ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
איזה צורך מומלץ כיום? אני רוצה זקזי. אני יודע שכיום זה כבר לא כל כך משמעותי בהשוואה ל IDE פשוט כל המערכת אצלי היא סקזי. הייתי הולך על הפלקסטור רק שלא ראיתי שיש לו סקזי X24
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אחי גר בבאר שבע וקיבל ניסוי של אינטרנט בכלים של חברת ערוצי זהב טוב .. קיבל מודם usb של מוטורולה עכשיו את המודם לא צריך לחבר לכרטיס רשת כמו שאמרו לי סבבה הטכנאי התקין לו את הדרייברים של המודם usb במחשב והמנורה של החיבור דלוקה אבל עדיין המחשב לא מזהה שיש אינטרנט ניסיתי לעדכן דרייברים למצוא חומרה חדשה אבל כלום זה לא נותן הוא גם עשה באקספלורר never dial a connection הוא התקשר גם לתמיכה המפגרת שלהם והם הביאו לו כל מיני חרטות שזה קשור לפיירוול של האקס פי יש לו אקספי מותקן אני לא יודע מה לעשות אצל חבר שלי נגיד הוא התקין את הדרייברים של ה מודם איתחל את המחשב ושלום על ישראל למה זה מסתבך תודה מראש אלירן
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מה ההמלצה שלכם למדפסת בסכום של בין 500-600 שקל עדיף אם כמה ראשי הדפסה בשביל החיסכון
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים שלום אני צריך מנסיונכם המלצה למצלמת אינטרנט שיהיה לא איכות צילום ורצף תמונות לא שבורות אודה לסיוע ועל תשאלו על כסף כי איכות סבירה שווה את המחיר ? בברכה ???
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז אני עדיין לא קניתי רמקולים חדשים למחשב - ועברו כבר 3 חודשים... אז הגיע הזמן! אני מזכיר שוב - אני מחפש רמקולים עם סרראונד - 4.1 או 5.1 (ויש לי כרטסי קול AUDIGY, בלי הפאנל החיצוני, ומחשב 1.47 של AMD, 512 מ"ב ראם, וגם RADEON 8500 למי שזה מעניין אותו ) קראתי את הביקורת על ה ADA880, והרמקולים באמת נראים מצויינים אבל כתוב שאין תמיכה של ממש ב 4.1 או 5.1 במשחקים - אלא יש הדמייה בעזרת PROLOGIC או טכנולוגיה אחרת. עכשיו יש לי התלבטות בין ה ATP5 - שעליו אני לא יודע יותר מדי - האם הוא תומך ב4.1 של ממש במשחקים? כללית בביקורות שקראתי הוא קיבל ציונים טובים מאד וכולם אומרים שהסאונד בו מצויין והחסרונות היחידים הם שאין מקום לאוזניות (לא נורא אני אחייה) ושהבאס נורא חזק אפילו בהגדרו…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לשתף יש לי את העכבר הזה כבר כמה וכמה שנים כבר אי אפשר למצוא אותו לקנייה אפשר רק באיביי והוא נמכר ב 250 דולר כמעט 1000 שקל ועוד במצב של מחודש לא חדש Item condition: Seller refurbished לעכבר מסתבר יש בעיה ידועה שקרתה גם לי בדיוק בחיבור של הכבל שנכנס לפנים העכבר יש בלאי עד לנקודת זמן שהעכבר מתנתק ומופיע כל הזמן בוינודס בגלל זה אצלי עוד הצלחתי לתפקד כמה חודשים עד שהעכבר בכלל לא היה מזוהה הרצתי חיפושים ומצאתי וידאו של בן אדם שמפרק את העכבר ומלחים שם את הכבל הקרוע http://youtu.be/cCs2dr-XOSA במקום לעשות מה שהוא עשה פשוט קניתי מסין כבל חלופי שעלה לי 10 דולר הכבל הגיע אחרי איזה חודש הצלחתי לפתוח את העכבר ולחבר את הכבל החדש והעכבר עובד כמו חד…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ואם לא אז באיזה שלב זה כן קורה ? כלומר באיזו מהירות שעון או דגם (של הסלרי) זה כן קורה (אולי לפני 1 ג'יגה) ? ובבקשה - אין הכוונה כאן למעבדים מומהרים וכיוצא באלה. הכוונה היא ברמת העיקרון (אך בתכלס) באיזה מהירות שעון (מקורית) עוברים ביצועי הסלרון את הפנטיום 3 500 מגה הרץ בכל המבחנים - כולל קידוד סרטים ודחיסה וMP3 ומשחקים D3D ו OGL וכו'. ואם מישהו יכול להביא תימוכין לכך בעזרת השוואה שהוא\היא מצא ברשת,אז בכלל ... תודה מראש HF
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כי ראיתי איזה חנות שמוכרת את זה נגשתי לשאול עם זה RETAIL או OEM הם אמרו OEM שווה או לא (זה כרטיס של ATI מקורי לא של PALIT)
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בין http://www.hauppauge.co.uk/site/products/data_292e.html או http://avertv.avermedia.com/Product/ProductDetail.aspx?Id=582
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בעקבות התלבטיות קשות בימים אלו, כיצד לאכסן את אוסף הדיסקים שלי, אני רוצה לבקש את עצתכם ודעתכם. האפשרויות שעומדות בפני כרגע הן: 1) מעמד לדיסקים. 2) נרתיק לדיסקים. אשמח לקבל המלצה על כלי איכסון נוספים שלא לקחתי בחשבון. אני מחפש משהו טוב, אמין, נוח לשימוש. תודה רבה :saint:
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את המארז 6A19, ואני מאוד מרוצה מהאיכות שלו. אבל הוא מאוד מרעיש, וזה הדבר האחרון שציפיתי ממארז עם שתי תושבות למאווררים 120MM+שני מאווררים 120MM של TT, שאמורים להיות שקטים! (לא זוכר את השם המדוייק שלהם, אבל אני מאמין שכל מאוורר עומד על 21db). לבנתיים, אני כיביתי את המאוורר הקדמי, כי הרעש פשוט בלתי נסבל, אבל למרות זאת המאוורר האחורי לבד עדיין מרעיש בכמויות גדולות! המאוורר 120MM של המארז זרוק כרגע בארון אגב, כי הוא מרעיש עוד יותר לפי מה שהבנתי (לא ניסיתי בעצמי, כבר על ההתחלה ניתקתי אותו מהמארז מבלי לנסות). מה אני יכול לעשות בעניין? העליתי את האפשרות להסיר עם דרמל, את "הרשת" (שכחתי מה השם שלה) שבנוייה על תושבות המאווררים, אבל במקום להתרוצץ ולבזבז זמן כך סתם, רציתי לדעת א…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר לחרוג אבל רק קצת(50-100). תודה לכל העונים ;D מור רוזס
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי שמעוניין לראות את ה joystick המתקדם ביותר בעולם שאמור לצאת בקרוב מאוד. שכפול מדוייק של f-16 stick , יכולת תיכנות של כול מלנתלפים הכפתורים שלו. + יכולת להחליף את הידית עצמה. בעיקר לחובבי הסימולטורים. אבל סתם מעניין לראות טכנולוגיה חדשה. HOTAS COUGAR
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סט מקלדת + עכבר . רצוי אלחוטי + שיהיו נוחים לעבודה ממושכת . רצוי מ KSP ... תודה רבה .
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את הG7 בסופו של דבר.. אחלה עכבר והבעייה של הלחחצנים התסתדרה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי את הביקורות, הבנצ'מרקים, ולעזאזל זה אחלה מתמודד, נכון הוא מספק את הסחורה בלי כל מיני יציאות מיוחדות, אבל המחיר זול, והביצועים שווי ערך ולפעמים אף עוברים את הג'י דרעק 3.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם!! לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה אז שמתי את זה פה.... מקסימום תגידו לי באיזה פורום אני כן יכול לפרסם את זה.... בכל אופן...אני מוכרח לקנות מארז חדש, הצלחתי להקציב בשבילו 600 שקל. הדרישות שלי למארז הן שישמור את כל הרכיבים מקוררים כי כרגע יש לי בעיית התחממות רצינית. חשבתי ללכת על הסופרטאלנט אבל אני חושב שהספק שלי לא יחזיק מעמד אם אני אוסיף לו עוד מאווררים... (אני כמעט משוכנע שהוא ג'נרי) אז אני חושב ללכת על המארז הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5508 כי הוא בא עם ספק. אני סה'כ צריך להוריד את הטמפרטורות ב-8 מעלות אני חושב (עכשיו אחרי מאמץ הוא מגיע ל49 מעלות וזה אחרי שהמארז חצי פתוח ויש מזגן ומאוורר גדול מאוד עליו... כלומר שאם לא היה את כל…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לגיימינג בלבד שיהיו זמינות לארץ התקציב שלי עד 700 ש"ח אני מעדיף מחנות KSP OR IVORY תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 21 או 22 חדש, יש לכם המלצות ?? (בבקשה רק אם ראיתם את המסך בפעולה) תודה, סולאר.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הולך לקנות AMD TB1.4 עם GA-7DXR איזה זיכרון DDR אני צריך? 1600 או 2400 ? אתם חושבים שכדאי לי לחכות עם ה PIII450 שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה ספק לקנות ומארז מישהו הציע לי משהו לSLI אבל החלטתי בסוף לא לעשות SLI הוא גם הציע לי את 400# FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan איזה ספק אתם מציעים לי משהו שיתאים לGEFORCE 7900GT אבל שיתאים גם בעתיד לGEFORCE שיצא עוד שנתיים (פחות או יותר) משהו שלא מרעיש יותר מדי ומשהו שהוא טוב ויחזיק תמערכת עם חברה אמינה בסביבות ה400 שקל ומארז זה מישהו הציע לי מארז נראה ממש טוב עם פתחים לאיוורור בצד והרבה מאווררים עשוי אלומניום כך שהוא מעביר חום טוב 600# GIGABYTE 3D AURORA אבל לא יודע אני מפחד שמהצדדים יצא רעש כי יש כאלה פתחים שאלתי את זה את מי שהציע לי אותו הוא אמור להחזיר לי תשובה אבל אם אתם מכירים את המארז גם אשמח לתשובה ממכם או מארז אחר שאתם יו…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב .Ricoh 32*8*8 והיו לי בעיות בצריבה איתו בכל התוכנות בהתחלה, אז החלפתי את הכבל מידע,מכיוון שלא היה לי אחר החלפתי את הכבל לכבל של הארד דיסק udma - 66. עכשיו הצורב עובד טוב בתוכנה easy-cd creator וב nero הוא כל הזמן עושה לי בעיות אמנם אבל לא הורס לי את הדיסקים, הוא נותן לי שגיאה : medium speed error ואין סיכוי לזה כי זה מדיות GPT 80 דקות מסוגלות לצורב עד מהירות *16 וגם כמו שאמרתי בתוכנה האחרת זה צורב לי. ??? האם לשלוח את הצורב לבדיקה?(יש לי אחריות עדיין), האם הכבל ששמתי במקום הקודם לא יעשה בעיות עם הצורב בינתיים?, או האם פשוט לצרוב עם התוכנה השניה?!!???. ??? ??? ??? ???
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי nvidia geforce2 mx 100/200 עם דרייבר 21.81 ב win me אני רואה ביציאת טלויזיה את כל פעולות המחשב ב win xp אני רואה רק את תמונת הרקע של המחשב האם הבעיה ידועה ויש פיתרון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי את המדפסת החדשה והכל עובד פיקס חוץ מדבר אחד קטן. השתמשתי בקו הטלפון הקיים על מנת לחבר את הפקס, ניתן לשלוח אליי פקס אבל הבעייה שאין לי שום דרך לדעת אם שולחים לי פקס או שמישהו אמיתי מתקשר. ברגע שמישהו מתקשר למספר שלי הוא שומע 2 צלצולים ואז שריקה (הפקס). מצד שני ברגע שמישהו שולח לי פקס הטלפון שלי מצלצל ואם אני עונה לו אז הפקס מתבטל. בקיצור, האם זאת הסיבה שאנשים משתמשים ב-2 קווים? אחד לטלפון רגיל והשני לפקס? בעקרון חשבתי שהפקסימלייה יזהה אוטומטית אם מדובר בפקס או בשיחת טלפון ויעשה את הפעולה המתאימה שהיא הדפסת הפקס או הפניית השיחה בצלצול. יש מה לעשות או שאני פשוט חייב קו נוסף ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-