עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. איזה חברות עדיפות וגם לא יקרות!! תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  2. אני חשבתי על זאת מה אתם אומרים?http://p1000.co.il/ היא עולה 180 שקל ב P1000 מה אתם אומרים טובה מישו מכיר משו יותר טוב בתקציב הזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by roniok,

אני רוצה לנסות טראקבול בסביבות 100-200 ש"ח עכשייו מצאתי שני סוגים על טווח המחירים הזה http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=29 או זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=347258 מה יותר כדאי לי לקחת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם הוא עם ACTIVE PFC או PASSIVE כי בכל אתר אני רואה אחרת! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=8051

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  5. , אז ככה, קניתי את המארז האדיר!! של Enermax FS-710B 350W ;D, לפי דעתי קנייה טובה ומשתלמת, גם השקעה שהיא לאורך זמן רב לא שנה שנתיים, וגם איכות שלא רואים בכל מארז. כמובן שקניתי אותו אחרי הביקורת שהיתה כאן באתר (תודה לכותבים ), עכשיו אני שואל אותכם חברה.....שווה?! מה אתם חושבים? :saint:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי, יש לי מחשב כזה: Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro board 4X256MB RAM 400MHZ DDR GIGACUBE 9200B3 Radeon 9200 64MB WD 80GB 7200RPM 8 MB 1st HD IDE WD 160GB 2nd HD IDE Hercules Game Theater xp 7.1 NEC 3500A DVD-RW IDE Toshiba 16x48 DVD IDE Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP TV card האם אני יכול להוסיף עוד HD SATA ? האם הספק יסחוב (HEC 300 ART)? והאם אני צריך כבל מיוחד לשם חיבור SATA? תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  7. קודם כל זכרוןוDDR2 1024MB 533MHz CL4וKingstonו נחשב לטוב? 2.זה יפעל כמו שצריך אצלי המחשב ? יש לי מחשבIntel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 Motherboard Chipset Intel Grantsdale-G i915G/GL/GV .3כרגע יש לי 256 ואני חייב להוסיף אז על כמה אתם ממליצים להוסיף 512 או 1024ושל איזה חברה? 4. וכמה זה בערך צריך לעלות? תודה

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  8. אני רוצה להחליף את המעבד מארז לוח אם וזיכרון הדברים החשובים בקיצור אני לא בטוח מה לקנות ??? אני רוצה מעבד AMD לוח אם ASUS זיכרון לא בטוח אם לקנות DDR או לא ומארז זה לא ממש חשוב אז אם יש למישהו הצעות בבקשה שירשום אותן פה תודה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני לא יודע עם זה מתאים לפה אם זה לא תעבירו תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  10. חשבתי על ליקנות את MX500 Logitech שווה? התקציב עד 290 שקל

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. 1. קראתי בתגובות שאחר רשם באתר של פנדה שאם העכבר קרוב לרמקול זה יכול לעשות רעשים לא נעימים כמו שאם שמים פלפאון ליד רמקול בזמן שהוא מצצל. רציתי לדעת אם זה נכון? ואם כן אז יש לי Creative Inspire 5.1 5300 (רמקולים 5.1) והרמקול של הסנטר והשניים הקדמיים מעל המחשב זאת אומרת שיש עם העכבר מרחק של 0.5-0.75 מטר האם זה יעשה רעשים? 2. הבנתי שלעכבר MX 500 ו-700 יש אותו מבנה (צורה). צורה זאת מותאמת לימניים ואני שמאלי. האם זה באמת יפריע לי או שאם הזמן אני אתרגל? 3. בקיצור עזבו כסף... העכבר שווה משהו? ומה כל כך מיוחד בכפתורים שלו? הבנתי שיש לו כמה כפתורים מיוחדים

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  12. יש לי עוד ארדיסק איטי של מאקסטור 120GB ישן חיבור ATA השאלה היא כזו אם אני ישאיר אותו המחשב היה איטי? (כי הארדיסק איטי) והווינדוס היה ב250GB החדש... ואם אני ישאיר אותו אני יוכל לעשות RAID וזה יעשה את המחשב מהיר יותר? הלוח אם שלי של גיגהבית GA-965P-S3 *פרסמתי בטעות במקום הלא נכון מנהל בבקשה תעביר את זה לאיחסון תודה...

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  13. אני רוצה לקנות את ה MX 1000 ב 410 שקל באופיס דיפו עם קופון לייף סטייל . ורציתי לדעת האם מה שאמרו עליו זה נכון שהוא כבד קשה להזיז אותו במשחקים ולגלוש איתו (ואז אולי כדאי את ה MX 510 ) אני פשוט מחפש כבר הרבה זמן עכבר נוח במיוחד וחוץ מהMX1000 שהוא יקר מאד לא מצאתי ולכן אני מתלבט אם בישביל נוחות אני אשלם גם על לייזר ועוד טכנלוגיות מיותרות ? והאם מישהו מכיר איזה עכבר נוח כמוהו אך יותר פשוט הרבה יותר פשוט ופחות פלצני ?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  14. ^^ מה אתם אומרים? מקלדת טובה? שווה את המחיר?

15. ;D אני רוצה לקנות אותו יש לי מחיר זול של 220 שקל וגם 3 שנים אחריות אני צריך לדעת אם הוא טוב , רע , פגמים ודברים טובים/לא טובים. תודה

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  16. Started by dani,

אוקיי אני עוד כמה ימים קונה הגה ואני רוצה לדעת אם יש למישהו מידע על ה Logitech MOMO Force זה ההגה עם הידית הילוכים השחור הזה (את האדום אני לא יודע אם יש אפילו בארץ) וכמו כן להמליץ לי על מקומות זולים לקניה?... סליחההההה הייתי בטוח שאני בפורום חומרה.... אם אפשר להעביר...

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IIJS017

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. טוב תיראו זה המארז ויש לי לוח אם של gigabyte דגם ga-8ipe1000-g ואני לא יודע אם זה יתאים למארז ועוד שאלה אני קונה אותו מהאתר זיגזג אז האתר הזה טוב יש למישהו ניסיון איתו בהזמנות או ביכלל שזה מוצר איכותי?? ???

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by מווו,

המארז לא צריך להיות יותר מדי גדול, וכל עוד זה לא עובר ת'800 ש"ח זה בסדר. +מאוררים. אם זה עולה קצת יותר זה בסדר, כל עוד לא תתקעו אותי עם ההכי טוב שאין לי שימוש ועם ההכי גרוע שהוא לא מספיק, הקיצר תנו לי אחד טוב. תודה.

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  20. אני נדלקתי על המארז הזה מה אתם אומרים עליו ? למישהו יש נסיון איתו, כדי לקנות ? ובעיה נוספת - יהיה חבל לחורר אותו

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני רוצה לקנות מארז חדש. השימושים של המחשב הם בעיקר משחקים. אני לא צריך מארז שיהייה מאוד גדול- אני לא יכול שהמארז יהייה בגובה של יותר מ 0.5 מטר. התקציב הוא בערך 500 שקל שלדעתי זה הרבה מדיי אז אם אתם יכולים בפחות כסף זה עדיף בהרבה אני לא צריך ספק, יש לי TT420 ועדיף מאוד מאוד שיהייה למארז חלון אז מה כדאי לי לקחת? תודה

22. כמו מדפסות האלה הענקיות שמדפסים על דף קרטון עבה כמו קרטון כרטסי ברכה כרטסייה עטיפה של דיסק.. מדפסת כזאת רק בקטן ואין הגבלת מחיר ..תעזרו בבקשה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. אני רוצה לקנות מדפסת משולבת עם פקס 5610 של HP איך היא?

24. אני רוצה להיפטר מהחוטים לחבר שלי יש מקלדת כזאת של מיקרסופט שחוציה לשניים לכתיבה עיוורת אחלוטית התאהבתי בכזה דבר אבל היא עולה 600 ואני רוצה משהו בה 300 ככה אלחוטי וצבע שחור ........ יש מקלדת מזה יפה אבל אני לא יודע את השם שלה בבקשה מישהו יכל להביא לי ליניקים לקנות מהאינטרנאט את המקלדת . או את השם המלא עם תמונה .

• 4 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים