עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום חברים! באתי אליכם כי אתם בערך הפורום הכי מומלץ בכל הנושא של טכנולוגיה וגיימינג. אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג חדשות (אחרי שהקודמות- logitech premium stereo headset, התחיל לקרטע). אני מתלבט בין שלושה סוגים אך תמיד תוכלו להוסיף סוגים אחרים כראות עיניכם. הסוגים: Corsair Vengeance 1500 Corsair Vengeance 2000 Razer Megalodon אז מה אתם אומרים? אל תשכחו לתת סיבות ולהתייחס למחיר. תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Gilladriel,

מחפש ביקורות באופן כללי, לא מצאתי משהו חוץ מזה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי עכבר אלחוטי ונשבר לי להחליף לו סוללות......אני מחפש לקנות עכבר אלחוטי אבל עם מטען לטעינה חזורת. מה העכברים הכי מומלצים שיש כיום בשוק? תודה=]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by mic,

הורדתי אותה ולפני זה הגלגלת לא עבדה ועכשיו היא כן עובדת. כולם לכו להוריד אותה כפי שזה נראה הבעיחה נפתרה. תגידו לי מה קורה אצלכם, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן בקשה מוזרה,אבל נסביר את עצמי,אני תלמיד תיכון שמתמש בלפטופ בשביל כתיבה עכשיו זה לא בעיה במקצועות כמו ספרות היסטוריה וכו' אבל הבעיה היא במקצועות שהחשבון מתחיל להתערב.. אז אם כבר אני על נייד אז חשבתי לעצמי נילך על זה עד הסוף לא נכתוב בכלל על מחברות נקנה את הדבר הזה עכשיו מזה הדבר הזה זה כמו מה שיש לחברות כמו Orange וכל מיני,למשל שהם רוצים את החתימה שלך אתם חותם על גבי הדבר הזה ואז זה עובר למחשב שלהם אני מחפש משהו יותר רציני באיזה גודל של A4שיענה לצרכים של תלמיד תיכון אם יהיה זיכרון עצמאי זה גם יהיה נחמד קיצור תמליצו לי על הדברים תגידו חסרונות יתרונות ונראה מה הולך... תודה רבה ושבוע טוב עודד .

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by udicol,

חברי קנה מחשב מבחור שעובד איתי , וכמובן בהמלצתי והמלצות באתר .... מדובר במחשב Amd 1600XP לוח אם של Gigabyt VTX-E עם כל התוספות המענינות - Dvd , Geforce 2 ... חיברנו את הצורב שלו (מהמחשב הקודם ) והכל טוב ויפה . רק שלפני חג הפסח , המחשב הודלק ע"י חברתו , ו- ריח שרוף , והמחשב מת . מהמוכר נאמר לי שזה המחשב ה-6 שנשרף לו .(הוא חושד ברשת הביתי החשמלית אבל זה לא הגיוני) ובכן הנזקים הם : לוח אם נשרף , מעבד , DVD , דיסק קשיח , הצורב (לא קנוי בקניה האחרונה ) . המוכר סיפק לו מחשב חלופי (בינתיים) ונאמר לי שהוא ינסה למכור לו צורב במחיר עלות . מה דעתכם ? האם הנזק שנגרם לדיסק הקשיח (גיבוים חומר אישי וכ.. ) והצורב שווים סוג של תביעה נגד חברת ספרי הכוח ? כל השאר באחריות חוץ מ-הצורב , …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by sanchouz,

שלום אני קניתי סט של עכבר ומקלדת לפני כ8 שנים, הכל אלחוטי(Logitech canada 210) העכבר הפסיק לעבוד לפני כ שנתיים ו מקלדת עדיין עובדת בלי בעיות. במקלדת צריך להחליף סוללות פעם בשנה אם לא יותר אבל בעכבר היתי מחליף פעם בחודש לפחות, וזה היה מאוד מעצבן. שמתי עכבר חוטי של מיקרוסופט, אבל לא היצלחתי להתחבר אליו, היד כאבה לי כל הזמן שמתי עכבר חוטי של לוג'יטק(ישן) הוא נוח מאוד מבחינת אחיזה אבל החוט שלו מאוד מעצבן עכברים של לוגיטק בגודל של 12 באורך , 6 ברוחב ו 4 בגובה מהשולחן , הכל בס''מ אני התחלתי לחפש עברים בלי חוט ובערך 90% מהם מאוד קטנים, כי הם במיוחד למחשבים ניידים והם בכלל לא זולים, אבל כשהתחלתי לבדוק סטים של עכבר ומקלדת ראיתי שהמחירים של הסט כמו של עכבר בודד ??? אני צריך עזרה: …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by NaNdoS,

כנס: XP vs. MP

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אהלן, אני משתמש בעכבר הנ"ל, ואיתו יש לי איזה פאד ג'ל כזה, שבהתחלה הוא היה מאוד בסדר אבל מתבלה עם הזמן, והאמצע של הפאד התחיל קצת להתפרק, ככה שזה גורם לאי דיוק במשחקים ורוב הפעמים אני פשוט משחק על השולחן בלי כלום.. יש איזה פאד נורמלי במחיר שפוי? 50 +- לא צריך משהו בגודל ענקי, אפשר להסתדר גם עם פאד בינוני (בעיקר ל CS:S ומשחקי FPS) תודה ושבת שלום.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by erannn120,

היי, קניתי אוזניות BLUETOOTH של PHILLIPS, ואני רוצה לחבר אותן עם המחשב. יש דרך בלי לקנות איזשהו DONGLE ? אולי דרך האייפון שמחובר אל המחשב או משהו בסיגנון ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by dino,

מישהו יודע איזה מארז זה המארז שבתמונה? ומישהו יודע עם ה-ENERMAX FS-710B נראה גם ככה? הוא שהוא יותר קטן?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות עכבר שישמש אותי לגיימינג וליישומים משרדיים התקציב הוא עד 300 ש"ח מאוד חשוב שהעכבר יתאים ליד קטנה-בינונית רק לפני חודש קניתי MX518 ב-99ש"ח מבאג והוא פשוט לא התאים ליד שלי (גדול מידי)- תרמתי אותו לאחי במשך שנים רבות השתמשתי בעכבר הכי פשוט של מיקרוסופט והייתי ממשיך להשתמש בוא אם הוא לא היה עושה בעיות (מופיע בתמונה) תודה !

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by xena,

אני מחפש CD_ROM טוב ואני לא מצליח להשיג אקטימה 52X. מה אתם ממליצים עוד? נדמה לי שהיה כאן פעם מאמר שמשווה בין CD-ROMS. מישהו יכול לתת לי את הלינק אולי?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by natigabay,

קניתי היום Logitech Performance MX אני רוצה לשים אותו עם פד (למרות שיכול לנוע על כל משטח) עדיף לקנות את הפדים הרגילים ב30 ש"ח עם הגל תמיכה ביד או בפד של חברה כמו razer שיהיה איכותי יותר?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. ברשותי מארז RAIDMAX STORM עם הספק שהגיע איתו (400W כביכול...) לאחרונה התקנתי כ-2 קתודות ועוד איזה שני מאווררים. ברשותי כרטיס מסוג 5950U ומשרכז השליטה של NVIDIA הוגיע לי חגיגית שהכרטיס לא מקבל מספיק כוח ולכן הוא עשה לו UNDERCLOCK, שכמובן לא מוצא חן בעיני בכלל, במיוחד לאור העובדה שאני מתכנן לקנות את ה6800U בעתיד הקרוב. עכשיו לשאלתי, מה עדיף מבין הבאים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1394 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2512 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4468 או שאני בכלל לא בכיוון מבחינת הספק? אני מוכן להוציא גג עד 550 ש"ח עדיף פחות תגובתכם תתקבל בברכה תודה

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש. המחשב והמסך יעלו יותר מ-5K אז הייתי שמח לו הייתי יכול להגביל את התקציב לציוד ההקפי הנ"ל למינימום האפשרי שעדיין יחשב כטוב. מאחר ואין לי מושג במחשבים אני אמשיל את זה למכוניות. אני לא מחפש פיאט אונו וגם לא מרצדס. משהו כמו מזדה/טויוטה יהיה בסדר גמור. אני לא מציין תקציב כי אני לא ממש מתמצא בנושא אבל הייתי שמח לשמור אותו מתחת ל-0.5K. אגב, היום יש לי פיאט אונו.... מבחינת החשיבות, העכבר הוא החשוב ביותר, המקלדת פחות והרמקולים הכי פחות כי המחשב ישמש בעיקר לעריכה ב-PS. משחקים כלל לא מעניינים אותי. חלוקה של 50% לעכבר, 30% למקלדת ו-20% לרמקולים נשמע לי סביר. עכבר: ראיתי עכברים עם המון כפתורים עליהם. אלו פשוט מפחידים אותי. לא צריך ולא רוצה. שלושה יספיקו…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Shmoolik,

יש לי 128MB RAM של 133MHz לבן דוד שלי יש 128MB ב 2 חתיכות של 64 אבל ב MHz100 עכשיו הוא קונה 256MB זיכרון ב 133MHz וניפטר מה 128 עם ה 100MHZ כדי לי לקחת אותם?? או שזה יעבוד לי רק יותר לאט? יותר מהר? או שאני בכלל לא יכול להשתמש בהם?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אהלן, אני מעוניין לקנות מפצל USB למחשב שלי (שהוא לא נייד ד"א) ואני רואה שיש בשוק טווח מחירים של 20 ש"ח עד 250 ש"ח, האם יש באמת הבדל בין המוצרים השונים ? הרי סך הכל כל מה שהוא עושה זה לחבר מצלמה\נגן\פלאפון וכו.. למחשב ולהעביר נתונים. למה צריך לשים לב בקנייה של מפצל כזה ? תודה מראש וסופש נעים לכולם !

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. איך אני יכול לדעת עד כמה איכותי איכות ההדפסה במדפסות שהרזולוציה שלהם היא 4800 על 1200 ? לעומת זאת יש מדפסת של אצ פי שהיא גם באותה רזולוציה אבל יש לה 6 ראשים בפנים כלומר הגוון צבעים שהיא יכולה להגיע אליו יותר גבוהה והיא כבר מדפיסה באיכות של פוטו (זה כמו לקנות ראש דיו פוטו אבל פה זה כבר מההתחלה באיכות פוטו) השאלה היא עד כמה ההבדל ניכר למשל לעומת מדפסות של אפסון שהרזולציה שלהם היא משהו כמו 5670 על 1440 נראה לי.. למשל על המדפסת של קנון 4500 יש לך רזולוציית הדפסה ממש גבוהה אז ככה שאני יודע שהיא תתן איכות הרבה יותר גבוהה מאפסון..אבל אם נשווה אותה ל7283? בקיצור הייתי מעוניין לקבל השוואה באיכויות הדפסה לגבי המדפסות הנ"ל.. 5783 אצ פי 7300 של אפסון 7283 אצ פי וקנון ה4500 כמובן

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by eyal,

סוף סוף אין בעיה חמורה שצריך לפרמט אבל הנה בעיה שמורידה את כל ההנאה החץ במקלדת כלפי מעלה נתקע לפעמים וזה גורם לי להפסיד בהרבה משחקים זו מקלדת חדשה ולא נשפך לי כלום וזה קורה לעיתים רחוקות אבל זה קורה!!!!! קניתי את המקלדת לפני 3 שבועות :AR15:

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by rp,

אני רוצה לקנות מחשב עם מפרט כזה... AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 1Mb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty מעבד DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard לוח אם 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty זיכרון פנימי - מודול שני SATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Serial-ATA - 3Y Warranty דיסק קשיח NEC 3540A Black - DVD±R16/DVD+DL8/DVD-DL6/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW32 - 2Y Warranty Bulk צורב Gigabyte Geforce FX6600GT 128mb GV-NX66T128VP כרטיס מסך Onboard - מובנה על לוח האם כרטיס קול …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Flash,

אני מתכנן להחליף את הלוח והמעבד במחשב שלי, חשבתי לעבור ל AMD Athlon 1.4 לאור הביקורות החיוביות. שמתי לב שיש מגוון די גדול של יצרני צ'יפסטים (VIA, AMD, ALI וכו') ואין לי מושג על מי כדאי ללכת. מה אתם אומרים ? והאם לא כדאי בכלל לחכות ל XP ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני באמצע תהליך צביעת המקלדת שלי,והכל הולך יופי. בהתחלה חשבתי לצבוע את כל המקשים, אבל כבר לאחר הצביעה הראשונה (של חלק אחר במקלדת כמובן) הבנתי שאם אני רוצה להגיע לתוצאה הנדרשת אני אצטרך לצבוע את המקשים עד שלא ייראו את האותיות. יש הרבה חנויות שמציעות במחיר של 100 שקלים לחרוט אותיות עבריות במקלדת. אבל אני מעונין הרבה יותר באותיות האנגליות ובלחצני הפעולה (enter,control,shift ) ואפילו מוכן לוותר על האותיות העבריות. האם אוכל לחרוט גם את לחצני הפעולה על המקלדת עם השירות שהחנויות האלו מציעות,או שעליי להשתמש במדבקות האותיות הידועות לשמצה? והאם המדבקות האלה באמת מתקלפות כל זמן קצר? כי זאת בעיה גדולה בשבילי מכיוון שאני מנקה את המקלדת כל חודש ואני עושה במקלדת שימוש רצוף ואינטנסיבי א…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by NightWing,

מישהו יודע אולי למה אין בשום מקום את שתי המקלדות היותר חדשות של מיקרוסופט? לא את Digital Media Keyboard 3000 ולא את Wireless Laser Desktop 7000. שתיהן יצאו באפריל... ביקורת על ה-3000: http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2282348,00.asp ועוד קצת תמונות:

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by avnet613,

שלום. יש לי פקס של hp 6313 all in one. כשהוא במצב מענה אוטומטי הוא שולח ומקבל פקסים, אבל כאשר מתקבלת שיחה בבית ואני עונה בטלפון אלחוטי הוא חושב שיש פקס ומשמיע קולות של פקס שלא מאפשרים לנהל שיחה. כאשר אני עונה בטלפון קווי אין בעיה והשיחה מתקבלת כרגיל והוא לא מזהה את זה כפקס. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים