עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by אורן פרטובי,

קונה ציוד היקפי למחשב מסך, מקלדת ועכבר. אין סכום שאני יודע להגיע כי אני לא כלכך מכיר את המחירים. אשמח למשהו זול יחסית ובמחיר סביר. כמובן שמוצר אמין תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אם אני מדפיס ברצף אין בעיות אבל אם אני לא מדפיס כמה ימים אי אפשר. אני חייב לנתק ולחבר את החיבור למחשב כדי שזה יעבוד. זאת תקלה נפוצה בדגם הזה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shtrodel,

אחרי שידרוג גדול נוסף למחשב החלטתי גם להחליף עכבר... העכבר בשביל שעות ארוכות של משחקים... ממוצע של 4 שעות משחק לפעמים גם 8 שעות רצוף (כן אני משוגע ) חשבתי על MX1000.. מה דעתכם? מעדיף שגיימרים רציניים עם נסיון בעכברים מסוג זה יתנו חוות דעת... תודה.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. הזמנתי דרך amazon.com עלה 89 דולר. אם בא לכם תמונות ברזולוציה או פשוט לדעת איך הם עובדים ביחד זרקו מילה. (האמת שאני אעלה תמונות בלי קשר...בשביל השוויץ <<עריכה>> זהו הוא בדרך יגיע בקרוב ואוו הוו

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Rockstatement10,

אני מחפש בקר משחק נוח וטוב למחשב, רצוי שיהיה אלחוטי אבל לא חובה. בעקרון אני יודע שהמומלצים הם XBO ו-PS4, משום מה יצא לי להתנסות לשחק ב-XBOX ONE והבקר עשה לי כאב ביד אחרי שימוש קצר, לא יודע למה. אני בעקרון מעדיף בקר די זול (באיזור ה-150 עד 200 ש"ח) שיהיה טוב לפיפא ולמשחקי מירוצים למשל. יש הצעה כזו? אפשרי להזמין מחו"ל.

6. Started by elimvp,

שלוםם, תודה על העזרה חברה זה משהו שמשגע אותי ים זמןן... יש לי עכבר מסוג teac smx-100H.E (לפחות זה מה שרשום מאחורי העכבר) עכשיו הגלגלת של העכבר במקום להוריד ולהעלות את העמוד... מורידה ומעלה עוצמת וולים... כמה שלא חקרתי וניסיתי לא הצלחתי להבין איך לשלוט בזה ולשנות את זה... אם אפשר עזרה... תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הזמנתי מחסניות דיו חדשות ומקוריות של HP מאיביי המחסנית השחורה טוב והמחסנית הצבעונית "לא מתאימה למדפסת" וזו אכן המחסנית המתאימה (22) והיא חדשה ומקורית ניסיתי לנקות מגעים ולחבר אותה כמה פעמים אבל כלום לא עזר יש למשהו רעיון לפני שאני ידבר עם המוכר? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by nemesisx2,

הי, רציתי לשאול אתכם אם אתם מכירים איפה אפשר להשיג כריות חדשות עבור האוזניות roccat kave? יש לי את האוזניות האלה מעל 3 שנים ולאחרונה העור של הכריות התחיל להתפורר. ניסיתי לחפש בgoogle אם מוכרים איפשהו כריות חדשות ולא מצאתי ולכן אני שואל אתכם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. ניתחתי מחשב פנטיום 200 שאבא שלי הביא לי מהעבודה שלו שהיה מיועד לזריקה והנה קודם כמה פרטים ושאלות הארדיסק קוואנטום 640 (מישהו רוצה לקנות?) 2 זכרונות (אתם יכולים לזהות גודל לפי מראה?) מעבד פנטיום 200 (היה עליו משחה לבנה וכשהיא נוגבה נמרח טיפה על המסביב של המתכת, הוא יכול לפעול ?) כרטיס רשת 3COM 10\100 (שאני אשים במחשב שלי ואקשר עם GA-7VTXH שיהיה לי) ועוד כל מיני שטויות כמו כונן דיסקטים ענק ולמי שמותרד בקשר ללוח אם, ..... HE IS OUT OF BUGS כך שאם הוא היה משחק זה היה טוב. אבל הג'וקים האלה קצת יחסרו לו ויהפכו לפסל אומנותי תענו אם אתם יודעים בקשר לשאלות

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. הייתי רוצה לנסות להטעין בטריות Alkaline רגילות, אבל הבעיה היא שאין לי מטען מיותר (חבל לי על ה- Gp ). מה עלול לקרות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by tom123p,

שלום רב, יש ברשותי מדפסת לייזר ש/ל מקצועית (samsung scx-6320f) ממנה אני מרוצה מאוד. אני זקוק מידי פעם בפעם להדפסות צבעוניות - לא תמונות - אלה דפים שכוללים אלמנטים צבעוניים (הדפסת דפי אינטרנט לדוגמא). מה מומלץ? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום אני מעוניין לקנות mx-518 השאלה שלי היא: איפה כדאי לקנות את העכבר באזור המרכז במחיר סביר? 200+- אני מעוניין בחנות אמינה ולכן לא בטוח שכדאי ללכת על אייבורי... תודה מראש ערן. עריכה: אולי עדיף את הG5 ראיתי שהוא יותר מדוייק וגם יש לו התאמה למשקל של העכבר. לעומת זאת יש לו פחות כפתור, מה הוא עושה הכפתור הזה? אז מה כדאי, האפרש הוא זניח 20 שקל. ויש לי עוד שאלה: האם אחד מהעכברים מונע זעה או שלא מזיעים עליו? תודה מראש ערן

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מדפסת עם פקס, סורק ומכונת צילום. מספר הצילומים שאני עושה ביום אינו גדול. זה מכשיר שישמש אותי בבית בלבד. התקציב הוא בערך עד 1500 ש"ח, אבל אפשר קצת יותר. מצד שני, אם יש משהו זול יותר, אני אשמח לא לבזבז כל כך הרבה כסף, ולקחת את היותר זול. מה שחשוב לי זה האיכות. אני צריך מכשיר, שיעשה את העבודה. נקודה. המדפסת צריכה להיות צבעונית. אני גם לא מתנגד למדפסת לייזר, אך המחיר עד כמה שידוע לי לא מאפשר זאת (מדפסת צבעונית, לא שחור לבן). אני מצאתי שלושה מכשירים. 1 - HP Officejet 7213. מחירה כ-1600 ש"ח. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/1090041-1090153-1090461-1090461-11536417-11536421.html 2 - HP Officejet J5783. מחירה כ-750 ש"ח. http://h10010.www1.…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. ספק : Thermaltake - Purepower Butterfly 480W (W0019) - Active PFC מארז : ThermalTake Xaser V Damier V6000A כעיקרון זה למחשב הבא: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3200+ (S-939) 1120 1 1120 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI Price Units Total K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) 920 1 920 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 320 2 640 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E 2280 1 2280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA 530 1 530 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 340 1 340 מה אומרים ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Yaron2012,

שלום, אודה על המלצה לעכבר אלחוטי Full-Size (אורך מינימלי: 110 ס"מ). חשובה לי גם "רכות" הלחצנים והגלגלת.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני מחפש מדפסת חסכונית בדיו, בתקציב עד 600 ש"ח. לסטודנט שמדפיס הרבה. שתהיה חסכונית בעלות דיו חדש. חשובה מהירות גבוהה בהדפסה. תודה מראש. .swg

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ronigrr,

תקציב: 300-400 אפשר לחרוג לכיוון 500 במידת הצורך כרטיס קול: אין כרטיס קול יש לוח אם z170x-gamming3 שימושים: מיועדות לגיימינג בלבד (כרגע יש לי את הstealseris 5hV2) משחק בעיקר cs go (כמובן שצריך מיקרופון לאוזניות) סוג האוזניות: כמובן אוזניות שמכסות את כל האוזן ומצמצמות ככל האפשר רעשים מבחוץ (לפי הזכור לי באוזניות שקיימות לי כרגע הבאס מוחלש ולכן שומעים יותר טוב במשחקי יריות צלילים של צעדים וכו..) הערות: חשיבות גבוהה לסראונד ואשמח ל2 הצעות שאחת מהן תהיה של razer בשל מבצעי הבלאק פריידי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם !! לפני כשעתיים רכשתי מדפסת בראדר דגם J4420DW התקנתי אותה וכל עובד , יש רק 2 בעיות שעוד לא הצלחתי לפתור: 1. איך מגדירים את הפקס של המדפסת כך ש: בזמן שמגיעה שיחת טלפון רגילה הוא לא יצלצל ורק הטלפון הראשי של הבית יצלצל, וברגע שמגיע פקס הוא יתקבל אוטומטית ע"י המדפסת? 2. הבנתי שיש הגדרות מיוחדות לאיכות הדפסה מירבית - כי האיכות תמונה צבעונית גרועה- מישהו יודע איך מגדירים ? תודה מראש לעוזרים!!! זה ממש ממש חשוב לי!!!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by RX7,

לדוגמא שבמפרט במדפסת משולבת כתוב "פוטו סנטר", מה זה? והאם נחיצותה של הפוטו משמעותית במדפסת? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by THE_COMMANDER,

למישהו יש אתר שמראה כיצד להתקין מעבדים של פנטיום 4

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by save,

כולנו מכירים את הטריק של הייצרניות בנוגע לטונרים שמגיעים עם המדפסת. מישהו פה אולי ניסה למלא אבקה בטונר שמגיע עם מדפסות לד של Oki . אין שם צ'יפ כמו בטונר חדש מחנות. מה ימנע ממני למלא שוב ושוב ? במדפסות oki ניתן להמשיך להדפיס גם אחרי התראת דיו. אפילו ראיתי קיט בדולר שמדביקים על הטונר המיוחד ועליו כן ניתן לשים צ'יפ.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by sandra,

אני רוצה לקנות מארז חדש לAMD אבל שהיה מקורר הייטב . אם אתם יכולים להמליץ לי על מארז לAMD מאוורר ביותר אני ישמח לקבל..........

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני צריך המלצה למדפסת משולבת צבעונית. כמות הדפסות 100-150 לחודש, הדפסה דו צדדית חובה. התקציב כולל אחריות דיו לפעם הראשונה וכו'. ההתלבטות שלי כרגע היא: HP Officejet Pro 8600 Plus במחיר כולל של 1017 ש"ח או Brother MFC-J4410DW במחיר כולל של 977 ש"ח עם נטייה ל- HP עריכה: אם יש מישהו פנוי שיכול לתת איזה טיפ / ייעוץ / ערגלית אני אשמח. אני רוצה להזמין היום מהחנות ששמתי בקישור. תודה מראש למי שיוכל לעזור.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. 1.הייתי רוצה לדעת מה המשמעות של ההגדרות INVERT MOUSE במשחקים? 2.מה דעתכם על משחקי מלחמה עם גו'יסטיק?האם אפשרי?נוח? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by arik100,

אהלן מבדיקה שעשיתי העכברים האלחוטיים הכי מומלצים ומשתלמים הם: [h=1]Logitech Wireless Marathon Mouse M705[/h] [h=1]Microsoft Sculpt[/h] הקטע הוא שאני אחיזת CLAW וזה קצת מפריע לי אם זה אחיזה אחרת יש איזה עכבר אלחוטי CLAW ללפטופ שאתם ממליצים ? - לא מיועד לגיימינג

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים