ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
1) לאיזה מעבד איטל משתווה ה-amd duron 1000?? 2) ואיזה כרטיס מסך יותר טוב asus v7100t 32m או hercules 3d prophet2 geforce2 titanium 64m ddr?
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מדובר בבקר 100ATA ולוח האם הוא 33UDMA ויש לי צורב ימאהה 16*10*40 ו-HD IBM 40GB ATA 100 ובאופן כללי מה משפר כרטיס הפרומיס? תודה
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש דיסק קשיח בנפח של 40G .כמעט כל יום ישנן הודעות בפורום הממליצות או "קוטלות" את כל הדיסקים הקשיחים הנ"ל.מכיוון שזה המבחר שממנו חייבים לרכוש ,אז על מה באמת אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו לארץ גם הגיעו כרטיסי PCI שמכניסים למחשב והם נותנים יציאות USB 2.0 (זה תומך גם בUSB הראשון). בקיצור מה שרציתי לשאול אם הכרטיסים של זה אפשר לחבר אותם רק לחריץ PCI פנוי אם שגם צריך לחבר לכרטיסים האלה (שמוסיפים יציאות USB) איזה חוט קטן מלוח האם. ואם כן, איזה ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: דוד שלי נוסע לחו"ל ואולי הוא יוכל להביא לי משהו. אני מתלבט בין Geforce 3 T500 במקום T200 (למרות שעדיין בכל אתר מחו"ל אני רואה מחיר אחר בהפרשים של 100 דולר) מעבד 1800 במקום 1700 או אולי כדאי משהו אחר ? זה המפרט כרגע AMD ATHLON XP 1700+ מעבד Gigabyte GA-7VTX-H VIA KT266A AMD לוח אם Maxtor 40GB 7200RPM ATA133 הארד דיסק HERCULES - 3D Prophet III - GeForce 3 Titanium 500 כרטיס מסך micron/Mushkin 256 ddr 2100 basic זכרון FLOPPY DRIVE 1.44 כונן דיסקטים Pine 56.6k Rocwell Chip מודם מקלדת GENIUS 98 Microsoft IntelliMouse Optical עכבר Samsung 955DF 19 מסך Actima X 52 סידירום Aopen HF45C - Midi ATX 300W מארז ?
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אז ככה......... לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את האיכס פי........... פתאום אני פותח את הmy computer ונעלם לי הצורב! הביוס מזהה אותו אבל הווינדוס לא גם קודם השתמשתי באיכס פי אבל קודם שידרגתי מ2000 פרו אז צריך עזרה די דחוף תודה בכל מקרה!
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
-
מהם איכויות של היציאת טלויזיה והלכידת וידאו שמגיעות עם הכרטיס ? האם מישהוא יכול לשלוח לי לאי מייל איזה סרטון קצרצר שהוא לכד בעזרת הכרטיס ?<
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
קודם כל אני חייב לציין שהידע שלי בחומרה שואף ל0. קיבלתי את הדברים הבאים: מעבד - Athlon XP 1600 - 1400Mhz OEM SOCKET A - FAN לוח אם - ASUS A7V-266E כרטיס גרפי - ASUS 64MB DDR AGP Nvidia GeForce 3 GTS DELUXE - TV OUT/VIDEO IN - TITANIUM 200 עכשיו.. אין לי מושג מאיפה להתחיל ואיך להרכיב. לשלוח לחנות זו לא אופציה. כל טיפ\מדריך\עצה יתקבל בברכה. תודה!
-
שלום לכולם רוצה לרכוש לוח של אסוס 850 השאלה עם איזה SOCKET ? יש 478 ויש 423
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקנות לוח אם חדש , עכשיו איזה לוח אם יותר יציב, טוב, לא עושה בעיות? מה אתם אומרים? אני ישמח לשמוע המלצות מאנשים שיש להם את הלוחות האלה! תודה, IIIways
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
האם קיימת אפשרות לשלב בין הדריברים שיפעלו ביחד? כי כשמותקן אצלי דריברים של ASUS ואני מתקין דריברים של NVIDIA אז האייקון של ASUS נעלם! האם יש אפשרות לשלב ביניהם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
זה כמו לשים פנטיום 3 (באס 133MHz) עם זכרון RDRAM (באס 800MHz). שום תועלת. הבאס של Athlon XP הוא 266MHz לכן הוא יעבוד מעולה עם זכרונות PC2100 שגם עובדים בבאס הזה, בזכרונות החדשים של PC2700 הזיכרון סתם ישב שם ולא ינצל את עצמו. אז אל תמהרו להציע לאנשים PC 2700 כי זה לא ממש ייתן להם הרבה... תחקו לT-bred או לHammer.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. במחשב המשני שלי יש את הלוח אם הזה: MS-6154VA הלוח הוא של MSI. רציתי להחליף את הכרטיס המסך למחשב הנ"ל במקום הכרטיס הדרעק שמורכב עליו(TNT2) בכרטיס מסך אחר, חשבתי על ה-Geforce 2 TI של הרקולס, הוא נראה לי הכרטיס שהכי מתאים למחשב זה(P3 733), עכשיו השאלה שלי היא, האם יכול להיווצר מצב, שמכל סיבה שהיא הכרטיס לא יתאים ל-AGP בלוח(X2)?
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היום הרכבתי אותו: P4 1.7 GHZ 256 MB SDRAM TNT2 M64 אני בשוק, איזה אנשים מפגרים יש בארץ!!!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם האם למישהו יש מושג מהם תנאי הסף (חומרה) להרצת dvd ללא כרטיס פריסה נפרד כך שאוכל לחבר את המחשב לטלויזיה אוקיי זה נכון שניתן לקנות DVD ודי אבל כל עידכון של פרוטוקול חדש (כדוגמת כנית MP3 וכו') במחשב מדובר בהורדת תוכנה והתקנה ואת המכשיר צריך לזרוק לפח. אני אשמח לקבל תגבות גם לגבי איזה כרטיס קול לקנות (שיתמוך בפרוטוקולים מתקדמים) ואיזה כרטיס מסך יספק אותי עם יציאת SVIDEO. תודה על כל התשובות עד כה.
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הי, אני עומד לקבל מחשב AMD מבוסס KT266A עוד כמה ימים והנה צץ ב-THG המלך החדש של השכונה KT333. הבנתי שעוד אין לוחות שלו כאן, או שטועה? אולי פשוט אבקש מאחי שגר בארה"ב להביא לי אותו בעוד חודשיים ואבטל את העסקה הנוכחית? אנא עוצו עצה.
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אתמול כבר רשמתי הודעה על זה שאני צריך את הלוח של ABit את ה-ST6 מי שמכיר, אבל אין אותו בארץ, אז אני מחפש לוח אם אחר בשביל סלרון (Tualatin) שטוב להמהרה מישהו מכיר או ממליץ על איזה לוח שיש בארץ שעונה על הדרישות שלי, אני יודע שזה קשה למצוא משהו הגון במדינה הזאת אבל שיהיה. נ.ב יש לי היום יום הודלת בן 14, אני מבקש לא להתייחס אלי כמו לילד קטן שלא מבין, כי אם לא הייתי מבין הייתי הולך לחנות ומבקש מחשב מבוסס Pentium 4 וגיפורס 3(מחשב קבר).
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
עכשיו ניראה אם הבחור החוצפן יעיז לשנות לי את הכותרת, מצד שני אין פה ממש נקמה כי עשיתי מה שוא רוצה. בכל מקרה אני מתלבט בין ATP 3 לבין הסידרה החדשה של הרקולס XPS אנא יהודים חביבים, הושיעו.
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול creative sound blaster AUDIGY וראיתי שיש על הכרטיס חיבור לפאנל. לא קניתי את הAUDIGY PLATINUM לכן אין לי פאנל, השאלה אם אפשר לקנות את הפאנל בניפרד? תודה.
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
העברתי H.D שגודלו 60 גיגהצ ממשב אחד לשני MAXTOR 5T060H6 בביוס בכל מחשב הוא זוהה באופן שונה בכל מקרה סיכום שתי המחיצות של הכונן =57 גיגהצ כך הדבר בשני המחשבים כך נראה הדיסק בביוס של בשני המחשבים SIZE CYL HEADS PRE LANDZ SECTOR MODE P-2 61496 7476 255 0 29436 63 LBA AMD 61493 29437 16 0 29437 255 ON מה עושים ?האם בכלל קימת בעיה? תודה