ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אבי מעוניין לרכוש מדפסת משולבת והוא הלך להתייעץ בבאג (טעות...) והמליצו לו על Canon Smart Base MP300 המחיר הוא 1700 שהוא מחולק ל12 תשלומים של 141.5 ש"ח. רציתי לדעת אם בפחות או יותר אותו תקציב יש אופציות יותר טובות, ואם הדגם הנ"ל הוא אמין, נוח ומוצלח. הדרישות הן, פקס, סורק, מכונת צילום ומדפסת כמובן. ראיתי מכשירים עם סלוטים לכרטיסי זכרון ומסך LCD צבעוני שמציג את התמונות לפני ההדפסה, אופציה זאת בהחלט נחמדה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע ספק 300W אני מתכנן לקנות מארז Xaser II 6000A שכולל חמישה מאווררי מארז ואולי גם לשים איזה נורה בתוך המארז ואני מתכנן גם אוברקלוקינג גדול כי אני גם בונה על מערכת קירור מים (ThermalTake AquariusII) וזה מצריך העלת מתחים האם ספק 300W מסוגל לכל זה או שצריך ספק יותר טוב? אם כן אז כמה בדיוק וכמה עולה ספק כזה ואיכותי? כמה שפחות זול
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הבנתי שיש בעיה למכור את הLogitech powerplay mouse pad בכל מיני מקומות בעולם, כולל בארץ. מחיפוש קצר באינטרנט לא ממש הצלחתי להבין למה? למישהו אולי יש מקור שמסביר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מפצל USB למחשב שלי (שהוא לא נייד ד"א) ואני רואה שיש בשוק טווח מחירים של 20 ש"ח עד 250 ש"ח, האם יש באמת הבדל בין המוצרים השונים ? הרי סך הכל כל מה שהוא עושה זה לחבר מצלמה\נגן\פלאפון וכו.. למחשב ולהעביר נתונים. למה צריך לשים לב בקנייה של מפצל כזה ? תודה מראש וסופש נעים לכולם !
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
i nees the best motherboard for amd xp 1600 processor i need a raid controller and a network card on board and i dont want a sound card or anything else on board exept of the network card and the raid.i dont need overclocking options but i need it to be very stable. give me the best m.b models that exist. also i need a big case with a lot of fans i want a professional case with a good power supply and good ventalation.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שידרוג גדול נוסף למחשב החלטתי גם להחליף עכבר... העכבר בשביל שעות ארוכות של משחקים... ממוצע של 4 שעות משחק לפעמים גם 8 שעות רצוף (כן אני משוגע ) חשבתי על MX1000.. מה דעתכם? מעדיף שגיימרים רציניים עם נסיון בעכברים מסוג זה יתנו חוות דעת... תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לממ"ד שגודלו כ- 9.5 מ"ר, איזה רמקול עדיף? חשובה לי האיכות יותר מהעוצמה, אין הגבלת מיקום. תודה, לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי פקס של hp 6313 all in one. כשהוא במצב מענה אוטומטי הוא שולח ומקבל פקסים, אבל כאשר מתקבלת שיחה בבית ואני עונה בטלפון אלחוטי הוא חושב שיש פקס ומשמיע קולות של פקס שלא מאפשרים לנהל שיחה. כאשר אני עונה בטלפון קווי אין בעיה והשיחה מתקבלת כרגיל והוא לא מזהה את זה כפקס. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ומה האחריות של AMD מקיפה? לפי מה שהבנתי האחריות של אינטל יותר טובה כי היא לכל החיים (למרות שמי יבוא להחליף 486) אבל מה היא מקיפה? נגיד, אני עושה אוברקלוק למעבד והורס אותו, האחריות עדיין בתוקף?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקשיבו ,אם אני קונה משהו כזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19498 ,ומחבר אותו לנייד שלי ,האם אני יכול להישתמש למשל בgoogle earth ,ולשתמש בזה בתור Gps ? ,אגב ,איזו תוכנה מהסוג הזה מתאימה ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות עכבר יפה וטוב שיתן סיפוק במישחקים ושליטה טובה לגימריים בסביבות 400 ש'ח תודה לכול העוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות mx-518 השאלה שלי היא: איפה כדאי לקנות את העכבר באזור המרכז במחיר סביר? 200+- אני מעוניין בחנות אמינה ולכן לא בטוח שכדאי ללכת על אייבורי... תודה מראש ערן. עריכה: אולי עדיף את הG5 ראיתי שהוא יותר מדוייק וגם יש לו התאמה למשקל של העכבר. לעומת זאת יש לו פחות כפתור, מה הוא עושה הכפתור הזה? אז מה כדאי, האפרש הוא זניח 20 שקל. ויש לי עוד שאלה: האם אחד מהעכברים מונע זעה או שלא מזיעים עליו? תודה מראש ערן
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות גיימינג תקציב: 400(חריגה של עד 50 ש"ח) מיקרופון:כלול כרטיס קול מובנה בלוח אם אוזניות עדיפות לאטומות חול: מעדיף שלא עדיפות לקנייה בארץ
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כולנו מכירים את הטריק של הייצרניות בנוגע לטונרים שמגיעים עם המדפסת. מישהו פה אולי ניסה למלא אבקה בטונר שמגיע עם מדפסות לד של Oki . אין שם צ'יפ כמו בטונר חדש מחנות. מה ימנע ממני למלא שוב ושוב ? במדפסות oki ניתן להמשיך להדפיס גם אחרי התראת דיו. אפילו ראיתי קיט בדולר שמדביקים על הטונר המיוחד ועליו כן ניתן לשים צ'יפ.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכירו את המקלדת המכאנית המשוכללת של SteelSeries - אשר מציעה מנגנונים שמאתגרים את אלו מבית Cherry MX. האם הפיתוח העצמי עשה את העבודה? לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי זה הסיפור יש לי הגה של מיקרוסופט forcefeedback wheel או איך שלא קוראים לזה.. עכשיו הגה הוא דיי ישן אבל כל פעם שיוצא איזה משחק חדש הגה משרת אותי נאמנה אבל... מאז שהחלפתי מחשב לא השתמשתי והיום היה בא לי לנסות את ההגה עם nfs underground אני בא לחבר את ההגה לאחורה של המחשב... ורואה שאין את הכניסה הזאת בכלל!!! כלומר זה הכניסה הזאת שהייתה על הכרטיס קול פעם ועכשיו אני משתמש בכרטיס של הMB מה זה אמור להיות שהעלימו את הכניסה הזאת?! ואיך אני הולך עכשיו לחבר את זה למחשב? יש איזה מעביר לusb או משהו הסתכלתי באינטרנט והדגמים החדשים באים כבר עם usb... זה ממש מעצבן!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה LOGITECH REVOLUTION MX אשר לצערי סובל מבעיה ידועה של הכפתור שנלחץ פעמיים (איזה חוצפה שעכבר כזה יקר בזמנו, הולך כלכך מהר). לכן, אני מחפש המלצה לעכבר שיהיה +- דומה בתכונות לעכבר זה, במחיר שפוי (מבצע BLACK FRIDAY תמיד טוב).
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה קיבלתי הון של 75 שקלים חדשים לקניות בכמה חנויות, בינהם באג (היחידה בתחום המחשבים), אני שוקל לקנות עכבר מאחר ועכשיו אני משחק בGTA וצריך שם עכבר קצת יותר טוב מהצעצוע שברשותי. האם יש שם משהו מומלץ? כמובן שאוסיף כסף..התקציב שלי הוא סביבות ה200 שקל. יש את זה שראיתי: https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14048 האם שווה להשקיע קצת יותר ולקנות את זה? : https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22174 או בכלל משהו אחר? ראיתי פה דיון שהמליצו על הg400 אבל אין אותו בבאג לצערי.. חבל.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף מה-MX ? 1100 או REVOLUTION לגיימינג,ולגלישה... אני יודע שלREVOLUTION יש 800DPI , ולכן לא מתאים למשחקים, אבל מה זאת אומרת? העכבר יזוז לאט? הוא יעלם פתאום? איך משפיעה כמות הDPI ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 600 שקל ואני לא בדיוק יודע אזה מה ההמלצה שלכם???
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. תוכלו בבקשה להמליץ על דיגיטלית בכ300-400 דולר (עדיף קרוב יותר ל300 אבל אם ההבדל רציני...). אני קונה אותה בניו יורק ואני חייב לקנות אותה בחנות הזו: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home האפשרויות שנראות לי הם: Fujifilm finepix S-500 Fujifilm finepix S-300 HP Photosmart 850 Olympus camedia C-740 Ultra zoom Minolta Diamage Z1 בחרתי את אלו בעיקר בגלל הזום אבל הדבר שהכי חשוב לי זה איכות התמונה ואמינות המצלמה (כי האחריות תהיה בארה"ב). אגב, מה זה שכתוב SLR ו EVF ומה זה אומר Point and Shoot
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עכבר אלחוטי ונשבר לי להחליף לו סוללות......אני מחפש לקנות עכבר אלחוטי אבל עם מטען לטעינה חזורת. מה העכברים הכי מומלצים שיש כיום בשוק? תודה=]
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לרכוש את המדפסת- Brother MFC-J650DW. ראיתי שהמחירים לדיו חלופי שלו מאוד זולים (למשל- http://www.i-needyo.co.il/productslist.asp?modelid=3315) השאלה שלי היא האם אפשר או מומלץ להשתמש בדיו חלופי עם המדפסת הזו, או ששימוש בדיו שלא מקורי יגרום לבעיות במדפסת? למישהו יש נסיון בשימוש עם דיו חלופי במדפסות Brother דומות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מארז, משהו יפה עם חלון ומנורה, שיהיה עד 500 שקל פלוס מינוס, אבל בלי הגזמות בבקשה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-