ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
כמו בכתובת, אני מחפש עכבר איכותי למשחקים ושימוש כללי עליו להיות אלחוטי, בתצורת claw/fingertip (אני מזיז את העכבר בעיקרת עם האצבעות ללא פרק כף היד) ואם אפשר גם המלצה על פד מוצלח, אני אשמח בברכת שבוע טוב, שלומי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הרבה אני שומע את זה ואני לא מבין מה זה נותן אם אני קונה כזה אז מה זה יתן לי
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך המלצה על מטען לבטריות נטענות שזמן הטעינה שלו לא יותר מ- 4 שעות.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
Pentium 4 2.0GHz 512k mother board ??????? GForce 2 mx 400 64MB (2 cards) drive-60GB 7200rpm WD Multimedia Keybord Microsoft Intely Mouse.(opti) חשבתי על זה. המלצה ללוח אם? בקשר לכרטיס אל תגידו לי GF4 4600....... אין צורך בזה לא משנה מה תגידו לי. אבל! זהו עדיין כרטיס קצת מיושן, לשנות.?? תנו לי סיבה גם, אם יש ואם אני צריך לברר משהו על הרכיבים כרגע?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מבין שהכותרת קצט לא מובנת אז אני ארחיב יש לי 6 כפתורים על המקלדת שמיעודים למאקרו (אפשר לתכנת אותם להיות צירופים של מקשים וכלמיני דברים דומים). אני רוצה להשתמש בהם בתור כפתורים שיעשו פעולת עצמאיות כגון להחליף נשק בארמא (פעולה שלוקחת הרבה פקודות יחסית) ואין לי כפתורים פנויים ליד היד השמאלית שלי כי הכל כבר בשימוש חוץ מכפתורי המאקרו, אני לא יכול להגדיר אותם ככפתור אחר במקלדת כי כמעט הכל כבר בשימוש. האם יש דרך להגדיר אותם ככפתור, בלי שום פעולה חיצונית שקשורה אליו? אותו דבר עם העכבר שהכפתור של הPTT שלי מחזיר לי עמודים בדפדפן אחורה וזה משגע לי תשכל
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אל-פסק במחיר לא מפוצץ. מה שאני מצאתי עולה בסביבות ה800 שקל, שזה די יקר לטעמי. המפרט שלי הוא: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz @ 4.8Ghz ASROCK P67 EXTREME 4 B3 CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 x2 SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 ( 6970 unlocked, 20% power ) NEC DVDRW AD-7260S X24 COOLERMASTER HAF 932 HEC COUGAR CMX1000 NOCTUA NH-D14 מסך DELL U2311H 23" איזה אל-פסק יתאים לי פה?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
במה שונה בעצם ה Logitech MX518 מה G5 לא הבנתי הם נראים אותו דבר.. חוץ מה DPi והמשקולות יש משהו שונה?
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
חשוב שעלויות ההדפסה יהיו זולות ושתתן תועלת גבוהה ביחס לעלות. אשמח לקבל המלצה על מדפסת אחרת שעומדת בקריטריונים ושלא ציינתי. תודה.
-
- 26 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האם מארז P3 יתאים ל-AMD DORUN 1200 והאם הוא יתאים לAMD XP ושאלה נוספת יש אפשרות לחבר ספק AT ללוח ATX תודה
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני לא חושב שזה פירסום כי זה המקום היחיד שראיתי בכל חנויות החומרה הארץ ישראליות שאני מכיר, אם יש עוד, אנא תקנו אותי תכתבו, במידה וזה נחשב פירסום אני מתנצל מראש, אני אישית חושב שזה לא. הבעיה היחידה שאני רואה היא שהמארז אצל פינת החי... וזה חוץ מהמחיר... 1000 שקל, לא פחות, אבל ראיתם כמה מקום למאווררים??!?!?
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
שלום יש לי לוח אם EP43-DSEL ובו כרטיס קול onboard של ריילטק, הוא גורם לי לבעיות מסוימות במשחקי רשת ולכן אני רוצה לעשות לו disable ולחבר למחשב כרטיס קול פנימי פשוט שיחליף אותו, משהו נורמאלי ורגיל שיבצע את העבודה כמו שצריך. אשמח לקבל הצעות, תודה.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אז ככה בעקבות הניקיונות של פסח מצאתי כ300 תמונות משפחתיות מאוד ישנות החלטתי שאני רוצה להפוך אותם לדיגיטאליות ולכן אני צריך סורק טוב מה צריך לחפש בסורק? (1200 x 2400dpi¹ with 48 bit colour depth ) יש לי תשורה הזאת מה היא אומרת לי? כמה שהרזולוציה גבוהה יותר ועומק הצבע גדול יותר ככה הוא יסרוק יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי טס לחול עוד שעתיים, וחשבתי אולי הוא יוכל להביא לי שלט XBOX 360 מאמריקה. את השלט אני רוצה לחבר למחשב. צריך מתאם? לשלט החוטי או האלחוטי? כמה זה יעלה בערך באמריקה? את המתאם אפשר להשיג גם בארץ? תודה לעוזרים! אלון
-
- 25 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
סליחה על האי קשירות פשוט אני לא יודע לאיפה זה שייך לאחרונה קניתי דיוידי שקורא סרטים בפורמט DIVX (מחובר לטלויזיה כמובן) יש לי כמה סרטונים קצרים ששלחו לי (בפורמט DIVX) ולכל סרטון הכנתי כתובית (איזה עבודה שחורה :bash:) איך אני צריך לצרוב את הדיוידי בשביל שיראו את הסרטונים עם הכתוביות? אני רוצה שתהיה לי בחירה בין עם כתוביות לבלי כתוביות אני ממש אודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לאחר שאני נעזר ברוב עזרת האנשים באתר הרכבתי מחשב חדש ורק שכחתי ממארז. המחשב יהיה: INTEL PENTIUM D920 ASUS P5WD2 PQI TURBO 512*2 800MHZ 6400 CL 4-4-4-12 WD 250 GIGA SATA 2 16 MB CACHE x800gto2 יתבצע אוברקלוק.... אני צריך מראז+ספק+קירור... עד 1500 אפשרות חריגות... חשבתי על המארזים הבאים: SILVERSTONE TJ05ST GIGABYTE 3D AURORA Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum - VA1000UWA
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Func 49 שקל Steelpad 4D 59 שקל זה הנחה.. איזה פד יותר טוב? אל תסתקלו אל המחיר?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש עכבר אלחוטי שיש לו כמה שיותר כפתורים - לפחות 3 כפתורים רגילים + 2 בצד ואחד מלמעלה. אבל המרבה בכפתורים הרי זה משובח. אם יש כפתור גלילה נוסף/כפתורים ייעודיים לזום, בכלל מצויין. עקרונית, אני רוצה לקנות מחו"ל, אז עדיף משהו שלא עובר את סביבות ה-$50 (כמובן, עדיף כמה שפחות), אבל מקסימום תזרקו דגמים ואני כבר אבדוק מחיר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת שהיא גם סורק וגם פקס , מן הסתם חשוב שתהיה מדפסת צבעונית ועם חיבור לרשת וגם חשוב שלא תיהיה בזבזנית בדיו מה עדיף, דיו או לייזר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה XBOX 360 מארה"ב ואני רוצה לדעת איזה שנאי ליקנות לו וכמה הוא יעלה לי?? אני הבנתי שצריך שנאי של 500 וואט אבל אין לי מוסג כמה הוא עולה מישהו יכול לתקן אותי??
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני מיטלבת בין שלושה עכברים : LOGITHEC G5 LOGITHEC MX 1000 LOGITHEC MX 610
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מדפסת חדשה, וחשוב לי שהיא תשלב סורק. כיוון שהמחיר של המדפסת בדר"כ לא משחק תפקיד אל מול המחיר של ראשי הדיו, (ובהנחה שאני לא מתכוון להשתמש בתחליפים, כי אני לא סומך על הדברים האלה), על איזו מדפסת כדאי לי ללכת? עד היום הייתה לי HP PSC1110 ואני הייתי מאוכזב ממנה מאוד, היא בזמנו הייתה במבצע, והתגלתה כמדפסת גרועה ברמות, עם קצב הדפסה איטי להחריד, מושכת יותר מדי דפים, דרייברים שלא עובדים (חוסר תאימות מוחלטת כרגע גם ל-Windows 7, בלי שום תמיכה מ-HP עצמה). היום ממליצים לי על ה-HP J4580 ש"נחטפת" בחנויות. האם היא באמת שווה את זה? דבר נוסף - לא כדאי לי אולי מדפסת שראשי הדיו הצבעוניים שלה נפרדים? אם כן, איזו חברה ואיזה דגם? (אני מדפיס לעיתים בצבע, לא מדפיס תמ…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך מדפסת לחבר, עדיף 4800DPI וזה יהיה של HP (לא חובה) העיקר שאפשר לעבוד איתו והוא לא עושה בעיות והוא באיכות טובה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מארז חדש למחשב וספק כוח תקציב לספק בסביבות 500 של קראתי את הביקורת על הספק הנ"ל באתר, הבעיה היא שהביקורת ממש ישנה האם הספק רלוונטי גם היום? אני מחפש שקט וקירור טוב ,לא מתעסק באוברקלוקינג אבל מתעסק בהפקת מוזיקה וקצת משחקים ואם הספק אכן מיושן מה כדאי לרכוש בתקציב שלי?? מפרט המחשב : processor-intel pentium 4 3.0 motherboard-asus p5gl-x chipset-intel 915gl memory-1024 mb video: leadtek geforce 6600 256 mb hardisk: 120 giga wd sound: wsi waveterminal 192x תודה מראש ,וחג שמח
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-