עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by er0101,

רכשתי את הנ"ל למחשב המשני בבית. רציתי משהו פשוט בערך ב200 ש"ח וזה היחידי לדעתי שקיים anyways, להלן התרשומתי לאחר מס' שעות: המקלט קצת גדול אבל די אלגנטי (מוזר שהוא אליפטי, עדיף עגול לדעתי) תדר 27mhz- מהסוג הישן אבל זה RF אז אין לי בעיה. מה גם שאני נמצא קרוב למקלט. ניסיתי להתרחק עם המקלדת כמה מטרים והוא לא איבד קשר. hotkeys ומקשי מולטימדיה זה ה-דבר, לא ידעתי עד שלא התנסתי. הדברים הקטנים שעושים את ההבדל הגדול. מקשים רכים במקלדת, פשוט מצוין. סט איכותי למרות המחיר. עמיד במעט נוזלים, יפה מאד. אחותי תבדוק את זה כמו שאני מכיר אותה העכבר מאד דומה לintellimouse optical הסטנדרטי, טיפה קטן יותר. black is beautiful... מקשי F לא מגיבים בboot של המחשב. הייתי צריך safe mode ל…

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by DimaX,

היי! אז קיבלתי את העכבר A4Tech X-750F מ"יאללה דיל"... הייתי אמור לקבל אותו לפני 5 ימים אבל היו בדואר טעויות והם טעו במשהו ולכן קיבלתי רק הודעה שניה.. הגודל של העכבר, בניגוד למה ששמעתי שאומרים, הוא רגיל למדיי.. טיפטיפה קטן יותר מהעכבר האופטי הרגיל של MS. הוא יפה ואת זה ניתן לראות בתמונות. הוא נוח בצורה שונה מהעכבר האופטי הרגיל של מייקרוסופט שהיה לי קודם לכן. החומרים שמהם הוא עשוי מרגישים קצת "מצועצעים" ביד ולוקח זמן להתרגל אליהם ואליו. הצורה שלו רגילה. לדעתי, כפתורי האגודל(קדימה ואחורה בדפדפן) חסרי שימוש מכיוון שבדפדפן שלי(אוונט ברווסר) אם לוחצים על המקש הימני והשמאלי ברצף במהירות זה מעביר דפים(תלוי בסדר הלחיצות) ואני כבר רגיל לזה. כנראה שאפשר לשנות את התפקוד של כפתורי…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by PsyDream,

שמעו אני מתכנן לקנות מחשב ורציתי לדעת עם המארז הזה שבא עם הספק: raidmax scorpio 868 deluxe silver midi tower 400W case יחזיק טוב עם מעבד קונרו וכרטיסי מסך ג'יפורס 7600 gt (או אולי קצת יותר)????

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  4. לרוב אני משחק בלילה, לכן אני צריך להתמצאות בכפתורים בחושך. חשבתי על מקלדת מלאה או חלקית עם תאורה אחורית. לא צריך עברית. רצוי שתהיה אפשרות להחליש(מלבד לכבות לגמרי) את התאורה או שהיא פשוט לא תסנוור בחושך. אני לא לגיימר כבד ולא משחק ברשת. לכן כל מיני פ'יצרים של מאקרו וכו' פחות חשובים לי. תקציב נגיד עד 350 ש"ח. הסתכלתי באינטרנט על מספר דגמים: ‏Microsoft SideWinder X4 Logitech Gaming Keyboard G110 Razer Nostromo Expert Gaming Keypad כמות הכפתורים ב Razer Nostromo לא יגבילו אותי במשחקים? למי שיש\היה ניסיון עם מקלדות בעלות תאורה אחורית אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד עליהן. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=zboard תודה

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by dante123,

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול... האם יש כבל שמחבר בין שני כוננים?למשל, אם אני רוצה להעביר מידע מהכונן שיש לי במחשב (אחרי שאני יוציא אותו) למחשב חדש. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by pergola,

מישהו יודע מתי המארז Aurora 570 אמור להגיע לארץ?? וכמה הוא אמור להעלות..?? ( לא משמועות אם יש לו הוכחה או משהו והוא בטוח או שאל בחנות מסויימת.. )

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by SV123,

שלום, אני מחפש מדפסת all in one (פקס פחות קריטי) זולה וטובה. על איזו מדפסת אתם ממליצים?

9. כן. אם יש נחשול מתח והספק מעפן יש סכנה שעוד רכיבים ילקחו עם הספק לשאול.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yuval_cohen,

השבוע נכנסתי לפנדה פתאום אני רואה שהם הביאו עכברים חדשים... אחד העכברים דומה במידה מפתיעה לMX700 החיקוי הMX700 עריכת המודר: לאור בקשת הקהל, גם הכותרת צונזרה.

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by Dj_Gal,

שלום, הזמנתי מחשב לא מזמן מפנדה (יש לי עוד זמן לשינויים) ויש לי ספקות לגבי הספק לקחתי בהתחלה HEC 475DVD WATT PSU שעולה 383 ש'ח שהוא חמוד ... לא מזמן אמרו לי שהספק לא ממש יציב לOC ואמרו לי לקחת Antec .. טוב הסתכלתי על המחירים הכל יקר כמובן ..עכשיו יש לי התלבטות בין Antec 350 Watt יש לו 2 מאוררים כחולים משהו יפה שזה מצויין למוד שלי (חלון למעלה) שיהיה בעתיד הוא עולה 433 ש'ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=2767 לבין Antec TruePower 380 Watt שאמרו לי שהוא מצויין ושקט ויציב לOC והוא עולה 508 ש'ח אני לא יודע איזה ספק לקחת שיתאים למפרט הזה MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4A GHZ 400MHZ 478PIN 51…

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  12. Started by KroydKrenson,

אני רוצה להוציא בין 200 ל300, אבל אם אפשר לחסוך אז לנסות. מתלבט בין ה G5 ל MX518. עכברי לייזר יותר טובים מעכברים אופטיים? ואם כן, כמה זה מורגש?

13. שלום, אני מחפש מצלמת רשת שקולטת את החדר בצורה רחבה יותר. אולי מורכבת ממספר מצלמות. אם מצלמה רגילה קולטת את האור כמתואר בציור א': אני מחפש משהו רחב יותר, נניח כמו בציור ב': תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by Holography,

היי, יש את שני הספקים שksp משווקים תחת שמם: ?KSP 400W PFC? ?KSP 500W ActivePFC? אם למשהו יש ניסיון איתם שיתן לי את דעתו. תודה. אגב,זה המפרט שאחד מהם אמור להכנס אליו Athlon 64 3000+ Epox 8KDA3J S A-DATA 512 6800NU\MSI 9800Pro CDRW+DVDROM Samsung SATA 80Gb Tt Xaser Lanfire midi

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  15. שלום, מחפש עכבר אלחוטי שיתחבר למחשב נייד (TOSHIBA L 500 ) בעלות של 300-400 שקל. בעדיפות לעכברים עם משדר שניכנס לעכבר עצמו או כל דבר אחר נוח לתפעול . תקציב , 300 עד 400 שקלים. אשמח לכול המלצה. תודה מראש , דרור.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מעניין אותי אחרי מה אנשם רודפים

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by hlv,

קודם כל אני חייב לציין שהידע שלי בחומרה שואף ל0. קיבלתי את הדברים הבאים: מעבד - Athlon XP 1600 - 1400Mhz OEM SOCKET A - FAN לוח אם - ASUS A7V-266E כרטיס גרפי - ASUS 64MB DDR AGP Nvidia GeForce 3 GTS DELUXE - TV OUT/VIDEO IN - TITANIUM 200 עכשיו.. אין לי מושג מאיפה להתחיל ואיך להרכיב. לשלוח לחנות זו לא אופציה. כל טיפ\מדריך\עצה יתקבל בברכה. תודה!

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  18. הלחצני קדימה ואחורה הפוכים ממה שהיה לי בעכבר הקודם וזה גם לא נוח מבחינה הגיונית. האם אפשר להגדיר שלחצן קדימה ישתנה ויהיה אחורה?מדובר בעכבר ג'יגבייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2896#sp

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ^שאלה בכותרת^ ועוד משהו קטן.. כדאי להוסיף עוד 50 שקלים מעבר לתקציב בשביל Razer DeathAdder?

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  20. Started by Regev,

מה יעבוד יותר טוב עם פנטיום 4: VIKING RDRAM 256MB PC-800 או Mushkin DDR 256MB PC-333

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by x-dream,

האם מארז P3 יתאים ל-AMD DORUN 1200 והאם הוא יתאים לAMD XP ושאלה נוספת יש אפשרות לחבר ספק AT ללוח ATX תודה

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by mhnuemhnue,

שלום, כאשר אני מנסה לשלוח לאבא שלי פקס צבעוני, זה שולח לו את זה בשחור לבן ובLCD הירוק רשום No Color Fax - Page sent in Black and White. המוצר הוא HP Officejet J6300, לאבא שלי יש פקס שכן מקבל פקסים צבעוניים. עשיתי את השליחה תחת Error Correction Mode כפי שאמרו בHP.

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  23. Started by lior47,

שלום לכולם! אני משתמש כרגע בעכבר DeathAdder של RAZER והוא מתחיל לזייף לי לאחר כמעט שנה וחצי.. חשבתי לקנות או את ה-DeathAdder החדש של 2013 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10034 או את ה- Lachesis http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8381 יש איזו סיבה קריטית להוציא עוד כמעט 100 שקל על ה- DEATHADDER החדש או שהשני גם מוצלח? יש לכם המלצה לעכבר מסוים שטוב יותר משניהם וקרוב במחיר? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dennis14,

מה דעתכם על העכבר הזה? האם הוא משתלם למחירו? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=793&scat=201&tcat=30 אם מישהו קרא ביקורת/סקירה עליו שיביא לינק אליה.

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  25. יש לי זיכרון נייד ואני לא יודע איפה להשיג חוט חזק ודק מספיק שיעבור דרך אוזנית של זיכרון נייד שאוכל לתפוס על צרור מפתחות. זה הזיכרון: מישהו יודע?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.