עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11804 מישהו מכיר את החברה הזאת?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by redti,

אז הנה זה בא...

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  3. Started by AVI.S.T,

קניתי כרטיס מסך ואני צריך עוד חיבור של הספק השאלה שלי עם אלה בקשר לMolex TO SATA Power Cable זה מין חות שמחברים לאחד וזה מפצל אותו לשני חיבורים? הנה תמונה של זה: והנה המוצר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1347&products_id=10404 הא וגם אני רוצה לדעת עם זה יכול לגרם לספק יותר מדי עומס (אני רוצה לחבר אחד לצורב ואחד לכרטיס)? עריכה : לפי מה שהבנתי זה לא זה אז תתנו לי תשם של איך שקורים לזה בבקשה ותאנו לי על השאלה ששאלתי עם זה פוגע בספק. תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by SharP,

אז ככה .. חבר שלי היה לא (ככה הוא חשב) בעיה עם המעבד והוא הביא לי את זה לניסוי. כשחיברתי את המעבד פנטים 4 ללוח שלי הכל דפק כמו שעון...חבר שלי הבין שזאת בעיה אחרת ועזב עכשיו - אני לא חיברתי את ההיטסטיק כמו שצריך כשסמתי את המעבד שלי במקום ... סגרתי את המחשב בידיעה שהכל בסדר והפעלתי אותו(!!!)עכשיו מה קרה - אני הפעלתי אותו ואחרי כל איזה דקה הוא נכבה לי! לא ידעתי מה לעשות... הפעלתי אותו שוב ושוב ושוב והוא פשוט התכבה ... בסוף פתחתי אותו ובתעות נגעתי בהיטסטיק והבנתי שהוא היה ממש לא מחושר טוב(לא סגרתי את הידיות שם נכון) בקיצור עכשיו אחרי כל המקרה המעבד פועל כמו שצריך ואני פשוט רציתי לדעת בעם זה פגע או יכל לפגוע במעבד .. ומה גרם לזה שהוא לא עלה בלהבות? (אני יודע אני יודע אני…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by yuval_f,

...סקר....

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by com,

יום עצוב משהו (מתוך פיסיפרו) "נראה לי שהשוק הכי מעודכן (נכון לעכשיו) והכי מסוכן בעולם החומרה הוא שוק התלת מימד. מעטות הן החברות הנחשבות איכותיות באמת בשוק זה, ואין זה נדיר לראות חברה שפורשת מהשוק עקב התחרות הקשה. לפי הידיעה המפתיעה ב-Xbit פורשת מהשוק דווקא חברת ELSA. חברה זו הייתה ידועה בכרטיסי המסך והפילטרים המעולים שלה. הנהלת החברה קיבלה החלטה להתמקד מעכשיו רק בשוק התלת מימד המקצועי. ELSA תמשיך לייצר כרטיסים רק מהסדרות המקצועיות Synergy 2000, Synergy III, GLoria III ו-GLoria DCC שמבוססות על שבבים של חברת nVidia. הסדרות שיופסק יצורן הן Erazer ו-Gladiac שכללו כרטיסים רבים מבוססי שבבים של nVidia. כנראה שיצור הכרטיסים יופסק מיידית רק בארצות-הברית, בעוד שחברות הבת של ELSA י…

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by קלוקיי,

שלום , אני מחפש אלפסק שיחבור למודם-ראוטר פלוס מצלמת IP , במקרה של הפסקת חשמל . חשוב לי שיחזיק אותם למשך זמן של כ 15 / 25 דקות בזמן הפסקת חשמל . אם יש פתרון / דבר אחר גם אשמח לשמוע מכם . תודה רבה ולילה טוב .

8. הכותרת דיי ממצה - אם אני אחליף את חיבורי המולקס בספק, לחיבורים שזוהרים בירוק UV, זה יבטל את האחריות?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי כבל של פלופי עם שתי יציאות. יש לי רק פלופי אחד (אני לא אוסיף בעתיד). וההמשך של הכבל פלופי סתם ארוך ומכוער. אז השאלה היא: אם אני אחתוך את ההמשך של הכבל, הפלופי עדיין יעבוד?

10. בגלל התדרים ששתי המכשירים עובדים בהם? או סיבה אחרת? כי צילמתי קטע מסרט עם המצלמה הדיגיטלית sony cyber shot dsc p72 יש לי מסך lcd tft אם זה משנה.... שמעתי שזה הורס את המצלמה האם זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שיתאים ליד או שאפשר להשתמש בלי כלום או כמובן בפד פשוט!? תודה ענקית לעוזרים,

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  12. כי ברמקול עצמו יש מגנט... זה יכול לפגוע במשהו בתוך המחשב?

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  13. שלום לכולם יש לי עכבר של microsoft רגיל לא אופטי והוא בדרך להדפק אז ריצתי לשאול אתכם איזה עכבר אתה ממליצים לי כמובן שיהיה אופטי

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by iib,

Mother Board: A7M266-D (AMD760MPX) CPUs: 2 * Athlon MP 1900+ Memory: 2 * 512 MB 333MHZ DDR-SDRAM Mushkin Enhenced Cas 2.5 Graphic Card: ATi All In Wonder Radeon 8500 Hard Drive: 4 * 120GB MaXtor DiamondMAX D540X Sound Card: AUDIGY Platinum זה נראה לי הבסיס...

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. שלום יש לי אפשרות לקנות מילד אחד מהבית ספר שלי פד FUNK יד שנייה ב80-100 ש"ח אני לא יודע כמה עולה חדש הוא אמר לי שזה עולה 160 חדש ואני לא יודע אם זה נכון.. מישהו יכול בבקשה להגיד לי בכלליות אם זה פד טוב? ולינק לאתר שמוכר חדשים כאלו תודה מראש =)

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  16. Started by dvirf1,

אני רוצה לקנות מארז חדש בגודל משהו כמו mini tower. לא משנה אם הוא יבוא עם או בלי ספק כוח אבל העיקר זה שהעלות הכוללת שלו ושל ספק כוח של נגיד 400 וואט תהיה בערך 700 או 750. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  17. אם מישהו משתמש ב G600 של logitech, אם אפשר לשלוח הודעה יש לי שאלה תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני רוצה לדגום סרטים מאנלוגי למחשב. תודה.

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by Doron Rosenzweig,

אני מניח שכולכם ראיתם את הסרט השני של טום, בו הוא מלמד אותנו איך להאיץ ATHLON XP 1900 ל XP 2000 - מה שנראה לי מוזר הם שני דברים: 1) במהלך העבודה על המעבד - הוא מסיר לחלוטין את אחד הפדים (אחת מאותן "רגליים" עגולות שיש למעבד בארבע קצוותיו) אך לקראת סוף הסרט פתאום הפד מופיע מחדש! 2)במהלך ה BOOT בתחתית המסך ניתן לראות שה RPM של המאוורר הוא אפס! (ככה זה אמור להיות?)

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  20. Started by KoM,

למישהו כאן יש את המעבד הזה בבקשה ? אני צריך רגע לבדוק משהו !

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  21. יש לי משחב וXBOX שאני מחבר אותם למסך LG W2362TQ יש לו כניסת DVI X1 וכניסה אנלוגית אחת אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הXBOX למסך בלי לנתק ולחבר כל אחד מהם כל פעם אני לא צריך שהם יעבדו במקביל אני רק לא רוצה לחבר ולנתק אותם שיהיו מחוברים קבוע דרך DVI. אם מישהו מכיר התקן כזה אני אשמח לשמוע עליו

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by omri_ro,

תמליצו לי בבקשה על אמצעי שליטה לHTPC שלי, כרגע יש לי מקלדת אלחוטית שכוללת עליה TRAKBALL קטן והיא די כבדה וגדולה. אני מחפש משהו קטן ונוח שיאפשר לי שליטה במחשב ובתוכנת ניגון הסרטים (MV2PLAYER) אני חשבטי על TRAKBALL אלחוטי (רצוי Bluetooth) שכולל כפתורים נוספים שניתנים לתיכנות אבל לא מצאתי משהו כזה. תודה לעונים...

• 3 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים