ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד? תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! נתקלתי ב"מבצע" של אל פסק 600W ב-400 ש"ח כולל משלוח , רציתי לדעת אם זה רציני או שזה סתם בדיחה כי 400 ש"ח נראה לי זול מדי... בכל מקרה , הנה הלינק : http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1051607 אני אשמח לשמוע תגובות , תודה !
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מדפסת HP Deskjet D1360. לפני כמה ימים נגמר לי הדיו במחסנית השחורה. קניתי מחסנית שחורה חדשה אבל לא מקורית של HP. כשניסיתי אותה המחשב אמר לי שהמחסנית שגוייה ולא הצלחתי להדפיס למרות שראיתי דיו. הלכתי לחנות שקניתי ממנה את המחסנית והמוכר הראה לי שהמחסנית עובדת על מדפסת אחרת (לא מאותו סוג). קניתי מאותה החנות מחסנית דיו שחורה מקורית של HP וניסיתי אותה וזה עבד בסדר גמור. רציתי לשאול: 1) למה המדפסת שלי עובדת רק עם מחסניות מקוריות של HP (שהן יקרות בדרך כלל)? 2) האם יכול להיות שחברת HP שמה הגנה על המדפסות החדשות שלה כדי שלא יעבדו עם מחסניות לא מקוריות וזאת הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי עכבר של ארגן 520 רגליות הטפלון שלו מואד קטנות ולא איכותיות זה לא ממש נורא אבל ..אם יש אפשרות לקנות מדבקות או פיתרון אחר ? אני זוכר שבעכברים הישנים חיברתי זכוכיות ששברתי מגולות זה היה טס!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה חרטא? שווה?
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
מפרט טכני: בעלת 3.1 מיליון פיקסלים ברזולוציה של 2048x1536 (אינטרפולציית חומרה) רכיב ה-CCD מיוצר ע"י SONY מסך צבעוני אחורי ענק (1.8) לצפייה ודפדוף בתמונות זום דיגיטלי X2 משמשת ל: צילום תמונות, צילום וידאו, וידאו קונפרנס (עינית אינטרנט) המצלמה מתחברת למחשב בחיבור USB חיבור AV לצפייה בטלוויזיה פלאש מובנה פוקוס אוטומטי לדיוק מקסימלי מפתח צמצם F2.8 צילום עצמי 10 שניות, לכידת וידאו 20fps (פורמט AVI) מידות : 116x75x42.5 mm משקל : 120 גרם (ללא סוללות) מצלמה מגיעה עם: חבילת תוכנות לצפייה ועריכת תמונות, 4 סוללות AA, כבל וידאו + כבל USB,תיק מהודר, רצועה, כרטיס זיכרון Compact Flash 16MB(נשלף) לצילום עד 180 תמונות. אז מה אתם חושבים? האם היא שווה 558ש"ח כולל משלוח (מ…
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש עכבר חדש,חוטי בלבד כי אני עובד המון שעות וכבר מרגיש כאבים ביד. (כרגע עובד עם אופטי,חוטי של מיקרוסופט -Optical Intelli Microsoft ) חשבתי על זה של מיקרוסופט- http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=29517 עשיתי חיפוש לגביו ולא מצאתי תשובה- לא הבנתי משהו- ה TILT שיש לצדדים, ניתן לזוז איתו רק באקספלורר או גם בתוכנות אחרות כמו "פוטו שופ" ? תכונה זו דיי חשובה לי אם ותשפיע על רכישה של עכבר זה. חשבתי גם על ה 510. מי מהם נוח יותר ליד ממוצעת? (עבודה רצופת שעות מרובות על המחשב,גרפיקה ועריכת וידאו) האם הכפתורים של ה 510 ניתנים גם לתכנות בפוטו שופ לביצוע פעולות שונות? אשמח לעזרה ממבינים.
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מזה זה שווה אם אין מקלדת ניידת? שישימו עם זה מקלדת ניידית לפחות.........
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. אני לא ממש ''עדכני'' מבחינת ציוד הקפי אז אני החלטתי שאני מתקדם הלאה כי עד עכשיו השתמשתי במקלדת ועכבר של MICROSOFT, והאוזניות שלי הם של הטלפון (LGG3) מה שאני מחפש זה בעצם עכבר עם אחיזה מלאה (PALM GRIP), עכבר לייזר כמובן, אני משחק איתו CSGO, BF, ולפעמים גם LOL אז צריך שהוא יהיה מהיר. ומה שאני מחפש במקלדת זה שתהיה כמה שפחות רועשת (למרות שזה לא ממש משנה כי אני קונה אוזניות שאני מקווה שישתיקו את ''הקליקים'') אבל מצד שני יש לי חדר ליד עם האחים שלי. התקציב שלי לעכבר - עד 500 שקל, חריגה 600 שקל מקלדת- אותו דבר
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תראו בפנים את הכבל usb שלי באמצע הכבל יש בליטה כזאת? זה אומר שהכבל יותר איכותי? יחסית הוא כבל עבה לעומת כבלים חדשים שיש היום ממש ממש דקים http://img137.imageshack.us/img137/1949/14032008nu6.jpg
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה בבית יש לי Surge protector שניקנה ב KSP מליפני שנה ומשהו עכשיו בגדול אמרו לי שזה רק מיצב מתח ברשותי 2 מחשבים אני רוצה UPS מספיק חזק שיחזיק 2 מחשבים ו 2 מסכים 19 17 רגילים שקניתי את הספק שלי HEC 580W ACE אמרו לי שהוא עם מיצב מתח ושאני לא חייב UPS עם זה נכון בקיצור איזה UPS אתם ממליצים לי ועם אני צריך אותו עם הספק HEC 580W ACE ? תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לשלב בין הדריברים שיפעלו ביחד? כי כשמותקן אצלי דריברים של ASUS ואני מתקין דריברים של NVIDIA אז האייקון של ASUS נעלם! האם יש אפשרות לשלב ביניהם?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום , יש לי מפרט מוכן כולל הכל למעט ספק כוח . להלן המפרט הרלוונטי (לצורך התאמת הספק) : מעבד 805D של אינטל ליבה כפולה +מאוורר AV PRO -> יהיה אובקלוק מתון ואולי יותר אם ניתן יהיה . לוח אם GA8I945G-Pro Gigabyte כרטיס מסך X1300PRO 256MB (אין כוונה לשדרג את הכרטיס בעתיד..) דיסק קשיח אחד וצורב DVD * קיבלתי הצעה בחנות לקחת ספק 350W (לא זכור המותג) -> פרטים : 18A על ה-12V ספק 400W (אותו ספק כמו הקודם) -> פרטים : 16A על 12V ועוד 17A על 12V ת'אמת , אני לא מבין כל כך , אבל נראה לי שהשני (400) זה עם 2 ריילים לפי מה שקראתי קצת בתרדים כאן . האם כך ? אז איזה ספק מומלץ יותר כשהמותג זהה ורק ההספק שונה והאם טוביותר רייל אחד או שניים עבור אובקלוק…
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, לפי מה שהבנתי במקלדות שלנו יש יותר חיידקים מאשר באסלה, ושלי באמת מתחילה להשחיר בכל מיני פינות, רציתי לדעת איך מנקים את המקלדת, באילו חומרים אפשר להשתמש? אלכוהול? חומר של סנו? מטליות ניקוי לטוסיק של תינוק =)? והאם כדאי לפתוח אותה ולנקות מבפנים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב, למשל המקלדת הזו של Corsair K95 RGB Platinum XT , עולה עד הבית כולל הכל 640 שקל! בארץ הדגם הישן עולה קרוב ל 1000 שקל, לא יאמן. https://www.amazon.com/Corsair-Platinum-Mechanical-Keyboard-Backlit/dp/B082GR814B אבל כמובן שהיא מגיעה עם מקשי אנגלית בלבד (לא שזה בעיה קריטית), אך בכל זאת יש כאן השקעה. נסיתי לחפש ברשת ללא הצלחה, האם ניתן להזמין CHERRY MX SPEED או חבריהם עם כיתוב בעברית? יש חיה כזאת? תודה !
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
- 4 followers
-
-
http://www.zalman.co.kr/eng/product/Product_Img_Pop.asp?Idx=284 מה אתם אומרים? מוסיף לחווית המשחק?
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני די חדש בעולם הסורקים, חוץ מאלו של המכשירים המשולבים שלא ממש מתאימים לי. הכוונה שלי היא ליצור אלבום דיגיטלי של כל התמונות המשפחתיות שלי. אני מעוניין בסורק טוב שגם יוכל לסרוק סרטי צילום של המצלמות האנלוגיות. אשמח להמלצה טובה מכם.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במילה אחת: מגניב! http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/020319/168/19xte.html
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה עדיף יותר לקנות העכבר הזה: http://skypc.co.il/pl_product~910-000094~19~0.htm או http://skypc.co.il/pl_product~910-000616~19~0.htm אני אצטרך אותו לנוחות במחשב בכללי ובעיקר שיהיה נוח מאוד במשחקים. תודה לעוזרים .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב , העכבר שלי דיי שווק חיים , קראתי את הביקורת כאן על העכבר החדש של רייזר והבנתי שהוא ממש טוב , וככה גם המחיר שלו , אבל קראתי בפורום אחר , של ארה"ב , שכל הדברים האלו שיש לו כלומר 1600dpi , 16bit וכל הנתונים האלו , פשוט לא יהיו משמעותיים . כי כדי לנצל את זה , תריך להוזיז בערך 40 אינץ ל שניה , שאני לא חושב שיש מישהו בעולם שעושה דבר כזה. בכל מקרה , אני צריך שהעכבר יקרא מהר את המשטח , כי אני משחק על רמת סנסטיביטי יחסית נמוכה ולפעמים אני צריך להוזיז את העכבר דיי מהר , אז רצוי שלא יתקע :\ הממ , אני מעדיף עכבר קטן וקל , מאשר עכבר גדול כזה ש "מתלבש" על כל היד... בואו נגיד שמבחינת צורה , הרייזר דיי טוב בשבילי , הרבה יותר מה mx למשל , שהוא כבר נראה לי יותר כבד , וגדול פיזי. ובלי…
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי בעית עומס יתר ב UPS. ה-UPS שלי הוא: GamaTronic SmartCompact 650VA מחשב: לוח אם: GigaByte GA-8I945P - Pro מעבד: פנטיום D דאול קור 2.8 2*1MB כרטיס מסך: GV-NX66L256DP2 של GigaByte מבוסס ציפסט של nVidia 6600LE PCI: כרטיס טלויזיה של פשוט של Lyfe-View. מסך: Samsung SyncMaster 940B 19 אינץ' LCD. עכשיו השאלה היא ככה, המסך שלי שלי תפוס גג 32W ככה שלא נראה לי שהוא הבעיה.. הספק כח שלי הוא יכול להגיע להספק של 450W, אבל הוא לא נראה לי מנצל יותר מ-400 וגם זה לא... הבעיה שלי היא כזאת: כאשר המחשב מתאמץ(התקנת אופיס או אנטי וירוס למשל) אז UPS מדווח על עומס יתר... למה? המסך לא תופס הרבה... והספק כח לא תופס הרבה, או שהוא כן.. האם יעזור לי להחליף לספק כח של 400W שהו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם-הבנתי שבארץ המקלדת והעכבר עולים 800 שח. יש לי אפשרות להשיג אותם מאיביי בלונדון ב 250 שח חדש. הבעייה שכתוב שזה בספרדית,למה הם מתכוונים? שהאותיות על המקלדת בספרדית? לא יהיה לי בעייה להקליד עברית איתה? ומה דעתכם על הסט? האם הוא טוב? ומתאים למשחקים?אני בין היתר משחק הרבה במחשב.תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז ככה.. ברשותי מכשיר הגה עם דוושות חדש והיה רשום על הקופסא שההגה תומך ברטט משום מה הרטט לא עובד או שאולי לא הגדרתי אותו מה עושים!?@
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בדיוק? ראיתי בכמה אתרי חומרה שכרטיסי המסך בהם מחולקים בין כרטיסי מסך PCI לעומת AGP... מה ההבדל? מה היתרונות והחסרונות? ואיזה כרטיס הוא ה RADEON? AGP או PCI?
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-