עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yarivot26,

המקלדת והעכבר צריכים לעבוד ממרחק של 3.5-4 מטרים בלי תקלות. אני מוכן להוציא עד 1000 שקל, מעדיף פחות, יש מקום לחריגות במידה ואין ברירה. תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by Cypherlz,

אהלן , אני רוצה לקנות אוזניות ישלי 500 שקל (אבל עדיף כמה שפחות) ואני קונה בסניף של KSP \ IVORY אילת כרגע ישלי RAZER ELECTRA היו אצלי כמעט שנתיים והם ממש כואבות לי באוזניים בשימוש ארוך חשבתי ללכת על הG430 או SIBERIA V2

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shai56,

Sidewinder Mouse של מיקרוסופט נראה במבט ראשון כמו חללית חייזרים, אך לאחר שמתרגלים אליו, הוא מתגלה כאחד מעכברי הגיימינג הטובים ביותר בשוק. במבט ראשון על עכבר ה-Sidewinder Mouse של מיקרוסופט, קצת קשה לעכל את המראה האגרסיבי: תוך שהוא זוהר בצבע אדום בוהק, נראה ה-Sidewinder כחללית תקיפה סיילונית שנחתה בזה הרגע על שולחן המחשב שלכם, מוכנה לתקוף את החדר ולהשמיד את כל תוכנו. אלא שבתוך המעטפת הקשוחה הזו מסתתרים להם כמעט כל גימיק ותכונה טכנולוגית שאותן ראינו בעכברי הגיימינג של השנים האחרונות, החל מלייזר סופר-מדויק ועד ערכת משקולות להתאמה אישית של מרכז הכובד בעכבר. באופן מפתיע, אנשי מיקרוסופט הצליחו אפילו להמציא כמה גימיקים חדשים משל עצמם (בהם נתמקד בעוד מספר שורות), וכך הופך ה-Sidew…

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by elad_jacoby,

אני אקצר כי מאוחר: MX518 גדול לידיים היחסית קטנות שלי, חשבתי על הG5 אבל הבנתי שהוא אותו גודל, DiamondBack היה טוב אם היה זול, X-750F נראה לי האפשרות הראשונה .. למישהו יש את המידות של כל העכברים שציינתי? תודה.

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  5. Started by phirex,

שלום, בקרוב מאוד (מחרתיים) אני טס לתאילנד ורציתי לדעת אם מלבד את המצלמות (שאפשר לקנות ממש בזול גם כאן, אבל שם זה עוד יותר זול) ואת החיבור למחשב והתוכנה, האם כדאי לי לקנות גם מחשב זול שם שיפעיל את המצלמות? כרגע אין במקום שאני רוצה להפעיל את המצלמות מחשב, המקום שממנו אני רוצה לצפות במצלמות הוא מהמחשב המרוחק, לכן אין לי צורך במסך מחשב למעט בשלבי ההתקנה. אני זקוק למחשב אמין או אולי שיטה אחרת של מצלמות אולי מצלמות IP עדיף לי? האם כדאי לקנות את המחשב בארץ וזהו? עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by Ac-Boy,

שלום =] יש לי את המקלדת הפשוטה של מיקרוסופט שיש בה מקשי קיצור כמו MY DOCUMENT, MY PICTURES, MY MUSIC ועוד.. עכשיו כמעט וכלום לא עובד חוץ ממקשי ההגבה הנמכה וההשתקה של הווליום איך אני מתאם את זה לWINAMP והתמונות שלי לתיקית תמונות וכו'?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  7. Started by OR007,

היא נמכרת ב-1200 שקל וחשבתי לקנות אותה ! אלא אם כן יש לכם משהו יותר טוב בתקציב של עד 1300 שקל תודה מראש

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  8. כאשר המחשב עולה, עוד לפני מערכת ההפעלה, ניתן ללחוץ על מקש מסויים (DEL, F2 וכו'), בכדי להכנס להגדרות ה BIOS, לדפדף בעזרת חיצי המקלדת וכו'. במידה והמקלדת מחוברת בחיבור USB למחשב, האם ניתן להשתמש בה לפני שמערכת ההפעלה עולה.... ?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני מחפש מקלט DVB-T שמתחבר דרך כניסת אנטנה או RCA האם יש דגם כזה בארץ? אשמח ללינקים או מקומות לקניה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by zZz.,

הפאד עושה לי לפעמים קטעים, הפינות והצדדים מרחפים.. היום היה איזור קטן באמצע הפאד שהיה "בועה". הוא לא התלכלך או משהו בחלקו התחתון.. יש דרך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  11. שלום. קיבלתי אתמול את המצלמה plympus d-360L עכשיו הכל טוב ויפה... מצלמה סבבה... רק שיש בעיה - היא מחסלת בטריות יש אפשרות לחבר אליה שנאי (ac Adapter) שאין ברשותי, ואין לי מושג איפה אפשר לקנות כזה בארץ נראה לי אני צריך שנאי dc 6v אבל אני לא סגור על זה. קיצר איפה לעזאזל אני יכול למצוא כזה בארץ? וכמה בערך זה צריך להעלות? (זה בטוח שווה מלפרק מאות שקלים על בטריות)

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by fuck off,

תנו בראש. אפשר גם חנויות מארה"ב. אפילו עדיף הייתי אומר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  13. שלום רב, יש לי מדפסת אלחוטית משולבת (צילום,פקס,סורק) מדגם BROTHER MFC-490CW מאיזו שהיא סיבה הסורק הפסיק לתקשר עם המחשב ולכן לא ניתן לסרוק הוא מנסה לבצע פעולת התקשרות למחשב אבל נכשל. שאר הפונקציות עובדות היטב (הדפסה. צילום ופקס עצמאי ומהמחשב) כן שלא בטוח שהבעיה היא בחיבור האלחוטי. מישהוא יודע כיצד פותרים את הבעיה. מאוד דחוף וחשוב. תודה על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 9.6k צפיות
  14. Started by dennis14,

מה דעתכם על העכבר הזה? האם הוא משתלם למחירו? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=793&scat=201&tcat=30 אם מישהו קרא ביקורת/סקירה עליו שיביא לינק אליה.

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  15. ראשית ביקרתי לאחרונה בפורום זה ואציין שיש פה מספר תומכים שעושים עבודת קודש ! אציין שאני ''פריק'' של אכות והלב אומר מדפסת + סורק בנפרד (במיוחד עקב צורך בסורק פילמים אכותי כדוגמת ה-Canon 8400 ) מצד שני אני אב לילדה בת שבע שצריכה סריקה והדפסה פשוטה ע''י הפעלה בכפתור אחד בלבד - ואז נדרש מדפסת משולבת ??? . ראיתי שבסורק של Canon יש כפתור יעודי של ''העתקה'' . 1.האם הסורק מפעיל Trigger למדפסת כך שהפעולה תוכל להתבצע ע''י לחיצה על כפתור אחד בלבד ? 2. האם הסורק והמדפסת חיבות להיות מאותה חברה ? במידה והתשובות הם חיוביות אזי ניתן לשלב את הפשטות של משולבת אם האכות של סורק יעודי . תודה מראש לכל המגיבים

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק כבר שנה וחצי. בשבועיים האחרונים המקלדת משתגעת, כאילו לוחצת על מקשים בעצמה וכאלה דברים. למישהו יש פיתרון או אפילו מקום שמתקנים מקלדות...אשמח לשמוע בתודה מראש אלעד

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני רוצה אולי לשדרג את המקלדת שלי בקרוב מה IBM הענתיקה שלי. במקרה הייתה אצלי מקלדת Microsoft Multimedia smtn היא הייתה נחמדה והכל אבל היה לה חיסרון שהוא משמעותי יחסית לגבי: היא אינה מסוגלת לקלוט כל מיני צירופים של מקשים בו זמנית. הבקשה שלי למי שיש לו בזמן שהוא קורא שורות אלה ויש לו מקלדת של Logitech למשל Internet Navigator שיעשה דבר פשוט, לחץ על המקשים האלו בו זמנית ויגיד האם שומעים ביפ מהספיקר הפנימי של המחשב או לא, תעשו minimize לכל החלונות ותעשו זאת בשולחן עבודה רק אז התוצאה אמינה במאה אחוז. המקשים הם: חץ שמאלה + חץ למטה + E + D. (אגב תנסו גם צירופים של שני מקשי חץ אחרים כי במיקרוסופט חלק פעלו חלק לא..) תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אשמח לקבל המלצה מפורטת למדפסת ליזר+ סורק לשימוש ביתי ברמת מחיר סביר. עלות קסטת אבקת דיו?

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by ashkenazone,

כמה לדעתכם שווה ספק HEC TRTF-400W?

20. ויש לו אפשרויות עריכה של סרטים ושמירה שלהם במחשב.... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  21. יש לי זיכרון נייד ואני לא יודע איפה להשיג חוט חזק ודק מספיק שיעבור דרך אוזנית של זיכרון נייד שאוכל לתפוס על צרור מפתחות. זה הזיכרון: מישהו יודע?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Omerole,

רציתי MX518,ואבא שלי אמר שהוא לא מצא(מעניין מאוד שאזל...)אבל הוא חשב עלי והביא לי MX1000(אני יכול להגיד שאני "מאושר"....) אני גיימר מאוד מאוד רציני,הולך להמון LANPARTIES,ומשחק FPS בעיקר,העכבר הזה ידוע כאחד עם שם רע מאוד למחשקים,יש דרך כלשהיא לעשות משהו איתו???

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by laufgas,

יש לי את הכונן הזה בערך שנה, ולפני חודש הוא הפסיק לקרוא תקליטורי דיוידי. אני לא מדבר על סרטים ועל הגדרות של איזורים, אלא על משחקים! הוא פשוט הפסיק לקרוא בעיקר את כל המשחקים שיש לי על דיוידי, והמשחקים שלי מקוריים, לא צרבתי וכו'. אין לי מושג מה לעשות, ניסיתי לעדכן ת'קושחה, להסיר ולהתקין מחדש, לנקות את הכונן וכלום לא עוזר. הכונן מחובר עם הכבלים והכל תקין. מה לעשות? תודה, שי.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by Stealth,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, החלטתי להיפטר מהVisor Deluxe שלי סופסוף לקראת הלימודים ולקחת משהו יותר טוב בעל תמיכה בשמיעת MP3 ההתלבטות הראשונית היא כמו שהטופיק אומר : Palm OS או Pocket PC ואז ההתלבטות היא בין הדגמים הללו: 1. HP iPAQ H1910/1915 2. Palm Zire 71 3. Sony CLIE SJ33 החששות שלי הם כדלקמן: הiPAQ הוא PocketPC , לכל מי שאני מכיר יש PalmOS והתרגלתי למערכת, הכרטיסי הרחבה של הSony עולים הון תועפות, והZire פשוט די יקר כאן בארץ ולא נופל מה1750 ש"ח מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by md22,

כשכתוב במאפינים של מצלמה "רזולוציה של 4.0 מיליון פיקסל (אינטרפולצית חומרה) " מה הכוונה אינטרפולצית חומרה תודה

• 8 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.