ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם, אני מתכוון לרכוש מדפסת (משולבת) חדשה הביתה, לאחר סיקור די רחב בזאפ, הגעתי למסקנה, שאלו שלושת המדפסות שעונות על דרישותי: 1. HP OfficeJet 5510 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=22455 2. HP PSC2410 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=19743 3. Lexmark X6170 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=22170 טווח המחירים שהקצבתי לעצמי הוא עד 1400 ש"ח. אשמח אם תעזרו לי לבחור את המדפסת הטובה מבינהם (במיוחד כאלו עם בעלי נסיון) ובנוסף לזאת, אם יש עוד מדפסת משולבת (חובה פקס עצמאי) בטווח המחירים שלי, אשמח אם תידעו אותי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן בקשה מוזרה,אבל נסביר את עצמי,אני תלמיד תיכון שמתמש בלפטופ בשביל כתיבה עכשיו זה לא בעיה במקצועות כמו ספרות היסטוריה וכו' אבל הבעיה היא במקצועות שהחשבון מתחיל להתערב.. אז אם כבר אני על נייד אז חשבתי לעצמי נילך על זה עד הסוף לא נכתוב בכלל על מחברות נקנה את הדבר הזה עכשיו מזה הדבר הזה זה כמו מה שיש לחברות כמו Orange וכל מיני,למשל שהם רוצים את החתימה שלך אתם חותם על גבי הדבר הזה ואז זה עובר למחשב שלהם אני מחפש משהו יותר רציני באיזה גודל של A4שיענה לצרכים של תלמיד תיכון אם יהיה זיכרון עצמאי זה גם יהיה נחמד קיצור תמליצו לי על הדברים תגידו חסרונות יתרונות ונראה מה הולך... תודה רבה ושבוע טוב עודד .
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחברים לספק וולט מטר ואז מודדים את האמפרים ואת הוולטים מכפילים אותם והופה יש לנו הספק של ספק ...
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מי שיודע שיכתוב לי מאיפה המחירים בפרטי.... תודה...
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזה כונן DVD כדאי לקנות. מהו הכונן הטוב ביותר? אודה מאוד להמלצות שלכם!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, ברצוני לרכוש צלחת לווין על מנת לקלוט ממנה מידע שאינו שידורי טלויזיה. אני רוצה לנסות לחבר את הצלחת למחשב ולהפיק דרכו מידע IP שעובר באוויר. האם יש למישהו מושג איזה כרטיס או ממיר קיים שיאפשר לי לגשת "לערוצי" IP בלווין? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בקניית מדפסת לייזר משולבת עם WI-FI לשימוש משרד קטן עם כ-200-300 הדפסות ביום לפחות. חשבתי על תקציב בסביבות 1000 ש"ח אבל אם יש צורך להגדיל את התקציב בשביל לקבל משהו באמת איכותי אז אין לי בעיה. תודה מראש לעוזרים! עריכה: אין צורך בצבעים, רק שחור לבן!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת בסביבות 400 ש"ח.הסתכלתי לכיוון של Roccat Isku fx או Crosair K50 ועוד כמה מקלדות לא מכאניות ואז נזכרתי שיש לי תו בשווי של 75 ש"ח בבאג וראיתי שיש להם את הRazer BlackWidow 2013 המכאנית ב500.כלומר אני קונה ב425. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרישות: 1. תאורה אחורית כמובן 2. מקלדת מלאה וללא לחצנים נוספים בצדדים 3. עברית לא חובה 4. עדיפות למקלדת חוטית, אבל גם אלחוטית אפשרי (לא התבלבלתי) 5. אם יש מקשי MEDIA\עזר זה יהיה מעולה 6. רצוי שתיהיה שליטה בתאורה, לא חובה מקלדות שחשבתי עליהן: 1. Logitech Illuminated Keyboard 2. Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 3. Razer Lycosa Mirror 4. Razer Lycosa אשמח לקבל עוד הצעות וביקורות שלכם גם על המקלדות שהצעתי וגם על מקלדות שמתאימות לקריטריונים תקציב: משהו כמו 300 ש"ח, אני מתכנן להזמין בחו"ל כך שאין בעיה להציע גם מקלדות שעולות בארץ 600 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה צורב תומך בדיסקים של 800MB/90 MIN? אני מעוניין לקנות צורב וזה מאוד חשוב לי מכיוון שאני צורב המון סרטים וחלקם מעל 700MB אנא- ענו רק אם אתם בטוחים כי אני אקנה לפי ההמלצות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=6467 הרבה זמן שאני מחפש כבר תחליף ל MX518 ,לא בגלל שהוא רע ,אלא בגלל שבאלי על חדש .. האם העכבר הזה שאני מציג פה באמת טוב יותר בהרבה מה MX? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו הצליח להתקין את המדפסת הזו בויסטה ? כרגע לחברת HP אין דרייברים מתאימים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כבל שממש אין לי מושג מאיפה הוא הגיע אבל הוא אצלי עכשיו הוא מתחבר ליציאה של המסך והמסך מתחבר אליו (אני לא אאריך במילים כשיש תמונות) תודה לעוזרים (סליחה על הבלאגן בשולחן) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
Ok Today i built my new pc... and my problem is int the memory it is Mushking PC2400 256MB... But it shows just 128MB.... What u think that could hapeen? I changed bios.. and settings at bios... thanks.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתכוון להזמין 6800gt (עים יהיה כי אמרו לי שיהיה ) עכשיו תיכננתי לקנות ספק ומארז חדשים עכשיו ראיתי את המארז הזה HEC Compucase CI-6919 שבא עים ספק השאלה שלי עים הוא יחזיק 6800gt אוו x800xl אני קונה את הכרטיס עוד 10 יום ב"ה תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הייתי צריך מקלדת אינטגרלית עם עכבר עבור ה- HTPC. הופתעתי לנוכח מיעוט האופציות המוצעות ע"י החברות הגדולות (תקנו אותי אם אני טועה, אבל המוצר היחיד בסקטור הזה הוא ה- dinovo המתפלצן) ולכן ניגשתי לחברות ה- nonames בידיעה שיש פה פוטנציאל ג'אנק רציני. אסייג ואומר שמה שיש לי לומר מתמקד רק במעטפת כי המקלדת שקיבלתי פשוט לא עבדה (לא זוהתה ב- XP, 7 ואובונטו). בלי קשר, הכפתורים מרגישים זולים, הטראקבול מרגיש מאוד לא איכותי ותא הבטריות אינו גדול מספיק כדי לאפשר הכנסה של הבטריות (כן, כן. מדובר ממש במאבק). בקיצור - ג'אנק. בכל זאת מדובר במקלדת שעולה 400 ש"ח והציפייה היא ליותר. ניגשתי ל- KSP להחזיר את המוצר ולהפתעתי קיבלתי זיכוי מלא, למרות שזה בניגוד לנהלים
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תגידו אני רוצה לדעת מי שקנה מנועה האם הוא קיבל את המארז עם מאווררים שקטים וגם שהמאווררים על החלון מוציאים אוויר ואלה שלמעלה מקדימה ומאחורה מכניסים אוויר ... כי אני רוצה לבדוק מה ההבדל אם אני מזמין מפנדה ואם אני מזמין מנועה האם אני מקבל את אותם מאווררים באותו כיוון ..
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איך אני יודע שהלוח משומש? החליפו לי לוח ASUS A7V133 והוא ניראה לוח שונה מימה שקניתי, התופסנים של הזכרונות שונים ו המדבקה של ה צ'יפ של הביוס כתוב 1004 ובמה שקניתי היה כתוב 1005A זה אומר שהלוח משומש?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב במחיר של עד 650 ש''ח וחשבתי על הרידאון 7500 או רידאון 8500le מה עדיף ומחירים למי שיש בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ה-MX Revolution יכול להתאים למשחקים ברור לי שלא כמו ה- G7 השאלה שלי עם באופן כללי מנסיון של משתמשים ב-MX איך הוא עונה על הדרישות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לוח אם asus pvx800 זכרונות 2*256 + 512 elixir 400 mhz הרד דיסק ide 7500 rpm 8mb WD ערכת שבבים VIA כרטיס קול onboard מעבד intel 2.6 mhz ht fsb 800mhz ועכשיו הסיבה לשאלתי רכשתי כרטיס מסך 6800GT של חברת INNO3D 256MB מהו הספק המומלץ ואם אפשר הפנייה לחנות באזור ראשון,רחובות,נס ציונה כרגע יש לי TZAG ELITA 350W 12V זרם 4A בתודה מראש לעוזרים והמנסים לעזור. נ.ב. אני לא מתכוון להוסיף קרור להפך עם סיום הקיץ אני מעביר את המחשב למיטה בתור סדין חשמלי
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מי שרכש לאחרונה את המוצר הנ"ל - הייתי רוצה לשמוע את ההתרשמות (רעש - קרור - תאורה ) בנוסף המלצות למארזים אחרים
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הרצית אתמול 3dmark על המחשב שלי והתוצאה היתה 2811 דבר ראשון..זה ציון נורמלי למערכת שלי דבר שני הבנתי שיש פאטץ לכרטיס מסך שלי כדאי שיסדר את המבחן בגלל השיטת רינדור עוד מישהו שמע על זה? המחשב.. athlon 1.4 hercules prophet 4500 512 mushkin basic ddr asus a7v266 philips seismic edge 5.1 וכל השאר...לא משהו מיוחד..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתוב באתר שלהם שהוא עולה 150 דולר מישהו יודע אם מוכרים אותו בארץ? שווה לקנות?? לינק
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט יש לי זיכוי בחנות מסוימת והם מוכרים מצלמות אינטרנט רק של מיקרוסופט ולוגיטק . אני צריכה מצלמת אינטרנט לשיחות עד גג 190 שקל תודה הם המליצו לי על: מיקרוסופט HD3000 אצלהם זה עולה 120 לוגיטק C270 אצלהם עולה 170
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-