ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אני עדיין לא קניתי רמקולים חדשים למחשב - ועברו כבר 3 חודשים... אז הגיע הזמן! אני מזכיר שוב - אני מחפש רמקולים עם סרראונד - 4.1 או 5.1 (ויש לי כרטסי קול AUDIGY, בלי הפאנל החיצוני, ומחשב 1.47 של AMD, 512 מ"ב ראם, וגם RADEON 8500 למי שזה מעניין אותו ) קראתי את הביקורת על ה ADA880, והרמקולים באמת נראים מצויינים אבל כתוב שאין תמיכה של ממש ב 4.1 או 5.1 במשחקים - אלא יש הדמייה בעזרת PROLOGIC או טכנולוגיה אחרת. עכשיו יש לי התלבטות בין ה ATP5 - שעליו אני לא יודע יותר מדי - האם הוא תומך ב4.1 של ממש במשחקים? כללית בביקורות שקראתי הוא קיבל ציונים טובים מאד וכולם אומרים שהסאונד בו מצויין והחסרונות היחידים הם שאין מקום לאוזניות (לא נורא אני אחייה) ושהבאס נורא חזק אפילו בהגדרו…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי עכבר T631 של לוג'יטק ומאז אני לא מצליח לכתוב מייל בGMAIL בעברית,באנגלית הכל עובד בסדר, בעברית פשוט התווים התבלבלו ,איך מחזירים את המצב? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.amazon.de/LOGITECH-910-004617-Proteus-Spectrum-G502/dp/B019NFPE2G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1464113085&sr=8-1&keywords=Logitech+G502 יש שתי אופציות לעכבר הזה,אחד זול יותר ,מה ההבדל בינהם ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאז שעשיתי מילוי דיו בעצמי יש בעיות עם ההדפס- העלתי תמונה. לפעמים הוא לא היה מדפיס בכלל, לפעמים היה מדפיס חלק (בעיקר מיד אחרי המילוי) ובד"כ המצב הוא כמו בתמונה. עכשיו אני שם לב שאני יכול לצלם מסמכים (זה מכשיר משולב), והוא מדפיס אותם חלק. עד עכשיו הייתי בטוח שהבעיה עם הדיו, אבל זה כבר לא הגיוני. מה זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת שתשמש אותי לשימושים רגילים בלבד קצת פייסבוק גלישה באינטרנט חיפוש בגוגל לא משהו מיוחד הכי חשוב לי ומאוד חשוב לי שהמקלדת תהיה נוחה..שאני יוכל להניח את הידיים שלי בכיף עליה ולכתוב.. שיהיה מחיר של מקלדת ועכבר בין 80 ל180 , גג 200 אם יש משהו שעפתם עליו מבחינת נוחות, אני מעדיף גם שיהיה למקלדת כפתורים של פליי וסטופ למוזיקה במדיה פלייר שאני שומע. תודה רבה לכם.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר לחרוג אבל רק קצת(50-100). תודה לכל העונים ;D מור רוזס
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל אהלן.. אני לא מתכנן ליקנות בנתיים עכבר אבל בזמן האחרון אני חוקר את העניין ותמיד חשבתי שהם אותו עכבר.. ורק לפני כמה זמן הבנתי שהם 2 עכברים אחרים- הם דומים כל כך.. מה ההבדל ביניהם? מה עושה את הg5 יותר יקר? והאם מרגישים בהבדל? האם הוא שווה את ההפרש במחיר? מה אתם ממליצים לקחת?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי nvidia geforce2 mx 100/200 עם דרייבר 21.81 ב win me אני רואה ביציאת טלויזיה את כל פעולות המחשב ב win xp אני רואה רק את תמונת הרקע של המחשב האם הבעיה ידועה ויש פיתרון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
-
אני מחפש עכבר גיימינג ארגונומי לימנים שמתאים לאחיזת טופר עם לפחות 4 לחצנים בצד (עדיפות ליותר) אך כאלה שנמצאים בקצה העכבר ולא באמצע כיוון שהאגודל שלי תמיד נמצא קרוב יחסית לקצה (קצת מאחורי הגלגלת) ולא נוח לי עכברים שבהם הלחצנים באמצע וקשה לי לגשת אליהם עם האגודל. אין צורך בלחצנים גדולים במיוחד אבל שלא יהיו פיצפונים. עד גודל בינוני-קטן. עדיף שיהיה איזשהו איוורור כיוון שזה מציק כשהיד שלי מזיעה (וזה קורה אחרי 5 דקות ברוב העכברים שהם לא קטנטנים). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב .Ricoh 32*8*8 והיו לי בעיות בצריבה איתו בכל התוכנות בהתחלה, אז החלפתי את הכבל מידע,מכיוון שלא היה לי אחר החלפתי את הכבל לכבל של הארד דיסק udma - 66. עכשיו הצורב עובד טוב בתוכנה easy-cd creator וב nero הוא כל הזמן עושה לי בעיות אמנם אבל לא הורס לי את הדיסקים, הוא נותן לי שגיאה : medium speed error ואין סיכוי לזה כי זה מדיות GPT 80 דקות מסוגלות לצורב עד מהירות *16 וגם כמו שאמרתי בתוכנה האחרת זה צורב לי. ??? האם לשלוח את הצורב לבדיקה?(יש לי אחריות עדיין), האם הכבל ששמתי במקום הקודם לא יעשה בעיות עם הצורב בינתיים?, או האם פשוט לצרוב עם התוכנה השניה?!!???. ??? ??? ??? ???
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה עכבר גיימרים ואני לא יוגע אם שווה לקנות MX510 ב184 או MX518 ב223 (שקל)... מה ההבדלים ביניהם חוץ מהDPI? אני לא יודע אם זה חשוב אבל אני רונה Steelpad QcK... תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם הנני מחפש 2 דברים: 1.סוללה 6 תאים אורגינלית למחשב נייד טושיבה TOSHIBA A300-1LT. 2.תיק גב לנייד שיעמוד טוב בזעזועים ובגשם עד 350 שח תודה על העזרה אנשים טובים שלומי ברוך
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם שתומך בשני מעבדי AMDאתלון צריך עזרה איפה ניתן להשיג ואיזה חברות מומלצות מבחינת אמינות וביצועים אני עובד על win 2000?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
למומחי הפורום שלום. קראתי קצת על הנושא בויקיפדיה, והמידע שם לצערי איננו מפורט מספיק. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%9B%D7%91%D7%A8_(%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91) האם מישהו יכול להסביר איך אני יכול לבנות את המנגנון של העכבר האופטו-מכני בעצמי? אני בונה מכניזם, עם גלגלות, שאני צריך לדעת באיזה מהירות הן זזות... איך חיישן האינפרא אדום יודע לסגור מעגל כאשר הוא מקבל אור? והאם אני צריך להכין מעגל מודפס בשביל הקונסטרוקציה, ואם כן איך? ושאלה אחרונה: למישהו יש פטנט על העכבר האופטו-מכני, או שאני יכול להשתמש באותו רעיון ללא חשש מתביעה? תודה מראש למגיבים!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי להבין טוב יותר את המשמעות של ממשק wireless בהקשר של מדפסות כי גם בחברת HP ובחברות אחרות יש מדפסות שמכילות WIFI וממשק כבל רשת, אני מתכוון בכל מקרה להתקין את המדפסת עם כבל USB, האם זה אומר שאני יכול לסנכרן את המדפסת לנתב שלי עם איי פי קבוע לפי MAC ADDRESS ולהדפיס מכל המחשבים ברשת בשיתוף יחדיו? אני מתכנן לרכוש את המדפסת בזמן הקרוב, מאחר והיו לי מס' מדפסות של HP שלא אמינות בכלל, התקלקלו לי מאוד מהר, אני מאוד מקוה ש brother יהיו יותר אמינות, ממה שאתם יודעים האם מדובר בדגם מדפסת איכותי?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הולך לקנות AMD TB1.4 עם GA-7DXR איזה זיכרון DDR אני צריך? 1600 או 2400 ? אתם חושבים שכדאי לי לחכות עם ה PIII450 שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לידע אתכם על מבצע משתלם שיש באופיס דיפו. כל הציוד ההיקפי של לוג'יטק 1+1 (רמקולים, מקלדות, עכברים וכו'), המחיר ההתחלתי אומנם יקר ביחס לחנויות מחשבים מתמחות, אבל בהתחשב שזה 1+1 זה יוצא ממש משתלם. (בדיוק הייתי צריך 2 סטים ל-2 מחשבים חדשים) רכשתי שני עכברים כאלה: (250 ש"ח) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=770749 ושני מקלדות כאלה: (300 ש"ח) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762420 יצא לי 550 ש"ח סך הכל כלומר 275 לסט. אשמח גם לחוות דעת את המקלדת והעכבר.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם!! לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה אז שמתי את זה פה.... מקסימום תגידו לי באיזה פורום אני כן יכול לפרסם את זה.... בכל אופן...אני מוכרח לקנות מארז חדש, הצלחתי להקציב בשבילו 600 שקל. הדרישות שלי למארז הן שישמור את כל הרכיבים מקוררים כי כרגע יש לי בעיית התחממות רצינית. חשבתי ללכת על הסופרטאלנט אבל אני חושב שהספק שלי לא יחזיק מעמד אם אני אוסיף לו עוד מאווררים... (אני כמעט משוכנע שהוא ג'נרי) אז אני חושב ללכת על המארז הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5508 כי הוא בא עם ספק. אני סה'כ צריך להוריד את הטמפרטורות ב-8 מעלות אני חושב (עכשיו אחרי מאמץ הוא מגיע ל49 מעלות וזה אחרי שהמארז חצי פתוח ויש מזגן ומאוורר גדול מאוד עליו... כלומר שאם לא היה את כל…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן, אני על סף קניית עכבר + פאד (כנראה) ואני מתלבט מה לקחת. בקשר לעכברים, חשבתי על MX 500 MX 510 [ אם מישהו יכול לרשום שורה - 2 על ההבדלים בין 500 ל 510 אני אודה לו ] או אולי עכבר אחר בסביבות המחירים ? ובקשר לפאד, חשבתי ללכת על פאנק השאלה: אם שווה להוציא כל כך הרבה כסף על פאד מסכן ?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה צורך מומלץ כיום? אני רוצה זקזי. אני יודע שכיום זה כבר לא כל כך משמעותי בהשוואה ל IDE פשוט כל המערכת אצלי היא סקזי. הייתי הולך על הפלקסטור רק שלא ראיתי שיש לו סקזי X24
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כותרת^^^^^ ^.^ ^.^ &.& אם הוא לא אז תנו לי אכברים אחרים עד 300 ש"ח שתובים לגיימרים
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-