עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ללא חריגות שיהיו מתאימים לי למשחקים לרוב משחקים... מקלדת ועכבר טובים שיחזיקו מעמד לפחות שנה שנתיים... עם יש משהו טוב בפחות מהתקציב הנ"ל זה יהיה מצויין חוטיים!!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by lihayr,

שלום, אני משחק במשחק enemy territory שבו ה-AIM משחק תפקיד רציני,לכן אני מחפש עכבר לtracking בסביבות 200 ש"ח. חריגה מקסימאלית של 50 ש"ח אבל תכלס מעדיף שלא,אלא אם כן השיפור ניכר. עוד פרטים: *אחיזת palm-יד שמאל(תכלס העכבר שלי סימטרי גם לימניים גם לשמאליים ככה שעכבר סימטרי יהיה טוב,אלא אם כן עכבר לשמאלי במיוחד יהיה יותר טוב לאחיזה שלי) *אין לי פד,משחק על השולחן,אבל מתכנן לקנות פד בסביבות 100 ש"ל-פה גם מבקש המלצה *אני משחק ב- low sens וכדי לזוז 360 מעלות צריך להזיז את העכבר,להרים אותו,ושוב להזיז,כמה פעמים. sensitivity 2. *mouse acceleration- 0 יחס של 6\11 win 7. תודה!

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  3. אני צריך עכבר שמתאים לגיימרים בתקציב של לא יותר מ300 ((עדיף פחות!!)) אם אפשרי- שיהיה אלחוטי תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Sman,

נורא נחמד מצידכם, זה באמת יעזור להרבה אנשים, אבל מה שאני מחפש היא תחנת עבודה חזקה המיועדת לפיתוח תוכנות, מה שידרוש כושר עיבוד חזק וזיכרון מהיר, אולי תתנו גם הצעות למתכנתים? יש לי 1000$ ללא מסך!!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Miordechai,

מוצר מצויין , שישנה בעיה אחת שאני נתקלתי בה: יש לי מחשב MAC G4 ובכל פעם שהכנסתי את המוצר ל שקע ה USB הG4 שלי קפא לחלוטין , בכלנית לא ידעו לענות לי לגבי הבעיה. הפתרון היחיד שאני מצאתי זה להפסיק את הFile Sharing לפני שמחברים את הDiskOnKey

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  6. Started by kindermaN,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=11989 האם הוא תומך עברית? או שלא?

7. Started by tripto,

יש לי עוד בקשה בקשר לmx518 .... אני לא מצליח להשתמש בכפתור שאמור לעבור לי בין חלונות אני הבנתי שאני צרך להתקין תוכנה בשם setpoint מישהו יכול לתת לי בבקשה לינק לתוכנה... תודה...

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by L.I.C,

מה המחיר של מעבד האתלון XP של AMD, ועד לאיזה מהירויות הוא יכול להגיע? מה המחיר הכי נמוך? (תודה...)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Elrond,

יש לי לוח אם 850 גריבלדי מקורי של אינטל. מאז שקיבלתי אותו הפרה-בוט (pre-boot) שלו לוקח המון זמן (לפחות 3 דקות), מה יכולה להיות הבעיה? ??? הפוסט בוט דא"ג לוקח כמה שניות :

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  10. וכתוצאה מכך מכיוון שהאבק מוליך הוא מעביר חשמל סטטי ובגלל זה יש את הרעש הזה..עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לנקות את הספק מהאבק? איך פותחים אותו בלי להסתכן??

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by omfir,

אז ככה: יש לי ג'ויסטייק ישן לפני 3 שנים ופתאום בא לי לשחק איתו רק ש יש לו חיבור ישן של 15 פינים כאלה אז השאלה שלי היא אם אפשר לעשות עם זה מששהו לחתוך את החוטים ולשים כבל USB או פתרון אחר או משהו כי אני מיואש...

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by nice-1,

אהלן אני חדש פה משהו משהו אבל עדיין מותר לשאול בקשר לג'ימפור של לוחות אם איך אני מחשב door volt ואיך אני יודע מתי לחלק ב66 את המהירות של המעבד ומתי לחלק ב100 כדי להתאים לטבלה הזאת (ששכחתי איך קוראים לה) בחברותא דרור :saint:

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by haimamazavs,

שלום אני רוצה לשחק במחק במחשב הבעיה היא שאין גיטרות למחשב במחיר נורמלי השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול לקנות את הגיטרה של guitar hero החדשה (זאת עם הסליידר) לps3 ולחבר אותה למחשב ואם כן אז איך? תודה

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by אושר (:,

שלום רציתי לדעת אם גם אם אני שם בהגדרות אותו לא על מהירות הכי גבוהה(קשה ככה להשתלט ) אז רציתי לדעת אם המדוייקות שלו עדיין תהיה גבוהה ומדוייקת או שזה גם קשור להגדרות שאני שם לעכבר?(מהירות..אייות..) אני מקווה מאוד שלא, כי מהיר מאוד זה קשה לשליטה ואני בטוח לכל אחד תודה[br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 14:38:15 שלום למה לא עונים ? [br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 14:59:52בבקשה תענו נו.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by YoTaMi,

יש לנו מחשב שהוא מלפני 7-8 שנים והוא עובד מצויין .. השאלה אם אני יכול לקנות למחשב הזה כרטיס של 1G 667 וזה יפעל ... לא משנהעל כמה זה יפעל העיקר שהמחשב שלה יעבוד קצת יותר מהר .. זה אפשרי ? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  16. האם הספק שמסופק עם הסקורפיו של RaidMax יסחב: Redeon 9800Pro 256Bit 512 A-Data. 2500 Barton.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by ThE_BesT,

יש ברשותי את הלוח K7T266 PRO2 של MSI השאלה שלי היא מה יקרה אם אני ירצה לקנות GF4 האם יש עדכון שפותרת בעיה זו? והאם הוא יעבוד עם GF3 של GAINWORD אן HERCULES? (שניהם מדגם TI200)?

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by GeForce,

האם המאוורר בספק אמור להפסיק לפעול במצב Stanby? בכל מקרה הוא לא מפסיק לפעול(למרות שהמאוורר של המעבד כן מפסיק לפעול). מה אני יכול לעשות חוץ מלהחליף מאוורר בספק כך שיתחבר ללוח אם?

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  19. Started by swampfrog,

מה אתם אומרים על המארז הזה: antec high perfomance view+1000 amg ובכלל איך antec נחשבים לחברה טובה או לא?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  20. Started by dvirf1,

נכנסתי לאתר של thermaktake ומשם לקישור למארזים בכל מקרה אני רוצה לקנות את המארז הבא: http://www.thermaltake.com/xaserCase/Damier/v5000d.htm והם רושמים שם ומראים תמונות מאוד מעניינות על המארז כולל את התוספות שלו (מאווררים וכו') אבל עם כל התוספות פתאום שמתי לב לבעיה ממש מזערית: איפה יש שם מקום להתקין את הכונן DVD, הצורב הכונן דיסקטים וכד'? תודה מראש ועוד משהו: אתם יכולים בבקשה לפרסם מה המחיר של זה ואיפה אפשר לקנות את זה (עדיף אתר אינטרנט בארץ)..

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  21. אוקיי בואו נתחיל בזה שהלוח שלי כפי שרובכם פה כבר יודעים הוא MSI 925X Neo Platinum עכשיו קניתי מארז:Thermaltake V8000A עכשיו החוטים הנוספים של המארז אין לי מושג איפה לחבר אותם והצורה גם אינה מותאמת ללוח שימו לב לתמונות של הכבלים של המארז: את זה בכלל לא הבאנתי למה זה משמש משהו...אם המארז פתוח...אם תוכלו להסביר תבורכו: וזה הכי חשוב אם אני לא יחבר את זה כלום שווה במארז...: וזה ה-USB הנאמיתי שאני אמור לחבר ללוח: עכשיו לא מסתדר לי כי אלה חיבורים שונים אחד מהשני שימו לב שהחיבור USB של המארז יש לו ארבע חריצים בקו ישר ומה שאני אמור לחבר הם יותר פינים ובנוי בצורה כפולה שכזאת... חיבור מרובע...בקיצור אין שמץ של מושג מה לעשות ואני מתתתת לחבר את הכבלים של המארז אני נואש …

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by elad-k1,

שלום אני רוצה לדעת יש בפנאל הקידמי של המארז אני רוצה להוציא אותו ויש שם 6 קליפסים שאתה לוחץ על שתיהם מלמעלה ומלמטה ואז זה אמור לצאת וזה לא יוצא מה עושים בבקשה

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by domuzy,

אני מקווה שזה הפורום הנכון: יש למישהו מה לומר עם המארז JNC 8668-4JA וספק 500W? האם זה הגיוני וטוב שזה 500W במחיר כזה? זה לAMD מיועד ש=למשחקים ומחשב שלא כבה. מה עושים? לקחת ב170ש"ח?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by elad_jacoby,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=7311 האם המחיר שווה אותו? או שזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=4323 שהוא גם חייהההההה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by Impreza,

יש לי את המארז של קומפיוקייס 6A19 מזיגזג ויש מאחורה איפה שהבורג למטה מדבקת אזהרה כזאת קודם כל: אם אני פותח את המארז יש אחריות עדיין נכון? ואם אני מוציא את המדבקה הזאת גם יש? כי היא מפריעה כשאני פותח את המארז

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים