עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by -Blaze-,

זה הקריטריונים שלי למארז: 1) שיהיה בו חלון (ואני לא מתכוון לעשות אחד בעצמי) 2) שיהיה לו פאנל קדמי שמסתיר את הכונני DVD, כי כרגע יש לי צורב DVD שחור וכונן קומבו לבן, וזה מכוער רצח (שני הכוננים נשארים למחשב החדש) 3) שיהיה מקורר טוב 4) שיעלה 400 שקל, אפשר חריגות. יש חיה כזאת?

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה שאני לא יכול לחבר גם אינטרנט ואת הפקס ביחד איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת כי אני רוצה שיהיה לי גם פקס וגם אינטרנט ביחד ושאני מנתק את הטלפון שמחובר לפקס אז אין לי אינטרנט אשמח לדעת אם קיים פתרון לבעיה הזאת תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by tront,

המקלדת שלי לא עובדת ורציתי לקנות חדשה בסביבות ה100 ש"ח אני חשבתי על זו של Microsoft רק בצבע שחור http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&type=ovr&pcid=9a3df2fa-9966-4e55-b28d-cc6e156ccf1a יש משהו יותר טוב בסביבות ה100 ש"ח?

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  4. עכשיו ניראה אם הבחור החוצפן יעיז לשנות לי את הכותרת, מצד שני אין פה ממש נקמה כי עשיתי מה שוא רוצה. בכל מקרה אני מתלבט בין ATP 3 לבין הסידרה החדשה של הרקולס XPS אנא יהודים חביבים, הושיעו.

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  5. היום קניתי את הRazer Carcharias שלי, ברגע שחיברתי אותם הם עושות רעשים סטטים בלי הפסקה. אני מדבר על רעשים מוזרים דומה לכאלה שהרדיו עושה שעוברים במנהרה (בדגש על דומה). מה לעשות?

6. Started by cganir,

הלו חברים ! מה נשמע ? אשמח לקבל המלצות ותגובות על הכרטיס הבא :Leadtek Geforce4 MX440 64MB DDR/TV-Bulk. האם שווה להשקיע בו 650 שקל ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  7. https://www.buy4less.co.il/productGroupsales.asp?f=1178&p=0

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  8. כדאי בכלל להתקין אותו ? יש סיכוי שהוא ישפר משהו בביצועים? או שאם הכל עובד לי בסדר אז לא כדאי להתקין אותו סתם ?

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by johnwoo,

אני מעוניין בעכבר רב תכליתי. השימושים העיקריים שלי הם משחקים, ואינטרנט. גם בת זוגתי משתמשת במחשב והייעודים שלה הם בעיקר מסמכים של וורד. יש עכבר טוב שיתאים לשימושים שלנו, בתקציב שפוי?

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by FatherBoard,

טוף, זאת בעיה קצת מוזרה... חבר שלי קנה מארז חדש (סתם איזה קבר...) ונתן לחנות להרכיב לו את כל החלקים בפנים. עבר חודש, והוא החליט לקנות הרדיסק חדש... הוא קנה את ההרדיסק ובא להרכיב אותו... אבל מה? אין דרך לפתוח את המארז :-\ הוא הרים אליי טלפון לחוץ\עצבני\מיואש וקרא לי לבוא לעזור לו לפענח איך פותחים את המארז. אני הולך אליו, ורואה את הדבר הכי מוזר שראיתי כבר הרבה זמן... במקום שמאחורה יהיו ברגים רגילים, אז אין שם כלום! אין אפילו את הקטע הזה ברוחב של ס"מ שהברגים יושבים בו. הדלת שטוחה לגמרי... מה לא ניסינו? ניסינו למשוך, לדחוף, להרים, להזיז, ניסינו עם מברג, עם פלייר ועוד... שום דבר לא עזר! המארז לא נפתח! מישהו מכיר את זה? מישהו יודע מה צריך לעשות? ???

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין להשתדרג מהעכבר הג'נרי שלי ולעבור לשחק בעכבר יותר רציני. קראתי את כל הדיונים על עכברים כאלה מהשנה האחרונה ולא הצלחתי להגיע למסקנה מבוססת. הבנתי שאין אופציה של עכבר אלחוטי עם ביצועים טובים, אז וויתרתי על הרעיון. המועמדים כרגע הם: LogiTech MX518 LogiTech G5 Laser Mouse Razer DeathAdder הלוג'יטקים עולים כ200 ש"ח על פי זאפ, והRAZER עולה כ240. השאלה היא האם הRAZER שווה את האקסטרה 40 ש"ח. ומה עדיף בין הG5 ל MX518 בהתחשב בזה שהם עולים כמעט אותו המחיר. בנוסף, הבנתי שיש את כל הנושא של פד לעכבר. כרגע אני לא משתמש בפאד משום סוג, עד כמה זה חשוב לרכוש אחד איכותי? QCK? כיוון שזה עוד כ50 ש"ח. אני משחק לרוב בCOD4 ברשת. אשמח לשמוע כמה שיותר פרטים והסברים כדי שאבין. תודה …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  12. פעם, לפני שנים רבות כשברא אלוהים את הDDR ביום השמיני, הייתה פיסת חומרה חביבה בשם DDR pc 1600... לאחר שנים רבות של שינת עידנים בקרבי האדמה לצד הטיטנים התעוררתי. והחלטתי החלטה שזעזעה אפילו אותי, החלטתי להחליף לוח אם. כמובן קניתי פיסת חומרה איכותית (ASUS A7V KT266E) ,לאחר הרכישה הבנתי שהכנסתי את עצמי למצב לא נעים: אשר בו יש לי לוח אם חדש מעבד דורון 800 עם 200 מגה הרץ FSB ועקב היעלמות הpc1600(או שלא)... נשארתי בחוסר ידיעה מוחלט עם זכרון PC2100 יעבוד עם מעבדי החביב(אשר ימות באביב) ולוח האם החדש אך חסר שימוש עקב חוסר התאמה אפשרי בזכרון והיכחדות זכרונות DDR 200 MHZ ... לכן אסכם זאת בקצרה: האם מעבד דורון(200 FSB) יעבוד עם זכרון DDR 266? נ.ב:"All your base

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by Dragongk,

יש לי ספק Antec Truepower 2 480W עם שני ריילים של 12V כל אחד 18A האם הכרטיס XFX GeForce 7900 GT XXX שדורש 20A על הרייל של ה12V יפעל כמו שצריך ? בלי בעיות ואולי עם OC ?

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by ras81,

שלום הנה מספק תמונות של המארז שלי. הבעיה היא כמו שאתם רואים היא שיש מלא חוטים ולמרות שאני מנסה לקבץ אותם ולהסתיק אותם זה לא עוזר. בסביבת הלוח אם אין כמעט אבל בשאר המארז יש הרבה (חלק גדול מהם הוא של המאווררים (שיש הרבה במארז שלי) יש מה לעשות? יש למישהו איזה שיטה שבעזרתה הוא הצליח להגיע לתוצאות יותר טובות או שאין מה לעשות? תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by y_i_c,

יש לאח שלי מחשב AMD XP 1700 עם לוח של Gigabyte GA-7VTXE עכשיו יש בעיה מוזרה!!! מדי פעם כשמדליקים את המחשב מתקבלת הודעה שיש בעיה ב Dual Bios שביוס אחד לא תואם לשני!! או שמופיע שיש בעיה מ NVM ואז כל הנתונים בביוס מתאפסים! וצריך להגדיר מחדש!!!! אם אני עושה RESET לא עוזר! אני צריך לכבות את המחשב לחכות מס' שניות ולהדליק שוב! ורק אז אני יכול לעשות משהו בנידון! אני חושד כמובן שהבעיה בלוח (הלוח חדש מלפני שבוע) . אבל לפני שאני מפרק ושולח אותו לאזטק שיחליפו לי אותו! האם מישהו פה נתקל בבעיה פעם. או שיש לו רעיון???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. השאלה בנושא. מיועד להורים שלי למשרד ביתי,אך שימוש לא אינטנסיבי במיוחד. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Wolfboy,

מישהו יכול להמליץ לי על שלט+עינית אינפרא-אדום שניתן לקנות בארץ (בחנות וירטואלית עדיף)? אני משתמש המון במחשב לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים ובסרטי DVD ואני מאוד זקוק לשלט שיכול לשלוט מרחוק בתכונות של התוכנות שמריצות את הדברים האלה (במיוחד Winamp, PowerDVD, Windows Media Player). מצאתי באינטרנט את הדגם הבא http://sun818.home.mindspring.com/html/ir_remote.htm מישהו יודע אם הוא טוב ואיפה אפשר להשיג אותו בארץ? גם המלצה על שלטים דומים תתקבל בברכה. תודה.

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  18. שבת שלום, הייתי רוצה המלצה לעכבר ומקלדת. מהמקלדת אין דרישות מיוחדות, רק שתיהיה נוחה בעיקר. לגבי העכבר- אני לרוב משחק משחקי FPS. האם יש משהו טוב שעונה לדרישה זו? תודה רבה, חיימון.

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by IDan2013,

שלום! אשמח לקבל המלצה למדפסת, סורק ופקס אם יהיה לא יזיק אבל שלא יפגע באיכות של המדפסת והסורק. עד 400 שקל בערך, שתהיה טובה וחסכונית בדיו, כמובן שהדיו שלה לא יעלה יקר. עכשיו אשמח לקבל המלצה למקלדת ועכבר עד 120 שקל ביחד לשניהם, הייעוד בתכלס זה לגיימינג ולשימוש יום יומי אז אם יש מבצע באנדל על שניהם אשמח לשמוע. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ThE_BesT,

1) לאיזה מעבד איטל משתווה ה-amd duron 1000?? 2) ואיזה כרטיס מסך יותר טוב asus v7100t 32m או hercules 3d prophet2 geforce2 titanium 64m ddr?

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  21. Started by BIR,

שלום וערב טוב פורום חומרה :ם לאחר שכבר נימאס לי במשחקי מירוצים כמו RACE,NFS,GTR לילחוץ חץ למעלה למטה ולצד אני רוצה ליקנות הגה למחשב :] שיהיה הגה הכי טוב שיכול להיות אני ישקיע את כול הכסף שלי P: רק שיתן ביצועים ותמורה בהתאם כן.? שלא יהיה במחיר מופרז של 1000 וכו' כי אני לא מאמין שהגה יכול לעבור את ה500 שקל שיהיה הגה טוב שאני יהנה ממנו כמו שצריך. בתודה מראש אור.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מה דעתכם על המארז הזה של AEROCOOL ? האם הוא משתלם למחירו? לינק - http://newprice.shopy.co.il/products/41645 רשום שיש לו מאוורר אחד של 14 ס"מ ואחד של 25 ס"מ , לא ראיתי שום דבר דומה לזה. האם זה הגיוני בכלל?

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  23. אני מעוניין לקבל חוות דעת מכאלה שיש להם את העכבר לגבי הטעינה שלו...כל כמה זמן אתה מטעינים ומה השימוש שאתם עושים בו? במקרה שלי זה ממש מפריע. אני עושה שימוש אינטנסיבי בעכבר (בממוצע כ10 שעות ביום) ואני נדרש להטעין אותו כל יומיים, וזה גם במקרה הטוב. גם אצלכם הסוללה מתרוקנת כ"כ מהר? האם זה מצב תקין? מה אפשר לעשות חוץ מלהפחית בשימוש?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by generalA,

אני בעל מצוקת USB במחשב. אני חייב מפצל בשביל לפתור הבעיה. מפצלים עם מקור מתח \ זרם חיצוני לא ממש נמצאים בחנויות המובחרות. לכן מצאתי מפצלים רגילים בחנויות כגון KSP וכו'. כמו כן מצאתי כרטיסי PCI אשר נותנים USB. השאלות: 1) לאילו ציודי קצה ניתן לחבר את הUSB המתקבל ע"י המפצל ולאילו צריך מפצל עם מקור כח חיצוני? 2) האם כרטיס PCI שנותן לי USB-ים נוספים הינו כמו מפצל עם מקור כח חיצוני? תודה אנשים !

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by avivi85,

אבא שלי קנה לי בהפתעה טלוויזה לחדר: Samsung LA32A330 32 אינץ הטלוויזה עוד לא אצלי..ואולי אפשר לבטל בגלל שראיתי בתגובות בZAP על הטלוויזה שכתוב שאם אין לך ממיר של YES HD או HOT HD אז צריך לחבר בכבל RCA מה שמוריד את איכות השידור באופן משמעותי..והקטע הוא..שאין לי ממיר HD..יש לי ממיר רגיל..אז מישהו יכול להגיד לי אולי אם זה לא נכון וזה לא קשור..כי אם כן אז אין לי למה לקנות טטלוויזה הזאת..

• 8 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.