עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by mega1234,

חושב לקנות את המארז הזה , מה אתם חושבים ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מישהו יודע מה ההבדל בין העכברים : Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer 2.0A ו Microsoft Wireless Optical Mouse האם ההבדל הוא רק כפתורי הגלישה באינטנט? נ.ב. האם מישהו יודע עם שווה לקנות את אחד מהעכברים הללו?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית ולאחרונה אני רואה המון מצלמות טובות במחירים מצחיקים, למשל מצלמה 3 מיליון פיקסל ב-500 ש"ח... אבל מוזכר שם שזה "אינטרפולציית חומרה" וזה החשיד אותי נורא - רציתי לדעת מה זה בדיוק אומר ואיפה הקאץ'...

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  4. Started by smalul,

חברי הפורום היקרים, אבקש את המלצותיכם לגבי עכבר אופטי אמין, אך במחיר סביר (עד כ-100 ש"ח). ב8 השנים האחרונות השתמשתי בעכבר מכני (עם הכדור) של Logitech, שעלה כ-100 ש"ח. כל שנתיים בערך התקלקל העכבר (כנראה בעיה בחוט) וקניתי את אותו דגם. הייתי מאד מרוצה ממנו. בשנה האחרונה אני משתמש בעכבר של Genius שקיבלתי ממישהו והוא עשה את עבודתו נאמנה, אבל עכשיו יש בעיות עם הלחצנים שלו ולכן פתחתי את הדיון הזה. חיפוש באתר לא הוביל לתוצאות כלשהן. השוואת מחירים באינטרנט נותנת מספר אפשרויות, אך אני מעדיף לשמוע ביקורות/המלצות ממשתמשים כמוכם. ראיתי שהדגמים הם בעיקר של Microsoft ו Logitech. לא משנה אופן החיבור (USB או PS2). לא קריטי שהוא יהיה אלחוטי (מן הסתם זה רק ייקר את העסק...). תודה לממליצים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by H.I.V,

היי אני רוצה שתתנו לי המלצה למארז טוב עד 700 ש''ח ושיהיה מארז גדול Full Tower חשבתי על המארז הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd-1094094600.htm יש עוד המלצות? תודה

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  6. היי איפה קונים או איך מכינים כפפה או רצועה או משהו אחר שימנע פגיעת חשמל סטטי בבורד בזמן הרכבת מחשב? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ravid,

היי לכולם, אני קונה מחר עכבר וצורב ואני צריך המלצות. אז בנוגע לעכבר חשבתי על mx300 שהוא עכבר מצויין ומלבד כמה כפתוריים אין הבדל איתו עם ה mx500 http://www.pch.co.il/docs/pd1805355765.htm ובנוגע לצורב אני לא יודע מה עדיף אבל לפי הזכור לי אתם ממליצים את זה בדרך כלל http://www.pch.co.il/docs/pd1269512737.htm אז יש הצעות לשיפור בדגמים האלו? בנוגע לעכבר חשוב לי המהירות במשחקים אז אני לא רוצה אלחוטי (sof2...) והצורב הנ"ל לא נראה לי משהו,לחבר שלי הוא עושה רעש והחברה לא מפורסמת כל-כך אז אני פתוח להצעות...

• 10 תגובות
    • 798 צפיות
  8. ;D

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  9. Started by ^DaRk-MiNd^,

האם צריך כרטיס מסך ספציפים כמו ה MSI וASUS כדי לחבר אותו למחשב ללא כרטיס טלוויזיה ? האם האיכות מהטיונר שלו טובה יותר משל הכרטיס טלוויזיה פליי וידאו ?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. יש לי 2 שאלות אם אני יקנה מעבד של intel ב533 מהירות בס ואני ישים אותו בלוח שלי (בחתימה) אז זה יעבוד ולא משנה שיהיה מהירות של 400 כי זה זמני ושתים זה אם אני יקנה כרטיס מסך בכפול 8 agp אז זה יעבוד לי ???? אני הולך לטוס לאמריקה מנהטן ואני רוצה לקנות שם את הדברים העלה ואז אחרי כמה חודשים לקנות לוח אם טוב כדי להכניס אותם ללוח אם שאני יקנה בארץ אז הכרטיס והמעבד יעבדו או בלוח שבחתימה

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by Ameralis Zaiir,

:AR15:טוב, אז אני רוצה להחליף כרטיס מסך, ובאתר כלשהו ראיתי את ATI Radeon 7000 במחיר זול (עם 64 MB SDR), רציתי לדעת אם הוא טוב (יחסית), ואם אפשר אז השוואה לאיזשהו כרטיס של nVidia (נגיד אם הוא שווה לGeforce 2 MX או מעליו, או אפילו לטיטניום) ???

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Necessary_Evil,

ספק מהדגם הבא התקלקל PW230ATX , איפה ובכמה אפשר לקנות אחד חדש? עוד שאלה, על המארז של הספק רשום המספר הבא: TH-98-04 זה מספיק אם אני באה לחנות להגיד להם שאני צריכה ספק שיתאים לו? תודה מראש, חציל

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  13. Started by Michael,

ובכן, יום הולדתי קרב ובא, ואיתו כרטיס המסך הבא שלי! (יי). אז רציתי להתיעץ איתכם (החברה המבינים יותר) למען עתיד כרטיסים טוב יותר בביתי. כרגע אני סובל עם מטרוקס 3d פלקס מילניום (כרטיס טוב, אבל תמיכה בתחת) ואשמח להחליפו עם כרטיס חדש ונוצץ מסדרת ג'יפורס (או 3ti או 4ti) או רדאון כלשהו. עכשיו כמובן שהייתי רוצה כרטיס של VisionTek (בגלל האריזה המגניבה, והאיכות בעיקר) אבל המחיר לא מאפשר.... אז החלטתי להתפשר וללכת על משהו כמו GF4Ti4400 של אסוס (מכאן) או (מכאן) אבל מה לעשות, עדיין קצת יקר, אבל עדיין, הגיוני. אחרי זה יש את הGF4Ti4400 השני של LeadTek שעולה קצת פחות (1750) מכאן. אז זה מכסה את סדרת GF4Ti.* עכשיו יש את כל GF3Ti200-500 שמהדגמים האלה אני אקח רק משהו איכותי, אלסה, או הרקולס…

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by Ooza,

זה החלקים הבטוחים שהיו לי במחשב החדש: AMD ATHLON XP 1800Plus + FAN Maxtor 60GB 7200RPM Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE Audigy Live 5.1 sound card ASUS CD X 52 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 אני צריך המלצה על לוח אם,זכרונות,ומארז טוב עם מאוררים. על איזה לוח אם אתם ממליצים למפרט: Gigabyte GA-7VTX-H PLUS 266A AMD ASUS A7V266 DDR for AMD SOCKET A על איזה זיכרון אתם ממליצים: Micron 256MB PC266 OCZ DDR PC3000 Memory 256MB Kingstone 256 266mhz על איזה מארז אתם ממליצים: TASK CASE - 3003G הוא טוב? אני לא מתכון לעשות שום OC הוא לשנות יותר מידי, אני צריך חלקים טובים ואמינים.

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by -JobNick-,

איזה לוח אם לפי דעתכם יותר טוב מבין 2 הלוחות האלא: לוח עם של GIGABYTE שמבוסס על ה'ציפסט החדש של VIA הלא הוא KT333 והדם שלו GA-7VRX או הלוח אם של MSI המבוסס על אותו צ'יפסט והדם שלו KT3 Ultra-ARU

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by abnir12,

לא להתייחס למחירים! מעבד: AMD Athlon Xp 1800Plus + Fan מאוורר כמה שיותר גדול על המעבד ... +2 של מארז. לוח אם: Gigabyte GA-7VTX-H זכרון פנימי: $Micron 256Mb DDR 266Mhz 2100 91 דיסק קשיח: Seagate Barracuda IV 40GB 7200 RPM = 7200 סל"ד ... מחיר : 111$ כונן תקליטורים: X52 חברה נורמלית... מחיר עד 32$ כונן דיסקטים: TEAC 12$ כרטיס מסך: GeForce 3 Ti200 DDR 32-64MB כרטיס קול: בא על הלוח אם! כרטיס רשת: בא על הלוח אם - רילטק מודם: לא צריך! רמקולים: 300W מארז: מארז שאני אראה בעיניים! עם 2 מאווררים לא כולל מאוור של המעבד. מקלדת: Generic 10$ עכבר: Logitech Pilot -PS2 16 $ מסך: 17" די פשוט בשביל אופיר (אח שלי) . תגיבו בבקשה, זה חשוב. תודה רבה רבה …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Darkone,

אני חושב לקנות GFORCE4 TI4400 של ASUS, כרגע יש לי G2 MX200 מה השינויים שאני יראה בין השניים במשחקים כגון MEDAL OF HONOR או DUNGEN SIEGE? ממישהו שיש לו את הכרטיס או כרטיס שמתקרב לביצועים שלו?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by 6kwar,

רציתי לדעת איזה מכפלה אני נותן לו 11.5X133 אני כמעט בטוח שזאת המכפלה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. תראו מה מצאתי באתר של הרקולס : Installing ATI reference drivers 7.67 or higher will cause your computer to reboot automatically. Please use the 7.66 drivers provided on this web site. A bios and drivers fix will be available soon. If you already installed reference drivers, please follow this procedure: - Press F8 during Win2k/XP boot sequence - Choose "safe mode" - Uninstall ATI Drivers through "Control Panel" "Add/Remove Programm" - Reboot, and reinstall 7.66 Drivers . Concerned Hardware: - Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE מה דעתכם ? מה זה אומר ?

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by bah10,

ראיתם את הכתבה באתר? IBM מפסיקה לייצר דיסקים קשיחים! המאבק נגד IBM הצליח, סוף סוף נעשה צדק, מגיע להם אני יוצא לחגוג!!!

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by moonbone,

זהו זה כל מה שנשאר לי לבחור בשביל המחשב החדש וכנראה האחרון שלי!!! זכרון ומארז אז ככה אני אשתמש במעבד AMD athlon xp 2100+ ולוח אם a7v333 של asus וכרטיס מסך(אם זה משנה): MSI geforce4 ti 4600 אז השאלה העיקרית שלי היא :...... איזה זיכרון של איזה חברה ואם אפשר גם איזה דגם אם יש לכם זמן (תודה) ואני מחפש משהו טוב 256 מגה או 512 מגה שיתאים למה שכתבתי למעלה. אל תיחסו חשיבות יותר מדי גבוהה למחיר אני לא מחפש משהו זול סדר העדיפויות שלי הוא קודם כל איכות אחר כך מחיר אבל אם זה עולה ממש הרבה(יותר מ 120 דולר אז לוותר אבל בכל זאת אפשר להציע אם זה ממש טוב) ועוד משהו זה מארז אם יש משהו טוב במיוחד שיתאים ללוח אם ויהיה בו מספיק מקום ושהספק כוח שלו יהיה טוב... ועוד משהו שיהיה לו מספיק מאוררים …

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by VolTAge,

טוב, אז אחרי שלא קניתי מחשב בערך 3, 3 וחצי שנים, החלטתי סוף סוף לקנות מחשב חדש.. High End.. קומפלט, כולל הכל.. מקסימום 2000$.. (סוף סוף מבזבזים את הכסף של כל העבודות ;D .. עם קצת עזרה מאבא ) אני מתכנן לקנות אותו בעוד איזה חודש, חודש וחצי, באמצע החופש הגדול.. אז בואו נגיע לעניין, המפרט : CPU: AMD Athlon XP 2000 Motherboard: Gigabyte GA-7VRXP Memory: Corsair 256MB DDR CMX256A-3000C2 Hard Drive: Maxtor 80GB 7200RPM Video Card: Asus V8460 G-Force 4 Ti4600 Sound Card: Hercules Game Theater xp 6.1 CD-ROM: Asus CD X 52 CDRW: Plextor 40X12X40 DVD: Asus DVD X16 Floppy: Teac Floppy Drive 1.44 Case: Chieftec Dragon DA-01BLD Full Tower Power Supp…

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  23. אהלן אהלן הייתי מעוניין לדעת אם התקן שיחליף את הIDE בכוננים הקשיחים תקף גם לגבי הכוננים האופטיים

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  24. Started by KoDkOd,

אני מעוניין להלחף את ה -HP 690 שלי..אני ממש לא יודע איזה לבחור השימוש העיקרי הוא הדפסת צבע תוכלו לעזור ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם רציני לבנות מערכת מבוססת אינטל +OC נחמד... ראיתי את הבנדל הבא ושמעתי שהוא טוב לצורך OC http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=2004&PHPSESSID=ad8f38af7e3ca0392440f904e25b5389 כמו כן רציתי כ. מסךG FORCE TI 4200 SUMA ומארז טוב בסכום שלא יחרוג מ4000 אם יהיה אפשר להוסיף קירור בסכום זה זה יהיה טוב אך אם לא קירור בסכום של 400-500 ש"ח יספק אותי אם יש לכם הצעות לגבי בנדל אחר או לוח של אפוקס (מעולים בOC) אחר וגם הצעות למארז טוב אודה לכם מאוד... אגב את שאר הרכיבים-מסך הארדיסק וכו' אני משאיר כי הם מצויינים... חוץ מזה מה אני יכול לעשות עם החלקים הישנים ? P3 866 640 RAM לוח אם לא משהו ... ומארז מידי תודה מראש ח'ברה....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים