עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by liav12,

אוקי לפני שהספק שלי יחליט לעשות ריסטראט, יש לי תחושה שהוא עומד למות אחרי 6 שנים שהוא שירת אותי בנאמנות [= באמצע HL2 החליט המחשב לעשות ריסטארט והוא היה ממש חם (הספק), אז פתחתי אותו ניקיתי אותו מאבק ולדעתי המאורר לא עבד, עכשיו הוא כן. אז מה שאני רוצה לשאול זה האם לקנות ספק חדש ואם כן אז תמליצו לי על אחד איכותי לא חובה מעל 350 וואט כי המחשב לא דורש הכי הרבה. ובמחיר סביר, תודה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  2. Started by Xilver,

כשאני לוחץ על "סריקה" שומדבר לא קורה, כשאני לוחץ על scan picture דרך הHP Director זה טוען ואומר לי שאי אפשר לבצע את הפעולה כי תוכנה אחרת משתמשת בהתקן. "another program already has control of the device". אני לא מבין למה, כי אין שום תוכנה שפועלת ברקע, זה מראה את השגיאה גם אם רק עכשיו הפעלתי את המדפסת.

3. Started by אביג,

היי, בזמן האחרון אני לא מצליח לסרוק קבצים בשום צורה (לא למייל, לא לקובץ...). בלחצנים שעל המדפסת אני בוחר באופציה : "Scan" ---> "Scan to File/image/email" ואז הוא רושם "Connecting to pc" ולא מבצע כלום. אשמח לעזרה בהקדם האפשרי. תודה, אבי

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by MouseSpeed,

תסלחו לי אם פתחתי במקום הלא נכון. בכל מקרה יש לי בעיה קניתי עכבר מסוג steel series kinzu וכאשר חברתי אותו והורדתי תדרייבר שלו שחקתי עם הדברים שם ובקיצור גרמתי לבעיה שבהזזה אופקית של העכבר הוא מאוד מהיר גם אם אני מוריד תמהירות מהלוח בקרה ובתור גיימר של משחקי fps זה מפריע לי מאוד יש לציין שפרמטתי ונסיתי מלא דברים כד לסדר ומשום המ שום דבר לא עוזר אשמח לעזרה והצעה לדברים שאפשר לעשות בנידון. אגב ככול שאני מפחית בHz ככה הוא מהיר יותר ואני צריך לשחק על 1000Hz מה שאני לא אוהב כדי שיהיה עוד איכשהו נורמאלי תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by Alex89,

יש לי עכבר בעל 5 כפתורים של BELKIN כמו ברב העכברים הכפתור ה 4 וה 5 הם לזוז אחורה קדימה בדפים של האינט'. הבעיה שכשאני לוחץ אחורה או קדימה (כפתור 4 או 5) זה חוזר או הולך קדימה יותר מדף אחד, איך אני מתרן את זה?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  6. Started by motogt,

קניתי לא מזמן עכבר של מיקרוסופט אלחוטי בטכנולוגיית בלוטות' 8800 עבד אצלי בסדר גמור שבוע. כעבור שבוע לא נגעתי במחשב למשך שבוע. כשחזרתי והתחלתי לשחק COD 4 נהיו לי תקיעות בעכבר. כשאני יוצא מהמשחק לוקח לו כמה שניות לחזור לעצמו והוא מתחיל לעבוד בסדר. האם מדובר בעכבר תקול? או מה הבעיה? כי העכבר עבד בסדר גמור. נ.ב 1 הסוללה מלאה נ.ב 2 תאריך היצור של העכבר ספטמבר 06. ואני קניתי אותו בפברואר 08

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by dark crystal,

יש לי בעיה בעכבר שפעם לא הייתה, יש לי עכבר אלחוטי שאני משתמש מהסלון והמחשב מחובר לטלוויזיה וזה.. אז עכשיו העכבר החוטי הרגיל, נדפק, מידי פעם הוא פשוט נתקע ולא זז לכמה שניות.. אז החזרתי את העכבר האלחוטי לחדר ועכשיו שאני מנסה לגלול דף או סתם להשתמש בגלגלת במטרה מסויימת זה פשוט לא עובד.. למישהו יש רעיון/מושג/פיתרון? מדובר בעכבר של Microsoft Wireless Laser Mouse 8000

8. Started by Pierot,

כותרת^ זה קרה לא מזמן, שיום אחד הגלגלת פשוט הפסיקה לעבוד, ומה שמוזר זה שהיא לא עובדת בגילגול, אבל אם לוחצים עליה אז מקבלים את הסמן שאמורים לקבל, הסמן איתו אתה יכול לנוע בדף למעלה, למטה, ולצדדים. חשבתי על להתקין מחדש דרייבר לעכבר [אם יש] וחיפשתי דיסק התקנה בבית ולא מצאתי.. יש אולי באינטרנט? יש לי את העבר הפשוט והבסיסי של microsoft, שזה שעולה 50 ש"ח אם אני לא טועה.. אם יש איזשהו פתרון, לאו דווקא התקנה מחדש [אם צריך בכלל? אני לא מבין גדול..] אני ישמח לשמוע. תודה רבה לעוזר

• 11 תגובות
    • 12.8k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי את העכבר G5 והוא מצויין! לאחרונה נתקלתי בבעיה בגלגלת, שכשאני נגיד מגלגל את הגלגלת למטה אז יש כזה "קליק" כזה בסוף הסיבוב ואז למשל הדף של האינטרנט נגלל. עכשיו הבעיה היא: כשאני גולל את הגלגלת למעלה עוד לפני שהיא משלימה את הסיבוב ויש את ה"קליק", הדף נגלל למעלה. ממש אם אני מזיז את הגלגלת טיפה למעלה זה ישר משפיע על הדף ומעלה אותו למעלה, במקום שהוא ישלים את הסיבוב ואחרי ה"קליק" הזה הוא ישפיע על הדף ויגלול אותו למעלה. אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון... מה לעשות? אני לא יודע אם יש לי עדיין אחריות, אז מה אתם מציעים לי לעשות? זה ממש מפריע... בברכה, טל.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by itzikin0,

שלום לכולם, בידיוק שקניתי את העכבר שמתי אותו במחשב ועכשיו הבנתי שצריך להוריד לו איזה דרייבר שיכול שאני יעשה שהכפתורים בעכבר אני יחליט מהם וכל זה... עכשיו הורדתי דרייברים מכל הגרסאות עדכנתי את כל המחשב ועדיין הדרייבר לא עובד =/ אני עזבתי את זה לכמה חודשים ושוב בא לי לחזור לבעיה לנסות לתקן אותה =/ קניתי את העכבר לפני כחודשיים - שלוש. הבעיה בעכבר זה שהמחשב משום מה לא קולט אותו...במחשבים אחרים שניסיתי מורידים את הדרייבר של ה-G500 ורואים את השם של העכבר אצלי הורדתי את הדרייבר וזה לא קרה אותו ולא ראיתי את העכבר! אני פניתי לפורום בחו"ל של LOGITECH ופניתי ללוגיטק ישראל בטלפון ובפורום ישראל של לוגיטק אף אחד לא מבין/לא יודע את הבעיה שאני מדבר אליה...חזרתי לחנות שממנה קניתי ושם זה ע…

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  11. Started by nirmiranda,

שלום,קניתי עכבר לוגיטק G500 לפני כ-שנה וחצי, היום הוא עושה לי בעיות ואני לא יודע אם זה רגיל שאחרי שנה וחצי תקופת החיים שלו נהרסת? הוא כל כמה שניות או לפעמים דקות כאילו מתנתק,אני שומע צליל של חיבור התנתק מהמחשב,ואי אפשר להזיז,ואחרי כמה שניות אני שומע צליל של חיבור מתחבר למחשב והוא עובד... יש דרך לתקן? וזה אמור להיות כעבור שנה וחצי ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי כולם יש לי בעיה חצי שנה בעכבר ואף אחד לא מבין בעהי זה לא בארץ ולא בחול! אני לא יודע מה לעשות ואנ י בתקווה אולי משהו פה יודע את הבעיה/קרה לו אף אחד לפני חצי שנה לא ידע כלום! זו בעיה בעכבר LOGITECH G500 הוא פשוט לא נקרא במחשב אבל אני לא מבין איך?! הורדתי את כל הדרייברים ניסיתי המון דברים וזה מה שרשום לי : וכאן רשום לי שהכל פועל כראוי! מה לעשות? תמונה : דיברתי ורשמתי בפורומים וטלפונים בארץ ובחול ואף אחד לא מבין את הבעיה שלי! אולי אתם תדעו! בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by EladOs,

יש לי את העכבר כשנה וחצי. עד עכשיו השתמשתי בו כעכבר חוטי ועכשיו החלטתי לעבור לאלחוטי.. הסוללה הנטענת הייתה בעכבר מיום הקניה. היום בLGS ראיתי שמד הסוללה הגיע לקו האדום האחרון אז חיברתי את המטען לUSB בלוח אם ואת הדונגל לצד השני של המטען. הבעיה היא שזה פשוט לא מטעין...אין שום סימן להטענה וזה נשאר על הקו האדום כבר כמעט 10 שעות. בעיה בסוללה? בעכבר? תודה לעונים.

14. Started by raananan,

קניתי את העכבר בחול ולכן אין לי אחריות כאן בארץ. הבעיה היא שהכפתור השמאלי עושה בעיות. יש תקופות שהכפתור פועל טוב אבל לעיתים הוא מפסיק לפעול. יש למישהו פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת? האם יש עוד מישהו שנתקל בבעיה?

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  15. Started by nazgull,

יש לי עכבר mx510 כבר 5 חודשים עכשיו בחודשיים האחרונים יש לו בעיה שהוא מתנתק ומתחבר לבד עם usb או בחיבור הרגיל הוא פשוט מפסיק לפעול לכמה שניות ואז חוזר לעצמו חשבתי שזה הלוח אם אבל כבר החלפתי מחשב הדרייברים מותקנים 9.8 של החברה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  16. Started by noodle,

שלום לכם, היום קניתי את העכבר logitech mx518, חיברתי אותה ללפטופ של חבר ועבד יופי, חזרתי לבית חיברתי אותו למחשב שלי ועבד יופי הוצאתי אותו התקנתי את התוכנה ומאז הוינדוס לא מזהה שאני מחבר את העכבר פשוט כלום לא קורה, אבל שאני מחבר את העכבר האור האדום נדלק מלמטה. ניסיתי את העכבר על מחשב של חבר ואותו דבר, לא קורה כלום שאני מחבר את העכבר, כמובן שניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש אבל הוינדוס עדיין לא מזהה את העכבר, וניסיתי בכל החיבורי USB שיש לי במחשב. יש לי עכבר אלחוטי שעובד יופי בכל חיבורי ה-USB, כך שהבעיה בעכבר כנראה. windows 7 pro 64 bit מה ניתן לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shirNoshe,

לחיצה על קליק ימני מעבירה לי דפים..ניסיתי הכל!זה כבר משגע אותי.כל לחיצה שאני רוצה נניח להעתק>הדבק או פתיחה של דף בקליק הימני מעבירה אותי דף/אתר. יש אחריות לזה?הוא בן שנה וחצי העכבר.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by nanadav,

יש לי את העכבר כבר 3 חודשים, עכשיו פתאום נגמרה לו הבטריה, הטענתי את העכבר עד שהבטרייה התמלאה ואז שאני מנסה להשתמש בוא הוא לא מגיב, עשיתי לי ריסט בבייס והוא אומר לי את זה: אין לי שום כפתור התחברות, וניסיתי גם על הכפתור של הריסטרט שעל העכבר ולא עזר. בבקשה תעזרו לי...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ntc6,

אהלן קניתי עכבר razer abyssus מאייבורי היה מבצע ב-68 ש''ח אם אני לא טועה, לדעתי מומלץ, המבצע אמור להיגמר היום, אז ככה העכבר עובד כמו שצריך אבל הוא לא מזוהה ע''י התוכנה של רייזר וכאשר אני פותח את התוכנה מופיע הכיתוב "Please connect a Razer Synapse 2.0 enabled device". שלחתי גם אימייל לתמיכב של רייזר ולא ענו לי קראתי על הבעיה באינטרנט אבל לא מצאתי פיתרון, מישהו נתקל במצב דומה או שיש רעיון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ronen55,

שלום זאת בעיה די מוזרה אני הצלחתי לפתור אותה בעבר אבל היא חוזרת בלי שום סיבה. לפני כמה זמן היה לי את העכבר Razer deathadder 3500dpi והייתה לו בעיה לדוגמא שאני מזיז קצת שמאלה אז הוא זז הרבה יותר ולפעמים עושה סיבוב. הבעיה הזאת הייתה לפעמים כאילו לעכבר יש מצבי רוח ניסיתי הכול להחליף חיבור USB והכול אבל עדיין הייתה לו את הבעיה. נגמר לעכבר האחריות אז החלטתי לקנות חדש עם אחריות וגם בתקווה שזה יפתור את הבעיה,קניתי את אותו עכבר מחנות אחרת אבל את העכבר בשחור Razer deathadder black edition שזה אותו דבר בעיקרון,עשיתי update להכול,עדיין הייתה את הבעיה. הצלחתי למצוא פיתרון וזה היה להוריד את ה polling rate ל 125hz וזה פתר את הבעיה,אבל הבעיה שוב חזרה ואני לא מצליח לפתור אותה. חשוב…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by goldeye,

שלום, יש בבעלותי עכבר דיאמונדבאק כבר קרוב לשנתיים. העכבר עבד מצוין ללא בעיות עד שעברתי להשתמש במחשב חדש לפני כשבועיים. פתאום העכבר מפסיק לעבוד וכאילו נכבה (לפעמים משילוב עם כיבוי של סנסור). האם משיהוא שמע / מכיר פתרון לבעיה המציקה הזאת? היא מופיעה במשחקים בעיקר ואין דבר מעצבן יותר שיתוק פתאומי באמצע קרב לוהט. נ.ב בדקתי כבר את החיבורי usb , יש לי מקלדת usb שעובדת בסדר גמור ולכן אני מניח שהבעיה בעכבר עצמו.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Bar_B_q,

יש לי עכבר של לוג'יטק פשוט כזה אופטי הוא עובד חלק במחשב שאני מחבר בפעם הראושנה הוא התקין את עצמו והכל ולא ביקש אפילו דריברים עבד חלק ... עכשיו קיבלתי עכבר אופטי קטן כזה חמוד של מחשבים נישאים(ישלי נישא ד.א) באתי חיברתי ו פראאאאאאקדעעד לא עבד(צירפתי תמונה) עכשיו ניסיתי בשתי היציאות לא עבד... כמה פעמים ניסיתי ואז אחרי איזה שבוע אחותי באה לא מצאה תעכבר הרגיל חיברה פתאום עבד לה.. (אחרי שהיא ניתקה וחיברה איזה 20 פעם ברצף) ומאז הוא עבד חלק בחלונות XP HOME עכשיו התעצבנתי על ה XP HOME ופירמטי והתקנתי XP PRO ועכשיו שוב הוא לא עובד .. אותה בעיה של ממזמן...... צירפתי תמונה מה הוא אומר.. ד.א האור בעכבר נדלק והכל .. (לא יודע אם זה משנה) עכבר פשוט עם חברה בשם "COPA"(לא מוכר לפחות לי) …

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  23. שלום רב , אמרו לי שזה המקום לרשום את הבעיהשיש לי אז אני מקווה שזה בסדר. רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטי של מיקרוסופט ויש לי מספר בעיות איתם והתמיכה של מיקרוסופט טוענים שזה קשור לביוס של המחשב שלי . עכשיו אין לי מושג אם מה שהם אומרים זה סתם תירוץ עלוב או אמת ?? הבעיות שיש לי הם בעיקר בעכבר : 1 - מדובר בעכבר אופטי אלחוטי והאור שלו למטה דלוק כל הזמן גם אם המחשב מכובה , אני לגבי המקלדת אין לי אפשרות לדעת היות וזה לא אופטי . 2 - מדי פעם קופץ לי הודעה על המסך LOW BETTERY וכאשר אני נכנס לאיקון של העכבר שיש לי על המסך ( איקון שנותן לי נתונים על העכבר וכו'..) אני רואה שמצב הבטריה מעולה . האם זה באמת קשור לביוס ? אם כן מישהו יודע איך מטפלים בזה ? אני יודע שהבעיה קיימת גם אצל אנשים אחרים ש…

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by שחר26,

שלום לכולם לפני שבוע קניתי עכבר אלחוטי של rapoo. בהתחלה העכבר עבד בסדר, ואז הפסיק לעבוד אחרי כמה שעות. הלכתי לחנות והחלפתי אותו בעכבר מאותו דגם (לא היו הרבה דגמים ואני גם שמאלי, ומשום מה היו לו כמעט רק עכברים לימניים) ושוב אותו סיפור. ניסיתי להכניס ולהוציא את התקן ה-USB, לאתחל את המחשב, להוציא סוללות ולהחזיר אותן. נאדה. ניסיתי גם עכבר אחר והוא עבד בסדר גמור. אבל נראה לי שזה חוסר מזל בלתי סביר ליפול פעמיים רצוף על עכבר דפוק. יש למישהו פתרון? אה, ויש לי מערכת הפעלה win 7 של 64 סיביות, אם זה משנה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. קניתי עכבר בלוטות חדש microsoft 5000 והוא מחובר בבלוטות יש לי מתאם יואסבי בלוטות והוא מותקן עם התוכנה של הווינדוס עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב העכבר לא עובד ואני צריך להוציא ולהכניס את המתאם מהשקע בשביל שזה יעבוד לי.. נראה לי שהבעיה היא במתאם ולא בעכבר כי רק אחרי שאני מוציא ומכניס אותו אז מופיע לי האייקון של הבלוטות מישהו יודע איך לעשות שהבלוטות יעלה עם המחשב?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים