עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by gnk,

שלום, חבר שלי קנה מעבד ATHLON XP 1600 ולוח אם ASUS A7M266 וכשהוא מפעיל את המחשב, המחשב נתקע! האם זה בגלל שהוא צריך לעדכן את ה-BIOS?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Sman,

ככה, יש לי במחשב הארדיסק כונן קומבו של ריקו שהוא גם CD רגיל גם DVD וגם צורב, וכונן CD של LG. עכשיו השאלה היא, איך הכי כדאי לחבר אותם ללוח האם, כלומר מי צריך להיות מחובר לאיזה IDE, מאסטר או סלייב? אני מאוד אשמח להסבר מפורט, כדי שאני לא רק אדע מה לחבר לאיפה אלא גם למה. תודה רבה לכל העונים, ושוב, אני מבקש רק מי שבאמת מבין, אני לא רוצה לעשות טעיות שיגרמו לי "נזקים".

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by JCohen,

לחבר שלי יש פנטיום 4 1.4 ג'יגה-הרץ, 128 מגה-בייט זיכרון (RD-RAM), כרטיס GTS של ASUS ולוח P4T של ASUS. האם תוספת של 128 מגה-בייט תשפר את ביצועי המחשב?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by JCohen,

שלום לכולם, חבר שלי הוא בור במחשבים, והוא מעוניין במחשב חדש שישמש כמכונת משחקים. הוא רוצה את ה"שפיץ של הנעל", בתחום של עד 7,500 ש"ח. אני כמובן אמרתי לו לקנות AMD, אבל אני רוצה להיות בטוח שלא תהינה לו בעיות של חום. אז אני בעיקר צריך את עזרתכם בפיתרון קירור טוב ופשוט. מה דעתכם? AMD Athlon 1.4GHz Gigabyte GA-7VTXE Micron 256MB PC2100 Fujitsu 40GB, ATA100, 7200RPM Creative Sound Blaster Live!Value ATi Radeon 8500 Retail Creative Sound Works 2 + 1 AOpen DVD 16 x 48 AOpen Case HQ-48 (300W) LG Flatron 795Plus Microsoft Explorer Microsoft Internet Keyboard Pro Arctic Silver II HSF - ??? בקשר ל-HSF, שיהיה שקט, שיקרר טוב ויהיה קטן, כך שיכנס ללוח... תודה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני סטודנט בלי יותר מדי כסף ואני צריך מחשב חדש למטרות אינטרנט, אופיס אבל אני רוצה שיחזיק מעמד איזה שנתיים ושאני לא אצטרך ללכת לחנות עוד יומיים לשדרג אותו!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shimon23,

פירמתטי את ה Hd מהדוס ולפני תחילת הפירמוט זה רשם recording current bad clusters - מה זה אומר? זה לא הראה בסוף הפירמוט שיש bad sectors.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by L.I.C,

למישהו יש תוכנה שיכולה לבדוק את מהירות המעבד, אבל רק המעבד!!! בבקשה תגידו לי איפה אפשר למצוא אותה או להוריד אותה? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ^DaRk-MiNd^,

iiyama VM pro pro 411 mag 796 fd flat sony e220 wega lg flatron 795 ft סמסונג מקביל משהו כלשהו טוב במחיר ? התקציב הוא כ1500 שימוש משחקים אינטרנט גם תוכנות גרפיקה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Xenasis,

הורי רוצים לקנות לאחותי מחשב חדש ללמידוים שלה בטכניון זה צריך להיות מחשב יחיסית זול ובעיקר ללימודים הוא צריךלשמש גם כמערכת לשמוע דיסקים כך שתריך רמקולים טובים התקציב הוא בערך 4500-5000(אם מסך) אתם בבקשה יכולים לתת לי מפרט טוב שיתאים לזה תודה אמנון

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by sagi_,

עיינו לרגע במפרט הבא: לוח אם: A7V133-C (Socket A) - PC133 - PCI -1 - AMR - 4x UATA 100 - ATX [ASUS מעבד: Athlon Thunderbird (K7 Socket A - 266BUS) 1.4 GHz [AMD כרטיס מסך: Hercules- 3D Prophet 4500 - 64MB TV-OUT (retail) [Hercules דיסק קשיח: MAXTOR (5T030H3) - 30GB - 7200 RPM - ATA 100 זיכרון 256 mb SDRAM PC 133 (MT8LSDT1664AG - 13E כונן TEAC 1.44 MB CD-ROM: ASUS X50 כרטיס קול: Sound Blaster Live Value - creative מארז - Evergreat NT - 989 - B2 Midi - 300W ATX (P4 compatible מקלדת Quantum 104 - PS2 עכבר Logitech Pilot internet - PS2 (OEM רמקולים PMPO 180W שימוש של המחשב יהיה בעיקר למשחקים. מה אתם אומרים? תגידו כל דבר! לטוב ולרע!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by sxs,

OK, יש לי רשת של שני מחשבים בחיבור כבל ישיר, שני כרטיסי רשת שלCnet. יש גם ADSL במחשב השרת שמחובר לכרטיס 3COM. עד עכשיו נתונים\עובדות. עכשיו, כשאני מעביר קבצים גדולים(מעל 50MB) שמתי לב שזה מאוד לאט! לא מדדתי אבל לפי הזמן שזה לוקח אני לא מעביר ביותר מ-500KB לשניה :-/ למישהו יש רעיון? מה לבדוק?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני הולך לקנות AMD TB1.4 עם GA-7DXR איזה זיכרון DDR אני צריך? 1600 או 2400 ? אתם חושבים שכדאי לי לחכות עם ה PIII450 שלי?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by com,

מהו הסוקט הכי טוב לddr??? שאלת המליון.... בבקשה להתיחס לכל הפרמטרים צרפתי מין סקר של איזה אתר... האם זה סקר או שקר??? בי

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אז ככה יש לי asus v7100pro/t geforce mx400 64mb+tv out כשאני מנסה להתקין את הsmart doctor יש לי הודעה שגיאה שהולכת ככה: no monitor ic fonud on your cga card....... משהו כזה אז תבדקו לי את זה בבקשה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Blade2k,

מהי המהירות של מעבד:athlon xp 1500\1600?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by y_i_c,

ע"פ בדיקה שעשיתי ה VCORE של הסרבר שלי הוא 1.5V כשהמתח שהמעבד אמור לעבוד (סלרון 900) הוא 1.75 לא ראיתי בביוס אפשרות להגדיל את המתח כמו כן האם זה יכול לגרום לבעיות? בנתים המחשב רץ בסדר גמור!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by guy94,

יש לי סי די רום מסוג ASUS CD-S500/A... יש לי וינדוס XP וכשאני מנסה להפעיל את אפשרות ה - DMA (כי יש לי בעייה שזה ב PIO כשאני מנסה להעתיק קבצים מהסי די רום ולשמוע מוזיקה בו זמנית מהארד דיסק אז כל המחשב מאט פתאום ושומעים שהשיר מקרטע) אני מפעיל את ה - DMA ואז עושה RESET (למרות שהמחשב לא מבקש) וכשאני נכנס לראות האם זה נהיה DMA... זה רושם לי ש Transfer Mode: DMA If Availbale Current Transfer Mode: Pio ONly צריפתי תמונה להמחשת הבעייה... אם מישהו יותר איך לפתור את זה.. אז בבקשה תעזרו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ^DaRk-MiNd^,

אז ככה יש לי 6 GB של WD 1.5 GB במגירה של קוואנטום בזמן האחרון המחשב שלי נפתח עם רעש מנוע שכשפתחתי את המחשב נדמה לי שהוא היה מהכיוון של הWD לפני כמה ימים הווינדואז נפתח עם מסך כחול, וכשהפעלתי מחדש ראיתי כשהוא כותב את כל הIDE במקום הקוואנטום יש ג'יבריש ביטלתי את הכונן בביוס וחשבתי שהכל נפתר עכשיו שמתי לב שעדיין יש את הרעשים (שדרך הגב נפתרים אם מחכים כמה זמן אחרי שהווינדואז עולה או מרימים את החלק העליון של המארז) אז ניסיתי להחזיר בביוס את הקוואנטום ולראות אם זה סתם היה זמני אבל עכשיו כשהוא מעלה את המחשב הוא לא הראה ג'יבריש אלא עבד כדי לחפש אותו אני מתאר שהוא אבוד אבל מישהו לפחות יודע מה אפשר לעשות עם הרעשים ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הי, אם מישהו זוכר, פירסמתי פה לפני כמה שבועות על בעיה שהייתה לי במאוורר (הוא עשה רעש של מטוס סילון), אך לא ידעתי איזה מאוורר גרם לבעיה. ובכן, נמצאה התשובה ! בלית ברירה החלטתי להתחיל "לבודד" כל אחר מהמאווררים בשיטה הישנה: להכניס אצבעות ולראות אם הרעש נפסק. כך גיליתי שהמאוורר שגרם לבעיה היה המאוורר הקטן שעל המעבד של כרטיס המסך (GEFORCE2 MX400). הייתי בטוח ש"טיטנוס", החנות ממנה קניתי את הכרטיס תחליף אותו. אני מדגיש שעברו לא יותר מכמה חודשים מאז שקניתי את הכרטיס. אבל כשהתקשרתי אליהם הם הודיעו לי שמצטערים, נדפקת. על זה שהכרטיס עושה רעש של טרקטור אין לנו אחריות. זה הרי ברור שהכרטיס פגום כי הוא לא יכל להתקלקל כל כך מהר. בסוף מה שנשאר לי לעשות הוא לחבר איזה מאוורר ישן של P133 לכ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שיתאים ליד או שאפשר להשתמש בלי כלום או כמובן בפד פשוט!? תודה ענקית לעוזרים,

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  21. ראיתי שיש פאנק סרפייס, יש אייסמט, יש סטילפד אצל סטילפד יש בערך 5-6 סוגים שנעים בין 170 ל300 שקל מה בעצם ההבדל בינהם חבר שלי רוצה לקנות סטילפד כי הוא גיימר רציני, השאלה אם קניה של נגיד פאנק תיהיה נפילה מורגשת? וסתם לידע כללי מה בעצם ההבדל (בתחלס.. לא פרטים טכניים) בין הסטיל של 170 שקל לבין הסטיל של ה 300 שקל ועד כמה זה משפיע לגיימרים תודה (:

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by gggilad13,

קניתי את העכבר של לוג'יטק, הMEDIAPLAY ויש לי איתו בעיה קטנה... כשאני מזיז אותו לכיוון מסויים אז מדי פעם הסימן של העכבר יורד לי משהו כמו רבע מסך למטה, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Bose,

היום הלכתי לחנות מחשבים אחרי שהמחשב שלי הושבת שבוע בגלל הספק אז החלפתי לטלמרטייק 360 (מזל טוב )... אז ראיתי הגה של geinus ב-200 שח ואמרתי ילא נקנה חיברתי אותו למחשב נכנסתי לאנדרגרוונד והוא פשוט חר*! הדוושת מגיבות רק בקושי הגיר הילוכים מתפקד כגז וברקס וההגה נוטה שמאלה! פשוט חרא... אבל, ויש אבל גדול רציתי לדעת האם יש דרייברים מהאינטרנט שעושים לדברים הללו ישור קו אם לא אני פשוט יחזיר לחנות את ההגה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. http://www.jscustompcs.com/power_supply/ לא ראיתי לינק אליו אף פעם, ונראה ממש חביב... סימנתי את המפרט שלי, ואני צריך מינימום של 265 WATT (מזל שיש לי ספק 300 ). מקווה שיעזור לאחרים.

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  25. אנשים אני אשמח לדעת מאיפה אני קונה איזה פאד יפה וטוב לעכבר...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים