עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yosi-m,

היי יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 2 mx400 64mb של power color . מתי שאני מפעיל את חריץ ה AGP ב x4 אז המשחקים ניתקעיםלאחר כמה דקות של משחק, בכפול 2 הכל בסדר ממה נובעת הבעיה ????? (חוץ מהעובדה שיש לי POWER COLOR

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם כרגע אני עם המקלדת של הסט של לוג'יטק MX5500 ועם עכבר G700 המקלדת כבר ישנה והגיע הזמן להחליפה היא לא היהתה שיא הנוחות אבל נקנתה לפני שהייתי צריך מקלדת לשימוש יומי, אני מחפש מקלדת שתהיה כמה שיותר נוחה ואלחוטית. אפשר להציע דגמים מחול שאין בארץ.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני מחכה שהרדאון יגיע לארץ ואז אני קונה מערכת מחשב, עכשיו היו לי בעיות בתקציב אז במקום לקחת 350W של אנרמקס אני לוקח בסוף (אם תגידו לי עליו דברים חיביים) HEC 300W כי הוא עולה 280 שקל פחות..... 300W מספיקים?? הספק הזה שקט? תודה לכל העוזרים...

4. Started by PeaS,

1. ההבדל היחיד בין הGF 3 TI200 לGF 3 ולGF 3 TI 500 הוא מהירות הCORE והזכרונות? או שיש עוד הבדלים? אם יש אז תפרטו מה הם בבקשה. תמיד אני מחכה שיצטברו אצלי כמה שאלות ואני ישאל אותן בפורום... וגם תמיד אני שוכח לפחות חצי מהן, כמו עכשיו.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by pergola,

אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה ספק לקנות ומארז מישהו הציע לי משהו לSLI אבל החלטתי בסוף לא לעשות SLI הוא גם הציע לי את 400# FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan איזה ספק אתם מציעים לי משהו שיתאים לGEFORCE 7900GT אבל שיתאים גם בעתיד לGEFORCE שיצא עוד שנתיים (פחות או יותר) משהו שלא מרעיש יותר מדי ומשהו שהוא טוב ויחזיק תמערכת עם חברה אמינה בסביבות ה400 שקל ומארז זה מישהו הציע לי מארז נראה ממש טוב עם פתחים לאיוורור בצד והרבה מאווררים עשוי אלומניום כך שהוא מעביר חום טוב 600# GIGABYTE 3D AURORA אבל לא יודע אני מפחד שמהצדדים יצא רעש כי יש כאלה פתחים שאלתי את זה את מי שהציע לי אותו הוא אמור להחזיר לי תשובה אבל אם אתם מכירים את המארז גם אשמח לתשובה ממכם או מארז אחר שאתם יו…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by major winters,

שלום לכולם!! לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה אז שמתי את זה פה.... מקסימום תגידו לי באיזה פורום אני כן יכול לפרסם את זה.... בכל אופן...אני מוכרח לקנות מארז חדש, הצלחתי להקציב בשבילו 600 שקל. הדרישות שלי למארז הן שישמור את כל הרכיבים מקוררים כי כרגע יש לי בעיית התחממות רצינית. חשבתי ללכת על הסופרטאלנט אבל אני חושב שהספק שלי לא יחזיק מעמד אם אני אוסיף לו עוד מאווררים... (אני כמעט משוכנע שהוא ג'נרי) אז אני חושב ללכת על המארז הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5508 כי הוא בא עם ספק. אני סה'כ צריך להוריד את הטמפרטורות ב-8 מעלות אני חושב (עכשיו אחרי מאמץ הוא מגיע ל49 מעלות וזה אחרי שהמארז חצי פתוח ויש מזגן ומאוורר גדול מאוד עליו... כלומר שאם לא היה את כל…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. הראשון הוא sunbeam transformer והספקים שלו הם http://www.sunbeamtech.com/PRODUCT11.html או מארז של Thermaltake V7000D Xaser V WinGo + Window Blue Gaming Case http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000d.htm בתודה מראש זה מאד חשוב לי כי אני מתלבט קשות כבר הרבה זמן.... בבקשה שרק המבינים בתחום יענו עריכה: מישהו יודע?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Void,

יום חמישי הגיע לידי הטרנספורמר(שחור) שאני חייב לציין שהוא כבד מדהים ביופיו ובעל איכות בניה מצויינת! התחלתי לפרק את המארז הקודם כדי להוציא את כל החלקים והתחלתי בבניה בטרנספורמר... יש המוןןןןןןןןן מרחב עבודה אבל המוןןןןן המארז פשוט ענק ועצם העובדה שאין בו שימוש בברגים למעט חריצי ההרחבה הקל עליי עוד יותר. מי שאמר שהוא מרעיש כנראה קיבל תמארז הלא נכון כי אצלי הוא שקט(ואני הוספתי עוד SF2 120mm). התאורה במארז מדהימה הקתודה הירוקה ו3 המאווררי לדים באים בול במקום יוצרים אפקט מדהים של כחול בצד וירוק מקדימה(ראו תמונות) האוורור במארז מעולה(בניגוד לביקורת המאווררים בצד הכניסו אויר והעליון והאחורי הוציאו) ירדו לי 3-4 מעלות במעבד ו3 מעלות בלוח אם. תמונות: בקיצור מי שמת…

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אני מחפש מארז ביחד עם ספק טוב, שלא יהיה יפה אבל שתהיה בו זרימת אוויר טובה ויהיה איכותי. מה דעתכם על זה : http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=CAS012&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=16&aff=zap יש לכם הצעה יותר טובה, או שאתם יודעים איפה אפשר לקנות בזול ? אני לא חושב שיש כאן מקום לציין מחיר, כמה כבר מארז עולה 150, 200 ש"ח, לא ?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Ewingum,

1) אני מתלבט בין לקנות את הג'יגהבייט 7DXR או איזה כרטיס מבוסס KT266A (כמו ה7VTX-E או משהו של אסוס) למה ההתלבטות? כי הנושא את הדרעק שצריך להתקין דרייברים ללוח אם בווינדוס (4IN1, דרעק) ובעיות התאימות של VIA... מה אתם אומרים פה? וה7DXR יקר בכ50 ירקרקים, למרות שאם אני לא טועה הוא יותר איטי 2) אני מתלבט בין שתי כונני דיוידי ה AOPEN 1648 שהוא קורא דיוידי בX16 וסידירום רגיל בX48 (דהה). בREVIEW ב CDR-INFO (כתובות למטה) רשום שהוא REGION FREE ושהוא לא תומך ב SUBCHANNEL. אבל באתר ל"שחרור ריג'נים" (נו, אתם יודעים למה אני מתכוון 8-) ) יש כלי מיוחד לשחרור הריג'נים שלו בפירם-וורים כאלה וכאלה... אז זה ריג'ן פרי, או לא? ולגבי הASUS E616 הוא X16 בדיוידי (שוב דהה) וX50…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני מעוניין לקנות לוח אם שתומך בשני מעבדי AMDאתלון צריך עזרה איפה ניתן להשיג ואיזה חברות מומלצות מבחינת אמינות וביצועים אני עובד על win 2000?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי מקלדת USB, ולצערי היא לא מגיבה בבזמן ההדלקה של המחשב. אני רוצה לחבר אותה באופן קבוע דרך מתאם USB ל-PS2, זה ישנה משהו? הרי למה בכלל מחברים מקלדות דרך USB אם זה לא משנה? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by saphisto,

שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אומרת. אני מחפש בנרות razer deathadder בגירסא השמאלית שלו. הנוכחי כבר לא עובד (לאחר 4-5 שנים) שאלתי באייבורי, KSP, RSM ועוד חנויות, כמו כן בדקתי באמזון ואיביי ולהזמין את העכבר כולל משלוח עולה מעל 400 שקל.. בבקשה אם יש מישהו שיודע על חנות שמוכרת, אני ממש אשמח!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Vortex,

עומד כאן לידי ספק כח 500W חדש, שנקנה ב80 שקלים בחנות מחשבים מקצועית, לא גנוב ולא משומש. כתוב עליו L&C P4 LC-B500E עכשיו אני מפחד לחבר ספק כזה לחשמל.....מפחד שיקרה משהו למחשב שלי. מישהו שמע על החברה הזאת? עריכה: כתוב VOLTAGE 422W FREQUENCY 500W

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ybe,

מה ההבדל בינהם ומה עדיף?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by MasterOr,

הזמנתי לפני כמה ימים את הMX700 ב330 שקל ופתאום אני רואה עכשיו שהוציאו דגם חדש, לא יכלו לחכות קצת ??? כתוב שמוכרים אותו בפחות מ60 יורו באירופה וראיתי אותו ב80$ בNEWEGG מישהו מכיר חנויות באירופה שאני יכול להזמין מהם את העכבר(שעושות משלוחים לארץ כמובן) ??? :'(

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by compman112,

איזה כדאי? למה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Stealth,

שלום ברשותי compaq presario 714ea הנייד מחזיק בערך 45-50 דקות פעולה .. לא full load עם dvd .. צורב .. משחקים וכו עבודה בוורד ותו לא דיברתי עם התמיכה של mars ואמרו לי שזה זמן העבודה התקין והזמן הנתון שניתן בmanual הוא זמן של sleep נשמע טיפשי בעליל בבקשה עזרה לפני שאני פונה לcompaq העולמית

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Condor,

מי שמעוניין לראות את ה joystick המתקדם ביותר בעולם שאמור לצאת בקרוב מאוד. שכפול מדוייק של f-16 stick , יכולת תיכנות של כול מלנתלפים הכפתורים שלו. + יכולת להחליף את הידית עצמה. בעיקר לחובבי הסימולטורים. אבל סתם מעניין לראות טכנולוגיה חדשה. HOTAS COUGAR

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. הייתי בחנות ורציתי לקנות מארז של אנטק כמו שיש בפנדה, בחנות אמרו לי שיש להם מארז של HEC ושזה אותו מארז כו האנטק רק זול ב 200 שקל וכולל ספק של 300w, יכול להיות שהם עובדים עלי מכיוון שאין להם מארזים של אנטק ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by zidon,

אנשים ברשותי p-2 233 שנשאר בלי כרטיס מסך האם כדאי לקנות כרטיס זול כדוגמת geforce 2mx400 או להשקיע בgeforce ti המטרה לעזור למחשב לסחוב את המשחקים החדשים שיצאו לשוק.(אני יודע שכדאי להחליף את כל המערכת מסיבות תקציביות הדבר יחכה אז בנתיים......)

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Real_Me,

אני מנסה לארגן את כל העדכונים הנחוצים לקראת קבלת המחשב החדש. אולי תוכלו לומר לי אם פיספסתי משהו : עדכון F5 לביוס של GIGABYTE 7VTX-H באתר החברה. דרייבר מסך מהאתר של PROVIEW VIA 4IN1 לצ'יפסט KT266A. וד"א, יש גם AGP410 driver בסוף הדף (http://www.viaarena.com/?PageID=2#4in1) שלא נכלל בחבילה. צריך גם אותו? יהיה לי כרטיס מסך GF2 Ti/500 ובאתר של היצרנית (GAINWARD-http://www.gainward.com/download/vgadriver/nvidia.htm) לא ברור לי איזה דרייבר מתאים. האם זה של GF2 GTS? האם אלה אותם דרייברים שניתן להוריד מהאתר של NVIDIA?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום רב, קניתי היום את המדפסת HP 6500 Wireless. אני מתחבר לאינטרנט בחיבור קווי דרך כרטיס הרשת, ללא ראוטר. האם בכל זאת אוכל להשתמש במדפסת בצורה אלחוטית? תודה, חגי.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים