ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ובבקשה לא משהו יקר, אני מוכנה להשקיע 150-200 שקל. ושיהיה משהו מהארץ,אין לי כח להזמין מחו"ל *לא חייב משהו איכותי .. אלא משהו בינוני שיחזיק כמה שנים. תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי את המדפסת החדשה והכל עובד פיקס חוץ מדבר אחד קטן. השתמשתי בקו הטלפון הקיים על מנת לחבר את הפקס, ניתן לשלוח אליי פקס אבל הבעייה שאין לי שום דרך לדעת אם שולחים לי פקס או שמישהו אמיתי מתקשר. ברגע שמישהו מתקשר למספר שלי הוא שומע 2 צלצולים ואז שריקה (הפקס). מצד שני ברגע שמישהו שולח לי פקס הטלפון שלי מצלצל ואם אני עונה לו אז הפקס מתבטל. בקיצור, האם זאת הסיבה שאנשים משתמשים ב-2 קווים? אחד לטלפון רגיל והשני לפקס? בעקרון חשבתי שהפקסימלייה יזהה אוטומטית אם מדובר בפקס או בשיחת טלפון ויעשה את הפעולה המתאימה שהיא הדפסת הפקס או הפניית השיחה בצלצול. יש מה לעשות או שאני פשוט חייב קו נוסף ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חברים שלום אני צריך מנסיונכם המלצה למצלמת אינטרנט שיהיה לא איכות צילום ורצף תמונות לא שבורות אודה לסיוע ועל תשאלו על כסף כי איכות סבירה שווה את המחיר ? בברכה ???
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אחי גר בבאר שבע וקיבל ניסוי של אינטרנט בכלים של חברת ערוצי זהב טוב .. קיבל מודם usb של מוטורולה עכשיו את המודם לא צריך לחבר לכרטיס רשת כמו שאמרו לי סבבה הטכנאי התקין לו את הדרייברים של המודם usb במחשב והמנורה של החיבור דלוקה אבל עדיין המחשב לא מזהה שיש אינטרנט ניסיתי לעדכן דרייברים למצוא חומרה חדשה אבל כלום זה לא נותן הוא גם עשה באקספלורר never dial a connection הוא התקשר גם לתמיכה המפגרת שלהם והם הביאו לו כל מיני חרטות שזה קשור לפיירוול של האקס פי יש לו אקספי מותקן אני לא יודע מה לעשות אצל חבר שלי נגיד הוא התקין את הדרייברים של ה מודם איתחל את המחשב ושלום על ישראל למה זה מסתבך תודה מראש אלירן
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התמונה וכל המפרט לגבי הרמקולים בקישור הבא: http://www.htttpwww.net/audiodesignconcepts/stormspeakers/k390f.html איך החברה?ואיך הרמוקלים?האם שווה לקנות?המחיר הוא 1600 שקל...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ELSA אף אחד לא יודע מה בדיוק קורא איתה, היא הכריזה על GF 4 MX אבל לא על TI. Hercules בכלל לא הזכירה את GF4. LEADTEK בקושי נמכרים בארץ, או יותר נכון בקושי מיובאים.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקבות התלבטיות קשות בימים אלו, כיצד לאכסן את אוסף הדיסקים שלי, אני רוצה לבקש את עצתכם ודעתכם. האפשרויות שעומדות בפני כרגע הן: 1) מעמד לדיסקים. 2) נרתיק לדיסקים. אשמח לקבל המלצה על כלי איכסון נוספים שלא לקחתי בחשבון. אני מחפש משהו טוב, אמין, נוח לשימוש. תודה רבה :saint:
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי בחנות ורציתי לקנות מארז של אנטק כמו שיש בפנדה, בחנות אמרו לי שיש להם מארז של HEC ושזה אותו מארז כו האנטק רק זול ב 200 שקל וכולל ספק של 300w, יכול להיות שהם עובדים עלי מכיוון שאין להם מארזים של אנטק ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לדעתכם ? (לשימושים כללים במחשב וקצת משחקים, לא למעצבים או משהו כזה)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ראיתי שמוכרים בארץ את הדיו של JR. בארץ זה קצת יקר וב- EBAY אני יכול לקנות הרבה יותר זול (הרבה יותר מ"ל בהרבה פחות כסף). השאלה שלי: האם כדאי להתעסק עם הנושא של מילוי דיו עצמי או שכדאי לקנות מחסנית דיו שכבר מולאה בדיו חלופי (מקורי אני אף פעם לא קונה). תודה לעוזרים נ.ב. המדפסת שברשותי: HP 920C
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אז ככה קניתי לפני כמה שבועות אל פסק של חברת גמאטרוניק מסוג G-ME 750 אמפר חיברתי לו את המחשב ואת המסך ואת הראוטר שלי והכל מחזיק מעמד סבבה עכשיו קיבלתי איתו דיסק התקנה של תוכנה שמכבה את המחשב לבד ברגע שיש הפסקת חשמל אבל הבעיה היא שהכבל שמחבר בין האל פסק למחשב הוא כבל COM כזה דבר למי שלא מכיר: עכשיו הבעיה היא שאין לי כניסת COM במחשב לכן אני לא יכול לחבר אותו אבל אמרו לי שמוכרים כבל ממיר מCOM לUSB וכך אני יוכל לחבר אותו למחשב או להתקין כניסת COM במחשב שזו כניסה מאוד ישנה וזה עולה ממש יקר רציתי להתייעץ איתכם ולשאול איפה ניתן להשיג כבל המרה מCOM לUSB ביררתי אתמול באופיס דיפו ואין להם כזה דבר.... תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. ראיתי אצל חבר שלי מקלדת IBM [די ישנה] של IBM וכשמקלידים בה המקשים מאד חזקים וממש נוחים.. בגלל שהמקלדת מאד ישנה היא לא נימכרת בשום מקום כבר.. אם מישהו מכיר מקלדות טובות יהיה נחמד אם ימליץ על משהו תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום (אני מקווה שהכותרת שלי תקינה) בכל אופן, כל פעם שאני שולח משהו להדפסה, המדפסת מתחילה להדפיס, הדף נתקע באמצע. רק אם אני פותח את המכסה הקדמי (היכן שמוציאים את הטונר) של המדפסת וסוגר אותו, הדף יוצא (מודפס באופן מושלם, לאחריו יוצא דף לבן. וכך חוזר חלילה בדף שלאחריו. כל פעם אותו דבר. אם אני שולח כמות דפים מרובה להדפסה אזי לפעמים, ואני מדגיש רק לפעמים, אחרי הסיבוב השלישי בערך היא מסתדרת ומדפיסה עד הסוף בצורה תקינה. לפעמים זה נמשך כך 20 דפים ויותר.... ניסתי לפרק אותה, יותר מאשר להוציר את הטונר, אלא ממש פירקתי את כל מכסה הפלסטיק, חיפשתי משהו שאולי תקוע, חתיכת נייר, אך לשווא. גם החלפתי מחסנית של טונור. גם לא עזר. מישהו נתקל בבעיה? למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, אלון
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה בקרוב לקנות מקלדת חדשה אלחוטית עם חיבור USB. השאלה שלי - אם בביוס לא מאופשר USB KEYBOARD SUPPORT מראש, איך אני אכנס בכלל לביוס בשביל לאפשר תמיכה ב-USB? כרגע יש לי מקלדת PS2 שבה אני מקיש DEL בשביל להיכנס לביוס. השאלה שלי גם רלבנטית מאחר שלפעמים יש מצבים שהביוס מתאפס (כמו החלפת סוללת לוח האם) ואז ברירת המחדל של הביוס היא ללא תמיכה בלוח מקשים USB.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ממיר הוט HD ואני מעוניין לחבר אותו למסך המחשב שלי DELL U2311H. מהממיר יש יציאת HDMI, אך במסך יש כניסות DVI ו display port אבל אין HDMI ובכניסת ה DVI אני משתמש בשביל המחשב. ממה שהבנתי יש לי שתי אפשרויות: 1) לקנות מתאם HDMI-DisplayPort ולחבר את הממיר ישירות למסך המחשב ובנוסף אני אצטרך רמקולים נוספים לחבר לממיר. 2) לקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר את הממיר דרך המחשב וכך גם לחסוך את הבעיה של הרמקולים. באופן כללי האפשרות השנייה נשמעת לי יותר טובה כי היא מאפשרת לי לעשות כמה דברים במקביל (אם אני מקטין את החלון שבו אני רואה את הטלוויזיה) וגם אני חושב שהיא יותר זולה אך רציתי לשאול אם יש איזושהי עדיפות לאפשרות הראשונה? בנוסף אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלוויזיה שיתאים לי…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את האוזניות Steelseries Siberia V2. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדלים בין 3.5mm ל-USB? ההבדל במחיר יכול להיות מעל 100 ש"ח לגירסת ה-USB. כמו כן, מצאתי את האוזניות באיביי ב-40 דולר (160 ש"ח) אצל המון מוכרים. מניסיון שלי עם איביי אם כתוב על מוצר Original או Genuine אז הוא מקורי לחלוטין. האם זה הגיוני הפער הזה בין המחיר שם לארץ או שיש מצב שהן מזויפות? הערה קטנה, אני יודע שיש אותן בבאג ב-200 ש"ח, אבל באג מתנערים מזה וטוענים שזאת טעות בפרסום ולא מוכנים לקחת אחריות ככה שאני לא מעוניין לקנות אותן מבאג גם אם יהיו הכי זולים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני לא מבין במסכי LCD אבל בגלל מידותיהם הקטנות אני צריך אחד כזה אני מתכוון לשחק המון בQUAKE. בבקשה המלצה על מסך LCD 15 אינץ תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי AMD XP 1700 שברצוני להריץ במשימות עתירות מאמץ (חישובי נקודה צפה) במשך זמן ממושך (ימים או שבועות) כך שה-CPU LOAD לא יירד מ-100% כמעט כל התקופה הזו. הטמפרטורה של המעבד שלא עוברת את ה-48 היא לא הבעיה אבל רציתי לדעת אם יכול להיגרם לו נזק כלשהו או שיש סכנות אחרות להיזהר מפניהן. האם זמן מנוחה קצר בין העומסים חיוני או שזה לא משמעותי?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי תמיכה של הדברים הבאים בכרטיס מסך asus 7700 ti 64mb: enviroment bump mapping game 4 - nature pixel shader מותקן אצלי directx 8.1 ודריברים של nvidia 21.81. מה אני יכול לעשות כדי להפעיל אותם? או שהכרטיס שלי לא תומך בהם?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את המארז 6A19, ואני מאוד מרוצה מהאיכות שלו. אבל הוא מאוד מרעיש, וזה הדבר האחרון שציפיתי ממארז עם שתי תושבות למאווררים 120MM+שני מאווררים 120MM של TT, שאמורים להיות שקטים! (לא זוכר את השם המדוייק שלהם, אבל אני מאמין שכל מאוורר עומד על 21db). לבנתיים, אני כיביתי את המאוורר הקדמי, כי הרעש פשוט בלתי נסבל, אבל למרות זאת המאוורר האחורי לבד עדיין מרעיש בכמויות גדולות! המאוורר 120MM של המארז זרוק כרגע בארון אגב, כי הוא מרעיש עוד יותר לפי מה שהבנתי (לא ניסיתי בעצמי, כבר על ההתחלה ניתקתי אותו מהמארז מבלי לנסות). מה אני יכול לעשות בעניין? העליתי את האפשרות להסיר עם דרמל, את "הרשת" (שכחתי מה השם שלה) שבנוייה על תושבות המאווררים, אבל במקום להתרוצץ ולבזבז זמן כך סתם, רציתי לדעת א…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזו קבוצה מתאימה לשאלה שלי - אם לא, הרגישו חופשי למחוק את ההודעה. אני רוצה לחבר טאבלט של טושיבה (WT10-A-103) באופן המתואר בשרטוט המצורף. עד כה לא הצלחתי למצוא התקן שיכול בו זמנית גם לטעון אותו וגם לסכנרן אותו עם שני התקנים נוספים (אחד מהתקנים הנ"ל צריך גם להיטען תוך כדי). אשמח לעזרתכם - האם אתם יודעים על התקן מתאים עבור צרכיי? תודה מראש על עזרתכם. אסף
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אנחנו מחפשים למשרד מדפסת משולבת עם סורק אבל חובה שלסורק יהיה פידר (יש הרבה מדפסות משולבות שהסריקה מתבצעת רק מהזכוכית ולא מהפידר של המסמכים). אין איזושהי מגבלת תקציב קשיחה אז נשמח לכל המלצה על דברים טובים שאתם מכירים אשמח להמלצות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ביום שישי האחרון קניתי את עכבר הנ"ל מ- ksp ולאחר עבודה קצרה איתו שמתי לב שהוא מתחמם ולא נוח כ"כ לעבוד איתו. האם ההתחממות הזו היא דבר טבעי או שזה לא אמור להיות כך ואני צריך לדבר עם ksp על הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-