ'יפ של הביוס כתוב 1004 ובמה שקניתי היה כתוב 1005A זה אומר שהלוח משומש?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MND,

I have AMD 1.4Ghz mother GA-7DXR ram DDR256. My problem in that that sometimes it at me hangs. Usually it occurs in the morning, on the first start computer when is loaded windows he hangs like 4 times or most Then all the day works normally but sometimes hangs in game Diablo 2 (other games not tested ) I don't Play other games. I have window XP Professional Final Version. I have changed windows but this has not helped :'( :'( :'( Temperature of the processor 67 celsius in windows. ??? After I have changed windows my game Diablo 2 no more hangs and windows no so frequently hangs I think my computer is crasy ;D If someone can tell me what to do ? or tell me with what (pr…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Pc_Master,

יש לי צורב RICOH MP7125A עכשיו התקנתי WIN XP התקנתי תוכנת צריבה NERO 5.5 הוא כל הזמן הוריד לי את ה בופר של הצורב והפסיק את הצריבה,הצורב ו ה די וי די יושבים על אותו ערוץ IDE לאחר שהחלפתי את ערוץ ה IDE של הצורב (הוא והדיסק הקשיח יושבים ביחד עכשיו) הוא לא יורד מ 90% בופר בצורב עכשיו השאלה שלי היא מה זה משנה לצורב עם הוא יושב על אותו ערוץ יחד עם ה די וי די או יחד עם הדיסק הקשיח?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Bah_gots_pIII_450,

המודם שלי משתף IRQ עם כרטיס המסך שלי. איך אפשר לתקן זאת?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Etus,

כן, אני יודע שזו שאלה של Newbie, אבל בכל זאת. שמעתי הרבה בזמן האחרון על ה- FSAA שנמצאים ב- GeForceים למיניהם. אתמול קניתי GeForce3 ורציתי לדעת יותר מה זה בכלל FSAA. -Etus

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by menis,

העידכונים: - Added: Faster write speed (16X-20X-24X) is indicated by faster led blinking rate - Improvements: Initialise performance for Fuji and Hitachi Maxell discs Read and write performance for various discs, types and speeds ההורדה מכאן : http://www.plextor.be/download/ftp1/W2410V102.exe

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by KapiSH,

נתחיל עם קצת רקע על חיבור הרמקולים לכרטיס קול (SB Live Value), יש 2 רמקולים קדמיים שמחוברים למקום המתאים בכ. קול ו-2 רמקולים אחוריים שמחוברים למקום המתאים בכ. קול. אני עובד על WinXP. עכשיו לבעיה: במשחק Red Faction למשל, שומעים סאונד רק ברמקולים הקדמיים, מה שבחרתי במאפייני שמע זה Direct Sound, כפי שאתם רואים: ב-Test גם שומעים רק ברמקולים הקדמיים. עכשיו, ב-WinAMP למשל (בתור דוגמא), גם מסומן Direct Sound, כפי שאתם רואים: אבל ב-WinAMP לעומת ה-Red Faction - שומעים סרראונד, כלומר בכל ארבעת הרמקולים. כנ"ל במשחק UT, מסומן Direct Sound ושומעים בארבעת הרמקולים, רק ב-Red Faction יש את הבעיה הזו ששומעים רק בקדמיים. אני רק רוצה לציין שלפני כמה ימים כן היה ב-Red Faction סרר…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by sagi_,

בואו נדמיין לרגע, שמעבד AMD Thunderbird 1.4GHz - 266BUS היה בדיוק באותו מחיר כמו מעבד כלשהו של אינטל (פנטיום 3 או 4 כמובן) (מבחינתי תיקחו את המעבד הכי טוב - אך שמעתי שיש הסתיגויות מP4 אז... בחרו במעבד הכי טוב לדעתכם) את מה הייתם קונים? נ.ב. אני לא מבין איך יתכן שמעבד אתלון 1.4ghz יחשב יותר טוב מפנטיום 2ghz - יש פה משהו אבסורדי. כמו כן אם תוכלו לבסס את תשובתכם על מאמר של עיתון מכובד כגון (PC magazie) אשמח עוד יותר.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by uv,

האם כדאי ואיך ליבא את זה לארץ ? לוח אם מעבד AMD וזכרון ??

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  17. Started by com,

מזל טוב קיבלתי יס! (עם כל הערוצים בחינם ;D) אני רוצה להקליט מהממיר סאונד... יש לי פאל והצלחתי לחבר את הכבלים מאחורה וחיברתי לכניסה של המיקרופון א. לחבר את זה למקרופון או ללין אין?? ב. האם להשתמש ברשמקול הפשוט והטוב? (אני לא צריך אקולזרים ושטוית כאלה רק הקלטה נטו בלי לחטוך קטעים) ג. אני מחבר את הפאל לכרטיס און בורד שמבוסס על קראיטיב 128. האם האיכות תהיה גבוהה יחסית??? (לא רוצה פיאצרים של 5.1 וכאלה שטיות רק איכות טובה בסטראיו..) נ.ב. אין סקס בחינם... תפילו את האתר של ש"ס... ש"ס :AR15: דוקא יכלתי להוציא אחלה פסי קול משם... 8)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. ומה הערך הכי מתאים לזה בין 2-8 (יש לי מעבד של אינטל פנטיום 3 930 MHZ ולוח עם של SHUTELL)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by shimon23,

מה דעתכם על המסך הזה? מסך "19 שטוח PROVIEW דגם: DX997 שפופרת מסך DynaFlat רזולוציה מקסימלית 1200X1600גודל נקודה 0.25 או למשל : SAMSUNG 955B או: sampo 870 '19 מבוסס גם על אותו שפורפרת מסך כמו ה proview, וגם אותו גודל נקודה. המסכים האלה איכותיים מספיק למשתמש לא מקצועי, לא יגרמו כאבי עיניים וכו... שווה לקנות אותם? או מסך 17 איכותי - ctx pr 705f ? לכל המסכים יש בערך מחיר זהה.

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by OmEr8,

שלום לכולם. הזמנתי לפני זמן לא רב את מחשבי החדש עם הדיסק הקשיח המעולה של מקסטור D740X 40GB ועם ASUS A7V266-E. שמעתי וראיתי במו עיניי כתבה שמדברת על כך שיש ללוחות מבוססים צ'יפסטים של VIA בעיות קשות עם בקרים הצורכים מהירות PCI גדולה. האם תהיה לי בעיה עם הקונפיגורציה הזו? מישהו יכול להאיר את עיניי בעוד פרטים על הנושא? תודה רבה, עומר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by gil_st,

לכל מי שיש בעיות או לא יודע איך לחפש דרייברים יש פה לינק ישיר לאתר החברה יש שם טבלה שמפרטת בצורה ברורה לאיזה דגמים של MUSTEK יש דרייברים ל-XP ולאיזה צריכים עוד להמתין משם אתם יכולים להוריד בדיוק את אותם דרייברים שאצלי עובדים כל כך טוב. http://www.mustek.com/Support/winxp.html

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by DJO,

הדיסקים הכי גדולים היום הם של 800 מגה לפי מה שהבנתי. דיי ברור לי שהמערכת סטריאו שלי וכאלה לא יקראו אותם אבל השאלה שלי זה האם הצורב והכונן סידירום שלי שהם כבר בני כמה שנים יסדרו איתם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אוקיי אז המחשב הגיע, RADEON 8500, XP 1700 וכל השאר הרצתי מהר את 3D MARK 2001 וקבילתי 7652 האם זה נחשב טוב?

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by ThE_BesT,

אוקיי חברה יש ברשותי מעבד אינטל פנטיום 3 800. ואני רוצה להחליץ את המעבד ל-AMD ויש לי כמה שאלות. 1) איזה מעבד אתם ממליצים לי אך שיהיה קצת יותר טוב מבחינת הביצועים שלו לעומת ה-800 שלי? בלי להגזים בבקשה (אין כסף) 2) מה ההבדלים בין Duron ו- Athlon?? 3) אם כבר המלצתם על מעבד. איזה לוח אם יתאים ביותר ויהיה שווה ? (לא יקר) 4) מהם המהירויות שלהם (הכוונה שהמעבד שלי רץ על 100MHZ מהירות BUS) אשמח מאד אם תעזרו לי ותודה מראש :-)

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  25. שלום לכולם אני עוד כמה ימים מקבל עכבר חדש MX 700 ואני לא יודע אם אני בסוף אקח אותו בגלל בעיה קטנה אני משחק במשחק UNREAL TOURNAMENT (לא 2003) ולחבר שלי שיש את ה- MX 500 העכבר לא תומך תמיכה מלאה בעכבר (או שרק הגלגלת עובדת או כל שאר הכפתורים ואי אפשר את שניהם ביחד) עכשיו הקטע הוא שלו יש WIN 98 ולי יש WIN XP HOME EDITION ויש סיכוי שבגלל ה- XP שלי העכבר יתמוך תמיכה מלאה במשחק? או שזה לא קשור? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים