ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי PALM PILOT PROFESSIONAL אבל נעלמו לי העריסה והתוכנה שלו מישהו יכול להגיד לי איפה יש?
-
http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/4740&cl=US,EN מחפש נואשות ולא מוצא. תודה למי שיכול לעזור.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה בכותרת, (איזור המרכז) תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
** אני מתנצל אם אין זה הפורום המתאים לפרסום הודעה זו; לא מצאתי פורומים אחרים אשר התאימו לנושא הנ"ל. שלום, רכשתי פלאפון של סמסונג (514) לפני מספר ימים, וברצוני "לשחק" איתו קצת, ולהתאים אותו אלי. למשל, לשנות את ה-Meta Tag שיהיה כתוב השם שלי במקום סתם Cellcom וכו', וגם לעשות איתו דברים אחרים, אבל רק בתוכנה. - אין ברצוני להתקין לדים, או אל.סי.די וכו'. איפה אני יכול להשיג כבלים/תוכנות שיקשרו את הפלאפון עם המחשב? (יש לי USB, USB2, FIREWIRE, LPT, וCOM פנויים). אגב, אם אתם רוצים להמליץ לי על איזה פלאפון ממש נוח/טוב (במחיר סביר) שסלקום מוכרת/תומכת בו אתם מוזמנים... עוד לא עבר שבוע מיום הרכישה ואני עדיין יכול להחליף. תודה, -Vega
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן השאלה בכותרת, מחפש כאלו ולא בא לי להמתין חודש למשלוח מחו"ל...מוכרים את זה איפשהו בארץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לקנות כבל ארוך יותר למסך שלי, כדי שיוכל להגיע לרצפה איפה שאני רוצה להעביר את המחשב. איפה ניתן למצוא כזה כבל? שלחו לי הודעה פרטית אם זה נוגד לחוקי הפורום לפרסם פה שמות. תודה!
-
יש פער מחירים מאוד גדול (350-650), היקרים הם של היבואן הרישמי של לוגיטק, מעתק. יש למישהו ניסיון עם היבואנים הלא רשמיים או המלצה קונקרטית איפה לקנות ? יש בכלל משמעות ליבואן ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה ניתן לקנות בישראל Natural Ergonomic 4000? של MICROSOFT
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
במחיר טוב ובאיכות טובה? יש לי צורב של ריקו כפול 12. תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
איפה לקנות משדר אלחוטי (בלבד) למקלדת של BTC? קיבלתי מקלדת אלחוטית אך ללא המשדר. אני מחפש מקום לקנות את המשדר שמתחבר למחשב, כדי שאוכל להשתמש במקלדת. יעזור אם אעלה תמונה של המקלדת? (אני יכול לצלם)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קונה מחשב חדש ומעוניין שהזכרונות שאקבל 256 DDR PC2100 יהיו מסוגלים לעמוד באפשרות של המהרה עתידית. אז עקבתי אחרי מה שנכתב כאן בעניין חשיבות החברות ושאלתי היא אחרת : מציעים לי צ'יפ מסויים בחנות ומשום מה לא מופיע שם היצרן. כן מופיע בין היתר CLS 2.5 שמניח שמדובר ב-CAS. האם ניתן לברר והיכן של מי הצ'יפ לפי המספר שמופיע עליו? זה המספר : M84E256DB168GP175 וחיפשתי ולא מצאתי דבר כזה. אודה על כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי בעכבר שני אפשרויות אפשרות usb ואפשרות רגילה לחבר לאן שכולם מחברים.לאן מומלץ.יש לי עכבר logitek 1600 dpi של גיימר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע? אם כרטיס USB עולה 50 שקל, אז החתיכת ברזל הזו בטח תעלה שקלים בודדים, השאלה היא רק לאן להביא את השקלים האילו...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת אינטרנט GPT, אך אבד לי דיסק התקנה, אין לי דרייבר וגם אין לי מושג מה הדגם של המצלמה. אולי יש למישהו רעיון איפה ניתן להשיג? תודה
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
-
-
אני רוצה להנות מחשב קטן עם מארז SFF. כשהתחלתי לחפש מארז באינטרנט ובחנויות הופתעתי שכמעט לא ניתן להשיג מארז בלבד ותמיד מוכרים אותו כחלק מ BAREBONE. למה אי אפשר לקנות רק מארז ? האם מישהו פה יודע איפה ניתן להשיג מארז SFF בלי "תוספות" ? (רצוי שיהיה קצת מבחר ולא רק את המארז של SHUTTLE). תודה
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
ראיתי פעם באיזה אתר, אני לא זוכר באיזה לצערי, מנשא למחשב PC. מין רצועה כזו, שמתלבשת ב-X על המארז, ואפשר לסחוב את המחשב בנוח על הכתף. אני סוחב הרבה מחשבים... וחשבתי לשדרג את עצמי באחד כזה. אך דא-עקא, אני לא זוכר איפה ראיתי את זה. גיגלתי קצת ולא מצאתי כלום. מישהו נתקל בדבר כזה, או יודע איפה אפשר לקנות. אשמח לתשובה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
קניתי מיני מקלדת שהתאימה לי צרכים, אך בשפת מקשים קיימים רק אנגלית ועברית, אם יש קיים מדבקות עם תמלילים ברוסית שיתאים למקלדת? ואיפה ניתן להשיג? אני באיזור ת"א תודה ושבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש להם כבל מיוחד שבא עם שנאי ואמרו לי באייבורי שאני רק יכול להשיג את חיון היבואן בנתניה. הבעיה היא שהם לא עושים משלוחים וצריך להגיע לשם פיזי, וממש לא בא לי לבזבז יום שלם בשביל זה. יש לכם רעיונות איפה אני יכול להשיג כבל כזה באזור המרכז? ועדיף לי מעבדה כדי שאוכל להביא את המסך ולבדוק במקום אם המסך בכלל תקין. תודה!
-
- 15 תגובות
- 18.5k צפיות
-
-
והאם הוא טוב מבחינת ביצועים ? והאם הוא VIA KT266A ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מתאם מסיריאל לפררל שבני הצדדים יהיו זכר. איפה ניתן להשיג מתאם כזה? בתודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שיהיה בחנות ולא דרך האינטרנט... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
-