עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by trovlet,

היי היום קיבלתי זיכוי ב IVORY על DEATHADDER 2013 בגלל תקלה הזיכוי הוא 300 ש"ח וזה זיכוי על אשראי לכן לדעתי אפשר לקנות בכל חנות בכל מקרה מישהו יודע איזה עכבר שווה לקנות? הייתי ממשיך עם ה DEATHADDER אבל אין אותו אצלהם יותר בחנות אני משחק בעיקר ב LEAGUE OF LEGENDS

2. Started by itzik_now,

היי , יש לי מודם של Zontrix COnexant - לא זוכר דגם מדוייק.. אני עובד כרגע על XP שהותקן מעל 98 - ולכן המודם עובד (למרות ש XP מזהה אותו כ Generic Soft56k...( הבעיה היא שאני מעוניין לפרמט את ה HD ולהתקים XP מחדש , אבל אני חושש שהוא לא יזהה לי את המודם ! מה שמחזק את החשש הוא שחלונות 2000 מעולם לא הצליח לזהות לי את המודם הזה - לא משנה כמה ניסתי ! מה עושים ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני רוצה לקנות מטען GP(?) לסוללות AAA לזמן טעינה של עד 12 שעות ואני לא כל כך מבין אם יש דברים מעבר לזמן טעינה שחשובים יש לי סוללות AAA של GP 850 (מס' גבוה יותר->קיבול גבוה יותר->זמן שימוש ארוך יותר???) יש המלצות עד 150 ש"ח בערך?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום כולם. אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים ציוד היקפי למחשב שלי. בעיקרון אני צריך ציוד היקפי למשחקים. אני משחק בעיקר BF3 אבל בקרוב אתחיל לשחק גם GW2. חשבתי על הציוד הבא, סוג של פשרה בין FPS ל-MMO? Razer Anansi Naga Hex אני לא בטוח שעשיתי בחירות נכונות כי העכבר והמקלדת האלו מסתמכים על שימוש רב ב-Binds, משהו שאני לא עושה יותר מדי. האם יש ציוד ברמה דומה אך פחות מבוזבז? העכבר צריך להיות בצורת Claw (אם אני מבין נכון את המושגים). העכבר חייב להיות מדוייק ולעקוב כמו שצריך. אני חייב משטח לעבר כי השולחן שלי כבר הרוס מהעכבר הישן :-X המשטח לא חייב להיות גדול כי אני משחק על רגישות גבוהה. אני מעדיף מחברת Razer / Steelseries / Logitech. תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום! לפני כשנה קניתי מקלדת סיליקון מתקפלת (חברת G&S.. כמו שהבנתי קקא ג'נרי...) בהתחלה הכל היה בסדר אבל היום המצב ניהיה בלתי נסבל, רוב הכפתורים ניתקעים , אחד מכפתורי הSPACE שבק חיים (זה למה יש 2) והשני עושה את העבודה שלו בלחיצה השנייה והשלישית. אני זקוק למקלדת סיליקון או כל מקלדת מתקפלת אחרת, מקלדת לWINDOWS רגילה, שתשרת אותי כמה שנים טובות. התקציב בכותרת. תודה מראש :-*

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by alfus73,

מקווה שתוכלו לעזור לי ושלא טעיתי בפורום... ככל הנראה, אני צריך לשדרג את הספק שלי. יש לי מחשב חדש יחסית עם כרטיס מסך GetForce 6600GT. מדי פעם אני מקבל הודעה שלא מגיע כוח לכרטיס (ראו קובץ). כמו כן, לעיתים קרובות המשחקים שאני משחק בהם, הופכים, תוך כדי המשחק לממוזערים ואז אני צריך להגדילם משורת המשימות. הספק שיש לי היום הוא 250W. האם ספק טוב יותר יפתור את הבעייה ? הציעו לי ספק של Kmex שנותן 400W כולל שני מאוררים. האם הוא טוב? האם יפתור לי את הבעייה? הציעו לי מחיר של 250 ש"ח, האם סביר? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  7. שלום לכולם, השבוע החלטתי להחליף עכבר לעכבר מקצועי כי נשבר לי כבר הז**ן מהעכבר המסכן של MICROSOFT שיש לי.. נמאס לי מהכאבים באצבעות ונמאס לי בקיצור מכל דבר שקשור אליו.. כמעט הזמנתי לפני יומיים את ה G7 מנעה ..אבל אז קראתי את הביקורת עליו כאן באתר וירדתי ממנו לגמרי.. סיבה : ממש לא מתאים לי העניין הזה שחיי הסוללה מספיקים ל12 שעות בלבד.. חשבתי לקנות אחריו את ה G5 (אותו עכבר רק עם כבל) אבל אז ממש אז ראיתי את ה MX518 שזול ממנו בכ 100 שקל ולא ממש שונה ממנו למרות שהוא אופטי ולא לייזר, 1600 DPI לעומת 2000 ב G5.. בקיצור - צריך את המלצותיכם בבחירה (אני על סף הזמנת ה518 אלא אם כן תמליצו לי על משהו אחר) ממש רציתי אלחוטי אבל לא מקובל עליי חיי סוללה קצרים/שלא יתאים למשחקים/שלא יהיה נוח ..…

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by udicol,

חברי קנה מחשב מבחור שעובד איתי , וכמובן בהמלצתי והמלצות באתר .... מדובר במחשב Amd 1600XP לוח אם של Gigabyt VTX-E עם כל התוספות המענינות - Dvd , Geforce 2 ... חיברנו את הצורב שלו (מהמחשב הקודם ) והכל טוב ויפה . רק שלפני חג הפסח , המחשב הודלק ע"י חברתו , ו- ריח שרוף , והמחשב מת . מהמוכר נאמר לי שזה המחשב ה-6 שנשרף לו .(הוא חושד ברשת הביתי החשמלית אבל זה לא הגיוני) ובכן הנזקים הם : לוח אם נשרף , מעבד , DVD , דיסק קשיח , הצורב (לא קנוי בקניה האחרונה ) . המוכר סיפק לו מחשב חלופי (בינתיים) ונאמר לי שהוא ינסה למכור לו צורב במחיר עלות . מה דעתכם ? האם הנזק שנגרם לדיסק הקשיח (גיבוים חומר אישי וכ.. ) והצורב שווים סוג של תביעה נגד חברת ספרי הכוח ? כל השאר באחריות חוץ מ-הצורב , …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by xXDevilXx,

תקשיבו כדאי לי לקנות את המארז הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3536 ואם לא אז איזה כדאי ואיפה נימצאות יציאות ה-usb שלו....

10. Started by unknown,

ההורים שלי הסכימו לקנות לי כרטיס ב-900 ש"ח(אחרי כמה שכנועים) אז החלטתי ללכת על: innovision geforce 2 ti200 64mb ddr, הוא אמור לעלות פה בערך 900 ש"ח, יש אותו כבר? עזבו את החברה, טוב? אם לא כנראה שבכסף הזה את יקנה geforce 2 ti 64mb ddr של leadtek.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by yirmi_opp,

יש איזה לוח עם יותר מ2 יציאות IDE, של חיבור כוננים.? לא יצא לי לראות עד עכשיו... אם אין, מישהו יודע למה אין? אם יש, האם זה לוח לשרתים וכאלה או שיש גם למחשבים ביתיים?

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by nim901,

אני חושב שזה די מדבר בעצמו, עשיתי אפשרות להצביע שלוש פעמים ככה שאם אתם בוחרים את אפשרות 6 אז תרשמו מה אתם עושים כל פעם. אני בדר"כ קונה אחת חדשה אבל אבא שלי מצא מדפסת משולבת שדיו חלופי עולה רק 65 שקל אז זה די משתלם לי כרגע הצביעו (הספימו ) בהמוניכם

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by lipa,

תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by HFDO5,

יש לי סורק HP SCNAJET 3300C והבעיה היא שאני לא יודע מה המתאם של המתח שלו יש לי כמה ואני לא יודע מה שייך לו.. מישהו יכול להשיג לי מפרט של הסורק לבדוק כמה מטח צריך לתת לו? זה חיבור כזה של DC או איך שקורים לזה העגול אז למי שיש כזה סורק שייכתוב פשוט מה כתוב לו על החיבור חשמל או למי שיודע מאיפה להשיג את המפרט.. תודה ;D

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  15. שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ על מדפסת איכותית ואמינה עבור משרד קטן, מדפיסים עד כ30 דפים ביום (בעיקר שחור לבן וקצת צבע). לא ברור לי אם בנפח הזה עדיף דיו או לייזר אז לא הגדרתי תקציב... עד היום השתמשנו במדפסות דיו ביתיות אבל הן לא החזיקו מעמד הרבה זמן אז מוכנים להשקיע קצת יותר בשביל מדפסת אמינה. עדיפות למדפסת עם חיבוריות WIFI בתודה מראש!

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by yonib5,

חברי פורום "מפרטי מחשב" הרכיבו לי מפרט טוב שמתאים לי סבבה באמת תודה גדולה מגיעה להם על כול הידע והרצון שלהם לעזור... עכשיו, זה המפרט שהרכיבו לי והזמנתי אותו כבר : אבל אני לא כ"כ סומך על המוכר שהציע לי מארז אמנם יפה אבל עם ספק לא מוכר שלטענתו יעשה את העבודה טוב ויחזיק את המערכת. המארז שהוצע לי בחנות נקרא MACA דגם 2439-3 ככה הוא נראה: אשמח לשמוע הצעות למארזים עם ספקים יותר רציניים שיחזיקו את המערכת הזאת כמו שצריך (שיהיה אפשר בעתיד לעשות OC קליל) המארז - יש לי העדפה למארזים עם חלון צדדי ועדיף כמה שיותר גדול ואם יש מאוורר לדים אז בכלל פיצוץ התקציב די בעייתי - אני לא רוצה שתעברו את ה350 שקל כולל הכול. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בגלל שהייתה הפסקת חשמל בבית , אבל המחשב לא עבד הוא היה מכובה איך זה יכול להיות שהוא נשרף שהמחשב כבוי? ???

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  18. Started by YairZ,

מה קורה חברים? אז ה-akg 518le שלי התחילו מעט לקרטע (והם גם לא ממש נוחות למען האמת), לכן אני מחפש אלטרנטיבה טובה יותר, רק הפעם לא on ear אלא over ear. נניח שהתקציב הוא עד איזור ה-200 דולר, אם כי אם צריך לחרוג - זה גם בסדר. זה בעיקר נועד למוזיקה (flac) ופה ושם משחקים וסרטים. לפי ביקורות והמלצות שקראתי, הרבה משבחים את m50x של audio technica ואני יכול לרכוש אותן באיזור ה-170~ דולר (ארה"ב), במקום המחיר הרגיל שלהן שהוא לרוב באיזור ה-200-250 דולר. היתרון בו, שבגרסא החדשה הוא מגיע עם מיני-מגבר fiio e6) שזה מעולה כי לכרטיס הקול שלי (אסוס סונר DX) אין הגברה לאוזניות. מה דעתכם? הצעות/אלטרנטיבות/הערות יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by pazer001,

אילו הייתם צריכים לקנות ספק כולח למחשב שלכם של 400W ולא היה לכם כסף, הייתם סומכים על ספק כוח כזה? ATX Power Supply 400 Watt for Pentium IV שעולה 105?

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  20. בהתחלה חשבתי שזה ספק ג'נרי ותכננתי לקחת עליו זיכוי ולקנות ספק אחר. אבל התקשרתי לחנות לעשות בירורים ושאלתי בין השאר על הספק והטכנאי אמר לי שהספק הוא של ריידמקס. מישהו יודע אם הספקים שלהם אכותיים ואם כדאי לי להשאר עם הספק הזה?

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by ZeppeliN,

אני קונה X1800GTO ויש לי 520W ג'נרי. אני יודע שהוא יחזיק אבל בדקתי בחיבורים ואין לי את החיבור מולקס לPCIe מתאם עולה איזה 200 שקל אז עדיף כבר ספק חדש וטוב. תמליצו לי ספק כח שיחזיק X1800GTO שיש יציאת מולקס לPCIe תקציב: משהו כמו 350 שקל מעדיף מנעה מחשבים, או KSP, אבל מקב גם חנויות אחרות תודה! נ.ב: אני יודע שיש את האנרמקס בעוד 100 שקל אבל אני רוצה לדעת אם יש אופציות יותר זולות נ.ב2: מישהו יכול לתת לי לינק למארז גדול מאוד שלא יקר מאוד (400 שקל מקסימום) נ.ב3: אפשר גם לתת לינק לספק+מארז באיזה 600 שקל

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by Oranili,

יש לי תקציב! מה אתם אומרים על ההגה?!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Component,

קודם כל, אני מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאלות בזמן האחרון... אז ככה: ניסיתי לעשות o/c למחשב הזה: celeron 300 לוח אם שאני לא יודע איזו חברה מיצרת אותו אבל הוא משתמש בצ'יפסט BX440 יש לו כרטיס קול, וכרטיס מסך (sis 6328)מובנים על הלוח. 128 MB SDRAM 133 MHz מסך ישן 14" WD 2.5 GB צורב פיליפס 32*12*8 ניסיתי לעשות o/c על ידי שימוש בשיטה של חסימת הפין B21 בסלוט של המעבד(השיטה של טום). לשם כך הייתי צריך לפרק את כל הלוח מהמחשב. לאחר שחיברתי הכל מחדש והדלקתי את מחשב ההארדיסק השמיע כמה קולות אבל המסך לא הציג דבר. הורדתי את הסלוטייפ מהפין, חיברתי הכל מחדש ועדין כלום לא עובד. ניסיתי לאפס את הביוס, עברתי על כל החיבורים מחדש, אבל כלום. משהו דומה קרה לי פעם - כשהדלקתי את המחשב כלום לא עלה…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by mtfl,

שיהיו נוחים , לידיים ממוצעות , ולא גדולות. למשחקים לרוב , אבל גם הרבה לכתיבה... ושיהיה מקשי קיצור על העכבר (למשל לקבץ חלון) ושיקלטו למרחק של שני מטר לפחות. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. גיסיתי מחפשת כזו למחשב החדש.. אני זוכר שנתקלתי בכאלה בעבר, אבל לא בטוח אם במכירה בארץ. יש משהו כזה? אולי גם כחלק מסט אלחוטי? (אם כי לא חובה) הם טסים בקרוב לחו"ל אז עקרונית אפשר ליבא אבל עדיף משהו עם עברית כבר חרוטה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.