עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by maormark,

יש לי את המדפסת הרבה זמן ואף פעם לא היה לי בעיות איתה פתאום שאני בא להדפיס הנורית של ה"צבע" בקטגוריה של התחל העתק מהבהבת ו "בדיקת נייר בדיקת מחסנית הדפסה" מהבהבת לי גם. http://www.swf.co.il/show.php/25348_.bmp.html אני לא יכול לעשות כלום עם המדפסת לא להדפיס ולא לצלם מסמך, רק לסרוק למחשב זה נותן. הייתי יכול לצלם ע"י לחיצה על כפתור הצבע או השחור, ואז זה היה מצלם אפילו אם המדפסת לא היתה מחוברת למחשב וכיום זה לא פועל. ניסיתי לנתק את המדפסת מהמחשב וללחוץ על כפתור הצילום וזה לא פועל. היום עשיתי מילוי לדיו השחור שוב כי חשבתי שזאת הבעיה...אבל עדיין הבעיה נשארה מישהו יודע מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by WizMaster,

יש לי איזו בעיה במדפסת הנ"ל, הבעיה היא שהיא מוכנה להדפיס רק אם יש דף אחד במגש הדפים, אם יש יותר מדף אחד אז היא פשוט מתחילה "לירוק" דפים החוצה ומדי פעם היא מדפיסה עליהם משהו סתמי. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by RX7,

שלום ישנה בעיה במדפסת שלי, לא מגיבה לפקודות שאני שולח לה, להדפיס דרך הוורד, כשאני מפעיל מחדש את המחשב אז זה מתחיל להדפיס. בעיה שחוזרת על עצמה. נסתי לפתור אותה עם התמיכת של HP אך ללא הצלחה. יש לציין שבדקתי מגע בחיבורים, ניתקתי-החזרתי אך הבעיה קיימת תודה לעוזרים WINDOWS 7 בעברית

4. יש לי מדפסת די ישנה.. Tektronix phaser 750P. בזמן האחרון אני לא מצליח להשתמש בה, אי כל הזמן מקבל ERROR 53 על המסך במדפסת. יש לי גם בעיות להתקין אותה על המחשב (המחשב לא תמיד מזהה אותה). המדפסת פעם עובדת ופעם לא ואני לפעמים צריך להתקין אותה מחדש. אני מקווה שתוכלו לעזור לי... אני צריך להדפיס משהו דחוף ואני כבר כל היום משתגע עם השגיאה הזאת. מה שמופיע לי על המסך זה: Printer Error 53 Call For Service wake up

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  5. יש לי מדפסת אפסון R270, אני מדפיס המון, על דיסקים בעיקר. בהדפסה הוא כותב לי: parts inside your printer are at the end of their service life. see your printer documentation והיה מדפיס פה ושם- עכשיו 2 הנורות האדומות מהבהבות והמדפסת לא מגיבה. זו כבר מדפסת שנייה שלי, היה לי אותו דגם לפני כשנה וגם לה קרה אותו דבר עד שהשגתי עוד אחת דומה. מקריאה רבה הבנתי שהבעיה ב"מיכל פדים" שמתמלא, כשהדיו נזרק בניקויים. לא חייב להחליף,אבל יש פיצר שמאפס את מונה ההדפסות (בגלל המונה הגובהה זה קורה). הורדתי את ה SSC SERVICE וניסיתי לאפס- אך שום כלום, לא עזר. אין יותר את הדגם הזה,חישפתי גם יד שנייה- ולא מצאתי. כיוון שיש לי ארגז ,וכמות גדולה של דיו חלופי לדגם הזה ספציפי- אני זקוק למדפסת דומה/תיקון. מ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Itai Amit,

לפני שלושה ימים קניתי את המדפסת HP OfficeJet J5783 ואני נתקל בקצב הדפסה מאוד איטי (בשחור) ולפי מה שהבנתי היא אמורה להדפיס עד 30 עמודים שחורים בדקה מישהו יודע מהי הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  7. מה עושים? האם נגמר הטונר?

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  8. Started by lilo007,

שלום לכולם ברשותי מדפסת משולבת דגם X2550, האם יש אפשרת לבטל את הפונקציה של "ישור מיכלי הדיו"? בתקופה האחרונה הסורק לא עובד, היום החלפתי טיונר במדפסת ולאחריו המערכת האוטומטית של המדפסת מבקשת לבצע ישור דף וסריקה של הדף המודפס. ברצוני לבטל את האפשרות של המיישר האוטומטי מכיוון שהסורק לא עובד וזה מונע ממני להמשיך בפעולות ההדפסה. צירפתי תמונות של הבעיה הנ"ל בתודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by meo,

שלום, יש לי בעיה קצת מוזרה - כל פעם שאני מנסה להדפיס, התוכנה שממנה אני מנסה (וורד לדוגמה), מתרסקת. זה קורה גם עם תוכנת התחזוקה של המדפסת - כשאני עושה פעולות תחזוקה הכל בסדר אבל אם אני מנסה להדפיס דף ניסיון (כמו אחרי ההתקנה), גם תוכנת התחזוקה מרסקת. כמובן שהסרתי והתקנתי מחדש ולא עזר. אנ יעובד עם windows 7 והורדתי את הדרייברים מהאתר של לקסמרק. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by fx-57,

טוב זו מדפסת שבקושי הייתה בשימוש.. חבר שלי ניסה לצלם משהו והוא אמר שזה לא הצליח. הלכתי אליו וניסיתי אני בעצמי לצלם משהו. הדבר בלתי אפשרי מסיבה אחת - המנורות מתריעות על כך שיש בעיה בנייר או עם מחסניות ההדפסה. בדקתי האם יש דפי נייר תקועים, וכמובן התשובה היא : לא! מה שכן, ראשי הדיו לא זזים באופן חופשי וכאשר הם כן זזים, הם עושים רעש נורא ונותנים מכות בצדדים של המדפסת, אי אפשר גם להחליף את הראשים באופן נורמלי, צריך לעשות זאת בכוח. עכשיו אני שואל אתכם - מה הבעיה ומה כדאי לעשות? חשוב לציין כי אני לא מתכוון להתעסק עם המדפסת יותר מדי כדי שלא אואשם אחר כך שהרסתי אותה. האם לשלוח את המדפסת לתיקון או להגיד לו לקנות חדשה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by srulikg,

שלום. רכשתי לאחרונה את ה-HP Deskjet Ink Advantage 4645 ואם אני מדפיס בשחור, יש חלקים קטנים דהויים. ניסיתי להדפיס ריבוע אדום ומופיעים פסים לרוחב הריבוע. ניסיתי לעשות ניקיון למחסניות, אבל זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? קיבלתי מחסניות פגומות או שהמדפסת עצמה לא טובה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  12. Started by shareall123,

יש לי מדפסת משולבת של BROTHER דגם MFC-410CN. חודש אחרי שנגמרה לי האחריות, המדפסת הפסיקה להדפיס צבעוני - זאת אומרת, הדפיסה רק שחור ובמקום כל הצבעים, רק הצהוב היה ניתן להדפסה. התקשרתי לרשף (נותני האחריות) הם אמרו שנגמרה לי האחריות..דההה........ את זה ידעתי..., אבל נשמע להם שאו שהדיו נגמר (מה שלא נכון, כי קניתי דיו חדש ובדקתי אותו) או שנהרס ראש הדפסה, הם אמרו שלא שווה לתקן דבר כזה. אז נכון, השתמשתי בדיו תחליפי מ TNG, אבל אני קונה מהם שנים, יש להם אחלה סחורה, היו כבר 4 מדפסות שקניתי רק דרכם ואף פעם לא היתה לי בעיה (גם במדפסת הזאת כבר החלפתי כמה פעמים דיו והכל היה בסדר). השאלה שלי, האם באמת הלך ראש ההדפסה? מה אפשר לעשות? חבל לי לזרוק את המדפסת, היא עלתה 700 ש"ח לפני שנה וחצי ו…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום. אז ככה אבא שלי קנה לעצמו את המדפסת הזאת בשביל להוריד דברים מהאינטרנט ולהדפיס. עכשיו המדפסת מתחברת דרך חיבור USB . כשחיברתי אותה התקנתי את הדרייברים שלה מהדיסק. עכשיו המחשב מזהה את המדפסת רק כסורק וכשאני בא להדפיס משהו הוא מדפיס רק דף ניסיון (אגב דף הניסיון זה דף מלא וכולו בצבע) . איך אני יכול לסדר את זה ? זה די דחוך אני נוסע לאבא שלי ביום רביעי . תודה מראש. ד"א אני ממליץ על המדפסת הזאת זולה סורקת באיכות טובה שאפשר לעשות זום למה שסורקים וזה עדיין לא פוגע באיכות .

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  14. סידרתי לא משנה כבר תדוה בכל מקרה הממ לא יודע אם זה מתאים לפה לא מצאתי פורום אחר. אוקי יש לי מדפסת לא משנה הדגם הבעיה היא שיש לי "עבודה" שלא הודפסה והיא נמצאת במצב של "Deleting - Printing" המדפסת לא רוצה להדפיס אותה וגם אני לא יכול לבטל את אותה ככה שזה תקוע לי באמצע ולא נותן להדפיס כלום. הנא תמונה: http://img64.imageshack.us/my.php?image=bla3dh.gif אין לי משוג מה לעשות ניסיתי ריסט למחשב ניסיתי לחבר את המדפסת ליציא אחרת לא עוזר. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  15. אהלן, פירמתתי את המחשב ונאבד לי הדיסק של המדפסת היא משמשת כסורק , מדפסת, ועוד כמה דברים.. הורדתי דרייבר מהאתר של החברה.. הוא מתקין ואז אומר שהוא לא מזהה אותה ביו אס בי. כאשר אני מכניס אותה ליו אס בי המחשב מזהה אותה מצוין ואני גם יכול לקרוא איתה כרטיסי מיקרו אס די.. מישהו יכול לעזור לי? אני חושב שאני צריך את התוכנה כונטרול סנטר 2 תודה [br]פורסם בתאריך: 6.03.2009 בשעה 13:44:50 עדכון:עשיתי שוב את ההתקנה של התוכנה שהורדתי מהאינטרנט הוא זיהה את המדפסת לאחר שזה התקין. איך אני מפעיל את התוכנה שלה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג controlcenter2 חיפשתי ולא מצאתי

16. אני מדבר על מדפסת מסוג HP DESKJET 3325. הבעיה היא שאני מנסה להדפיס, האור במדפסת מאותת והמדפסת לא מצליחה לקחת דף מערמת הדפים. הקטע המוזר הוא, שאם אני שם דף בודד בערמת הדפים, היא כן מצליחה לקחת אותו ולהדפיס. אשמח לעזרה, אני די מיואש וכבר חושב לקנות מדפסת חדשה... תודה

17. אז ככה נגמרו הצבעים למדפסת וקנינו חדשים הצבעים תחליפיים הדפסנו איתם כמה זמן לאחר תקופה הפסקנו להדפיס ואז שבאנו להדפיס המדפסת אמרה שיש לנו בעייה במחסניות ההדפסה הלחנו והחלפנו את הצבעונית אבל יש את אותה בעייה ניקינו את הבית שלה עשינו הכל עדיין היא עושה בעיות..!? מה עוד יכול להיות..? תודה רן

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by doron_s1,

יש לי מחשב P-3 700MHZ עם Windows 2000 Pro וכרטיס מסך Voodow 3 3000. לאחרונה המחשב נתקע לחלוטין או שהתמונה מתחילה להשתבש ואז הוא נתקע. :'( זה לא נראה לי בעיה בדרייברים כי הם הכי מעודכנים. האם יש למישהו מושג למה התופעה מהמעצבנת הזאת, איך אפשר לפתור אותה? ??? האם זה בעיה בכרטיס מסך או במשהו אחר? ??? תודה רבה. דורון.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by shl122,

שלום פירסמתי את ההודעה הזו כבר אבל עדיין לא קיבלתי תגובה ריאלית... כפי שזכור לכם, או שלא... לדוד שלי יש בעיה במחשב, שהמחשב תמיד נתקע ללא סיבה או הודעה מוקדמת. זהו המפרט שוב: Case: Generic 300W ATX Midi Tower case AMD Duron 800Mhz + ThermalTake VOLCANO II MB Elitegroup K7VZA-VIA KT133 Asus Cd-Rom x50 Teac Floppy 1.44 Western Digital 20 GB 7200 RPM UATA 100 2MB Cache Video Card: HERCULES 3D-PROPHET-II Hyunday 256 mb 133 mhz Dinamode 56k V 92 pci (Ess Chipset) KeyBoard: Genius Comfy KB-10X PS2 ENG/HEB Mouse: Genius NetScroll Optical usb/ps2 התקנתי את הדריברים של ויה 4.35 ומערכת ההפעלה היא ווינדוס 2000... כל הדריברים מעודכנים גם כן. קיבלתי מספר תשובות אך…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by shl122,

שלום לכולם עזרתי לדוד שלי לרכוש מחשב וכל הזמן הוא "נתקע" בלי סוף.... צריך עזרה בדחיפות :-/ מפרט המחשב הוא: Case: Generic 300W ATX Midi Tower case AMD Duron 800Mhz + ThermalTake VOLCANO II (TBIRD / DURON 36CFM 31.5DBA UP TO 1.5GB FAN) MB Elitegroup K7VZA-PLUS (5PCI 3DIMM 133MHZ SOCKET A SOUND On Board AGP*4 AMR 4USB VIA KT133 ) Asus Cd-Rom x50 Teac Floppy 1.44 Western Digital 20 GB 7200 RPM UATA 100 2MB Cache Video Card: HERCULES 3D-PROPHET-II (32MB AGP*4 Geforce 2 MX ) Hyunday 256 mb 133 mhz Dinamode 56k V 92 pci (Ess Chipset) KeyBoard: Genius Comfy KB-10X PS2 ENG/HEB Mouse: Genius NetScroll Optical usb/ps2 מקווה שלא שכחתי משהו...., מערכת ההפעלה הנוכחית במחשב שלו הי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אוקי בהתחלה חשבתי שזה בעיה במקלדת שלחתי אותה לתיקון כמו טמבל היום אני מגלה המקלדת שלי אותו הדבר! וגם אצל חבר שלי ישש אות אותה הבעיה , הבעיה היא: כאשר אני מנסה ליכתוב בפוטושופ ועוד כמה תוכנות ,CZ = אני רץ רץ רץ פיתאום זה הולך לעט! סמתי תמקלדת הישנה שלי וגם שם יש את זה ... משהו מכיר תבעיה בלאט אם זה לא קשור לפה תעבירו

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by bagetrek,

יש לי פה מחשב שהבאתי פנטיום 3 850 מגהרץ עכשיו המחשב עשה לי כמה צרות כי רציתי לפרמטו .. הדבר האחרון שלא טוב בוא הוא שהמקלדת לא מגיבה ! אני מדליק את המחשב מחדש המקלדת מקבלת זרם הנורות נדלקות אבל היא מתה , אני לא יכול להיכנס ל- BIOS ולא לעשות פורמט ולא נאדא שאר הדברים בסדר כגון העכבר שכן עובד ( בווינדוס שעולה הכל בסדר חוצ מהמקלדת ) ...נסיתי עם עוד מקלדת ועדיין אותה בעיה ! מהי יכולה להיות הבעיה ? אולי לוח אם ? :'( רק לא זה ! אז מה עושים ? :s05: תודה !

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by dovik,

הקיצר, השמע סקייפ לא עובד. בהגדרות לא רואים בכלל פס קול שזז כשמדברים. בוינדוז בדיקה של אודיו "קלט" וכו' מראה שיש שני יציאות אודיו, המיקרופון לא מושתק אבל לא עובד. אין מחשב אחר. האם אפשר להוציא את המיקרופון ולחבר למשהו כדי לבדוק האם זה עובד? למה עוד אפשר לחבר מיקרופון כזה? תקע רגיל ורוד 3.5 מ"מ.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by azaz,

קניתי היום מיקרופון חדש אבל הוא לא עובד לי. מה הפתרון?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  25. שלום, יש לי בעיה במיקרופון המובנה של המצלמה Logitech QuickCam Pro 9000. יש תדרים שהוא משמיע רישרושים אני לא יודע מה לעשות זאת מצלמה דיי ישנה. יש לי כמה אפשרויות 1)לקנות מצלמה חדשה 2)לקנות רק מיקרופון חדש (אם כן אפשר המלצות?) 3) לתקן את המצלמה (זו האופציה שאני הכי מעדיף אבל אני מפחד להרוס אותה לגמרי ואיש מקצוע בטח יעלה יותר ממצלמה חדשה) מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים