ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מדפסת לקסמרק 6675X. כשאני מדפיס דף עם אותיות בעברית, בעיקר מהווב, הפונטים מודפסים משמאל לימין כמו באנגלית ולא מימין לשמאל. האם הבעיה במדפסת או בדפדפן? מה הפתרון..? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קבלתי לידיי מדפסתhp PhotoSmart 1000. בהדפסה בצבע שחור אין בעיה כלל. בנוסף התוכנה של המדפסת מראה שהמיכל של הצבע מלא 90%. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי מדפסת קצת ישנה Laserjet 1020 שמחוברת למחשב XP. מדפיסה בסדר גמור מכל התוכנות. היום שלחו להדפסה מייל מאאוטלוק אקספרס שמכיל גם עברית וגם אנגלית. המדפסת הדפיסה את העברית בג'יבריש. אני מנחש שזה איזה עניין של פונטים, אבל מה בדיוק? במדפסת? במחשב? המייל נראה לי בפונט רגיל בסך הכל, לא משהו מיוחד. מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי מקווה שתוכלו לעזור לי יש לי בעיה מוזרה בהדפסת טקסט עברי - הכולל ניקוד ( לדוגמא פסוקים מהתנ"ך) המדפסת מדפיסה את הטקסט עם הניקוד אבל יחד עם זה היא משלבת בתוך הטקסט סימנים עגולים משהו מאוד מוזר בסגנון "ס" בתוך המילים בין האותיות ( מיותר לציין שזה מקשה על קריאת הטקסט) רק לציין שהבעיה התחילה לי כאשר שדרגתי לאופיס 2007 באופיס 2003 לא היה לי את זה אני עם WIN 7 מדפסת HP 5610 יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן החלפתי צבע חדש ציבעוני(שלקח לי הרבה זמן עד למציאת הדגם המתאים כדי שזה ידפיס צבעוני),הבעיה שלי זה כאשר אני מבקשת לפני הדפסה בהעדפות/מאפיינים להדפיס צבעוני אז אם יש דברים שכתובים בשחור באותו הדף זה מדפיס אותם עם צל אבל כאשר אני מנסה לבחור הדפסה של שחור לבן זה מדפיס בלי צל. טכנאי מחשב כבר בדקו לי אותו אולי הגדרתי צל-ולא הגדרתי! ניסו להתקין לי וורד חדש וזה לא עזר אמרו לי לבדוק את חיבורי המדפסת וזה גם לא עזר אמרו לי למחוק את התקנת המדפסת ולהתקין אותה מחדש וזה גם לא עזר אם מישהו יכול לעזור ולי ויודע את הפתרון אני אשמח כי כבר בזבזתי הרבה צבע רק על ניסיונות הדפסה כושלים,ואני צריכה להדפיס עבודות ואין לי פתרון לבעיה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי מתנה מארה"ב מדפסת HP דגם 7283 ALL IN ONE. למדפסת 6 ראשי דיו, 5 צבעוניים ושחור. המדפסת הגיעה עם ראשי דיו שהמספר הטבוע עליהן הוא 02. שני צבעים נגמרו וקניתי באופיס דיפו שני ראשי דיו מקוריים של HP אך מספרם 177(לא קיימים 02) עפ"י מה שהצלחתי לקרוא ברשת גם 177 אמור להתאים למדפסת זו וזה המספר של הראשים שמתאימים לאזור שלנו ואילו 02 זה מה שנמכר בארה"ב. האם מישהו יכול להסביר לי איך לשנות את ההגדרות של המדפסת כדי שתעבוד עם הראשים החדשים כי כרגע יש לי הודעה שהראשים שהחלפתי אינם מתאימים למדפסת זו... בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מחסניות דיו חדשות ומקוריות של HP מאיביי המחסנית השחורה טוב והמחסנית הצבעונית "לא מתאימה למדפסת" וזו אכן המחסנית המתאימה (22) והיא חדשה ומקורית ניסיתי לנקות מגעים ולחבר אותה כמה פעמים אבל כלום לא עזר יש למשהו רעיון לפני שאני ידבר עם המוכר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי psp וכשאני מחבר אותו למחשב ומעביר לו שירים או תמונות אז הוא כותב או שהו לא מוצא את הקובץ או שגיאה בהתקן פלט קלט מה לעשות? :s05:
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
המחשב של אחותי התחיל לעשות בעיות כגון הוא נופל מדי פעם, אחר כך לא מוצא את הדיסק ומבקש לעשות ריסטרט ואז לא מוצא את כל הקבצים אתם חושבים שנגמר הדיסק?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי יש לי את שני החלקים הנ"ל ואני נתקל בבעיה הבאה. כשאני רוצה לחבר את הכבל מתח ללוח אם אני מגלה ש...הכבל קצר מדי(אומנם בבערך 2 סנטימטר אבל קצר). בגלל חוסר הגמישות היתרה של הספק הזה אין גם יותר מדי מקום לטעויות ואני נאלץ להשתמש במתאם 20-24 פינים בשביל להאריך את העסק. האם יש כבל הארכה בשביל ה-20 פינים? או שאני אצטרך לעשות קצת מודינג ולנסר פה את הכבל 24 פינים (ולהוריד את ה-4 פינים הנוספים בעצם) ולהשתמש בו ככבל מתח? שנית..האם בעיית הכבל הקצרה היא בעיה ידועה? כי זה לא נראה לי הגיוני שOCZ יגבילו את משתמשי סדרת המודסטרים למארז קטנים
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהפעלת המודם!! יש לי מערכת הפעלה XP מצאתי דריברים עדכניים ונכונים, במנהל ההתקנים כתוב שההתקן פועל כראוי אך שעושים שאילתה למודם הוא כותב "תגובת המודם נכשלה , ודא כי המו מחובר כראוי וכי הוא פועל. ודא כי הפסיקה עבור היציאה מוגדרת כראוי" איך אפשר להגדיר פסיקה והאים זו הבעיה? תודה מראש שי יומן השאילתה. 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\tapisrv.dll, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\unimdm.tsp, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\unimdmat.dll, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\uniplat.dll, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:…
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אהלן! במזל טוב קניתי DEATHADDER, ( מאה שמונים שקל) אני מנסה להתקין לו את הFIRMWARE הכי חדש(1.25), יש לי גרסת דרייבת 1.09 עם WIN VISTA 64. כשאני לוחץ על START(להתחיל לעדכן) , הווינדוס מגלה לי חומרה חדשה פתאום(BOOTLOADER), ואחרי כמה שניות אני מקבל שההתקנה נכשלה. מישהו נתקל בזה?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הכנסתי את הדיסק לפני שחיברתי את הגיימפד ואז הוא רשם לי הודעה שאני צריך sp1 או sp2 כדי להתקין ויש לי sp3.. מה לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אני עובד עם Windows xp pro sp2 עכשיו יש לי ג'וייסטיק יחסית ישן ובעבר פשוט חיברתי אותו והוא פעל כראוי... כרגע אני נתקל בבעיות איתו... הנה הפרטים על הג'וייסטיק- http://www.activewin.com/reviews/hardware/joysticks/microsoft/game_pad_pro/index.shtml עכשיו ניסיתי שוב בעת כתיבת ההודעה וזה הצליח אבל אני רוצה לגרום לכך שזה לא יחזור על עצמו וזה נותן לי הודעה שהפורט או החיבור משהו כזה לא מזוהה טוב וזה מראה חלון על UNKNOWN PORT ערכתי כי הוא זיהה אותו אך הוא לא מגיב... שאני נכנס לפרטים שלו בלוח בקרה. בבקשה ותודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייברLogitech Connection Utility. אני עושה מה שכתוב מדליק ומכבה אבל הוא עדיין לא מזהה אותו ולא נותן לי להתקין.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מקלדת מולטימדיה של מייקרוסופט, הורדתי את הדרייבר שלה כדי שאני יוכל להשתמש בכפתורים ששולטים בנגנים.. אבל כשאני מנסה להתקין קופצת לי הודעה כזאת: setup cannot continue because an unexpected error has occurred מה הבעיה למה אי אפשר להתקין את זה?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
קניתי מודם חדש של אלסה - Microlink ISDN PCI. המחשב מזהה אותו בסדר [PCI Network controller], ולאחר התקנה חלקה של הדריוורים הוא מופיע ב"מערכת" בלוח הבקרה עם השם והדגם הנכון. גם המתאמים ב"רשת" מותקנים. הבעיה היא שהמודם למעשה "מת" - אי אפשר לחייג או לבצע כל פעולה אחרת, ותוכנת המוניטור שהגיע איתו מדווחת "No answer from CAPI"... ניסיתי כבר הכל - התקנתי מחדש עשר פעמים, ניסיתי דרייור בטה החדש ביותר, החלפתי חריץ... אפילו החלפתי למודם חדש אצל היבואן בגלל החשד שהמודם עצמו לא תקין. מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטל USB פשוטה, העל מנת להפעיל את המצלמה יש להריץ איזה קובץ התקנה... כאשר מריצים אותו הוא אומר כי לא נמצאו יציאות USB פעילות (מצורפת ההודעת שגיאה) השאלה שלי... איך הופכים את יציאות ה-USB לפעילות? (מאחורי המחשב יש שני יציאות) מערכת ההפעלה היא WIN 98 במידה והדבר מתבצע דרך הביוס בבקשה הסבירו לי כיצד בתודה מראש
-
אז ככה קניתי מצלמת רשת של logitech QUICKCAM EXPRESS ואני לא מצליח להתקין אותה התקנתי את הדיסק חיברתי תמצלמה אבל היא לא עובדת לא במסנג'ר ולא באיסיקיו , היא עובדת רק בתוכנה עצמה שבאה על הדיסק אז מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לפני כשנתיים קנינו מקלדת אלחוטית, ולא השתמשנו בה. ניסיתי להתקין אותה מספר פעמים אבל לאחר ההתקנה היא לא עבודה, כלומר, חיברתי את כל הדברים, התקנתי ועשיתי ריסטרט, הסימנים הופיעו בצד המסך אבל המקלדת לא מגיבה, הואר של המקלדת (האור שמסמן שהיא משדרת) עובד. מישהו יודע מה הבעיה? ד"א זאת מקלדת של החברה BELKIN.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי נגן MP3 ואני לא מצליח להתקין אותו. יש דיסק עם דרייברים אבל ההתקנה שלהם נתקעת. מדובר בנגן 512 מ"ב של יונדאי. בזיהוי של הווינדווס הוא לא מוצא שום דרייברים מתאימים. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם-אני לא מצליח להפעיל את הסורק:aoc f-610 מערכת הפעלה xp pro-מחשב חדש חיברתי חשמל +כבל-הסורק נדלק אך המחשב אינו מזהה את החומרה. סוג החיבור למחשב הוא הגדול-כמו המדפסות של פעם(lpt,com?) מה יכולה להיות הבעיה ואיזה פרטים עליי להוסיף? המון תודות כמובן שהתקנתי דרייבר-אך הבעיה היא שאין קשר בין הסורק למחשב
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי עכבר USB ואני רוצה לחבר אותו ב PS/2 עם מתאם מיוחד (לא לשאול למה). הבעיה היא שחלונות לא מזהה אותו ולא נותן לי להשתמש בו. רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום מה המצב אנשים? אני פתחתי את הקובץ ZIP שהורדתי מהאתר שלהם... אחרי זה הכנסתי את זה לשרת הפרטי שלי... (השרת הפרטי שלי תומך בשפת ASP...) אני ניכנס דרך השרת בדפדפן לעמוד: Default.asp ותראו הוא ניכנס לי לפה! מה הוא רוצה שאני יעשה אני לא הבנתי... בבקשה אנשים זה דחוף מאוד דחוף בברכה ד"ר טראנס
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת משולבת מסוג HP 5510, למדפסת זו לא קיים דרייבר או איזשהי חבילת תוכנה עבור חלונות 7, זה אמור להיות מוטמע בה. לאחר שהתקנתי את המדפסת שמתי לב שאמנם ניתן להדפיס אך האופציה שהייתה קיימת בעבר (בחלונות XP) לשלוח פקס היישר מהמחשב אל המדפסת והחוצה לא קיימת יותר. בחלונות XP היו שתי אופציות להדפסה, האחת הדפסה והשניה שליחת פקס דרך המדפסת. האופציה השניה אינה קיימת יותר. כיצד ניתן לתקן את הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-