עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Crash5,

אני מחפש את הספק המתאים ביותר עבור המערכת שאני קונה. בסיס המערכת כולל: P4 1.6A GHZ @ 2.4GHZ דיסק קשיח אחד סידירום וצורב. אם החסרתי איזשהו פרט חשוב אנא ציינו זאת. בעיקרון אני מעדיף ספק שקט, אמין ובמחיר הנמוך ביותר, אך חשובה לי יותר האמינות מאשר המחיר. אני מעדיף להשקיע יותר כסף עבור ספק ששווה זאת. יש לקחת בחשבון שבחנות שבה אני מתכנן לקנות את הספק אין הספק הבא HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply אך יש את דגם ה ER. תודה מראש :saint:

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by stropic,

לאחותי יש מחשב עם המקלדת הזאת והכל עבד בסדר גמור עד שהמקלדת פתאום התחילה לעשות בעיות. כשלוחצים על מקש המחשב מצפצף וצריך להחזיק את המקש איזה 2 שניות כדי שהכפתור יגיב עד שהמחשב פותח את הWINDOWS אז אין את הבעיה הזאת, נגיד בBIOS המקלדת עובדת כמו שצריך. ניסיתי לחבר את המקלדת למחשב שלי והיא עבדה כמו שצריך, וניסיתי לחבר את המקלדת שלי למחשב שלה והיה את אותה בעיה. ניסיתי לעדכן ביוס, לעדכן דרייברים של לוח אם, לעשות את כל העידכונים של הווינדוס, לעדכן את הדרייבר של המקלדת וכלום לא עזר. המפרט שלה הוא כמו המפרט שלי רק שיש לה כרטיס מסך 8400GS וHD של 320GB מערכת ההפעלה שלה היא WINDOWS VISTA HOME PREMIUM 32BIT. תודה לעוזרים עריכה: הצלחתי לסדר אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  3. יש לי ספק CODEGEN 300W (זה נחשב ג'נרי?) ולפני כשבועיים היו לי שתי הארד דיסקים (WD 40GB 7200 + WD 20GB 5600) בנוסף למאוורר אחד במארז, ובנוסף למפרט שאתם יכולים לראות בצד.. המחשב היה איטי ביותר אז, אז החלטתי שההארד דיסק של ה-20GB מת (על פי המלצת המוכר בחנות) והוצאתי אותו ובנוסף הוספתי עוד 256 זיכרון פנימי.. הבנתי שיכול להיות מצב שהספק לא עומד בצריכה של המערכת, האם רוב הסיכויים שהאיטיות נבעה מכך? ואני בקרוב מוסיף עוד שלושה מאווררים (SF2 + שני מאווררים ג'נריים של 60/80 מ"מ) האם הספק יוכל לעמוד בזה, וגם כשאני יוסיף מתח למעבד ב-OC הוא עדיין יחזיק? תודה.. נ.ב-כמה עולה כיום ספק זול ושל חברה טובה?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by omri_ro,

האם קיים מוצר כזה ככה שאני יוכל לחבר אותו לנייד ולשלוט בפעולות המחשב בלי לקום מהספה בזמן צפייה בסרטים שאני מוריד?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  5. הי, אני מתלבט בין שלושה עכברים ??? והם: - LogiTech MX518 - Razer DeathAdder - Microsoft Habu כמו שציינתי בכותרת אשמח לשמוע את העצות שלכם בנושא. תודה.

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by MasterDK,

היי לכולם, אני מחפש מעמד לאוזניות, לקניה בארץ, במחיר שפוי (עד 100 ש"ח, וגם זה בהגזמה). יש דבר כזה? הדבר היחידי שמצאתי זה זה http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=9110884&Cat2Cat1ID=3001&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אבל הוא עולה 300 ש"ח שזה מאוד מאוד מאוד יקר לדעתי. תודה ויום נפלא!

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. Started by reggaewithdoli,

שלום רב, אמא של חברה שלי מעוניינת במצלמה בסביבות המחיר הנ"ל. לי אישית אין ניסיון בתחום המצלמות אך אני יודע שלא ניתן להשיג משהו ממש איכותי במחיר הנ"ל....אך אם מישהו יודע על משהו משתלם אני אשמח לפני שאני קונה איזה ג'אנק. תודה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מארז יפה שהיה מעוצב ולא סתם מלבן. המחיר אם יש ספק כוח טוב שהיה עד 780)אם לא צריך להחליף ספק( במידה וצריך אז עד 395 ואם אין ספק אז ב295 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  9. שלום! אני מחפש לקנות סט אלחוטי כמו שאמרתי בתקציב שנע סביבות ה-250 ש"ח חשבתי בעיקר על Logitech שלהם יש מספר דגמים שהבנתי שהם טובים (את כולם ראיתי ב-ZAP) בטווח הזה כמו: Logitech - Cordless Internet Pro Desktop Logitech - Cordless Desktop EX110 Logitech - Cordless Optical Desktop Logitech - Cordless Desktop Express כיוון שאני משתמש מאוד בסיסי אז כך גם הדרישות שלי. הכי חשוב לי שהם יהיו מוחים לעבודה ויהיו אמינים (שבזה Logitech ידועה בין היתר). אני אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות או העדפות מסוימות שלא חייבות לבוא מהדגמים שהבאתי אבל עדיין יש העדפה חזקה ל-Logitech תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by dan2dan,

היי יש לי מדפסת אלחוטית HP Officejet 7210 רציתי לדעת כיצד המדפסת יודעת ולא מאפשרת כניסה אליה מגורמים חיצוניים (מחוץ לרשת שהוגדרה לה) בגישה אלחוטית שלא כמו בנתב למשל צריך סיסמא לממשק כניסה, ולמדפת אין כזה. מצטער אם השאלה מפגרת - אשמח לתשובה עיניינית תודה רבה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  11. המדפסת שהייתה לי בשנתיים האחרונות וסבלתי ממנה הרבה היא LEXMARK Z13. מדפיסה דיי איטי. דיו נגמר מהר. והכי מעצבן, מספיק פעמיים לקנות את הדיו שלה וזה כבר מגיע לסכום של כל המדפסת עצמה. אני כמעט ולא משתמש בה, וגם לא זקוק לדיו צבעוני או למדפסת באיכות מדהימה, אני מחפש מדפסת פשוטה מאוד, בלי אפשרות של סורק או מכונת צילום, אלא רק שתדפיס, ושתדפיס מהר. שתהיה קטנה.. שהדיו יהיה זול, יגמר לאט ולא מדפסת משהו מי יודע מה כי אני לא מדפיס הרבה בכלל. מודה מראש למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  12. אני רוצה לקנות את ה MX 1000 ב 410 שקל באופיס דיפו עם קופון לייף סטייל . ורציתי לדעת האם מה שאמרו עליו זה נכון שהוא כבד קשה להזיז אותו במשחקים ולגלוש איתו (ואז אולי כדאי את ה MX 510 ) אני פשוט מחפש כבר הרבה זמן עכבר נוח במיוחד וחוץ מהMX1000 שהוא יקר מאד לא מצאתי ולכן אני מתלבט אם בישביל נוחות אני אשלם גם על לייזר ועוד טכנלוגיות מיותרות ? והאם מישהו מכיר איזה עכבר נוח כמוהו אך יותר פשוט הרבה יותר פשוט ופחות פלצני ?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  13. Started by PsyDream,

שמעו אני מתכנן לקנות מחשב ורציתי לדעת עם המארז הזה שבא עם הספק: raidmax scorpio 868 deluxe silver midi tower 400W case יחזיק טוב עם מעבד קונרו וכרטיסי מסך ג'יפורס 7600 gt (או אולי קצת יותר)????

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  14. אורח ztos--

שלום, יש לי הגה שהוא כבר לא מתחבר למחשב שלי, אז נזכרתי שיש לי בבית כרטיס קול ישן תיכו אבל יש לו יצאת הגה, עכשיו השאלה העם אוכל להשתמש בכרטיס קול הזה יחד עם כרטיס קל השני, כדיי שאני לא היה צריך לבטל את זה הנוכחי החדש? תודה-גיל

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by Milk-Inc,

אני רוצה ספק של לפחות 300 וואט, אבל הכי חשוב שתתנו לי את הספק הכי טוב שעולה הכי פחות. אני לא ממש מבין בחברות של ספקים אז אני יודה לכם אם תעזרו לי.

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  16. איזה מחסנית דיו מתאימה למדפסת C3100 של HP גם בשחור וגם בצבע אני צריך את כל המספרים תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by oleg,

טוב, לאחר שחרשתי על ביקורות וכתבות וראיתי המון תמונות החלטתי לבסוף לקנות את קנון A80 מקווה שאתם מסכימים איתי שזו בחירה טובה יחסית למחיר. עכשיו, נתקלתי בבעיה מאוד מבלבלת והיא שמצד אחד כתוב במאפייני המצלמה שאפשרות צילום הוידאו עד 3 דקות אפשרית רק עם כרטיסי זיכרון (CF) מהירים! ומצד שני כתוב שהמצלמה מתאימה רק לCF מסוג 1 ולא מסוג 2 (המהירים יותר אם הבנתי נכון) אז אני לא מבין איזה כדאי לי לקנות? ואם אקנה סוג 2 אז זה לא יתאים בכלל או שפשוט לא ינצל את כל המהירות? בבקשה שמישהו יסביר את העיניין. תודה מראש. :cwm16:

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by doker,

מה מציינים האותיות האחרונות בדיו למדפסת של HP לדוגמה דיו C8774WN לפעמים מופיע כC8774A או כ C8774W מה ההבדלים ביניהם?

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by Yakim Peled,

הי, רכשתי אותם לפני כשנה ולמרות שהם בסדר, אני רוצה משהו טוב יותר. העכבר דווקא בסדר גמור אבל המקלדת לא מספיק רכה. הנקישה קצת נוקשה ולפעמים פשוט מתפספסות אותיות. הקטע האלחוטי מוצא חן בעיני והייתי רוצה להשאר איתו. התקציב לא מוגדר כרגע (אני לא מתמצא במחירים) אבל אני לא רוצה להתפרע. אני רוצה משהו פשוט וטוב. ואגב, זה להקלדה רגילה, לא למשחקים או משהו כזה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. הייתי באופיס דיפו היום וראיתי שמוכרים מתאם מחיבור של PS2 (פלייסטיישן2) לחיבור של PS3 שזה בעצם USB. לשאלתי: יש לי הגה שמתאים לפלייסטיישן, ואני רוצה לשחק איתו ב NFS למחשב. החיבור הזה יתאים בשבילי? אני אוכל לכוון את כפתורי המשחק להגה? וגם אם לא להגה, בג'ויסטיק של ה PS2 שלי גם יהיה נחמד לשחק. זה אפשרי? תודה! דרך אגב למועניינים, זה היה ב 80 ש"ח או 89 ש"ח, לא זוכר

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. משהו יכל להביא לי משהו טוב במחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ScreameR,

מחפש מקלדת, רק מקלדת, שתהיה אלחוטית ועם כפתורים של מולטימדיה יש חיה כזו ?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by moranfrd,

מישהו יכול אולי להמליץ מניסיון על חנות בחו"ל ששולחת מוצרים ישירות לישראל? בדקתי באמזון אבל אין משלוחים לישראל למעט ספרים/סרטים וכיוצ"ב..

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by Nachum987,

אנשים אני רוצה לקנות בקר FireWire ועכשיו לפי מה שהבנתי ההכי טוב במחיר סביר זה הכרטיס שבעל הצי'פט של Nec. ובפרט הייתי רוצה דעה לגבי הכרטיס הזה של ST Lab: http://www.st-lab.com/f122.htm תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים בעניין.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.