עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מחפש מארז יפה ושיקרר את המחשב עם ספק כוח 480W ומעלה ושהיה עד 550 ש"ח ועם יש מקום בתקציב אז פאן בס וכו'

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by idan188,

אני רוצה לקנות עכבר..ואני לא יודע באיזה לבחור.. הדבר הכי חשוב זה שהעכבר יהיה נוח..,אני רוצה שיהיה נוח שיהיה מדוייק...שיהיה איכותי..!

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by icebreak,

איזה שילוב מארז + ספק מומלץ להריץ מערכת של ATHLON64 939 עם RADEON9600PRO גם 2 הארד דיסק, צורב דיסקים וצורב DVD. חשוב לי: 1. שקט (שהספק לא ירעיש ושהמארז יצליח כמה שיותר לחסום את הרעש מהמאוורים). 2. נקי (שבכל הפתחים יהיה מסנן אבק, יש הרבה באזור שלי). 3. ספק אמין שלא ישרף ויחזיק את המערכת טוב. 4. שיהיה תחלופת אוויר טובה, ושהטמפרטורות בפנים לא יהיו גבוהות מדי (יחסית למארזים אחרים). יש את ה ANTEC SONATA BLACK PIANO שאני מבין שמגיע גם עם ספק TRUEPOWER 380W בגרסא עם מאורר אחד שקט, איזה עוד המצלות יש לכם ? (אני מעדיף שהשילוב של מארז+ספק לא יעלה כמו מחשב

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by ory,

אני צריך המלצה ללוח האם שעובד עם KT266A לAMD הטוב ביותר להכל יציבות מהירות התאמה לחלקים אחרים אפשרויות אוברקלוקינג חברה יציבה מאחורי הלוח ובסופו של דבר הלוח הטוב ביותר! כמו כן אני זקוק להמלצה על כרטיס מסך שיעבוד איתו חשבתי GEFORCE3 אבל שמעתי כלכלך הרבה שמות ואני צריך את הטוב ביותר אז בבקשה תעזרו

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by MoonMage,

ראיתי באתר של Aiptek PocketCam 3M שלפי נתוניה הטכניים טובה מאד אבל מחירה זול אפילו יותר ורציתי לשאול כמה שאלות: האם המצלמה גרועה,בינונית או אפילו טובה ???? האם החברה נחשבת לחברה מתה או לא איכותית? ולמה?(לשתי השאלות) אם נשאלה שאלה זאת בעבר אני מצטער ואודה אם תביאו לי לינק לדיון תודה עריכת המודר: רוצה לקשר? קשר למוצר באתר החברה, אלא אם אין (ויש). האמת שרציתי לקשר לאתר החברה אבל לא מצאתי את המצלמה שם וסליחה לגבי הלינק אני די חדש פה :-\

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by kinggil,

שלום, יש לי שאלה של נובי. רציתי לשאול האם אני מקבל את הדבר הזה שאני קונה לוח? כי אני הולך לקנות מארז ולוח בנפרד ואני בדקתי והיציאות של הלוח לא מתאימות ב 100% למארז. תודה

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by HoLy4EvEr,

אני בימים הקרובים קונה מחשב חדש...אלו הפרטים: Intel Core 2 Duo E6400 DFI Infinity 975X for LGA775 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 עכשיו רציתי לקחת ספק של "אנטק" 500W...הבחור אמר שבזמן האחרון מחזירים להם אותם בחזרה...(מתקלקלים)... הוא הציע לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W....באותו סכום... עכשיו השאלה האם 400 וואט יספיק לי כדי להחזיק את הכרטיס ובכלל את כול המערכת...(בעתיד מתכוון לעשות OC)... מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  8. יש אולי איזה אתר שעוזר לחשב ממש לפי רכיב רכיב?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ישנו כרטיס PCI, אשר פעולתו היא להחזיר את המחשב תוך כמה שניות לנקודה מסויימת, בעת תקלה/אי הפעלה/ מחיקת תקיית SYSTEM סתם מתוך שיעמום, או מחיקת קובץ בזדון מהכונן. (את הכרטיס מיצרת חברה ישראלית,משווק לכל העולם) שמעתי קצת על הכרטיס ואני שוקל לקנות אותו. השימושים שלי- המחשב הוא בעצם מערכת עריכת וידאו רצינית,כבדה ויקרה, שמשמשת לי לפרנסה. מישהו שמע על הכרטיס הזה? היכן ניתן להשיגו? (לא מצאתי ב ZAP חנויות). קישור- http://www.radixprotector.com/index_il.htm#1 תודה

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by ti,

שלום, נדלקתי על הדבר הקטן הזה... ובכן אני רוצה רק מארז ולוח אם שיתאימו למה שיש לי עכשיו! תוכלו להציע לי... תודה!

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by Bose,

היום הלכתי לחנות מחשבים אחרי שהמחשב שלי הושבת שבוע בגלל הספק אז החלפתי לטלמרטייק 360 (מזל טוב )... אז ראיתי הגה של geinus ב-200 שח ואמרתי ילא נקנה חיברתי אותו למחשב נכנסתי לאנדרגרוונד והוא פשוט חר*! הדוושת מגיבות רק בקושי הגיר הילוכים מתפקד כגז וברקס וההגה נוטה שמאלה! פשוט חרא... אבל, ויש אבל גדול רציתי לדעת האם יש דרייברים מהאינטרנט שעושים לדברים הללו ישור קו אם לא אני פשוט יחזיר לחנות את ההגה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אני זקוק להמלצה לשלט לHTPC או מקלדת משולבת Trackball בתקציב של 250 ש"ח. אני יודע שרובם זהים, אבל תהיתי אם בכל זאת יש הבדל בין השלטים השונים ובנוסף מניסיון של אנשים רציתי לדעת מה עדיף, שלט או מקלדת? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. איך זה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22623

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by b3ta0,

שלום אני מחפש את ה SteelPad QcK mini מצאתי אותו רק בגולדטופ ופי סי גיימס האם אפשר למצוא אותו בעוד אתרים? תודה

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  15. טוב, הבקשה די בכותרת, אז קדימה תודה מראש לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  16. מדובר במדפסת Samsung scx-4623F. קניתי טנור חלופי, כמובן שהוצאתי את כל האטמים שהיו בטונר והכנסתי למדפסת. אך הוא מסרב לקבל אותו וכותב בצג הודעה: Install Toner. האם מישהו יודע מה הבעיה וכיצד לפעול? הטונר לא תקול ככל הנראה. תודה.

• 9 תגובות
    • 7k צפיות
  17. אהלן חבר'ה! אני קונה מצלמה דיגיטלית, ומכיוון שאני לא כל כך מתמצא בתחום החלטתי לשאול אותכם. התקציב הוא 1500-2000 שקל, אבל יש לציין שאני קונה בארה"ב ככה שהמחירים שםיותר זולים. אני מצלם כתחביב. חשבתי בעיקר על קנון אבל גם לאולימפוס ולמינלוטה יש אחלה דגמים. תודה מראש. נ.ב. זה די דחוף כי הנסיעה היא ביום ראשון

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, יש לי בסלון מחשב HTPC שמחובר לטלויזיה וככה אני רואה סרטים וסדרות, אפילו משחק במשחקים לפעמים. בשביל לא להפריע לסביבה החלטתי לקנות אוזניות אלחוטיות. חשוב לי איכות השמע ומאוד חשוב לי שיהיו נוחות לשימוש ממושך. התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח. מאוד אשמח לקבל המלצות. תודה !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by hichcock,

היי. אני צריך כזה דבר: מקלדת אלחוטית בחיבור בלוטוט (לא חובה שיהיה מתאם מצורף), רצוי מקלדת מולטימדיה, כאשר חובה (!!) שיהיה כדור גלילה של העכבר במקלדת (לא עכבר מצורף, אלא כדור גלילה במקלדת). עד 500 ש"ח. משקל כמובן חשוב... קלה ככל האפשר.. ויש לי חיבה כלפי מקלדות של לוג'יטק ושל מייקרוסופט רצוי מאוד להישאר בתחום שלהן :-) תודה מראש!!!

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  20. שאלתי כמה, אמרו שככה זה עובד. אין מה לעשות ככה החברות הגדירו את המדפסת שלהם. כי הן רוצות שתיקנה דיו. אבל איפה ההיגיון פה? להדפיס סבבה צריך דיו. לצלם גם צריך דיו. אבל לסרוק? לסרוק צריך דיו? הרי היום יש משולבות עם אופציה לסרוק ישירות ל USB אפילו. אבל עזבו את הפיצ'ר הזה, אני מדבר על המשולבות הזולות. האם אתם מכירים מדפסת משולבת שכשנגמר לה הדיו היא אשכרה "מושבתת" ואי אפשר אפילו *לסרוק* בה? אני מאוד אשמח לגלות שיש מדפסת צדקת בסדום, שמישהו יגיד שיש לו משולבת שגם כשנגמר לה הדיו היא יודעת לסרוק. ואשמח להמלצות ל - 3 המלצות אני כבר אבחר, למדפסת הכי זול (אני מצרף לכם קישור לזאפ מדפסות משולבות כשזה כבר מסודר לפי המחיר הזול ביותר, חשוב לי שיהיה זול אין לי תקציב גדול). http://www.zap.c…

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by lipa,

אני מחפש קופסת מיתוג , לשני מחשבים אבל אני רוצה קופסת מיתוג שכל החיבורים יהיו מאחורה ! אני רוצה להניח את זה על השולחן מחשב ושיהיה מינימום בלגן בחוטים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Component,

אני מתכנן לקנות את הנגן הזה בקרוב. חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי. האם אפשר בכלל לעדכן את הקושחה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by mr. kav,

שלום, בקרוב אני אמור לעבור לחו"ל מטעם מקום העבודה שלי ואני רוצה לקחת איתי את ה- PC, אבל יש בעיה של עלויות משלוח כמובן. אני צריך מארז קטן ככל האפשר כדי שאוכל לקחת אותו עליי בלי להזדקק למשלוח. הבעיה היא שהמארז החדש צריך לתמוך ב: ATX, P4 2.6 2 כוננים אופטים 5.25 3 כוננים פנימיים 3.5 1 כונן חיצוני 3.5 3 כרטיסי הרחבה PCI 1 כרטיס AGP USB, Audio, Firewire, LAN ושאר אמצעי קירור למישהו יש המלצה? תודה, איתי

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני מיואש , דבר ראשון : WIN XP SP3 2048MB DDR2 GEFORCE 8400GS 512MB יש לי בעיה , המחשב עושה לופים של : ניתוק עכבר > החזרת עכבר > ניתוק עכבר > החזרת עכבר [אגב , לא ישר אחד אחרי השני , הוא מחכה מעט , אבל הוא עושה] , מה משגע אותי , למשל במשחקים אתה בא לירות על מישו אבל הוא ניתק תעכבר ... ואז מחזיר אותו . לפעמים הוא מנתק אבל לא מחזיר . למישהו קרה את זה פעם ? מה הפעולות שננקטו ? תודה , חן .

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  25. ההתלבטות שלי היא בין שני עכברים של A4TECH הראשון הוא X-750F והשני הוא X-718 .הראשון לייזר 2500DPI והשני אופטי 2000 DPI. שניהם לא אלחוטיים.אשמח לקבל חוות דעת ותודה מראש.

• 9 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.