עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מחפש אוזניות לגיימינג בלבד שיהיו זמינות לארץ התקציב שלי עד 700 ש"ח אני מעדיף מחנות KSP OR IVORY תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום רב קניתי לפני בערך שלוש שבועות מכונה של מדפסת + סורק + מכונת צילום מיסוג canon mp150 עכשיו אני מדפיס ואני רואה שההדפסה לא חלקה ויש גם פסים לבנים ורואים שאין דיו לדעתי .. והבטיחו לי החנות לבחור בקאנון כי עלות הדיו שלה נמוכה .... מה אפשר לעשותתתת ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. בין http://www.hauppauge.co.uk/site/products/data_292e.html או http://avertv.avermedia.com/Product/ProductDetail.aspx?Id=582

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. המערכת סטריאו שלי שבקה חיים והחלפתי אותה באחרת בקיצור במערכת הישנה שלי היתה לי יציאה דיגיטלית שדרכה הקלטתי למיני דיסק שלי ועכשיו אין לי אפשרות להקליט שירים באיכות עזרה!!! אני תקועה עם דיסקים ישנים ויש לי מלא שאני מת לצרוב :AR15:

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ntl,

האם לקנות AMD ATHLON XP רגיל (בטווח של חודש מעכשיו) או לחכות חודשיים-שלושה-ארבעה...וכו' עד שיצא ה-Thoroughbred?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by nec5e,

היה לי את הסט Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 והייתי מאד מרוצה. העכבר התקלקל ואני מחפש עכבר אחר. אני משתמש בעכבר עבור htpc ולכן צריך שיעבוד כמו שצריך ממרחק של 3 - 3.5 מטר. מחפש המלצה על עכבר. הסט שהיה לי עבד גם ממרחק של 15 מטר. אמנם לא צריך מרחק כזה אבל החשיבות של מרחק היא קריטית. כמו כן חשוב שיחזיק הרבה זמן ללא טעינה שכן הוא משמש בערך בין 6 - 8 שעות ביום. תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by asvg,

שלום אני מחפש מדפסת משולבת : מכונת צילום ,סורק ,ומדפסת ,עם פקס עצמאי , עם חיבור אלחוטי לשימוש ביתי בלבד אני אצטרך להדפיס שם גם תמונות , התקציב הוא 1000 ש"ח מינוס פלוס, אם מישהו מכיר משהו מומלץ אני אשמח לשמוע ? תודה על ההענות

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by מזל מנשה,

מאיפו אני מורידה דרברים מעודכנים לוח אם msi , תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by 3emi,

רציתי לשתף יש לי את העכבר הזה כבר כמה וכמה שנים כבר אי אפשר למצוא אותו לקנייה אפשר רק באיביי והוא נמכר ב 250 דולר כמעט 1000 שקל ועוד במצב של מחודש לא חדש Item condition: Seller refurbished לעכבר מסתבר יש בעיה ידועה שקרתה גם לי בדיוק בחיבור של הכבל שנכנס לפנים העכבר יש בלאי עד לנקודת זמן שהעכבר מתנתק ומופיע כל הזמן בוינודס בגלל זה אצלי עוד הצלחתי לתפקד כמה חודשים עד שהעכבר בכלל לא היה מזוהה הרצתי חיפושים ומצאתי וידאו של בן אדם שמפרק את העכבר ומלחים שם את הכבל הקרוע http://youtu.be/cCs2dr-XOSA במקום לעשות מה שהוא עשה פשוט קניתי מסין כבל חלופי שעלה לי 10 דולר הכבל הגיע אחרי איזה חודש הצלחתי לפתוח את העכבר ולחבר את הכבל החדש והעכבר עובד כמו חד…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by zidon,

אנשים ברשותי p-2 233 שנשאר בלי כרטיס מסך האם כדאי לקנות כרטיס זול כדוגמת geforce 2mx400 או להשקיע בgeforce ti המטרה לעזור למחשב לסחוב את המשחקים החדשים שיצאו לשוק.(אני יודע שכדאי להחליף את כל המערכת מסיבות תקציביות הדבר יחכה אז בנתיים......)

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by -JobNick-,

כי ראיתי איזה חנות שמוכרת את זה נגשתי לשאול עם זה RETAIL או OEM הם אמרו OEM שווה או לא (זה כרטיס של ATI מקורי לא של PALIT)

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by gman_il,

לאחר שבועות רבים של דילמות בהרכבת מחשב (ושעות רבות מול פורום מפרטי מחשב) הגעתי לשאלה האחרונה (השאלה שבכותרת). אז מי לוקח ולמה?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by sh_idan,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים. מעולם לא השתמשתי בעכבר/מקלדת אלחוטי בעיקר בגלל שאני לא רוצה להתעסק עם חוסר קליטה/סוללות גמורות וכו... לכן אני מחפש סט שיהיה בעל קליטה טובה לטווח של בערך 3-5 מטר, ועם עמדת הטענה. השימוש שלי יהיה בעיקר לגלוש/לשחק פיפא מהמיטה במרחק כ3 מטרים. כמובן שעכבר אופטי יהיה מספיק, כי אני לכל היותר משחק משחקי אסטרטגיה, ואף פעם לא הייתה לי בעיה עם העכבר האופטי. אשמח להמלצות. גם אם במחיר גבוה יותר. תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי את הכרטיס מסך Voodoo 3 3000 עם המערכת הפעלה WinXP Pro ושום משחק חדש לא פועל וגם משחקים דיי ישנים לא פועלים על המחשב שלי ויש לי מחשב יחסית חזק AMD 700MHZ לא כזה חזק אבל בסדר בשביל להריץ משחקים. רציתי לדעת אם המשחקים החדשים לא פועלים בגלל שאני על WinXP Pro? או בגלל שעבר זמנו של הכרטיס הזה? לי אמרו שהכרטיס הזה גוסס מפעיל משחקים לא בגרפיקה מדהימה אבל סוחב ובגלל שגם WinXP Pro על המחשב אז לא פועלים המשחקים. האם זה נכון או שטויות? לאיזה מערכת הייתם ממליצים לעבור? WinXP HOME או Win98? איזה מערכת מהם יותר יציבה בלי שתתקע הרבה שכל המשחקים יפעלו..?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by y_i_c,

המאורר של ספק הכוח שלי רועש בצורה מחרידה!!!!!!! כנראה מאורר דפוק!!! עכשיו מה כדאי להחליף מאורר או לקנות ספק חדש שכבר יתאים לפנטיום 4??????

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום! יש לי כרטיס TV של AVERMEDIA דגם TV98 + REMOTE אני יושב בWIN XP לוח ASUS CUV4X מעבד PIII 800EB 128 מ"ב SDRAM עכשיו יש לי בעיה השלט של הכרטיס טלוויזיה לא מגיב ואל תגידו סוללות ב 98 הכל עבד תוכנה שלט וכו' ב 2000 ובXP השלט לא מתפקד הכל מחובר נכון מותקנים הדרייברים הכי מעודכנים והתוכנה הכי מעודכנת השלט לא מדליק את הכרטיס וכשהכרטיס דלוק (הפעלתי עם העכבר....) הוא לא שולט עליו מודה מראש לכל העוזרים... :smoke:

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם, במסגרת "שיפוריי" המחשב שלי, אני מתכוון לקנות סט של מקלדת+עכבר. מה דעתכם על הסט הזה:Microsoft Wireless Optical Desktop מחיר ~350. אם היא גרועה/לא מומלצת, אשמח לקבל המלצות אחרות רק לסטים, עדיף שחורים. בתודה מראש, יאיר

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Stealth,

שלום ברשותי compaq presario 714ea הנייד מחזיק בערך 45-50 דקות פעולה .. לא full load עם dvd .. צורב .. משחקים וכו עבודה בוורד ותו לא דיברתי עם התמיכה של mars ואמרו לי שזה זמן העבודה התקין והזמן הנתון שניתן בmanual הוא זמן של sleep נשמע טיפשי בעליל בבקשה עזרה לפני שאני פונה לcompaq העולמית

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. הראשון הוא sunbeam transformer והספקים שלו הם http://www.sunbeamtech.com/PRODUCT11.html או מארז של Thermaltake V7000D Xaser V WinGo + Window Blue Gaming Case http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000d.htm בתודה מראש זה מאד חשוב לי כי אני מתלבט קשות כבר הרבה זמן.... בבקשה שרק המבינים בתחום יענו עריכה: מישהו יודע?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Talkman,

שלום לכם אנשי פורום יקרים! לפני מספר ימים הזמנתי דרך PCHardware מחשב. המחשב הוזמן לפי מפרט (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=45076&start=0), שהרכבתי. אך היום התקשרו אלי, ואמרו לי, שהמארז, שבחרתי חסר במלאי ולא יהיה לפחות עוד שבועיים! :-\ המארז הוא: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case(לבן): http://www.pch.co.il/docs/pd612373275.htm . נאמר לי גם, שיש את אותו הדגם של המארז, אבל בשחור! הבעיה שלי היא: שהכוננים האופטיים שלי(צורב וכונן די.וי.די) הם לבנים. ואני פוחד, שהשילוב בין המארז השחור הזה לבין הכוננים הלבנים יכול ליצור משהו אבסטרקתי ומכוער. מכיוון, שלא יצא לי לראות שילוב בין מארז שחור לכוננים לבנים, אנ…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. רכשתי את המוצר הנ"ל היום, אמנם המקלדת והעכבר נוחים אבל זה מגיע עם transceiver כזה שמתחבר ל-USB וקולט את האותות מהמקלדת והעכבר, גם זה עצבן אותי כי מה זה נותן לי שאני קונה סט אלחוטי ומקבל מקלט חוטי, חשבתי שזה מגיע עם מקלט קטן בצורה של דיסק און קי. רשום בחוברת ההפעלה שזה קולט לטווח של עד 1.8 מטר, ואני ניסיתי להשתמש במקלדת ובעכבר מהמיטה שלי שזה פחות ממרחק של מטר מהמקלט וזה לא מגיב לי. קניתי את זה אמנם להיות עם כמה שפחות חוטים במארז, אבל גם בנוסף שאני יוכל לשחק ולהפעיל סרטים מהמיטה. אגב, המחיר ששילמתי על זה הוא 179 ש"ח. האם עליי להחזיר את זה לחנות או שזה מצב תקין ומייקרוסופט לא ממש דייקו כשרשמו את טווח הקליטה של זה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, אני רוצה להעיף מחשב נייח ולשים במקומו מחשב נייד. למחשב הנייח מחובר: 3 מסכים, כבל רשת, רמקולים, מדפסת ומתאם לעכבר ומקלדת אלחוטי. הבעיה: שאני לא רוצה לחבר הכול למחשב הנייד ולהניח על השולחן מהסיבות: לא נוח לפרק הכול כל פעם, נראה כמו פצצה ותופס הרבה מקום על השולחן. המצב האידאלי מבחינתי הוא שהמחשב נייד ותחנת העגינה יוסתרו במגירות, אבל בגלל החשש שהמחשב נייד יתחמם אני יסתפק בזה שרק המחשב נייד יהיה על השולחן ושהוא יהיה מחובר רק לחשמל ולתחנת העגינה. ולכן חשבתי לקנות תחנת עגינה ולשים אותה באחת המגירות. השאלות: 1. האם תחנת עגינה כמו זאת תעשה לי את העבודה: http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-to-Multiple-Universal-Docking-Station-7-Port-HUB-HDMI-VGA-Audio-/251964363237?pt=LH_Default…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Ibrow-Now,

מה ההבדל בין הרמקולים החדשים שנמכרים בארץ Creative Inspire 5.1 Digital 5300 לבין הרמקולים מדגם 880 הידועים של אלטק ? שניהם 5.1, רק שהמחיר של קרייטיב יותר נמוך. מה הקצ' פה ? פרטים כל הרמקולים של קרייטיב: http://www.americas.creative.com/products/product.asp?Product=168&MainCategory=3

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Rockstatement10,

רכשתי מקלדת roccat isku מ-KSP והבעיה היא שכפתור התאורה במקלדת לא מגיב ממש טוב, והוא עובד רק כשלוחצים יחסית חזק. האם יממשו לי אחריות על דבר כזה?

25. Started by ilu_xa,

ראיתי שיש עליו מחיר מפתה בסטארטPC כ134 ש"ח כולל המשלוח. מישהו כבר התנסה ויכול לתת חוות דעת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים