ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני גיימר דיי גדול (כל היום משחק במחשב) אתמול הלך לי 1 הזיכרונות (SDRAM) והכשיו יש לי רק 256 ואני רוצה לדעת מה יעזור לי יותר בורד חדש (עם אתם יכולים להמליץ על משהו ב450 שקל) או 256 חדש (שאז יהיה לי 512).
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה OEM ומה זה REATAIL (חיפשתי אבל לא הבנתי שום דבר מהתוצאות אז אם כבר שאלו את זה אז בבקשת תביאו לי קישור)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כזה דבר בכלל פורטיסמו I ? או שהII זה סתם גימיק ? כי כאן לא מופיע II והמחיר הזול מחשיד: http://www.essencompu.com/nupplysingar.asp?ID=1523 תודה
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מה יעבוד יותר טוב עם פנטיום 4: VIKING RDRAM 256MB PC-800 או Mushkin DDR 256MB PC-333
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, אני אכן משתמש חדש, לכן אין אני יודעת אל כל כללי הכתיבה בפורומים. זו היא עוד שאלה בנוש אינטל אי.אמ.די. והשאלה שלי מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהחברות. באיזה מערכת עדיפה לשימושים הבאים: שרת, מחשב משרדי,מחשב משחקים. ולמה? מה נותונות כל הטכנולוגיות של אינטל 0.13 מיקרון ו512 CACHE והעם הם קיימים ב AMD בתודה UnSined
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהו זה כל מה שנשאר לי לבחור בשביל המחשב החדש וכנראה האחרון שלי!!! זכרון ומארז אז ככה אני אשתמש במעבד AMD athlon xp 2100+ ולוח אם a7v333 של asus וכרטיס מסך(אם זה משנה): MSI geforce4 ti 4600 אז השאלה העיקרית שלי היא :...... איזה זיכרון של איזה חברה ואם אפשר גם איזה דגם אם יש לכם זמן (תודה) ואני מחפש משהו טוב 256 מגה או 512 מגה שיתאים למה שכתבתי למעלה. אל תיחסו חשיבות יותר מדי גבוהה למחיר אני לא מחפש משהו זול סדר העדיפויות שלי הוא קודם כל איכות אחר כך מחיר אבל אם זה עולה ממש הרבה(יותר מ 120 דולר אז לוותר אבל בכל זאת אפשר להציע אם זה ממש טוב) ועוד משהו זה מארז אם יש משהו טוב במיוחד שיתאים ללוח אם ויהיה בו מספיק מקום ושהספק כוח שלו יהיה טוב... ועוד משהו שיהיה לו מספיק מאוררים …
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מחשב נייד ב 6000-7000 אלף שקל בתשלומים (חשוב מאוד בתשלומים) מחברה טובה עם מסך 14 טוב עם cd או dvd בטרייה טובה לכמה שעות מעבד מספיק חזק להרבה office ואינטרנט 256 זכרון כרטיס מסך אמין לא משהו למשחקים כרטיס קול בסיסי ורמקולים לא חשוב (העיקר שתהיה יציאה לאוזניות) מיועד לסטודנטית עכשיו האם יש מפלצת שכזאת במחיר הזה האם לבדוק ביד שניה אשמח לקבל עזרה בתודה מראש urich
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות עכבר חדש עכשיו השאלה שלי מה עדיף למשחקי רשת מגוף ראשון אחרי כמה בירורים הבנתי שלכל עכבר יש יתרון אחד משמעותי על פני השני ל510 יש 5.7 מגה פיקסל לעומת 500 שיש לו 4.6 מגה פיקסל ל500 אפשר להתקין פאטץ שמעלה ל500hz לעומת 510 שפאטץ לא עובד עליו כמו שצריך ובעצם יכול להגיע רק ל250hz אז מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הי אני מעונין לקנות מדפסת ליזר דופלקס לבית מצאתי 3 מדפסות ואני מתלבט מה עדיף brother 5250dn samsung 3051nd lexmark e350d המלצות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, קניתי טלויזיה LCD 32" של פיליפס (32PFL3512D) ואיכשהו פספסתי שאין לי עליה כניסת RGB. ברשותי מחשב נייד עם יציאה D-sub או VGA אם תרצו, ואין לי איך לחבר אותו לטלויזיה (אין S-video ואין תמיכה ב-DVI עליו). האם ניתן לחבר VGA לכניסת Scart? יש לי 2 ועל כל אחת רשום משהו אחר, על אחת RGB, ועל השניה CVBS/S-video. ראיתי שמוכרים כבל מצד אחד Scart ומצד שני VGA... האם ניתן לחבר אותו לאחת היציאות (RGB נשמע מבטיח). הלינק הזה אומר שיש איזו בעיה עם תדרים שונים, אבל לא סגור על זה, כי אולי בטלויזיות חדשות זה אפשרי (למטה על החיבור למחשב). http://www.epanorama.net/documents/vga2rgb/scart.html מישהו ניסה? יכול לנסות? ראה את זה עובד?
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
CPU: INTEL P4 2.4GHrz 533MHrz FSB speed 478PIN 512 cache... MB: EPoX 4G4A+.... Video: MSI GF4 TI4600... sound: on board at least for a while.... HD: WD 80 GB 7200 RPM 8 MB cache.... אני שוקל אפשרות אחרת של שני הארד דיסקים שיפעלו במקביל עם RAID כמובן שבמקרה כזה אני יקח הארד דיסק יותר קטן אבל אולי נוותר על ה RAID בהתחלה.... MEMORY: Mushkin 512MB PC2100 CL2 High performance.... or somthing else if i will want to OC... monitor: IIyama 19 pro 454 new model..... case + power supply: enermax FS-710-B 350 W..... (i hope the 1 Meter wires won't be a trouble) סה"כ לצערי יוצא בסוף יותר מדי אבל מה לעשות... 11,435 שקל אתם יודעים איפה..... המלצות בקשר לזיכרון והארד דיסק יתקבלו בברכה בע…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Amd Athlon Xp 1800+ ChainTech 7VJLAPOGEE DDR333 256 Mb Midi P-4 400W + 2 FANS אני הסברתי למוכר שאני מעוניין בO/c הוא התעקש שאסור שאני יעשה O/c היא זה רק גורם לנזק ושאל אותי במה זה עוזר אמרתי לו בביצועים והוא אמר לי שרוב המשחקים לא צריכים כזאת מהירות אמרתי לו שמע אני פשוט מעוניין לעלות את ביצועי המערכת שלי גם זה יעזור לי קצת בעתיד וגם ( אני בעיקר עושה ריפ לסרטי DVD והופך אותם לDivx שזה תהליך די הרוך אז ניסיתי להסביר לו וזה לא הלך) עוד דבר הסברתי לו שלגבי הלוח אולי הוא טוב ומציג ביצועים טובים אני לא ממש מחבב את החברה הזאותי אני הייתי מעדיף לקנות כבר איזה MSI KT333 או משהו בסגנון (כאמור גם הלוח הזה לא טוב לO/c לפי מייטב ידיעתי) לגבי הזיכרון אמרתי לו שאני מעוניין בCorsair או …
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חשבתי לקחת את ה-Logitech G5 ה-Logitech Media Keyboard Elite והSteelpad QcK Mini (כי אין לי מקום לשום דבר יותר גדול) אני לא צריך את הבולשיט של האלחוטיים. ממש לא. אתם חושבים שזה טוב ? יחד עם המחשב החדש שאני קונה, והכל... את העכבר מצאתי בKSP מאוד בזול, את המקלדת אני אקנה באופיס דיפו כי יש לי שם זיכוי, ואת הפד אני אזמין מPCGAMES (יחד עם חבילת ההרחבה של הקרב על הארץ התיכונה 2) יש אולי הצעות אחרות ? או מקומות זולים יותר שלא ראיתי ? אני אודה מאוד על כל עזרה שתינתן.
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום! אז ככה אני צריך המלצות למדפסת לייזר אלחוטית, שיהיה להדפיס מכל מחשב ברשת השימוש הולך להיות שחור לבן. אבל גם צבע מיד פעם בעקרון איו הגבלה בתקציב אבל עדיפות למחיר נמוך ושיתן תמורה טובה לכסף תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות בנוגע להדפסה מיוחדת למדפסות שמשתמשים בהם בעיקר בחברות גדולות. איזה מדפסת תתאים להדפסה באיכות חדה במיוחד? האם יש מדפסות(למכירה) שמדפיסות צבע בשכבה עבה מהרגיל כך שאחרי ההדפה יהיה ניתן לממש את הצבע על הנייר עם עצבע? האם יש מדפסות(למכירה) שמשתמשות בצבע עם אחוזי ברזל בהרכב? האם יש מדפסות(למכירה) שמשתמשות בצבעי זהב וכסף?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אתמול GPS של QUE דגם NQ430 הGPS מגיע בלי מטען ביתי אלה רק עם USB למחשב ומטען רכב לי זה לא עוזר כי אני עם אופנוע וכתוב שבפעם ראשונה חשוב להטעין עם המטען הביתי (DC) נסיתי להטעין כל הלילה עם ה USB של המחשב אבל לא עזר בקושי מילא חצי מהבטריה בקיצור אני מחפש מטען עם אפשרות חיבור USB בעל הנתונים הבאים AC/DC Adapter Input AC 110~240V Output DC +5V, 1.5A, via USB תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מעונין להחליף מארז וספק כח,כרגע קיים ספק של 145W ,כשאני בודק נתונים של ספק חדש יותר נניח של 350W ' הנתונים של הזרם היוצא (AMPER) בספק החדש גבוהים בהרבה מהספק הישן,האם זה אמור להשפיע באיזשהו אופן על לוח האם.חיפשתי בחוברת של הלוח הגדרות של זרם ולא מצאתי.המחשב הוא פנטיום 3 . האם אני יכול לחבר ספק חזק יותר (350W) למחשב הנ'ל. תודה למי שיכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
תגידו יש מצב שאני מפעיל את הבקר במחשב? יש לי אותו מאיזה קונסולה דמוי SNES מעפנה כזאת, ולהפתעתי הבקר בא עם COM PORT צירפתי תמונה, ואם אתם מכירים איזה דרייבר לבקרים ג'נריים זה דיי יעזור לי... כי חיברתי אותו לפורט ושום דבר לא קרה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות איכותיות למחשב. עיקר השימוש שלי הוא למשחקי אקשן. צריך שיהיה סראונד מלא-כלומר שאני יוכל להרגיש שמישהוא מגיע מאחור ומהצדדים(לדוגמה), כמובן שיהיו נוחות. שלא יפריעו לאנשים שנמצאים איתי בחדר. התקציב שלי הוא בסביבות 550 ש''ח. אני מאמין שזה מספיק בינתיים ראיתי כמה דגמיםץ מה אתם אומרים אליהם? למשהוא יש ניסיון איתם? SteelSeries Siberia V2 G35 Logitech Audio-Technica ATH-AD700 האם יש לכם המלצות יותר טובות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
CD-ROM Drive : CD-ROM Asus x 52 - 173 Case - Midi Tower ATX MT-3000 For Pentium IV 300 Watt - 224 - תכננתי על אלה אני לא בטוח שהמארז מתאים לאייאמדי אם לא תתנו לי המלצה בבקשה (ותגידו אם מתאים או לא) ואת הכונן סידירום בחרתי לפי המחיר הכי יקר והוא יצא :ג ככה שאם למשהו יש בנצמרק לכונני סידי שישפוך תחומר - שווה להשקיע 40 שקל יותר בשביל כונן מהיר יותר אמין יותר וכו לדעתי לפחות (המחשב הוא אייאמדי)
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
ראיתי שיש מבצע באחת החנויות על מדפסת לייזר משובלת במחיר של 999 שקלים הדגם שציינתי בכותרת רציתי לדעת אם מישהו כבר קנה את הדגם הזה ויכול לתת המלצה או ביקורת על המוצר בעיקרון אני מחפש מדפסת לייזר עם מכונת צילום ופקס אם יש תחליף טוב יותר אשמח לשמוע תודה
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל עזרה לגבי המדפסת המשולבת שקניתי היום Lexmark x5650 ( מדפסת, סורק , פקס ) חיברתי אותה למחשב (מחשב שיש בו זכרון 500MB וWINDOWS XP במידה וצריך מידע זה) התקנתי אותה כמו שרשום בהוראות הכל טוב ויפה אבל שאני מנסה לסרוק משהו למחשב הוא פשוט חוזר על בעיה שרשום cannot retrive application list משהו כזה וזה מאוד חשוב לי ! עכשיו עוד דבר שיתפתי אותה לרשת ואני במחשב אחר WINDOWS 7 לא מוצא את המדפסת .. מה עושים ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום האם יש את העכבר MX518 כאלחוטי? ואם לא אבקש המלצה למקלדת אלחוטית רק ובנוסף אקנה את העכבר MX518
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/black/black.htm מה מיוחד בו ?! הוא בא עם המערכת קירור מים דרך אגב ?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-