ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם כרגע אני עם המקלדת של הסט של לוג'יטק MX5500 ועם עכבר G700 המקלדת כבר ישנה והגיע הזמן להחליפה היא לא היהתה שיא הנוחות אבל נקנתה לפני שהייתי צריך מקלדת לשימוש יומי, אני מחפש מקלדת שתהיה כמה שיותר נוחה ואלחוטית. אפשר להציע דגמים מחול שאין בארץ.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן, אני על סף קניית עכבר + פאד (כנראה) ואני מתלבט מה לקחת. בקשר לעכברים, חשבתי על MX 500 MX 510 [ אם מישהו יכול לרשום שורה - 2 על ההבדלים בין 500 ל 510 אני אודה לו ] או אולי עכבר אחר בסביבות המחירים ? ובקשר לפאד, חשבתי ללכת על פאנק השאלה: אם שווה להוציא כל כך הרבה כסף על פאד מסכן ?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כותרת^^^^^ ^.^ ^.^ &.& אם הוא לא אז תנו לי אכברים אחרים עד 300 ש"ח שתובים לגיימרים
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למישהו יש מושג כמה בערך עולה דף במדפסת לייזר מול דף במדפסת הזרקת דיו? יש ברשותי מדפסת HP 815C ואני משתמש בראשי דיו משוחזרים (100 ש"ח לראש), אני מתלבט האם לקנות את אחת ממדפסות הלייזר הזולות (HP/XEROX) בסביב 600 ש"ח, לשם כך הייתי מעוניין לדעת יותר טוב מה עלות ההדפסה בכל אחת מהטכנולוגיות.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב סראונד אז רציתי לשאול אך הרמקולים האלה?? אם מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים עג ככה 600 700 שקל אני ישמח.... או למשל אלה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה כדאי? למה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר גיימינג ארגונומי לימנים שמתאים לאחיזת טופר עם לפחות 4 לחצנים בצד (עדיפות ליותר) אך כאלה שנמצאים בקצה העכבר ולא באמצע כיוון שהאגודל שלי תמיד נמצא קרוב יחסית לקצה (קצת מאחורי הגלגלת) ולא נוח לי עכברים שבהם הלחצנים באמצע וקשה לי לגשת אליהם עם האגודל. אין צורך בלחצנים גדולים במיוחד אבל שלא יהיו פיצפונים. עד גודל בינוני-קטן. עדיף שיהיה איזשהו איוורור כיוון שזה מציק כשהיד שלי מזיעה (וזה קורה אחרי 5 דקות ברוב העכברים שהם לא קטנטנים). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, הייתה לי אפסון C86, אבל בשבועיים האחרונים הראש כנראה נסתם והיא מושבתת (אלא אם כן למישהו יש פתרון קסם להציע), ובכן לאור הניסיון העגום חיפשתי מדפסת עם אחריות רחבה יותר (היא התקלקלה חודשיים לאחר סיום האחריות), קניתי קנון PIXAMA4200, שמציעים 3 שנים, אבל מבט מקרוב על התעודה מראה שכמעט כלום לא כלול בחאריות כולל גם ראשי ההדפסה. ובכן שאלתי אליכם אם יש לכם המלצה מה כדאי לי לקנות, במיוחד לאור זאת שמדפסת אחת כנראה נסתמה (יכול להיות שהיה פרק זמן שבו לא השתמשתי בה וזה גרם לה את זה), לכן אני מחפש אחת שלא תסבול מאותה תופעה. דגשים נוספים - איכות, אמינות, שירות, מחיר הדיו, כמות הדפים למחסנית. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המערכת סטריאו שלי שבקה חיים והחלפתי אותה באחרת בקיצור במערכת הישנה שלי היתה לי יציאה דיגיטלית שדרכה הקלטתי למיני דיסק שלי ועכשיו אין לי אפשרות להקליט שירים באיכות עזרה!!! אני תקועה עם דיסקים ישנים ויש לי מלא שאני מת לצרוב :AR15:
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני לא מבין במסכי LCD אבל בגלל מידותיהם הקטנות אני צריך אחד כזה אני מתכוון לשחק המון בQUAKE. בבקשה המלצה על מסך LCD 15 אינץ תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי עכבר T631 של לוג'יטק ומאז אני לא מצליח לכתוב מייל בGMAIL בעברית,באנגלית הכל עובד בסדר, בעברית פשוט התווים התבלבלו ,איך מחזירים את המצב? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. ההבדל היחיד בין הGF 3 TI200 לGF 3 ולGF 3 TI 500 הוא מהירות הCORE והזכרונות? או שיש עוד הבדלים? אם יש אז תפרטו מה הם בבקשה. תמיד אני מחכה שיצטברו אצלי כמה שאלות ואני ישאל אותן בפורום... וגם תמיד אני שוכח לפחות חצי מהן, כמו עכשיו.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל הזמן אני שומע שזה מגביר את הביצועים, זה יותר נוח וכו'... לפי דעתי זה סתם לא נכון ומבולגם לעבוד עם כל הפריטישנס האלה... מישהו יכול להסביר לי למה זה כ"כ טוב?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 2 mx400 64mb של power color . מתי שאני מפעיל את חריץ ה AGP ב x4 אז המשחקים ניתקעיםלאחר כמה דקות של משחק, בכפול 2 הכל בסדר ממה נובעת הבעיה ????? (חוץ מהעובדה שיש לי POWER COLOR
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מארז אלומניום עם חלון ומערכת קירור טובה. בבקשה בלי tt שאני דיי בטוח שבכל מקרה לא תמליצו... יש לי 800 ש"ח עם העדפה ל700... ואני לא רוצה את הלאן בוי והסקורפיו. תודה. אגב,מישהו יודע אם יש יבואנית של אספייר בארץ?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אני רואה שהרבה אנשים מתלבטים ולי יש את שני הפאדים אז אולי אני יוכל לעזור לכם קצת אז ככה נתחיל מ ה 4HD אז ככה נתחיל מהדברים הטובים דיוק דיוק דיוק... אבל ! דיוק זה לא הכול בסך הכול הפאד הז ה הוא לא רק לגימינג זה גם לעבודה משרדית כמו גלשיה באינטרנט וכו.. וההרגשה של הפאד לא בדיוק משדרת נוחות כול פעם שמזזים את העכבר יש רעש "קחחח" רעש של חיכוך של פלסטים עם פלסטיק (שדרך אגב ב 4 HD זאת תופאה מוגברת יחיסית לפאדים אחרים מפלסטים כמו ה RAZER דיסטרקטור) בכללי לא התחברתי לפאד הזה הוא אולי יותר מדויק מפאדים אחרים אבל ההרגשה איתו איך נגיד את זה "זה לא זה" גם מה ה 100 שקל האלה שמלשמים על פאד כזה קטן ממש לא שווה את זה כאחד שמשתמש רק ב LOW SENS הפאד הזה היה יותר מדי פצפון בשביל…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מאז שעשיתי מילוי דיו בעצמי יש בעיות עם ההדפס- העלתי תמונה. לפעמים הוא לא היה מדפיס בכלל, לפעמים היה מדפיס חלק (בעיקר מיד אחרי המילוי) ובד"כ המצב הוא כמו בתמונה. עכשיו אני שם לב שאני יכול לצלם מסמכים (זה מכשיר משולב), והוא מדפיס אותם חלק. עד עכשיו הייתי בטוח שהבעיה עם הדיו, אבל זה כבר לא הגיוני. מה זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, המקלדת הנוכחית שלי - logitech אלחוטית רגילה - מתחילה לשבוק חיים. בדקתי קצת ברשת ונתקלתי במקלדות המכאניות - דבר שנשמע דיי מפתה. ממחקר קצת על הסוויטצ'ים, אני חושב שיתאים לי סוויטצ' חום - אני מבצע הקלדה מרובה [תכנות, כתיבת מסמכים], אבל לפעמים גם משחק ב-FPS. חשוב לציין שאף פעם לא התנסיתי במקלדת מכאנית, לכן יכול להיות שאני טועה, אז אני פתוח להצעות. השקט כן חשוב לי, ולכן אני לא מעוניין בסוויטצ'ים כחולים. התקציב שלי הוא באיזור 400-500, אבל מוכן לחרוג מעט אם זה שווה את זה. ראיתי את המקלדת K70 של קורסאייר - אבל אין אותה בארץ ואני לא מוצא מקום בחול להזמין אותה ממנו [לא התנסיתי בAMAZON]. אשמח להצעות והמלצות, תודה רבה, ליאור
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.amazon.de/LOGITECH-910-004617-Proteus-Spectrum-G502/dp/B019NFPE2G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1464113085&sr=8-1&keywords=Logitech+G502 יש שתי אופציות לעכבר הזה,אחד זול יותר ,מה ההבדל בינהם ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי היום את המדפסת HP 6500 Wireless. אני מתחבר לאינטרנט בחיבור קווי דרך כרטיס הרשת, ללא ראוטר. האם בכל זאת אוכל להשתמש במדפסת בצורה אלחוטית? תודה, חגי.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את הG7 בסופו של דבר.. אחלה עכבר והבעייה של הלחחצנים התסתדרה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב קניתי לפני בערך שלוש שבועות מכונה של מדפסת + סורק + מכונת צילום מיסוג canon mp150 עכשיו אני מדפיס ואני רואה שההדפסה לא חלקה ויש גם פסים לבנים ורואים שאין דיו לדעתי .. והבטיחו לי החנות לבחור בקאנון כי עלות הדיו שלה נמוכה .... מה אפשר לעשותתתת ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את המארז 6A19, ואני מאוד מרוצה מהאיכות שלו. אבל הוא מאוד מרעיש, וזה הדבר האחרון שציפיתי ממארז עם שתי תושבות למאווררים 120MM+שני מאווררים 120MM של TT, שאמורים להיות שקטים! (לא זוכר את השם המדוייק שלהם, אבל אני מאמין שכל מאוורר עומד על 21db). לבנתיים, אני כיביתי את המאוורר הקדמי, כי הרעש פשוט בלתי נסבל, אבל למרות זאת המאוורר האחורי לבד עדיין מרעיש בכמויות גדולות! המאוורר 120MM של המארז זרוק כרגע בארון אגב, כי הוא מרעיש עוד יותר לפי מה שהבנתי (לא ניסיתי בעצמי, כבר על ההתחלה ניתקתי אותו מהמארז מבלי לנסות). מה אני יכול לעשות בעניין? העליתי את האפשרות להסיר עם דרמל, את "הרשת" (שכחתי מה השם שלה) שבנוייה על תושבות המאווררים, אבל במקום להתרוצץ ולבזבז זמן כך סתם, רציתי לדעת א…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי בחנות ורציתי לקנות מארז של אנטק כמו שיש בפנדה, בחנות אמרו לי שיש להם מארז של HEC ושזה אותו מארז כו האנטק רק זול ב 200 שקל וכולל ספק של 300w, יכול להיות שהם עובדים עלי מכיוון שאין להם מארזים של אנטק ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-