עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. טוב, אז אני לא אסבך לכם את העניינים יותר מידי... יש לי מעבד של אינטל במהירות 600 מגה-הרץ וכרטיס מסך ג'י-פורס 2 (אם-איקס 200). יש לי בערך 1000 ש"ח להוציא. מה יביא לי ביצועים יותר גבוהים (במשחקי מחשב בעיקר) ויהיה משתלם יותר באופן כללי? לקנות מעבד חדש של אינטל במהירות 1800-2000 בערך או כרטיס מסך Geforce 4 Ti4200? תודה מראש על העזרה...

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by CraZy,

איזה צורך מומלץ כיום? אני רוצה זקזי. אני יודע שכיום זה כבר לא כל כך משמעותי בהשוואה ל IDE פשוט כל המערכת אצלי היא סקזי. הייתי הולך על הפלקסטור רק שלא ראיתי שיש לו סקזי X24

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by y_i_c,

חיפשתי בכמה חנויות און ליין אבל לא מצאתי....מישהו יודע מהיכן ניתן להשיג?? עידו

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by md22,

יש לי nvidia geforce2 mx 100/200 עם דרייבר 21.81 ב win me אני רואה ביציאת טלויזיה את כל פעולות המחשב ב win xp אני רואה רק את תמונת הרקע של המחשב האם הבעיה ידועה ויש פיתרון תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by shpigeli,

היי יש לי כרטיס מסך של asus v6600 agp החלטתי להחליף מה אתם ממליצים ? ראיתי 2 כרטיסים של chaintech ו gainward mx 440 עם 64 מגה זיכרון מי מיהם יותר מומלץ איזה חברה עדיפה ולמ הכל הג'יפורס 4 ti4400/4600 עולים כ"כ יקר מה ההבדל ביניהם???? וכמה אתם אומרים שהם שוויום אני אומר היעוד שלי זה הרבה בשביל משחקים ותוכנות האם אלו כרטיסים מתאימים לי???

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני מחפש עכבר גיימינג ארגונומי לימנים שמתאים לאחיזת טופר עם לפחות 4 לחצנים בצד (עדיפות ליותר) אך כאלה שנמצאים בקצה העכבר ולא באמצע כיוון שהאגודל שלי תמיד נמצא קרוב יחסית לקצה (קצת מאחורי הגלגלת) ולא נוח לי עכברים שבהם הלחצנים באמצע וקשה לי לגשת אליהם עם האגודל. אין צורך בלחצנים גדולים במיוחד אבל שלא יהיו פיצפונים. עד גודל בינוני-קטן. עדיף שיהיה איזשהו איוורור כיוון שזה מציק כשהיד שלי מזיעה (וזה קורה אחרי 5 דקות ברוב העכברים שהם לא קטנטנים). תודה מראש.

7. Started by liortash,

היי, המקלדת הנוכחית שלי - logitech אלחוטית רגילה - מתחילה לשבוק חיים. בדקתי קצת ברשת ונתקלתי במקלדות המכאניות - דבר שנשמע דיי מפתה. ממחקר קצת על הסוויטצ'ים, אני חושב שיתאים לי סוויטצ' חום - אני מבצע הקלדה מרובה [תכנות, כתיבת מסמכים], אבל לפעמים גם משחק ב-FPS. חשוב לציין שאף פעם לא התנסיתי במקלדת מכאנית, לכן יכול להיות שאני טועה, אז אני פתוח להצעות. השקט כן חשוב לי, ולכן אני לא מעוניין בסוויטצ'ים כחולים. התקציב שלי הוא באיזור 400-500, אבל מוכן לחרוג מעט אם זה שווה את זה. ראיתי את המקלדת K70 של קורסאייר - אבל אין אותה בארץ ואני לא מוצא מקום בחול להזמין אותה ממנו [לא התנסיתי בAMAZON]. אשמח להצעות והמלצות, תודה רבה, ליאור

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום! אני מחפש לקנות סורק למשרד לא משהו יקר, סורק שיעשה את העבודה, - סריקת תמונות ומסמכים ותוכנות OCR שעובדות (הבנתי שיש עם OCR בעיות בעיברית), כמו שכתבתי אני מחפש המלצות לקניית סורק, ואם מישהו יכול להסביר האם עדיף לקנות סורק עם DPI גבוה לשימוש משרדי, או שאפשר להסתפק עם DPI נמוך, כמו-כן איזו רזולוציה כדאי שתהיה לסורק. ראיתי ב- toms-hardware המלצה ל- UMAX ASTRA SLIM 600 עולה בפנדה 330 ש"ח, לינק: לינק האם umax החשבת חברה טובה? האם כדאי להשקיע יותר? האם מישהו מצליח לעבוד עם תוכנות OCR בעיברית ומקבל תוצאות טובות, אודה מאוד אם אוכל לקבל שמות של תוכנות טובות. אם מישהו יוכל להסביר קצת על המושגים DPI ומשמעות הרזולוציה (מה כדאי למשתמש ביתי/משרדי קטן, ומה כדאי למקצוענים). בתודה מר…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Ilan Sheyko,

ב350 שקל מקסימום מעדיף מKSP אייבורי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. יש לי עכבר -MX818 שעדיין באחריות. אחד הכפתורים (אחד מתוך שמונה) הפסיק להגיב. האם זו סיבה מספיק טובה לממש אחריות? בכל מקרה,אני לא מתלהב לעשות זאת מפני שהחנות נימצאת בעיר אחרת מעיר מגוריי והיבואן מוכן לטפל בעניין אך ורק דרך העסק בה הוא נרכש. לכן אם אתם סבורים שניתן לפתור את הבעייה עצמאית,אז הסבירו לי כיצד. (העניין הוא שיתכן וישארו סימנים לכך שפתחתי את גוף העכבר ואז היבואן יוכל להתנער ממימוש האחריות). לעצתכם אודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by shimon23,

שלום לחבר שלי יש athlon xp 1600 עם המאוורר שבא איתו(spire), והמאוורר מקרר טוב מאוד והמעבד מגיע למקסימום של 51 מעלות. אבל הבעיה היא שהוא גם מרעיש מאוד (בערך כמו טרקטור), ולכן חבר שלי רוצה להחליפו. על איזה מאוורר אתם ממליצים, חשוב שהוא יהיה כמה שיותר שקט(ומסוגל לקרר היטב את המעבד הנ"ל).

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by giliboy,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב סראונד אז רציתי לשאול אך הרמקולים האלה?? אם מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים עג ככה 600 700 שקל אני ישמח.... או למשל אלה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ntl,

האם לקנות AMD ATHLON XP רגיל (בטווח של חודש מעכשיו) או לחכות חודשיים-שלושה-ארבעה...וכו' עד שיצא ה-Thoroughbred?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by KapiSH,

נתחיל עם קצת רקע על חיבור הרמקולים לכרטיס קול (SB Live Value), יש 2 רמקולים קדמיים שמחוברים למקום המתאים בכ. קול ו-2 רמקולים אחוריים שמחוברים למקום המתאים בכ. קול. אני עובד על WinXP. עכשיו לבעיה: במשחק Red Faction למשל, שומעים סאונד רק ברמקולים הקדמיים, מה שבחרתי במאפייני שמע זה Direct Sound, כפי שאתם רואים: ב-Test גם שומעים רק ברמקולים הקדמיים. עכשיו, ב-WinAMP למשל (בתור דוגמא), גם מסומן Direct Sound, כפי שאתם רואים: אבל ב-WinAMP לעומת ה-Red Faction - שומעים סרראונד, כלומר בכל ארבעת הרמקולים. כנ"ל במשחק UT, מסומן Direct Sound ושומעים בארבעת הרמקולים, רק ב-Red Faction יש את הבעיה הזו ששומעים רק בקדמיים. אני רק רוצה לציין שלפני כמה ימים כן היה ב-Red Faction סרר…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by daniel0089,

מה לדעתם יותר טוב מבין שני העכברים הללו?(לגיימינג) ומישהו יכול להגיד לי את המחיר של שניהם בארץ? וגם כמה DPI כל אחד? האם אפשר גם ב-Copperhead לשלוט על ה-DPI תוך כדי משחק במהירות? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by kkffiirr,

שלום לכם, הייתה לי אפסון C86, אבל בשבועיים האחרונים הראש כנראה נסתם והיא מושבתת (אלא אם כן למישהו יש פתרון קסם להציע), ובכן לאור הניסיון העגום חיפשתי מדפסת עם אחריות רחבה יותר (היא התקלקלה חודשיים לאחר סיום האחריות), קניתי קנון PIXAMA4200, שמציעים 3 שנים, אבל מבט מקרוב על התעודה מראה שכמעט כלום לא כלול בחאריות כולל גם ראשי ההדפסה. ובכן שאלתי אליכם אם יש לכם המלצה מה כדאי לי לקנות, במיוחד לאור זאת שמדפסת אחת כנראה נסתמה (יכול להיות שהיה פרק זמן שבו לא השתמשתי בה וזה גרם לה את זה), לכן אני מחפש אחת שלא תסבול מאותה תופעה. דגשים נוספים - איכות, אמינות, שירות, מחיר הדיו, כמות הדפים למחסנית. תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by domiel,

אני מחפש מארז אלומניום עם חלון ומערכת קירור טובה. בבקשה בלי tt שאני דיי בטוח שבכל מקרה לא תמליצו... יש לי 800 ש"ח עם העדפה ל700... ואני לא רוצה את הלאן בוי והסקורפיו. תודה. אגב,מישהו יודע אם יש יבואנית של אספייר בארץ?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by itayze,

למישהו יש ביקורת על הכרטיס ? , קצת פירוט עליו והאם הוא שווה את הכסף ? .

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי, הטווח שלי הוא עד 600 ש"ח, אבל תביאו מה שתמצאו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by LM10,

שלום. אני מחפש מדפסת משולבת שתתאים לסטונדט (סורק ומכונת צילום חובה, פקס לא) עד 400 ש"ח. אם יש משהו שממש שווה את זה אז אפשר לחרוג ב50 ש"ח. אם אפשר שתהיה קומפקטית עד כמה שניתן, ושיהיה לי מזין דפים (תקנו אותי אם אני טועה, זה המתקן ששמים בו 10 דפים לצילום וזה "סוחב" אןתפ אוטומטי לצילום במקום לעשות את זה ידני אחד אחד?) מחיפושים פה בפורום וקצת באינטרנט הגעתי לכמה דגמים: HP OFFICEJET 4500 HP OFFICEJET 4580 CANON PIXMA MX320 - מקבלת ביקורות ממש טובות באינטרנט ועולה בסה"כ 285 בKSP - שווה? תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם, במסגרת "שיפוריי" המחשב שלי, אני מתכוון לקנות סט של מקלדת+עכבר. מה דעתכם על הסט הזה:Microsoft Wireless Optical Desktop מחיר ~350. אם היא גרועה/לא מומלצת, אשמח לקבל המלצות אחרות רק לסטים, עדיף שחורים. בתודה מראש, יאיר

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום רב קניתי לפני בערך שלוש שבועות מכונה של מדפסת + סורק + מכונת צילום מיסוג canon mp150 עכשיו אני מדפיס ואני רואה שההדפסה לא חלקה ויש גם פסים לבנים ורואים שאין דיו לדעתי .. והבטיחו לי החנות לבחור בקאנון כי עלות הדיו שלה נמוכה .... מה אפשר לעשותתתת ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Guymz,

אהלן חברה, אחרי חיים שלמים עם משטחים רכים החלטתי לקנות משטח קשיח לעכבר. ניסיתי אצל חבר ואמרתי שאתן לזה צ'אנס! אבל יש לי בעיה שלא מצאתי שום דבר בנושא... לפעמים העכבר שלי פשוט "נתקע" בגלל גרגר חול מסכן שהיה במקרה על המשטח. כשהמשטח נקי לגמרי אז אין לי שום בעיה, אבל מספיק שהייתה טיפה רוח שהעיפה גרגר חול אז השימוש לא חלק. בנוסף זה גם שורט לי את הרגליים של העכבר! קניתי רגליים חדשות וטובות כי חשבתי אולי זה יפתור לי את הבעיה (בתקווה שאם העכבר יהיה גבוהה יותר הוא לא יתקע) אבל ללא הצלחה - גם החדשות נשרטות ונתקעות. האם מישהו נתקל בתופעה? משטח העכבר הוא corsair mm600 והעכבר הוא mx performance ממש מוזר לי שלא מצאתי שום דבר על הנושא... אשמח לדעת מה אני אוכל לעשות כדי לפתור את זה, אם…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by malcolmx9,

קניתי את המארז 6A19, ואני מאוד מרוצה מהאיכות שלו. אבל הוא מאוד מרעיש, וזה הדבר האחרון שציפיתי ממארז עם שתי תושבות למאווררים 120MM+שני מאווררים 120MM של TT, שאמורים להיות שקטים! (לא זוכר את השם המדוייק שלהם, אבל אני מאמין שכל מאוורר עומד על 21db). לבנתיים, אני כיביתי את המאוורר הקדמי, כי הרעש פשוט בלתי נסבל, אבל למרות זאת המאוורר האחורי לבד עדיין מרעיש בכמויות גדולות! המאוורר 120MM של המארז זרוק כרגע בארון אגב, כי הוא מרעיש עוד יותר לפי מה שהבנתי (לא ניסיתי בעצמי, כבר על ההתחלה ניתקתי אותו מהמארז מבלי לנסות). מה אני יכול לעשות בעניין? העליתי את האפשרות להסיר עם דרמל, את "הרשת" (שכחתי מה השם שלה) שבנוייה על תושבות המאווררים, אבל במקום להתרוצץ ולבזבז זמן כך סתם, רציתי לדעת א…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Etus,

כן, אני יודע שזו שאלה של Newbie, אבל בכל זאת. שמעתי הרבה בזמן האחרון על ה- FSAA שנמצאים ב- GeForceים למיניהם. אתמול קניתי GeForce3 ורציתי לדעת יותר מה זה בכלל FSAA. -Etus

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים