עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, אחרי 6 שנים עם אותו עכבר הוא החליט היום לא לתפקד, למשל התחיל לעשות בעיות עם הכפתור הימני בחודשים האחרונים והיום הוא הגיע למצב שהכפתור השמאלי לא מגיב בכלל. זה העכבר שהייתי איתו: טוב ועכשיו הגעתי לקטע שאני מתלבט בין 2 עכברים הG5 והG9 את הG5 אני יכול להשיג ב175 ש"ח ואת הG9 אני יכול להשיג ב255 ש"ח עכשיו הG5 זה הדגם הכחול הזה: שלדעתי הוא מכוער לאללה ולא יפה בכלל אבל שמעתי שהביצועים שלו מעולים אבל מצד שני עומד העכבר G9 שנראה כך: שלדעתי הוא נראה מממש אבל ממש יפה אבל מצד שני הוא לא נראה כ"כ נוח אז מה שאני מבקש ממכם זה רק למי שיש אחד מהעכברים הללו אני אשמח אם תתנו חוות דעת על העכבר... כמובן אני אשמח ליותר תגובות מאנשים שיש להם את הG9 כי מהG5 שמעתי כבר ה…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ShakedB,

שלום רב, יש לי אוזניות אלחוטיות מעולות, B&O H8i, רוצה לחבר אותם למחשב באופן אלחוטי לצרכי גיימינג. קיים מתאם בלוטוס שיעבוד ללא דיליי וגם יתמוך במיקרופון המובנה בהן?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ישראלsc,

שלום וברכה מבקש עזרה. אם משהו מכיר את המקלדת. zowie celeritas אני פשוט לא מצליח למצוא אותה בשום מקום. דרך עגב יש לי corsair k70 rgb היא ממש טובה אבל אני רוצה למכור אותה כי זה לא בשבילי. אז מבקש עזרה בתודה! https://www.google.co.il/search?q=zowie+celeritas\&client=opera&hs=Mhx&biw=1280&bih=914&tbm=isch&imgil=pxK6vBRjZjVu-M%3A%3BLBlkboHdJrnuEM%3Bhttps%253A%252F%252Fgeekhack.org%252Findex.php%253Ftopic%25253D14113.0&source=iu&pf=m&fir=pxK6vBRjZjVu-M%3A%2CLBlkboHdJrnuEM%2C_&usg=__wYVN42yA4QRIgZeEjdhpBOEow1A%3D&ved=0ahUKEwjLmffopLLPAhWI7RQKHU4WDIMQyjcIJQ&ei=q9XrV4uYNYjbU86ssJgI#imgrc=pxK6vBRjZjVu-M%3A

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by KoM,

יש לי שני הארדיסקים, אחד 30 ג'יגה בייט של IBM ואחד 30 ג'יגה בייט של MAXTOR, בנוסף גם צורב ודי וי די... איך הכי כדאי לי לסדר אותם ? כרגע שני ההארדיסק ביחד על אותו הכבל והכוננים על כבל אחד, כאשר הדי וי די הוא מאסטר (אל תשאלו למה...)

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Eled,

איזה עכברים למחשב הם שקטים? אני מעדיף עכבר עם רעש הקלקות חלש יותר או אפילו כמעט בלתי נשמע. בנוסף גם הלחיצה על העכבר לוג'יטק שלי היא כזאת "גסה". יש לי בערך עכבר כזה רק עם פינות פחות מעוגלות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378108 אפשר להשתמש בזה על מנת להראות לי מוצרים ספציפיים: http://www.zap.co.il/

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. http://www.amazon.de/LOGITECH-910-004617-Proteus-Spectrum-G502/dp/B019NFPE2G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1464113085&sr=8-1&keywords=Logitech+G502 יש שתי אופציות לעכבר הזה,אחד זול יותר ,מה ההבדל בינהם ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מארז חדש.. מעדיף מארז יפה בעל חלון ושחור!! ללא ספר כח ובתקציב של כ-400 ש"ח +/- יש הצעות?

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ccc,

מה הסימנים חוץ מלבדוק עם ספק אחר? אני יכול לעשות הכל, גם לפתוח את הספק, רק האם יש דרך לראות שהוא שרוף? המחשב לא נדלק, אני רוצה לבודד גורמים שאני אדע מה זה זה למה השאלה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by FatherBoard,

הכוונה, בלי לפתוח את המחשב (כי אצלי זה בעיה עם כל החוטים, והוא גם תקוע במקום שקשה להוציא אותו ממנו).

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי, אני משחק בסימולטור טיסה קרבי הנקרא Dcs (digital combat simulator) למי שמכיר. אשמח לקבל המלצה לג'ויסטיק איכותי למחשב.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by itayshar,

קודם כל אהלן.. אני לא מתכנן ליקנות בנתיים עכבר אבל בזמן האחרון אני חוקר את העניין ותמיד חשבתי שהם אותו עכבר.. ורק לפני כמה זמן הבנתי שהם 2 עכברים אחרים- הם דומים כל כך.. מה ההבדל ביניהם? מה עושה את הg5 יותר יקר? והאם מרגישים בהבדל? האם הוא שווה את ההפרש במחיר? מה אתם ממליצים לקחת?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. ELSA אף אחד לא יודע מה בדיוק קורא איתה, היא הכריזה על GF 4 MX אבל לא על TI. Hercules בכלל לא הזכירה את GF4. LEADTEK בקושי נמכרים בארץ, או יותר נכון בקושי מיובאים.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by CyberBot,

עד 250 אין עדיפות לחברה שימושים גיימינג והקלדה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by z94x2,

KSP יצאו עם מבצע על הדגם הזה: Laser Shot LBP6000B Printer ומוכרים אותה ב270 ש"ח יש המלצות על הדגם? כמה דפים ניתן להדפיס מהמיכל הראשוני? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by saphisto,

שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אומרת. אני מחפש בנרות razer deathadder בגירסא השמאלית שלו. הנוכחי כבר לא עובד (לאחר 4-5 שנים) שאלתי באייבורי, KSP, RSM ועוד חנויות, כמו כן בדקתי באמזון ואיביי ולהזמין את העכבר כולל משלוח עולה מעל 400 שקל.. בבקשה אם יש מישהו שיודע על חנות שמוכרת, אני ממש אשמח!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי ממיר הוט HD ואני מעוניין לחבר אותו למסך המחשב שלי DELL U2311H. מהממיר יש יציאת HDMI, אך במסך יש כניסות DVI ו display port אבל אין HDMI ובכניסת ה DVI אני משתמש בשביל המחשב. ממה שהבנתי יש לי שתי אפשרויות: 1) לקנות מתאם HDMI-DisplayPort ולחבר את הממיר ישירות למסך המחשב ובנוסף אני אצטרך רמקולים נוספים לחבר לממיר. 2) לקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר את הממיר דרך המחשב וכך גם לחסוך את הבעיה של הרמקולים. באופן כללי האפשרות השנייה נשמעת לי יותר טובה כי היא מאפשרת לי לעשות כמה דברים במקביל (אם אני מקטין את החלון שבו אני רואה את הטלוויזיה) וגם אני חושב שהיא יותר זולה אך רציתי לשאול אם יש איזושהי עדיפות לאפשרות הראשונה? בנוסף אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלוויזיה שיתאים לי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by asvg,

שלום אני מחפש מדפסת משולבת : מכונת צילום ,סורק ,ומדפסת ,עם פקס עצמאי , עם חיבור אלחוטי לשימוש ביתי בלבד אני אצטרך להדפיס שם גם תמונות , התקציב הוא 1000 ש"ח מינוס פלוס, אם מישהו מכיר משהו מומלץ אני אשמח לשמוע ? תודה על ההענות

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש מדפסת משולבת בסביבות 500 ש"ח (תכונות נדרשות: הדפסה צבעונית ופקס). קראתי קצת הודעות קודמות ולאורן אני מתלבט בין שני מודלים: Canon Pixma MX310 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=676745 HP Officejet 5783 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=523692 השיקול המנחה הוא חסכון בהוצאות על הדיו (בהנחה שאיכות ההדפסה דומה בשתי המדפסות) לעומת הבדל של כ-100 ש"ח לטובת הקנון בקניה - מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ybe,

מה ההבדל בינהם ומה עדיף?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by sh_idan,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים. מעולם לא השתמשתי בעכבר/מקלדת אלחוטי בעיקר בגלל שאני לא רוצה להתעסק עם חוסר קליטה/סוללות גמורות וכו... לכן אני מחפש סט שיהיה בעל קליטה טובה לטווח של בערך 3-5 מטר, ועם עמדת הטענה. השימוש שלי יהיה בעיקר לגלוש/לשחק פיפא מהמיטה במרחק כ3 מטרים. כמובן שעכבר אופטי יהיה מספיק, כי אני לכל היותר משחק משחקי אסטרטגיה, ואף פעם לא הייתה לי בעיה עם העכבר האופטי. אשמח להמלצות. גם אם במחיר גבוה יותר. תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. חמי קנה מחשב + מדפסת מערוץ הקניות LEXMA2670 הלכתי וגם התקשרתי לחברה שסיפקה ציפ מחשבים בראשון לציון ובקשתי לשדרג אותה בגלל שאין לה פקס והם קצת עושים בעיות נראה לי ..................... 1 קודם כל למה לשדרג יש לך מדפסת טובה ? 2 הם אומרים שמחיר של המדפסת הוא 180 ש"ח ( LEXMA2670 ׂ 3 בשביל לשדרג ל HP 4500 OFFICEJET אני צריך להוסיף 280 ש"ח ....כי עולה 460 ש"ח להם (330 ש"ח ב KSP )........שבמחיר הזה ובתוספת של 50 ש"ח אני קונה מדבפסת חדשה בנוסף ל LEXM2670 וגם היום יש הרבה מבצעים על מדפסות 4 התקשרתי היום שוב ונציג אחר אמר לי שאפשר לשדרג ל X5070 בתוספת של 160 ש"ח 5 משהו פה לא הגיוני במחירים שלהם מה עושים ? 6 נראה לי שהם רוצים להרוויח עלי פעמיים ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. טוב, אז אני לא אסבך לכם את העניינים יותר מידי... יש לי מעבד של אינטל במהירות 600 מגה-הרץ וכרטיס מסך ג'י-פורס 2 (אם-איקס 200). יש לי בערך 1000 ש"ח להוציא. מה יביא לי ביצועים יותר גבוהים (במשחקי מחשב בעיקר) ויהיה משתלם יותר באופן כללי? לקנות מעבד חדש של אינטל במהירות 1800-2000 בערך או כרטיס מסך Geforce 4 Ti4200? תודה מראש על העזרה...

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Iron Man,

שלום אני לא מבין במסכי LCD אבל בגלל מידותיהם הקטנות אני צריך אחד כזה אני מתכוון לשחק המון בQUAKE. בבקשה המלצה על מסך LCD 15 אינץ תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by CRYSMAN,

קניתי מצלמת אינטרנט microsoft lifecam cinema ב300 שקל ואני לא מאמין אין אופציית מראה בתוכנה !! מה אני יכול יכול לעשות!? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by X-_PLOSIVE,

למי שיש את הכונן של אסוס x50 הוא נפתח לאט? ז"א המגש שלו יוצא לאט?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.