עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי לפעמים בעייה שבאמצע משחק הרמקולים מתחילים לזמזם חזק והמחשב נתקע.רק אם אני עושה ריסטרט ביד הוא נדלק וחוזר אל עצמו.הורדתי את הדרייבר הכי עדכני. יש לי כרטיס לייב וליו

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by omri_ro,

התקנתי את הדרייברים ל2000 והוא מבקש איזה 2 קבצים שאני לא מוצא בשום מקום(אין לי את הדיסק של WIN2000) gt680.sys gtwatch.exe אולי מישהו יכול לשלוח לי אותם בEMAIL ואז אני מקווה שהסורק סופסוף יעבוד...

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Component,

קודם כל, אני מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאלות בזמן האחרון... אז ככה: ניסיתי לעשות o/c למחשב הזה: celeron 300 לוח אם שאני לא יודע איזו חברה מיצרת אותו אבל הוא משתמש בצ'יפסט BX440 יש לו כרטיס קול, וכרטיס מסך (sis 6328)מובנים על הלוח. 128 MB SDRAM 133 MHz מסך ישן 14" WD 2.5 GB צורב פיליפס 32*12*8 ניסיתי לעשות o/c על ידי שימוש בשיטה של חסימת הפין B21 בסלוט של המעבד(השיטה של טום). לשם כך הייתי צריך לפרק את כל הלוח מהמחשב. לאחר שחיברתי הכל מחדש והדלקתי את מחשב ההארדיסק השמיע כמה קולות אבל המסך לא הציג דבר. הורדתי את הסלוטייפ מהפין, חיברתי הכל מחדש ועדין כלום לא עובד. ניסיתי לאפס את הביוס, עברתי על כל החיבורים מחדש, אבל כלום. משהו דומה קרה לי פעם - כשהדלקתי את המחשב כלום לא עלה…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Component,

אני מתכנן לקנות את הנגן הזה בקרוב. חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי. האם אפשר בכלל לעדכן את הקושחה?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by SharP,

אז ככה .. חבר שלי היה לא (ככה הוא חשב) בעיה עם המעבד והוא הביא לי את זה לניסוי. כשחיברתי את המעבד פנטים 4 ללוח שלי הכל דפק כמו שעון...חבר שלי הבין שזאת בעיה אחרת ועזב עכשיו - אני לא חיברתי את ההיטסטיק כמו שצריך כשסמתי את המעבד שלי במקום ... סגרתי את המחשב בידיעה שהכל בסדר והפעלתי אותו(!!!)עכשיו מה קרה - אני הפעלתי אותו ואחרי כל איזה דקה הוא נכבה לי! לא ידעתי מה לעשות... הפעלתי אותו שוב ושוב ושוב והוא פשוט התכבה ... בסוף פתחתי אותו ובתעות נגעתי בהיטסטיק והבנתי שהוא היה ממש לא מחושר טוב(לא סגרתי את הידיות שם נכון) בקיצור עכשיו אחרי כל המקרה המעבד פועל כמו שצריך ואני פשוט רציתי לדעת בעם זה פגע או יכל לפגוע במעבד .. ומה גרם לזה שהוא לא עלה בלהבות? (אני יודע אני יודע אני…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by USR,

: : : :

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by DAN,

אוי וייזמיר חנות חדשה ברשת. מאוד מאוד זולים ויש להם מוצרים מיוחדים כמו לחות של עילית. http://www.compit.co.il בטח כמו שצצו מהר גם יעלמו. במיוחד עים מחירים כאלה. אני אזמין כמה דברים בכדי לבדוק את השרות (מהירות הספקה החזרה ושירות). בקרוב תוצאות הבדיקה. דן

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by manco,

ואם אפשר גם לפרט HERCULES - 3D Prophet II Titanium - GeForce 2 Titanium - 64MB DDR - TV out לבין HERCULES - 3D Prophet III Titanium 200 - GeForce 3 Titanium 200 - 64MB DDR - TV out (חוץ מהמחיר הכפול של השני.....) ???

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by X,

איזה כרטיס קול יש בלוח אם הנ"ל והאם הוא בסדר או שחייבים לקנות אחר??

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by MiniMizer,

יש לי בעיה נורא מוזרה עם הסאונד במחשב שלי: כשמדליקים את המחשב הסאונד מלא רעשים ועיוותים אבל כשמפעילים את הMedia Player הכל מסתדר. מעשה שכך היה: הדלקתי את המחשב ובמקום המנגינה הרגילה והמעצבנת של ווינדוס שמעתי רעשים נורא חזקים ועיוות מאוד חזק של המנגינה. WTF? חשבתי. ניסיתי להפעיל כמה שירים ונתקלתי בתופעה נוספת: המוזיקה לא רק שהייתה מלאת רעשים אלא הקצב היה בערך איטי פי 4 מהקצב הרגיל. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול המובנה שלי (צ'יפ של 128ביט, לא AC97) אבל נאדה. ריסטרטים לא עזרו. החלטתי לנסות לנגן משהו במדיה פלייר, אולי זה יעבוד שם :-/ אני מפעיל אותו, פותח שיר והפלא ופלא! הוא מתנגן כמו גדול במהירות הנכונה וללא עיוותים בכלל. That's fucking weird! אמרתי. ניסיתי להפע…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Lord,

מה ההבדל בביצועים בין הרקולס ג'יפורס 3 טי-500 לבין הרקולס ג'יפורס 3 טי-200? האם ההבדל גדול/קטן? כמה אחוזים? דחוף!!

12. Started by Lord,

אני קונה מחשב חדש...סוף סוף. Athlon XP 1600+ Gigabyte GA7VTX-H Mushkin DDR 2100 Maxtor 40GB 7200RPM (ATA-133 Hercules Prophet Geforce 3 Hercules Gamesurrounod Fortissimo ASUS X50 Plextor 24X1040 Logitech internet keyboard (iTouch Logitech MouseMan Optical (כן, זה עם הלייזר הכחול...כמה שהוא חמוד!!) Tsunami virgo Blue 350W (כן...מהחנות האסורה) Teac floppy ATP-3 CTX PR705F Pine ESS 56.6K תודה רבה ולהתראות!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ntl,

אחרי הסברים מלומדים ;D רבים למה AMD עדיף על אינטל, שכנעתם אותי שכדאי לקנות AMD. אבל - יש בעיה קטנה: שמעתי שAMD ATHLON מתחמם רצח ואולי ישרף ?! בהנחה שאני קונה חלקים איזה מארז לקנות (משהו בינוני-קטן ולא יקר - ממש לא ENERMAX) כדי לפתור את הבעיה? (והאם צריך מאוורר/ספק מיוחד?)

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by ^DaRk-MiNd^,

[poll] [opt] לחכות לרדאון שיגיע, להשוות מחירים ואז לחשוב (אם מחירו לא יהיה יותר מדי גבוה משל ה"חיקויים" אז+מעבד 1800) [/opt] [opt] לקחת מעבד 1700 וGF3 T5 של MSI [/opt] [opt] לקחת מעבד 1700 GF3 רגיל של הרקולס או חברה ברמה דומה ומחיר דומה [/opt] [/poll] ובבקשה גם קצת נימוקים (כגון תחזיות לעליה שלישית של מחירי זכרונות) לידטק הוצאה מהסקר כי התברר לי שהמחיר לא כולל מע"מ ואז זה יוצא יקר

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by unknown,

ההורים שלי הסכימו לקנות לי כרטיס ב-900 ש"ח(אחרי כמה שכנועים) אז החלטתי ללכת על: innovision geforce 2 ti200 64mb ddr, הוא אמור לעלות פה בערך 900 ש"ח, יש אותו כבר? עזבו את החברה, טוב? אם לא כנראה שבכסף הזה את יקנה geforce 2 ti 64mb ddr של leadtek.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ory,

אני צריך המלצה ללוח האם שעובד עם KT266A לAMD הטוב ביותר להכל יציבות מהירות התאמה לחלקים אחרים אפשרויות אוברקלוקינג חברה יציבה מאחורי הלוח ובסופו של דבר הלוח הטוב ביותר! כמו כן אני זקוק להמלצה על כרטיס מסך שיעבוד איתו חשבתי GEFORCE3 אבל שמעתי כלכלך הרבה שמות ואני צריך את הטוב ביותר אז בבקשה תעזרו

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אוקיי אז ככה בני דודים שלי מגיעים עוד שבועיים לארץ (מארה"ב) אז הם ייקנו לי את זה מחו"ל! עכשיו לשאלה: האם זה יעבוד בסדר? אין שום בעיות תאימות? זה לא עובד על מתח שונה? משהו כזה? זה יתאים 100% למפרט שלי: מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ 1.47Ghz (או 1800 GHZ1.53) לוח-אם: Gigabyte GA-7VTX-H ( Socket A - KT266A ) - DDR2100 - AGPx4 - 5 PCI - 1 AMR - ATA 100 - CREATIVE 128 - LAN ATX זכרון: 2 כרטיסי זכרון Mushkin 256 ddr 2100 basic דיסק קשיח: G Barracuda IV - 80 GB (ST380021A) - 7200 RPM - ATA 100 צורב: PLEXTOR CDRW (PX-W1610TA) - 40X24X10 - IDE - BURN-Proof כונן תקליטורים חדש (50X) או די וי די (הישן לא קורא דיסקים טוב) והמחירים של כונני די וי די שווים בערך לשל כונני תקליטורים.. ASUS…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by com,

איך הרמקולים האלו??? אני מאמין שאני יקנה אותם, הם 2.1, 30 ואט סאב, 10 ואט כל סטאיליסט... XPS 210: Stereo Kit + Subwoofer Designed with the most demanding PC users in mind, the XPS 210 is Hercules' most lifelike 2.1 channel kit. The deep and powerful wooden 30 Watt RMS subwoofer completely submerges listeners by dramatically improving the sound reproduction of low-end frequencies. Satellite speakers with tweeters and medium-range response ensure incredibly natural reproduction of the rest of the sound spectrum. Featuring total sound control, including treble and bass master volume, the XPS 210 provides listeners with a truly amazing quality of sound, including stunning 3D …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ^DaRk-MiNd^,

שמתי לב שיש לי שקית אוטמה ליד המחשב כבר הרבה זמן פתחתי אותה ומצאתי סידי וכרטיס אני סרקתי ומראה לכם כאן אם תוכלו לעזור לי נ.ב זה לאהסידי של הדריייברים שלי והכרטיס עצמו בתוך המחשב (של הוודו 2) למתקשים לקרוא: כתוב בהם ATL, NPN, GS ועוד דברים שאולי מובנים לכם

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Haflo,

ברגע שאני מוריד עידכון ל BIOS - גירסאת העידכון כוללת בתוכה את כל שאר העידכונים מגירסאות קודמות נכון? לדוגמא אני מעוניין להוריד את העידכון ללוח MSI 6163 מהכתובת: http://www.msi.com.tw/support/bios/bios.php?model=MS-6163 מה שאומר שגירסא 2.7 מכילה את כל העידכונים מגירסאות 2.6 2.5 וכדומה נכון? (הערת המחבר: אח אני מת על הפורום הזה..... )

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by RieBiX,

שלום שלום המארז המדובר הוא Macase KA-k80 midi atx 300w האם למישהו יש את המארז ואם כן אז איך הוא? ומישהו יכול להמליץ על מארז ATX עד מחיר של 70$?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by itzik_now,

היי , יש לי מודם של Zontrix COnexant - לא זוכר דגם מדוייק.. אני עובד כרגע על XP שהותקן מעל 98 - ולכן המודם עובד (למרות ש XP מזהה אותו כ Generic Soft56k...( הבעיה היא שאני מעוניין לפרמט את ה HD ולהתקים XP מחדש , אבל אני חושש שהוא לא יזהה לי את המודם ! מה שמחזק את החשש הוא שחלונות 2000 מעולם לא הצליח לזהות לי את המודם הזה - לא משנה כמה ניסתי ! מה עושים ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by AMD2002,

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני רוצה להעביר מוזיקה מהמיני דיסק שלי למחשב ואני לא יודע איך לעשות את זה אם למישהוא יש מושג ודגם איזו תוכנה טובה אז בקשה עזרו לי

דיונים חדשים בפורומים