ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
ראיתי באתר של CHIEFTEC מארז שקוראים לו MATRIX. שנקרא שם חדש, למרות שהוא שם כבר הרבה זמן. יגיע? לכאן?
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למדפסת טובה ואמינה משולבת עם פקס בתקציב 600-700, חשבתי על ה5610 - אך שמעתי על דרייברים בעייתיים.
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3646
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני שואל את זה כי בחורף תמיד קר לי ביד ימין (היד שעובדת עם העכבר) ויד שמאל חמה ובקיץ זה ההפך .אני משאר שאיזו חברה כבר חשבה /תחשוב על זה וזה יהיה נחמד מאוד.
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לבית, להדפסת עבודות, קורות חיים, לשימוש ביתי בעיקרון, איזו מדפסת כדאי לי לקנות, התקציב הוא עד 600 שקל, תודה לכולם =]
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למקלדת ועכבר לGAMING אין לי בעיה שזה יהיה עכבר ומקלדת בנפרד או בסט או חוטי או אל חוטי מחפש משהו טוב בבקשה המלצות תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז הם הגיעו, מצוידים בXP Tablet Edition ובמפרטים דיי מפוצצים, נראים לא רע. האם באמת מחשבים אלו הם העתיד? אילו שימושים אפשר למצוא לזה? אולי אנחנו בעצם נתקלים בפאלם פיילוט לסופר סופר סופר עשירים (כרגע לא ראיתי בארץ אחד זול יותר מ 12579)? אשמח לשמוע את מה שאתם חושבים על המוצר שבנתיים נראה די מעורר הדים בעולם והתקבל כאן במעין מקלחת קרה.
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
טוב אז הסיפור הוא כזה: לפני מספר שנים(ליתר דיוק שסימולטור של מייקרוסופט FLIGHET SIMULATOR או בקיצור MSFS(אתם חייבים להודות שבעיברית זה נשמע נחמד ;D)) חבר שלי חשף אותי לנפלאות הFS (ויש לציין כי באמת הסימולטור המדובר התקדם רבות מאז...) אמרתי שאני חייב ג'ויסטיק טוב ונחמד ובזמנו קניתי את הCH F16 COMBATSTICK שהיה אז אחד הג'ויסטיקים המדהימים ביותר שראיתי (מבחינת העיצוב והנדסת האנוש) הקיצר הוא כבר התחיל לעשות לי בעיות והחלטתי לרכוש סטיק חדש, מכיוון שנחשפתי לג'ויסטיק מאוד דומה (לג'ויסטיק שבביקורת) של לוגיטק(כזה רק ללא הFF) אמרתי שזה מה שאני הולך לקנות. למרבה המזל ראיתי איזה פרסום של אופיס דיפו והיה ג'יסטיק כזה של LOGITECH בגרסת הFF במחיר נחמד והחלטתי שאני הולך על זה! אז קניתי! ו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין מאוד במארז הזה, ואני גם יקנה אותו שהוא יגיע. הזמן המשוער הוא בערך שיגיע הקונרו, ובדיוק בזמן הזה אני יקנה 930D. (אחרי ירידת מחיר) מה שאני רוצה לשאול אתכם, זה איזה ספק כח אני יכול לשים שם שיסתדר עם המערכת. מעבד כמו שאמרתי 930D BIG TYPHOON 2x1024 זכרון DDR2 לוח אם של אסוס p5ld2 כרטיס מסך לא רציני במיוחד, X1600PRO GE או לחילופים 7300GT של INNO3D עם 256MB DDR3. (שהיה בביקורת אני מקווה שהוא יגיע) 2 דיסקים קשיחים, אחד WD RAPTOR 10K 36GB ובנוסף 160GB לא יודע עדיין איזה, זאת אומרת שאני צריך שלספק יהיו 2 חיבורי SATA(!). 2 מאווררים במארז. הבעיה היא בתקציב, עד 290 שקל. אז ראיתי כמה אפשרויות שנראות לי מספקות: 1. ספק כח 430W של COOLERMASTER (אמור …
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אז ככה: דוד שלי נוסע לחו"ל ואולי הוא יוכל להביא לי משהו. אני מתלבט בין Geforce 3 T500 במקום T200 (למרות שעדיין בכל אתר מחו"ל אני רואה מחיר אחר בהפרשים של 100 דולר) מעבד 1800 במקום 1700 או אולי כדאי משהו אחר ? זה המפרט כרגע AMD ATHLON XP 1700+ מעבד Gigabyte GA-7VTX-H VIA KT266A AMD לוח אם Maxtor 40GB 7200RPM ATA133 הארד דיסק HERCULES - 3D Prophet III - GeForce 3 Titanium 500 כרטיס מסך micron/Mushkin 256 ddr 2100 basic זכרון FLOPPY DRIVE 1.44 כונן דיסקטים Pine 56.6k Rocwell Chip מודם מקלדת GENIUS 98 Microsoft IntelliMouse Optical עכבר Samsung 955DF 19 מסך Actima X 52 סידירום Aopen HF45C - Midi ATX 300W מארז ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות תיק (גב בלבד - לא כתף) חדש למחשב נייד (מסך 14) התקציב כ200 ש"ח. מי יכול להמליץ על יצרן דגם עדיפים.... הדגש על : הגנה על הנייד, עמידות לאורך זמן, נוחות ועיצוב...
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
החנות שממנה רכשתי את המחשב שלי מספקת לי ספק של אנטקW 480 איני יודע איזה דגם לבחור מהרשימה המצורפת ומה ההבדל בינהם האם צריך ספק גדול יותר לפי המפרט המצורף כמובן שזה בתוספת תשלום. אין לי אפשרות לבחור בחברה אחרת אלא רק ANTEC. ANTEC PSU 480W NEOPOWER A.PFC, PCI-E, 24-pin, SATA, Antec TruePower II 480Watt Antec NEOPOWER 480W +120mm(silent)+SATA+24pin+pc ANTEC PSU 480W TRUE BLUE PSU480B PSU480B ANTEC Power Supplies TP-II 480 Blue 480 Watt ATX12V v2.0 PSU להלן מיפרט המחשב שרכשתי. מארז: Gigabyte 3D AURORA - GZ-FSCA1-ANS- Silver לוח אם: ASUS P5WD2-E PREMIUM מעבד :intel Pentium D דגם 960D כרטיס זיכרון: שתי כרטיסים Kingston KVR667D2N5/1G COOLER : זלמן 9500 כרטיס Geforce PX7900…
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה במציאת מצלמה דיגיטלית בסכום שלא עולה על 1700-1800 ש"ח! הדרישות הם: מבית טוב (כמו Olympus, Sony, Canon וכו' רק לא HP!). רזולוציה: לא להגזים אבל לפחות 3 מגה פיקסל. זום אופטי: X5 עדיף. אם לא אז נסתפק במינימום של X3. חוץ מזה שתהיה אמינה, תמונות חדות ונקיות. אין צורך באפשרות להקלטה של סרטים/סרטים עם סאונד. שתהיה יציבה (שהצילום ירעד). תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מבקש המלצה לעכבר אלחוטי טוב ולא יקר לשימוש במחשב הנייד שלי. עדיף אחד שלא מצריך סוללה אבל אם אין ברירה אז אין בעיה עם זה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני צריך מקלדת ועכבר בגלל ששלי עושים לי קצת בעיות קליטה אז בבקשה תעזרו לי בנושא.. אני צריך שבמקלדת והעכבר יהיה טווח קליטה טוב כי אני יושב איזה 4 מטר מהמחשב (HTPC) וזה בערך מה שחשוב לי אני מקווה לשמוע הצעות טובות... התקציב הוא עד 400 בערך.... תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אמרו לי שמחליפים מדפסת כל שנה כי הדיו נגמר ואין הגיון לקנות דיו חלופי ולכן קונים כבר מדפסת חדשה שמגיעה עם דיו מקורי. אני סטודנט וצריך מדפסת רגילה, פשוטה ושתספיק לזמן רב ככל האפשר. לא חשוב לי כ"כ צבעונית. חשוב לי (לפחות בקנייה הראשונה שלי עכשיו) שיהיה גם סורק ושלא יסרוק ע"י משיכת הדף (כי שמעתי שלפעמים המנגנון הזה נהרס ואז לא ניתן להשתמש גם בסורק וגם במדפסת. כך שאם המדפסת תהרס לפחות אוכל להשתמש בסורק, וכך לקנות מדפסת פשוטה וזולה בפעם הבאה). דבר נוסף שאני מעדיף (אך לא חובה) שתהיה אופציה לפקס.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
TAGAN TG420-U02 iXeye 420Watt יחזיק את המערכת שלי+ 7 מאווררים נוספים, פאן פאס, ואולי עוד דבר או שניים?
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אז ככה......... לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את האיכס פי........... פתאום אני פותח את הmy computer ונעלם לי הצורב! הביוס מזהה אותו אבל הווינדוס לא גם קודם השתמשתי באיכס פי אבל קודם שידרגתי מ2000 פרו אז צריך עזרה די דחוף תודה בכל מקרה!
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
^ האם יש מכונה משולבת שטובה יותר עד 1000 ש"ח? שאלה בקשר לפקס : צריך קו מיוחד מעבר לקו הטלפון הרגיל, או שהקו הרגיל יספיק לפעילות מלאה של הפקס? מרפרוף יצא לי לראות ש HP L7580 חסכונית בצורה מחשידה. השאלה היא האם היא כוללת פקס אוטומטי (כמו ב6313) או עצמאי. מה גם שהיא פי 2 בגודל והיא מיועדת לבית פרטי. אך אם השיפור שלה בחסכון מתבטא בצורה כ"כ חיובית אז אקח גם אותה ברצינות. השאלה המרכזית היא כמה אג' עולה דף שחור ודף צבע בשתיהן. תודה ענקית, אני ממש לפני קניה. רק צריך עזרה. .swg
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר שני ג'ויסטיקים דרך שני כרטיסי קול שונים וגם לדאוג שהם יפעלו באותו זמן?? עוד משהו: יש מתאם בין חיבור MIDI לUSB?? (בשביל ג'ויסטיק כמובן)
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מארז וספק טובים. ראיתי בנעה מספר מארזים בסביבות המחיר של ה 600 שח RAIDMAX RAIDMAX NINJA BLACK 400W RAIDMAX X1 400W Supertalennt Armor Deluxe Gaming Case 480W Black ARCTIC COOLING Silentium T2 ARCTIC COOLING Silentium T4 מי מבין המארזים הללו טוב יותר ? איך אני אדע שהספק טוב? תודה רבה לכל מי שעוזר!!
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
התקלקל לי העכבר לאחרונה (גלגלת שבקה חיים, ולמרות שתיקנתי אותה היא פועלת לא טוב) אז החלטתי להתחדש בעכבר מבחינת עכברים חוטיים אז ראיתי שיש MX518 או G5 וכמה עכברים של Razor. אבל חשבתי להשתדרג לאפשרות אלחוטית ובזה אני לא כל כך מבין... אז מחפש עכבר RF או BT. מה שחשוב זה דיוק (פוטושופ), קצת למשחקים וכמובן נוחות (יש לי עכבר BT 5000 של מיקרוסופט ובשימוש ממושך היד מתעייפת ממנו כי הוא קטן). אין לי דרישות מיוחדות לעכבר, משתמש רק ב-2 כפתורים והגלגלת, ומעדיף לא להתעסק עם כל מני שטויות של משקולות וכפתורי האצה... באלה התעניינתי שתראו את הכיוון שלי: עכבר RF (נראה בגודל סביר, אבל צריך לבדוק אם הוא באמת לא קטן אחרת אין מצב...) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696907 עכבר B…
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 ומה ההבדל בין זה לבין זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
איך הרמקולים האלה klipsch ProMedia 4.1? שווים את ה300 דולר??? איזה עוד דגמים של אלטק יש באותה עוצמה/איכות/מחיר של ADA890 ??? (נגמר הADA890 בכל החנויות) . אודה לתשובה מהירה כי ביום שני אני טס חזרה לארץ.... נ.ב. קניתי גם את ה Audigy MP3.....
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-