עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Vatos-Locos,

היה לי את ה-F של FUNC משהו כמו שנתיים והוא נראה\הרגיש בדיוק כמו ביום הראשון עד שבטעות הרסתי אותו. עכשיו אני רואה שהפסיקו לייבא אותו, אז חשבתי אולי ללכת על הפדים של RAZER וה-GOLIATHUS נראה פשוט ולא מוצעצע (שונא פדים צבעוניים). האם אני עולה או יורד ברמה? האם יש פד אחר שמומלץ באותו טווח המחיר של ה-GOLIATHUS ? אני לא גיימר ולא עורך גראפי, ככה שאני לא רואה סיבה ללכת על פד יקר מידי. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. השאלה שלי מאוד פשוטה, אני יודע שכל אלו עם בעקרון עכברי גיימינג אבל לפי כל התגובות הם גם מאוד נוחים השאלה שלי היא אם הם מתאימים גם לשימוש יומיומי... השימוש שלי הוא בעיקר גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ וקצת משחקים... אתם חושבים שהעכברים האלו מתאימים לי? הם נוחים לשימוש ממושך? ובאותה נשימה, מה אתם חושבים עדיף מכל אלו? אני נוטה לGENIOUS בעיקר בגלל המחיר והעיצוב, הG5 קצת יקר לי והMX518 נשמע מעולה אבל מכוער ברמות וגם טיפה יקר. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  3. שלום, אני מחפש לקנות מדפסת וניתנה לי את האפשרות לבחור בין מוצר קומבו שהוא פקס, סורק ומדפסת דיו צבעונית או מדפסת לייזר במחיר של 500-600 ש''ח אני נוטה למדפסת הלייזר כי אף פעם לא הייתה לי אחת כזאת ובגלל שאין לי צורך בפקס ובסורק, ונראה לי שעם מדפסת לייזר אחסוך יותר בדיו, אז האם יש מדפסת לייזר שכדאי לקנות בטווח המחירים הנ''ל? תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Triple-z,

אני מתעניין בסט אלחוטי זול ואיכותי (עד 200 ש"ח) וחייב שיהיה 2.4GHZ אשר עובד הרבה יותר טוב מהדור הישן 27MHZ כרגע יש לי עכבר לוג'יטק אלחוטי ישן שלא מתפקד משהו, ומקלדת חוטית רגילה הסטים המועמדים אחרי בדיקה ברשת הם: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1KJ409249A http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZkm7500 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726359 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDTEAC2.4MHZCOMBO מישהו מכיר/ראה/ניסה את אחד מהם? או ביקורות בעניין? הייתי מעדיף כמובן בכמה שפחות כסף והכי איכותי (הסטים הפשוטים של לוג'יטק ומייקרוסופט לא 2.4 ג'יגהרץ ולא באים בחשבון)

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by eyal00,

שלום, העכבר שלי נדפק LOGITECH MX 518 ואני צריך עכבר ברמה שלו. התקציב הוא 200 ש"ח +- (תלוי אם שווה את התוספת) ההתלבטות שלי היא,האם לקנות שוב את ה518(כי הוא סיפק אותי) או לקנות את הG5 שברמה שלו פחות או יותר. או שיש עכבר של RAZER שמשתלם בתקציב הזה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by cool_g,

מה יותר מומלץ מבין שתיהן?

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  7. איזה מאלו תהיה הכי טובה (לשימוש רציף ובעיקר לגיימינג) ? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6070&perur=2&t=9&c=200 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=3783&perur=2&t=9&c=200 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6223&perur=2&t=9&c=490

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Moo,

אהלן. הכבל של העכבר Logitech MX510 שלי התקלקל. חשבתי לקנות כבר עכבר חדש, אבל החלטתי לפתוח את העכבר שלי, לראות איך אולי אני יוכל לסדר משהו שמתי לב שהכבל יוצא די בקלות, ויש לו פלאג ככה שפשוט צריך להשיג כבל כזה ולהחליף. אבל פה הבעיה, אני לא מוצא כבל כזה. ב EBAY לא מצאתי . חשבתי אולי לקנות עכבר לוג'טק הכי זול שיש - אבל גם עולה איזה 80 שקל (שזה הרבה בשביל כבל), וגם אני לא בטוח שבאמת הוא מחובר בפלאג כזה. בקיצור אני צריך את עזרתכם בלמצוא כזה כבל. אשמח לשמוע רעיונות. צירפתי תמונות של העכבר מפורק. (אני לא צלם דגול ;D) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by azaz,

המחשב שלי כבר נכבה הרבה פעמים בגלל הפסקות חשמל שהיו לי בבית. אני צריך המלצה לאל פסק טוב שהמחשב ישאר דלוק גם אחרי שיש הפסקת חשמל בבית. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by togogoto,

אני צריך עכבר לגיימינג שיש לו לפחות 2 כפתורי מאקרו חשבתי על ה Razer Imperator כי הוא נוח ויש לו חיישן טוב מקלדת: אני יכול להתפשר על משהו לא יקר מידי אבל שתהיה בעברית ופאד אני חושב על ה4D כי הוא דו צדדי ואין לי כוח לבחור עם אני רוצה Speed או Control

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, מחפש עכבר אלחוטי שיתחבר למחשב נייד (TOSHIBA L 500 ) בעלות של 300-400 שקל. בעדיפות לעכברים עם משדר שניכנס לעכבר עצמו או כל דבר אחר נוח לתפעול . תקציב , 300 עד 400 שקלים. אשמח לכול המלצה. תודה מראש , דרור.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי חבר'ה. אני מחפש לקנות מדפסת שיכולה להדפיס לי על דיסקים (PRINTABLE). הבעיה היא ששמעתי שכבר לא מייצרים מדפסות כאלה ואם ארצה לקנות אצטרך ללכת על דגם מיושן, האם זה נכון?? אם לא, אשמח להמלצה! התקציב שלי הוא 600 שקל. תודה לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by טל קורקוס,

קניתי את זה בזיג זג עלה לי 62 ש"ח שווה ? או להחזיר ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_1057&products_id=5584

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המחיר דיי גמיש, אפשר לרדת מה800 ואפשר גם לעלות קצת לכיוון ה1000. אני מחפש מדפסת משולבת , לא חייבת לכלול פקס, אבל אני יודע שרב המדפסות מסדר גודל כזה בגאות עם פקס בכל מקרה(מה שלא נראה לי שאמור להוות בעיה, גם אם לא משתמשים בפונקציה) בכל מקרה, הנטייה היא למדפסת דיו, מכיוון שאנחנו לא מדפיסים הרבה דפים, וגם ברב הדפים שאנחנו כבר מדפיסים יש שימוש כלשהוא בצבע, וקניית מדפסת ליזר צבעונית לא נראה לי חכם פה. אני מחפש מדפסת שקטה, יעילה ,חסכונית יחסית, שמדפיסה באיכות טובה, ואם אפשר גם מהירה יחסית(לא נראה לי שיש מדפסות ממש איטיות בימינו) שיהיה ניתן לסרוק יותר מדף אחד ברצף, ולשמור כקובץ מאוחד(בד"כ PDF ממה שאני יודע) בנוסף שלא תהיה גדולה מדי (למרות שכמכשיר משולב מהסוג שאני מחפש,ברור ל…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by lpp.phpme,

יש לי כרטיס זכרון שהשתמשתי בו בעבר בשביל להתקין על הנטבוק שלי ווינדוס 7. הבעיה כרגע היא שכאשר הוא מפורמט מופיעה לי הודעה bootmgr is missing האם יש אפשרות לבטל את ההודעה הזו. ניסתי לפרמט אותו אבל לא הצלחתי, עדיין מופיעה לי הבעיה הזו.

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  16. אני עכשיו עם ה RAZER LYCOSA הרגילה לא MIRROR, וכמה שנהניתי עם ה MIRROR במשחק אחד לא היה שווה הנאה של שום משחק, התשובה נמצאית בשימוש של המקלדת עם שימוש המקשים CAPS LOCK עם הכפתורים הרגילים למעלה שמאלה ימינה למטה, וגם ALT וכנראה CTRL אם לא שכחתי. כשאתם לוחצים על CAPS LOCK ולוחצים על החץ למעלה ומנסים לפנות שמאלה, אין תגובה מהמקלדת, כשמנסים ללחוץ ALT והחץ למעלה וימינה או שמאלה גם אין תגובה, זה ממש חסר טקטי מצידם למקלדת גיימרים ועוד עם שילוב של סכום כזה זעום על מקלדת שחסר לה את השילוב הכי טקטי ופשוט שצריך להיות. אני בסה"כ אומר המוצרים של RAZER הם פשוט זבל מזובל. היה לי ZBOARD לפני כמה שנים טובות בגירסה ה PS/2 והיה בעייה שהיא נתקעה במשחק ששיחקתי בזמנו ב CS SOURCE, כאמור התקשרתי…

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. ראיתי באיביי שיש המון מכירות של כרטיסי טלוויזיה במחירים ממש זולים אבל אני לא בטוח שהם מתאימים לארץ. הנה כרטיס לדוגמה: Digital USB 2.0 DVB-T HDTV TV Tuner Recorder & Receive http://cgi.ebay.com/Digital-USB-2-0-DVB-T-HDTV-TV-Tuner-Recorder-Receiver-/250559263020?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a567ef12c מידע חיוני שכתוב שם: Full DVB-T bandwidth reception (6/7/8 MHz). Support only MPEG2 format לפי מידע על השידורים בארץ: השידורים בתדר UHF 26 במרכז הארץ ודרומה ובתדר UHF 29 מחיפה צפונה ובאזור אילת ( ראו למטה). כ 40 משדרים קיימים אנלוגיים יוסרו עם תום שלב המעבר המלא לשידורים דיגטליים שימשך כשנה וחצי ובחודש ינואר 2011 ייפסקו השידורים האנלוגיים סופית . הש…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום אני עובד כל יום שעות רבות מול מחשב, ואחר כך בבית עוד קצת. אני משתמש בעבודה בעכבר פשוט של HP ובבית יש לי מיקרוסופט אלחוטי. לאחרונה החלו לי כאבים בפרק היד ורציתי לקנות עכבר ארגונומי יותר שלא יגרום לי נזקים. ראיתי באינטרנט שיש כל מיני עכברים מוזרים (עכברים אנכיים, למשל) ואני כנראה לא אלך על אחד כזה. שני המועמדים העיקריים שראיתי הם: 1. Logitech MX performance (or the older revolution) 2. Microsoft natural mouse 6000 הראשון נראה יותר "רציני" אבל מחירו קצת גבוה בשבילי ואני לא בטוח לגבי היותו ארגונומי ונוח. ואז ראיתי את העכבר השני שמצהיר על היותו ארגונומי ונוח מאד ובמקביל עולה הרבה פחות. מצד שני הוא פחות יפה וגם לא נטען. מה אתם ממליצים לעשות ? האם העכבר של מיקרוסופט שווה מש…

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by benfree,

חבר ביקש שאני אתקין לו את המדפסת שהוא קנה חדשה בקופסא, HP 6500.(היא לא אלחוטית) פתחתי, הרכבתי, חיברתי, התקנתי, זה שולח להדפסה אך לא מדפיס. חיברתי עם כבל רשת את המדפסת לראווטר האלחוטי והגדרתי הכל במחשב הנייד. התקנתי עם הדרייברים שמגיעים יחד עם המדפסת,החשב הינו מחשב נייד של HP עם מערכת הפעלה חלונות 7. לאחר שעה שזה לא צלח, ניסיתי עם חיבור USB, גם פה היא לא מדפיסה. צריך לומר שכן יש תקשורת בין המחשב למדפסת, הצלחתי לסרוק דרך שליטה מהמחשב. מישהו יודע משהו אחר? כמובן שהכל חובר בצורה תקינה, "אמרתי" לה לצלם לי דף צבעוני והיא עשתה את זה יפה. חייב עזרה. תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. Started by TheBuzz,

אני מחפש עכבר ומקלדת טובים לצורך גיימינג, התקציב שלי הוא בערך 150 לעכבר ו200 למקלדת, אפשר לחרוג טיפה מהתקציב כל עוד זה לא יותר מדי אם נראה לכם להשקיע בדבר אחד יותר אז בבקשה אני אשמח לשמוע

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by DIPSET,

היי, אני מעוניין לקנות מדפסת ביתית (אולי גם כזו שתשלב סורק / מכונת צילום), והייתי שמח לקבל את ההמלצות שלכם (שייקחו בחשבון גם את העלות השוטפת שמעבר לעלות הקנייה, כמו למשל אם ליצרן מסויים יש דיו יקר מדיי וכו'), כרגע אין לי מגבלת תקציב קונקרטית, אני לא בקיא בכלל במחירים כ"כ, אז אני מניח שבסביבות המחיר הסביר שקיים בשוק בימינו... בגדול פשוט הייתי רוצה שתהיה תמורה טובה עבור המחיר... תודה!

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. יש לי ספק גנרי של 400W ורציתי לדעת יש סיכוי שהוא יחזיק X800GTO?

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  23. Started by Njord,

שלום, ברצוני לקנות מחשב בעוד מספר שבועות, ותהיתי האם הספק הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4692 יחזיק מערכת של E6600 X1900XT DDR2 667MHZ 2048MB Dual Channel Maxtor 300GB 16MB Buffer DiamondMax SATA II LG GSA-H10A אשמח אם תמליצו לי על אל-פסק שיתאים למערכת הנ"ל. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by roiroi2,

א. מהי החשיבות של המארז? מהם תפקידיו? ב. אם יש לי את אותו מפרט בשני מארזים שונים האם זה ישפיע על הביצועים? (אם לא אז אני לא מבין למה לקנות מארז יקר). ג. האם כשאומרים מארז מתכוונים גם לספק או שספק קונים בנפרד? ד. כשקונים מחשב חדש (ללא מסך) שמיועד למשחקים כבדים בסביבות 5000 ש"ח. איזה סכום יהיה נכון להשקיע במארז מתוך התקציב הנ"ל? *אם יש לכם עוד משהו חשוב להוסיף על מארזים אז בשמחה. תודה, רועי.

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  25. היי אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה,שתהיה איכותית וטובה ושיהיו לה כמה ראשי דיו ,כי הבנתי שזה די טוב. התקציב הוא 500 שקל בערך אפשר למעלה טיפה אפשר גם למטה.. יום טוב

• 8 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים