עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by PeaS,

אמרו לי שאני צריך דיסק 800 מגה (דההה) שהתוכנת צריבה תתמוך בזה ושהצורב תומך בזה יש לי את התוכנות צריבה הכי חדשות אז אני מניח שהן תומכות בזה... השאלה היא על הצורב, כי הוא ישן (כותב *4), איך אני יודע אם הוא תומך בזה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מה הכי כדאי? ATI Xpert 2000 Pro - 32mb - Rage 128 Pro - TV OUT - AGP HERCULES - 3D Prophet 4000 - 64MB TV-OUT ( retail ) HERCULES - 3D Prophet II - Geforce II Pro - 64MB DDR - TV-OUT ( retail )

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  3. אני מחפש מקלדת במחיר סביר של כ-150 ש"ח עם אפשרות להגדלה של התקציב ל-200 אם מדובר במשהו יוצא דופן. דרישות: אלחוטית שטוחה ככל שניתן שקטה, היות ואני עובד מהבית בלילה לעיתים. שחורה, ואם אפשר - לא בצבע שחור מבריק, כדי שהאור מנורת העבודה על השולחן לא ישתקף בה מקש ENTER גדול - חובה ללא מקש -F-LOCK שמחליף בין האופציות על מקשי ה-F. זה מאוד לא נוח עבורי. שכל מקש F יהיה בעל יכולת אחת בלבד, ומקש ה-SCREEN SHOT יהיה נפרד גם. עם כרית רכה לידיים אין צורך בעכבר, אני מתכוון לקנות כנראה את ה- Logitech Performance MX קימורים וכיפופים "אורגונומיים" שונים לא ממש הכרחיים. כיום אני משתמש בשתי מקלדות: בית: מקלדת אלחוטית - Wireless Comfort Keyboard 4000 - פרט ל…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי, חבר ביקש ממני לברר למענו איזה פאלם נחשב לטוב ביותר כיום, כלומר מציע את התמורה הטובה ביותר לכסף, עד 1400 ~ 1500 ש"ח. האם יש כאן כאלה שמתעניינים ? מבינים בנושא ? בהתחשב בעובדה שאני לא מבין כלום בנושא זה, כל מידע יעזור...ואנא פרטו ככל שניתן. הוא כמובן מתעתד לרכוש אותו כאן בארץ תודה HF

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  5. שלום, יש לי כרגע את העכבר הבא: Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 - עכבר לא רע בכלל, די מדויק ואלחוטי. אני גיימר, ומרבה לשחק במשחק Counter-Strike: Source (ושאר הגרסאות, אמנם הרבה פחות ב-1.6 ו-CZ). לאחרונה חשבתי שאולי כדאי לרכוש עכבר חדש. בעצת חברי הגעתי למסקנה ש-Logitech MX 510 Performance Optical Mouse זה עכבר מצוין, בעל 800dpi resolution, ו- 5.8MegaPixel Data processing rate. אבל ישנם 2 עכברים יותר טובים שראיתי באינטרנט: Logitech MX 518 ו - Razer DiamondBack שניהם בעלי 1600dpi resolution (ב-MX 518 ניתן לבחור בין: 400dpi, 800dpi ו-1600dpi), לשניהם יש 5.8 MegaPixel, רק ל-MX 518 היו 8 כפתורים כאשר ל-DiamondBack היו 7. אני לא יודע באיזה לבחור ובאם כדאי? האם ארגיש בהבדל? …

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת אינטרנט שתהיה מספיק איכותית המטרה בעיקר ל- MESSENGER וכדומה. מחיר של עד כ- 300 ש"ח. תודה מראש למלצותיכם

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  7. שלום. ברשותי מקלדת+עכבר אלחוטיים של חברת Win2TECH. ביצעתי את ההתקנה של הרכיבים בדיוק לפי האמור בדף ההוראות, אך הרסיבר קולט רק את המקלדת. האם אמור להיות כפתור להדלקת העכבר? אני לא מצאתי אחד כזה, למעט הכפתור שמשנה את ערוצי הקליטה של העכבר. מה גם שאין אור כלשהוא מתחתית העכבר. יש לי עכבר נוסף, וגם אותו ניסיתי לחבר (עם רסיבר נוסף לזה של Win2TECH), אך ללא הועיל. אנא, עיזרו לי.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. אני סטודנט וישן במעונות, יש ברשותי מחשב נייד של אייסר, ועלה בראשי הרעיון שבמקום לסחוב טלוויזיה למעונות, אולי קיים התקן או דרך אחרת לקלוט שידורי טלוויזיה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אממ.... מה אתם אומרים על הסט הזה: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KB(S)-2830 עכשיו, אם תשימו לב, העכבר פועל בלי סוללה, והוא שואב את החשמל ממשטח אלקטרומגנטי מתחתיו..... האם זה יוצר קרינה? או בעייתי? בתודה, גבריאל.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by omri_ro,

התקנתי את הדרייברים ל2000 והוא מבקש איזה 2 קבצים שאני לא מוצא בשום מקום(אין לי את הדיסק של WIN2000) gt680.sys gtwatch.exe אולי מישהו יכול לשלוח לי אותם בEMAIL ואז אני מקווה שהסורק סופסוף יעבוד...

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום לפורום HWzone! אני חדש כן ובוא נגיד אני מודה אני "ניובי" בעסקי מחשבים, חומרה וכו'. לכן אני מבקש את עזרתכם. הנה המחשב שאני רוצה: הנה המחשב שאני רוצה תזכרו! אני החלפתי את המעבד בAMD Athlon Xp 1600+ ואת הכרטיס מסך ב GeForce 2 400mx 64 Mb ואת הזיכרון הפנימי למבוסס DDR במקום SDR. הורדתי מהמחיר את הרמקולים, מקלדת ועכבר. אחרי החישובים שלי הגעתי לסביבות ה 700-800 דולר. אז הלכתי לעתיד מחשבים בשביל הצעת מחיר ותרא מה נתנו לי! מארז- MIDIATX-כולל הרכבה- 600 ש"ח לוח אם-AMD gigabyte GA-7 VTXE כולל קול-574 ש"ח מעבד- AMD Athlon XP 1600 במהירות של 1400Mhz במחיר של: 970 ש"ח זכרון- 266 mhz DDRM 184 pin מ"ב 256 דיסק קשיח-בדיוק מה שרשמתי למעלה 40 Gb- מחיר 556 ש"ח כרטיס מסך-Gainward …

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  12. אני בדילמה בין שני המארזים האלה מצד אחד חשוב לי איכות מצד שניה חשוב לי יופי אני לא יודע על מה ללכת תודה רבה לכל העוזרים.

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי אני בדיוק בונה חדר חדש...נגיד והמחשב מכובה האאם אפשר להפעיל אותו מרחוק?

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  14. Started by scorpion,

אני לא מאמין....... עד שהזיכרון pc3000 של ocz הגיע לארץ הוא עולה 135 דולר בלי מע"מ! שזה 750 שקל! שבחו"ל הוא עולה 90 דולר!!!!!!! ועל זה את'לון היה אומר: עשקנים!!!!!!!!!!!! בואו נעשה נגדם אופוזיציה ולא ניתן להם לעשוק אותנו ככה! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מארז את 1.1K משהו יפה אבל עדיף משהו ממש טוב זה מאז טוב? Thermaltake Eureka Black Aluminium או שיש משהו באותו מחיר רק יותר טוב?

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ביום רביעי הקרוב ההורים שלי טסים לגרמניה ל18 ימים ואני רוצה שהם יקנו לי משקפי תלת מימד טובים אז אני ממש זקוק בטירוף למידע על דגמים שונים מחירים בערך, והאם הם יעבדו על המחשב שלי והכרטיס מסך בבקשה לינק או מידע יתקבלו בברכה בבקשה!!!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אני צריך מארז קטן מימדים לעומת המארזים הסטנדארטים, על מנת שאפשר יהיה לקחת את המארז ממקום למקום בקלות. שאפשר יהיה להכניס לתוכו את החומרה "הרגילה" , כי שמעתי שיש מארזים קטנים כאלה שצריך בשבילם לוח אם מיוחד קטן יותר .

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by untitled,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש בבית הספר (כלומר, כבר יש לי אחד כזה, טושיבה 200 מגהרץ עם מסך דפוק, ואני מעוניין בחדש...) דרישות: א. עמידות (בפני זעזועים, מכות) ב. אמינות (שלא יתקלקל כל שבוע...) מהירות - להרצת יישומים משרדיים (אופיס + סטאר אופיס) גרפיקה וסאונד - מיותר. ניידות - בינונית. השאלה שלי היא קודם כל כזו: האם יש חשיבות למחשב מותג (טושיבה, יבמ, דל, HP, קומפק), ואם כן, איזה יצרן מייצר את המחשבים האמינים ביותר? טווח מחיר: 5000-7000 ש"ח. בתודה, רונן.

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  19. יש לי את החבילה WOW הכי נמוכה ואני מחובר גם ל 012 אני מוריד במקסימום ב 60KB לשניה זה מהירות בסדר נכון?? אם לא כמה גולשים במקסימום?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  20. כרגע אני בבעיה קטנה הביצועים של המחשב חד וחלק לא מספקים אותי בכלל ואפילו "מעליבים אותי" אני ירשום מפרט מלא של המחשב והחלקים שאני הולך למכור איתו: pentium 3 1000 mhz shuttle spacewalker av 11 256 mb sdram maxtor 40 gb 7200 rpm wd 1.6 gb 5400 (בתוך מגירה נשלפת) vodoo 4 4500 32 mb cd 56 btc creative vibra 128 zoltryx 56 k מארז שעבר מודינג בצד, יש לו חלון.. ונראה לי זהו....(יש עוד רכיבים, פשוט זה כל מה שאני ימכור ממנו) אז אני שואל כמה לדעתכם אני צריך לדרוש בעבורו...? או שאולי כדאי לי להשאיר את הכל ורק לשדרג כמה חלקים? במקרה הזה אני רוצה לשדרג את המעבד לamd עם יותר מ1600 מה"ץ , ואת הזיכרון ל512 לא משנה לי אם הוא יהיה 266 או 333... וגם את הלוח אם למשהו שיתאים... אני צריך להחליף…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by D-Bang,

אני חושב לקחת את המארז הנ"ל http://www.bigbruin.com/reviews05/armorjr_1 הוא נחשב לטוב? יש לו גם שתי גרסאות, מארז שחור - עשוי מברזל (כ600 ש"ח) ומארז אפור - עשוי אלומיניום (כ700+ ש"ח) למעט המשקל יש הבדל בין שתי הגרסאות? מה מהם מתחמם יותר (אם זה רלוונטי)? יש עוד משהו שאתם ממליצים עליו? תקציב מקסימלי 800.. והגודל לא יותר מ50X50 גובה ועומק

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  22. אני חושב לקנות כרטיס עריכת וידאו ולא יודה מה לבחור. ללכת על כרטיס עריכה שיעלה 600 שקל או ללכת על PCTV באותו תקציב? לא כל כך מבין בחומרה אבל כרטיס עריכה באה עם תוכנת STUDIO10 שזו תוכנה די יקרה כך שזה מוריד את המחיר של כרטיס יותר מפי 2. שזה אומר שעל החומרה אני משלם פחות מ300 שח. לאומת זאת כרטיס PCTV בא עם תוכנה יחסית זולה כך שרוב הכסף הולך לחומרה וכך גם ההשקעה בחומרה תהיה רבה. אז החומרה של PCTV תהיה יותר רצינית ואולי גם הנתונים הטכניים יוכלו גם להוציא איכות התמונה יותר טובה, כי אני מעביר וידאו אנלוגי ,של מצלמה, לדיגיטלי. תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. ותעזרו לי לבחור מה עדיף לקחת? תודה

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  23. יש לי ספק CODEGEN 300W (זה נחשב ג'נרי?) ולפני כשבועיים היו לי שתי הארד דיסקים (WD 40GB 7200 + WD 20GB 5600) בנוסף למאוורר אחד במארז, ובנוסף למפרט שאתם יכולים לראות בצד.. המחשב היה איטי ביותר אז, אז החלטתי שההארד דיסק של ה-20GB מת (על פי המלצת המוכר בחנות) והוצאתי אותו ובנוסף הוספתי עוד 256 זיכרון פנימי.. הבנתי שיכול להיות מצב שהספק לא עומד בצריכה של המערכת, האם רוב הסיכויים שהאיטיות נבעה מכך? ואני בקרוב מוסיף עוד שלושה מאווררים (SF2 + שני מאווררים ג'נריים של 60/80 מ"מ) האם הספק יוכל לעמוד בזה, וגם כשאני יוסיף מתח למעבד ב-OC הוא עדיין יחזיק? תודה.. נ.ב-כמה עולה כיום ספק זול ושל חברה טובה?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by AVI.S.T,

אין לי מקום אחר לכתוב את זה אז אני רושם פה כי זה קשור למעבד וללוח אם: נכון באתר כתוב על הPhysX הכרטיס של הפיזיקה הזה אז אני היא חייב אותו או שאני יכול לשחק ככה בלי זה?

• 6 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by MiniMizer,

זה הממשיך של הRioVolt SP250. I must have it!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים