ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
כל כרטיסי הGEFORCE4 4600 עובדים על 300 מגה"צ, למה ASUS יוצאת מן הכלל והכרטיס שלה יעבוד ב330 מגה"צ? איך יכול להיות? הרי כולם צריכים להיות אותו דבר, לא?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הsilentium t2 עושה רושם טוב מבחינת קירור, נוחות, יופי ועלות. מה דעתכם? המפרט שלי AMD Athlon 2500+ WD 120GB 7200 rpm ide Gigabyte GA-7N400-L LG CDRW 52x32x52 NEC DVDRW 3500AG Sapphire Radeon 9600 256 MB Samsung DDR 400 256MBx2 מחוברים בUSB: דונגל BT,סורק,מדפסת,MP3
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני באמצע תהליך צביעת המקלדת שלי,והכל הולך יופי. בהתחלה חשבתי לצבוע את כל המקשים, אבל כבר לאחר הצביעה הראשונה (של חלק אחר במקלדת כמובן) הבנתי שאם אני רוצה להגיע לתוצאה הנדרשת אני אצטרך לצבוע את המקשים עד שלא ייראו את האותיות. יש הרבה חנויות שמציעות במחיר של 100 שקלים לחרוט אותיות עבריות במקלדת. אבל אני מעונין הרבה יותר באותיות האנגליות ובלחצני הפעולה (enter,control,shift ) ואפילו מוכן לוותר על האותיות העבריות. האם אוכל לחרוט גם את לחצני הפעולה על המקלדת עם השירות שהחנויות האלו מציעות,או שעליי להשתמש במדבקות האותיות הידועות לשמצה? והאם המדבקות האלה באמת מתקלפות כל זמן קצר? כי זאת בעיה גדולה בשבילי מכיוון שאני מנקה את המקלדת כל חודש ואני עושה במקלדת שימוש רצוף ואינטנסיבי א…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מדפסת עם פקס, סורק ומכונת צילום. מספר הצילומים שאני עושה ביום אינו גדול. זה מכשיר שישמש אותי בבית בלבד. התקציב הוא בערך עד 1500 ש"ח, אבל אפשר קצת יותר. מצד שני, אם יש משהו זול יותר, אני אשמח לא לבזבז כל כך הרבה כסף, ולקחת את היותר זול. מה שחשוב לי זה האיכות. אני צריך מכשיר, שיעשה את העבודה. נקודה. המדפסת צריכה להיות צבעונית. אני גם לא מתנגד למדפסת לייזר, אך המחיר עד כמה שידוע לי לא מאפשר זאת (מדפסת צבעונית, לא שחור לבן). אני מצאתי שלושה מכשירים. 1 - HP Officejet 7213. מחירה כ-1600 ש"ח. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/1090041-1090153-1090461-1090461-11536417-11536421.html 2 - HP Officejet J5783. מחירה כ-750 ש"ח. http://h10010.www1.…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה דגמים אשמח להמלצה, אני נוטה לכיוון הHP כי אין לי מקום בכללי והיא הכי קטנה ( אפשר לסגור את המכסה של הדפים והיא חצי מהגודל) מדפיס 30 דפים בשבוע (סטודנט). תודה לעונים. Samsung ML1865W Brother HL2135W HP P1102W בנתיים מוכרים המליצו על הברובר גם מבחינת עלויות לטווח הארוך.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש CD_ROM טוב ואני לא מצליח להשיג אקטימה 52X. מה אתם ממליצים עוד? נדמה לי שהיה כאן פעם מאמר שמשווה בין CD-ROMS. מישהו יכול לתת לי את הלינק אולי?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1.הייתי רוצה לדעת מה המשמעות של ההגדרות INVERT MOUSE במשחקים? 2.מה דעתכם על משחקי מלחמה עם גו'יסטיק?האם אפשרי?נוח? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות לאבא שלי מתנה ליום הולדת והחלטתי על סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. יש לו מקלדת מצ'וקמקת ממש שרוב הלחצנים בה לא עובדים והיא שווה 20 שח. לגבי העכבר, היה לו משהו טוב שקיבלתי בזמנו כשהייתי בESR במסגרת UNREAL (כן, חנון) אבל הוא נהרס ועכשיו הוא משתמש גם בעכבר ישן ולא נוח. בקיצור, הסתכלתי קצת בסטים של לוג'יטק, ואין לי כל כך מושג מה טוב.. וטווח המחירים פשוט מטורף, מ250 ועד' 1250... מישהו יכול לתת לי קצת הסבר מה ההבדל בין המקלדות השונות? אינפה לעומת bt או Usb, נטען לא נטען וכו'... ומה ההבדל בכלל בין מקלדת לגיימרים ולבין מקלדת מולטימדיה? והאם בכלל לוג'יטק שולטת או שזה רק אני שאני מיושן (צבא כבר שנתיים אני לא מעודכן..) לעניין: מה חשוב לי במקלדת: 1. נוחות 2. …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא ממש בטוח אם זה קשור לפה, אבל שיהיה. השאלה הזאת מציקה לי כבר הרבה זמן. אז ככה, בעכברים אופטים יש את הלייזר הזה למטה נכון? אז איך זה כשאני סוגר את המחשב הלייזר הזה נשאר דלוק? מה מפעיל אותו? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אני צריך לקנות עכבר חדש ואני מתלבט בין 2 עכברים: Logitech G302 - 238 ש"ח ttesports BLACK V2 Laser Gaming Mouse - 220 ש"ח איזה עכבר יותר עדיף? או שיש המלצה אחרת? העכבר הקודם שלי היה ttesports black והוא היה עכבר שמאוד התאים לי, נוח. שימושים: משחקי fps כמו BF וCOD, משחקי mmo ושימושים רגילים. אני מחזיק את העכבר באחיזה מלאה (palm)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר/שמע/יודע משהו על המדפסת: brother mfc 250c . אני מצרף לינק לתיאור המדפסת: http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=262&ArticleID=831 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת מכנית עם אותיות מוארות בעברית. ממה שראיתי ביו-טיוב ברוב המקלדות האותיות באנגלית מוארות והחריטה בעברית לא מוארת. האם אפשר למצוא אותיןת עהריות מוארות כהלכה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ני מעוניין לקנות עכבר ל-GAMING, וחשבתי לקנות את ה-mx518. עכשיו יש לי את האפשרות לקנות את ה-G7 בערך באותו סכום ( מוזר אהה ), אבל אני לא יודע אם באמת שווה לקחת אותו. אני יודע שהנתונים שלו הרבה יותר גבוהים משל ה-mx518, והוא אחד העכברי גיימינג המובילים שיש, אולם יש איתו כמה בעיות: 1. כולו עשוי מפלסטיק חלק כזה מה שגורם להזעה, בניגוד ל-mx518 שאם אני לא טועה, בקצצות יש שם חומר רק ונעים. 2. צריך להחליף כל יום ( כל 12 שעות עבודה ליתר דיוק ) את הסוללה. 3. לפי מה שהבנתי, עכבר כזה ( או שזה הדרייברים, אני לא יודע, תקנו אותי ) מעיק יחסית הרבה לעכבר על הזכרון הפנימי ומשתמש בקצת. עכשיו, 2 הבעיות הראשונות לא מענינות אותי, ואני מניח שאני אסתדר איתן, אולם החסרון השלישי יכול להי…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי איזה מחשב מאעפן למכירה באיזה אתר. מה שתפס את עיניי היה החזית של המארז המונפץ שלהם . . . מישהו יכול להגיד איזה חלקים מייצרים כיום אם חלק דומה לזה, או שדומים לזה בכללותם? אני מדבר על: - מאווררים למחשב - מארזים - גימיקים אחרים עם צורה זו. כל המכיר משהו כזה מוזמן לפרט ולהגיד "מה תפקידו בכח" . . .
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וברכה אני מחפש מדפסת לייזר פשוטה לשימוש ביתי..לסטודנט..תקופת מבחנים מדפיס 200 דפים..בכל חודש רגיל בערך 50 דפים חשוב לי שהמדפסת לא תעלה ויקר ושהטיונר שלה לא יעלה יקר גם ראיתי באינטרנט על סמסונג (למרות שאין לי מושג איך הם) והתלבטתי בין שני המדפסות הללו ML2525 שנמכרת ב340 ש"ח דרך דיל היום http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?affiliate=dailyd&cuponid=235 מדפסת לייזר Samsung ,ML-1915 שנמכרת ב350 שח דרך אופיס דיפו http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000bzag6p1fTBbrcmng2WElI2I:12bbi68k5?id=4251500&pr=QJ5&N=2%2033258%2030279&sgID=10 שני המדפסות מגיעות עם טיונר של בסביבות 800 דף. איזה מהם כדאי לקנות? ואם יש המלצה לדגם שונה של סמ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו את הראדון הזה : http://www.compuplus.com/insidepage.php3?sid=94uydglmy3uih60&id=996 יכול להיות אמתי במחיר כזה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נייד של 1400 Compaq presario והוא מעוניין למכור אותו . אני צריך את עזרתכם בהערכת מחיר : זה המפרט : Pentium 3 733 Mgh 192 sdram hard disk 15 gb hitachi dvdrom X 8 lcd 13.3 tft unipac מאיץ גרפי : Trident video accelerator Cyberblade i1 . נראה לי שבינתיים זהו . כמה שווה המחשב הזה ? תודה .
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם? יש הבדל בטכנולוגיות ? או שההבדל הוא כמו ב GF4 4600\4400 ? אם זה כולה זה אז הרבה יותר שווה וחיסכון גדול בכסף...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדפסת משולבת לצרכים ביתיים לשימוש קל עד 20 דפים בחודש בממוצע ,אני צריך שתכלול: הדפסה צילום סריקה ופקס עצמאי עם כרטיס רשת אלחוטי, התקציב עד 1000 שח , חשוב גם שתהיה פוטו כי אני אצטרך להדפיס תמונות מידי פעם, הציעו לי 3 דגמים Brother MFC-J4420DW HP Officejet Pro 6830 E3E02A HP Deskjet Ink Advantage 4645 B4L10C איזה מהם לפי דעתכם כדאי לקנות ??? תודה רבה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אודה על המלצה לעכבר אלחוטי Full-Size (אורך מינימלי: 110 ס"מ). חשובה לי גם "רכות" הלחצנים והגלגלת.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מארז זה המארז שבתמונה? ומישהו יודע עם ה-ENERMAX FS-710B נראה גם ככה? הוא שהוא יותר קטן?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה המקלדת הכי טובה שאני יכול לקנות מבאג עד 260 שקל ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח להמלצות , אני כמובן מחפש את המדפסת + סורק הטובה ביותר שהכסף שלי יכול לקנות. אני גם צריך שהמדפסת תהיה אלחוטית , זאת אומרת שאוכל למקם אותה היכן שארצה בבית כל עוד שיש חשמל באיזור. כמובן שמחיר הדיו הוא גם פקטור. תודה רבה על העזרה חברים.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-