ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
ביום שבת קיבלתי את המקלדת והעכבר (זה מן סט כזה) שקניתי באמריקה כי שם זה עולה 400 שקלים (אחרי חישוב) ובישראל זה עולה כמעט 1000(!) שניהם אלחוטיים שמשדרים בגלי רדיו. העכבר: Logitech Cordless MouseMan Optical אופטי ואלחוטי שזה ייתרון ענק מעוצב ליד ויש לו שלושה כפתורים+ סקרולר (גלגלת) חסרונות: הוא לא : DUAL OPTICAL- אין לו שני חיישנים, רק אחד, חיסרון עצום מקלדת: הדובדבן שבקצפת אלחוטית, כל הפתורים הרגילים+ סאונד קונטרול (מערכת שליטה בסאונג)+ כפתורי אינטרנט: אתר בית, חיפוש, קניות, אי-מייל, iTouch ( האתר של סדרת המקלדות של לוג'יטק), מועדפים (favorits נשמע יותר טוב), קהילה (WTF???), האתרים שלי (שבניתי), כלכלה וכפתור של כיבוי המחשב. + כפתורי ניווט: GO (פותח שורת כתובות), BACK, וסקר…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה הכי שווה מבחינת ביצועים מחיר? משהו איכותי? עזבו את הכסף העיקר שהכי שווה מבחינת ביצועים מחיר! מה אתם ממליצים לקנות? אבל לא משהו גרוע שעולה 50 100.. משהו שיהיה איכותי..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי יש לי כרטיס מסך של asus v6600 agp החלטתי להחליף מה אתם ממליצים ? ראיתי 2 כרטיסים של chaintech ו gainward mx 440 עם 64 מגה זיכרון מי מיהם יותר מומלץ איזה חברה עדיפה ולמ הכל הג'יפורס 4 ti4400/4600 עולים כ"כ יקר מה ההבדל ביניהם???? וכמה אתם אומרים שהם שוויום אני אומר היעוד שלי זה הרבה בשביל משחקים ותוכנות האם אלו כרטיסים מתאימים לי???
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חמי קנה מחשב + מדפסת מערוץ הקניות LEXMA2670 הלכתי וגם התקשרתי לחברה שסיפקה ציפ מחשבים בראשון לציון ובקשתי לשדרג אותה בגלל שאין לה פקס והם קצת עושים בעיות נראה לי ..................... 1 קודם כל למה לשדרג יש לך מדפסת טובה ? 2 הם אומרים שמחיר של המדפסת הוא 180 ש"ח ( LEXMA2670 ׂ 3 בשביל לשדרג ל HP 4500 OFFICEJET אני צריך להוסיף 280 ש"ח ....כי עולה 460 ש"ח להם (330 ש"ח ב KSP )........שבמחיר הזה ובתוספת של 50 ש"ח אני קונה מדבפסת חדשה בנוסף ל LEXM2670 וגם היום יש הרבה מבצעים על מדפסות 4 התקשרתי היום שוב ונציג אחר אמר לי שאפשר לשדרג ל X5070 בתוספת של 160 ש"ח 5 משהו פה לא הגיוני במחירים שלהם מה עושים ? 6 נראה לי שהם רוצים להרוויח עלי פעמיים ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל הזמן אני שומע שזה מגביר את הביצועים, זה יותר נוח וכו'... לפי דעתי זה סתם לא נכון ומבולגם לעבוד עם כל הפריטישנס האלה... מישהו יכול להסביר לי למה זה כ"כ טוב?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אז אני לא אסבך לכם את העניינים יותר מידי... יש לי מעבד של אינטל במהירות 600 מגה-הרץ וכרטיס מסך ג'י-פורס 2 (אם-איקס 200). יש לי בערך 1000 ש"ח להוציא. מה יביא לי ביצועים יותר גבוהים (במשחקי מחשב בעיקר) ויהיה משתלם יותר באופן כללי? לקנות מעבד חדש של אינטל במהירות 1800-2000 בערך או כרטיס מסך Geforce 4 Ti4200? תודה מראש על העזרה...
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי לאחי ליום הולדת G9. הבעיה שהוא לא מסתדר עם העכבר. לטענתו העכבר פשוט לא מדוייק, קשה לשימוש ואפילו עכבר אופטי של מיקרוסופט ב-80 ש"ח יותר נוח לשימוש ממנו. אני לא יודע אם מדובר בעכבר פגום או כיול גרוע או שפשוט העכבר לא בשבילו. אני מניח שיש בפורום בעלי G9. אודה מאד אם תרשמו את ההגדרות שלכם כדי שאוכל לבדוק אם המצב משתפר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וברכה מבקש עזרה. אם משהו מכיר את המקלדת. zowie celeritas אני פשוט לא מצליח למצוא אותה בשום מקום. דרך עגב יש לי corsair k70 rgb היא ממש טובה אבל אני רוצה למכור אותה כי זה לא בשבילי. אז מבקש עזרה בתודה! https://www.google.co.il/search?q=zowie+celeritas\&client=opera&hs=Mhx&biw=1280&bih=914&tbm=isch&imgil=pxK6vBRjZjVu-M%3A%3BLBlkboHdJrnuEM%3Bhttps%253A%252F%252Fgeekhack.org%252Findex.php%253Ftopic%25253D14113.0&source=iu&pf=m&fir=pxK6vBRjZjVu-M%3A%2CLBlkboHdJrnuEM%2C_&usg=__wYVN42yA4QRIgZeEjdhpBOEow1A%3D&ved=0ahUKEwjLmffopLLPAhWI7RQKHU4WDIMQyjcIJQ&ei=q9XrV4uYNYjbU86ssJgI#imgrc=pxK6vBRjZjVu-M%3A
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים שמשוים מחירי חומרה בחו"ל?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנשים שלום חבר שלי רכש X800XL עכשיו יש לו ספק כח 300W והוא לא מתכוון לקנות בזמן הקרוב ספק כח נוסף. עכשיו השאלה: אם הכרטיס מתחמם הכרטיס מסך מתכבה אוטמטית לפני שקורה נזק. ואם אתם יכולים להביא לינק של ספק כח דרך האתר .NEWEGG תנסו כמה שיותר זול. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל, תודה לך על שהקלקת על ההודעה שלי... ואללה איש טוב אז ככה, יש לי פנטיום II-300 ישן (5 שנים) עם 128 RAM וכל מיני כרטיסים שונים,כרטיסי מסך,הרדדיסקים וצרבים שאספתי במשך השנים. אני מעוניין לשדרג לפנטיום 4 חדש באזור ה 1.5GHZ ניסיתי להתעמק בנושא וגיליתי שכל מיני סטנדרטים חדשים צצו להם ואני לא מבין מה מהם טוב למה:-) אני רוצה לקנות מעבד,לוח אם, זיכרון חדש ומארז. איזה צ'יפסט כדאי? אחרי שבחרתי צ'יפסט איזה יצרן מנצל אותו הכי טוב? מה זה הDDR ו RDRAM ו EEC ומה עדיף לי מכל אלה? וכמה MB? כמה צריך לעלות לי כל זה ואיפה יהיה הכי זול? השימושים שלי במחשב הם: משחקים, תוכנות מתמטיות הרבה (MATLAB,ELB למי שמכיר), אופיס ותוכנת עריכת מוזיקה וMIDI (קיובייס,אסיד,סאונד פורג', פרוטילופס,CAKEWAL…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מדפסת משולבת דגם X2550, האם יש אפשרת לבטל את הפונקציה של "ישור מיכלי הדיו"? בתקופה האחרונה הסורק לא עובד, היום החלפתי טיונר במדפסת ולאחריו המערכת האוטומטית של המדפסת מבקשת לבצע ישור דף וסריקה של הדף המודפס. ברצוני לבטל את האפשרות של המיישר האוטומטי מכיוון שהסורק לא עובד וזה מונע ממני להמשיך בפעולות ההדפסה. צירפתי תמונות של הבעיה הנ"ל בתודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אומרת. אני מחפש בנרות razer deathadder בגירסא השמאלית שלו. הנוכחי כבר לא עובד (לאחר 4-5 שנים) שאלתי באייבורי, KSP, RSM ועוד חנויות, כמו כן בדקתי באמזון ואיביי ולהזמין את העכבר כולל משלוח עולה מעל 400 שקל.. בבקשה אם יש מישהו שיודע על חנות שמוכרת, אני ממש אשמח!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לעסק קטן אני מחפש משולבת שתחליף את הפקס לייזר הישן של קנון שיש שם. בעקרון השימוש העקרי יהיה פקס. ממש באופן נדיר צריך את זה בתור מדפסת, יש שם כבר עוד שתי מדפסות שחור לבן. אז אם כבר זה רק להדפסה בצבע פעם בכמה זמן. המדפסות של canon מעניינות בגלל שהן מגיעות עם 3 שנים אחריות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4919 וככה אני יודע שהמדפסת תעבוד לפחות שלוש שנים. מצד שני המחסניות שלהן לא זולות, ולא מצאתי תחליפי. המדפסות של Brother מעניינות בגלל מחסניות זולות, למרות שאני לא יודע לכמה הן מספיקות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804528 מצד שני האלחוטיות יקרות יותר, וגם משום מה אני מוצא את המדפסות רק בחנויות אינטרנט, לא רואה אותן ברשתות הגדולות.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט microsoft lifecam cinema ב300 שקל ואני לא מאמין אין אופציית מראה בתוכנה !! מה אני יכול יכול לעשות!? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את הG7 בסופו של דבר.. אחלה עכבר והבעייה של הלחחצנים התסתדרה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מארז אלומניום עם חלון ומערכת קירור טובה. בבקשה בלי tt שאני דיי בטוח שבכל מקרה לא תמליצו... יש לי 800 ש"ח עם העדפה ל700... ואני לא רוצה את הלאן בוי והסקורפיו. תודה. אגב,מישהו יודע אם יש יבואנית של אספייר בארץ?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות סבבה במחיר נחמד לא רוצה לעלות על משהו רק אוזניות שהיו יחסית איכותיות שהיה כיף לשבת איתם על המחשב. מצאתי אוזניות של חברה שאני אוהב מאוד! SteelSeries במחיר סבבה עכשיו באוזניות אני לא הכי מבין אז אני רוצה לדעת אם האוזניות האלה טובים והמחיר שלהם שווה ואם לא יש רעיונות לאוזניות טובות במחיר דומה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13177 תודה לעוזרים :9
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
amd 3600X2 ASUS m2n-e 512X2 533Mhz EN7900GT HD250 SATA 2 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4337 [הקישור לספק]
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב סראונד אז רציתי לשאול אך הרמקולים האלה?? אם מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים עג ככה 600 700 שקל אני ישמח.... או למשל אלה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר שני מחשבים לשני מסכים. האם המפצל/סוויצ' הבא יעשה את העבודה? https://www.amazon.com/gp/product/B08HVFH3G2/ref=ox_sc_act_image_3?smid=AOVIA3BFQYMH&psc=1 תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עומד כאן לידי ספק כח 500W חדש, שנקנה ב80 שקלים בחנות מחשבים מקצועית, לא גנוב ולא משומש. כתוב עליו L&C P4 LC-B500E עכשיו אני מפחד לחבר ספק כזה לחשמל.....מפחד שיקרה משהו למחשב שלי. מישהו שמע על החברה הזאת? עריכה: כתוב VOLTAGE 422W FREQUENCY 500W
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי עכבר microsoft wireless mobile mouse 1000 כניראה נפל למישהו עם לפטופ.. עכבר כזה קטן וחמוד אבל בלי המשדר... רציתי לדעת אולי איפה אני יכול למצוא רק את המשדר לקנות? באייביי ראיתי שמוכרים רק עכברים שלמים... אפשר אולי לאלטר משהו ממשדר אחר(יש לי משדר של TEAC קטן כזה 2.4 שגם אותו מצאתי פעם במעלית על הריצפה חחח יש למישהו אולי רעיון מקורי..? הייתי רוצה להשמיש אותו לנטבוק תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות התלבטיות קשות בימים אלו, כיצד לאכסן את אוסף הדיסקים שלי, אני רוצה לבקש את עצתכם ודעתכם. האפשרויות שעומדות בפני כרגע הן: 1) מעמד לדיסקים. 2) נרתיק לדיסקים. אשמח לקבל המלצה על כלי איכסון נוספים שלא לקחתי בחשבון. אני מחפש משהו טוב, אמין, נוח לשימוש. תודה רבה :saint:
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-