ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, הרצתי חיפוש ולא מצאתי משהו רלוונטי במיוחד, אז אני אפתח ת'רד חדש. כבר הרבה זמן שיש לי את המדפסת HP DeskJet 970Cxi שכבר לא מתפקדת כמו שצריך והגיע הזמן להחליפה. הבעיה שבזמן הזה אני לא ממש יכול להרשות לעצמי להוציא הרבה כסף על מדפסת כך שהתקציב הוא 400 עד 500 ש"ח גג גג. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מדפסת אמינה וטובה שתעשה את העבודה ותהיה איכותית ככל האפשר בתמונות (עד כמה שאפשר בטווח מחירים נמוך כזה כמובן). חשבתי על מדפסת של CANON מאחר ולמיטב ידיעתי הן טובות וגם הדיו של מדפסות ה-HP יקר מאוד ולא שווה את זה. אז גם זאת נקודה חשובה. אפשר לאמר שאני מחפש תמורה טובה ככל האפשר למחיר. אני לא חושב שבמחיר נמוך כזה כדאי לקנות מכשיר משולב מהסיבה שכנראה האיכות שלו תהיה ברמה ירודה …
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אשמח לעצות מאנשים שיש להם את אחד מהסטים האלו,יתרונות? חסרונות? השימוש הוא ביתי,אינטרנט,ואופיס (לא משחקים) בקיצור,איזה עדיף? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המקלדת הטובה ביותר מבחינת נוחות, שקטה ואלחוט טוב. אני מכיר את המערכות סגנון MX של לוגיטק אך אני מתקשה להחליט. יש למישהו דעות בנושא? (ואל תמליצו לי חוטי, כי אני חייב אלחוטי)
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היה לי G7 ארבע שנים והוא היה מצויין! ממש נהניתי לשחק איתו - עכבר קל משקל, אלחוטי, מדוייק, וכשנגמרת הסוללה ניתן להחליף לאחרת ולטעון במקביל. למרבה הצער העכבר הגיע לסוף ימיו, ולמרבה הצער נראה שכבר לא מוכרים אותו ולא מייצרים אותו. אני מחפש המלצה לעכבר שיחליף אותו. למעלה כבר כתבתי מה חשוב, והנה מה שלא חשוב: לא צריך כפתורי שינוי DPI ולא צריך כפתורים "משוגעים" (אחורה, קדימה, חיפוש באינטרנט, וכו'). כל עוד יש את 3 הכפתורים הרגילים + גלגלת זה מספיק. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמובן עדיף דיו זול כמה שאפשר. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני פותח במקום הנכון (מדברים כאן על כבלים ומפצלים, לא?). אז אני קונה Xbox One ואני רוצה לחבר אותו למסך שלי. הבעיה? האקסבוקס רק בעל יציאת HDMI והמסך מחשב שלי בחדר הוא עם כניסת DVI. אז בגלל שאני לא מתכוון לקנות יחד עם הקונסולה מסך חדש למחשב או לחדר (אני אקנה בעתיד כנראה, אבל כרגע נסתדר עם מה שיש), אני צריך לחבר תאקסבוקס למסך המחשב. חיפשתי בגוגל ומסתבר שיש לא מעט אנשים שעושים את זה ומחברים את האקסבוקס למסך עם כניסת DVI באמצעות כבלים, מפצלים, אדפטרים וכדומה... בקיצור, אני כבר מצאתי באינטרנט כבל HDMI-to-DVI עבור המסך (http://ksp.co.il/?uin=5358). עכשיו מה שאני צריך זה סאונד, ורציתי לשאול אם הדברים הבאים הם הפתרון. לאקסבוקס יש יציאת S/PDIF לאודיו, אז רציתי …
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
בינתיים מצאתי רק switch בין שני מסכים, אבל אני רוצה גם לחסוך במקום של המקלדת והעכבר. מישהו שמע על משהו כזה? תודה, יואב
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
איפה ניתן לצמא קורא כרטיסים USB3 (לא פנימי) ? לכרטיס Compact Flash . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.tsunami.com.tw/products_series_virgo.htm איך הספק ש-PCH מביאים איתו (350W)? והאם יש לו USB מלפנים? וכמה מקומות למאווררים יש לו?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הי, כבר הרבה זמן שיש לי בעיה במאוורר האחורי, שאני מדליק את המחשב עד שעולה המערכת הפעלה הוא עושה רעשים נוראיים ואחר כך זה מפסיק.. מה הבעיה? ואייך ניתן לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה שאני מחפש במדפסת זה בעיקר עלות הפעלה זולה, כלומר חסכונית בדיו ובעלת מחיר מחסניות נמוך.
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
לא יקרה ,ולא מתקלקלת שני וחמישי.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם המחשבים הניידים של- HP COMPAQ נחשבים לטובים (איכות המוצר לא במפרט המחשב) ביחס לשוק הניידים בארץ תודה לכל מי שיעזור.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה,מה עדיף? 3 מאווררים של 80 או 2 של 120? מה נותן קירור יותר יעיל? תודה.
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
למה אף אחד לא ממליץ על הספקים האלה... יש להם מחירים אטרקטיבים, מפרט סבבה, הם לא ג'נריים... קיימת איזה בעיה איתם?? למשל זה : THERMALTAKE W0061RI 420W DUAL 12V RAILS PFC שעולה רק 300 שקל http://www.thermaltakeusa.com/2005/purepower/w006162tr2/w006162.htm תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הגלגלת ב-Razer Deathadder 3.5G נפטרה. אני צריך המלצה לעכבר חדש. חנות במרכז. תודה לעונים וחג שמח
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך מדפסת צבעונית אני צריך אותה בשביל להדפיס עבודות לפעמים גם תמונות והתקציב הוא בוא נגיד 800 שקל שתהיה איכותית ושהדיו לא יגרום לי למכור את הבית
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם הנני מחפש 2 דברים: 1.סוללה 6 תאים אורגינלית למחשב נייד טושיבה TOSHIBA A300-1LT. 2.תיק גב לנייד שיעמוד טוב בזעזועים ובגשם עד 350 שח תודה על העזרה אנשים טובים שלומי ברוך
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש לחבר סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים עם מרכז טעינה לעכבר בלי להחליף כל פעם בטריות, במחיר של 300-350 שקל... מה אתם ממליצים? (לא חייב להיות סט , אפשר בנפרד את העכבר ונפרד את המקלדת, אבל חובה שיהיה מרכז טעינה לעכבר) שיהיה משהו טוב, לא זבל שמתקלקל ומתרוקן מהר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר אלחוטי לנייד שלי אם מישהו התנסה ומכיר עכבר בטווח שציינתי אשמח לשמוע בכל אופן אני חשבתי על העכבר הבא: Microsoft Wireless Laser Bluetooth Notebook Mouse 5000 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=945 מישהו מכיר התנסה או שיש יותר טוב בטווח? תודה (באמת משנה אם לקחת BT או לא ?)
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
510MX מוכרים ב210 ש"ח 310MX מוכרים ב170 ש"ח נ.ב. באיזה חיבור יותר כדאי לחבר PS2 או USB? יש כאלה שאומרים שUSB יותר מהיר ועושה פחות בעיות? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מחפש עכבר לצרכים רגילים, לא ללגיימינג. העכבר צריך להיות נוח ולא כפתורים מיוחדים. אני עדיין לא יודע אם אקנה אלחוטי או חוטי, בכל מקרה מה העכבר בתקציב הנ"ל המומלץ ביותר, חוטי ואלחוטי? תודה רבה וחג סוכות שמח לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מכשיר משולב אשר יש בו את כל הפונקציות הבאות : פקס ללא מחשב שמתחבר לקו הטלפון ואפשרות שליחה בלי מחשב + שיהיה בו סורק + שיהיה גם מדפסת. האם קיים "מפלצת" כזאת? אם כן איזה דגם ממומלץ ? מהו טווח המחירים ? ( לעניות דעתי אבא שלי מתכוון להשקיע בסביבות ה400-600 שקל , כמובן שאם יש יותר זול וטוב אני אשמח) תודה מראש לעונים ולעוזרים , גל
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ספק 400W גנרי שמרעיש כמו מקרר. אני מעוניינת בספק שקט ואמין (כלומר מחברה ידועה), נראה לי שמספיק לי 350W (המעבד שלי הוא את'לון 2500+), ועשיתי חיפוש קצת בפורום וכל הספקים שראיתי מומלצים כאן עולים הרבה מעבר ל-500 ש"ח. הטווח מחירים שלי הוא כ-350 ש"ח גג 400. חשבתי על האנטק SL350 - שהוא לא כ"כ יקר, אבל אין לי מושג אם הוא שקט. בנוסף ראיתי שממליצים על האנמרקס W350 ושיש לו שתי גרסאות - כשאחת היא עם צ'ופצ'יק ששולט על המאוורר - אבל ההבדל במחיר בינהם הוא של 100 ש"ח. האם התוספת מצדיקה את המחיר? תודה מראש!!!
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות גיימינג אלחוטיות עם מקרופון תודה רבה על העזרה FP581
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-