ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש ורק פה יש לי כמה התלבטווית, התחיל מהדבר הפשוט, אני לא יודע איזה מארז לבחור האם עדיף זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=12195 ששמעתי עליו דברים טובים. אופציה שנייה זה זה שהוא יפה אבל לא יודע איך הוא מקורר, והאם ב50 ש"ח הפרש אולי שווה לקנות מאורר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9470 אתם מוזמנים להציע לי משהו אחר לא יותר מ300 ש"ח מנעה או פנדה. בקשר לספק כוח, המפרט זה יהיה עם מעבד AMD כפול ליבה, יהיה כרטיס מסך 7800, יהיה 2GB ראם, יהיה דיסק קשיח 160GB. אם אני אקנה מנעה אני אקח את הFSP 400W GLN , אבל אם אני אקח מפנדה אין שום ספק שיכול להחזיק את זה במחיר סביר ממ…
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת חדשים והשימוש העיקרי שלהם הוא לגיימינג (rpg, fps) רק שאני לא מבין גדול בציוד היקפי. לגבי עכבר שמתי עין על cm storm havoc שנראה נחמד ובמחיר סביר http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SGM-4002-KLLN1 אשמח לשמוע חוו"ד עליו או לחילופין המלצות אחרות במחיר דומה. לגבי מקלדת ממש אין לי מושג איזו לקנות אז אשמח לשמוע המלצות בעניין, תקציב נע בין 250 ל- 300 ש"ח. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פאד למשחקים מה אתם אומרים על זה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3646 התקציב עד 100 שקל מקסימום 150
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לפני השאלה סיפור קטן הזמנתי מאייבי את הכרטיס AVerMedia AVerTVHD MCE A180 HDTV Tuner Card [ היה לי 2 כרטיסים שחיברתי ולא עמדו במשימה Phillips LifeView ישן שהיה לא דרייבר ישן של XP ובטא של VISTA אבל לא אצלכתי לזהות ממנו שידור בכלל באף תוכנה והשני זה terratec cinema ht pci שאמור היה לעמוד בזה והוא דיי חדש אבל עם איזה תוכנה שלא ניסיתי הוא לא מוציא שידור נורמלי באיכות נורמלית..רק עם רעשים(שלא קיימים בשידור המקורי) או שמוציא לי את השידור בשחור לבן (גם שמשחקים עם הפורמט מNTSC וPAL זה לא עוזר) משהו דפוק איתו..ניסיתי לדגום עם כמה תוכנות שונות וגם היה לפעמים מקריס סתם את התוכנה ועכשיו אם תוכלו לתת לי כמה תשובות לשאלות הלא פתורות שלי.. שמעתי על חברת AVerMedia אז רציתי לדעת…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן , חבר'ה, אני צופה בהודעות מזה הרבה זמן אבל זאת ההודעה הראשונה שאני כותב. בקיצור אתמול הפורטיסימו הגיע ואתמול קניתי אותו. (Hercules guillmot Gamesurround Fortissimo II) רציתי להגיד שהכרטיס פשוט מדהים יחסית למחיר שלו. אף כרטיס לא נושק לרגליו. יש לי כמה הזהרות לאנשים שגם הולכים לקנות אותו ותקנו: תורידו עידכון של הדרייברים ומה שיותר חשוב את תתקינו את התוכנה של Yamaha אם יש לכם Windows XP כי הוא הורס אותו לגמרי. מה שתעשו זה תורידו את הגירסא המתוקנת מהאתר של הרקולס (17 מגה). הדרייברים שוקלים בערך 17 מגה גם.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני יודע ששאלו פה כבר הרבה על מקלדות ועכברים אלחוטיים, אבל מעיון בהודעות קודמות לא מצאתי בדיוק את התשובה שחיפשתי. אני צריך מקלדת ועכבר למחשב HTPC שיהיה בסלון. הוא לא אמור לשמש למשחקים ולכן אני לא צריך עכברי MX למיניהם ואני מעדיף לא להשתולל עם המחיר. מה שהכי חשוב לי זה טווח קליטה, ורצוי שיהיה RF ולא IR כדי שלא יחייב קו ראיה אל המקלט. אז איזה סט מקלדת+עכבר אלחוטיים מומלצים שיהיו מסוגלים לעבוד גם בטווח של 4-5 מטר ?
-
- 9 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אחרי שנתיים וחצי עם ה MX 1000 התקלקל לו אחד הכפתורים והחלטתי לנצל את האחריות. ליבואן לא היה את ה MX 1000 והציע לי בתמורה את ה MX 1100 למרות שאינו נטען. כשהגעתי הביתה הזדעזעתי מהביצועים המחרידים של העכבר הזה. התנועות הקטנות שלו פשוט איומות. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה חומרתית אבל אחרי חיפוש קצר ברשת לא חסרות תלונות על הנושא. למרות שקראתי על העכבר הזה הרבה אני לא מבין איך לא שמעתי על זה עד שנתקלתי בבעיה. הקלקה על לינקים הופכת להיות מטלה מייגעת עם העכבר הזה במיוחד אם "נחתחת כמה מילמטרים מהלינק או הצ'קבוקס ואתה צריך להזיז את הסמן ביתר עדינות. ולדוגמא, ציור עיגולים קטנים בצייר - בכלל משימה בלתי אפשרית. העיגולים יצאו מרובעים במקרה הטוב, דבר שלא היה ב MX 1000 או כל עכבר אחר שניסיתי. …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מקלדת lenovo ultraslim plus - מקלדת צ'יקלט מינימלית כולל עכבר. אני מחפש מחפש מישהו שיעשה עבודה טובה עם החריטה ולא יחרוט עקום ולא במקום. משהו טוב במחיר סביר. אשמח לעזרה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, העכבר והמקלדת שלי מתחילים לזייף (אחרי חמש שנים). הגיע הזמן להתחדש במקלדת ועכבר. ככה: 1. אני רוצה שיהיו אלחוטיים. 2. אני תוכניתן, ככה שאני בעיקר מקליד הרבה. מה שאומר שהמקלדת צריכה להיות נוחה להקלדה, מרווחת, ועם כל כפתורי הקיצורים לעריכה (HOME/END וכד') במיקום נוח. 3. אני לא משחק יותר מדי משחקים וממש לא משחקי יריות או כאלה, אז לא צריך איזה משהו מטורף מדי. 4. ארגונומיה די חשובה כי בכל זאת אני עובד עם המחשב כל הזמן. ולא בא לי להרוס את המפרקים.. 5. כפתורי מולטימדיה וכאלה זה נחמד.. אבל לא הכרחי. אני גם ככה משתמש בקיצורים משלי שאני בד"כ מגדיר לבד. מבחינת תקציב, יש כסף. אבל לא להסחף. נגיד עד איזור 500 שקל פלוס מינוס. אגב ממליצים על סט של מקלדת ועכבר או לקנות כל אחד…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש ברשותי מקלדת לוג'יטק מדגם K350. התקנתי את תוכנת הסט פוינט האחרונה מהאתר, וזה לאחר שגם הסרתי את הדרייברים האחרונים שהיו. הכל מחדש בקיצור. משום מה, התוכנה מותקנת אך לא נפתחת לי התוכנה המלאה,שבה יש אפשרות להגדיר את כל הכפתורים ולנצל את מלואה של המקלדת. ניסיתי הכל, הסרתי, התקנתי מחקתי דרייברים והתקנתי מחדש, החלפתי כניסות USB. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור. בתודה, שגיא.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מדפסת צבעונית משולבת סורק לצרכים בעיקר סטנדרטיים וחלק לעיצוב גראפי. - לא משנה איזו חברה. - לא משנה דיו או לייזר. - העיקר שלא יעבור את התקציב עד 1000 ש"ח. מה מומלץ?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום,יש לי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט.(http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378025) הבעיה היא:אני לוחץ על כפתור י' וזה כותב לי "יו" (מוסיף ו') וכפתור החיקה לא עובד,ועוד כמה אותיות שמתחרבשות. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה מראש, עדן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי BROTHER וכתוב שם שכדי לסרוק ב DPI גבוה שכזה צריך להשתמש ב תוכנת Brother scanner utility. שאני לא מוצא בשום מקום.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו מאיפה אני יכול להסיג את הדברים הבאים? אני צריך מן חיישן כזה שאני יכול להגדיר אותו לפי תביעת אצבע מסיומת אז הוא פותח את הדלת נגיד אני צריך חיישן לתביעת אצבע שרק הטביעות שאני מגדיר לו אז הוא פותח את הדלת הבנתם? ועוד משהו אני צריך מין סאט כזה של 20 מצלמות אינטרנט שמחוברים במפצל USB ביחד שכולם מתחברים לשרת אחד הבנתם בערך מה אני רוצה? מי שיכול לתת לי איזה מקום לרכוש את זה או שם של משהו שיכול לעזור לי אני יודא לו מאוד תודה רבה מראש
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ההורים שלי היו בח'ול ביקשתי מהם שיקנו לי פד נורמלי לעכבר בקיצור קיבלתי את הפד של RAZER EXACMAT עם השני צדדים D: והגיעה יחד עם כרית כזאת ליד של RAZER (מן הסתם..) .. (40 יורו בערך כמו בארץ..) לא נורא.. בקיצור פד ענק אני לא משתמש בכולו כי אני עובד על מהירות גבוהה( עם G7) ועל הצד המהיר .. ניסיתי לעבוד גם על הצד השני על הדיוק ויש הבדל ענק בין שני הצדדים בינתעיים אני יתרגל לצד של המהירות (SPEED) בקיצור פד ענק עם גימור יפה (צבע שחור) ומסביב כמו כסף כזה ולא עשוי מפלסטיק שאחרי יומיים יהרס.. תמונה של הפד (מגוגל) אין לי כח לצלם ולהעביר למחשב חח עריכה: עריכה: אגב הכרית הזאת היא מגיעה כמו פד עם כרית (זה לא באמת פד) שנכנס מתחת למשטח (המשטח של העכבר) כדי שלא תחליק ותזוז מהמשטח..…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חושב על לרכוש את המארז הזה, THERMALTAKE SOPRANO מבחינת מארז הוא דיי טוב ומאוורר, אבל אני מודאג לגבי הספק, האם הספק TERMANTAKE שבא איתו 400W, הוא מספיק חזק בשביל להחזיק גם מערכות כבדות? כרגע נשרף לי הזלמן 400W שטוען להיות בין הטובים בעולם, אז חשבתי, הזלמן עלה לי 600 ש"ח (ספק בלבד), אני יכול ב 750 ש"ח לקנות SOPRANO עם ספק 400W אמיתי של טרמלטייק. מה דעתכם? כי כרגע יש לי מארז סימבאדה 805 אבל קצת חם בפנים. אין לי כסף לקנות מארז בנפרד ולהשאיר את הזלמן. תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
Thermaltake Kandalf VA9000SWA למי שלא יודע אז... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3011 1300ש"ח א. אמרו לי שהוא מארז מצויין במחינת קירור (מאווררים)(גודל מארז) ....... האם זה נכון? ב. האם אני מקבל איתו ספק? אם ל אז אני אשמח לקבל עצה לספק 450W-500W ג. האם שווה את המחיר..?
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מקלדת טובה למשחקים ועבודה. והדבר החשוב יותר - עכבר נוח וטוב למשחקים ועבודה שוטפת. ראיתי כמה אפשרויות: geniues 525 Logitech mx518 אשמח לכל הצעה אפשרית וטובה וגם חוות דעת על ה525.. (אגב, אני קונה מiqpc אך אם כדאי מאוד משהו ממקום אחר לא אתנגד) תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הי אני מחפשת מקלדת ועכבר אלחוטיים (סט או כל אחד לחוד - לא משנה לי) בארבע השנים האחרונות אני משתמשת ב logitech cordless desktop wave והייתי מאד מרוצה חשבתי לחדש ולקנות משהו של חברת לוג'יטק גם כן, כי לא התאכזבתי מהמוצרים והשירות שלהם. השימושים שלי הם להקלדה, גלישה... (לא גיימינג ולא משהו רציני) לא חשוב לי שהמקלדת/עכבר יהיו ארגונומיים, חשוב לי שיהיו אלחוטיים (ואם לא מדובר בסט אז ששניהם יוכלו להתחבר לרסיבר אחד, אני יודעת שיש אפשרות כזו בחלק מהמכשירים של לוג'יטק) ושהעכבר יהיה עם כפתורים צדדיים תזרימו הצעות בתודה, דורין
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לחבר שלי יש מחשב כזה: AMD 64bit athlon 2800+ 1024MB DDR 400 (בשני סטיקים) ולוח אם של ג'יגה בייט (שכחתי את הדגם :-[) בכל מקרה, היום הוא קנה Radeon X800Pro 256MB AGPx8, הרכבנו אותו, והכל עבד יפה, בדקנו כמה משחקים וכולי. אחרי כמה שעות הוא מתקשר אליי ואומר שהוא ניסה להדליק את המחשב אבל אין תצוגה והווינדוס לא עולה. יש לו ספק כוח ג'נרי שקיבל עם המארז שקנה בKSP, אז הנחתי שהוא לא עומד בעומס (בנוסף מחוברים גם שני דיסקים קשיחים, CD, צורב DVD, פלופי וכרטיס רשת..) הוא בדק את הספק והיה רשום עליו 280W.. יש לי ספק שקניתי לפני שנה ומאז החלפתי מחשב, Enermax 350w, האם זה יסחוב את המערכת שלו? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
המארז הזה פשוט אדיר ואני מתכנן כבר זמן מה לשדרג את המארז.
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מעדיף מאוד שיהייה אלחוטי, ולא משנה לי שזה לא חברה כל עוד התנסתם בו ויש לכם חוות דעת תודה.
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי ספק נוסף של 235 W וחשבתי לחבר גם אותו אל הלוח...כרגע הספק שלי הוא של HEC 300W האם זה יכול לפגוע בלוח? האם זה מועיל?
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-