עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by SteelCat,

כבר הרבה זמן אני מחפש את העכבר G5 החדש (הכחול) והמקלדת G11. שניהם של Logitech. עדיפות לישראל אבל אפשר גם מחו"ל. רק שמחיר המשלוח לא יהיה מטורף! מישהו? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by tomerfcbj,

איזה מדפסת ממולצת יותר? שימוש בייתי בלבד... מה יותר חסכוני? [h=1]HP Deskjet Ink Advantage 4645 B4L10C [/h]או [h=1]Brother MFCJ470DW [/h]

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Styx,

אני מחפש גיימפאד (לשחק פיפא וכאלה בעיקר) למחשב טווח מחירים עד 300 ש"ח ראיתי את הרייזר אונזה(Razer onza( איך הוא?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Psychedelic,

שלום, כרגע קיבלתי FSP 400W THN הספק עצמו 24 פין והלוח אם רק 20, לא קיבלתי איתו מתאם מה לעשות?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Ice_m@n,

שלום אני חדש פה ואני לא מבין ממש בסורקים אבל אני צריך המלצה על אחד שיסרוק ממש מהר... האיכות לא ממש חשובה (כי אני סורק מסמכים) והמחיר גם... אז אם למישהו יש רעיון אני אשמח לקבל! תודה!!! ??? ??? ???

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by broshg,

שלום חברים, אני מחפש לקנות מצלמת רשת כדי לדבר בסקייפ. ראיתי שההבדלים לא גדולים אבל המון חברות שונות וסוגים שונים בכל חברה. דרישות (לפי סדר חשיבות): 1. אחריות הכי ארוכה שאפשר. 2. איכותית: לא מבקש HD אבל גם לא האיכות של המצלמות הראשונות של הפלאפונים. 3. עד 200 שקל. 4. עדיף עם מיקרופון, לא חובה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by LazyCat,

שלום לכולם, יש ברשותי מדפסת HP 6960 Pro, ואני צריך לרכוש לה ראשי דיו חדשים. חיפשתי בארץ מחירים טובים לראשי דיו מקוריים וסט שלם של ראשי דיו עולה כ- 400שח, מחיר שערורייתי (המדפסת עולה 480שח!!!), הבנתי את רעיון הסחיטה של היצרניות על הדיו והתחלתי לחפש באתרים מחו"ל ראשי דיו מקוריים, כאן נתקלתי בעוד מכשול, מסתבר שעשו לארצנו הקטנטונת מיתוג מיוחד (לא פעם ראשונה שנתקל בזה), ראשי דיו למדפסת הזו בארץ הם מדגם 903xl ולמדפסת הזו בחו"ל 902xl (סט כ- $70), אין לי ספק שזה אותו ראש דיו, אבל השאלה אם אין חסימה תוכנתית לראשי דיו מחו"ל (דגם 902xl)? האם יש למישהו מושג? אגב, יש ברשותי ראשי דיו חדשים מדגם ישן 920xl שנראים אחד לאחד בהשוואה ל- 903xl אבל המדפסת לא מוכנה לעב…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Haflo,

לפני כחצי שעה העכבר שלי MS Intellimouse Explorer -USB Optical שבק חיים...... :-[ סתם ככה בלי שום סיבה או איזו התקנה..... ניסיתי מספר פעמיים לחבר/לנתק יחד עם Restarts אז הוא עובד תזוזה אחת או שתיים וזהו!!! מאחר ויש לי עוד עכבר כזה בדיוק (חדש באריזה) הוצאתי אותו וחיברתי אותו.....והכל כרגיל. הלך פה פעם למישהו עכבר? מה יכול להיות שהכבר שובת עקב עבודה מרובה? זה לא רכיב שאמור להתקלקל..?! ??? (אני יודע על עכברי MS PS/2 שמתקלקלים, על עכברים אופטיים של חברה לא ידועה אבל intellimouse explorer??)

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by or,

תיכנסו ל- http://www.archos.com/uk/products/product_jbmm.html ותגידו לי אם אתם חושבים שזה שווה שמהוא או שזה סתם נראה טוב :smoke:

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, לפני כמה ימים קראה לי משפחה לעזור בהם במחשב (זה כדי להראות שאני כן לתחום זה ותוך כדי אני גם צריך להתלמד) כדי לחבר ולהתקין אצלהם את המפסת Brother MFC-J615W שהיא אלחוטית. לקח לי המון זמן לסדר את זה: קודם הייתי צריך להוריד להתקין את הדרייברים של המדפסת. כדי להתקין מדפסת המחשב היה צריך לזהות איתה היה צריך לזהות קישורית אלחוטיות אצל מדפסת וכאן נתקלתי בבעיה. המחשב לא מצא מדפסת בטווח תקשורת וכרטיס רשת אלחוטי ועבד אצלהם- יכולתי לגלוש באינטרנט. קודם חוברת הפעלה שלה (אבל רק באנגלית) שלא הסביר לי שום דבר אזי חיפשתי סרטון על המדספת הזאת ומצאתי אותו ב-youtube , שם הסבירו לי את קוד הרשת שלהם לקוד של המדפסת והקוד שנתן אחד מבני לא היה נכון אזי היה להחליף לאותה סיסמת רשת אזי סוף ס…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by henz12345,

עד היום חשבתי זה שטויות , אבל אני רואה פה הרבה תגובות מעולות על פדים לעכבר , אז לאחר הרכישה של הG5 שלי, אני יהיה מעוניין בפד נחמד לגיימינג [שלא יעלה יקר כן? לא צריך הטופ שבטופ , מספיק אחד שיעשה תעבודה טוב] , ו"גיימינג" , לא כזה גיימינג , משחק קאנטר סטרייק , ופה ושם מוריד משחקים לא משו רציני . תודה , חן . :]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by vladik56,

אמנם זאת נשמעת שאלה מטומטמת אבל יש לי כרטיס קול Audigy שמחובר מקדימה..כמו כן יש חיבורים מאחורה אבל זה לא נשמע מי יודע מה עם האוזניות מגיע חיבור 6.3 עכשיו אני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול הבעיה שלא שומעים כלום(עם החיבור 6.3) ואם מחברים עם החיבור הרגיל שומעים דיי חרא ומשום מה כשאני בחור בתצורת הרמקולים את אופציית הסטריאו לא שומעים כלום ד"א האוזניות הן Sennheiser HD428 וואי כל זה היה הרבה יותר פשוט אם היה לרסיבר היה חיבור לאוזניות

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, לפני כמה ימים שלחתי מייל לסקייפיסי לגבי העכבר Logitech MX1000 שהתכוונתי לקנות מהם ושהם הורידו מהאתר. הנציג שלהם שחזר אלי אמר שלוגיטק הפסיקו לייצר את העכבר הזה ובגלל זה הם כבר לא מוכרים אותו. עשיתי חיפוש קטן וראיתי שבזאפ עדיין יש חנויות שמוכרות אותו. כדאי לי להזדרז ולקנות אותו לפני שהוא יגמר גם בחנויות האחרות או לוותר ולקנות משהו אחר? אם קניתי והוא מתקלקל עדיין יש עליו אחריות? לעכבר הזה יש סוללת ליתיום שאמורה להספיק לחצי שנה...מה יקרה אחרי חצי שנה? יהיה לי מאיפה להביא סוללה חדשה או שאני אצטרך לזרוק תעכבר? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by eozeri,

שלום אנשים טובים, הגיע הזמן להחליף את ה HP5610 האלמותית שמשרתת אותנו מזה כעשור. אני מחפש מדפסת משולבת לשימוש ביתי שתצליח לעבוד עם שני מחשבים נייחים, מחשב נייד אחד שמריץ חלונות 10, MacBook שמריץ iOS, וטלפונים ניידים שמחוברים לרשת הבייתית.. חשוב לי שיהיה סורק באיכות טובה, הדפסה ברזולוציה סבבה (לא מדפיס תמונות לאלבום, אבל כן לימי משפחה בגן), ויהיה נחמד שגם תדפיס אוטומטית משני הצדדים. עברתי על כל מיני מדפסות ותמיד יש איזה סקירה איפשהו שדופקת פרמטרים. הדפסה מסלולרים זה תחום חדש לי, האם זה מחייב הדפסה דרך ענן? כי הייתי מעדיף שלא. מישהו יכול להמליץ על מדפסת בסדר גודל של עד 500 ש"ח? תודה רבה, אייל

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ran500,

היי יש לי זוג רקמולים שמתברים למחשב בחיבור 3.5 ממ אני מעוניין לחבר אליהם את הסטרימר ווינדוס שיש לו חיבור 3.5 אחד וסטרימר אנדרואיד שיש לו חעבור 3.5 אחד יש איזה מפצל שיהיה ניתן לחבר ל2 הסטרימרים זוג רמקולים במקביל מבלי לגעת בחוטים כל הזמן? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש. המחשב והמסך יעלו יותר מ-5K אז הייתי שמח לו הייתי יכול להגביל את התקציב לציוד ההקפי הנ"ל למינימום האפשרי שעדיין יחשב כטוב. מאחר ואין לי מושג במחשבים אני אמשיל את זה למכוניות. אני לא מחפש פיאט אונו וגם לא מרצדס. משהו כמו מזדה/טויוטה יהיה בסדר גמור. אני לא מציין תקציב כי אני לא ממש מתמצא בנושא אבל הייתי שמח לשמור אותו מתחת ל-0.5K. אגב, היום יש לי פיאט אונו.... מבחינת החשיבות, העכבר הוא החשוב ביותר, המקלדת פחות והרמקולים הכי פחות כי המחשב ישמש בעיקר לעריכה ב-PS. משחקים כלל לא מעניינים אותי. חלוקה של 50% לעכבר, 30% למקלדת ו-20% לרמקולים נשמע לי סביר. עכבר: ראיתי עכברים עם המון כפתורים עליהם. אלו פשוט מפחידים אותי. לא צריך ולא רוצה. שלושה יספיקו…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מדפסת עם פקס, סורק ומכונת צילום. מספר הצילומים שאני עושה ביום אינו גדול. זה מכשיר שישמש אותי בבית בלבד. התקציב הוא בערך עד 1500 ש"ח, אבל אפשר קצת יותר. מצד שני, אם יש משהו זול יותר, אני אשמח לא לבזבז כל כך הרבה כסף, ולקחת את היותר זול. מה שחשוב לי זה האיכות. אני צריך מכשיר, שיעשה את העבודה. נקודה. המדפסת צריכה להיות צבעונית. אני גם לא מתנגד למדפסת לייזר, אך המחיר עד כמה שידוע לי לא מאפשר זאת (מדפסת צבעונית, לא שחור לבן). אני מצאתי שלושה מכשירים. 1 - HP Officejet 7213. מחירה כ-1600 ש"ח. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/1090041-1090153-1090461-1090461-11536417-11536421.html 2 - HP Officejet J5783. מחירה כ-750 ש"ח. http://h10010.www1.…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מחפש מדפסת לייזר משולבת סוקר ופקס מומלצת. מחיר עד 1000 ש"ח. עלות הדפסה סבירה. לא גדולה מידי. לא מדפיס הרבה....אבל זקוק למשרד הביתי. תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by shimon23,

שלום יש לי מחוברים למחשב רמקולים של creative - Pc works שזה שתי רמקולים וסאב, רציתי לדעת אם יש הבדל רציני באיכות הסאונד(אם יש בכלל עם שתי רמקולים), בין ה Live value לבין ה creative vibra במקרה שלי?

20. אהלן חבר'ה.... ברשותי מדפסת HP [שעד היום אני לא יודע מה הדגם שלה - על המדפסת עצמה רשום 1110, בעוד שבמחשב רשום 1200], והכנסתי מחסנית דיו חדשה בצבע שחור [מספר 56]. כאשר הכנסתי את המחסנית זה הדפיס לי אוטומטית דף כזה שבו מצוייר לי שאני להכניס את הדף איפה שסורקים / מצלמים ומסומן לי ללחוץ על איזשהו כפתור שאני לא יודע מהו, אבל לפי השרטוט זה מראה שזה הכפתור הכי תחתון והכפתור הוא הזה הוא כפתור "סריקה". לחצתי עליו וחשבתי שנגמר הסיפור אבל כשבאתי להדפיס זה רשם לי הודעה שכדי לקבל את איכות ההדפסה הטובה ביותר מומלץ לי לבטל את ההדפסה וללחוץ על כפתור "כיול" במדפסת עצמה. אז שאלתי היא מה בעצם אני צריך לעשות כעת ומה זה כפתור הכיול? האם פשוט אני צריך לצלם את הדף? או שיש כפתור אחר? צירפתי תמונ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Cha0stAlker,

אני צריך המלצה לג'ויסטיק איכותי ליד ימין. חשבתי על Logitech Force 3D Pro, אבל אני לא יודע אם הוא איכותי.. התגובות מבלבלות ביותר.. אני משחק ב FS2004.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש לי אחלה גיים פאד שאני דיי אוהב, אבל באף מלוחות ה-ABIT שהיו לי בשנים האחרונות, אין להם GAME PORT. אני יודע שיש כאלה באי-ביי, אבל רציתי לדעת אם יש כאלה בארץ, כמה הם עולים, והאם הם עובדים? (גם בשביל כל הכפתורים שצריך דרייברים בשבילם)?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by lior777,

שלום אני מחפש לקנות מתאם רשת אלחוטי שיעבוד על USB או PCIE, הראוטר תומך בתקן N בלבד, יחסית חלש ולכן חשוב לי שיקלוט טוב... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. ניתחתי מחשב פנטיום 200 שאבא שלי הביא לי מהעבודה שלו שהיה מיועד לזריקה והנה קודם כמה פרטים ושאלות הארדיסק קוואנטום 640 (מישהו רוצה לקנות?) 2 זכרונות (אתם יכולים לזהות גודל לפי מראה?) מעבד פנטיום 200 (היה עליו משחה לבנה וכשהיא נוגבה נמרח טיפה על המסביב של המתכת, הוא יכול לפעול ?) כרטיס רשת 3COM 10\100 (שאני אשים במחשב שלי ואקשר עם GA-7VTXH שיהיה לי) ועוד כל מיני שטויות כמו כונן דיסקטים ענק ולמי שמותרד בקשר ללוח אם, ..... HE IS OUT OF BUGS כך שאם הוא היה משחק זה היה טוב. אבל הג'וקים האלה קצת יחסרו לו ויהפכו לפסל אומנותי תענו אם אתם יודעים בקשר לשאלות

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by udicol,

חברי קנה מחשב מבחור שעובד איתי , וכמובן בהמלצתי והמלצות באתר .... מדובר במחשב Amd 1600XP לוח אם של Gigabyt VTX-E עם כל התוספות המענינות - Dvd , Geforce 2 ... חיברנו את הצורב שלו (מהמחשב הקודם ) והכל טוב ויפה . רק שלפני חג הפסח , המחשב הודלק ע"י חברתו , ו- ריח שרוף , והמחשב מת . מהמוכר נאמר לי שזה המחשב ה-6 שנשרף לו .(הוא חושד ברשת הביתי החשמלית אבל זה לא הגיוני) ובכן הנזקים הם : לוח אם נשרף , מעבד , DVD , דיסק קשיח , הצורב (לא קנוי בקניה האחרונה ) . המוכר סיפק לו מחשב חלופי (בינתיים) ונאמר לי שהוא ינסה למכור לו צורב במחיר עלות . מה דעתכם ? האם הנזק שנגרם לדיסק הקשיח (גיבוים חומר אישי וכ.. ) והצורב שווים סוג של תביעה נגד חברת ספרי הכוח ? כל השאר באחריות חוץ מ-הצורב , …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים