ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מסך 21 או 22 חדש, יש לכם המלצות ?? (בבקשה רק אם ראיתם את המסך בפעולה) תודה, סולאר.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה להעיף מחשב נייח ולשים במקומו מחשב נייד. למחשב הנייח מחובר: 3 מסכים, כבל רשת, רמקולים, מדפסת ומתאם לעכבר ומקלדת אלחוטי. הבעיה: שאני לא רוצה לחבר הכול למחשב הנייד ולהניח על השולחן מהסיבות: לא נוח לפרק הכול כל פעם, נראה כמו פצצה ותופס הרבה מקום על השולחן. המצב האידאלי מבחינתי הוא שהמחשב נייד ותחנת העגינה יוסתרו במגירות, אבל בגלל החשש שהמחשב נייד יתחמם אני יסתפק בזה שרק המחשב נייד יהיה על השולחן ושהוא יהיה מחובר רק לחשמל ולתחנת העגינה. ולכן חשבתי לקנות תחנת עגינה ולשים אותה באחת המגירות. השאלות: 1. האם תחנת עגינה כמו זאת תעשה לי את העבודה: http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-to-Multiple-Universal-Docking-Station-7-Port-HUB-HDMI-VGA-Audio-/251964363237?pt=LH_Default…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכירו את ה-BlackWidow Chroma V2, עם מנגנוני לחצנים חדשים ומעניינים שפיתחה החברה האמריקאית באופן עצמאי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן השאלה בכותרת, מחפש כאלו ולא בא לי להמתין חודש למשלוח מחו"ל...מוכרים את זה איפשהו בארץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי את המוצר הנ"ל היום, אמנם המקלדת והעכבר נוחים אבל זה מגיע עם transceiver כזה שמתחבר ל-USB וקולט את האותות מהמקלדת והעכבר, גם זה עצבן אותי כי מה זה נותן לי שאני קונה סט אלחוטי ומקבל מקלט חוטי, חשבתי שזה מגיע עם מקלט קטן בצורה של דיסק און קי. רשום בחוברת ההפעלה שזה קולט לטווח של עד 1.8 מטר, ואני ניסיתי להשתמש במקלדת ובעכבר מהמיטה שלי שזה פחות ממרחק של מטר מהמקלט וזה לא מגיב לי. קניתי את זה אמנם להיות עם כמה שפחות חוטים במארז, אבל גם בנוסף שאני יוכל לשחק ולהפעיל סרטים מהמיטה. אגב, המחיר ששילמתי על זה הוא 179 ש"ח. האם עליי להחזיר את זה לחנות או שזה מצב תקין ומייקרוסופט לא ממש דייקו כשרשמו את טווח הקליטה של זה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי עכבר אלחוטי של Microsoft מדגם wireless optical mouse 2000 וברצוני לרכוש מקלדת אלחוטית, האם בלכתי לקנות מקלדת, לא אוכל לרכוש אחת שתוכל להשתמש בחיישן של העכבר?? או שאצטרך ממש לקנות סט שלם חדש? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד של Packard Bell מדגם TS11HR-160IL שלאחרונה התחיל לעשות לי בעיות כנראה בגלל אבק שמצטבר בפנים ומונע מהמאווררים לפעול כראוי ולקרר את המעבדים כמו שצריך. מה שקורה זה שהמחשב, בעת פעילות אינטנסיבית (כמו משחק), פשוט מכבה את עצמו אחרי כמה זמן, כנראה כדי למנוע נזק חומרתי. כרגע המחשב בתיקון (ניקוי). לאחר שהבנתי שרבים האנשים שקונים משטח קירור לנייד שלהם - התחלתי לחפש... אפשר עזרה והמלצה על משטח קירור טוב, מאיפה לקנות והאם כדאי מהארץ או מחו"ל? תודה רבה ולילה\בוקר\יום טוב.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לגיימינג בלבד שיהיו זמינות לארץ התקציב שלי עד 700 ש"ח אני מעדיף מחנות KSP OR IVORY תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ישנה ביקורת על Microsoft Wireless IntelliMouse באתר http://hwzone.co.il/reviews/w-intellimouse/ משיטוט ברשת אני חושב שעכבר דווקא מכונה בשם microsoft optical 5000. האם זה נכון? כי בזאפ מופיע גם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502966 וגם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378129 העכבר Microsoft Wireless IntelliMouse זכה לביקורת טובה בשנת 2004 אמנם.... היתרונות בשבילי בעכבר הזה הם חיי סוללה מאוד ארוכים (כחצי שנה) ומתואר כאחד העכברים הנוחים ביותר ליד. החסרונות שלו בשבילי הם המשדר היחסית מגושם. אז ראשית השאלה שלי האם microsoft optical 5000 ו- Microsoft Wireless IntelliMouse זה אותו עכבר. דבר נוסף, הביקורת נערכה בשנת 2004 ומאז אני מאמין שיצאו עכברים טובים נוספים, …
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למי שיש את הכונן של אסוס x50 הוא נפתח לאט? ז"א המגש שלו יוצא לאט?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הרמקולים החדשים שנמכרים בארץ Creative Inspire 5.1 Digital 5300 לבין הרמקולים מדגם 880 הידועים של אלטק ? שניהם 5.1, רק שהמחיר של קרייטיב יותר נמוך. מה הקצ' פה ? פרטים כל הרמקולים של קרייטיב: http://www.americas.creative.com/products/product.asp?Product=168&MainCategory=3
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קודם כל, תודה לך על שהקלקת על ההודעה שלי... ואללה איש טוב אז ככה, יש לי פנטיום II-300 ישן (5 שנים) עם 128 RAM וכל מיני כרטיסים שונים,כרטיסי מסך,הרדדיסקים וצרבים שאספתי במשך השנים. אני מעוניין לשדרג לפנטיום 4 חדש באזור ה 1.5GHZ ניסיתי להתעמק בנושא וגיליתי שכל מיני סטנדרטים חדשים צצו להם ואני לא מבין מה מהם טוב למה:-) אני רוצה לקנות מעבד,לוח אם, זיכרון חדש ומארז. איזה צ'יפסט כדאי? אחרי שבחרתי צ'יפסט איזה יצרן מנצל אותו הכי טוב? מה זה הDDR ו RDRAM ו EEC ומה עדיף לי מכל אלה? וכמה MB? כמה צריך לעלות לי כל זה ואיפה יהיה הכי זול? השימושים שלי במחשב הם: משחקים, תוכנות מתמטיות הרבה (MATLAB,ELB למי שמכיר), אופיס ותוכנת עריכת מוזיקה וMIDI (קיובייס,אסיד,סאונד פורג', פרוטילופס,CAKEWAL…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם שתומך בשני מעבדי AMDאתלון צריך עזרה איפה ניתן להשיג ואיזה חברות מומלצות מבחינת אמינות וביצועים אני עובד על win 2000?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
נראה לי שאני מבזבז יותר זמן על הבדיקה מה לקנות מאשר זה שווה, אבל זה כבר מים מתחת לגשר... הדרישות הם יכולות הדפסה וסריקה, פקס אופציונאלי ולא חובה - וכן הדפסה אלחוטית(המדפסת תהיה מחוברת לראוטר וידפיסו ממנה דרך מחשבים ניידים שמחוברים לאותה רשת ביתית). סה טו. ה4500 wireless קורצת לי גם במחיר, וקראתי פה כמה וכמה וכמה דיונים על ההשוואה ביניהם, כאשר בכולם מזכירים את זה של4500 יש ביקורות גרועות ואת ה6500 מהללים, אבל באמת שלא הצלחתי להבין למה. תהרגו אותי. ברור לי אגב, שמבחינת עלויות, אפשר לרכוש מדפסת ב100 ש"ח ואז כעבור שנה להשקיע 1000 בדיו, ואפשר לקנות מדפסת ב500 ולהשקיע 400 בשנה בדיו - אני לא בטוח שהפרש המחירים בין ה4500 ל6500 "מצדיק" את זה - תקנו אותי אם אני טועה. לפי זאפ יד…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למומחי הפורום שלום. קראתי קצת על הנושא בויקיפדיה, והמידע שם לצערי איננו מפורט מספיק. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%9B%D7%91%D7%A8_(%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91) האם מישהו יכול להסביר איך אני יכול לבנות את המנגנון של העכבר האופטו-מכני בעצמי? אני בונה מכניזם, עם גלגלות, שאני צריך לדעת באיזה מהירות הן זזות... איך חיישן האינפרא אדום יודע לסגור מעגל כאשר הוא מקבל אור? והאם אני צריך להכין מעגל מודפס בשביל הקונסטרוקציה, ואם כן איך? ושאלה אחרונה: למישהו יש פטנט על העכבר האופטו-מכני, או שאני יכול להשתמש באותו רעיון ללא חשש מתביעה? תודה מראש למגיבים!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות את המארז הזה, בעקבות המארז הקטן והישן שלי. (קראתי כבר ביקורת, התרשמתי, ראיתי חיסרונות והיתרונות, הוא כיום עולה כ400¤ ואפשר למצוא אותו בפחות, אהבתי את עיצובו, הוא גדול ומרווח. משמע - אני הולך עליו כמעט בטוח.) המארז שלי מתחמם יותר מדיי, ועושה עוד הרבה בלאגן. הגיע הזמן להחליף אותו.. רציתי כמה דברים לדעת לפניי שאני קונה אותו.. עכשיו מה שרציתי לדעת כעקרון, קראתי את הביקורת באתר עליו, אבל לא ממש הבנתי משהו כי לפי צילומים שראיתי מאתרים אחרים, צילומים של המארז מאחורה, של הפח עצמו, אני לא רואה חורים בברזלים בשביל 4 USB מאחורה. האם יש רק את שתי היציאות למעלה של הUSB, ואני אצטרך לקנות מפצל ולחבר אותו למעלה, וככה להשתמש עם הUSB? =| כי זה ממש לא יהיה נוח ומעצ…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל אהלן.. אני לא מתכנן ליקנות בנתיים עכבר אבל בזמן האחרון אני חוקר את העניין ותמיד חשבתי שהם אותו עכבר.. ורק לפני כמה זמן הבנתי שהם 2 עכברים אחרים- הם דומים כל כך.. מה ההבדל ביניהם? מה עושה את הg5 יותר יקר? והאם מרגישים בהבדל? האם הוא שווה את ההפרש במחיר? מה אתם ממליצים לקחת?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חשבתי על MX518 Razer Death Adder Razer Copperhead איזה עדיף? או שיש לכם משהו טוב יותר במחיר הזה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! לפני כמה חודשים הגעתי למסקנה שאני לא אקנה לעולם מדפסות HP. בגלל כמה אנשים שהמדפסת שלהם התקלקלה נורא מהר או שהתשלום לתיקון היה מגוחך וכו'. דיברתי עם אחי והוא אמר שה 5L האגדית שלו הייתה אחת הקניות הטובות שהוא עשה. סבבה. עכשיו אני מחפש לעצמי לייזר שחור-לבן חדשה. הגעתי למסקנה שאני פשוט זורק כסף מהחלון כשאני מדפיס ב EPSON PHOTO 870 שלי. אני לא צריך צבע ברוב ההדפסות שלי וגם לא איכות צילום. בקיצור אני צריך שחור לבן מהיר וזהו. חשבתי על המדפסת לייזר של HP 1010... ניתן להשיג אותה ב 600 שח באתר של OLSALE!!! http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6519219&type=2&product=1&= בנוסף לזה אני לא משלם משלוח כי הספק הוא נסיעה של 7 דקות מהבית. בקיצור אני …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לרמקולים וכיסא למחשב שלי התקציב של הרמקולים עד 1000 שקל, בעיקר עבור מוזיקה התקציב של הכיסא עד 1500, ל5-10 שעות עבודה ביום אין לי מושג מה לפרט פה עוד.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאיפו אני מורידה דרברים מעודכנים לוח אם msi , תודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי 6 שנים עם אותו עכבר הוא החליט היום לא לתפקד, למשל התחיל לעשות בעיות עם הכפתור הימני בחודשים האחרונים והיום הוא הגיע למצב שהכפתור השמאלי לא מגיב בכלל. זה העכבר שהייתי איתו: טוב ועכשיו הגעתי לקטע שאני מתלבט בין 2 עכברים הG5 והG9 את הG5 אני יכול להשיג ב175 ש"ח ואת הG9 אני יכול להשיג ב255 ש"ח עכשיו הG5 זה הדגם הכחול הזה: שלדעתי הוא מכוער לאללה ולא יפה בכלל אבל שמעתי שהביצועים שלו מעולים אבל מצד שני עומד העכבר G9 שנראה כך: שלדעתי הוא נראה מממש אבל ממש יפה אבל מצד שני הוא לא נראה כ"כ נוח אז מה שאני מבקש ממכם זה רק למי שיש אחד מהעכברים הללו אני אשמח אם תתנו חוות דעת על העכבר... כמובן אני אשמח ליותר תגובות מאנשים שיש להם את הG9 כי מהG5 שמעתי כבר ה…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה החלטתי לקנות עכבר אלחוטי ואהבתי את שני העכברים LX8 ו MX1000 של חברת לוג'יטק. הLX8 עולה בערך 210 ואילו הMX1000 בערך 350 אם אני לא טועה. השאלה שלי במה הMX1000 "טוב" יותר מהLX8 ? האם שווה להוסיף את ה140 שקל.... וגם במה הLX8 "טוב" יותר מהMX1000 . ואשמח אם יש לכם אולי המלצה לעכבר אלחוטי אחר שלפי דעתכם עדיף על שניהם. (לא במחיר מטורף ... עד 350) תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-