ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום! רציתי לדעת מה ההבדל בין RAT 7 ל- RAT 9. כי הסתכלתי באתר הרשמי וראיתי שהמפרט הטכני של השניים זהה לחלוטין, למעשה ההבדל היחיד שראיתי הוא שה- RAT 9 הוא אלחוטי, אבל זה נראה מוזר שעכבר זהה לחלוטין יעלה 230 שקל יותר רק בגלל שהוא אלחוטי. אז האם יש הבדלים בין שני העכברים חוץ מהעובדה ש- RAT 9 הוא אלחוטי? דבר נוסף לפי תגובות שראיתי כאן באתר הבנתי שרובכם מעדיפים את Razer Mamba 4G 2012 על פני RAT 9, האם תוכלו לפרט מדוע? מכיוון שאני מתלבט אם לבחור ב- Mamba או ב- RAT (אני נוטה לצד ה- RAT בגלל הפונקציונליות שלו - יותר פקודות אפשריות + כפתור Precision Aim + משקולות). תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בהתלבטות ביין 2 מארזים שהם: RAIDMAX SCORPIO 668 FULL TOWER ו Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Screwless W/Lock No PS Gaming Case היתרונות שאהבתי בצ'נברו הם: -הקטע שאפשר להתקין כרטיסים בלי ברגים -העלות שלו -כל הפיצ'רים שלו מבחינת זה שלא צריך מברג לכלום ביין אם זה לפתוח את הפאנל הקדמי או את הדלת צד(שמאד אהבתי את הפטנט אגב) החסרונות שאני רואה בו לדעתי הם: -החלון צד בדלת קטן מדיי -המארז עצמו קטן (בעיות חום?) -רק 2 מאווררים שאפשר להתקין בתוכו.. -בגלל שהפאנל הקדמי סוגר כמה מילמטרים בכל צד של הסידי רום אני חושש לבעית תאימות עם ה gatewatch שלי וה lis 2 ראידמקס: יתרונות: -גדול (יתרון טוב מאד) -חלון צד ענקי -הרבה מאווררים שאפשר להתקין ובאים איתו.. -הדלת צד נפתחת ב…
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
למשרד של אבי, אולי משולב עם סורק. תודה.
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
הזמנתי את העכבר הנ"ל.אני יודע שהוא מצויין ,אבל בכל זאת הייתי רוצה לקבל קצת דעות של המומחים פה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
כי ראיתי שבכל הספקים כתוב לפנטיום 4 ואני מחפש ספק זול וטוב לחבר שלי שנשרף לו הספק ויש לו P2, מישהו יכול להמליץ, בנוסף לתשובה לשאלה ששאלתי?
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך את המחשב HTPC שלי למחשב לשימוש רגיל + HTPC. כרגע יש לי שלט של MCE שאיתו בעיקרון אני עובד. המקדלת והעכבר שיש לי עכשיו בקושי עובדים למרחק של חצי מטר. אז אני צריך סט חדש. עכשיו אני רוצה לחבר מסך מחשב ולהפוך אותו במקביל גם למחשב סלוני רגיל. אני צריך מקלדת ועכבר בסיסיים שיעבדו למרחק של כ2מ' בצורה תקינה. העכבר אם אפשר שיהיה מספיק למרחק גדול יותר - כ4מ', כי יכול להיות שישתמשו בו למשחקים פשוטים של FLASH באינטרנט מהספה. אני עשיתי חיפוש וקראתי כאן את השרשורים הרלוונטים אבל לא בדיוק הצלחתי להגיע למסקנה מה לקנות. כמובן ייתרון למקלדת\עכבר נטענים, אבל לא חובה, יש לי מטען לסוללות אז אין עם זה בעיה. מה לגבי הסט החדש הזה של TEAC? הוא נראה (מבחינת עיצוב ומחיר) לא רע בכלל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש athlon xp 1600 עם המאוורר שבא איתו(spire), והמאוורר מקרר טוב מאוד והמעבד מגיע למקסימום של 51 מעלות. אבל הבעיה היא שהוא גם מרעיש מאוד (בערך כמו טרקטור), ולכן חבר שלי רוצה להחליפו. על איזה מאוורר אתם ממליצים, חשוב שהוא יהיה כמה שיותר שקט(ומסוגל לקרר היטב את המעבד הנ"ל).
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר במדפסת HP 5550,והסיפור הוא שכל פעם שהמחשב מופעל או מאותחל המדפסת מתחילה ב"תהליך" הדפסה,ויורקת דף עם האות U בשחור עליו,ולאחר מכן מתנהגת כמו שכל מדפסת אמורה להתנהג. השאלה שלי היא האם המדפסת אמורה לעשות את כל התהליך הזה באתחול או בהפעלת המחשב? כי עם ה-HP 720 שלי נתקלתי אף פעם לא נתקלתי בתופעה הזאת... ואיך אפשר לטפל בבעיה? *סוף-סוף בארץ שוב !
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 64 3000 X800 PRO 512 DDR GA-K8VT800 W.D 80 ג'יגה 8 בופר וגם צורב.. עכשיו קניתי את המארז http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=12332123&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=136 הזה יש שם ספק ג'נרי מעפן של 400 W אני בטוח ב-100 אחוז שהוא לא מחזיק טוב את המערכת שלי כי לפעמים זה עושה ריסטרט בלי קשר וכאלה.. אני צריך עזרה בקשר לבחירת ספק כוח טוב למחשב!!! תתנו לי פה הצעות לדברים איכותיים רצוי מחניות שיחזיקו טוב את המחשב תודה..
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הייתה לי עד עכשיו את ה-HP LaserJet M1522NF והיא שירתה אותי היטב אז הייתי רוצה משהו בסגנון... אשמח להצעות תודה..
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
זה כבר עולה לי על העצבים!!!!!!!! אני מכניס את הראשים כמו שכתוב אבל תמיד נדלקת לי הנורה הכתומה שמודיעה שהם לא הוכנסו כראוי. ניסיתי להוציא את הצבעוני ולהפעיל רק עם השחור אבל גם כאן נדלקה הנורה. התעלמתי מזה וניגשתי להתקין את הדרייבר ואכן קיבלתי הודעה שההתקנה הושלמה אבל פתאום הופיעה הבועה ליד השעון ונכתב שם שהתקן הUSB לא זוהה ושווינדווס לא מזהה אותו. איך זה יכול להיות שאני מקבל את זה לאחר שההתקנה הושלמה? אוף אני מה זה כועס על עצמי שלא ביקשתי שיתקינו לי את הראשים כשקניתי את המדפסת. יש לכם עצות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
צריך מצלמת אינטרנט איכותית יחסית עד 100 ש"ח.. לשיחות במסנג'ר בעיקר.. יש לי אור די חלש בחדר אז צריך אחת שיראו טוב ולא תזייף צבעים ;]
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
חברה החלטתי ללכת על ה- GeForce 3 Ti200 אבל נוצרה לי בעייה חדשה!! של איזה חברה??!?!? ומה אתם אומרים על ה"אסוס" בדגם הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על העכבר של LOGITECH MX500 איך הוא : 1. אמין? 2. תנועתו חלקה למשחקים כמו CS שצריכים לעשות סיבוב של 180 מעלות ובלי שהעיינית תתחרפן כמו בכל עכבר אופטי זול. 3. איך המרגש שלו ביד הוא נוח או שמכביד ומעייף? אם יש לכם איזו ביקורת מקיפה אליו זה יעזור תודה חברה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מסתבר שבדרך למעבר למערכת אלחוטית חבויים להם אתגרים ומכשולים רבים. הפעם בעיות עקיבה עם ה-G700. לפני מספר דק' קיבלתי את העכבר, התקנתי/עדכנתי את כל התוכנות הדרושות, אך הוא מסרב בתוקף לספק את הביצועים המרשימים בהם לוג'יטק כל כך מתגאים. העיקבה שלו קטועה ובעייתית במצב אל חוטי (כרגע הוא נטען עם כבל USB) גם בהגדרות המקסימליות. (האם יכול להיות שזה בגלל הטעינה/בטריה כמעט ריקה?) הרסיבר מחובר למחשב בנמצא במרחק של כמטר או פחות מהעכבר כאשר השולחן הוא שולחן עץ (לא מתכת). לידו מותקן הרסיבר של המקלדת ומעליו האנטנה של האינטרנט האלחוטי. מה לדעתכם יכול להיות מקור הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? בתודה מראש! **עריכה: העכבר מראה סימנים של בעיות עקיבה גם במצב חוטי. יכול להיות שזה המשטח (רייזר …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=22449 HP Deskjet Wireless Ink Advantage 4645 e-All-in-One Printer B4L10C 415 ש"ח. מה דעתכם על המדפסת הזו? אני סטודנט למדמ"ח, מחפש משהו טוב שיחזיק ל-3 שנים הקרובות כולל פקס (סורק יש לי כבר בבית האמת, אבל אני רואה שכל המדפסות מגיעות כבר עם סורק..) אפשר גם להוסיף קצת כסף ולהביא את ה- Printer HP Officejet 6700 Premium 525 ש"ח. http://ksp.co.il/?uin=17077 שהיא גם מעולה לפי מה שהבנתי אשמח לייעוץ
-
- 10 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
שלום לכולם .. מרוב החיפושים והבירורים על אל פסק התבלבלתי לגמרי קודם כל רציתי לדעת כמה VA שיהיה באל פסק? המערכת שלי היא AMD ATHLON 3000+ ?6600GT 128MB DVI, PCI-E? GIGABYTE 1GB זיכרון מסך samsung 17 710T והספק הוא 400W ועל איזה ספק אתם ממליצים ? ראיתי ספק של EVERPOWER 1000VA ב500 ש"ח האם זה ספק טוב? או שמספיק לקנות את הספק של Line Interactive ECOM700 Advice??
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מגירת קירור להארד-דיסק חשבתי על ה-Enermax UC-106TMFA שעולה בסביבות ה-250ש"ח היא מציגה גם את הטמפרטורה של הכונן ועשויה מאלומיניום, והיא מעוצבת יפה מאוד, קישור לדף המוצר באתר של אנרמקס, מה אתם אומרים שווה לקנות אותה? ומישהו יכול להסביר לי בקצרה איך מחברים את הארד-דיסק למגירה הזו? תודה מראש, מתן.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו אני לא קונה אלחוטית לעולם.. עכבר אני לוקח 510MX BLUE מקלדת רציתי לקחת של לוגיטק חוטית אבל כבר אין במלאי בשום מקום את מה שאני רוצה זה היה special edition.. קיצר איך המקלדת הזאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_210&products_id=7555 לעומת נגיד זאת שיש לי ואני מחשב אותה לטוב http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_210&products_id=5207
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם למחשב שישמש אותי לבניית מחשב, מבוסס AMD SEMPRON 3000 לשני דברים: 1. שימוש משרדי. כלומר, אני רוצה לבנות לו מפרט עם חומרה לשימוש משרדי (יש לי כבר מפרט). 2. שתהיה יכולת לשדרג את הרכיבים שבו למחשב לגיימרים, במידה ואני אחליט בעתיד הקרוב לשדרג כ. מסך. איזה לוח עדיף? אני מתלבט לגבי DFI NF4 ULTRA INFINITY , אבל ייעצו לי לקנות ASROCK והבנתי שהלוחות שלהם הם די "מעאפנים". תודה מראש על העזרה.
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני בהתלבטויות לגבי קניית עכבר יש את ה Razer mamba שאמור להיות מצויין ויש ללוגיטק דגמים את ה G700 הזול יותר ואת ה MX יש לי יד גדולה יחסית ולכן אני מעדיף עכבר גדול, השימושים הם בעיקר גיימינג שני הדגמים של לוגיטק נמכרים בחו"ל באותו מחיר (99$ ) אבל בארץ יש בניהם הבדל של 150 ש"ח המחיר הוא לא השיקול העיקרי אבל תמיד חבל לזרוק כסף מעבר לכך אני מתעניין במקלדות : Razer blackwidow ultimate או Logitech 510 - ה razer נראית הרבה יותר מרשימה אבל היא לא אלחוטית האם מישהו ניסה להדביר עליהן אותיות בעיברית , האם ניתן לקנות מקלדת שכבר מגיעה עם עברית? האם התאורת מקשים מפריעה?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני מתעסק הרבה מאד בפוטושופ ומתכוון לקנות בימים הקרובים מחשב עכשיו יש לי התלבטות... אני מתכוון לקנות גם עכבר והבנתי ששלושת העכברים הכי נוחים מדויקים לגראפיקה הם: לוג'יטק MX1000, MX518 וRazer Diamondback. בגלל שהMX1000 מחוץ לתקציב שלי נשארו לי הדימונדבק והMX518 על מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי אני מחפש מקום לקנות את הכבל אותו? (אני צריך כמות גדולה ) כמו כן אשמח לקבל מדריך להכנת כבל כזה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-