עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Ewingum,

1) אני מתלבט בין לקנות את הג'יגהבייט 7DXR או איזה כרטיס מבוסס KT266A (כמו ה7VTX-E או משהו של אסוס) למה ההתלבטות? כי הנושא את הדרעק שצריך להתקין דרייברים ללוח אם בווינדוס (4IN1, דרעק) ובעיות התאימות של VIA... מה אתם אומרים פה? וה7DXR יקר בכ50 ירקרקים, למרות שאם אני לא טועה הוא יותר איטי 2) אני מתלבט בין שתי כונני דיוידי ה AOPEN 1648 שהוא קורא דיוידי בX16 וסידירום רגיל בX48 (דהה). בREVIEW ב CDR-INFO (כתובות למטה) רשום שהוא REGION FREE ושהוא לא תומך ב SUBCHANNEL. אבל באתר ל"שחרור ריג'נים" (נו, אתם יודעים למה אני מתכוון 8-) ) יש כלי מיוחד לשחרור הריג'נים שלו בפירם-וורים כאלה וכאלה... אז זה ריג'ן פרי, או לא? ולגבי הASUS E616 הוא X16 בדיוידי (שוב דהה) וX50…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by CyberBot,

עד 250 אין עדיפות לחברה שימושים גיימינג והקלדה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by malcolmx9,

קניתי את המארז 6A19, ואני מאוד מרוצה מהאיכות שלו. אבל הוא מאוד מרעיש, וזה הדבר האחרון שציפיתי ממארז עם שתי תושבות למאווררים 120MM+שני מאווררים 120MM של TT, שאמורים להיות שקטים! (לא זוכר את השם המדוייק שלהם, אבל אני מאמין שכל מאוורר עומד על 21db). לבנתיים, אני כיביתי את המאוורר הקדמי, כי הרעש פשוט בלתי נסבל, אבל למרות זאת המאוורר האחורי לבד עדיין מרעיש בכמויות גדולות! המאוורר 120MM של המארז זרוק כרגע בארון אגב, כי הוא מרעיש עוד יותר לפי מה שהבנתי (לא ניסיתי בעצמי, כבר על ההתחלה ניתקתי אותו מהמארז מבלי לנסות). מה אני יכול לעשות בעניין? העליתי את האפשרות להסיר עם דרמל, את "הרשת" (שכחתי מה השם שלה) שבנוייה על תושבות המאווררים, אבל במקום להתרוצץ ולבזבז זמן כך סתם, רציתי לדעת א…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. הייתי בחנות ורציתי לקנות מארז של אנטק כמו שיש בפנדה, בחנות אמרו לי שיש להם מארז של HEC ושזה אותו מארז כו האנטק רק זול ב 200 שקל וכולל ספק של 300w, יכול להיות שהם עובדים עלי מכיוון שאין להם מארזים של אנטק ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני מעוניין לקנות לוח אם שתומך בשני מעבדי AMDאתלון צריך עזרה איפה ניתן להשיג ואיזה חברות מומלצות מבחינת אמינות וביצועים אני עובד על win 2000?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by shpigeli,

היי יש לי כרטיס מסך של asus v6600 agp החלטתי להחליף מה אתם ממליצים ? ראיתי 2 כרטיסים של chaintech ו gainward mx 440 עם 64 מגה זיכרון מי מיהם יותר מומלץ איזה חברה עדיפה ולמ הכל הג'יפורס 4 ti4400/4600 עולים כ"כ יקר מה ההבדל ביניהם???? וכמה אתם אומרים שהם שוויום אני אומר היעוד שלי זה הרבה בשביל משחקים ותוכנות האם אלו כרטיסים מתאימים לי???

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Condor,

מי שמעוניין לראות את ה joystick המתקדם ביותר בעולם שאמור לצאת בקרוב מאוד. שכפול מדוייק של f-16 stick , יכולת תיכנות של כול מלנתלפים הכפתורים שלו. + יכולת להחליף את הידית עצמה. בעיקר לחובבי הסימולטורים. אבל סתם מעניין לראות טכנולוגיה חדשה. HOTAS COUGAR

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ybe,

מה ההבדל בינהם ומה עדיף?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Nitz,

ביום שבת קיבלתי את המקלדת והעכבר (זה מן סט כזה) שקניתי באמריקה כי שם זה עולה 400 שקלים (אחרי חישוב) ובישראל זה עולה כמעט 1000(!) שניהם אלחוטיים שמשדרים בגלי רדיו. העכבר: Logitech Cordless MouseMan Optical אופטי ואלחוטי שזה ייתרון ענק מעוצב ליד ויש לו שלושה כפתורים+ סקרולר (גלגלת) חסרונות: הוא לא : DUAL OPTICAL- אין לו שני חיישנים, רק אחד, חיסרון עצום מקלדת: הדובדבן שבקצפת אלחוטית, כל הפתורים הרגילים+ סאונד קונטרול (מערכת שליטה בסאונג)+ כפתורי אינטרנט: אתר בית, חיפוש, קניות, אי-מייל, iTouch ( האתר של סדרת המקלדות של לוג'יטק), מועדפים (favorits נשמע יותר טוב), קהילה (WTF???), האתרים שלי (שבניתי), כלכלה וכפתור של כיבוי המחשב. + כפתורי ניווט: GO (פותח שורת כתובות), BACK, וסקר…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Real_Me,

אני מנסה לארגן את כל העדכונים הנחוצים לקראת קבלת המחשב החדש. אולי תוכלו לומר לי אם פיספסתי משהו : עדכון F5 לביוס של GIGABYTE 7VTX-H באתר החברה. דרייבר מסך מהאתר של PROVIEW VIA 4IN1 לצ'יפסט KT266A. וד"א, יש גם AGP410 driver בסוף הדף (http://www.viaarena.com/?PageID=2#4in1) שלא נכלל בחבילה. צריך גם אותו? יהיה לי כרטיס מסך GF2 Ti/500 ובאתר של היצרנית (GAINWARD-http://www.gainward.com/download/vgadriver/nvidia.htm) לא ברור לי איזה דרייבר מתאים. האם זה של GF2 GTS? האם אלה אותם דרייברים שניתן להוריד מהאתר של NVIDIA?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by huber,

מישהו מכיר אתרים שמשוים מחירי חומרה בחו"ל?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by major winters,

שלום לכולם!! לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה אז שמתי את זה פה.... מקסימום תגידו לי באיזה פורום אני כן יכול לפרסם את זה.... בכל אופן...אני מוכרח לקנות מארז חדש, הצלחתי להקציב בשבילו 600 שקל. הדרישות שלי למארז הן שישמור את כל הרכיבים מקוררים כי כרגע יש לי בעיית התחממות רצינית. חשבתי ללכת על הסופרטאלנט אבל אני חושב שהספק שלי לא יחזיק מעמד אם אני אוסיף לו עוד מאווררים... (אני כמעט משוכנע שהוא ג'נרי) אז אני חושב ללכת על המארז הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5508 כי הוא בא עם ספק. אני סה'כ צריך להוריד את הטמפרטורות ב-8 מעלות אני חושב (עכשיו אחרי מאמץ הוא מגיע ל49 מעלות וזה אחרי שהמארז חצי פתוח ויש מזגן ומאוורר גדול מאוד עליו... כלומר שאם לא היה את כל…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by CraZy,

איזה צורך מומלץ כיום? אני רוצה זקזי. אני יודע שכיום זה כבר לא כל כך משמעותי בהשוואה ל IDE פשוט כל המערכת אצלי היא סקזי. הייתי הולך על הפלקסטור רק שלא ראיתי שיש לו סקזי X24

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by erezo,

רציתי להבין טוב יותר את המשמעות של ממשק wireless בהקשר של מדפסות כי גם בחברת HP ובחברות אחרות יש מדפסות שמכילות WIFI וממשק כבל רשת, אני מתכוון בכל מקרה להתקין את המדפסת עם כבל USB, האם זה אומר שאני יכול לסנכרן את המדפסת לנתב שלי עם איי פי קבוע לפי MAC ADDRESS ולהדפיס מכל המחשבים ברשת בשיתוף יחדיו? אני מתכנן לרכוש את המדפסת בזמן הקרוב, מאחר והיו לי מס' מדפסות של HP שלא אמינות בכלל, התקלקלו לי מאוד מהר, אני מאוד מקוה ש brother יהיו יותר אמינות, ממה שאתם יודעים האם מדובר בדגם מדפסת איכותי?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. איפה אפשר לקנות בהכי זול באיזור המרכז steelseries siberia v2?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום אני מחפש מקלדת שתשמש אותי לשימושים רגילים בלבד קצת פייסבוק גלישה באינטרנט חיפוש בגוגל לא משהו מיוחד הכי חשוב לי ומאוד חשוב לי שהמקלדת תהיה נוחה..שאני יוכל להניח את הידיים שלי בכיף עליה ולכתוב.. שיהיה מחיר של מקלדת ועכבר בין 80 ל180 , גג 200 אם יש משהו שעפתם עליו מבחינת נוחות, אני מעדיף גם שיהיה למקלדת כפתורים של פליי וסטופ למוזיקה במדיה פלייר שאני שומע. תודה רבה לכם.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by saphisto,

שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אומרת. אני מחפש בנרות razer deathadder בגירסא השמאלית שלו. הנוכחי כבר לא עובד (לאחר 4-5 שנים) שאלתי באייבורי, KSP, RSM ועוד חנויות, כמו כן בדקתי באמזון ואיביי ולהזמין את העכבר כולל משלוח עולה מעל 400 שקל.. בבקשה אם יש מישהו שיודע על חנות שמוכרת, אני ממש אשמח!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Vortex,

עומד כאן לידי ספק כח 500W חדש, שנקנה ב80 שקלים בחנות מחשבים מקצועית, לא גנוב ולא משומש. כתוב עליו L&C P4 LC-B500E עכשיו אני מפחד לחבר ספק כזה לחשמל.....מפחד שיקרה משהו למחשב שלי. מישהו שמע על החברה הזאת? עריכה: כתוב VOLTAGE 422W FREQUENCY 500W

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני הולך לקנות AMD TB1.4 עם GA-7DXR איזה זיכרון DDR אני צריך? 1600 או 2400 ? אתם חושבים שכדאי לי לחכות עם ה PIII450 שלי?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. קודם כל, תודה לך על שהקלקת על ההודעה שלי... ואללה איש טוב אז ככה, יש לי פנטיום II-300 ישן (5 שנים) עם 128 RAM וכל מיני כרטיסים שונים,כרטיסי מסך,הרדדיסקים וצרבים שאספתי במשך השנים. אני מעוניין לשדרג לפנטיום 4 חדש באזור ה 1.5GHZ ניסיתי להתעמק בנושא וגיליתי שכל מיני סטנדרטים חדשים צצו להם ואני לא מבין מה מהם טוב למה:-) אני רוצה לקנות מעבד,לוח אם, זיכרון חדש ומארז. איזה צ'יפסט כדאי? אחרי שבחרתי צ'יפסט איזה יצרן מנצל אותו הכי טוב? מה זה הDDR ו RDRAM ו EEC ומה עדיף לי מכל אלה? וכמה MB? כמה צריך לעלות לי כל זה ואיפה יהיה הכי זול? השימושים שלי במחשב הם: משחקים, תוכנות מתמטיות הרבה (MATLAB,ELB למי שמכיר), אופיס ותוכנת עריכת מוזיקה וMIDI (קיובייס,אסיד,סאונד פורג', פרוטילופס,CAKEWAL…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by davidbr,

היי, קיבלתי את המחשב עם ספק 185W ג'נרי (עד כמה שאני יודע). המפרט שלי: p4 2.4ghz לוח אם ג'נרי כלשהו לדעתי, איזשהו לוח שמתאים ל micro atx (צ'יפסט של intel זה בטוח). asus dvd x16 hp cd writer maxtor 80gb 7200rpm gf4 ti4200 128mb לפי מה שקראתי עד עכשיו בפורום זה פלא שהמחשב שלי נדלק בכלל... מה אתם אומרים? אני צריך ספק חדש דחוף? תודה. עריכה: הייתכן שהמדבקה ממש לא ברורה והכוונה בעצם ל 185W output??

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היי, אני משחק בסימולטור טיסה קרבי הנקרא Dcs (digital combat simulator) למי שמכיר. אשמח לקבל המלצה לג'ויסטיק איכותי למחשב.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ישראלsc,

שלום וברכה מבקש עזרה. אם משהו מכיר את המקלדת. zowie celeritas אני פשוט לא מצליח למצוא אותה בשום מקום. דרך עגב יש לי corsair k70 rgb היא ממש טובה אבל אני רוצה למכור אותה כי זה לא בשבילי. אז מבקש עזרה בתודה! https://www.google.co.il/search?q=zowie+celeritas\&client=opera&hs=Mhx&biw=1280&bih=914&tbm=isch&imgil=pxK6vBRjZjVu-M%3A%3BLBlkboHdJrnuEM%3Bhttps%253A%252F%252Fgeekhack.org%252Findex.php%253Ftopic%25253D14113.0&source=iu&pf=m&fir=pxK6vBRjZjVu-M%3A%2CLBlkboHdJrnuEM%2C_&usg=__wYVN42yA4QRIgZeEjdhpBOEow1A%3D&ved=0ahUKEwjLmffopLLPAhWI7RQKHU4WDIMQyjcIJQ&ei=q9XrV4uYNYjbU86ssJgI#imgrc=pxK6vBRjZjVu-M%3A

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by danielimbar,

אני מעוניין לקנות אוזניות סבבה במחיר נחמד לא רוצה לעלות על משהו רק אוזניות שהיו יחסית איכותיות שהיה כיף לשבת איתם על המחשב. מצאתי אוזניות של חברה שאני אוהב מאוד! SteelSeries במחיר סבבה עכשיו באוזניות אני לא הכי מבין אז אני רוצה לדעת אם האוזניות האלה טובים והמחיר שלהם שווה ואם לא יש רעיונות לאוזניות טובות במחיר דומה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13177 תודה לעוזרים :9

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים