עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by IDAN AMRAM,

אני מחפש מחשב כף יד חדש שצריך להכיל: גישה לאינטרנט ושיהיה גם טלפון נייד ושהיה אפשר להתקין עליו את כל התוכנות הרגילות של מחשבי כף יד רגילים במחיר בסביבות ה 3000+- שאלה נוספת... התמיכה בעברית של מחשב כף יד שהוא גם פלאפון היא אותה תמיכה כמו של מחשב כף יד רגיל? כלומר אותה התוכנה? ועוד דבר אחד... זה אפשרי להתקין על מחשב כף יד את התוכנה microsoft access? תודה לכל מי שעוזר....

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מחפש מדפסת לייזר משולבת סוקר ופקס מומלצת. מחיר עד 1000 ש"ח. עלות הדפסה סבירה. לא גדולה מידי. לא מדפיס הרבה....אבל זקוק למשרד הביתי. תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by shimon23,

שלום יש לי מחוברים למחשב רמקולים של creative - Pc works שזה שתי רמקולים וסאב, רציתי לדעת אם יש הבדל רציני באיכות הסאונד(אם יש בכלל עם שתי רמקולים), בין ה Live value לבין ה creative vibra במקרה שלי?

4. Started by nemesisx2,

הי, רציתי לשאול אתכם אם אתם מכירים איפה אפשר להשיג כריות חדשות עבור האוזניות roccat kave? יש לי את האוזניות האלה מעל 3 שנים ולאחרונה העור של הכריות התחיל להתפורר. ניסיתי לחפש בgoogle אם מוכרים איפשהו כריות חדשות ולא מצאתי ולכן אני שואל אתכם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. ברשותי מארז RAIDMAX STORM עם הספק שהגיע איתו (400W כביכול...) לאחרונה התקנתי כ-2 קתודות ועוד איזה שני מאווררים. ברשותי כרטיס מסוג 5950U ומשרכז השליטה של NVIDIA הוגיע לי חגיגית שהכרטיס לא מקבל מספיק כוח ולכן הוא עשה לו UNDERCLOCK, שכמובן לא מוצא חן בעיני בכלל, במיוחד לאור העובדה שאני מתכנן לקנות את ה6800U בעתיד הקרוב. עכשיו לשאלתי, מה עדיף מבין הבאים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1394 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2512 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4468 או שאני בכלל לא בכיוון מבחינת הספק? אני מוכן להוציא גג עד 550 ש"ח עדיף פחות תגובתכם תתקבל בברכה תודה

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by dino,

מישהו יודע איזה מארז זה המארז שבתמונה? ומישהו יודע עם ה-ENERMAX FS-710B נראה גם ככה? הוא שהוא יותר קטן?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש לי אחלה גיים פאד שאני דיי אוהב, אבל באף מלוחות ה-ABIT שהיו לי בשנים האחרונות, אין להם GAME PORT. אני יודע שיש כאלה באי-ביי, אבל רציתי לדעת אם יש כאלה בארץ, כמה הם עולים, והאם הם עובדים? (גם בשביל כל הכפתורים שצריך דרייברים בשבילם)?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולכם.. אני צריך לבחור מארז לHTPC.. הבעייה הייתה שעומק המארז לא מעל 40.. ולמעשה נשארו 2 בחירות... מארז אחד עומד ואחד שוכב... שאחד מבין השניים אני צריך לקחת.. שני המארזים בסביבות אותו מחיר המארז הראשון COMPUCASE 6K31 מידע: http://www.3dvelocity.com/reviews/6k31/case.htm מארז שני - המארז השוכב Simbadda M901-1/ Hanyang M901-AMI תמונות: עוד תמונות ומידע מאתר קוראני (מתורגם באמצעות גוגל) http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2fwww%2egoyongsan%2eco%2ekr%2fnewshop%2fscripts%2freadprod%5f1%2easp%3fgp%5fcode%3d1151678 אני צריך לבחור מארז מבין השניים.. ידוע לי שהקומפיקס איכותי מאד.. וגם הספק כוח מגיע של HEC חברה ט…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by avihy,

מחפש דרייבר למדפסת hp psc 1410

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by satlan1,

שלום, קניתי לפני כמה ימים מקלדת ועכבר אלחוטיים של TEAC, דגם SX-60. הם פעלו סבבה רק שבמקלדת אחד הCTRL היה קצת דפוק היה קשה ללחוץ עליו. אז היום החליפו לי מקלדת לאותו הדגם בידיוק אבל משום מה היא לא פועלת. יש סוללות, התקנתי שוב את הדרייברים, אבל במקלדת הנורות האדומות בצד ימין מהבהבות איזה 5 שניות ומפסיקות ושום דבר לא פועל. ניסיתי להזיז את המקלט לUSB אחר אבל זה לא עוזר..מה גם שהעכבר כן פועל. בחוברת הפעלה לא רשום משהו שיכול לעזור..למישהו יש הצעה מה לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני מתעסק בתלת מימד מאיה מקס וכל זה , ואני מחפש עכשיו עכבר טוב לקנות , לא יודע על מה ללכת על ה לוגיטק שהרבה ממליצים לי עליו ושהוא אלחוטי שזה יתרון או על ה סטילסריוס ששמעתי עליו רק ניסיפ ונפלאות ושוהא חוטי. אשמח לשמוע הצעות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by arik100,

אהלן מבדיקה שעשיתי העכברים האלחוטיים הכי מומלצים ומשתלמים הם: [h=1]Logitech Wireless Marathon Mouse M705[/h] [h=1]Microsoft Sculpt[/h] הקטע הוא שאני אחיזת CLAW וזה קצת מפריע לי אם זה אחיזה אחרת יש איזה עכבר אלחוטי CLAW ללפטופ שאתם ממליצים ? - לא מיועד לגיימינג

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Gilladriel,

מחפש ביקורות באופן כללי, לא מצאתי משהו חוץ מזה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אם אני מדפיס ברצף אין בעיות אבל אם אני לא מדפיס כמה ימים אי אפשר. אני חייב לנתק ולחבר את החיבור למחשב כדי שזה יעבוד. זאת תקלה נפוצה בדגם הזה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. ניתחתי מחשב פנטיום 200 שאבא שלי הביא לי מהעבודה שלו שהיה מיועד לזריקה והנה קודם כמה פרטים ושאלות הארדיסק קוואנטום 640 (מישהו רוצה לקנות?) 2 זכרונות (אתם יכולים לזהות גודל לפי מראה?) מעבד פנטיום 200 (היה עליו משחה לבנה וכשהיא נוגבה נמרח טיפה על המסביב של המתכת, הוא יכול לפעול ?) כרטיס רשת 3COM 10\100 (שאני אשים במחשב שלי ואקשר עם GA-7VTXH שיהיה לי) ועוד כל מיני שטויות כמו כונן דיסקטים ענק ולמי שמותרד בקשר ללוח אם, ..... HE IS OUT OF BUGS כך שאם הוא היה משחק זה היה טוב. אבל הג'וקים האלה קצת יחסרו לו ויהפכו לפסל אומנותי תענו אם אתם יודעים בקשר לשאלות

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by rp,

אני רוצה לקנות מחשב עם מפרט כזה... AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 1Mb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty מעבד DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard לוח אם 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty זיכרון פנימי - מודול שני SATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Serial-ATA - 3Y Warranty דיסק קשיח NEC 3540A Black - DVD±R16/DVD+DL8/DVD-DL6/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW32 - 2Y Warranty Bulk צורב Gigabyte Geforce FX6600GT 128mb GV-NX66T128VP כרטיס מסך Onboard - מובנה על לוח האם כרטיס קול …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Aviv Abif,

החלטתי לקנות מקלדת חדשה בנוסף למחשב החדש שקניתי והחלטתי על הcrosair k70. הדילמה שנוצרה לי היא האם לקנות את הcherry האדומים או החומים (לא ניסיתי את שניהם מעולם). רציתי לברר האם ישנה חנות באזור רמת השרון בה ניתן לנסות את סוגי הכפתורים השונים על מנת שאוכל להחליט. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by RX7,

לדוגמא שבמפרט במדפסת משולבת כתוב "פוטו סנטר", מה זה? והאם נחיצותה של הפוטו משמעותית במדפסת? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. ברשותי עכבר מיושן של GENIOUS כבר בערך 8 שנים והגיע הזמן להחליפו. אני מחפש עכבד זול, חוטי, בעל כמה שיותר אפשרויות [כפתורים שניתנים לתכנות ושינוי רגישות העכבר] ושיהיה מיועד לגיימינג ושימוש טפוסי במחשב.. העכבר הנ"ל, ב180 שקל בKSP, מומלץ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by brighi,

שלום, לפני כמה זמן קניתי 2 ג'ויסטיקים אלחוטיים פשוטים בEBAY ויש לי בעיה איתם. אני מחבר אחד מהם למחשב הנייד ומשחק בפיפ"א ואחרי 2 דקות בערך הג'ויסטיק מתחיל לעשות בעיות ולהזיז את השחקנים לבד (בדרך כלל זה המקש עם החץ כלפי למטה שפועל לבד, אבל לא רק), ניסיתי לכוונן אותו דרך הWINDOWS וזה גם לא עזר. כשאני מכבה ומדליק אותו הבעיה נפתרת אבל אחרי דקה חוזרת/צצה בעיה חדשה. יש לי מחשב נייד חדש, WINDOWS 7 64. חשוב לציין שהדבר חוזר גם בג'ויסטיק השני. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Psychedelic,

שלום, כרגע קיבלתי FSP 400W THN הספק עצמו 24 פין והלוח אם רק 20, לא קיבלתי איתו מתאם מה לעשות?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by 11GnR,

מה העכבר הכי מומלץ עד 160-170 שקל ? אם יש משהו שעדיף בהרבה בעוד קצת כסף אז תאמרו לי גם עליו... עכשיו אני עם העכבר הזה http://www.parisiconsulting.com/computer/mouse_l.jpg אני משחק בFPS, לפעמים כסנייפר גם, אז אני חושב שיהיה לי שיפור משמעותי עם עכבר טוב. אני באמת ארגיש שיפור משמעותי או שאני זורק כסף ? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by eozeri,

שלום אנשים טובים, הגיע הזמן להחליף את ה HP5610 האלמותית שמשרתת אותנו מזה כעשור. אני מחפש מדפסת משולבת לשימוש ביתי שתצליח לעבוד עם שני מחשבים נייחים, מחשב נייד אחד שמריץ חלונות 10, MacBook שמריץ iOS, וטלפונים ניידים שמחוברים לרשת הבייתית.. חשוב לי שיהיה סורק באיכות טובה, הדפסה ברזולוציה סבבה (לא מדפיס תמונות לאלבום, אבל כן לימי משפחה בגן), ויהיה נחמד שגם תדפיס אוטומטית משני הצדדים. עברתי על כל מיני מדפסות ותמיד יש איזה סקירה איפשהו שדופקת פרמטרים. הדפסה מסלולרים זה תחום חדש לי, האם זה מחייב הדפסה דרך ענן? כי הייתי מעדיף שלא. מישהו יכול להמליץ על מדפסת בסדר גודל של עד 500 ש"ח? תודה רבה, אייל

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by THE_COMMANDER,

למישהו יש אתר שמראה כיצד להתקין מעבדים של פנטיום 4

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים